tiistai 14. toukokuuta 2024

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLXXV

1. Hysterian uusi taso

Niissä euroviisuissahan Suomen suvaitsevaisto pyrki kovasti siihen että Israel olisi jäänyt nollille koska suvaitsevaisto on tietysti muodissa mukana. Asian jälkiruikuttamisessa ollaan sitten menty uudelle tasolle ja kyseinen Israel onkin epävaltio. Tunnettu huuhaa B-B-B-Bjurström sen selittää ja Ilta-Sanomat vahvistaa:

I-valtio?

Täähän rupeaa olemaan jo silkkaa Harry Potteria ja Voldemortia. Ei enää Israel vaan ”tiedät-kai-mikä-valtio” tai ”valtio-joka-jääköön nimeämättä”.

Suvaitsevaistolla vaan palestiinalaiskiimassaan unohtuu tai se unohtaa tarkoituksella sen, että kukas sen viimeisen Gazan rähinän oikein aloittikaan äärimmäisen julmalla ja sadistisella terrorilla? Sitä niität, mitä kylvät.

Lisätäänpäs tähän vielä loihelausuma Helsingin Pravdasta:

Ylen ”luovien sisältöjen ja median johtaja” Ville Vilén katsoo, että turvallisuusnäkökulmasta Israelin ottaminen mukaan Euroviisuihin ei ollut oikea ratkaisu.

”Se on ratkaisu, joka on tehty. Jälkikäteen voisi sanoa, että koska siitä syntyi kaikkea tällaista, niin varmaan ei ollut”, hän sanoo Ylen haastattelussa.

Vilenin mukaan Ylen tulee miettiä jatkossa Euroviisuihin osallistumista, mikäli esimerkiksi Israel on mukana.

Niissä euroviisuissa ei israelilainen laulajatar aiheuttanut mitään turvallisuusuhkaa. Sen aiheuttivat ulkona riekkuvat islamilaiset arabit ja niiden hyödylliset idiootit sympatiseeraajat.

Kakkososio uutishavainnoissa liittyy samaan asiaan, joskin kiertotien kautta.

2. Sukupuolisurffailua

Yle jatkaa linjaansa jossa se mainostaa kovasti LGBTQTiiTyytä ja yrittää tehdä epänormaalista normaalin ja jopa suositeltavan. Oikeastaan otsikko kertoo asian parhaiten:

Eli kyseessä on siis nainen, joka haluaakin olla mies. Hän aloittaa hormonihoidot mutta saakin sitten päähänsä että jospa hän onkin vielä hetken aikaan nainen että voisi saada lapsen. Niinpä hän lopettaa hormonihoidot, onnistuu tulemaan raskaaksi ja synnyttää mukulan. Ja päättääkin sitten olla mies eli aloittaa taas ne hormonihoidot.

Ja Yle tietysti mainostaa että hieno juttu.

Vaan kuinkas tämä liittyy tuohon I-valtio-osioon?

No, suomalainen suvaitsevaisto sympatiseeraa kybällä sekä islamilaisia että LGBTQTiiTyytä. Vaan jos islamilaiset ovat vallassa niin kuinkahan kauan se LGBTQTiiTyy-porukka mahtaa pysyä hengissä?


29 kommenttia:

  1. K: "kuinkahan kauan se LGBTQTiiTyy-porukka mahtaa pysyä hengissä?"
    V: Tämä aika riippuu käytettävän rakennuksen korkeudesta.

    VastaaPoista
  2. Ekaa kertaa äänestin ja Israelia poliittisista syistä. Musiikista en ymmärrä

    VastaaPoista
  3. Mitä tämä porukka taas on vetänyt? Aikuiset ihmiset järkyttyvät jonkun friikkisirkukseksi muuttuneen kilpailun tuloksesta ja itkevät kun eivät onnistuneetkaan sotkemaan vasemmistopolitiikkaansa siihen mukaan toivotulla tavalla. Että oikein syvät haavat, jotka vaativat pitkän ajan arpeutuakseen! Nyt voisi kehottaa Bjurströmiä menemään sinne kaappiin ja sanomaan oman ohjeistuksensa mukaan "nami nami", niin kyllä se siitä.

    Se, että mies voisi synnyttää, on sen luokan vale, että itseään kunnioittavan median olisi syytä lakata aliarvioimasta lukijoitaan. Ja mitä tekevät faktantarkistajat tai JSN? Eivät mitään. Aikoihin on eletty.

    VastaaPoista
  4. Nimissä on voimaa. Koskaan ei saa kysyä 'mikä nimesi on' vaan 'miksi sinua kutsutaan'. Oikean nimen lausuminen voi aiheuttaa jopa maailmojen tuhoutumisen. Näin ainakin haltioiden ja unien valtakunnissa.

    Euroviisut eivät ole innostaneet koskaan - hyviä ralleja niistä nousi pinnalle silloin joskus, sitä en kiellä - ja tapahtuman muututtua nykymuotoonsa, yritän vältellä jopa otsikkoja. Täysin en ole onnistunut vaan olen tässä ihmetellyt, kuinka nyt on tuomittu poliittinen puoli tai edes ajatus siitä. Muistaako kukaan Ukrainan voittoa pari vuotta sitten? Ei ollut poliittinen juttu alkuunkaan.

    Kuten kirjoituksessa todettiin, uhka ei ollut Isr - hups, meinasi päästä nimi näppikseltä - siis sen nimettömän edustajan aiheuttama vaan muslimien ja muslimilarppaajien hilluminen. Tätä ei mediassa tietenkään voida myöntää. Sitä vain ihmettelen, miten muutamassa vuosikymmenessä ollaan alistuttu muslimien vaatimuksiin ja nytkin haluttiin estää yksi esiintyminen. Eikö tänä vuonna voittajan olisi pitänyt olla gazalainen?!?

    Kaikki tällainen vie länsimaista yhteiskuntaa tuhoaan kohti, askel askeleelta alistutaan enemmän ja enemmän. Itselleni on täysin käsittämätöntä miksi suurin osa suomalaisista tahtoo moista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin osa ? Tuskinpa ! Kovinta meteliä pitävät kylläkin.

      Poista
  5. Sanoppa arhinmäelle, että palestiinaa ei ole (molemmat pienellä): riitaa syntyisi, autoja potkittaisiin, kadulle pissittäisiin ja turpiin tulisi.
    Tekopyhyys on kommunistin työkalu.

    VastaaPoista
  6. Jos freudilaisen syvyyspsykologian perinne olisi jokus saanut oppisivistyksessämme sen aseman jonka se olisi ansainnut, uhrorooliin samaistuva ja marttyyriudesta voimaantumista ammentava barsismi ei olisi koskaan saanut sitä asemaa joka sillä nyt kyldyyri-ihmisten sairaissa sieluissa on.

    Jos ymmärtäisimme Freudia, ymmärtäisimme Putinin itsetuhoisuuden ja tajuaisimme vaaran, joka liittyy itsevaltiaan narsistiseen uhriajatteluun ja viattomuuden illuusion pohjalta nousevaan omankädenoikeuteen, jolla hän oikeuttaa barbaariset sotaretkensä. Tietäisimme odottaa väistämätöntä kriisiä, joka tulee vastaan kun hänen sairaan sielunsa pohjalla itsetuho ja aggressio sulavat lopullisesti yhteen.

    Se on melkoinen alitajunnallinen koukku, johon nuo tyypit ovat itsensä ripustaneet ja ajattelunsa käpertäneet -- uhrorooliin samaistuminen on voimaannuttavinta mitä alitajunta narsistille saattaa antaa, ja kaikki se tiedollinen ajattelu, joka psyyken jäävuoren pinnalle näkyvässä osassa syntyy, voi olla miten sisäisesti ristiriitaista tahansa --

    Kognitiiviset dissonanssit, jotka tosiaankin reaalimaailmassa tarkoittaisivat sitä, että nuo eniten sympatiseeraamisen kohteina olevat kunniakulttuureiden terroristit -- joihin narsistit suhtautuvat kuin he olisivat heikkoja ja suojelun tarpeessa olevia viattomia kärsijöitä -- käytännössä valtaan päästyään ensimmäiseksi nakkelisivat länsimaiset sympatiseeraajansa katoilta -- kognitiiviser dissonanssit jäävät kyldyyri-ihmisten silmissä sokeisiin pisteisiin, ja ainoa joka heissä vaikuttaa on tuo vahva samaistuminen "uhrin" ideaan.

    Narsisti ei koskaan näe itseään peilistä, joten tilanteeseen ei ole odotettavissa muutosta saati parannusta.

    VastaaPoista
  7. Oli kyllä toisaalta harmi, ettei suomen edustaja voittanut viime vuonna. Nuo " friikki viisut " olisi pidetty tampereella. Kyllähän se jopa naurattaa, että suvaitsevaisto ym hörhöt, ovat niin täynnä sitä sokeata ideologiaansa, etteivät tajua olevansa niitä kuuluisia hyödyllisiä idiootteja. Sehän siinä vituttaa, että me maalaisjärki ihmiset siitä kärsimme/maksamme. Mitä tulee tuohon lapsen isään, joka siis on oikeasti nainen sekä äiti, niin nämä tälläiset joutaisivat hoitoon. Kyllä siinä menee lapsi paralla pää sekaisin. Mutta ainahan pitää hyviä puolia yrittää etsiä. Oletettu voi mennä vanhempien iltaan äitinä ja simsalabim seuraavana päivänä vaikkapa rehtorin juttusille vaikkapa isänä.

    VastaaPoista
  8. Eihän tuosta ole kauakaan aikaa, kun bongasin lehden otsikossa jollekin ahdistujalle "kielletyn L-sanan" joka oli juuri kirjoitettu noin. Jäin sitä miettimään ja luin pätkän artikkelia.

    Siis sana oli "läski", jota ei sopinut sanoa tai kirjoittaa ilmeisesti jonkun ulkonäköpaineisen naisoletetun läheisyydessä.

    "On tämä maailma mennyt kummaksi, miehet syö salaattia ja naiset juo viinaa..."

    heppa

    VastaaPoista
  9. Länsimaita hallitsee tämä Vertavuotavien Sydänten Sisarkunta, jonka kuohuvat tunteet määrittelevät kaikkea keskustelua ja Bjurström on vain yksi neiti lisää tässä porukassa. Se mitä Hamas teki raskaana olevalle äidille 7.10.2023 ei tuon porukan moraalin mukaan merkitse yhtään mitään. Ensin raiskattiin ja tapettiin naiset ja nyt tapetaan kaikki israelilaiset ja siinä sivussa kaikki muutkin juutalaiset. Se on sitä tämän päivän oikeaa humanismia.

    Ennen tätä mölinäkilpailua Malmössä luin lehdestä, että Sveitsiä edustaa non-binäärinen pikkupoika, joten minun ei tarvinnut katsoa koko kauhistusta koska tiesin heti kuka kilpailun voittaa. Muiden kilpailijoiden on täytynyt kirota, etteivät tuota tajunneet. Likainen homoseksi julkisen vessan lattialla on niin last season. Ensi vuonna kilpailu täyttyy koko aakkosmafian kirjosta ja kilpailun tulee voittamaan kastraatti, joka on poistattanut sukuelimensä aikuisena, eikä siksi osaa laulaa yhtään sen paremmin kuin muutkaan kisassa.

    Muuten tuo non-binäärisyys on erittäin kannatettava juttu. Se tarkoittaa selkokielellä, ettei yksikään pedofiili-Mengele kajoa pienen pojan sukuelimiin ja on siis voitto elämälle.

    VastaaPoista
  10. Britannia taisi muuten kumota jonkun lqtvärrinmurrin titityy lain? Eli että uskomatonta kyllä, jotta miehillä ja naisilla pitää olla eri vessat. Voitteko uskoa? Miehillä ja naisilla eri vessat.

    VastaaPoista
  11. Sitä oltiin olevinaan niin miestä niin miestä että. Vaan ei silti onnistunut saamaan itseään raskaaksi eli siittä mään sitä tulevaa ihmispoloa ei. Siihen hommaan tarvittiin nosto spermapankista. Jonkun tuntemaatoman lahjoittajan.
    Muistelen joskus lukeneeni, että jos tämä pankkista alkunsa saanut haluaa aikuistuttuaan ja järkinnyttyään selvittää kuka on isäoletettu niin se hänelle on laikien ukaan kerrottava. En tiedä tai muista pitääkö tuo paikkansa.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  12. Tervehdys Yhel Turkkulaasel, Ano1:lle, Ano2:lle, Zonesille, Tapio Suhoselle, Seppo Oikkoselle, Ano3:lle, hepalle, alianor d´aquitanelle, Ano4:lle, Ano5:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

    Tässähän oli esimerkki niistä kahdesta järkyttävästä muodista missä suvaitsevaistomme VMP:n johdolla on mukana. Briteissä muuten joo tehtiin se laki jonka mukaan sukupuolen määrittelee biologia, ei fiilis. Ja myös joo, käsittääkseni lapsella on oikeus tietää biologinen isänsä. Vaikka lapsen äiti väittäisi olevansa lapsen isä.

    VastaaPoista
  13. Uudin 1:
    Henkilökohtaisesti arvostan Bjurströmiä the Aakkosihmisten™ joukossa:

    hänen tultuaan Linnan juhlissa kaapista tyylikkään eleettömästi Iltalehden toimittajaksi itseään kutsuva typykkä liimaantui hänen kylkeensä vaatien mehukkaita juttuja poikienvälisyydestä.
    B. väisti kaksi ensimmäistä yritystä mutta kolmanteen tokaisi jo suuttuneena:
    "Tuohon en kommentoi!"
    Typykän palattua seuraavana päivänä puhelimessa asiaan B. oli jo paremmalla tuulella, mutta lausui tiukan kohteliaasti yksityisasiat pidettävän yksityisasioina!
    B. ei siis ole the Varsinainen Aakkosihminen™, jollaisen kuuluu levitellä pervouttaan pitkin roskalehtien sivuja.
    Niinpä hänen oli nyt tunnustettava selkeästi väriä, muuten hän ei olisi the Aakkoston Ystävä.

    Uudin 2:
    Kun mies menee näyttämään lääkärille labrojaan, joissa testosteroni on rankasti viitearvon alapuolella, alkaa valkotakkiaatelinen keksiä loputtomasti tekosyitä olla antamatta testokorvaushoitoa;
    se kun on miehen terveydelle niin pirun vaarallista!
    Mutta kun sille samalle valkotakille tulee Noora Käpyselänalla kertomaan kokevansa olevansakin Nooa, tämä kirjoittaa välittömästi niin paljon testoa kuin tämä haluaa.
    Se ei enää olekaan terveydelle vahingollista, kun sitä annetaan naiselle joka haluaa leikkiä olevansa mies.

    Loppukysymys:
    the Aakkosto™ ei pysty tajuamaan, mitä niiden syvästi rakastamat muslimit niille tekisivät valtaan päästyään.
    Niillä ei ole siihen riittävää rationaalista kapasiteettia, mutta sitäkin enemmän viherkommunistikiimakkojen valehtelua kuinka ählämit ovat aivan samanlaisia, aivan samanlaisia, aivan samanlaisia kuin me länkkärit paitsi paljon parempia kuin suomalainen heteromies.

    VastaaPoista
  14. "viherkommunistikiimakkojen valehtelua kuinka ählämit ovat aivan samanlaisia, aivan samanlaisia, aivan samanlaisia kuin me länkkärit paitsi paljon parempia kuin suomalainen heteromies."
    Aamen!
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  15. Turvallisuusnäkökulma on ihan bs:a. Kun ei mitään muuta keksi. Ruotsi on pullollaan turvallisuusongelmia, mutta eihän se Vileniä huoleta tippaakaan.

    Tapsa vaan

    VastaaPoista
  16. Tuleeko tästä I-valtiosta nyt tästä lähtien kirjoittaa aina tässä muodossa? Onhan tämä kuuluisa n-sanakin jo yleistynyt kaikkien "sivistyneiden" keskuudessa. Minä sivistymätön ajattelen kyllä ikään kuin vanhasta tottumuksesta vanhassa muodossa. YLE:n viherkommarit puhuvat mitä arvata saattaa. Ihmetyttää, miten nämä hamasin kannattajat unohtavat täysin, kuka oli hyökkäävä osapuoli. Unohtuu myös se, että hamas on virallisestikin terroristijärjestö. Sille asialle voidaan viitata kintaalla, kunhan ollaan "hyvällä" asialla.

    VastaaPoista
  17. Tervehdys Qqroquius Kadille, Huru-ukolle, Tapsalle vaan ja Kalle Pelttarille & kiitos kommenteistanne.

    Qroquius Kad: Kiitos lisäyksistä. Työssäni on ainakin yhdelle nuorelle pojalle annettu testosteronihoitoa lyhytkasvuisuuden takia mutta sen laajemmin en asiaa tunne. Viherkiimakot määrittelit erittäin hyvin.

    Huru-ukko: Totta.

    Tapsa vaan: Jep. Ruotsi on täynnä turvallisuusongelmia mutta yksikään niistä ei ole israelilainen laulajatar.

    Kalle: Erittäin hyviä huomioita.

    VastaaPoista
  18. Noista hormonihoidoista pojilla: Lionel Messillähän todettiin pentuna kasvuhormonin puutostauti ja hän sai kasvuhormonihoitoa. Eipä hänestä silti tullut pituuden jättiläistä, vaikka muuten jättiläinen tulikin.

    VastaaPoista
  19. Yllättävän rauhallisestihan musut bändäreineen tuolla Malmössä olivat. Paljon pahempaa odotin.
    Alkaako kansankodin ehtymättömät lihapadat veltostuttamaan myös aavikkokansan?
    Suomessa peppukipuilu jatkuu ja ihmettely siitä kun kansa äänesti Israelin edustajaa.
    Äänestystulos on tuomittu poliittiseksi mutta eikös ns ammattilaisraadin tulos ollut myös poliittinen?
    Ammattilaisraati antoi äänensä lapsia uunissa paistaville hamasterroristeille ja kansa teurastusta vastaan taisteleville iipoille.
    Vihervasemmiston mielestä kansa äänesti taas väärin kuten kävi eduskuntavaaleissa ja käynee myös eurovaaleissa.
    Vihervasemmiston kannatus demokratialle loppuu aina siinä vaiheessa kun heidän valtansa murenee demokraattisissa vaaleissa.
    Alkaa öyhkääminen vallankumouksesta ja natseista.
    Vihervasemmisto ei tule ikinä tekemään pesäeroa palvomiinsa arabi terroristijärjestöihin. Palvomiseen ovat pitkät perinteet. Tunnettiinhan esmes Erkki Tuomioja lisänimellä "hamaseki".

    VastaaPoista
  20. Tuli mieleen, jälleen kerran, se Koskenniemen mietelmä: ”Mikä huuto ja hurraa kadulla kajaa? Siellä tyhmyys aasin valjaissa ajaa”.

    Kohteena taisi silloin olla 1940-luvun loppuvuosien torikokousdemokratia, jossa ”aktiivinen etujoukko” vähäisestä suhteellisesta määrästään huolimatta, pyrki esiintymään kansan yleistahdon ilmaisijana. Tämähän on tietysti suoraan niiden Leninin oppien mukaista mekastusta, joita hän esitteli esimerkiksi artikkelissa ”Mitä on tehtävä”. Toveri Uljanov ymmärsi erinomaisesti, että kansa voi eikä sen sovi määrätä yhtään mistään vaan marssijärjestys on se, että poliittinen eliitti määrää mitä mieltä ollaan ja mitä tehdään ja seurailijaporukan tehtävänä on esittää kansaa ja huutaa mahdollisimman kovaa samoja iskulauseita ja perättömiä väittämiä.

    Ja juuri tästä asiasta myös tänään on kysymys. Pikkuinen, mutta vallanhaluinen ja itseään täynnä oleva porukka kiukuttelee siitä, että sen antisemitistinen metelöinti ei ollutkaan uponnut kansalaisiin, vaan yleisöäänet kertoivat, että kansalaiset katsovat aiheelliseksi äänestää Israelin esityksen puolesta joko musiikillisista tai sympatiasyistä.
    Tuo ”koiraskin poikii” juttu sitten peittoaa absurdiudessaan muinaisen Pahkasian tietoisesti naurettavaksi tarkoitetut jutut 6-0.

    Todellinen ongelma on tietysti siinä, että näiden pysähtyneisyyden aikaa edustavien ja vuodesta toiseen jatkuvien ja aina samansisältöisten ja yhtä kapea-alaisten jankutusten toistelu toimii rikkaruohon tavoin ja peittää näkyvistä sen älyllisen ja tervejärkisen toiminnan ja kirjoittelun, jota me nyt niin peijakkaan kovasti tarvitsemme.

    VastaaPoista
  21. Tervehdys Trilisserille, Joppos123:lle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne

    Trilisser: Kiitos lisäyksestä. Tämä oli minulle uutta.

    Joppos123: Hyviä huomioita. Itse asiassa vihervasemmiston vaalien vastainen rääkyminen ei ole koskaan tainnut olla näin suurta.

    Strix Senex: Erittäin hyviä huomioita sinullakin. Ja joo, valtamediaa voisi todellakin verrata valtavan suureen rikkaruohokasvustoon.

    VastaaPoista
  22. "Ylen ”luovien sisältöjen ja median johtaja” Ville Vilén katsoo, että turvallisuusnäkökulmasta Israelin ottaminen mukaan Euroviisuihin ei ollut oikea ratkaisu."

    Eikös se Israel ole ollut jo liki 50 kertaa mukana?
    Nytkö se sitten olisi ollut jotenkin vaarallista? Eikös ne riekkujat ole ihan muuta porukkaa?

    VastaaPoista
  23. Viisuilijat kovasti ählämeitä hehkuttaa. Kuten todettua, saattaisipa naminamipippeli Bjuströmilläkin olla pikkasen hemgityshaastellista elämä ählämeiden maassa, ottia tuota.

    Toi sammal tyyppi. Tympii ja pikku krapulassa oksettaa kun perverssin kuva ekana YLE areenassa. Luuleekohan genitaalisuvakit oikeasti saavansa positiivista suhtautumista tyrkyttämällä noita luonnonvastaisuuksia.

    Eläköön kukin miten tykkää. Vaan pakkoko noita kieroutuneita tapoja on tyrkyttää? Sylettää sekin kun sammaleeseen on varmasti eräskin veroeuro kulunut. Leikelköön itsensä vaikka pesukarhuksi, vaan omalla kustannuksella, jooko.

    VastaaPoista
  24. Israel teki hyökkäyksen Ruotsin Malmön laulukilpailuihin ja yritti voittaa ne. Joukko maahanmuuttaneita aktivisteja yritti torjua Israelin laulamisen vaarallisena. Suuri osa kansalaisista ei kuitenkaan pitänyt Israelin laulamista erityisen vaarallisena.

    VastaaPoista
  25. Ja pöljyys vaan leviää.
    Miten nuo yliopistot ovat osallisena missään konfliktissa?
    Ei taida logiikka olla noitten blm-wokeltajien vahvin laji.

    "Opiskelijat perustavat telttakyliä kampuksille – vaativat yhteistyön lopettamista israelilaisyliopistojen kanssa"

    https://yle.fi/a/74-20088894?origin=rss

    VastaaPoista
  26. Nimenomaan yliopistoistahan tämä nykyhulluus on Länteen levitetty.

    KGB solutti kulttuurimarxisteja erityisesti

    yhteiskuntatieteellisiin tiedekuntiin, joista valmistuu toimittajia tiedottamaan kansalaisille Virallinen Totuus,
    kasvatustieteellisiin, joista valmistuu opettajia opettamaan kansalaisten lapsille Virallinen Totuus ja
    oikeustieteellisiin, joista valmistuu asianajajia, syyttäjiä ja tuomareita tietämään Virallisen Totuuden mukainen ero Syyllisiin (natsit joita on vainottava!) ja Syyttömiin (kaikkein haavoittuvimissa asemassa olevat, joita on suojeltava!) ja toimimaan sen mukaisesti.

    Nykymeno on juuri sitä, mitä yliopistoissa opetetaan Kympin Tytöille opeteltavaksi ulkoa ja toisteltavaksi papukaijoina, pystymättä miettimään opetetun sisältöä.
    Sen täytyy olla oikein, koska sitä toistelemalla on aina saanut kokeista kymppiä kympin perään!
    Nih!!

    VastaaPoista
  27. Tervehdys KKi:lle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

    KKi: Ehkä ne genitaalisuvakit kuvittelevat että ihmisten mielipide muuttuu on hokemaa oikein toistetaan.

    Ano1: Näinpä.

    Ano2: Kuinkahan paljon tuossa lössissä on niiden varsinaisten kovien tieteiden opiskelijoita? Veikkaan että ei kovin moni.

    Qroquius Kad: Valitettavan hyvin se mädätys on toiminut.

    VastaaPoista