keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

VALTAMEDIAN PRAVDAMPI VEISU


Tämä suomalainen valtamediamme se on kovasti mieltynyt näihin yhteisiin julkilausumiin joista voitaisiin käyttää yleisnimitystä ”Pravda tuomitsee”. Tällä kertaa pravdamedian päätoimittajat ovat avautuneet siitä että lukijat häiritsevät ja vainoavat toimittajia ja sehän on saatava loppumaan vaikka sitten lainsäädännöllisin keinoin, ts. saatava aikaan itäblokin tyyppinen sensuuri.

Kyseisessä julkilausumassa todetaan että ”journalisteihin ja muihin avoimesti omalla nimellään toimiviin ihmisiin kohdistuu johdonmukaista painostusta ja suoranaista uhkailua”. Mielenkiintoista sinänsä on että näistä uhkailuista on kovasti puhuttu mutta varsinaisesti niitä ei olla tuotu esille. Olisiko tämä ns. uhkailu sittenkin sitä että toimittajien hyvin yksisuuntaisen politisoidut mielipiteet eivät miellytä ja niitä vastaan on sitten – ja piru vie vielä faktoihin perustuen – kommentoitu ankarasti. Kun sitten omat faktapaukut eivät toimittelijalla riitä niin sitten vaaditaan arvostelun kieltämistä kokonaan.

Ja arvostelua tarvitaan. Se on välttämätöntä ja oikeastaan velvollisuus. Sillä pravdamediamme edustaa sataprosenttisesti sitä linjaa että haittamaahanmuutto on välttämättömyys ja kaiken arvostelun yläpuolella oleva itsestäänselvyys. Samalla pravdamedia pyrkii kaikin keinoin ingnoroimaan ja salaamaan haittamaahanmuuton suomalaisille aiheuttamat järkyttävät kustannukset ja haittamaahanmuuttajien suomalaisiin kohdistamat murhat, tapot, ryöstöt, raiskaukset ja pahoinpitelyt. Viimeisin muistutus pravdamedian ylistämästä haittamaahanmuutosta ja sen seurauksista suomalaisille oli eräs typerästi hymyilevä mies Turun käräjillä.

Voidaan aivan perustellusti sanoa että suomalainen pravdamedia suosii ja tukee haittamaahanmuuttajien suomalaisiin kohdistama rikollisuutta ja sitä kautta se on suomalaisille haitallinen ja vaarallinen. Siksi se ei ole, eikä saa koskaan olla arvostelun yläpuolella niin kuin se nyt vaatii.

Tulee muistaa myös että kyseinen pravdamedia pitää oikeutenaan nimittää kaikkia ihmisiä jotka eivät yhdy sen utopistiseen epistolaan natseiksi tai ääri-, laita-, syrjä- ja vinkkelioikeistolaisiksi mitkä termit ovat merkitykseltään sen itsensä betonoimassa arvomaailmassa jossain pedofiilin ja päätäin välissä. Nyt kun sitä itseään arvostellaan se pistää alaleuan väpätättämään ja tilannetta voi verrata siihen, että koulukiusaaja menee itkemään opettajalle että kiusattu panee hanttiin.

Pravdamedia totesi tuoreeltaan Unkarin vaaleista että jos ihmiset äänestävät demokraattisissa vaaleissa demokraattisesti mutta punavihreän utopian vastaisesti se on itsessään uhka demokratialle. Nyt se haluaa betonoida tuon ajattelunsa lakiin:

”Vetoamme kansanedustajiin ja virkamiehiin, jotka työkseen ajantasaistavat lainsäädäntöä vastaamaan uudenlaisiin ongelmiin.”

Tuolla ajantasaistamisella Suomi sitten virallisestikin saavuttaisi yhtä suuren sananvapauden kuin oli aikanaan Sosialististen Neuvostotasavaltojen Liitossa. Sinänsä se tilanne suomalaisille sabluunatoimittajille sopisi varmaankin hyvin.

Julkilausumassa puhutaan vainoamisesta ja uhkaamisesta. Minä itsehän olen sellaisessa työssä että väkivallan uhka on todellinen ja jokapäiväinen. Mutta suotta minä siitä valitan sillä hyvänä hallintoalamaisena tiedän, että kaikkein suojeltavin kohde tässä maassa on ja tulee jatkossakin olla suvaitsevais-tiedostavan toimittajan ego. Se kun on herkkä, hauras ja särkyy niin kovin helposti. Eihän siihen tarvita kuin faktoja.Asiaa on käsitellyt ansiokkaasti myös Vasarahammer.

32 kommenttia:

Olavi Koskela kirjoitti...

Itse asiasta haatanan samaa mieltä. Mutta eikö sinua Ykä yhtään kyllästytä jankuttaa periaatteessa samoja asioita ja argumentteja esmes valtamedian asenteista ja linjanvedoista kerrasta toiseen, kun mikään ei tunnu muuttuvan. Tarkoitan siis kysyä, että palveleeko tällainen bloggaaminen muuta kuin vallanpitäjien etua sillä tavalla, että vallan kamareissa voidaan todeta, että hyvä, jätkät on taas voineet purkaa netissä vähän paineitaan. Eivätpähän tarkkuuta hirvikivääreitään tai treenaa savikiekkojen kanssa sitäkään aikaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Toimittajat haluavat uudeksi rälssiksi, jolla on erioikeuksia. Tällainen kehitys on itsessään kieroitunutta.

Valtamedian instanssit esiintyvät mielellään "vastuullisena mediana". Maailma nyt vain on sellainen, että pelkkä sanominen ei riitä. Kuka tahansa voi ryhtyä pyörittämään omaa mediaansa ja haistattaa "vastuulliselle medialle" ja sen edustajille pitkät. Lukijat päättävät, onnistuuko homma vai ei.

Jos Härkönen ei olisi "vastuullisen median" toimittaja, hän olisi trolli, joka provosoi tarkoituksella ja kerjää itselleen huomiota.

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

Ykä vastaa kun ehtii, mutta minä olen kyllä jankuttamisen kannalla. Jos kerran yleishesaripaskahousumedia jankuttaa sitä omaansa 24/7 niin kait tässä tarvii jankuttaa ittenkin. Varsinaisesti ko met rokulia vietämme niin mie aattelin lukasta näitä synkän puolen sanomia ja a vot; tämä meijän Jessika on ehdottanut semmostakin että hää on "sotilasviranomainen"! Mie tässä oikein istuin perseelleni vetin northstatet ja jäin arvuuttelemaan että miten pirun pitkälle tätä kansaa oikeen pystyy kusettamaan ennenko se tajuaapi että sitä on vetetty nenusta? Ilimeisesti loputtommiin. Totta kai net vallan kammareissa istuvat pösilöt LUULEE että net on jotenkin niskan päällä, mutta soppiippa lähtee koittaan korpiselle.
Mutta mitä tulee tähän päivittäiseen valehteluun mitä nämät perkeliet siellä ylessä sun muussa esittää, niin eihän näitä juttuja enää usko erkkikään. On kikyä, on sotea, on aktiivimallia ja kohta kait pillurallia, mutta kun se juttu ei raattaamisesta miksikään muutu ja koko korttauksen tallouskasvu esiintyy vain näitten ravattisonnien päässä niin kuka piru näitä enää uskoo?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Olavi Koskelalle, Vasarahammerille ja Tommi Rautiaiselle & kiitos kommenteistanne.

Olavi & Tommi: En oikein ymmärtänyt Olavin kommenttia. Totta kai tää aika ajoin kyllästyttää. Mutta pitäiskös minun lopettaa? Pitäiskö muittenkin bloggareitten lopettaa? Hommaforumin? MV-lehden? Oikean Median? PT-Median? Silläkös se asia sitten korjaantuisi? Kun selvää on, että niin pitkään kun tilanne ei vaikuta tarpeeksi monen ihmisen lompakkoon ja jääkaappiin niin mihinkään kapinaan ei ryhdytä. Ja mulla muuten on kiväärit hyvin kohdistettu ja ristikko pysyy vieläkin kohdallaan. Vaikka tätä blogia pidänkin.

Vasara: Uusrälssi on oikea termi. Untouchables. Valtamedia pyrkii juuri siihen tilanteeseen että heidän sanomansa riittää itsessään eikä perusteluja tarvita. Lukijalla ei saa olla muuta kuin hyväksymisen ja omaksumisen oikeus. Tuolla Härkösellä on muuten varsin olematon impulssikontrolli. Hän julkaisee ensin ja ajattelee sitten. Tai ei edes ajattele vaan rääkyy vainoamisesta kun sitä tunnin mittaista taputusta ei tullutkaan.

Joppos123 kirjoitti...

Eikös äskettäin tehty tutkimus, jonka mukaan nykyisistä ja koulutuksessa olevista toimittajista enemmistö ole vihervasemmistoa kannattavia? Tässä valossa ei ole mitenkään ihmeellistä, että ne ulvovat kita ammollaan kun niiden agendaa ja paskajuttuja kritisoidaan. Heillähän ei ole kuin se viherpunikkitotuus vaikka sillä ei mitään tekemistä totuuden kanssa olisikaan.
Seuraavaksi immuniteettia kaikelle arvostelulle vaativat politiikot, sama vihervasemmistolainen klusteri etunenässä. Heidän viestihän on, että rajoittamaton mamutus on pyhä ihmisoikeus.
Asiasta kiraffiin. Tänä aamuna ylenannon aamuteeveessä haastateltiin jotain WWF: edustajaa joka moittivaan sävyyn ilmoitti, että me härmäläiset ollaan jo käytetty tämän vuoden luonnonvarat. Samaan hengenvetoon totesi, että jos kaikki eläisivät samoin kuin me niin tarvittaisiin 3,6 maapalloa.
Tähänhän vihervasemmistolla on patenttiratkaisu, hillotaan kaikki kehitysmaalaiset tänne kun niillä on kurjaa ja tietenkin ihmisoikeudet sun muut lässynläät päälle.
Villevitun Niinistöhän ulvoo sitä mantraa alahuuli väpättäen päivittäin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Se lukema toimittajien vihr/vas kannatuksesta oli muistaakseni tommonen 70 prosenttia. Ja sehän näkyy. Tuosta luonnonvara-asiasta muuten kirjoitin pari vuotta sitten. Tuossa vouhkaamisessa unohdetaan se ihan pikkuinen juttu että Suomi on luonnonvarojen nettotuottaja ja uhka luonnonvaroille on nimenomaan kehitysmaalainen väestönkasvu:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016/08/16.html

Trilisser kirjoitti...

Niin, vihreitten vihaama valtio on Kanada ja rakastama Saksa. On vain niin, että jos kaikki maat eläisivät kuin Kanada, niin maapallon väkiluku olisi alle 2 miljardia. Jos taas kuin Saksa, väkiluku olisi hulppeat yli 100 miljardia. On jotenkin koomista, että Vihreitten suosikkivaltioita ympäristömielessä ovat ne,jotka ovat valtavan tiheään asuttuja ja joissa koskematonta luontoa joko ei ole tai on hyvin vähän.

RI kirjoitti...

Turun oikeudenkäynnin "sankari Hassan" pitäisi saada Suomen vakuutuslääkäreiden tarkastettavaksi. Kaveri on tehnyt loukkaantumisestaan elin-ikäisen elatuksen. Käynyt lomilla ja kavelee niinkuin muutkin. Vakuutusetsivät asialle, vai suojeleeko väri.

Professori kirjoitti...

Tuo ylimenopäivähän on vain keppihevonen WWF:n oman punavihreän agendan esille nostamiseen. Siitä huolimatta laskeskelin kaksi vuotta sitten, että jos ylimenopäivänsä olisi laskettu maapinta-alan mukaisena, olisi se ollut vasta noin 0,80 vuoden kohdalla eli vuoden 291 päivänä. Siis lokakuun 17. päivänä. Tämä siis muilta osin hyväksyen WWF:n käyttämät lähtokohdat.

Oikea tapa laskea luonnonvarojen käytön ylimenopäivä ei itse asiassa ole julkisuudessa esitetty väestömääräpohjainen laskelma, vaan se tulisi määrittää suhteessa kunkin valtion pinta-alaan. Tällöin indeksistä välittyvä muutosviesti olisi oikea.

Näin siksi, että pinta-alan suhteen tarkasteltuna väestömäärän kasvu vaikuttaisi ylimenopäivään lisäämällä luonnonvarojen käyttöä eli kasvattamalla osoittajaa. Näin holtiton lisääntyminen ei siirtäisi luonnonvarojen ylimenopäivää myöhäisempään ajankohtaan kuten nykyinen indeksi, vaan osoittaisi lisääntymispolitiikkamme kestämättömyyden ympäristön suhteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilissirerille, RI:lle ja Professorille & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Jep. Suomalaiset vihreät eivät ole varsinaisesti kiinnostuneita ns. maailman pelastamisesta ja siksi ne eivät kommentoi väestönkasvua ollenkaan. Niitä kiinnostaa lähinnä oman egon pönkittäminen suomalaisten ihmisten ympäristöasioilla kyykyttämisellä ja Suomi on yksi harvoja maita jossa sellainen onnistuu.

RI: Väri varmasti suojelee tosin en ole varma tapauksesta kun en tarkemmin tiedä. Sopiva hermoihin osuva puukonisku kyllä voi halvaannuttaa alaruumiin.

Professori: Sulla kun on asian suhteen enemmän tietämystä niin voisit tehdä asiasta postauksen. Nykyinen ”ympäristöajattelu” kun on sellaista että kyykytetään niitä jotka fiksuimmin muutenkin elävät. Esmes tämä muovipussihysteria Suomen kohdalla on täysin naurettavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Kyllä Ykän pitää jatkaa jankuttamista mutta jotenkin pitäisi saada asiaa isompaan tietoisuuteen.
Itsekin sattumalta tänne löytäneenä ajattelen että liian harva näitä järjen sanoja lukee.No siitähän seuraa se johtopäätös että meidän muiden on sanaa levitettävä, Ykä on jo tehnyt enemmän kuin oman osuutensa.

Onko sitten niin ettei tilanne voi lähteä parantumaan ennen kuin pohja saavutetaan, en tiedä. Mutta sen tiedän että ennen sitä tässä maassa naisväki tarvitsee paljon mustia hameita.

T. Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä nyt suuresti hävettää että tuli aikoinaan Neues Deutschlandia mollattua, ihan laatulehtihän sekin oli. Yksi selkeä agenda ja yksi selkeä vihollinen. Ja sekin sama: läntinen ihminen. Itäinen ihminen on aina parempi ja missäs ilmansuunnassa nuo lähi-itäläiset taas asuvatkaan? DDR oli reilu maa, ei ollut mitään Rassenfeindeja, pelkästään Klassenfeindeja.

Toimittajat eivät nykyään ole toimittajia, he pitävät itseään "mediavaikuttajina". Tai mielipidevaikuttajina. Kun katsoo näitä ylen ajankohtaisohjelmia, niissä on aina toimittaja pääosassa sinä ylimpänä tietäjänä ja puheenvuorojen jakana mieltymyksiensä mukaan. Ja se on helppoa koska ohjelmiin valitaan vain toimittajan kanssa samanmielisiä, ja jos joku muu niin ehdottomasti sellainen jonka ulosanti on niin kömpelöä että Sanna Ukkola voi herttaisesti helähtää nauruun "no voihan sitä noinkin ajatella" samaan aikaan kun se tumpelo latoo faktoja pöytään. Blondi fleda heilahtaa, pitkät punaiset kynnet täyttävät kuvaruudun ja tuo asiantuntija on loppuiäkseen julkisesti nöyryytetty. Jos tämä ei ole julmaa niin mikä.

hesari paukuttaa henkseleitään kun tekee human interest-juttuja ja saa sitten migrin perumaan päätöksiään.
Medialla, meillä on valta ylitse kaiken! Ei migri peru vaan joku oikeusaste jyrää migrin päätökset koska mediaa pelätään. Miksiköhän? Mitäpä toimittajat korruptoimattomista juristeista tietäisivät.

Tänään hesarissa kaksi alekkaista juttua: Turun puukottaja ja nigerialainen lesbo. Kumman luulisitte saaneen suuremman palstatilan? Oikein. Tämä niksu on ollut Suomessa jo yli kaksi vuotta, haki turvapaikkaa muttei missään oikeusasteissa todettu sille tarvetta. Saa kuitenkin jäädä koska on Suomessa traumatisoitunut (eikö me kaikki?) ja yksinhuoltana tarvitsee apua lapsen hoitamiseen. Ja flashligts, flashlights hesarin mukaan: Lisalla on oikeus tehdä työtä rajoituksetta". Nyt sitten vaan Lisalta reippaita näyttöjä.

Ykä, olen myös ollut duunissa jossa tiettyjen kulttuurien osalta ei henk.koht. loukkaamattomuuttani ole kunnioitettu asiakaspalvelussa. Kaikesta ei herttaisella (pois se minusta) rupattelulla selviä, mutta iso ja uhkaava mies siellä selustalla on aina kiva kaveri. Heikoimmista selviää pahalla katseellakin, kunhan siinä on se luoti- tai pleksilasi välissä., varmuuden vuoksi. Näissä duuneissa on se huono puoli että ei enää voi luottaa keneenkään ja se todella on väärin. Itseä kohtaan.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ymmille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ymmi: Kyllä minä sitä jankuttamista varmaankin jatkan. Asiaa voi jokainen lukija tuoda julkisuuteen jakamalla näitä blogeja parhaansa mukaan. Facebookissa, twitterissä, omassa sähköpostissa kavereilleen jne. Mutta tosiasia on valitettavasti se minkä sanoit eli pohjalle asti on mentävä ennen kuin asiat voivat alkaa parantua.

tira+: Joo, median linja on nykyisin se että toimittajat haastattelevat toisia toimittajia jotka kertovat ehdottoman totuuden meille rahvaan edustajille. Minä muuten hommissani olen se iso ja uhkaava mies siellä selustalla eikä se asema aina kovin mukava ole. Kun rähinä pitäisi saada rauhoitettua niin ettei rähisijään ota yhtään kipeetä. Ja se on melko vaikeaa se.

QroquiusKad kirjoitti...

Tottapa se lienee kaikille selvää, että jankuttamista täytyy jatkaa. Muuten valemedia on ainoa, joka pitää asiasta meteliä, ja se meteli on tuhoisaa. Halla-aho puki asian vuosien takaisessa bloggauksessaan muotoon:
"Jos viisaampi väistää, typerys saa tahtonsa läpi. Jos viisaampi väistää aina, typerykset saavat hallita maailmaa."

Jankuttamisen arvokas funktio on myös muistuttaa, ettei tässä olla yksin ja antaa voimaa pitää kiinni toivosta, että Suomen kansa on valtaosin järki-ihmisiä. Heistä liian suuri osa on tällä hetkellä vain tahallisesti harhaanjohdettuja, ja harhaanjohtaja on juuri päässyt vaatimasta itselleen lakisääteisiä keinoja tukahduttaa järjen äänet.

Alati tässä silti huolestuttaa se pohja, jossa on käytävä ennen kuin asiat alkavat parantua. Sosiaaliturvan varassa elämisen häpeästigma katosi 1990-luvun laman myötä, kun maassa oli puoli miljoonaa työtöntä. Silloin jokainen suomalainen tunsi henkilökohtaisesti jonkun, jonka oli elettävä sosiaaaliturvan varassa. Sillä oli puolestaan omat sosiaalipoliittiset vaikutuksensa, joista kärsitään edelleen.

Onko ratkaiseva numero jälleen tuo puoli miljoonaa:
kun maassa on se määrä muslimeja, tuntee jokainen suomalainen henkilökohtaisesti jonkun hyvin rakkaan, joka on joutunut muslimien väkivallan uhriksi valemedian kaataessa syyn uhrin niskaan?
Jos on, onko silloin enää mitään tehtävissä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroqius Kad. Tuo Halla-ahon sanoma oli äärimmäisen viisas. Suurin osa niistä tervejärkisistä suomalaisista seuraa edelleenkin tätä pravdamediaa. En syytä heitä. Syytän harhaanjohtajia. Puoli miljoonaa muslimia saattaa olla se Libanon-raja jolloin ne alkavat vaatia valtaa maassamme. Libanonissa suhde oli paljon suurempi mutta siellä ei elettykään maassa jossa muslimit oltiin nostettu jalustalle. Kyllä silloin on tietysti paljon tehtävissä mutta se, mitä silloin tehdään ei ole millään muotoa kaunista.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys,

lykkään lusikkani tuohon "ylimenopäivän" laskentakriteerien soppaan. Maapinta-ala ei semmoisenaan ole ihan relevantti laskentaperuste. Syystä, että kaikki maa ei tuota samalla tavalla - ei ruokaa tai mitään biomassaa. Esim. jossain Epyktissä tai Libyassa, vaikka lääniä on ihan perkeleesti, se Saharan hiekka-aavikko ei sitten vaan kasva käytännössä mitään. Tai meilläkään ei koskemattomat jängät mitään tuota - ja sitä paitsi meilläkin on kasvukauden teholliseen lämpösummaan perustuvia vyöhykkeitä, joiden kasvullinen tuottokyky on etelässä ihan toista luokkaa kuin pohjoisessa. Ja vielä pitäisi semmoinen ottaa huomioon, että Itä- ja Pohjois-Suomessa maatalous pystyy laajassa mitassa kasvattamaan vain säilörehua, heinää sekä rajoitetusti rehuviljaa. Eli se pahapaha karjatalous on ihan välttämätöntä, että tuosta sadosta saadaan ihmisen kulutukseen sopivaa ravintoa.

En ole ihan varma, kuinka tuo WWF:n laskenta menee, mutta olettaisin, että biomassan tuotantoa/kulutusta pidettäisiin sinänsä neutraalina - siis luonnonvaroja syömättömänä. Olen ollut siinä uskossa, että siihen laskettaisiin uusiutumattomien luonnonvarojen (mineraalit - niitäkin toki käytetään alkutuotannon lannoitteina), maaöljy, kivihiili, uraani..kulutus (toivottavasti nimenomaan kuluttajakäyttö, ei vientiteollisuuden käyttö), per capita. Tämä on tosiaan sikäli päin peetä, että 1)siinä oletetaan kaikki maailman luonnonvarat isännättömiksi, siis kaikille yhteisiksi; 2)kanilauman tavoin lisääntyvät perslävet saavat tässä vaatimattomia arvoja; siis väestönkasvun hallinnan puutteesta johtuvasta kulutuksen räjähdyksestä ei anneta sapiskaa, vaan suorastaan ylistetään; 3)jätehuollon tilaa tai vesistöjen ja ilman saastumista ei tämä laskelma huomioi mitenkään; 4)maiden luonnon eläin- ja kasvilajien, saati mikrofaunan ja -flooran elinympäristöjen kehittymistä ja monimuotoisuuden kehittymistä ei myöskään mitenkään oteta huomioon. Suomessa ollaan tietääkseni edistytty näissä jutuissa aika lailla viime vuosikymmeninä, mutta jossain Sambiassa tai Brasiliassa tai Intiassa tilanne on aika lailla huonompi.

Laskelman tarkoitus on siis syyllistää länsimaisia ihmisiä näiden elämäntavasta, jota kovasti ollaan muutenkin koetettu sopeuttaa viime vuosikymmeninä jos vaikka mihin, sen sijaan, että osoittaisi sormella hallituksia, jotka toimillaan tai toimettomuudellaan saaneet aikaan oman maansa absoluuttisen kulutuksen räjähdyksen.

Ja kyllä vaan, kertaus on opintojen äiti. Ja vastalääkitys on myrkytyshoitojen isä. Vaikka osaisin kuinka hyvin ampua, tapella, rakennella häijyjä juttuja [en väitä olevani mitenkään hyvä, edes innokas näissä], ei siitäkään hyötyä olisi, jos The Reason olisi päässyt kuivettumaan. Ja silmien avaaminen, ja auki pitäminen, järjen äänen ylläpito tässä lienevät ensisijaisia pyrkimyksiä. Tätä blogiasi luetaan kuitenkin vastapuolenkin suunnasta, mukaan lukien Pravdamjedija ja poliittinen verkkopoliisi. Usein käyttämääsi Fredin klassikkoa lainatakseni: "..sillä ilmeisesti puhumalla avoimesti välillämme kaikki tää selviää". Nyt näyttää siltä, että puhuminen ei tapahdu "välillämme" vaan keskenämme. Ja asioista avoimesti puhuminen on vähän yksisuuntaista. Mutta näinkin pelastetaan sentään oman pussin puhtaat jauhot. Ja toimiihan tämä blogisi, kommenttiosastoineen, yhden sortin vertaistukiyksikkönä. Kaikilla näillä perusteilla teet tosi tärkeää työtä. Suuri kiitos siitä.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Achtung ja kiitos kannustuksesta. Ja nuo huomiosi noista ympäristöasioista olivat erinomaisia.

Anonyymi kirjoitti...

No jaa, niin Libanonista tiedä. Sieltähän ne varakkaat lähtivät odottelemaan aikaa parempaa Kyprokselle kun tuo siinä huudeilla sattui olemaan. Neukkuhuorat rahan perässä ja vielä suuremman rahan perässä neukkumafia. Brittisaaresta tuli alta aikayksikön länsirturistien hylkiöpaikka. Eikä siellä nämä neukutkaan enää viihdy kun on liian paljon neukkuja.

Oligarkeilla on paljon dinkiä. Teneriffalla ostivat kokonaisen kaupungin, Adejen. Kukaan ei mene sinne, ja jos tulevat meidän köyhälistön puolelle kohtelu on jäätävää.

Joppos123 kirjoitti...

Täältä tulee täysi kannatus jatkoon. Sen verran monimutkaisia juttuja, ettei tavan solttu ymmärrä. Heh

Joppos123 kirjoitti...

Afrikasta ei mamuvirta lopu. Me ruokimme sitä virtaa kehitysavun kautta. Jokainen sieltä singahtaa tänne kun on varaa maksaa matkasta.
Kuinka paljon on riittävästi?
Eurooppa on taas kansainvaelksuksen keskipisteessä. Islam tulee takaisin. Tällä kertaa ei miekalla vaan syntyvyydellä ja terrolilla.
Ei vaan ole maltillista islamia. On tullut tapeltua sitä vastaan. Kaikki islam hakee shariaa, ja sitä kautta kalifaattia ja ummaa.

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

No juu. Se eilinen kommentti tais olla vähän sekava kun hörppäsin viutukseen tuota sorretun voimaa ja nyt on pää pipi. Mutta noin yleensä oon just sitä mieltä että näistä asijoista pittää ja täytyy puhua ja kirjottaa. Jos met pistämmä turpamme kiinni ja meemme uuninpankolle köllimään, niin mikkään muutos millonkaan ei oo mahollinen. Ja nimen omaan tämä pravdan tottuus on ammuttava alas tai meijät perrii pannahinen. Jatka sie vaan Ykä hyvä niin kauan kun suinkin jaksat. Meitä on täällä monta jotka seuraa tätä blogia ja parasta tässä on se että vaikka asia on vakava ja jämtti niin saapi aina vähän nauraakkin. Tosin ulukopuoliset jotka meitä näköö harvemmin on vissiinkin sitä mieltä että ma irvistelemmä.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo mitä "ri" kirjoitteli "sankari Hassanista" pitänee muuten paikkaansa. Olen saanut kuulla, että kaveri kävelee siinä missä kuka tahansa, paitsi tietenkin täällä. Kovia korvauksia vailla ja arvatkaa ketkä maksavat?
En ole lääketieteessä kovin kummoinen mutta sen verran tiedän anatomiasta, että puukolla isku rintakehään ei ketään tee alaraajahalvaantuneeksi. Olisi todellakin hyvä keissi meidän vakuutuslääkäreille, tosin rasismirääkyminen estää asian.
Kundi hakee kunnon rahoja ja sitten ylläripylläri tapahtuu ihmeparantuminen. Muutoinkin äijän kertomus pikkasen tuoksahtaa, anteeksi kyynisyyteni.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset aiheellisesta kirjoituksesta!

Näkisin, että tässä (alpakka)meedia haluaa muuttua jälleen ”tiedotusvälineeksi” - viralliseksi tiedotusvälineeksi, joka on kiinteä osa valtiovaltaa, jota ei saa arvostella tai epäillä, jonka julkilausumiin on kaikkien pakko uskoa…

Eli siis alkaa vaikuttamaan siltä, että toimittelijat ovat suggeroineet itse itsensä uskomaan, että he ovat viisaita ja virmoja sanasäilän käyttäjiä sekä uljaita sananvapauden ritareita yhdessä paketissa. Nyt he haluavat, että eduskunta jollain tapaa sementoisi asian niin ettei normikansalainen voisi enää esittää mitään kritiikkiä syyllistymättä vainoamiseen tai vihapuheeseen.

Samaan tapaan kuin Trumpin valinnasta riehaantuneet lipilaarit USAssa, näyttävät nämä rebekat ja muut meediot elävän jonkinlaisessa jatkuvassa itseään ruokkivassa joukkopsykoosissa…

T. Riku Raunioilla kevyen keväisestä tsadista

Anonyymi kirjoitti...

Jollakin tavalla pitäisi ryhtyä kovaäänisesti vaatimaan, että sanomalehdet ja muu media toimisivat niin kuin niiden kuuluu toimia eli jakaisivat kansalle objektiivista tietoa ja paikkansapitäviä uutisia. Kuinka se temppu tehdään, niin siihen ei taida olla lääkkeitä niin kauan kuin meno jatkuu nykyisenlaisena ja kansalaisten suita aletaan tukkia vain entistä tehokkaammin ja uhkailla jopa käräjätupaan joutumisella. Kun journalismin uusissa ohjeissa sanotaan, että jokaisella on oikeus vastaanottaa tietoa ja mielipiteitä, niin tässähän ei ohjeisteta toimittajia, vaan annetaan vastaanottajille ohje nielaista kaikki sellaisenaan koukkuineen päivineen. Suomalaisia kasvatetaan kuin herkkusieniä; pidetään pimeässä ja syötetään p-skaa.

En ole samaa mieltä ensinmäisen kommentoijan esiintuomasta jankuttamisesta, varsinkin kun tuntuu, että tilanne menee aina vaan pahemmaksi. Kertaus on opintojen äiti ja pitämällä määrättyjä asioita agendalla toivotaan, että yhä useammat heräävät siitä Ruususen unestaan. Ykä on meidän kaikkien ritari ja esitaistelija, joita ei maailmassa ole koskaan liikaa.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, joppos 123:lle, Tommi Rautiaiselle, Rikulle Raunioilta ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joka tapauksessa islamilaisten määrän ylittäessä kriittisen pisteen se ampuminen alkoi.

joppos 123: Kiitos kannustuksesta. Kehitysavulla mamuvirtaa tosiaan ruokitaan sillä sen myötä Afrikan väestö kasvaa entisestään. Eikä väestönkasvusta tiedostavissa piireissä puhuta. Pää turvallisesti pusikossa. En tiedä sen Hassanin vammmoista niin paljon että osaisin kommentoida mutta se toimittaja Härkönen onnistui tekemään siitä terrori-iskustakin jonkunlaisen monikultturismin mannekiininäytöksen.

Tommi: Lähinnä ihmettelin sitä Olavin kommenttia, en sinun. Ja Olavillakin on kyllä pääosin ihan asiallisia kommentteja. Suuta täytyy soittaa jatkossakin sillä eihän meillä muuta kanavaa ole kuin tämä vaihtoehtomedia. Valtamedia on puhdasta pravdamediaa.

Riku: Kiitokset sinullekin. Haistaahan tästä sen että toimittelijat haluavat lailla suojatun aseman kaiken arvostelun yläpuolella.

Rouva Ano: Mietin sitä, että onkohan noissa journalistin uusissa ohjeissa tuossa nimenomaisessa kohdassa sattunut puhdas hupsis vai onko se tehty tieten tahtoen. Siinähän kun kokonaan torpedoidaan objektiivinen tiedonvälitys. Ja lämmin kiitos sinulle kannustuksesta.

Lemminkäinen kirjoitti...

Nykyisten lakien mukaan henkilöön kohdistuva uhkailu ja panettelu on rikosluonteista ja niistä voidaan tuomita, jos asianomistaja tekee poliisi-ilmoituksen ja poliisi katsoo tarpeelliseksi edetä asiassa. Nykyisten lakien mukaan saa kritisoida kirjoitettuja ja sanottuja mielipiteitä ihan vapaasti, mitään rajoitteita ei ole. Ja tämä on se mikä saa toimittelijat voihkimaan ja uhriutumaan. Että joku uskaltaakin olla eri mieltä mitä toimittelija, sehän on hävytöntä ja loukkaavaa ja jotta toimittelijoiden mielenrauha ei järkkyisi, niin ilkimykset on saatava kuriin ja Herran nuhteeseen ja se tapahtuu parhaiten viilaamalla lakipykälät uuteen uskoon.

Anonyymi kirjoitti...

On outoa, että journalismin uusiin ohjeisiin ei ole julkisuudessa puututtu. Siinähän sanotaan, että jokaisella on oikeus vastaanottaa tietoa ja mielipiteitä eli sen sijaan, että ohjeistettaisiin toimittajia pysymään totuudessa ja olemaan tyrkyttämättä omia mielipiteitään. Se esitetään lähes kansalaisoikeutena, joka median armosta meille lankeaa. Meitä kasvatetaan kuin herkkusieniä; pidetään pimeässä ja syötetään p-skaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tätä asiaahan voisi Yrjö katsoa sellaisestakin näkökulmasta että jonkun valtamedian lehden toimittajat ovat ikäänkuin asiakaspalvelussa, asiakas on lehden tilaaja ja lehti on tuote. Jos asiakas ei ole tuotteen laatuun tyytyväinen niin kyllä asiakkaalla pitää olla oikeus antaa siitä palautetta, palaute tosin saattaa olla hyvin kriittistäkin. Eri asia on sitten se jos ruvetaan syyllistymään laittomuuksiin, esim kunnianloukkaukseen. Siis eihän jos vaikka kauppa on myynyt tuotteen johon asiakas ei ole tyytyväinen ja asiakas tulee siitä antamaan palautetta niin kaupan myyjä voi sanoa että ole hiljaa, tuote on hyvälaatuinen.
Asiakaspalvelussa olevan pitää kestää kritiikkiä. Jos sitä ei kestä, niin silloin pitäisi miettiä että olenko minä oikeassa hommassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Totta tuo, ja veikkaan että toimittelijoihin ei niinkään koske ne mahdolliset alatyylin viestit vaan perustellut kommentit joilla pannaan heidän avautumisensa palasiksi.

Rouva Ano: Vertaus herkkusieniin on toimiva. Ja herkkusienien pitäisi tyytyä osaansa ja olla siitä onnellisia.

Ano: Joo, kysyntä ja tarjonta. Nuo kunnianloukkauksetkin ovat nykyisin vähän kaksipiippuisia. Jos kommentoija perustelee faktoihin pohjautuen sen, että toimittelija puhui silkkaa horinmummoa niin toimittelija mieltää sen kunnianloukkaukseksi.

Strix Senex kirjoitti...

Se on toimittajakunnan niin kovin vaikea tottua siihen, että heillä ei enää ole puhemonopolia. Järkytys on varmasti vastaava kun olisi metsästäjällä, jos hirvet alkaisivat ampua takaisin.

Montakohan kertaa tässä on tullut todetuksi, että toimittajat taistelevat intohinmoisesti
(maattikunnan kontrollissa olevan)lehdistön vapauden puolesta ja vähintään yhtä intohimoisesti sananvapautta vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti HS:n toimittajat saavat syytteen uutisoidessaan vastoin parempaa tietoa Father Christmasin syyllistymisestä väärinkäytöksiin ja aiheuttivat luottamuspulan ja mittavaa taloudellista vahinkoa. Toimittajat yrititivät ilmeisesti liian innokkaasti osoittaa, että kyllä suomalaisetkin huijaavat, kun syyrialainen lelusalakuljettaja jäi nolosti kiinni petoksesta ja rahojen siirtämisestä omaan liiviin.

Nyt hyvää yötä!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Totta. Puhemonopoli halutaan takaisin ja arvostelijat vaientaa. Siinä pitäisi vain vaientaa koko internet.

Rouva Ano: Pakko tunnustaa, että en ole tästä asiasta oikein tietoinen. Tiedän otsikot mutta en ole sen tarkemmin seurannut. Syyrialaisen – median lemmikin – lelusalakuljettajan kyllä tiedän.