torstai 10. syyskuuta 2020

REAALIMAAILMA JA UTOPIAMAAILMA ELI UUSI PUNAINEN VALPO


Jos elettäisiin reaalimaailmassa jossa asiat toimii käytäntöön ja lautamiesjärkeen pohjautuen niin siinä maailmassa valittaisiin työtehtäviä suorittamaan ihmisiä joitten oletetaan olevan työtehtävästään perillä. Esim sillanrakennusurakkaa varten valittaisiin siltainsinööri Jaatinen eikä leipuri Leivonnaista.

Erityisesti Keskusrikospoliisin johtajaksi valittaisiin kokenut poliisimies jolla olisi, no, käsitys siitä että kuinka toimia rikollisuutta vastaan. Reaalimaailmassa pidettäisiin huolta siitä että virkaan valittu keskittyy nimenomaan virkansa hoitamiseen ja erityisen hyvänä pidettäisiin sitä ettei kyseinen henkilö käytä byrootaan jonkun poliittisen ideologian pakkosyöttämiseen. Reaalimaailmassa ymmärrettäisiin että on kovasti hyvä että poliissa on tehtävänsä osaavia poliiseja. Varsinkin sen johdossa. Tehtäväänsä keskittyviä ja poliittisesti puolueettomia.

Vaan kun me emme elä reaalimaailmassa. Niinpä näyttää siltä että sisäasiain pakkotoimi- ja pakkosyöttöministeri Maria Ohisalo on tuuppaamassa KRP:n johtajaksi täysin ilman poliisikokemusta olevan yhteiskuntatieteitten maisterin Niina Mitikan joka on kunnostautunut vastaanottokeskuksen johtajana. Hakuehdot ovat muokattu juuri kyseiselle henkilöoletetulle sopiviksi. Touhussa on täysin sama kaava kuin sisäministeriön kansliapäällikön Kirsi Pimiän valinnassa.

Sisäasiain pakkotoimi- pakkosyöttöministeri Maria Ohisalo näyttää jatkuvasti että nyt utopisteilla on vara mällätä koska kukaan ei sitä estä ja senhän he tekevät. Poliisi on ylimmästä johdostaan muutenkin politisoitunut ja sen tien luonnollinen jatkumo on se, että KRP:n johtoon ei valita poliisia vaan politrukki. Lopputuloksena on uusi versio Punaisesta Valposta. Sekin toimii tietysti edelleenkin rikollisia vastaan.

Se rikollisuus on vaan uudelleen määritelty.



Vihreät näyttää millä ne mällää
Me alamme kaivata IKL:ää

32 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Auts. Joo, IKL tosiaankin saattaisi olla parempi vaihtoehto kuin tämä Stasin jäljitelmä. Totta puhuen vain hiukan, enneminkin haluaisin takaisin sen vanhan poliisilaitoksen joka keskittyi vain väkivalta- ja omaisuusrikosten torjumiseen. Näin jopa muutaman putkassa vietetyn yön jälkeen! Hehe, nuorena sitä tulee joskus riehuttua. Suosittelen muuten Salon putkaa. Siellä on (tai ainakin oli) puinen sängynpohja millä nukkua känni pois, Turussa joutuu tyytymään betonilattiaan maalattuun suorakaiteeseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Yksi Turkkulaanen. Sitä samaa kaipaisin minäkin. Veikkaan kyllä että ne vanhat iikollit eivät olisi hurjimmissa painajaisissakaan tienneet minkälainen Suomi on vuonna 2020. Pari kertaa minäkin olen hurjassa nuoruudessani ollut putkassa. En erityisemmin pitänyt majoituksen tasosta.

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta mehän olemme nimenomaan reaalimaailmassa.
Siellä vallanpitäjät valitsevat poliisin ja turvallisuuspalvelun johtoon pätevien sijasta sopivia, eli poliittisen eliitin käskyt ja toimintaohjeet kyseenalaistamattomia ja niiden mukaan järkähtämättä toimivia, poliittisesti oikeaoppisia henkilöitä.

Mikäli Hilpeä Huti-Maisa valitsisikin jonkun noista muista hakijoista pitkine poliisipäällystökokemuksineen, olisimme livahtaneet utopiamaailmaan.
Nyt me elämme lujasti punavihreässä reaalimaailmassa.

Sillehän ei voi mitään, että se maailma on painajaismainen. Tai kyllä sille voisi, mutta kun suurin osa äänestäjistä ei sitä halua.

Anonyymi kirjoitti...

Terve Ykä. Valpon koura taitaa ulottua myös yksityisten yritysten touhuihin, sillä tänään F-Secure alkoi blokata blogiasi, sekä myös Vasarahammerin. Tämä tosin duunikoneella. Aamulla avasin blogisi, minkä jälkeen F-Secure päivitti tietokantojaan, enkä enää päässyt tänne tai vasaran blogiin. Ovat kuulemma aikuisviihdettä. Professorin ajatuksia-blogiin vielä pääsi. Otin kuvakaappaukset estoista, jos haluat ne itsellesi. Muistelen, että F-Secure olisi aiemminkin tehnyt vastaavia blokkauksia?

Terveisin, VH

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja VH:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Taidat – piru vie – olla oikeassa. Saas nähdä että onko vuonna 2023 opittu yhtään mitään kun seuraavat vaalit ovat.

VH: No kas. Notta aikuisviihdettä ihan. Ei mulla kyllä tässä blogissa mitään pornoa ole. Tosin duunikoneilla on kyllä ns. ylimitoitettu suoja. Itsehän en työkoneella keskity kuin työasioihin enkä seuraa mitään muuta. Mutta aika pelottava ajatus jos tuo laajenee.

Joppos123 kirjoitti...

Hutimaisa toteuttaa vihreiden ainutkertaista mahdollisuutta mädättää ja tuhota maan sisäistä turvallisuutta sata lasissa. Onhan Vihreiden tavoite ollut jo syntämästään asti tuhota länsimaiden talous ja sisäinen turvallisuus.
Hutimaisa tietää tarkalleen mitä ja miksi tekee ja muilla ei siihen ole nokan koputtamista, muutoin virheet marssii hallituksesta ulos ja tyttelihallitus kaatuu.
Suvakkikoppelo on siten jopa lainvastaisesti ( viran kelpoisuudessa vaaditaan laaja kokemusta poliitoimesta eli kettutytön sakot janputkareissut eivät riittäne) varma valinta KRP:n johtoon.
Mädättäminen etenee jättiharppauksin.
En muuten yhtään ihmettelisi vaikka mätämaisalla aisureineen olisi näppinsä pelissä siinä kun kaivarin tappajamamuista ensimmäistäkään ei ole saatu kiinni.
Ei taida poliisilla olla lupaa etsiä tosissaan, nettikyylääminen menee tappojen ohi kun mätimaisan kullannuput ovat epäiltynä.
Tähän kun vielä saadaan mäskimaisan haluanat etniset poliisit vajaasti koulutettuna kyykyttämään kantiksia niin munamaisa saanee orgasmin.
Vitun ämmäolettu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Luulen, että olet oikeassa vaikka vihreät varmaankin toiminnallaan kuvittelevat johdattavansa suomalaiset paratiisiin. Nyt on vihreitten etsikkoaika ja Ohisalo käyttää sen satasella hyväkseen. Mitä tulee kaivarin tapaukseen niin luulen että olet siinäkin oikeassa. Kas kun sehän tapaus oli utopian vastaista. Joten siitä tulee vaieta. Vitun ämmäoletettu. Mutta epäilemättä hän nauttii tällä hetkellä elämästään ja vallastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jokohan se musliminaispoliisien univormuun sopiva huntu on saanut hyväksynnän? Tuskin näitä edes on, mutta Ohisalo suuntaakin vahvasti tulevaisuuteen, kunhan on ensin saanut istutettua sopiville paikoille kunnon stasilaista komentoa ja,ideologiaa kannattavat virkamiehet ja kaikki älyttömimmätkin suunntelmansa läpi. Haluaisinpa olla näkemässä, kun naisoletettu somalipoliisi huntu liehuen pidättää maanmiehiään tai yrittää saada putkaan suomalaisen satakiloisen änkyrän. Somali voisi ottaa lievemmässä tapauksessa ottaa senkan nenästä ja suomalainen ehtisi ennen putkaan pääsyä kuolla nauruun.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Ei ole tainnut asia edetä. Kyseinen tapaus on hyvä esimerkki Ohisalon haavemaailmassa elämisestä. Kuinka moni islamilainen mies laskee vaimonsa suomalaiseen poliisikoulutukseen?

Anonyymi kirjoitti...

KRP:n uuden päällikön nimitys on strategisesti merkittävä. Sitä on selvästi ajateltu ja suunniteltu hieman suuremmalla porukalla. Päällikkö on ainoastaan osa kuviota.

Tarkoituksena ei nykyisenlaisen poliisitoimen hoitaminen entistä tehokkaammin vaan KRP:n puhdistaminen väärin ajattelevista. Sitä tarvitaan, koska seuraavaksi on luvassa toiminnan ja sen tavoitteiden uudelleen järjestely.

KRP:hen tullee uusia osastoja, joihin valitaan johtoon vihreästi ajattelevia. Uudet osastot keskittyvät vihreän politiikan tukemiseen ja väärien ajatusten vaimentamiseen. Niin pitkällä ei nyt olla, että perustettaisiin valtakunnallinen ajatuspoliisi. Siksi sellaisen toiminnut on kätevintä keskittää valtakunnallisesti toimivalle KRP:lle.

Suosikista ei ole paljon tietoa. Kuva on näkynyt lehdissä.

Acc

Jaska Brown kirjoitti...

En tiedä onko enemmän huvittavaa vai pelottavaa se tapa, jolla entinen köyhyystutkija ja nykyinen sisäspice Maria Ohisalo on muuttanut näkemyksiään päästyään vallan kahvaan kiinni. Vuonna 2016 hän kommentoi seuraavasti: – Poliittiset virkanimitykset on yksi ongelma. Sitten toisaalta yritysten hallituksissa nähdään, miten valta tässä maassa kasautuu. Meillä on paljon tunnettuja hallitusammattilaisia, joiden nimet pyörivät monessa firmassa. Heillä on usein kytköksiä myös toisiinsa, saatetaan pelailla kavereille bonuksia ja muuta tällaista. Tältä asia helposti näyttää ulospäin, Ohisalo sanoi Uuden Suomen haastattelussa.
Huomatkaa muuten linkatussa jutussa ollut kuva. Nykypäivänä imagokonsultit ovat opettaneet Ohisalon meikkaamaan siten, että suurin osa silmien irmagrese-katseesta on saatu mascaran taakse piiloon.
Tuohon etnisesti edistyksellisiin poliiseihin voi vielä todeta että olisi siinä yksi hyvä puoli: silloin varmaan nousuisi enemmän esiin poliisiin kohdistuva sekä fyysinen että verbaalinen väkivalta, kun se voitaisiin tulkita etniseksi sorroksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä ja muut,

jos ajatellaan sillai lapsellisesti, että KRP vastaa kaiketi Yhdysvaltojen FBI:ta, niin on aika mielenkiintoista jos Suomen Salaiset Kansiot -vastikkeessa agentit keräisivät X-kansioon ihmisten ikivanhoja postauksia nettiin tai kuulustelisivat ihmisten rippikoulukavereita, että mitäs se Ilkka oli mieltä asiasta x vuonna 1995? Koittiko Liisa saada koulukeittiön tädiltä muutaman ylimääräisen kalapuikon kun oli nälkä?

Antaisivat edes viranomaisten tehdä työnsä rauhassa ilman mitään tällaista. Pahimmillaan meno menee näissä yhteiskuntakokeiluissa aina siihen suuntaan, että rikokset ovat tiedossa, nyt täytyy vaan löytää syylliset.

VH: F-Secure varmaan toimii kuten moni alan yritys, eli vastaanottaa ja kerää tietoa monesta lähteestä ollakseen käyttäjäystävällinen - tämä ei ole tietoa, faktaa vaan arvaus, mutta temppukos tuo olisi laittaa anonyymi viesti johonkin "ilmianna väärä sisältö" -automaattiin mistä tahansa. Onhan feisbuukissakin tullut bännejä siitä hyvästä kun on laittanut kuvan suomalaisesta lentokoneesta jossa, herramunjee, on ollut näkyvissä hakaristi.

Yst. terv. Ano Nyymi

Pate kirjoitti...

Jep. Minulla tuli uutisen kuultuani heti mieleen vaikkapa isis terroristien roudaaminen tänne, joista varoiteltiin. Supo oli asialla, mutta kyllä siinä krp:n osalta myös kritiikkiä taisi tulla. Ei sellainen sovi. Ja rikostilastot puhuvat karua totuutta voimavaroista. Niitä tilastoja pitää siivota. Tai peitellä. Tms. Kuten eräs kirjoittaja mainitsi, esim kaivarin tapaus. Kaikessa hiljaisuudessa pyyhitty maton alle. Röyhkeätä on viherkommareiden toiminta. Ja vielä on aikaa vaikka kuinka jatkaa tätä mädättämistä. O . Pusa kiteytti asiat viimeisimmässä blogissaan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ei äänestäjät halunneet vasemmistoa, vihreitä ja rkp:tä hallitukseen. Jos olisivat halunneet, olisi em. puolueita äänestäneet muutkin kuin marginaalit. Kyllä ne sinne hallitukseen valkkasi käppäukko Rinne. Siitä olenkin demareille ikuisesti antopuolella. Kuollaan sitä meilläki, saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo nyt aika karmeaa. KRP:n päälliköllä on ihan varmasti pääsy kaikkiin alan rekistereihin ja sieltähän sitä saattaa löytyä viherpunikkien "likaisten töiden osastolle" paljon materiaalia.

Anonyymi kirjoitti...

Heinäluoman tytär sanoi ettei pidä näitä polliisivirkoja, ainakaan korkeita ottaa poliittisiksi pelinappuloiksi. Ohisalo jo ehti marahtaa, että turha häly noussut mokomasta, kun nimitysasia on vileä vaiheessa, eki haku on vasta käynnissä. Ottanee älän päälle Maisalla, kun ei edes demukoilla mene vedätys täysillä läpi. Tai sitten demukat viherpesee ja hakee sympatiapisteitä, että me oltiin vastaan. Se vastaanpano olisi tehokkaampaa jos ja kun vedettäisiin haku pois ja kirjoitettaisiin kelpoisuusvaatimukset siten ettei siihen viherpiiperöistä löydy suurennuslasillakaan ketään sopivaa.
SU:n Matias Turkkila valaisi hyvin Pimiän nimityksen taustoja jutussaan. Eli saatiin mädättäjien mädättäjä ohi tolkullisten hakijoiden. Oikein vihapuheiden kyttärien kyttäri.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Acc:lle, Jaska Brownille, Ano Nyymille, Unknownille, Ano1:lle, Ano2:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Acc: Täysin mahdollinen tulevaisuudenkuva. Ja kaikki tehdään tietysti inhimillisen hyvyyden nimissä. Ehkä siihen jopa uskotaan.

Jaska: Ehkä on niin että suhnurointi ei ole suhmurointia kun se tehdään oikean ideologian nimissä. Ja nyt kun otit asian puheeksi niin tiettyä yhdennäköisyyttä siihen ei-niin-miellyttävään saksalaisneitoon on.

Ano Nyymi: Tapaus Raija Toiviainen vs. Päivi Räsänen on tuosta jo oppikirjaesimerkki.

Unknown: Juuri näin. Ja veikkaanpa että mädätystä pyritään jatkamaan myös vuoden 2023 jälkeen tavalla tai toisella.

Ano1: Demarithan ovat täysin samaa sakkia vihreitten ja vasurien kanssa. Kepun vallanhalua taas saamme kiittää siitä että nykyinen hallitus saatiin aikaiseksi.

Ano2: Toi on muuten totta. Eikä asiaa koskevat lait ole kuin hidaste jos toimitaan ns. oikealla asialla.

Huru-ukko: Totta, ja laitetaanpa se Turkkilan kirjoitus tähän linkkinä.

https://www.suomenuutiset.fi/ohisalon-tekemat-virkanimitykset-eivat-ole-vahinkoja-suhmuroi-kansliapaalikoksi-suomalaisia-kyttaavan-massavalvojaekspertin/

Anonyymi kirjoitti...

Onpa täällä ikäviä kommentteja. Sehän nyt on selvä kuin pläkki, että jos ihminen on toiminut vastaanottokeskuksen päällikkönä, hän on aivan ylivoimainen mihin tahansa tehtävään. Vokin päällikkyyttä vaativampaa ja vastuunalaisempaa työtä ei Suomessa ole eikä tule. Pressan saavat kyllä tavalliset - väärinajattelevat - tumpelot valita, mutta laatuduuniin sopivat vain harvat ja oikeamielisten valitsemat. - Saammekohan muuten valinnan jälkeen taas kuulla Taposen riemukkaan kommentin "no nyt on tekemisen meininki!" Ja lysyharteinen nujerrettu suorittajapoliisiporras jupisee hiljaa ja puristaa taskussa kätensä nyrkkiin. Aina vaan tiukemmin. Kuin siellä nyrkissä olisi kranaatti ja hän miettisi että sokka irti, nyt vai myöhemmin.

Miten niin muslimimies ei päästäisi vaimoaan poliisikouluun? Muslimimies tekee ihan mitä tahansa mistä hänelle itselleen on etua, ei siinä silloin niin nokonuukaa ole kaiken maailman koraanien käskyjen kanssa. Mikä on minun, Mohiksen, etu, on myös allahin etu (yhtä luovasti ajateltu kuin EU:n etu on Suomenkin etu). Veljeskunta saattaa alkuunsa hieman paheksua moista vapauttavaimo(i)lle, mutta Mohis osaa selittää asian parhain päin. "Ajatelkaa nyt, kun meidän muijat on poliiseina, me saadaan tehdä ihan mitä vaan eikä meille voida yhtään mitään. Rötöstellään vain sellaisissa poliisipiireissä joissa muijat on duunissa. Ja jos kanttura uskaltaa duunissaan yhdenkin poikkipuolisen sanan sanoa, niin kotona sitten oppii että toista kertaa ei sano." Lisäbonuksena vielä tietenkin se, että herran elintaso nousee kun hän törmää sellaiseen uuteen käsitteeseen kuin työpalkka joka tietenkin kuuluu yksinomaan hänelle. Muslimimiehenä oleminenhan käy työstä. Se äärimmäisen raskas vastuu...
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Kun kommentistasi otti vittuilun pois niin ei jäänyt kuin välimerkit. Mutta joo, asiaahan se oli. Vääräuskoiselle saa valehdella ja sitä kusettaa mielensä mukaan. Ja – piru vie – se vääräuskoinen vielä on tehnyt siitä kusetetuksi tulemisesta kyseenalaistamattoman itseisarvon.

Joppos123 kirjoitti...

Koronasta tulee muuten mieleen, että nyt on käynnissä rahan, vallan ja tilan uusijako.
Perustelut.
Vaikkapa Suomessa tähän kaiken tappavaan tautiin on sairastunut jopa 0,2 prosenttia kansasta. Siis o,2 prosenttia.
Helvetillinen haloo ja paniikki, edelleen taustalla se 0,2 prosenttia.
Miksi?
Olisisin ammattilaisena huolissani jos 10 prosenttia kansasta sairastusi ja se tarkoittaisi noin 560000 ihmistä.
Nyt tehdään taustalla raakaa politiikkaa ihmisten panikiilla.
Edelleen, tämä ei ole se harmageddon tai mikään muukaan.
Vihervasemmisto käyttää tätä hyväkseen kuten vaikkapa KRP:n johtajan nimityksessä.
Korona on pientä jos ne vihernatsit saavat absoluuttisen vallan.
Ei ole poissuljettua uudet leirit ja uunit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Rupean kallistumaan samaan suuntaan. Koronahan on nostanut hallituksen suosiota – erityisesti demareitten ja Marinin – ja hallitus mielellään jatkaa tilannetta mahdollisimman pitkälle. Jos vihervasemmisto saa absoluuttisen vallan niin en usko uuneihin. Leireihin ehkä. Mutta aivan varmasti lapsiin kohdistuvan valtavan propagandapakotuksen.

Joppos123 kirjoitti...

Olen vähän tympiintynyt siihen kun savanni-ihmiset tai geelipäät napsivat toisiaan on aina meikän syy. Siis sianlihaa syövän heteron ja vieläpä valko-ihoisen syy.
Mustat ja geelipäät ovat kehitysvammaisia, ei niillä noin yleisesti leikkaa.
Tuhansia vuosia kestänyt sukurutsa on tehnyt tehtävänsä.
Kun noita villejä päästetään sivistyneeseen yhteiskuntaan niin tuloksena on väkivaltaa,raiskauksia ja taas lisää väkivaltaa.
Oma reseptini on aina ollut, että väkivaltaan vastataan samalla mitalla,koska ei ole vaihtoehtoja.
Jos ottaa taka-askelija kandee opetella juoksemaan takaperin. Tämä on totuus.
Ehkäpä länsimaat taas kerran oppii tämän totuuden islamin kanssa. Kolmas kerta totuuden sanoo,kuulemma.
Kaksi kertaa kuu-uskovaiset on ajettu vittuun mutta nyt ne eivät tule pelkästään miekoilla vaan syntyvyydellä ja pakolaisina.
Meistä on tullut heikkoja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Jep. Se, että siellä päin maailmaa ammutaan toisiaan ei johdu meistä vaan heistä. Ihmisistä jotka eivät saa toimivaa yhteiskuntaa aikaiseksi. Afrikkaankin on pumpattu noin 60 vuotta aivan järkyttävä määrä rahaa ja mitä on saatu aikaiseksi? Lisää afrikkalaisia ja lisää kaaosta. Nuo on laskettu tähän yhteiskuntaan ja niitten tuloa pitäisi tervehtiä. Me emme ole ainoastaan heikkoja vaan heikkoudestamme on tehty kyseenalaistamaton itseisarvo. Ajatus puolustautumisesta ollaan tekemässä rikolliseksi.

Joppos123 kirjoitti...

Jos katsoo hutimaisan katsetta niin ne uunit eivät oikeasti ole kaukana.
Se akka on vaan läpeensä paha.
Joillakin tantereilla on tullut katsottua pahuutta suoraan silmiin ja Ohisalon katseessa on samaa.
Se nainen on aito sosiopaatti,ei siis mitään tunteita. Ei minkäänlaisia.
Se on vaaranmerkki.
Tässä uran aikana muutaman ihmisen tavannut mutta en koskaan edes töllön kautta ole ollut näin varma siitä mitä väitän.
Siinä mielessä ei ne uunit kovin kaukana ole meille väärinajattelijoille.
Se mikä on hyvää niin se, että ei edes mätimaisa ole ikuinen. Ikinä ei tiedä mitä sattuu ja koska kaikki on ohi.
Voi tulla vaalit tai salama iskee kohdalle.
Mieluummin heti kuin kohta.
Kautta historian pahoilla ja itseriittoisilla ihmisillä on aina ollut aika paskainen loppu ja veikkaan munasalolle samaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Olen työni puolesta törmännyt psykopaatteihin itsekin ja kyllä, Ohisalossa on jotain hyvin, hyvin pelottavaa. Ajatus siitä että hänellä olisi absoluuttinen valta on pelottava. Toivotaan, että ne seuraavat vaalit estävät sen absoluuttisen vallan.

Ukkeli kirjoitti...

Ohisalo tekee, mitä vaaleissa lupasi. Näinhän demokratian pitää toimiakin. Saakohan keskustan äänestäjä, mitä Sipilä lupasi?

Joppos123 kirjoitti...

Veikkaan ja toivon veliseni ettei tässä ihan niitä seuraavia vaaleja tartteis odotella.
Meinaan nykyisellä tahdillahan hutisalo saisi Suomesta aikaiseksi finalasdanin.
Ytitys on ainakin kovaa.
Nytkin kuulemma paskiaisten itse polttamasta leiristä otetaan 11 "orpoa" Suomeen ankkuriksi.
Orpoja hyvinkin, 25 v vähintään paskajätkiä ankkuriksi.
Ei tulijoille karkkeja jaella vaan partahöyliä.
Hutimaisa löytää tämän vielä edestään. Nyt ei olla Ruotsissa ja täällä on vielä etvaksen verran jätkiä jotka eivät unohda.
Saduissa ja joskus jopa todellisuudessa paha saa palkkansa. Karman laki.

MikkoK kirjoitti...

Kulttuurimarksilaisuus on nykyajan ateistinen uskonto, joka tarvitsee eskatologiansa, eli maailman lopun skenaarionsa. Maailmanlopun kärkihankkeita ovat nyt korona ja ilmastonmuutos.
Korona on poliittinen virus, joka ajoitettiin USA:n vaalivuoteen. Kun kuolemantapaukset hiipuvat, on lisätty testauksia, jotta hysteriaa saadaan jatkettua. Euroopassa koronan avulla aloitetaan uusi ”kertaluontoinen” käytäntö, jossa hölmöimmät maat maksavat ovelimpien maiden verot. Ilmastonmuutos Gretoineen on jäänyt vähän taka-alalle. Sitäkin pidetään hengissä, jotta hiilineutraaliustavoitteilla voidaan imeä yhä kovempia veroja muille maille lahjoitettaviksi. Varmaan auton parkkeeraaminen omalle tontillekin tulee kohta verotettavaksi.

Maailmanlopulla uhkailemalla voidaan hoputtaa kansaa hyväksymään mm. tiukentuva sensuuri, mielivaltaiset tuomiot ja vallan keskittäminen. Kommunismi ei tunne kauniista puheistaan huolimatta ihmisarvoa ja käytännössä meillä on nyt historiamme kommunistisin hallitus. Sen propagandakoneisto demonisoi ainoata todellista oppositiota ja on onnistunut pitämään sen alle 20%:n kannatuslukemissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ukkelille, Joppos123:lle ja MikkoK:lle & kiitos kommenteistanne.

Ukkeli: Niinpä tekee. Mutta se ei ole oikein demokratiaa että kymmenprosenttin puolue vihreät pääsee toimimaan kuin yksinvaltias. Tai oikeastaan voisi sanoa että maassa pitää nyt valtaa Feministinen Puolue.

Joppos123: Se vaan on pelottava mahdollisuus että Liittovaltio saa betonoitua valtansa. Kyllähän se paha silloinkin aikanaan palkkansa saa mutta voi olla että me kaksi emme ehdi sitä päivää nähdä.

MikkoK: En oikein usko koronan tietoista levittämistä mutta kyllähän kaikki sen suomat mahdollisuudet on käytetty tehokkaasti hyväksi. Erityisesti sitä että se antoi tekohengitystä hallituksen suosiolle. Ja kyllä, meillä on historiamme kommunistisin hallitus. Kuusisen hallituskin saatiin aikanaan torpattua Terijoelle.

QroquiusKad kirjoitti...

Hilpeän Huti-Maisan persoonaan liittyen mielenkiintoinen, joskin pitkänpuoleinen pohdinta asian tiimoilta:

https://finnsanity.blogspot.com/2008/11/psykopaatti-psykologia.html

En voi kyllä suositella kirjoittajan muita tuotoksia, mutta tuo oli mielestäni hyvin pohdittua asiaa hyvin muotoiltuna.

Ukkeli kirjoitti...

Olet aivan oikeassa. Politiikka perustuu kuitenkin lehmänkauppoihin, sulle-mulle. Esimerkiksi neljän prosentin puolueen takia lapsemme opiskelevat pakkoruotsia tai hyötyruotsia, kuten RKP uskoo. Mitä keskusta saa, jos Ohisalo saa KRP:n päällikön? Riittääkö maakunnat vai onko sovittu muitakin hillotolppia? Keskusta näkyy myyneen myös turvetuotannon. Mitä ihmettä keskusta on sopinut siitä?

Ruotsissa tilanne on muuten samantapainen, siellä paikallinen vihreä puolue, Miljöpartiet, hoitaa maahanmuuton, demarit sitten saavat jotain muuta kivaa omaan fikkaan. Näin maailma vaan toimii, politiikka on likaista peliä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Ukkelille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Onhan tossa paljon asiaa. Minä sattumoisin olen työni kautta varsin tuttu noitten psykopaattien kanssa. Tuon jätkän juttuja en muuten suosittele.

Ukkeli: Veikkaan muuten keskenäni että kepu ei saa yhtään mitään. Vihervasemmisto jyrää eikä kepu saa muuta kuin hallituspaikat.