maanantai 23. syyskuuta 2024

SKANDAALI JOKA JÄÄ TULEMATTA

No niin, tässähän on tietysti kyse vain yhden ihmisen avautumisesta. Avautumisesta on vastuussa Vasemmistoliiton Kaakkois-Suomen piirin puheenjohtajistoon kuuluva Esa Annala. Ja avautuminen menee näin:

No joo, suuta on kuin naakan pojalla persettä. Maailmaanhan uhoamista mahtuu. Vaan miettikääpäs piruuttanne jos vastaavanlaisen avautumisen olisi esittänyt joku perussuomalainen. Lööppitavaraa ilman muuta ja valtava joukkorääkyminen. Onhan sellainen alkanut jopa pesukarhukravatista. Mutta tämä tapaus unohtuu/unohdetaan nopeasti ja valtamedia kyttää jotain mahdollista persuskandaalia.

Itselläni herää vaan pari kysymystä.

1. Kuinka voi olla äärivasemmistolainen olematta kommunisti?

2. Jos kyseessä on tosiaan entinen raksamies niin kuinka tyyppi edelleen on noiden akateemisten pimujen puolueessa?

Vaaan jokainenhan meistä taaplaa tyylillään.

31 kommenttia:

  1. Kommari on kommari. Ja tosiaankin, joillekin, hyvemmistöön kuuluville on laaja sananvapaus. Persu olisi hirtetty moisesta.

    VastaaPoista
  2. No mutta tämähän olisi sitten sitä parempaa väkivaltaa. Ei mitään uutta pilvipeitteisen taivaan alla.

    Sepi

    VastaaPoista
  3. Vuohipartainen ei perustele tappoaiettaan mitenkään. Tästä pitäisi nostaa iso metakka, koska uhkailu oli törkeä.

    VastaaPoista
  4. Näyttihän se sitä jo Facebookissa pyytelevän anteeksi. Valtamedian mielestä tämä varmaan riittää ja asiaan ei enää palata. Perussuomalaista samasta typeryydestä rangaistaan täältä ikuisuuteen.
    Vähän aiheeseen liittyen, jos joku nykyisistä perussuomalaisten poliitikoista sattuisi kuolemaan, niin mahtaisipa tulla aika tavanomaisuudesta poikkeavia muistokirjoituksia
    Eivät voisi vastustaa tilaisuutta saada ns."viimeinen sana".

    VastaaPoista
  5. Vasemmiston väkivalta on sitä parempaa väkivaltaa sanoi jo aikoinaan soma Li.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  6. Jos kyseessä olisi ollut persu jolta on lauantai-iltana jäänyt alkolukko auki niin nyt vaadittaisiin Purraa myöten irtisanoutumista väkivallasta ja vihervasemmisto tumputtaisi välikysymystä kehiin.
    Kun kyseessä on kommunisti niin sehän oli vaan "läppä", ei mitään nähtävää, hajaantukaa.
    Ei kommunistit edelleenkään ole tappokiimastaan päässyt. Taitaa edelleen löytyä tappolistat puoluetoimiston kassakaapista siltä varalta, että saisivat täydellisen vallan.

    VastaaPoista
  7. Kun Helsingissä mielenosoituksissa vaadittiin Purran ja Orpon päitä tikun nokkaan ja toisessa palestiinalais- ja punalippujen liehuessa haluttiin ajaa juutalaiset mereen, ei niistäkään mitään seurannut eikä seuraa. Viimemainitussa toteutuu sekin ennustus, että kehitysmaalaiset tuovat oman sotansa tänne. Ulkomaalaisilla täytyy näköjään olla kaikki mahdolliset oikeudet myös rasistisiin mielenosoituksiin.

    Rouva Ano


    VastaaPoista
  8. Sata vuotta naisten vapautusliikettä, ja naiset ovat keksineet, paitsi on-line -prostituution, myös moniavioisuuden. https://www.verkkouutiset.fi/a/vihreat-haluaa-edistaa-moniavioisuutta/#5f03fc00

    Mihin sitä enää mitään patriarkaattia tarvitaan, kun naiset tekevät sen ihan itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreät ovat aina muslimien asialla. Tykkäävät naisten alistamisesta ja tietysti epänormaaleista seksisuhteista.

      Poista
  9. Mitähän tapahtuisi, jos satakiloinen vapaaottelua harrastava persu ottaisi tähän itseään ex-raxamiehexi kutsuvaan Anna Esalaan yhteyttä kutsuen tämän tälle sopivaan paikkaan sopivaan aikaan näyttämään, miten se persun tappaminen oikein käy?
    Ei kai vaan Anna Esala alkaisi huutaa apuun poliisia ja syyttäjää?

    VastaaPoista
  10. Voi voi voi ja vielä kerran voi voi voi. Tätä ne viherkommarit pelkäsivät ja siitä suu vaahdossa varoittelivat. Siis se, että se kuuluisa vihapuhe muuttuu väkivallanteoiksi. Voi että, nyt oli jo lähellä käydä niin. Mutta olihan hienoa, kun katumus kävi Facebookissa ja asia tulikin kuntoon. Kun ns. omat tekee tällaista, se annetaan anteeksi, kunhan nyt edes vähän katuu. Jos siis perusuomalainen olisi tehnyt näin ja katunut samalla tavalla, niin eihän ne mitään oikeaa katumista olisi ollut. Ainakaan viherkommareiden ja SDP:n ja RKP:n mielestä. Samoin kun Sanna Marin verokikkailee, ei siinä ole SDP:n mielestä mitään väärää, mutta auta armias, jos joku muu näin tekee. No se oli asian vierestä se.. Toverit, huomenna jaamme kiväärit, olen kommari, mutta en ole kommunisti. Ihmeellinen logiikka.

    VastaaPoista
  11. Vai ei ole kommari?! Hyvin on sisäistetty isä Leninin ja isä Stalinin opit.

    Tapsa vaan

    VastaaPoista
  12. Tämä syyntakeeton vatipää on loistava esimerkki siitä, miksi vasemmistoa ei saisi koskaan päästää valtaan. Siinähän alkaisi välitön putinilainen hallinto ja vastustajien listiminen.

    VastaaPoista
  13. Mjuuhs
    https://www.youtube.com/watch?v=a6unjeRiY_o&list=RDGMEMJQXQAmqrnmK1SEjY_rKBGA&index=14

    -jpt-

    VastaaPoista
  14. Terhomatti Hämeenkorpi23. syyskuuta 2024 klo 20.14

    Lähetin IL:n toimitukseen vihjeen tuosta vatipäästä vihjaten kaksoisstandaariin. Arvatkaa, onko näkynyt julkaisun sivuilla mitään? Skandaali, jota ei tullut !

    VastaaPoista
  15. Tervehdys kaikille kommentoijille ja kiitos kommenteistanne sekä lisäyksistänne. Tämä kyseinen heppu voisi muuten selittää että mikä persuissa on niin vihattavaa että ne pitäisi tappaa. Ihan perustellusti.

    VastaaPoista
  16. Eihän se ollut itseään ex-raxamiehexi kutsuvan Anna Esalan syy:

    "Selasin somejuttuja varmaan liikaa oikeiston puolelle, ja hihat paloivat.
    Se piti purkaa, mutta se meni päin seiniä."

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a4deb975-211a-4086-b71e-5f95bdd1f717

    Se oli siis kokonaan, vain ja ainoastaan persujen syy:
    "Emmä ois muuten halunnu niitä tappaa, mutta kun ne alotti!
    Nih!!"

    VastaaPoista
  17. Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, vasurillekin syy löytyy aina jostakin muusta.

    VastaaPoista
  18. Noiden akateemisten pimujen mielestä on entinen raksamies varmaan suuri ajattelija ja aito uros.

    Se tämän päivän korkeakouluista!

    VastaaPoista
  19. Esa Annalan "anteeksipyynnössä" huvittavaa on se, että siinä hän kertoo kilahtaneensa äärioikeiston jutuista. Sitten oli pakko purkaa vihaa PS kohtaan. Jätkä siis oikeasti vetää yhtäläisyysmerkin keskiverto Perussuomalaisen ja kansallissosialistin välille, eikä näe siinä mitään väärää. Vanha ajatus siitä, että jos asioita katsoo riittävän paljon toisesta laidastaalkaa keskustakin näyttää siltä toiselta ääripäältä, pitää siis paikkansa.

    VastaaPoista
  20. Mutta ei ole läpsyttelijää joka jäsi tulematta.

    VastaaPoista
  21. No ei varmasti ylitä mitään oleellista kynnystä. Ihan samalla tavalla, kun ei muutaman vuoden takaisessa Misha Dellingerin tapauksessakaan.

    VastaaPoista
  22. Vasemmistoliitto oli joskus työväenpuolue. Niin oli Sosiaalidemokraatitkin. Eivät ole enää ja se näkyy duunareiden ahdinkona. Demarit rupesivat piraattikokoomukseksi. Eivät tietenkään oppositiossa vaan hallituksessa ollessaan. Vasemmistoliitto, no, ota niistä selvää. Suurin saavutuksensa taitaa olla sukupuolineutraali avioliitto. Sille ei kannata torvisoittokuntaa tilata. Parempi jos vaihtaisivat nimensä. Uusi Vasemmistoliitto.

    VastaaPoista
  23. Tervehdys alianor d´aquitanelle, Simolle, Ihmettelijälle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne. Vihervasemmistossa varmaan säännöllisesti mielletään perussuomalaiset natseiksi.

    VastaaPoista
  24. Politiikan uutiset nostattavat verenpainetta. Juntta Urpilainen, jättikorvaus, Iltalehti. Peruspalkka 27 000 euroa kuunkierrossa. Mitä muita korvauksia? Onko maksanut veroa? Hommat loppuu, pari vuotta siirtymäkorvausta, 55 % palkasta.

    Voihan hevovvitunvitunvittu. Mitä hän on tehnyt ansaitakseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poseerannut lehdessä verkkosukissa. Ei nyt tule muuta saavutusta mieleen.
      Huru-ukko

      Poista
    2. No yksi meriitti, jos niin voidaan sanoa on, että kävi arabi maissa ja ylisti kuinka upeata on. Kehui kovasti arabeja. Huivi päässä.

      Poista
  25. Sukkisjuttis on kaikilla mittareilla nolo. Mitä liksaan tulee niin eihän jonkun komissaarin edes odoteta tekevän yhtään mitään. Se on puhtaasti palkkiovirka jossa istutaan käsien päällä ja ollaan tekevinään jotain.
    Eloapinat kävivät sveduaktivistien kanssa sitten töhrimässä eduskuntatalon.
    Mitään korvauksia noilta ryssänkätyreiltä ei tulla koskaan saamaan. Korvausvaatimukset ja sakot menevät voudille muiden maksamattomien laskujen jatkoksi.
    Ituhipit ylistävät tekoa ja vaativat samanlaista lisää.
    Eloapinoiden kuningashan on vaatinut jopa murhia ja sönköttää sanomaansa vakiovieraana ryssän RT:n haastateltavana.
    Olisikohan aika kieltää kyseinen vieraan vallan terroristiliike ?
    Pienemmilläkin näytöillä on liikkeitä kielletty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan verkkosukka Jutalla tehtävä. Se on lapioida mahdollisimman paljon vastikkeetonta rahaa Afrikkaan.

      Poista
  26. Tervehdys Anolle, Huru-ukolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Niin kuin Joppos totesi, on Urpilainen kaikilla mittareilla nolo. Ja noitten liikkeitten kieltämisestä voi muistuttaa että PVL kiellettiin vaikka se lähinnä liimaili tarroja.

    VastaaPoista
  27. Kyllä niiltä rahat saadaan elleivät ole jo ehtineet tuhlata kaikkea mitä Koneen Säätiö niille antoi. Jos niitä rahoja on vielä jäljellä, de fakto Koneen Säätiö maksaa ne korvaukset, vaikka muuta yrittävät mediassa väittää tällä hetkellä.

    VastaaPoista