tiistai 2. huhtikuuta 2024

VIEMÄRIOSASTO RIEKKUU

En osaa tuosta Vantaan ampumisesta sanoa sen kummenpaa, eikä pidäkään koska emme siitä vielä mitään tiedä. Koska kyseessä on 12-vuotias niin voi olla ettemme tule tietämäänkään. Mutta sehän ei ole estänyt vasemmiston viemäriosastoa tanssimasta haudalla jota ei ole vielä edes kaivettu:Raatokärpäset.

30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tainnut olla kantasuomalainen ampuja eikä aseen omistaja.

Heikki kirjoitti...

Yle:n uutisissa näytettiin huolestunut afrikkalaisäiti. Jälkihuomautuksena ilmoitettiin, tämä ei liity hänen lapseensa, taattua yleä.

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistolle ei näköjään ole mikään ongelma yhdistellä toisiinsa asioita joilla ei ole mitään yhteyttä... Surullinen tapaus tuo ammuskelu, törkeätä vasemmiston toiminta asiassa...
-Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Taas ovat päätänsä aukomassa. Mites me väkivallan uhrit? Kokemuksesta voin sanoa, etteivät välitä vittujakaan uhreista. Nämä käsien heiluttelijat. Kun iskää kohtasi tragedia, ketään ei kiinnostanut. Iskä yritti hakea apua, mutta mistään ei tullut vastausta. Pointtini on etukäteen jo nyt tässä. Veikkaan, että nyt se alkaa taas. Hallituksen rasismin vastainen pelleily alkaa toukokuussa. Tämä tapaus saa oikein kunnarin siihen nähden.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Tuo riekkuminen on sinällään mielenkiintoista, mutta lähinnä psykologiselta kannalta enintään, koska hehän haukkuvat ihan omiensa tekemisiä täysin ja totaalisesti, koska nykyisen hallituksen tekemiset eivät ole vielä vaikuttaneet yhtään mihinkään tai millään lailla. Viime vuosihan mentiin ihan kokonaan huulipunahallituksen laatimalla budjetilla, siihen ei nykyinen hallitus päässyt tekemään juuri mitään muutoksia eli se mitä sillä saatiin aikaan on edellisen hallituksen tekoja. Tämän vuoden rahat on juuri saatu jakoon, niillä ei ole ollut vielä mitään vaikutusta mihinkään. Eli jos tällä hetkellä on jokin asia pielessä, syyllinen ei voi olla nykyinen hallitus, vaan se on pakosti huulipnahallituksen aikaansaannoksia. Tähän ei tietenkään vihervasemmiston mouhuajien logiikka riitä.

Asiat jotka he nimeävät pielessä oleviksi, ovat varmaan ainakin osin oikeita, mutta syyllisiä siihen pielessä oloon ovat he itse, ei kukaan muu. Mitäs eivät hoitaneet asioita, aikaa ja ilmeisesti rahaakin oli. Mutta aika meni ihan johonkin muuhun....

Onkos tämä nyt sitten sitä naisen logiikkaa, vai mitä, kun naikkosia tuntuvat nuo pöljät mouhuajat olevan kauttaaltaan? vai olikos tämän ääneen sanominen sitä naisvihaa vai mitä? minä kun en naisia vihaa, typeryyttä kylläkin.....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Heikille, Lukijalle, Ano2:lle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne. Tämän hetken tietojen mukaan ampuja oli ihan kantasuomalainen. Ja Thorvald kiteytti asian kyllä erinomaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Nää "isänmaalliset" on kyllä suurinpiirtein samaa tasoa:

https://twitter.com/Finnsanity/status/1775124618002546961

QroquiusKad kirjoitti...

Mitäpä tästäkään mitään valittamaan.
Annetaan vaan kouluterrorin riehua eikä valiteta siitä ettei oltaisi pöpejä laitospaikkaa vailla.

Joppos123 kirjoitti...

Jossain mediassa taidettiin jo mainita, että ampuja ehti käydä ko koulua vain muutamia kuukausia ja oli jo sinä aikana koulukiusattu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Se kyseinen ”isänmaallinen” oli ihan aiheesta lainausmerkeissä. Ja kallistun itsekin – vaikka en varmaksi tiedä – koulukiusattuun joka sai tarpeekseen. Eikä sille kouluterrorille tosiasiassa tehdä mitään. Pidetään vaan koulujen kulisseja yllä. Kiva Koulu on huono vitsi.

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa kouluissa olla kivaa vain niillä kaikkein sadistisimmilla rääkkääjillä.
Rääkätty siirretään toiseen kouluun ja sadistit ottavat uuden uhrin käsittelyyn.

QroquiusKad kirjoitti...

Asiassa on jotain niin mehevää, että Murhainfo on kaatunut juuri nyt kun sitä tarvittaisiin.

Strix Senex kirjoitti...

Ei ole niin ikävää tapahtumaa etteivät nämä trollit ja ääriainekset intoutuisi saamaan siitä raakkumisen aihetta. Moisen käytöksen antama luonnekuva on niin selvä, että sitä ei tarvitse erikseen edes mainita.

Bogreol kirjoitti...

Kun lapsi tappaa, sitä odottaisi jotain muuta kuin poliittista reaktiota, erilaista kritiikkiä kuin suoraan hallituksen politiikkaan kohdistuvaa, jos poliittista kritiikkiä, niin omiin päätöksiin kohdistuvaa, tai yhteiskunnallista pohdintaa maan tilasta. Ymmärrystä siitä mitä on tapahtunut, surua siitä, että tapahtui. Vakavasti otettavaa puhetta.

Mutta Outi, Minna ja Susa käyttävät tilaisuutta poliittiseen kaunaan, osoittavat syyllisen, kaikkein heikoimmassa asemassa olevien kimppuun on käyty, ja nyt saatiin hallitukselle vastaus. Raha ei henkistä rikkinäisyyttä korjaa, syvällisempään ajatteluun kykenemätön vasemmisto etsii ratkaisua jakopolitiikasta, itkee toisarvoisia asioita, kun pitäisi katsoa kokonaisuutta ja tuntea vastuuta maan tulevaisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kohta varmaan vasemmiston vajakit ottaa aseekseen, jos eivät ole jo ottaneet, Riikka Purran liikutuksen. Tekijän ja uhrien täytyy olla vajakkien mielestä valkoisia, koska muuten Purran ääni ei olisi pettänyt liikutuksesta.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Strix Senexille, Bogreolille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne. Joppos123 oli oikeassa. Koulut ovat unelmapaikkoja sadistisille kusipäille. Rääkättyjä on jopa otettu huostaan ja siirretty laitoksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että saamme tulevaisuudessakin lukea ja nähdä vastaavia uutisia koulumaailmasta, koska juurisyihin tuskin tullaan puuttumaan... korkeintaan kiristellään lisää aselakeja ja annetaan juurisyiden jatkaa muhimista...
-Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs eivät hoitaneet asioita, aikaa ja ilmeisesti rahaakin oli. Mutta aika meni ihan johonkin muuhun....
Näin sanoo Thorvald. Lisäyksenä tuohon, että se aika meni muuhun ja varsinkin ne RAHAT eni aivan kaikkeen muuhun. Vaikka sitä rahaa muka oli.
En tiedä, enkä osaa sanoa, mutta jotenkin tuo asiasta tiedottaminen/kertominen kaikkineen on syvältä, niin juuri, sieltä mihin ei aurinko paista, että kun ei kerrota taustoista tms mitään, alkaa some laulaa ja säveltää omiaan. Kuten on taaskin nähty eikä se palvele tai editä kenkään etua tai asiaa. Oli osapuolet aivan ketä tai mitä tahansa.
Avoin asioista ja osallisita kertominen olisi parasta niin kantisten kuin tarhapaikanhakojoidenkin kannalta.
Leikattaisiin huhuilta siivet jo ennen niiden syntymistä.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lukijalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Lukija: Hyvin paljon mahdollista.

Huru-ukko: Poliisihan ei sinänsä pysty kertomaan kuin varmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, pollisihan ei pysty kertomaan kuin varmaa vaan kun se ei ekrro edes sitä. Ja siksipä some alkaakin olla tulvillaan mitä ihmeellsimpiä "tarinoita"
Eräs juttu kertoo, että yksi osumaa saaneista olisi kosovolainen tyttö. Juttu on/olisi peräisin KOsovon Tukholman lähetystöstä. Eli juurikin näiden tarinoiden synty pitää estää jo ennen kuin ne ovat syntyneetkään.
Eli polliisilla oli/on ollut tieto näiden loukkaantuneiden/uhrien taustoista. Kuten myöskin ampujan taustasta. Sitä minä tarkoitin ja ajoin takaa.
Ettei syyttömiä leimattaisi rodun uskonnon jne takia aiheetta.
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Töllön uutimissa sanottiin, että kaikki uhrit ovat suomalaisia mutta nyt Kosovon ulkoministeriö ilmoittanut yhden selviytyjän olevan kosovolainen.
Saas nähdä mitä tästä vielä paljastuu ja se lopullinen suomalaisuuden aste uhrien osalta.

Anonyymi kirjoitti...

Eilen oli IL:ssa sopivasti juttu, jossa kerrottiin päiväkotien arjesta; pieniä terroristin alkuja tuntuu olevan jo sielläkin; hotajia lyödään, potkitaan ja raavitaan, heitellään huonekaluja ja leluja heitä ja toisia lapsia kohti ja uhataan jopa tappamisella. "Kiva koulu" -hankekaan ei ole tainnut ihan onnistua, vaikka rahaa ja resursseja ei ole säästelty. Jokaisessa Ely-keskuksessa on sivistysosasto, jokaisessa kunnassa kouluosasto ja opetusministeriössä ja -hallituksessa on myös sadottain virkamiehiä (tai etupäässä -naisia), mutta mitä he näissä virastoissa oikein tekevät, kun Pisa-tutkimuksia myöten peruskoulu on jo pitkään ollut pahassa kriisissä? Ehkä se pahin munaus oli tarkkailuluokkien poistaminen ja lasten tasapäistäminen, josta seurasi vain rauhattomuutta luokissa ja kynnelle kykenevien muutto rauhallisempiin maisemiin. Nyt puhutaan jo yksityiskoulujen perustamisesta. Vasemmisto varmaan pöyristyy ja vaatii sen sijaan lisää rahaa; sehän on ollut jo pitkään vasemmiston täsmälääke kaikkiin koulunkin ongelmiin.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Aammulla poliisi kertoi: "viikoittain joudutaan käymään koulurauhaa turvaamassa".
Ovatko koulut enää oppimispaikkoja?

kt

Anonyymi kirjoitti...

Lehdissä mainittiin jo, että vaikka ampujaa ei voida nuoren ikänsä vuoksi asettaa syytteeseen, hänet todennäköisesti otetaan huostaan. Sijoitetaanko hänet mahdollisesti juuri siihen laitokseen, jossa Sinä olet töissä?
Ja sitten et tietenkään mahda, eikä koko henkilökunta yhdessäkään mahda hänelle mitään, vaikka hän ryhtyisi sielläkin väkivaltaiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Joppos123:lle, Rouva Anolle, kt:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Tuo on tietysti totta ja huhuthan alkavat liikkua heti. Ja niitä kerrotaan sitten varmana totuutena.

Joppos123: Näinhän oli. Ja alussa puhuttiin että kaikki ovat nimenomaan kantasuomalaisia. Nyt puhutaan Suomen kansalaisista. Ei tuosta ota selvää.

Rouva Ano: Erittäin hyviä huomioita kaiken kaikkiaan. Jaa mitäkö ne virastojen virkamiehet tekevät. Istuvat virastoissa eikä niillä ole reaalimaailman kanssa juurikaan tekemistä. Sieltä sitten tulee kaikenlaisia kivakouluhankkeita.

kt: Huononlaisesti.

Ano: Oli kyseessä mikä laitos hyvänsä, niin henkilökunnan toimintamahdollisuudet ovat onnettomat.

Anonyymi kirjoitti...

Särähtää korvaan asiantuntijoiden passiiviset lausunnot tapauksesta. Asiat ovat kuulemma ajautuneet tähän pisteeseen ilman että kukaan tai mikään ei ole niitä edesauttanut. Uusi ajopuuteoria? Saattaa näin ollakin mutta, herää kysymys miksi päättäjäksi pyritään ja mitä asioita ajamaan? Mitkä asiat päättäjä on asettanut etusijalle? Päätöksillä kun tuppaa olemaan vaikutuksia joita ei tule aina ajatelleeksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Nyt lienee saavutettu käsitehässinnän maksimi:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1609642#p1609642

"Sen suurempaa kiusaamista ei oikein ole kuin ampua luokkatovereita, muiden muassa kosovolaistyttöä päähän."

Tähän on tultu.
Suomalaisten päissä jopa murha on enää vain kiusaamista, jos se tapahtuu koulussa.
Ja tuollaisetkin saavat äänestää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuohon anarkian tilaan on ajauduttu pikkuhiljaa erilaisen humanismin nimessä. Lastensuojelun puolella asian viimeistelivät lakimiehet juristeriikallaan.

Qroquius Kad: Tuskinpa kaikkien suomalaisten. Mutta tuo murhainfo on taas vaihteeksi nurin.

QroquiusKad kirjoitti...

No ei kaikkien suomalaisten, mutta aivan liian monien.

Minfo näyttää olevan taas pystyssä, mutta kaatunee taas illan mittaan.
Ei tällaista ole kyllä ennen ollut Suurten Skuuppien aikaan;
Minfo on usein hidastunut etanavauhtiin, kunnes ylläpitoa on vinkattu pistämään koneeseen vähän vauhtia.
Nyt se muka tukehtuu liikenteeseen, joka ei ole ennennäkemättömän runsasta.

Onko tässä nyt jollain taholla todellakin tarvetta tukkia Suomen suurimman rikosfoorumin suuta?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Minun on vaikeaa sanoa tuohon mitään kun en seuraa sivustoa. Muuta kuin niitä linkkejä joita tänne kommenttiosioon tulee.