perjantai 5. huhtikuuta 2024

TAAS NATSEJA KAIKKIALLA

Olen ennenkin todennut että ihminen voi henkilökohtaisesti uskoa vaikka siihen että kuu on juustoa. Mutta kun valtamediapuolue VMP ja vielä sen keulakuva Yle nostaa kyseisen ihmisen harhoineen esille niin asiasta kannattaa huomauttaa ja varsin kyisesti kannattaakin. Nyt Yle on nostanut esille jonkinlaisen – tähän mennessä tuntemattoman – laulelijan Samae Koskisen joka näemmä mieltää löytäneensä tiedostavuudesta osuvan markkinaraon. Jätkä selvittää – toimittelijan nyökytellessä – että natsismi on Suomessa nykyisin täysin normaalia. Tässä videopätkässä kooste.

Hallituskin saa osansa tästä natsismista. Naisviha luonnollisesti tuli nostettua esille. Samoin kuin ultimaalinen paha. Eikä toimittelija tietenkään missään vaiheessa kysy että et jätkä paremmin perustelis asiaasi ja onko sulla ihan oikeasti käsitystä siitä, mitä ne natsit ovat ja mistä ne löytää? Ja yleensä perusteita väitteillesi?

Eihän Yle niin tee. Ja epäilemättä kyseinen jätkä saa tästä löytyneestä tiedostavuudestaan jonkinlaista nostetta uralleen.

Sinänsä Ylen toiminnan tässäkin asiassa ymmärtää. Epäilemättä siellä tekisi mieli natsitella vähän yhtä & toista mutta kun ei oikein ilkeä. Niinpä etsitään haastateltavaksi näitä ”asiantuntijoita”. Ja nyökytellään kun toinen löytää niitä natseja.

Mokomat paskat.

No, hyvää alkavaa viikonloppua. Meistä kaikistahan löytyy ainakin pieni natsi. Ainakin kun oikein tulkitaan. Ja Ylehän niitä tulkitsijoita löytää.

Ja joo, tuossa on sitten se kappale josta Yle on niin kovin mielissään. Kuunnelkaa jos huvittaa. Musiikillisestikin äärimmäisen tylsä. Ja kliseet jonossa. Natseja siellä on. Natseja, jotka päättävät ihmisten asioista ja mittailevat kalloja. Saunan taaksekin viedään porukkaa. Ja Indiana Jones vetää natseja pataan. Mitä natseja? Suomen hallitusta? Ja eikös Indiana Jones ollut fiktiivinen hahmo?


37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muusikko Samae Koskinen on samannäköinen kuin Tšetshenian diktaattori Kadyrov. Menisi Ukrainaan ”natsijahtiin”, kun ainakin haluttaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä on, että ei voida enää kirjoittaa lauluja panemisesta ja ryyppäämisestä yms. aiheista joista taiteilija saattaisi jopa tietää jotain. Kuten ennen vanhaan, vaikka onhan tuollaista yhteiskunnallista pätemistä ollut ennenkin. Yleisökin pystyisi paremmin samaistumaan. Tästäkin tekeleestä pystyn kuuntelematta kiteyttämään olennaisen sanoman: "minä, minä, minä. Huomatkaa minutkin."

Anonyymi kirjoitti...

EU:n rakennuksia koskevasta elpymisrahastosta saa Italia 22 000 milj €, Suomi 70 milj €. Väkilukujen suhde on noin 10. Onko ex-min Tuppuraisella osuutta?

Tapio Suhonen kirjoitti...

"ultimaalinen paha" erityisesti natsismissa on sitä hirveintäkauheutta.
Itse en ole natseja nähnyt, mutta ehkä muilla on paremmat silmät ja hoksottimet.
Täytyy aina muistaa että natsit murhasivat noin 11-17 miljoonaa ihmistä!! Arhinmäkikin pöyristyy toistamiseen, kuullessaan Hitlerin tekemistä vääryyksistä.
Sensijaan Dzugasvilin, stalinin 30 miljoonaa ei ole yhtään mitään, rapatessa roiskuu: tapahtuihan nuo valitettavat kuolemat hyvän asian vuoksi. Vai mitä Arhinmäki, ja miksei myös Li.

alianor d'aquitaine kirjoitti...

Miesparka, kun on kaikin tavoin puutteita geeniperimässä niin ainoa tapa päästä koskaan valtakunnan estradille on hokea rumaa sanaa natsi. Ja Yle tuossa toimii niinkuin Yle aina toimii: valtakunnan koulukiusaajan apulaisena, joka ei itse uskalla, mutta kurkkii muiden jalkojen takana hihitellen vähäjärkisesti.

Tätä Suomessa kutsutaan kulttuuriksi nykyjään, hoh hoijaa.

Anonyymi kirjoitti...

Totuushan on se että nuo natsittelijat on ite sitä miksi muita väittävät.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään kun kävin citymarketissa näin kaksi oletettua. Toinen oli yli vanha mummo ja toinen alle kaksikymppinen mies. Mistäkö tunnistin? No, molemmilla oli takin hihassa isolla HH. Eilen vielä pahempaa. Paikallisiin laser-ampumaharjoituksiin, joita kai metsästysseura järjestää, näkyi menevä kouluikäinen poika, jonka takissa oli myös HH-merkki. Ihan pelottaa, kun taas koulussakin ammuskeltu.

-thinker Dill

Joppos123 kirjoitti...

Ehdotan näille jotka näkevät kaikkialla natseja lääkityksenvaihtoa.
Ei tuollainen ole enää normaalia.
Ylehän kaivelee näitä mielenterveyspotilaita mielellään esiin vain vahvistaakseen omaa agendaansa.
Niin ulapalla olevaa "asiantuntijaa" tai tuntematonta vaakkujaa ei olekkaan ettei ne ylelle kelpaisi kunhan sanomiset miellyttävät ylenantoa.
Lisää foliohattuja on varmasti tulossa ja mitä sakeampi tyyppi, sen parempi.
Ot:
Tänään papparainen lähtee nauttimaan kulttuurista stand upin muodossa.
Mikä onkaan vanhalle jäärälle osuvampi kuin Ilari Johanssonin "Someoletettu".
Siinä keski-ikäinen jäärä funtsii onko ihmistä olemassa jos ei ole somessa.

Joppos123 kirjoitti...

Kovasti myös ihmettelen miksi juuri nyt lännessä on käynnissä melkoinen natsijahti? Kenenkä agendaa se ajaa kun ryssä vaahtoaa samaanaikaan lännen olevan yhtä natsivaltakuntaa?
Pistää miettimään tarkoitusperiä ja kuka niitä lankoja veteleekään.
Koko kouhotus voi olla osa ryssän hybridioperaatiota. Sen verran sopivasti tämä kouhotus on taas saanut vauhtia.
Aina löytyy sopivia hyödyllisiä idiootteja toteuttamaan jopa tietämättään vihamielistä agendaa.

Anonyymi kirjoitti...


Oikeassahan YLE tuossa on, sillä onhan SDP yhä yksi suurimpia puolueitamme vaikka se aloitti sen sisällissodankin ja olen aina ihmetellyt, miten sen toiminta on edelleen luvallista - onhan esimerkiksi Saksassa NSDAP:n toiminta ja kaikki siihen viittavakin yhä strenglich verboten!

Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue perustettiin alun perin KOTIMAISEKSI VAIHTOEHDOKSI vahvasti itään – Neuvostoliittoon – nojaavalle sosialidemokraattiselle puolueelle Saksassa. Weimarin Tasavallan lopun aikojen talousahdingossa oli kysyntää kaikenlaiselle sosialismille ja tällä liikkeellä haluttiin erityisesti vähentää Neuvostoliiton vaikutusta Saksan sisäpolitiikassa.

Hitlerin ja NSDAP:n johdonmukaisena ajatuksena oli yhdistää kaikki Manner-Euroopan germaaniset – heidän vokabulaarillaan arjalaiset – kansat samaan valtakuntaan, mutta sattuneista syistä homma levisi aiottua laajemmalle tunnetuin, katastrofaalisin seurauksin.

Sosialismi oli 30-luvulla muodissa ympäri Eurooppaa ja kuten monissa muissakin maissa toimi esimerkiksi Britanniassa voimakas kansallissosialistinen puolue jonkin aikaa.

Omassa Isänmaassamme toimi puolue nimeltä Suomen Kansallissosialistien liitto vuoteen 1944. Kyseinen puolue ei täällä meillä saanut koskaan oikein tuulta siiven alle ja niinpä se lopetti toimintansa yhdistyen SDP:hen, ”…koska meillä on samat tavoitteet.”

Huomioiden, että Italian fasismi, pohjoismainen sosialidemokratia, Saksan kansallissosialismi ja Neuvosto-Venäjän menshevismi ovat saman ideologian kansallisia ilmentymiä eri maissa on YLE tuossa väitteessään siis kerrankin oikeassa.

+ULFBEHRT+

Joppos123 kirjoitti...

Sen verran pakko vielä lisätä, että putlerin ei Suomessa tarvitse panostaa ajamaansa natsipropagandaan kun YLE tekee sen ihan meidän rahoilla ja lähes jokainen päivä.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Lisään vielä, tuo Samae Koskisen lienee putinisti.
Putin näkee natseja kaikkialla,vaikka itse toteuttaa "politiikkaansa"
täysnatsistisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Onko täällä kukaan ottanut noita kaikenlaisia julkkispellejä vakavasti enää vuosiin?

Ja oletteko muuten koskaan nähneet YLE:llä puhuttavan vasemmistolaisesta vihapuheesta?

Ceterum censeo, YLE esse delendam.


t: Vitt..Stadilaine'

-TR- kirjoitti...

Kun tv-lupamaksu poistui ja tilalle tuli pakollinen yle-vero niin yle on voinut pidäkkeettä tykittää mieliaihettansa ja sitä se on tehnytkin.

Anonyymi kirjoitti...

Noille natsittelijoille tekisi hyvää katsoa tämä jakso, jossa kerrotaan, mistä tuo nimitys edes johtuu. Eivät todellakaan taida sitä tietää.

https://odysee.com/@injektiopiikki:c/Eurooppa-Viimeinen-taistelu---Osa-3:8

Kannattaa katsoa muutkin jaksot tästä kyseisestä sarjasta, niin ymmärtää paremmin tätä nykyistä menoa, ja mistä se johtuu.

Joppos123 kirjoitti...

YLE: n osalta pitää muistaa, että varsinkin vanhempi väestö uskoo sen sanomaa 100 prosenttisesti ja se porukka on myös kovimpia äänestäjiä.
Ei siis ole yhdentekevää mitä paskaa yle suoltaa ja sehän muuten suoltaa.
Samalla ylenanto on jostain syystä lähtenyt täysin rinnoin lähtenyt jakamaan putlerin propagandaa.
Esmes maanantain MOT oli kuin suoraan Kremlin tilaama.

Anonyymi kirjoitti...

Vastaan musiikin suurkuluttajana, sekä jonkin asteisena muusikkona. Koska ei haluta pahoittaa kenenkään mieltä. Pitää olla ns varovainen, mitä esim tanssikeikalla esität. Jne.

Heikki kirjoitti...

Kulttuuri/taiteiijaihmisillä on jo luontaisesti taipumus liioitella asioita äärimmäisyyksiin. Ammatissaan se on ok, mutta sen ulkopuolella ovat vastuussa sanoistaan, kuten muutkin. Yle ja hs jne, älkää yllyttäkö heitä julkisuudella!

Anonyymi kirjoitti...

No osittain olet oikeassa. Onhan se tiedossa, että monet näyttelijät & muusikot ovat riippuvaisia valtion tuesta. Eli suuntaus on vasemmistoon. Mikä on toisaalta ihan ymmärrettävää. Kyllä sitä kulttuuria pitää olla. Mutta eihän siitä mitään tule, että kaikki pelkäävät syytteitä, kun esiintyvät. Tarkoitan sitä, että pitää kyllä olla muillakin oikeus esittää musiikkia/näytelmää, ilman että joudut siitä oikeuteen. Kuin vähemmistöllä. Kaikki pelkäävät jotain. Ei uskalleta olla omia itsejään. Mikä on ihan perseestä.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitäpä tuo Samae-poju muuta on tässä tehnyt kuin saanto-ongelmien eliminointibiisin:
tuota kun rämpyttelee Kallion viherkommunistien hipsteriluolassa, jo ovat hipsterityttöjen pimpsapöksyt litisevän märkiä ja Samae-pojun ei tarvitse kuin valita, kenestä aloittaa.

Olen kateellinen.
Osaisinpa minäkin kuin Samae.
Ehkä ensi elämässä, sanoi Johanna Kurkela.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja lisäyksistä. Tämä episodi kuvaa Yleä hyvin. Sille kelpaa vaikka tuollainen kävelevä myötähäpeä kunhan se julistaa Ylen haluamaa, no, paskapuhetta. Mutta niin kuin todettiin valitettavan suuri määrä ihmisistä seuraa Yleä ja vielä uskoo sen, mitä se julistaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta onhan meillä natseja kuin Antti Rinteellä rahaa:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a557031d-a2da-4fb0-85dd-5dd274605ed3

Tule apuun Putler! Pelasta meidät Kirsi Pihan ikkunan alla jyriseviltä natsimarsseilta!!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Hjuu, ja sirppi & vasaralippuja saa taas liehutella aivan rauhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Natseja siellä, natseja täällä, hiiala hiiala hoi...

Tuo aamuteevee tuntuu olevan se pahin ylenannon propagandakanava. Revitellään oikein kunnolla vihapuhetta isänmaan kohtalosta huolestuneita kansalaisia kohtaan.

Missäs se konservatiivinen mediatalo viipyy? Minä ainakin lupaudun sitä rahoittamaan, jos sen joku pystyttää.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Sille mediatalolle olisi kyllä tarvetta.

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko huomanneet, että kaavailtu maalituslaki on tainnut jäädä jonnekin byrokratian rattaisiin? Ei se enää niin tärkeä olekaan, kun uusia vallanpitäjiä saa nyt lyödä kuin vierasta sikaa. Vihervasemmstolla ja siihen lukeutuvilla artisteilla tai ainakin siksi itseään nimittävillä (tästä ko. Koskisesta en ollut ikinä edes kuullutkaan) on riemukseen koko temmellyskenttä auki pelotella heikkohermoisia mm. natseilla Ylen suosiollisella avustuksella. Mr Nobodykin kelpaa haastateltavaksi, kun aate on oikea ja haastattelija silittää myötäkarvaan, eikä kysele vaikeita. Samaan aikaan suuri osa kansasta seuraa kauhusta kankeana, mitä tulevina viikkoina itärajalla tapahtuu. Sieltä ei tule natseja, vaan jotakin ihan muuta.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Nyt maailma parantuu. Ketsuppipullojumppaaja Roosa Meriläinen aikoo palata politiikkaan ryhtymällä vihreiden eurovaaliehdokkaaksi.
Politiikan kantavana ideana on kannustaa ihmisiä rikkomaan lakia ( Iltalehti tänään).
Ois vaan nyt jatkanut voimaannuttavaa vitunvirkkausta ja pimpsatreenejä vaihtamalla kilon Felixin putelin kahden kilon pulloon.
Veikkaan, että pääsee läpi.

Joppos123 kirjoitti...

Rouva anolle:
Maalituslakivalmistelu kuopattiin varmaan siksi, että siinä olisi ollut ihan liikaa yhtymäkohtia diktatuureissa voimassa oleviin lakeihin (mm ryssälässä ei saa loukata armeijan kunniaa).
Suomihan olisi mennyt ryssän kanssa ihan samaa polkua jos sellainen laki olisi tullut.
Herkkähipiäinen eliitti tai sellaiseksi itseään luuleva saa jatkossakin kuraa niskaan jos tarve vaatii ja näin se pitää ollakkin.

QroquiusKad kirjoitti...

Simo pojastaan Fransia toivoi.
Rosa sen kun wokelteloi.
Ei tullut pojasta Fransia.
Tulikin Trans.
Äiti on läpeensä tyytyväinen, kuten on ollut koko ikänsä.
Simolta ei kysytä mitään.

Joppos123 kirjoitti...

QK.
Ei taida pimpsajumppaajan poju olla unelmavävyluokkaa.
Häiriintyneet vanhemmat kasvattavat häiriintyneitä kakaroita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Anolle, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano & Joppos123: Joo, se maalituslaki on hautautunut. Olisko niin, että vihervasemmisto kuvitteli olevansa vallassa loputtomiin ja sillä oltaisiin suojeltu sitä?

Ano, Joppos123 ja Qroquius Kad: Kyseinen Meriläinen on arkkityyppi ajastamme. Eli täysi pelle joka on jostain käsittämättömästä syystä saanut ansiottoman arvonnousun.

Anonyymi kirjoitti...

Natseja jokapaikassa, myöskin kuussa, mutta nyt selvisi mitä marsissa on :)
https://www.youtube.com/watch?v=3sn9GOv6OZQ

-jpt-

QroquiusKad kirjoitti...

Pimpsvoimailijatar on saanut arvonnousun siitä ansiostaan, ettei ole rakentava aines vaan hajoamisen käyteaines.
Eihän ilman sellaista saada aikaan sitä kaiken päreiksi pistävää Ihanaa Vallankumousta, jonka jälkeen rakennetaan Ikuinen Onnela.
Mitä tulee poikatyttöpoika Transiin, hänestä saattaa tulla hyvä vaimo jollekulle.

Anonyymi kirjoitti...

Ja saa jos ja kun pääsee brysseihin arvotonta ansionnousua. Eli liksa nousee ilman ansaittua arvostusta. Miten sitä joskus sanotaankaan: Kaikkia se luoja elättää.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jpt:lle, Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

jpt: Jaa, kuunatsit ja Mars-kommunistit. Olikohan se vuori Olympos Mons?

Qroquius Kad: En usko, että kyseisellä voimailijattarella riittää ajattelukyky niin pitkälle.

Huru-ukko: Vaan tätä ei elätä luoja vaan suomalainen veronmaksaja.

QroquiusKad kirjoitti...

Onhan Marsissa myös ihmisen naama maastoon tehtynä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kasvot_Marsissa

Paitsi että se on todellisuudessa aivan yhtä paljon ihmisen naama kuin hyvältä haisevan voimailijattaren anti yhtikäs mihinkään.

Änymuumi 007 kirjoitti...

Kyllä natseja voi olla monissa paikoissa. Kannattaa olla varovainen.
Sattuihan kerran tapaus jossa amerikkalaiset tutkimusretkeilijät näkivät natsien luistelevan Etelämanteren Untersee-järven jäällä säkkimäiseen kaapuun pukeutuneiden islam-neitosten kanssa. Murrikaanit järkyttyivät siitä näystä niin että suksivat huishelevettiin siltä seudulta.