lauantai 13. huhtikuuta 2024

YLITETTY KYNNYS

Ruotsissa ylitettiin hiljattain yksi kynnys. Tähän mennessähän etnisesti edistykselliset gangsterit ovat lähinnä keskittyneet lahtaamaan toisiaan. Nyt nuo paskat menivät ja ampuivat perheenisän oman poikansa silmien edessä.

Miksikö? Huvikseen. Ja osoittaakseen valtansa. Näyttääkseen, että he ja vain he hallitsevat tuota maata. Ja hehän ovat oikeassa. He pystyvät siihen. Koska heitä ei estetä. Jos maan oma väkivaltakoneisto ei pysty suojelemaan kansalaisiaan niin tilan ottaa toinen väkivaltakoneisto jonka tehtävä ei taaatusti ole suojella ruotsalaisia. Eikä se puhu Ruotsia.

Ongelmaa pahentaa vielä se, että hyvin suuri osa Ruotsista vieläkin kieltää ongelman olemassaolon. Niinpä Ruotsissa on ylitetty osa Libanon-kynnystä ja jatkoa seuraa aivan varmasti. Jossain vaiheessa islamilaiset yrittävät ottaa totaalisen vallan. Eikä silloin ole kyse siitä, kuinka paljon yrittäjiä on, vaan kuinka moni panee hanttiin.

Tämä vinkkinä Suomen hallitukselle. Meillä ei ole enää monta vuotta samaan tilanteeseen. Eikä sen tilanteen estämisessä auta selittäminen, ymmärtäminen ja moniammatilliset työryhmät.


26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se on ainakin selvää, että jos Ruotsi aikoo selviytyä, niin käytettävät keinot eivät mahdu nykyisten lakien puitteisiin. Valtio kantaa miekkaa ja esivallan tehtävä on turvata kansalaisten turvallisuus, siis ruotsalaisten, eikä Ruotsissa asuvien somalien.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Suomen kansan enemmistö on selvästi osoittanut haluavansa tännekin Ruotsin mallia, eikä nykyinen hallitus aio tehdä asialle mitään.
Seuraava hallitus alkaakin sitten ajaa asiaa edellishallituksen malliin.

Mitä Ruotsin isukkiin tulee, hän ei jostain syystä ollut käsittänyt, ettei solvauksia huutelevalle jengille ole todellakaan viisasta kävellä nenän eteen kysymään:
"Onks jotain asiaa...?"

Jengin huutelu on tappeluhaaste.
Siihen vastaamalla on jengin silmissä hyväksynyt kohtalonsa, joka Suomessa on saada turpaansa siltä jengiltä.
Ruotsissa se on saada lyijyä päähänsä.

En uskoisi tällaisten tapausten yleistyvän Suomessa, koska täällä miehet näin pääsääntöisesti ymmärtävät olla menemättä vastaamaan jengin huuteluihin, koska tietävät sen olevan kutsu hakattavaksi.
Ruotsalaisilta on liian kauan kestäneen rauhan aikana kadonnut tällainen osa normaalia järkevää ajattelua.

29051453 kirjoitti...

Kuten Jussi Halla-aho totesi:"Äänestäjät saavat juuri sitä mitä he tilaavat." Vielä 1970-luvulla Ruotsi oli erittäin hyvä maa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Joo, kivat ja kansainvälisten sopimusten mukaiset vaihtoehdot ovat vähissä, käytetty, eivätkä ne tepsi, eivät ole edes tarkoitettuja auttamaan asiassa. Päinvastoin. Valitettavasti minäkin ennustan että pohjan kautta mennään. Ne jotka sen aiheuttavat, aiheuttavat sen typeryyttään luullessaan olevansa hyviä ihmisiä. Se sanonta heikoista ihmisistä ja vahvoista ihmisistä ja heidän aikaansaannoksistaan pitää täysin paikkansa. Nyt on "hyvien" ja heikkojen ihmisten aika ja sen tulokset siivoavat ne vahvat ihmiset. Toivottavasti siivoavat. Tai muuten tämä maa autioituu. Noiden tulijoiden opeilla täällä arktiksella ei ihmiset tule elämään. Meidän kulttuurimme kehittyi olosuhteiden pakosta kun vaihtoehtoja ei oikein ollut. Asenne ratkaisi.

Mutta ollaan iloisia sen aikaa kun tätä vielä kestää, ei me mitään sille tulevalle mahdeta. Ehkä kannattaa vihjata lapsille että pitävät grab on bagin valmiina ja passin sen sivutaskussa sitä hetkeä varten kun toteavat ettei rinnalle löydy riittävän paljoa väkeä pistämään hanttiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Qroquius Kadille, 29051453:lle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne. Ruotsissahan lait eivät anna tarpeellisia valtuuksia eikä siellä ole itse asiassa edes tarpeeksi voimaa. Tiukan paikan tullen Suomella vielä olisi. Ja joo, nyt eletään niiden heikkojen ihmisten aikaa jotka saavat aikaan niitä kovia aikoja. Toivotaan, että ne vahvat ihmiset silloin löytyvät. Kun alkaa olla pakko.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei aina käy kuin toivotaan, sanoi Carola.
Pitäisi paremminkin kysyä:
milloin sitten on käynyt niin kuin pelkästään toivotaan?
Harvemmin ainakaan silloin, kun ollaan kurkkua myöten kohoavassa nesteessä ja toivotaan pelastumista.
Jumalatkin pruukaavat auttaa vain niitä, jotka auttavat itse itseään.

Unet on nyt uneksittu.
Loistava Suur-Saksan Wehrmacht on lyöty.
Me sen kuulemme – saamme kuulla:
Suomi on kuollut, ja sen hautoja jo peittävi hanki.
Jotkut silti jaksavat pitää yllä hymyntirriä.
Aika velikultia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ei se Suomi onneksi vielä ole kuollut.

QroquiusKad kirjoitti...

Meidän on suotu saada elää mielenkiintoisia aikoja.
Rietales vieköön, ehkäpä saamme nähdä Lännen kaatuvan kuten länsiroomalaiset saivat nähdä vuonna 476!
Tiesivätkö he silloin sen tulevaksi?
Tiedämmekö me, kun vuoromme tulee?

Vaan onhan tässä eräänlaista morituri-ylevyyttä:

tiedämme maanjäristyksen aiheuttaneen tsunamin.
Tiedämme sen tulevan.
Tiedämme jopa suunnilleen, mihin ja milloin se tulee.

Ja silti me vain odotamme rannalla sen tulevan.

Joppos123 kirjoitti...

Samahan se tulee tännekkin. Turhasta trikkeröityviä "respektiä" hakevia neekereitä ja kamelikuskeja.
Mä lähden miulummin istumaan kuin alistun noille paskoille.
Näin se vaan menee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ehkä näemme. Osa tietää. Osa ei. Kas kun osa ei edes ajattele.

Joppos123: Kättä pidempää löytyy täälläkin tarvittaessa.

Vasarahammer kirjoitti...

Tämä jatkuu niin kauan, kun Valdella on riittävästi massia. Kun rahat loppuvat asia ratkeaa tavalla tai toisella.

Anonyymi kirjoitti...

Lähi-idän konflikti laajenee; Israelin kimppuun käydään nyt monelta suunnalta. Maailma ei taida ihan vielä olla tarpeeksi sekaisin, niin että hitaammatkin ymmärtäisivät minkälainen uhka islam on Euroopalle. Kun törkeen hyvä safka ja mukavat pelihetket vaihtuvat puukkoon kurkulla, on jo myöhäistä. Ruotsalainen monikulttuurinen yhteiskuntakokeilu on surkeasti epäonnistunut ja valitettavasti pieni, mutta pippurinen Suomi taitaa tulla maaliin hyvänä kakkosena.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Sen, jonka jumalat haluavat tuhota, he tekevät ensin hulluksi.
Pätee täysimääräisesti sekä ruotsiin että suomen. Valitettavasti.
Edelleen, Mao oli oikeassa, valta kasvaa kiväärinpiipuista.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Joppos 123:lle ja muillekin tiwdoksi vain: Nekrujen ja ählämien edessä ei täälläkään nöyrrytä, vaan...

Strix Senex kirjoitti...

Kukaan ei ole niin sokea kuin se, joka ei halua nähdä. Tämänkin tapauksen seurauksena muutama ihminen havahtuu näkemään, mistä on kysymys ja missä mennään. Havahtuuko riittävän moni, osaako tehdä oikeat johtopäätökset ja ymmärtääkö mitä pitää tehdä, on sitten oma kysymyksensä. Epäilen, että liian harva herää ja oikeiden käytännön toimienkin suhteen voi olla heikon puoleisesti.

Pieni vihje. Aikoinaan puukkojunkkari pani kuriin ja järjestykseen Kauhavan ruma vallesmanni, ei mikään moniammatillis-monikultturinen monimielinen keskustelukerho.

Anonyymi kirjoitti...

Oishan noita keinoja mitä käyttää. Puuttuu vain tahto(tila). Rikoksesta välitön oleskeluluvan tai kansalaisuuden peruuttaminen ja kotiuttaminen. Jos rikoksen tekijä on alaikäinen, vanhemmat mukaan. Ensin voisi lähettää kotiin kaikki jotka ovat antaneet viranomaisille väärää tietoa maahan tullessa. Se olisi ollut välittömän käännytyksen paikka. Nyt kuleksivat kaduilla.

Onhan se ymmärrettävää että mikään maa ei halua ottaa rikollisiaan takaisin kun on eroon päässyt, mutta ei niitä täälläkään saa päästää vapaasti kulkemaan. Säilössä siihen saakka kun paikka löytyy.

Vankilapalvelujen ostaminen matujen kotimaasta voisi olla kannattavaa. Kertakorvaus viranomaisille olisi parempi. Löytyisi halukkuutta ottaa palautettavia. Joku ne rahat varastaisi kuitenkin mutta mitäpä tuosta. Kuukausi- tai vuosimaksut eivät loppuisi koskaan. Jos rahaa antaa matulle, se ostaa sillä kuitenkin heti paluulipun.

Antifilatelisti kirjoitti...

Tässäpä sitten laulunpätkä, joka oikeastaan sopii tähän aiheeseen. Säveltäjä on Aleksandr Aleksandrov, ja vuosi on 1941. Alkuperäinen on siis "Svyashchennaja Voina".

Nyt nouse suuri synnyinmaa,
On aika taistelun,
Tai muuten kansa nähdä saa
Tuon maansa poltetun

Kuin aalto, joka nousta voi,
On noustava nyt kaiken kansan
Sillä tämä taistelu,
Se pyhä sota on

On pimeyden voimat nuo
Jo lyöneet maahamme,
Vaan rauhan sekä vapauden
Me tänne saatamme

Kuin aalto, joka nousta voi,
On noustava nyt kaiken kansan
Sillä tämä taistelu,
Se pyhä sota on

Ei mustat pilvet milloinkaan
Voi meitä lannistaa,
Vaan voitonpäivän nähdä saa
Tää aate synnyinmaan

Kuin aalto, joka nousta voi,
On noustava nyt kaiken kansan
Sillä tämä taistelu,
Se pyhä sota on!

Juhox kirjoitti...

Joskus ajat sitten Gates of Vienna -blogissa joku ajattelija kirjoitti, miten islamistipiirit vain myhäilevät, kun yhteiskunta sirpaloituu ja rikolliset levittävät kaaosta. Islamistit nimittäin odottavat kaikessa rauhassa oman valtansa kasvua sekä sitä hetkeä, että riittävän heikko valtio voidaan ottaa jihadistien toimesta haltuun ja pakottaa sharialaki voimaan vaikka väkisin. Tämä kehitys tulee tapahtumaan hitaasti alue kerrallaan eikä mitään suurta jihadia tulla välttämättä koskaan näkemään. Siihen loppuu rikollisverkostojen päsmäröinti, mutta niin loppuu moni muukin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Rouva Anolle, Ano1:lle, Terho Hämeenkorvelle, Strix Senexille, Ano2:lle, Antifilatelistille ja Juhoxille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Siinä vaiheessa kun valden rahat loppuvat niin alkaa tietysti heinäsirkkalauman poistuminen mutta samalla alkaa ryöstely ja mellakointi. Ehkä suoranainen sota. En tiedä, mitä täytyy tapahtua että tarpeeksi moni herää.

QroquiusKad kirjoitti...

Suomen tie on Libanonin tie.
Tiekarttaa luntataan Ruotsista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Se on valitettavasti täysin mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Ei täällä ns herätä esim länsinaapurin tilanteeseen. Ja siihen tietyt puolueet/järjestöt pyrkivätkin. Puhumattakaan valtamediassa tietyin poikkeuksin. Sen sijaan otetaan esiin se, miten vaarallinen maa suomi on naisille. Siis vertauskuvallisesti. Ja ne natsit. Veikkaanpa, että jos täällä joku perheenisä tapettaisiin lapsen edessä kehitysmaa jengin johdosta, seurauksena olisi pelkkää jeesustelua sekä lisää rahaa kotouttamiseen. Ja lapsi otettaisiin huostaan. Näin kärjistäen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kärjistettyä, mutta ei mahdotonta.

Hemuli kirjoitti...

Olikos jossakin mainittu tapetun syntyperä 🤔 Jotenkin jäi lehtijutuista käsitys ettei kyseessä olisi ollut perus Svenssoni... noh... enpä usko että tämänkään rajan ylitys johtaa mihinkään. Ensinnäkään ruotsalaisilla ei ole riittävän laajaa halua ja mahtaako enää olla kykyäkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hemuli. Oli ymmärtääkseni puolalainen. Nykyruotsilla ei ole kykyä vaikka se halun jostain kehittäisikin.

QroquiusKad kirjoitti...

Oli puolalaisten maahanmuuttajien Ruotsissa syntynyt poika.