tiistai 1. heinäkuuta 2008

TUTTIPULLOTERRORISTIT

Hotelli Yrjöperskeleen respasta käsin on aikaisemminkin kommentoitu näitten wanna be-sandinistien edesottamuksia. Mainion kirjoittajan Kullervo Kalervonpojan sivuilla voi tutustua uuteen yrittäjään eli tällaiseen Pink Black Block-ryhmittymään, jossa jonkunlaisena päärähisijänä vaikuttaa neitonen nimeltä Akuliina Saarikoski. Hotelli Yrjöperskeleen näkövinkkelistä kyseessä on aikaisemmin tuntematon suuruus, mutta on odotettavissa, että neitonen päätyy eduskuntaan ehkä jo seuraavissa vaaleissa. Näytöt ovat sen verran vahvat, että tarvittava höplästä vedettävä äänestäjäkunta kyllä löytyy. Kullervo Kalervonpoika kertoo jutussaan nuo näytöt hyvin, joten mitäpä niitä tässä toistamaan.

Tässä kirjoituksessa keskityn lähinnä, taas kertaalleen, miettimään tämmöisten partisaaniroolipelaajien mielenlogiikkaa. Niin kuin aikaisemminkin olen todennut, on Suomi tällaiselle roolipelaamiselle varsin otollinen maa, sillä täällä on toimiva yhteiskunta, joka mahdollistaa taloudellisesti tällaisen roolipelaamisen. Meiltä löytyy myös kiltti poliisi, joka ei ammu näitä roolipelaajia sekä hoivakoneisto, joka silittää päätä, jos (kun) roolipelaajia ei oteta tosissaan ja sen vuoksi heille tulee henkinen pipi.

Katsotaanpas tämän Pink Black Blockin manifestia ja otetaan selvää, mitä he ovat vailla:

*

New kids on the Pink Black Block vol. II

VIHA

KUOLEMA

TRANS-GRESSIO

Haluamme rikosta kuin panemista pistohaavaan.

Vihaamme jokaista heterokulttuurin ilmentymää ja instituutiota. Jokainen tilanne, jossa ruumiimme kielletään ja halumme tehdään näkymättömäksi, kasvattaa vihaamme.

Hetero-oikeuksia käyttävät henkilöt on riisuttava aseistaan.Meidän täsmäaseemme on halu. Se ei ole tuhottavissa, ei haltuunotettavissa eikä laimennettavissa valtion uusintamiseen. Haluamme synnyttää vain haluja.

Ruumiimme ovat nautittavaksemme ja käytettäväksemme. Diilaamme itse hormonimme ja viillämme rintamme. Kohotetut nyrkkimme ovat valmiina panemaan.

Ryöstämme rahat, asunnot, palvelut ja työpaikat, joilla yhteiskunta palkitsee heteroseksuaalisen näytelmän näyttelijät. Tuhoamme valtion, joka tunkeutuu intiimisuhteisiimme. Emme halua, että rakastajamme kädet ovat valtion kädet.

Panemme, ammumme, laukeamme ja tuhoamme, kunnes kaikki on meidän.

KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!

*

Komeeta tekstiähän tuo, pakko myöntää. Verta ja karvoja piisaa. Tässähän saa selvästi semmosen käsityksen, että kyseessä on porukka, jota on kohdeltu Törkeän Väärin, ja sen takia he ovat Pahalla Päällä. Koska he ovat Pahalla Päällä, he saattavat Panna Töpinäksi, joten ilmoittavat olevansa Uhka. Heidät tulee ottaa Tosissaan.

Vaan mitä tossa sitten oikiastaan on?

Tossahan on ryhmä ellejä, jotka tykkää duunata ellejä. Ja he ilmoittavat, että he ovat pirun erinomaista ja erilaista porukkaa, kun he tykkäävät duunata ellejä. Pitäishän sen nyt tyhmempienkin hoksata.

Mutta kun kukaan ei välitä. Ketään ei kiinnosta. Tavallinen Taavi ja Tiina toteaa, että noi ellit tykkää duunata ellejä, jaa, vai silleen, no, duunatkoon. Jokos se sauna pannaan lämpiämään?

Kukaan ei noteeraa heidän erinomaisuuttaan. Eihän heitä helvetti soikoon edes vainota.

Olishan se toki hienoa, jos heitä vainottais. Sitten he saisivat olla ihan oikeita marttyyrejä. Tietysti se vainoaminen pitäis tapahtua tämmösen pohjoismaisen mittapuun mukaan, niin että ei kellekään ottais kipeää, eikä heitä sitten sillai aikuisten oikeesti vainottais, vaan niinku sillai niinku.

Vaan kun kukaan ei vainoa. Ketään ei kiinnosta.

Mutta tämmösissä piireissä on aina osattu panna mutkat suoriksi ja todeta, ettei todellisuuden kannata antaa pilata hyvää läppää. Väitetään vaan kivenkovaan, että kyllä heitä sit kumminkin Vainotaan ja sen takia ollaan sitten Pahalla Päällä ja sitten Pannaan Töpinäksi.

Töpinäksi Paneminen tarkoittanee tässä tapauksessa jotain väkivaltaista. Niin nämä ellit, kuin yleensäkin nää leikkipartisaanit ovat kovasti mieltyneet väkivaltaiseen retoriikkaan. Myös Pink Black Block julistaa ainakin vihaa, ryöstämistä, ampumista ja tuhoamista.

Eli näillä elleillä lienee siis mielessään yhteiskuntajärjestelmän väkivaltainen muuttaminen. Mikäs siinä. Pannahan töpinäksi. Yleisen kaavan mukaan homma menee kolmiportaisena operaationa. Ensiksi aloitetaan terroristitoiminta. Seuraavaksi, voimien ja omien joukkojen lisääntyessä siirrytään sissisotaan, jolla kulutetaan vihollisen voimia. Viimeisessä vaiheessa, vihollisen voimien vähennyttyä ja vihollisen joukkojen moraalin sortuessa siirrytään avoimeen rintamahyökkäykseen, jolla tuhotaan vihollisen voimat, vallataan strategisesti tärkeät paikat, teloitetaan vihollisen johtajat ja otetaan valta.

Jotenkin vaan on vaikeaa kuvitella anarkistista Rapalan mannekiinia sissinä. Ja sama pätee näihin Pink Black Block-pimuihin. Mitenkähän niillä tuon sotilaskoulutuksen laita on? Osataanko sissitoimissa tarvittavat erätaidot? Kestetäänkö pitkäaikaisen sodan aiheuttamia rasituksia? Mitenkä lävistyskorut saadaan desinfioitua kenttäoloissa?

Onkohan Pink Black Block-pimuista itse asiassa yhdelläkään edes auttavia aseenkäsittelytaitoja? Ja mistäs ne aseet? Laillista hankkimislupaa ei oikein viitsi valtesmannilta pyytää, kun silloin pitäis liittyä metsästys- tai ampumaseuraan. Ja nehän on täynnä lihavia ja hielle haisevia heteromiehiä. Laittoman aseen kanssa voi olla ihan yhtä heikkoa. Jos ellit sattumoisin edes jostain myyjän löytävät, niin pirunkurinen asekauppias Aleksandr Gangsterinov myy niille kumminkin piruuttaan trukkilavallisen airsoft-pyssyjä.

Eli tekemättähän se vallankumous taas kertaalleen jäi. Ei ala sodan melske, taiston tuoksina. Vinkuen ei lennä luoti. Ei oo tarjolla hurmejuomaa korppien. Sen tietää tavallinen Taavi ja Tiina. Sen tietää myös Pink Black Blockin inhoama valtio. Ennen kaikkea sen tietävät Pink Black Block-pimut itse. Miksi siis moinen uho? Miksi meuhkata väkivallalla, jota tekemään heistä ei ole? Miksi meuhkata vääryyksistä, joita ei oo tehty? Ainakin Hotelli Yrjöperskeleen respassa ollaan opittu, että jos elämän nakkikioskeilla uhoaa lyömisellä, niin silloin pitää myös pystyä lyömään. Jos bluffaat, niin jossain vaiheessa joku katsoo bluffisi.

Yleensä ja erikseen: mitä kouriintuntuvaa tosta pimujen manifestista sitten jäi?

No se, että Pink Black Block on ryhmä ellejä, jotka tykkää duunata ellejä.

Vaan olis kai tuo vähemmälläkin mesoamisella ymmärretty?


31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

puhut asiaa. paras ja osuvin kirjoitus pitkästä aikaa blogirintamalla

Anonyymi kirjoitti...

Näin...sauna lämpimäksi ja tilaa löytyy sen takaa. Sinne anrkomarkot kumppaneineen.

Unknown kirjoitti...

Heh... tuttipullouterroristit. Olet lanseerannut hyvän uudissanan.

Hyvä kirjoitus muutenkin.

Kullervo

Anonyymi kirjoitti...

'Mitenkä lävistyskorut saadaan desinfioitua kenttäoloissa?'

Luulisin, että pakissa kun kiehauttaa vettä ja heittää sinne vähäksi aikaa, niin avot.

Mutta vaatetuksen kenttäkelpoisuudesta en ole aivan niin varma. Luulisin tuollaisten enemmän remeli-tyyppisten kuteiden olevan todella epäkäytännöllisiä pienessäkään pusikossa. Ja nuo palestiina-huivit pitäisi ehdottomasti olla toiselta puolelta maastokuvioituja. Talvellahan tuo perusmalli menee ihan hyvin, vaikka vilu tuleekin.

Millaisenhan kasan nuo saa rynkyllä aikaan 150 tai 300 metrin päästä? Entä onnistuuko tappaminen paljain käsin tai puukon kanssa. Tietääköhän nuo millaisella otteella veistä pidetään ja missä kun hyökätään tai puolustaudutaan?

Onkohan perusensiaputaidot hallinnassa? Valtimovuodon tukkiminen kun ei ihan kaikilta onnistu.

Paljon on kysymyksiä ja vähän on vastauksia.

Hieno kirjoitus, kiitos taas Ykä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset kommentoijille.

Erityisesti Octaviukselle:

"Luulisin, että pakissa kun kiehauttaa vettä ja heittää sinne vähäksi aikaa, niin avot."

Toimii sinänsä, mutta sulla on ongelmana se, että ajattelet tervejärkisen ja erätaitoja omaavan miehen ajattelumaailmalla.

Tuttipulloterroristille tossa on kaksi pahaa kysymystä:

1. Mikä on nuotio?
2. Mikä on pakki?

Anonyymi kirjoitti...

yrjöperskeles rulettaa!

Mutta vakavasti puhuen: läänintaiteilijan virkaahan nämä tytöt itselleen petaavat. Ihan niin kuin se Mannerheimin matkalaukuksi kuvaamisesta itsensä ristiinnaulituksi väittämänsä.

Mannerheimin Perinnesäätiö osoittautui siinäkin kisassa todelliseksi sananvapauden sankariksi. Nimenomaan sen 'ämmän valheiden takia; koko kohuhan oli alun perin siitä että Perinnesäätiö oli mukamas haöunnut kieltää kyseisen filmin tekemisen. Tämän väitteen tultua julkisuuteen Perinnesäätiö nosti metelin ja ilmoittautui nimenomaan kieltäytyvänsä kieltämään minkään mielipiteen julkaisemista.

Tästä se punikkiämmä kehitti itselleen haastattelusarjan iltapäivälehtiin sellaisella perusasetelmalla että tässä nyt sitten on seuraava lomallaan itsensä löytänyt nelikymppinen eronnut ämmä. Tapauksesta riippuen löytänyt itsensä joko Turun tai Kreikan saaristosta.

Kuvateksteissä kuitenkin hirvee huoli ilmastonmuutoksesta ja VHM:ien työmatka-ajeluista, niitähän pitää rangaista vähintään 1000 euron vuotuisilla maksuilla.

Pasi Turunen kirjoitti...

Hmh, kaikenlaisia hattivatteja sitä onkin olemassa.

vrv kirjoitti...

Akuliina-tyttösestä vähän taustoja. Äiti ilm.vasemmalta ja reilusti. Toimii nykyisin pelastakaa (varsinkin hybridit)-lapset kuvioissa. Myös toinen tytär, jonka "pilallemeno" samaa luokkaa. Suhteellisen sivistyneitä,eikä erityisen tyhmiä, joten kannattaa varoa.

VRV Pekka

Stacy kirjoitti...

Löysin tänne Kullervo Kalervonpojan sepustusten kautta. Kuljin itse myös Pink Black Blockin mukana, yhdyin osaan iskulauseista, osaan en yhtynyt.

Eli elliä duunaavan ellin kommentit tavalliselle Taaville:
Minulle on tullut 450 huutelua julkisella paikalla, 10 tappouhkausta, 10 tapon yritystä, asuntooni on murtauduttu ja rappuni oveen on liimattu herjaavia kirjoituksia lesboista. Näin viimeisen 10 vuoden ajalta.

Mutta ei se mitään, lapsena juoksutettiin psykologilla, psykiatrilla, rehtorilla, koulukuraattorilla, luokanvalvojalla, lähetettiin kasvatuslaitokseen ja uhkailtiin tarkkailuluokalla.

Lastentarhassa minut leimattiin antisosiaaliseksi.

Tämä siksi, etten oikein mahtunut minulle syntymässä määrättyyn sukupuolirooliin enkä sen odotuksiin.

Ei se mitään, tänään asiat ovat lasten ja nuorten kanssa radikaalisti eri tavalla, saa ehkä pikemminkin rehtori syytteen nuoren ahdistelusta ja hyvä niin.

Ei se kuitenkaan poista menneiden aikojen vääryyksiä. Aiheuttaja maksaa ja kysymys kuuluukin: milloin te heteroseksistit rupeatte kustantamaan kriisiapua meille kaikesta lapsuuden aikaisesta hyväksikäytöstä ja pahoinpitelyistä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Catsylle:

Niin että kymmenen tapon yritystä oli? Päättelen, että sinä olet nainen, ja tapon yrittäjät ovat olleet miehiä. Ja olet silti hengissä? Ettet vain puhuisi paskaa?

Ja sitten tohon kohtaasi ”lähetettiin kasvatuslaitokseen ja uhkailtiin tarkkailuluokalla”. Katsos kun minä olen itse töissä kasvatuslaitoksessa. Systeemi menee niin, että ensiksi laitetaan tarkkailuluokalle ja vasta sitten kasvatuslaitokseen.

Jos sinua on hyväksikäytetty tai pahoinpidelty, ota ihmeessä yhteyttä poliisiin.

Stacy kirjoitti...

"Niin että kymmenen tapon yritystä oli? Päättelen, että sinä olet nainen, ja tapon yrittäjät ovat olleet miehiä. Ja olet silti hengissä? Ettet vain puhuisi paskaa?"

Ei ole kakkapuhetta. Tapon yrittäjät olivat vahvasti päihtyneitä, mitä ilmeisimmin viinaakin vahvemmassa. Yksi yrittäjistä oli nainen, loput miehiä. Heidän päihtymystilansa oli se syy miski pystyin panemaan kampoihin joskin huomasin etteivät he reagoineet kipuun juuri lainkaan.

"Systeemi menee niin, että ensiksi laitetaan tarkkailuluokalle ja vasta sitten kasvatuslaitokseen."

Olin liian hyvä oppilas koulussa että minua oltaisiin pistetty tarkkailuluokalle.

"Jos sinua on hyväksikäytetty tai pahoinpidelty, ota ihmeessä yhteyttä poliisiin."

Poliisi ei reagoi. Kerran pahoinpitelijät antoivat jopa suoran numeron poliisille. Minä soitin ja sitten odotin hölmönä. Poliisi ei saapunut koskaan. Poliisi ei myöskään ota huumehörhöjä kiinni. Kumma kyllä niillä oli jopa miehen valokuvakin tiedostoissa, puhelinnumero ja kotiosoite, mutta rautoihin ei vain miestä saada.

Kun poliisi on näin uusavuton, niin päällekarkauksen sattuessa tiedän olevani täysin omillani ja puolustaudun sen mukaan.
Olen myös valittanut huumejengistä ja sen suorittamasta häiriköinnistä tulliin, naapurille, isännöitsijälle, poliisille, poliisin esimiehelle ja eduskunnan oikeusgangsterille. Turhaan.

Homoseksuaalisuus ei ole edes moisen käytöksen syy, vaan ilmeisen moni muukin on huomannut poliisin toimimattomuuden.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kuule, enpähän jaksa siltikään uskoa noihin tappoyrityksiin. Kunhan selität. Jos sua oltais kymmenen kertaa oltu ihan oikeasti tappamassa, niin olisit jo vainaja.

Ja tosta lastensuojelulaitoshommasta. Sijoitus on niin pirun hankala prosessi, että ei ketään sijoiteta sen takia, että se on lesbo. Ei ole koskaan sijoitettu eikä koskaan sijoiteta. Älä viitti valehdella.

Poliisi on tietysti varsin voimaton. Kaikkien ihmisten kohdalla. Siitä voit kiittää näitä ns. ihmisoikeusaktivisteja, jotka ovat onnistuneet viemään poliisilta valtuudet.

Sinun kannattaa muuten muistaa, että minä en ole kirjoittanut mitään lesboja vastaan. Ihmisten sukupuolinen suuntautuneisuus on ihan heidän oma asiansa.

Se, mitä vastaan kirjoitin oli tämä naurettava leikkipartisaaniuho. Mun mielestä ihmiset saavat olla lesboja ihan kaikessa rauhassa, mutta jos siihen yhdistää tommosen "me ammumme ja tapamme"-pelleilyn, niin voi varautua siihen, että ei sitä oteta välttämättä vakavasti.

Ette te ketään ammu. Ei teistä siihen ole. Eikä tarvitsekaan. Kun sivistyneessä maassa eletään.

Stacy kirjoitti...

Ei sinun tarvitse uskoa, en minä sinua ole uskoon käännyttämässä, kunhan maksat korvaukset.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Korvaukset? Mitkä korvaukset?

Olenko mä syönyt sun eväät? Pöllinkö autosi? Olenko lyönyt sinua?

Vai onko ongelmana vain se, että en ota sinua vakavasti?

Ei siitä tarvitse korvauksia maksaa.

Stacy kirjoitti...

"Korvaukset? Mitkä korvaukset?
Olenko mä syönyt sun eväät? Pöllinkö autosi? Olenko lyönyt sinua?."

Kiva, että älyät puhua menneestä aikamuodosta, sillä nykyinen "suvaitsevaisuus" ja siihen liittyvät lakimuutokset eivät millään tavoin korvaa menneitä väärintekoja.

Sinä olet seissut kädet taskussa, kun minua on lyöty, minulle on huudeltu herjoja, minua on kiusattu koulun pihalla ja savustettu työpaikalla.
Kun minä sain vihamielisen teinilauman kimppuuni metrossa, sinä valitit Sellon edessä ulisevan koiran kohtalosta.
Metrovaunullinen ihmisiä, ei väliin tulijoita, ei vartijan soittamista, ei edes kukaan jälkikäteen sano mitään rohkaisevaa.

Kaikki häiriköt luottavat sinun, sinunkaltaistesi ja poliisin passiivisuuteen. Minä henkilökohtaisesti menen väliin vaikka nainen olenkin, kun huomaan että joku joutuu (yleensä etnisen) taustansa takia syrjityksi, koska sama häirikkö tulee joku päivä minun kimppuuni tai vaikkapa raaputtaa sinun autoasi tai pöllii polkupyöräsi.

Mutta puhutaan kuitenkin menneestä. Miten sinä korvaat minulle masennuksen, itsetuhoajatukset, itseinhoajatukset. Miten sinä korvaat sellaisille jotka ovat ryhtyneet ajatuksista tekoihin, sellaisiakin tiedän monta tai jotka ovat alkoholisoituneet tämän yhteiskunnan patologisen päähänpotkimisen takia?

Aivan niin, et sinä pysty mitenkään korvaamaan. Raha ei paikkaa mieltä, eikä sinun hajoitettu omaisuutesi paranna traumoja. Ne koulut, joissa minua kohtaan harjoitetut ilkeydet sattuivat, ovat jo lakkautettu ja opettajat eläkkeellä, osa haudassa.

Miten voi korvata vaikka kehotuskiellon - 30 vuoteen meistä ei saanut puhua mitään muuta kuin negatiivista? Kehotuskiellon aikoinaan laatinut kansanedustajakin on kuollut 2006.

Miten sä korvaat sen, että lapselle kerrotaan, että hän on inhottava, sairas, epänormaali ja epäsosiaalinen? Minulle vielä kerrottiin, että meikäläiset raiskaavatkin heteronaisia ja että varmasti minusta tulee raiskaaja.

Joka kerta kun minulle iskee itseinho päälle, niin minä ajattelen, etten minä itseäni inhoa vaan heteroita.

Sen verran tuttipulloterroristi olen, etten ammuskele sivullisia niin kuin Jokelan surmaaja tai räjäytä niitä niin kuin Myyrmannin pommimies. Molemmat olivat heteroita, huomasitkos? Ehkä he ovat enemmän sinun makuusi sopivia terroristeja. Auvisella oli tavanomainen heteroinen ylemmyydentunnekin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vaan tulipa sieltä komea vuodatus ventovieraan ihmisen tekemistä keksityistä synneistä.

Tolta listalta unohtuivat muutamat jutut, eli se, että isopahasusi puhalteli teidän kämpistä ovet kumoon, se, että miespuoliset ufot ovat tehneet teillä julmia lääketieteellisiä kokeita Jupiterin kuussa ja se, että puolustusvoimilla on salainen suunnitelma lesbojen käyttämisestä miinakoirana.

Jos paskapuhetta paikkaa paskapuheella, niin eihän se läpi mene.

Jos olet muuten sisälukutaitoinen, niin huomaat, etten minä komppaa minkäänlaisia terroristeja, joten turha sössöttää mistään Auvisesta.

Ongelmana lienee edelleenkin se, etten ota sinua vakavasti. Se ei ruikutuksella muutu mihinkään.

Mutta saithan kuitenkin sanasi sanottua tälläkin palstalla. Eikös se ole hyvä? Tosin eiköhän tämä ajatustenvaihto tällä erää riitä. Kun sulle ei taida riittää muu, kun menen julkiseen hirteen anteeksi-lappu kaulassa, ja sitä ei tule tapahtumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Taidanpa tietää, kuka Catsy on. Todettakoon, että jos kyseessä on se, ketä epäilen, niin hän puhuu totta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Taidanpa, jos, ehkä, ottiatuota. Eli ei siitä sen enempää.

Vaan jos tiedät, kuka tämä Catsy on, niin pidä asia omana tietonasi. Jos ihminen haluaa pysyä nimimerkin suojassa, niin ainakin minä pidän siitä kiinni. Vaikka kuinka eri mieltä kirjoittajan kanssa olisinkin.

Dr. Doctor kirjoitti...

http://turunsanomat.fi/?ts=1,3:1000:0:0,4:1:0:1:2008-08-11,104:1:557781,1:0:0:0:0:0:

Näinkö asia on nähtävä ?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Dr. Doctorille:

Niin, alallamme on valitettavasti tollastakin näkemystä, eli jos ohjaaja saa turpaansa, niin se ei ole väkivaltaa. Yhtä kipeetä se kyllä tekee.

En minä näe asiaa niin, että asiakaskunta olis varsinaisesti väkivaltaisempaa nykyään. Onhan ne olleet semmoisia aina. Nykyään vaan väkivaltaa ehkä kannattaa käyttää enemmän. Ala on meinaan sen verran naisistunut, että väkivallan lopettajia on aina vaan vähemmän. Ei siihen joku 25-v naispuolinen sosionomi-AMK kykene.

Lamaa on tietysti helppo syyttää ihan kaikesta. Minä syyttäisin mieluummin yleistä kurin puutetta.

Anonyymi kirjoitti...

noita 'Cats'in vuodatuksia lukiessani minulle tuli mieleen: minutkin on yritetty tappaa yli 10 kertaa, minuakin on pidetty epänormaalina ja nimitelty lisäksi minut on häädetty kotoani useammankin kertaa vaikka olen suhtkoht normaali heteromies!

Milloin setamummo ja 'Cats' antavat minulle rahaa kokemistani hirveyksistä?

Täsmennän vielä ylläolevaa: olen ollut tappelussa ikävuosina 6-30 ainakin 10 kertaa JA OLISIN VOINUT VAIKKA KUOLLA!!! Monet ihmiset ovat pitäneet minua epänormaalina ja nimitelleetkin minua ilkeästi JA OLISIN SIIS VOINUT SAADA TRAUMAN JA EHKÄ OLEN SEN SAANUTKIN!! Sitten vielä häädöt, pari kertaa vuokranantaja tarvitsi kämpän, parit kerrat taas parisuhteeni kariutui.. MINUSTA OLISI VOINUT TULLA JOPA ASUNNOTON!!!

Kekke kirjoitti...

Onnitteluni teille kaikille - tämän jutun kommenttiosasto oli viihdyttävintä sosiaalipornoa ikinä. Vaikka koenkin itseni edes suht empaattiseksi ihmiseksi.

Catsille ja muille hänen kohtalotovereilleen: Älkää kultapienet itse uhriuttako itseänne ihan maanrakoon vaikka epäilemättä teille surkuttelijoita löytyykin pilvin pimein. Älkää tehkö sitä karhunpalvelusta itsellenne ihmisinä.

Anonyymi kirjoitti...

Catsy: "Ei ole kakkapuhetta. Tapon yrittäjät olivat vahvasti päihtyneitä, mitä ilmeisimmin viinaakin vahvemmassa. Yksi yrittäjistä oli nainen, loput miehiä. Heidän päihtymystilansa oli se syy miski pystyin panemaan kampoihin joskin huomasin etteivät he reagoineet kipuun juuri lainkaan."

Eiköhän meistä itsekukin ole ollut kännitappelussa tai joutunut känniläisen provosoimattoman hyökkäyksen kohteeksi joskus elämässään. Useat meistä jopa useammin kuin tuon kymmenen kertaa. Mutta vain nämä säälittävät tuttipulloterroristit näkevät tässä(kin) jonkin valtavan salaliiton, jonka takia kaikki muut ovat heille hirveästi velkaa.

Kaikki nämä Catsyt ja kumppanit pitäisi lähettää ensimmäisellä junalla Siperiaan. Täysin hyödyttömiä tapauksia, pelkkiä syöpäläisiä.

mies.asia kirjoitti...

Vähän myöhässä tulen kommentteineni, mutta hyvin kirjoitettu merkintä ja osuvia kommentteja.

Mitä muuta blogilta voi toivoa?

-- http://mies.asia/

mies.asia kirjoitti...

Vähän myöhässä tulen kommentteineni, mutta hyvin kirjoitettu merkintä ja osuvia kommentteja.

Mitä muuta blogilta voi toivoa?

-- http://mies.asia/

Unknown kirjoitti...

Hieno kirjoitus :)

Luin vähän aikaa sitten tän yhden vihaisen ellin, Akuliinan, kirjoituksen City lehdessä, ja sitä kautta jotenkin päädyin tänne.

Jännää miten useimmat "anarkismia" (tietämättä vielä useammin mitä sana edes tarkoittaa) kannattavat nuoret tulee hyvistä oloista, ylemmästä keskiluokasta. Tai miten globalisaatiota vastustavat tiedottavat mielenosoituksistaan internetin ja kännyköiden välityksellä.

Kyllä minuakin kiukuttaisi jos isi ostikin S500:n mersun S600:n sijaan ja postinumero ei johtaisikaan Westendiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys mies.asialle ja Grelbarille sekä kiitos kommentista. Mainio huomata, että uusia lukijoita tulee lukemaan näitä vanhempiakin juttuja. Voimia eloon ja mainiota loppukesää.

Anonyymi kirjoitti...

Jessus mitä oksennusta näiden väkivaltaa ihannoivien ämmäfasistien suusta tulee.

Kenenkään miehen en ole koskaan elämässäni nähnyt edes uhittelevan naiselle ilman naisen pitkään kestänyttä provokaatiota ja väkivaltaa. Sehän on ihan selvä että jos menet haastamaan riitaa teinien kanssa metrossa niin pataasihan siinä saat, ja hyvä niin. Niin siinä käy kenelle tahansa heteromiehellekin, ja vielä huomattavasti helpommin.

Oksettavinta ehkä koko Catsy-nimimerkillä esiintyvässä vasemmistoänkyrän aivopierussa on se käsitys että Suomessa naisilla olisi vähemmän oikeuksia kuin miehillä. Asia on jyrkästi päinvastoin, mutta miesten oikeuksista ei puhu media tai poliitikot.

Olen myös usein huomannut tuon naisten uhrikäyttäytymisreaktion, eli että ensin haastetaan riitaa ja vedetään nyrkillä päin pläsiä, ja sitten kun siihen vastataan niin huudetaankin apua ja väännetään itkua. Usein joku känninen vasemmistopelle sieltä hyppääkin takaa itseään puolustaneen kimppuun.

On sanottava myös se, että oikeasti vahingon tuottamiseen väkivallalla kykenevät henkilöt ovat usein tästä puolestaan kovin hiljaa, kun taas äärivasemmistolaiset parikymppiset fasistipellet kyllä käyvät kolmistaan jonkun kimppuun ja kehuvat jälkeenpäin kuinka kovia jätkiä ovat.

Odotan vain, että milloin äärivasemmistolaisfasisteille tarjotaan omaa lääkettään, eli väkivaltaa.

minä se vaan kirjoitti...

Terävää kieltä! Akuliina on kieltämäti seonnut noien seksuaalisuushömppiensä kanssa. Vähänku feminismi, mun ymmärtääkseni sekin tähtää naisen nostamiseen miehen yläpuolelle?

Nää sukupuoliläpät on jotain mitä en ymmärrä. Kasvissyönnistä olen aika lailla samaa mieltä. Itse pidän sitä jopa miehen valintana, koska silloin joutuu sanomaan olevansa asiasta eri mieltä kuin valtavirta. Harmi vain, että kasvissyöjien edustajana ei ole "normaali Teuvo", mikä todistaisi sen ettei se aina tarkottaisi pinkkiä tukkaa ja naamaa täyteen nastoja. Tietenkään äärimmäinen heteronormatiivisuus ei ole järkevää, mutta ehkä edustajina voisi olla sekä se normaali Teuvo että pinkkitukka kettutyttö?

Joo, tuli taas kerran sekava kirjoitus. Ei voi mitään, niin käy joskus. Kiitti, moi.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a, täytyy kyllä sanoa, että aika huono meininki tässä, miten Catsyn kokemuksia kommentoidaan.

Enpä häntä tunne henkilökohtaisesti, mutta olen omin silmin nähnyt, kuinka junanavaunun toisesta päästä käveli rohkea nuori mies v***uilemaan nuorelle (ja pienelle) lesbotytölle juuri hänen (hiukan) poikkeavan ulkonäkönsä tähden. Tyttö istui yksin penkissä ja hänen tyttöystävänsä, joka on minun kaveri, jutteli kanssani toisaalla. Ja joo, olisin puuttunut, jos tilanne olisi mennyt pidemmälle. Olen siis mies.

Ja ennen kuin joku alkaa soittamaan suutaan, niin voin kertoa, että Akuliina S on mielestäni eräs vastenmielisimmistä kaksinaamaisista pelleistä, mitä julkisuudessa tällä hetkellä esiintyy. Enkä todellakaan ole mikään 'feministi'. Mutta silti olen täysin vakuuttunut, että lepakkotytöt saa niskaansa aika paljon shittiä ilman varsinaista syytä.

Että jos oikeasti on kiinnostunut siitä mikä on oikein ja mikä väärin, niin kannattaisi vähän miettiä miten asiat todellisuudessa on, ja aloittaa päänaukominen vasta sitten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jaa-a. Olet nähnyt kerran. Ja minä en kertaakaan. Ainoa porukka, jossa olen törmännyt huomattavaan (mies)vihamielisyyteen, ovat just noi lepakkotytöt.