keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

VANGITTU


Muuan mies passitettiin sitten eilen tutkintavankeuteen joka kestää (tällä hetkellä) 31.5. 2018 saakka. Kyseinen mies ei saa vastata häntä kohti esitettyihin syytteisiin vapaalta. Syytteet ovat varmasti kertakaikkisen hurjia. Ehkä ankarampia kuin kellään koskaan.

Pakkohan niitten on olla, sillä:

Suomessa sarjamurhista syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Suomessa törkeästä raiskauksesta syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Suomessa lapsen tappamisesta syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Suomessa korkean virkamiehen virkavelvollisuuden rikkomisesta syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Suomessa törkeästä parituksesta syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Suomessa törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta, räjähderikoksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kätkemisrikoksesta syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Suomessa terrorististen rikosten valmistelusta syytetty saa vastata syytteisiin vapaalta.

Mutta

Muuan mies, eli Ilja Janitskin ei saa vastata syytteisiin vapaalta. Syytteisiin jotka ovat pelkkää koreografiaa. Sillä hänen  rikoksensa on se, että hän perusti suositun nettijulkaisun joka käsittelee haittamaahanmuuton suomalaisille aiheuttamia ongelmia, sen myötä suomalaisiin kohdistuneita rikoksia sekä poliittisen eliitin ja valtamedian vastuuta tästä haittamaahanmuutosta. Nän ollen häntä on virutettu ns. eurooppalaisella pidätysmääräyksellä linnassa ja kotiarestissa Andorrassa, saatu lopulta kuskattua Suomeen ja hän istuu nyt vankilassa. Kysehän ei ole mistään muuan miehen tekemistä rikoksista vaan siitä, että valtakoneisto näyttää, ettei sitä saa arvostella. Ei varsinkaan perustellusti.

Suomessa sen kertominen että keisari on alaston on suurempi rikos kuin nuo ylempänä mainitut. Eikä jahti suinkaan lopu Janitskiniin. Valtakoneisto on ottanut tähtäimeensä myös nykyiset MV-median toimijat ja tarkoitushan on saada se kokonaan hiljennettyä. Joku voi tietysti tuumia, että MV sitä ja MV tätä mutta se on joka tapauksessa ainoana onnistunut tuomaan keisarin uudet vaatteet hyvin suuren lukijakunnan tietoisuuteen. Jos se hiljennetään, niin sen jälkeen hiljennetään yksi kerrallaan muutkin. Mikä seuraavaksi? Oikea Media? Hommaforum? PT-media? Ja lopulta me pikkukalat yksi kerrallaan?

Kunnes jäljellä onkin enää Terijoen uuden hallituksen äänenkannattajat. Jotka julistavat yhteen ääneen että totuus on viharikos.


61 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tutkintovankeudessa rikoksista joista saa maksimissaan ehdollisen tuomion.

Only in Finland

Tosin lakia venyttämällä ja esimerkkiä näyttääkseen valtio rätkäissee Janitskinille sen pari-kolme vuotta kakkua koska se voi sen tehdä ja siksi se sen tekee.

-Tvälups-

Jaska Brown kirjoitti...

Siinä hypoteettisessa tapauksessa, että mediassa tai virkakoneistossa jouduttaisiin ottamaan kantaa Yrjön ansiokkaaseen vertailuun, annan valmiiksi vastauksen niin säästyy virka-aikaa sen muotoilulta:
"Ilja Janitskin oli syytä pitää vangittuna epäillyn rikoksen luonteen vuoksi. Vertailu näihin muihin on epäasiallinen siksi, että
- sarjamurhaaja ei luultavasti jatka murhia vapaana ollessaan
- törkeä raiskaaja ei luultavasti enää raiskaa vapaana ollessaan
- lapsen tappanut ei luultavasti tapa toista lasta vapaana ollessaan
- virkavelvollisuutta rikkonut ei edes voi rikkoa virkavelvollisuutta vapaana ollessaan, koska ei enää hoida virkaansa
- paritttaja ei todennäköisesti jatka parittamista vapaana ollessaan
- useisiin toistuviin rikoksiin syyllistynyt ei todennäköisesti vapaana ollessaan enää tee ainakaan samanlaisia rikoksia vaan keksisi uudenlaisia
- terrorismiin syyllistyminen on yksittäistapaus eikä hän vapaana ollessaan todennäköisesti enää toista tekoaan.
Sen sijaan Janitskin hyvin todennäköisesti, etteikö jopa lähes varmasti, aukoisi päätään vapaana ollessaan.

Sananvapaus ei tarkoita sitä, että saisi sanoa mitä tahansa. Suomessa on mielipiteenvapaus, kuka tahansa saa ilmaista minkä tahansa mielipiteen täysin vapaasti. Sopimattomien faktojen ilmaisu on rikos.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Jaska Brownille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Jep. Kyseessä on härski voimannäyttö eikä järjestelmä joko tajua tai sitten välitä kuinka tolkuttoman ja näkyvän härski se on. Veikkaan kyllä minäkin että Janitskinille kikkaillaan ehdotonta.

Jaska: Jotenkin noinhan se voidaan perustella. Horinmummo on horinmummoa mutta totuus tekee kipeää. Voidaan todeta myös se kuuluisa eli Suomessa on kyllä sananvapaus. Sanomisen jälkeistä vapautta ei tosin taata.

Anonyymi kirjoitti...

hyysäri ön kyllä paikalla jos sen tietoon tulee vinkuintiassa joku sananvapausrikos,,,'mutta kovin vaisulta vaikuttaa kirjoittaminen kotimaassa tapahtuvassa ....?

Vasarahammer kirjoitti...

Suomalaisessa järjestelmässä suurin rikollinen ei ole sarjamurhaaja tai terroristisen rikoksen valmistelija. Suurin rikollinen on se, joka kusettaa järjestelmää tai saa järjestelmän näyttämään tavalla tai toisella naurettavalta. Järjestelmä kostaa tällaisille henkilöille. Tällaisissa tapauksissa tärkeintä on, että järjestelmä näyttää kaikille mahtavuutensa. Lain koura ulottuu ulkomaille asti.

Janitskinin tapauksessa epäilty on tehnyt yhden järjestelmän osan eli kartellimedian naurettavaksi. Tästä syystä järjestelmä kostaa eli valtiokoneisto toimii kartellimedian juoksupoikana. Moraalisen oikeutuksen teoilleen järjestelmä hakee muutaman naistoimittajan itkuntuherruksesta.

Janitskinin vika ei ollut se, että hän lainasi turhan vapaasti tekstiä kartellimedian julkaisuista. Hänen vikansa ei myöskään ollut suoranaisesti se, että hän teki kartellimedian ja viranomaiset naurettaviksi. Hänen edustamastaan nettijulkaisusta tuli vain liian suosittu. Kaikki sitä lukivat, vaikka kaikki eivät tunnustaneet lukevansa. Liian moni tietää nyt, että kartellimedia pimittää totuuden massamaahanmuuton vaikutuksista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: No näinhän se on. Ja omat henkiset pipit kyllä raportoidaan ahkerasti. Toimittelijan ego on herkkä.

Vasara: Juuri tästä on kysymys. Järjestelmä kestää kyllä tietyn vittuilun mutta julkista, laajaa ja faktoihin pohjautuvaa nöyryytystä se ei anna anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän MV-lehti on tietysti ollut ennennäkemättömän räävitön, ja varmaan kunnianloukkauksistakin tuomioita tulee. Toinen puoli asiassa kuitenkin on, että sen kautta julkisuuteen on tullut tietoa, mikä muuten olisi jäänyt pimentoon. Kun MV-lehteä nimitetään valhemediaksi, olisi kiinnostavaa saada lista sen julkaisemista selvitä valheista. Ei ole esimerkkejä sattunut ainakaan minun silmiini.

Epäilen, että tätä asiaa käsitellään vielä Euroopan tasolla. Suomen oikeuslaitos menetti minun silmissäni luottamuksen Jussi Halla-ahon saama tuomion myötä.

Toinen professori

KKi kirjoitti...

No eipä Janitskinin tapaus yllätä ketään joka pikkasenkin on seurannut maamme meininkiä. Tällainen hyvää DDR perinnettä noudattava toisinajettelijoiden kohtelu oli ilmiselvää jo ihan ensimmäisestä termin "vihapuhe" lanseerauksesta saakka.

Onhan tapauksia ollut ennen Janistkinia, vaikkapa Halla-aho ja Helena Eronen hihakausteineen tulevat ensimmäisenä mieleen puhtaasti poliittisista ajojahdeista.

On oikeastaan aika kiintoisaa kuinka sammakon keittäminen onkin onnistunut. Parikymmentä vuotta sitten sinä, minä ja mielipidekirjoittajat olisivat nauraneet jos olisi kerrottu, että vuoden 2018 Suomessa netissä julkaisemisesta joutuu oikeasti lusimaan.

Askellamme hiljakseen mutta varmasti kohti ennustamaasi nännistislellististä sosiaalifemokraattista totalitariaa. Ja itse asiassa hipsterit, soijapojat sun muut maripaitalapaset pitävät kehitystä oikein toivottavana.

Ne arvot ja ajatukset joihin sinä, minä ja muut kouluttamattomat heterojuntit uskomme ovat niin kovin aikansaeläneitä.
Oikeastaan aika etuoikeutettua päästä omana elinaikanaan näkemään hyvinvointiyhteiskunnan muuttuminen totalitarismiksi jossa äärihumanismi on oppinuorana.

Anonyymi kirjoitti...

Vasarahammerille,

"Suurin rikollinen on se, joka kusettaa järjestelmää tai saa järjestelmän näyttämään tavalla tai toisella naurettavalta."

Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa, sillä se riippuu paljolti siitä, että kuka kusettaa.
Jos kusettaja kuuluu tiettyyn maahantulijoiden ryhmään ja omaa sopivan suojavärin niin kusettamisesta tuskin seuraa mitään ja mitä ilmeisimmin siitä päinvastoin jopa palkitaan.

Jos taas kusettaja sattuu olemaan kantasuomalainen pitää sanomasi täysin paikkansa.

T. Luca

Timo Koo kirjoitti...

Kieltämättä MV lehti taisi olla se pioneeri, joka avasi ladun muillekin vaihtoehtomedioille. Ihan nappiin ei se toiminta silti ole mennyt MV-lehdellä(kään), joten on ihan jees että asia tutkitaan.

Nythän ollaan siis vasta esitutkintavaiheessa, jota seuraa syyteharkinta ja sitten (mahdollinen) oikeudenkäynti vasta.

Harmillisesti uutisoinnissa jätetään kertomatta minkä kohdan perusteella vangitsemispäätös on nyt tehty. Nimittäin vangitsemisen edellytykset on mainittu Pakkokeinolaissa, tarkemmin 2 luvun 11 §, joka viittaa suoraan pidättämisen edellytyksiin, eli 5 § https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110806#L2P5

Sivistynyt arvaukseni onkin, vangitsemisella pyritään estämään pakoilu (2 a kohta), koska onhan herra aikaisemmin väistellyt lain pitkää kouraa. Eikä mikään muu tuon vitospykälän kohdista oikein tunnu soveltuvan.

Sitä en osaa sanoa, miksi blogin esimerkkitapauksissa ei ole nähty pakoilua perusteena vangitsemiseen. Pitäisi tutustua oikeuden pöytäkirjoihin. Kun en ole tutustunut, niin kieltämättähän tämä hieman haiskahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Case Janitskinissa on paljon samaa kuin Seppo Lehdon tapauksessa, josta muistan Yrjöperskeleen kirjoittaman bloggauksen. Juurisyykin Janitskinin kurmoottamiseen on paljolti sama; virallisen tahon saama henkinen pipi.

Jos jutut tutkintavankilassa tapahtuneesta syöpälääkkeiden kieltämisestä pitävät paikkansa, niin on mahdollista, jopa todennäköistä, että mies tulee ulos vankilasta arkussa. Asiasta sitten järjestettänee virallinen tutkinta, josta joskus tulevaisuudessa käy ilmi, että joitain laiminlyöntejä on saattanut tapahtua ja todetaan, että valitettava tapaus…

Toivon, että olen pessimismissäni väärässä ja että oikeus ja kohtuus voittaa. (Yeah, right!) Valitettavasti vallitsevasta virkamieskäytännöstä - siis siitä että viranomainen kostaa, jos jää kiinni väärinkäytöksestä, ym. - on jo aivan liian monta esimerkkiä. Nyt MV-lehden suosiokin on vain yksi naula lisää Janitskinin arkkuun.

Peukut pystyyn Iljan puolesta.

T. Riku Raunioilla
ps. edellinen tarina oli nautinnollista luettavaa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Toiselle professorille, KKi:lle, Lucalle, Timo Koolle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Toinen professori: Ei se minusta ole ollut mitenkään ennennäkemättömän räävitön ja räävittömyys joka tapauksessa on asia jota ei käsitellä oikeudessa. Mutta minäkin näkisin mielelläni sen listan niistä valheista. Niin kuin Vasarahammerkin totesi niin MV:n rikos ei suinkaan ole valehteleminen vaan totuuden kertominen suurille joukoille. Mitä tulee räävittömyyteen niin valtamedia hakkaa kyllä MV:n mennen tullen. Esimerkkinä vaikka tapaus Matti Inkinen.

KKi: Totesit:

”Oikeastaan aika etuoikeutettua päästä omana elinaikanaan näkemään hyvinvointiyhteiskunnan muuttuminen totalitarismiksi jossa äärihumanismi on oppinuorana.”

Ja oikeastaan tuon paremmin nykypäivän tilannetta ei voi todeta.

Luca: Joo, tuo on toki totta ja Vasarahammerkin sen taatusti tietää.

Timo Koo: Oikeastaan se pioneeri oli Hommaforumi. Keskustelupalsta, joka toimii edelleenkin ja joka on minullakin jatkuvassa seurannassa. Tässä tapauksessahan tuomio on päätetty jo ennen oikeuskäsittelyä.

Riku: Joo, Seppo sai 2 v 5 kk ehdotonta turvan soittamisesta ja esimerkkibloggauksessani selvittiin törkeistä pahoinpitelyistä ja raiskauksista ehdollisilla. Peukut pystyyn Iljalle ja toivotaan että mies saa lääkityksensä. Miehen syöpä kun on tyyppiä 4/4 eli sitä aggressivisinta. Ja kiitokset kannustuksesta aikaisemmasta jutusta.

Juha kirjoitti...

Veikkaan, että varsinainen tuomio tulee olemaan kuukausissa mitattavissa, luultavasti myös ehdollista. Varsinainen moukarinisku piilee vastapuolen asianajokuluissa, jotka tuomitaan syytetyn maksettavaksi kokonaisuudessaan. Kun pidetään mielessä MV-lehden huoleton lainailu-käytäntö, niin eiköhän tällä jutulla saada täystyöllistettyä x asianajotoimistoa vuodeksi-pariksi. Syntyneen velkavuoren vanhenemista on velallisen turha toivoa, asia pidetään ammattitaidolla vireillä perunkirjoituksiin saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Rikosepäilyt ja käytetyt keinot eivät vastaa toisiaan. Onkohan koskaan ennen pidetty kuukausikaupalla vankina tai arestissa epäilyistä, joista saanee korkeintaan ehdonalaista? Nakkivarasepäiltyä ei voi pitää viikkoa putkassa, eikä törkeästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan -epäillystä puolta vuotta tai vuotta kotiarestissa.

-Valtsu-

P.S. Tuohon edelliseen juttuun sanoisin niille, jotka valittivat pilkkujen puutteista, että teksti oli tyylillisesti vahvaa - hienoja kielikuvia jne. - eikä silloin joku pilkun puuttuminen merkitse mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hätää, kohtahan paikalle lennähtää tuo äiti Teresan miespuolinen vastine, ihmisoikeuksien kävelevä esitaistelija Martin Scheinin, syöpä hoitunee Heikki Hiilamon asiantuntijalausunnolla ja piankos tuo kammottava taparikollinen kävelee vapaana miehenä häiritsemässä toimittajien mielenrauhaa.

Suomen ehdottomasti puolueettomalla oikeuslaitoksella oli ällistyttävä tarve ja kiire saada Janitski Suomeen. Minua puolestaan ällistyttää, että samaisella puljulla ei ole niin minkään maailman tarvetta siirtää noita satoja ulkomaalaisia vankeja Suomesta heidän kotimaihinsa. Joskus on asiasta käyty jotain velttoa keskustelua mutta tyssännyt siihen "että ei voi siirtää kun ne ei halua". No mitäs niitä Suomenkaan vankilassa istuttamaan, ei kai ne halua sielläkään olla. Ja tässähän olisi hyvä säästökohdekin: n. 600 ulkomaalaista vankia x n. 220 euroa/pv x tuomion pituus. Tuolla rahalla voisi kouluttaa jo aika monta uutta hiilamoa, scheininia ja toimittajaa.

MVtä en ole vilkaissut kuin muutaman kerran koska kommentit ovat niin ääliömäisen vastenmielisiä. Sen sijaan parjatussa Hommassa usein erittäin fiksuja ja ko. aiheeseen perehtyneitä. Tämä verbaalinatsi arvostaa myös tuolla käytettyä kieltä.
tira+

Veijo Hoikka kirjoitti...

Jäämme odottamaan sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan kannanottoa Ilja Janitskinin terveysongelmien ja häntä koskevien syytteiden välisen mahdollisen ristiriidan aiheuttamien Janitskinin terveydentilaa uhkaavien hoidon komplikaatioiden poissulkemisen varmistamiseksi. Onhan Pirkko Mattila sentään sairaanhoitaja koulutukseltaan.
Turun puukkotapahtumaa ei ole asiallista tässä yhteydessä ottaa esiin, koska se ei liity millään muotoa maahanmuuttoon, uskonasioihin, kotouttamiseen tai muihin kirkkojen sisäisiin risti-riitoihin. Amen.

Kumitonttu kirjoitti...

Olaus Petrin kommentti "Mikä ei ole kohtuus, ei voi olla oikein" on länsimaisen oikeuskäytännön perusta. Toki siitä on historiallisia poikkeuksia kuten DDR ja nyt siis Suomi. Mielenkiintoista on, että kun lipsutaan tuosta ohjaavasta perusperiaatteesta, ollaan itse asiassa sharia-lain virrassa: henkimaailman asiat sotketaan yhteiskuntajärjestykseen.

Siinä missä sharia ohjaa puhdasoppista muhamettilaista puukottamaan vääräuskoisia Turun torilla, samanlainen lakiuskonnon tulkinta oikeuttaa Janitskinin tuomioon. Kun James Hirvisaarta rangaistiin Seppo Lehdon heilauksesta eduskunnan lehterillä, tämä Janitskinin heilauksesta aiheutuva tuomio on niin abstrakti, että oikeusvaltion kohtuullisuusperiaate on tyystin unohdettu.

Veikkaan että Janitskin saa ehdotonta vankeutta vuoden verran.

Anonyymi kirjoitti...

Itselleni on jäänyt annetuissa tuomioissa epäselväksi se, mitä se kiihottaminen kansanryhmää vastaan on, kuka tai mikä taho on kiihottunut ja miten vaarallisena se on näkynyt yhteiskunnassa? Jos suvakit kiihottuvat, niin heitäkö tässä paapotaan eikä etnisiä kansanryhmiä, sillä nehän ovat jo muutenkin valtiovallan erityissuojeluksessa ja käyttäytyvätkin kuin Euroopan omistajat (ehkä ovatkin tällä menolla jonakin päivänä). Sen kyllä ymmärrän, että esim. muslimien saamat olemattomat tuomiot raiskauksissa ja muissa rötöksissä kiihottavat suomalaisia, mutta mitä väliä, sillä eihän se tavallisen kansan ääni kanna vallan kammareihin.

Voimia eloon Janitskinille. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Halla-ahon saama tuomio aikoonaan meni asian vierestä ja tarkoitus olikin saada vain ennakkotapaus siitä, kuinka pitkälle valtaa pitävien arvostelussa voidaan mennä. Oikeuslaitoksessa majailee varsin herkkähipiäistä porukkaa.

Rouva Ano

Lemminkäinen kirjoitti...

Joku sanoi että on pelkkää punahilkkaa että pakolaisten joukossa rantautuisi terroristeja Suomeen. Nyt Punahilkka-satua käsitellään oikeudessa, koska Punahilkka-satu ei ollutkaan satua vaan tosikertomus elävästä elämästä. Joku myös sanoi että taaperoiset eivät aiheuta väkivaltaa, vaan he ovat paenneet sitä. Myös taaperoisten taustat ovat satusetien ja -tätien mukaan tiedossa. Satuilijat satuilivat maahanmuuton rikkaudesta, mutta ovat nykyään vaihtaneet rikkauden taakanjaoksi. Satu Unelmasta ei siis ole vielä menossa painoon. Satusetien ja-tätien sepittämiä tosisatuja on MV ruotinut antaumuksella vuosikausia ja kun on havaittu että Keisari on alasti, niin totuuden sanoja kiikutetaan vankilaan. Tämän päivän "torpparit" eivät kohta uskalla aukaista turpaansa muuten kuin syödessä ja historia kertoo meille kuinka ikävästi voi käydä, kun alistettu kansa saa tarpeekseen alistajista.

Becker kirjoitti...

Kansanryhmä joka tässä on kiihoittunut, on Polpo, Demla ja MSM (Mainstream media) sekä punavihreä lahko. Ja tästä sitten tulee tuomio. Mutta Janitskinista haluaa hallinto tehdä varoittavan esimerkin, joten rangaistus tulee olemaan suhteettoman suuri tekoihin verrattuna.

If you don´t read newspapers, you are uninformed.
If you read newspawers you are misinformed.
Mark Twain

Jani Alander kirjoitti...

Tvällups, itse asiassa jos se "törkeä kansankiihotus" skeida menee läpi, niin siitä maksimit tais olla 8v ja minimit 2v eli kyllä ne sille ehdottomankin kakun pystyvät leipomaan. Ja tasan varmaan muuten leipovat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juhalle, Valtsulle, tira+:lle, Veijo Hoikalle, Kumitontulle, Rouva Anolle, Lemminkäiselle, Beckerille ja Jani Alanderille & kiitos kommenteistanne.

Juha: Minä kallistun kyllä ehdottomaan tuomioon mutta tuo taloudellinen rangaistus pitää myös paikkansa. Niin Janitskin kuin nykyinen MV-media halutaan saada totaaliseen ja loppuiän kestävään pankrottiin.

Valtsu: Ei mulla kyllä tule tällaista tapausta mieleen. Mutta tästä halutaankin ennakkotapaus joka pelottaa muita väärinajattelijoita. Ja PS:stä totean että kiitokset.

tira+: Täällä olevat vangithan ovat osa valtakoneiston utopiaa ja yliviritetyt inhimilliset oikeudet koskevat erityisesti heitä. Eiväthän he ole oikeastaan edes rikollisia vaan yhteiskunnallinen sorto on ajanut heidät tilanteeseen jolloin heidän on pitänyt ihan vähän ryöstää, pahoinpidellä ja raiskata. MV:ssä on paljon ala-arvoisia kommentteja, se on totta mutta itse uutisoinnin alustana se on tällä hetkellä elintärkeä ja huomattavasti kattavampi kuin muut.

Veijo: Tuo Turun oikeudenkäynti jota käydään samaan aikaan on hyvä esimerkki. Voidaan todeta, että juuri tuollaista terrorismia MV vastusti. Nyt järjestelmä näyttää Turussa mitä se on saanut aikaiseksi ja case Janitskin taas puolestaan näyttää että Turkua on taatusti tarjolla jatkossakin. Sillä järjestelmä on pyhittänyt idean haittamaahanmuuttajista.

Kumis: Oikeus ja kohtuus on todella hylätty Suomessa jo ennen Janitskinin tapausta. Järjestelmän vauhti kiihtyy ja luulen muuten että jos Jussi Halla-ahon oikeuskäsittely olisi tällä hetkellä niin tuomiona olisi tullut vähintään ehdollista ja ehdotontakin oltaisiin voitu vaatia.

Rouva Ano & Becker: Joo, Becker mainitsi oikein hyvin ne kansanryhmät jotka ovat kiihottuneet ja joita suojellaan. Eihän järjestelmä tässä suojele mitään maahanmuuttajia vaan ennen kaikkea itseään.

Lemminkäinen: Joo, ja tuo kyseinen heppuhan piti terrorismilla pelottelijoita täytenä pelleinä. Ei myöskään pidä unohtaa suomalaisiin kohdistuvaa jokapäiväistä terroria joka esiintyy ryöstöinä, pahoinpitelyinä ja raiskauksina.

Jani: Tää on todennäköisesti sellainen hyvin harvinainen tapaus että tuomiot annetaan asteikon yläpäästä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä on Kansalainen.

Niin ja ne rikokset, kuten rahankeräysrikos, rahapelirikos.
Olen kyllä lähettänyt rahaa parikin kertaa MV.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/246482-poliisi-ilja-janitskin-vangittiin-listalla-12-rikosnimiketta


Täysin suhteetonta suurin osa MV on kopioitua, mutta tarjoten silti jotakin.
Melkein aina on ollut linkit. Mutta onko Mediaseuranta blogista
haittaa.

MTV lainailee netissä muita medioita, tai kopioi omalle sivulleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Itse asiassa siitä, että on julkaissut blogissaan vain valtamedian uutisia on annettu tuomio jo vuonna 2008. Tuossa siitä tapauksesta tarkemmin:

http://turkkila.blogspot.fi/2008/01/tomashot.html

Anonyymi kirjoitti...

Arvelen että sitten kun on tuomion julistamisen aika, niin kovimman mukaan mennään ja ehdotonta tulee, ja tuomio julistetaan salaisessa istunnossa ja asiakirjat salataan pitkäksi aikaa.

Joppos123 kirjoitti...

Janitskin saanee ehdottoman tuomion, äijäähän on jahdattu tarmokkaammin kuin yhtäkään Europolin 10 etsityintä listalla pasteeraavaa Suomessa sikailkutta murhamiestä tai lapsenraiskaajaa. Onhan MV lehti ja Janitskin suuri rikos ihmiskuntaa ja varsinkin Suomen pohöttönyttä eliittiä kohtaan.
Samaan aikaan Turussa joudutaan jatkuvasti lykkäämään erään partaisen keharin oikeudenkäyntiä kun kusisalko ei suostu istumaan. Kehari pitää oikeusjärjestelmää täysin pilkkanaan. Sen keharin vieressä möllöttävät jääkaappipakastimen kokoiset gorillat voisivat sanoa sille mulkulle, että,istut tai itketä ja istut. Nyt mulkku tekee mitä tykkää ja jihadistit vankiloissa hurraa niin että raikaa.
Olen edelleen sitä mieltä, että se kehari pitäisi kiikuttaa parrasta roikottaen lautaseinää vasten ja antaa 12 rynkyn sanoa tyly tuomio.

Anonyymi kirjoitti...

Tietääkö kukaan täällä miten nimimerkin ”thomashot” haltija saatiin selville.

Acc

Leino Kimmo kirjoitti...

Tässä tulee sitten rikosta rikoksen perään ... olen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen: PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole .

Olen varkauden kohde, jota poliisi ei saa tutkia ... Iltalehti 7.4. 2012 "Eduskunnassa muhii miljardikaappaus" Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata ( varastaa / "laki 444/2012") .

Pl 118 § on Valtiopetos; koska jo 9. 12. 2005 jätin valtakunnansyyttäjänvirastoon senkaltaisen SYYTEILMOITUKSEN. ( kirjattu diaariin 8 kuukautta).

Sivusto: archive.is / kimmoleaks.fi kaatui epäilyttävissä olosuhteissa ja PL 118 §:n taustoja ei saa julkistaa missään "lehdessä" ... mm. Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA toimivallattomaksi PL 118 §:n mukaisissa asioissa .

Erittäin raskauttavaa on kirjoittaa EOA "päätöksestä" 876/2/05 ( salattu 20.12. 2007 asti) ... poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

En tiennyt 8.9. 2005 tehdessäni tuonkaltaien rikosilmoituksen Porin "poliisille"; että teen itsestäni tulevaisuudessa oikein SUUR-RIKOLLISEN ?

Varmaankin se, että avaan 2 eduskunnan hyväksymää "lakia" PL 118 § ihmisoikeudettomana Suomen kanslaisena ( Julkinen lakitietokanta Finnlex) tullaan käsittelemään suljetuin ovin.

Vielä raskauttavampaa on saamani EOA kanslaipäätös 1350/4/08; ettei Euroopan ihmisoikeustuomareiden JÄÄVIYKSIÄ seuloa pois Suomen työpaikkansa aineistoa SAA KERTAKAIKKIAAN TUTKIA . ( julkistettu archive.is / kimmoleaks.fi .)

EIT 24221/06 nimenomaan liityy Pl 118 §:n esitöihin sivuten Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTAA !

Tämänkin vielä menin sanomaan, että "kansainvälinen" on lahjottu toimivallattomaksi käsittelemään PL 118§:n mukaisia asioita ... ompa tästä lahjonnasta "informoitu" jopa Euroopan "ihmisoikeustuomioistuinta" ... mikä lie tämän tason totuuden rikosarvo ?

Anonyymi kirjoitti...

Asiaan ihan liittymätön video mordorin vaeltajista:
https://www.bitchute.com/video/0RjnarCtV8A/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, joppos 123:lle, Acc:lle, Kimmo Leinolle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Varmaan asteikon yläpäätä käytetään mutta en usko sinänsä että noita asiakirjoja voidaan salata. Sinänsä – nykykäytännön mukaan – tämä raskas prosessi itsessään on jo osa rangaistusta ja sehän tehdään ihan tarkoituksella.

joppos 123: Se partajätkä vie tosiaan oikeuslaitostamme kuin litran mittaa. Humanismi ja ihmisoikeudet ovat sinänsä hyvä asia mutta rajansa kaikella ja jos se jätkä saisi tuijottaa niitä kahtatoista rynkyn piippua siltä huonommalta puolelta niin ei mulla ainakaan alaleuka väpättäisi.

Acc: Ei pysty sanomaan. Olisko käyttänyt samaa nimimerkkiä joissain muissakin yhteyksissä?

Kimmo: Harmi että tuo sivusto on hävinnyt sillä sen vuoksi asia jäi vähän epäselväksi. Toivotan joka tapauksessa voimia eloon.

Ano2: Kiitos linkistä.

DuPont kirjoitti...

Kaikki ajatukset, joita itsekin haluaisin sanoa, ovat toki esitetty jo edellä. Useissa kommenteissa. No hyvä sinänsä, koska silloin en ole ainoa, joka miettii, että onko tässä systeemissämme jotain mätää, tai mediassamme?

Olen vähän pessimistinen. En näe, että olisimme voitolla. Minusta näyttää siltä, että p...aa sataa niskaamme vielä vuosien ajan, koska emme osaa ottaa oppia läntisistä ja lounaisista naapureistamme (Saksa). Me vaan käymme sen kiirastulen läpi kuten hekin, emme ole japanilaisia, jotka tajuavat ongelman ennalta.

Mekö olemme muka fiksuja, emme todisteiden puolesta ole. Ruotsin tai Saksan seuraaminen ei ole viisautta. Ideologian seuraamista toki on...

Olisiko se Rovaniemi jälkeläisillemme oikea paikka, koska Helsinki, Turku tai Tampere eivät sitä pian ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, DuPont. Kyllähän se pessimismi on tässä se todennäköisempi vaihtoehto. Selvää on että EU kaikkine sivuvaikutuksineen tulee aikanaan romahtamaan. Viimeistään sitten kun muualta tuotujen elätettävien elättäminen saa aikaan pankrotin. Mutta ennen sitä tuo hulluus voi kuitenkin betonoida valtansa ja pitää sitä vuosikymmeniä ennen romahdustaan. Aivan niin kuin Neuvostoliitto aikanaan. Ja Suomi on viimeisiä joka siitä hulluudesta päästää irti ja silloinkin vasta äärimmäisen pakon edessä. Eikä taida muuten Rovaniemikään riittää. Ennemminkin Salla tai Savukoski.

MikkoK kirjoitti...

"Olisiko se Rovaniemi jälkeläisillemme oikea paikka, koska Helsinki, Turku tai Tampere eivät sitä pian ole."

Valkopako alkaa tosiaan olla yksilötasolla ainut toimiva ratkaisu, sillä maan johto kohtelee omaa kansaansa Bobrikov-asenteella. Oikeuslaitos, poliisi ja armeija ovat räikeästi politisoituneet ja ryhmittyneet kansaa vastaan. Demokratian edellyttämää tiedonsaantia yritetään säädellä, jotta omahyväisen median propaganda osuisi ja uppoaisi. Näin ollen kansalaisen on turha odottaa Bryssel-vetoiselta valtiovallalta apua.

Ainut ratkaisu alkaa tosiaan olla siirtyminen niin ankariin olosuhteisiin, etteivät niissä pysty eivätkä halua elää muut kuin ne, joiden geenit ovat vuosituhansien varrella valikoituneet selviämään noissa oloissa. Siihen kun liittää yrjömäisen keskinäiseen apuun perustuvan sosiaalihuollon, voisi pako onnistua. Nimittäin, lakisääteinen, kaikille maailman ihmisille avoin elatusautomaatti on tuhoisa Troijan hevonen mille tahansa yhteisölle.

Yhdyskunnan säännöt pitää myös suunnitella niin, että ne ehkäisevät ongelmat jo ennakkoon. Esimerkikisi: Ylimääräisiä vokkitiloja ei saisi olla olemassakaan. Jotta ankaraolosuhde-alueelle pääsisi asumaan, pitäisi rakentaa oma huusholli. Laatuaika teltassa tähtikirkkaassa pakkasessa tai kesällä sääskien syöttinä auttaa tulijaa puntaroimaan turvapaikan tarvetta jo ennakkoon.
Kaamoksesta ja napapiiri-ilmastosta huolimatta Rovaniemi on nykytekniikan aikana liian helppo paikka asua sellaisellekin, joka tulee päiväntasaajalta. Siperialla pelotetiin aikoinaan, mutta nyt se alkaa houkuttaa. Toisaalta jo vanhoissa iskelmissä laulettiin kaihoisasti Uralista ja Matsurian kummuista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, MikkoK. Pakko sanoa, että olen hyvin pitkälle samaa mieltä kanssasi. Poliittinen eliittimme ja sen kanssa kompuksessa oleva valtamedia on tiensä valinnut eikä Bobrikov-vertaus ole lainkaan tuulesta temmattu. Sillä erotuksella että tällä kertaa Bobrikov puhuu suomea. Ja nythän ennustetaan että tämä nykyinen ”pakolais”määrä on vasta alkua.

Joppos123 kirjoitti...

Mikko k:lle sen verran,että tuosta yhtälöstä kannattaa jättää intti pois. Olen kurkkusalaattipukua kantanut jo kohta 32 vuotta ja voin sanoa, että 99% meistä on aika nuivaa sakkia. Jos me olisi saatu tehdä mielemme mukaisesti 2015 niin yksikään diskoläpsyttelijä ei olisi tullut rajajoen yli.
Valmius oli aika radikaaleihin toimenpiteisiin mutta kun valtiovalta päätti toisin.
Muutamiakin kertoja noita läpsyttelijöitä vastaan ulkomailla tapelleena otan politisoitumisväitteet loukkauksena.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Luulen, että aikanaan teitä tarvitaan.

Joppos123 kirjoitti...

Meiltä löytyy tieto, taito, tahto ja välineet. Jos tarve vaatii niin meikäläisestäkin kuoriutuu aika paha poika.
Vaimo aina sanoo, että äijä pehmenee iän myötä. Toki mutta näinkin kauan näitä hommia tehneenä niin ei hirveän isoa kipinää tarvitse niin tulee se vanha solttu esiin. Ja sitten ei hopeaa jaeta.

Anonyymi kirjoitti...


MV-lehden uutisten perusteella vaikuttaa, että Poliisi kohtelee Iljaa kaltoin ja estää häntä saamasta lääkitystään. Tällainen epäily syntynee monille. Epäasiallinen Poliisin toiminta vahingoittaa eniten sitä itseään. Organisaationa se menettää uskottavuuttaan. Muistan MV-lehden uutiset, jossa poliisille kerrottiin oikein kuvien kanssa, missä VOK:issa irtopäiden roikottajat majailevat. Hyvin kiusallista tietoa.

Huolestuttavaa on, että Poliisi organisaationa ei ole korjannut nyt syntymässä olevaa luottamuspulaa viestinnällä. Ovatko edes yrittäneet. Ei ole näkynyt valtamediassa uutisia, joissa poliisijohto kiistää kaltoinkohtelun. Nyt on kehittymässä kuva ylimielisestä ja epäoikeudenmukaisesta viranomaisesta. Sen vaikutuksia kukin voi miettiä.

Becker kirjoitti...

75% suomalaisista luottaa painettuun päivälehteen ja 73% suomalaisista pitävät YLE:n kanavia luotettavina. 1000 ihmistä haastateltiin IRO Researchin toimesta, tilaajana sanomalehtien liitto. Tämä siis tehtiin Maaliskuussa.
Joko tilaustyöstä saatiin maksaajan haluama lopputulos, tai sitten suomalaiset ovat todella vakavasti pihalla false flagin ja propagandan johdosta. Mikäli kansan luottamus on todella tätä luokkaa, niin voidaaan todeta että kusessa ollaan, vaikka tätä on kyllä vaikea uskoa.
Jengi on laiskaa, toisaalta on aika haastavaa ja työlästä kaivella sitä oikeata tietoa netistä kaiken sen taustakohinan keskeltä.

MikkoK kirjoitti...

Joppos: Poliisin ja armeijan julkisuudessa olleet edustajat ovat leimanneet näitä instituutioita. Polpo on ollut erityisen aktiivinen nettipoliiseineen ja armeijan puolelta on ollut aktivisteja kulttuurimarksilaisissa ympyröissä. Yleinen käsitys on, että poliisin ja varsinkin armeijan varsinaiset toimijat ymmärtävät uhat ja sen, mitä niille pitää tehdä. Rivipoliisit joutuvat jatkuvasti rauhoittelemaan kärhämiä ja pitämään niistä suunsa kiinni. Kun he hieman keskenään päivittelevät uussuomalaisten meininkiä, he joutuvat ilmiantojen ja rangaistusten uhreiksi.

Harvalukuisetkin aktivistit, joilla on poliitikkojen tuki takanaan, pilaavat asiallisen valtajoukon mainetta. On lohdullista kuulla, että valmiuksia isänmaata suojaavaan toimintaan on. Yrjökin on tainnut kertomuksissaan luottaa ennen kaikkea siihen osaan väestä, johon eivät politrukit kuulu.

Joppos123 kirjoitti...

Mikko k:lle. Poliisi on aika kovassa paineessa näiden "uussuomalaisten" kanssa ja kenttäväki on ihan eri mieltä mitä johto.
Armeijan piiriinkin on pesiytynyt muutama mato, jotka olisi aikoinaan saunailloissa hoideltu. Muutama julkisuushuoraaja mallia ylikersantti tai kännissä ajeleva somemajuri on kuitenkin todella pieni vähemmistö.
Olen urani aikana palvellut aika monessa joukossa ja kyllä se touhu on terveellä pohjalla ihan ylintä johtoa myöten.
Jos poliittinen johto antaisi tänään tehtäväksi hoitaa läpsyttelijät maasta pois, kävellen tai penaalissa niin homma olisi hoidettu viikossa.
Tällaista käskyähän ne eivät toki anna vaikka Turun tapahtumat toistuisivat joka toinen päivä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Anolle, Beckerille ja MikkoK:lle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123 & MikkoK: Minä luotan kyllä vahvasti niin PV:n kuin poliisinkin kenttätasoon. Poliisijohto on puolestaan politisoitunut. PV:ssä leijonakauluksiset joutuvat tietysti olemaan kieli keskellä suuta mutta organisaatiossa itsessään on taatusti kyky panna tuulemaan. Ja media tuo tosiaankin esille noista organisaatioista sellaisia tyyppejä jotka sopivat median agendaan.

Ano: Jotenkin tuossa poliisin toiminnassa haistaa suoranaisen elvistelyn ja osoituksen siitä että virkakoneistolle ei vittuilla. Ei varsinkaan perustellusti.

Becker: Joo, noita lukemia minä ihmettelen kyllä itsekin. Apatia on vielä vallalla. Tilanne ei osu vielä tarpeeksi monen lompakkoon ja jääkaappiin.

Simo kirjoitti...

Näin MV-lehden sivussa otsikon "Yrjöperskeles: Vangittu", ja hieman säikähdin, kun en huomannut että Vangittu oli kirjoitettu isolla alkukirjaimella enkä myöskään miettinyt kaksoispisteen merkitystä tuossa otsikossa.

No onneksi se olikin vain lainaus tästä surullisesta tarinasta nimeltään Suomen Oikeuslaitos, jossa sana oikeus on julmaa huumoria.

Joppos123 kirjoitti...

Mitä tulee johonkin pridekulkueessa esiintyneeseen ylikessuun niin taitaa poika kulkea tällä hetkellä aika varjoissa.
Onhan homoja ollut meidänkin hommissa aikojen ajoista mutta ei ne ole itseään framille laittaneet. Ei minulle tai kenellekkään kuulu mitä ihmiset harrastavat omissa makuuhuoneissaan.
Minua kiinnostaa se, että jos tarve vaatii niin voin mennä samaan poteroon ja tapella tarvittaessa viimeiseen patruunaan asti. Ihan sama jos jätkä siviilissä käyttää huulipunaa mutta se potero on se tärkein juttu.
Me maanhiljaiset ollaan kuitenkin meidän organisaation selkäranka. Vuosien varrella on ollut ilo tutustua todella hyviin sotilaisiin ihan jääkäristä kenraaliin. Noista kissakauloistakin löytyy todella hyviä äijiä. Osa on jopa samaa vuosikurssia kadiksesta kuin mitä itse olen.
He ovat kengänpohjasta lakintappiin ammattisotilaita, sanovat julkisuudessa mitä hyvänsä.
Jos olisi toisin niin olisin ottanut loparit aikoja sitten.

Anonyymi kirjoitti...

MV-lehti julkaisi 21.4.2018 uutisen "Ilja on edelleen ilman lääkkeitään – Lääkäri täysin välinpitämätön!".
https://mvlehti.net/2018/04/21/ilja-on-edelleen-ilman-laakkeitaan-laakari-taysin-valiinpitamaton/

Ilja ei siis ole saanut lääkkeitään, häntä kohdellaan kaltoin. Poliisi ei ole kumonnut MV-lehden uutista.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Yrjö populismista tullut uusi muotisana. Joku valtamedian toimittaja kirjoittaa jostain asiasta oman mielipiteensä ja kaikki jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä ovat populisteja.
Itse en valtamediaa enää juurikaan seuraa.

Ironmistress kirjoitti...

Eikö olekin kumma juttu, kun postmodernistit ja muut histfiilarit ovat vuosikymmeniä meille toitottaneet, että "mitään objektiivista totuutta ei ole olemassa", "kaikki on suhteellista", "kaikki riippuu narratiivista" ja "kaikki on subjektiivista" eli kolmannella kotimaisella anything goes.

Nyt kun sitten virallisen totuuden ulkopuolisia narratiiveja onkin alkanut ilmaantua ja nuo postmodernistien ja muiden histfiilarien argumentit ovatkin lyöneet heitä itseään pahasti näpeille, niin kummasti se objektiivinen totuus onkin jälleen olemassa eikä kaikki olekaan subjektiivista saati suhteellista.

Ei niin, että ruukinmatruuna itse olisi ns. vaihtoehtoisten totuuksien ystävä, mutta rajansa se farisealaisuudellakin. Ja se, miten Ilja Janitškinin kanssa on toimittu, on ollut farisealaisuutta puhtaimmillaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Simolle, joppos 123:lle, acc:lle, Anolle ja Ruukinmatruunalle & kiitos kommenteistanne.

Simo: Joo, minä olen vielä vapaalla. Mutta tuo meneillään oleva näytös on irvokas.

joppos 123: Tuommoinen kuva PV:n henkilökunnasta on varmasti suurimmalla osalla ihmisistä. Media vaan tykkää nostaa framille näitä tiettyjä friikkejä.

acc: Kun ottaa huomioon että asiahan on vielä täysin julkinen niin kyseessähän on selvä ja törkeä keskisormen nosto järjestelmän puolelta.

Ano: No näin on. Aivan järkevät ja asialliset argumentit voidaan ignoroida toteamalla että väitteen esittäjä on populisti.

Ruukinmatruuna: Noinhan tuo on.

Becker kirjoitti...

Televisiossa näkyi jokin ennakko "mainos" jostain kolmeosaisesta ohjelmasta joka käsittelee sisällissotaa ja jota juontaa/vetää Paleface. Tulemme siis näkemään todella mielenkiintoisen punikkiversion aiheesta. Ja luonnollisesti sen oikean kun kyseessä on YLE.

Ymmärtämättä sen enempää tuosta Hajlliksen uudesta "puolueesta", niin ainakaan alku ei vaikuta lupaavalta kun siinä on esiintymässä Enbuske ja Jungner. Täältä ei sympatiaa heru.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kun luulin, että muslimit homoja vihaavat(tämä ilman sarvia), mutta käy se näköjään teiltäkin.
Ei kai se ylikersanttikaan ole makuuhuoneaktejaan teidän silmille tunkenut.
Ikävä huomata, että piilonatseja on edelleen pv:ssa. Että oikein saunaillassa olisi hoideltu homppelipoika. On jutut äijällä.

Janitskinista sen verran, että säilöönotto johtunee aikaisemmasta pakoilusta. Muuten olen samaa mieltä siitä, että odotettavissa oleva tuomio on kohtuuton ja terveydenhoidon laiminlyönti rikollista.

Samuli

QroquiusKad kirjoitti...

Bloggauksen toiseksi viimeisestä kappaleesta tuli jonkinlainen muistijälki, että itsekin olin saattanut joskus aiemmin lausua MV:stä sitä ja tätä ja minua ojennettiin suunnilleen noilla sanoilla, etenkin kun olin purkanut pahaa mieltäni melkein toivomalla Janitskinin vangitsemista.

Enhän minä sitä silloin oikeasti toivonut. Vielä vähemmän nyt, kun se on tapahtunut. Silloisen pahan mielen aiheuttaja on silti edelleen olemassa MV:n sisältöön liittyen. Asian yhteydessä on joskus nostettu esiin termi "salonkikelpoisuus", jota en ole peräänkuuluttamassa, koska vastamedian tehtävä on nimenomaan haastaa Virallinen Totuus.
Avaintermi on Uskottavuus.

Nykyinen MV-Media on onneksi siistinyt paljon aiempia alatyylisesti henkilöönkäyviä parjauskampanjoitaan sekä ennen kaikkea Magneettimediasta erittyineitä harhoja juutalaisten/vapaamuurareiden/Illuminatien/homokaasuttajien ym-. salaliitoista. Suotavaa kuitenkin olisi, että ne karsittaisiin totaalisesti pois.

Ainakin minun on aavistuksen verran vaikeaa vedota MV-Mediaan vakavasti otettavana maahanmuuttokriittisenä lähteenä, jos suvakki voi esittää sen julkaisemaan tietoon vasta-argumenttinaan saman aviisin julkaisemia harhaisia julistuksia siitä, kuinka ISIS on Israelin keksimä salaliitto Euroopan tuhoamiseksi ja kuinka juutalaiset itse asiassa ovat koko arabi-invaasion takana.

Kyse on siis käänteisesti samasta asiasta minkä Ano klo 10.45 mainitsi:
valtamedian toimittelija ja ennen kaikkea valtamediasta kaiken tietonsa ammentava kansalainen voi kumota kaiken vastamedian yleisesti ja MV:n erityisesti maahantunkeutumisen tuhovaikutuksista julkaiseman tiedon, jos sen ohessa julkaistaan kaiken maailman hörölöröä.
Romuttaen julkaisijan ja siihen vetoajan uskottavuuden.

Valtamedia voi tehdä itse niin ainakin toistaiseksi. Vastamedialla ei sen sijaan oikein olisi tähän varaa, etenkään nyt, kun Rebekka Härkösen uhriutumiskamapnaja näyttääkin olleen vain nimenomainen pohjustus päätoimittelijoiden julistukselle ja sen sisältämälle suoranaiselle vaatimukselle eduskunnalle alkaa kaventaa sananvapautta lainsäädännöllä

Kyllä he sen tahtonsa saavatkin läpi tällä menolla, kyse on vain ajasta. Ja mitä enemmän vastamedia antaa aseita heidän käsiinsä, sitä helpompaa se on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Samulille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Niin notta Paleface. Luvassa onkin sitten varmasti objektiivista ja puolueetonta historiantulkintaa…

Mikä tahansa viritelmä jossa on Jungner ja Enbuske ei ole puolue vaan sirkus.

Samuli: Näen että joppos 123 ei ole suivaantunut homoihin vaan hypetykseen. Kyseinen ylikersantti ei ole tuonut makuuhuoneaktejaan esille mutta homouttaan oikein urakalla ja media komppaa. Jos joppos 123 on piilonatsi niin kai sitten olen minäkin. En vaan tiennyt sitä ennen tätä päivää.

Qroquius Kad: Sanon tästä esimerkkinä sen jutun Uuno Turhapuro-leffasta eli ”Vain Rauhanmiesten rauha kelpaa eikä varsinkaan Rauhanturvaajien rauha”. MV-lehti on tehnyt asian eteen tuhat kertaa enemmän kuin minä.

Sinänsä jos Magneetimedian foliopipoilu häviää sen sivuilta niin se on vaan pelkkää plussaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori. Että MV on tehnyt kansallismielisyyden ja maahanmuuttokritiikin eteen korvaamattoman arvokkaan määrän työtä itsensä likoon laittaen, mistä kaikki kunnia Janitskinille ja hänen avustajilleen.

Kuitenkaan en voi olla ottamatta esiin aiempaa vertaustani jääkiekkojoukkueeseen, joka pelaa valtavan paljon vahvempaa joukkuetta vastaan. Vastustajan peli on rautaisen kurinalaista ja pelottavan taktista. Meidän joukkueemme ykkösketjun keskushyökkääjä on tehnyt enemmän maaleja kuin muu joukkue yhteensä - ja silti hänenkin suuntaansa saattaa sataa yleisön suunnasta asiatonta kiukuttelua, jonka aiheuttaja on todellisuudessa joukkueen entinen valmentaja, jolle joukkue oli pelkkä ponnistuslauta rahakkaampiin tehtäviin.

Sitten meillä on se neloskenttä, joka antaa kaikkensa vaihdosta toiseen. He laittavat likoon kroppansa taklaten ja blokaten laukauksia ja tappavat jäähyjä raataen enemmän kuin kolme muuta kenttää yhteensä. Silti he antavat joskus vastustajalle suoraan lapaan nappisyöttöjä, joista nämä ovat pystyneet tekemään maaleja. Pahimmillaan he ovat saattaneet onnistua pistämään kiekon omaan maaliin.

Tai ei se ole pahinta, vaan se, että kiekon mennessä omaan maaliin jotkut saattavat hurrata sitäkin. Meikäläinen teki maalin, hurraa! Se maali vain lasketaan vastustajan hyväksi, ja jos vastustaja tekee enemmän maaleja kuin meikäläiset, me häviämme tämän pelin.

On äärettömän arvokasta, että neloskenttä jaksaa raataa koko kehollaan, mutta kiekon saatuaan he oikeastaan voisivat kyllä lyödä sen samantien pitkäksi vastustajan päätyyn sen sijaan, että yrittävät jotain taktisempaa kuviota. Ne kun osaa niin paljon paremmin se ykkössentteri, joka on nykyään myös valmentaja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ymmärrän pointtisi. Mutta me olemme kaikki ihmisiä ja kaikki eivät pysty toimimaan haluamasi – ja ihan perusteltujen – pelisääntöjen mukaan. Heillekin on sallittava ääni. Eikä se vastapuoli mitenkään taktisesti ylivoimainen ole. Se on vaan massaltaan ylivoimainen.

Minun oma bloginihan on myös sitä neloskenttää. En minä pisteillä juhli. Minkä nyt runttaan kulmissa.

Kissamies kirjoitti...

Olen ehkä maininnut tämän Count Dankula-tapauksen aiemminkin, mutta koiransa natsiksi opettanut skotlantilainen on saanut viimein tuomionsa:
https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201804232200897757_ul.shtml

Vankeutta ei tullut, mutta 800 punnan sakot ja kahden vuoden oikeusjutun vaikutusta elämään ei tule väheksyä. Jos haluaa kerrata tämän kauhean vihavideon, niin YouTubesta löytää laittamalla hakuun "M8 Yer Dugs A Nazi".

Unknown kirjoitti...

Joo. Suomalainen sananvapaus on nykyään samanlainen, kuin millainen se oli entisessä Neuvostoliitossakin, eli sanoa saat ihan mitä tahansa, mutta HUOM! vain sen yhden ja ainoan kerran.....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kissamiehelle ja Jyrki Järviselle & kiitos kommenteistanne.

Kissamies: Tarinahan ei kerro, että kuinka koiran kävi…

Jyrki: Ei me onneksi olla vielä Neuvostoliiton tasolla mutta ainekset siihen on olemassa. Vallitsevan järjestelmän arvostelu ei vielä näillä keinoilla lopu joten seuraava vaihe on ottaa kovemmat keinot käyttöön. Janitskinin kohdalla ne ovat jo käytössä.

Anonyymi kirjoitti...

Voisikohan joku oikeusoppinut valistaa seuraavissa asioissa:

Mitkä Suomen lait ovat voimassa ulkomailla ja koskevatko ne siellä vain Suomen kansalaisia?

Milloin internet on Suomessa ja milloin taasen ulkomailla?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Hyviä kysymyksiä. Oma tietoni ei riitä vastaamaan.

vieras kirjoitti...

Kokemäkeläinen-lehti julkaisi tähän liittyvän jutun.

http://kokemakelainen.net/2018/03/22/maailman-onnellisin-maa-vainoaa-toisinajattelijaa/

http://kokemakelainen.net/2018/04/25/vastine-jessikka-aron-twitter-postaukseen/

Toinen juttu. Hommassa jotkut heittivät läppää siitä jos kokkarit ja demarit yhdistetään niin tuloksena on kansallissosialistit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Vasarahammer teki tuosta tuoreeltaan hyvän postauksen.