maanantai 8. huhtikuuta 2024

HÄN, JOKA EI USKALLA

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion suorassa lähetyksessä. Meillä on haastateltavanamme henkilö, joka ei halua kertoa nimeään eikä edes sukupuoltaan. Mutta sen hän on kertonut että hän on politiikan lähes terävimmältä huipulta. Rivikansanedustajana jossain Järjestelmäpuolueen osalohkossa. Kerrotteko, tuntematon Järjestelmäpuolueen henkilö, mitä teillä on sanottavaa?

- Sitä, että minä tiedän.

- Tiedätte mitä?

- Sitä, että olen Järjestelmäpuolueen osana ollut viemässä Suomea kohti katastrofia. Olen ollut jo 1990-luvulta asti tietoinen siitä, että Suomeen jatkuvasti raijatut – nimenomaan islamilaiset –  kehitysmaalaiset eivät todellakaan ole mitään kultamunia vaan ne tuhoavat Suomen talouden ja vievät jossain vaiheessa Suomen väkivaltaiseen kaaokseen.

- Niin että islam ei sitten ollutkaan religion of peace?

- No ei ollu niin.

- Ja te tiesitte koko ajan mitä olitte tekemässä? Ilman poliittisen valtakoneiston hyväksyntäähän tätä ei olisi koskaan tapahtunut.

- Tiesin. Minä ja kovin moni muu.

- No mitäs te sitten teitte ettei näin olisi tapahtunut?

- Emme mitään. Päinvastoin, julistimme, että asiantilaa vastustavat ovat sekä rasisteja että ääri-, laita-, syrjä- ja vinkkelioikeistolaisia.

- Eli te siis tajusitte porukalla että tämä kehitys on sekä Suomen taloutta että suomalaisten turvallisuutta vaarantava suoranainen rikos? Rikos, jota te edesautoitte?

- Kyllä, kyllä me sen tajusimme.

- No miksi ette ole tehneet mitään? Edes avanneet suutanne? Kun kerran tiesitte asiantilan?

- Emme ole uskaltaneet emmekä uskalla nytkään. Hirviö oli päässyt irti vaikka se tiedettiin hirviöksi. Vastuullisen valehtelun valta oli liian suuri. Ja kun Valtamediapuolue VMP oli mennyt siihen valheeseen täysillä mukaan, niin emme kai me uskaltaneet ottaa riskiä sen kanssa. Pelko rasistileimasta oli aivan liian suuri. Ja VMP jakaa sitä kovin, kovin herkästi. Olisimme pian entisiä kansanedustajia. Ja töihinkö meidän olisi pitänyt mennä?

- Vaikka tiesitte oikein hyvin, mitä saatte sillä aikaiseksi.

- Kyllä. Oma suu oli lähempänä kuin kontin suu.

- Mitenkäs… voisiko sinua ja kaltaisianne määritellä opportunistisiksi paskahousuiksi?

- Epäilemättä voisi.

- Mitenkä… eikö yhtään hävetä?

- Hävettää. Mutta ei niin paljon että uskaltaisin toimia toisin. Ja siksi toivonkin että minua tullaan äänestämään jatkossakin. Ja niinhän minua tullaan. Ette kai te äänestäjät halua minua työmaallenne härkkimään asioita. Nielkää siis vanhat valheeni niin kuin ennenkin olette tehneet. Ja lisäksi muistutan epistolan mukaisesti että Suomi tarvitsee ehdottomasti lisää työperäistä maahanmuuttoa.

- Vaikka tiedätte että se on vain kehitysmaalaista elatusautomaatille tulijaa?

- Vaikka tiedänkin. Mutta niin kuin sanoin, minä en ota riskiä.

- Tässähän tämä oli tällä kertaa. Sanotaan näin, että opportunistiset paskahousut pärjäävät aina ja niin kovin moni ihminen haluaa uskoa valheeseen. Täällä Antero Lärvänen. Siirto rutioon.

- Ja täällä paikallisration rutio. Voisimmekin soittaa tähän tunnelmaan liittyvän kappaleen 1970-luvulta eli vuorossa on Erkki Liikanen ja kappale Minä En Uskalla.

Kiitos blogikollega Professorille inspiraatiosta.


15 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Valhetrendi on todellinen.
Joskus se naurattaa, kun vihervasemmistolainen "edustaja" syytää valhetta päin naamaa, vaikka kaikki näkevät sen, mikä on tosiasia.
Pitäisi kyllä itkeä.
Mutta kun on sitä tukeva media, HS ja YLE eritoten.

Tänäänkin: https://yle.fi/a/74-20081395

"Yläkouluissa on kasvava joukko TYTTÖJÄ, joilla on jo aamulla nälkä – näin se näkyy koulun arjessa"
Viedopätkään on kuitenkin, pakostakin, saatu neekeripoika mukaan (tyttö??)
Femman neekeri kertoi syövänsä aamupalaa aika....

Olavi Koskela kirjoitti...

Kärjistelyähän tuo, mutta todenmakuisuus vie kyllä särmän huvittavuudelta. En hetkeäkään kyllä epäile, etteikö tuolla tavalla ajattelevia poliitikkoja todella olisi asioitamme 'hoitamassa'. Millä sen muuten selittää, että Suomen valtion talous on mennyt systemaattisesti päin peräpäätä jo hyvinkin parikymmentä vuotta. Jos syytä kyselee poliitikoilta jossain toritilaisuudessa, niin sehän löytyy heti ryssälästä, jonka päätöksiin ja kohvoiauksiin ei täältä käsin voi mitenkään vaikuttaa. Että kiitos vain ja hyvää yötä. Eli, samanlainen elvytys-, suhdannerahasto- ja millä nimillä niitä rikkaiden keski- ja eteläeuroopan maiden hyväksi tehtäviä EU -tulonsiirtoja nyt kutsutaankaan, tulee jatkumaan meiltä kysymättä. Mutta otappa puheeksi EUsta lähteminen ja omilla tolpilla seisominen, niin siitähän se rääkyminen alkaa.

Bogreol kirjoitti...

Sellaisia päättäjät ovat, harva heistä nousee vallitsevaa ideologista eetosta vastaan, Eurooppa on suvaitsevainen ja omaa kultturiaan hylkivä maanosa, todellisuuspako ja valheellinen tulevaisuudenusko tulee tuottamaan niin kaaosta kuin köyhyyttäkin. Hirviö tiedetään, sen annetaan kasvaa ymmärryksen hengessä. Miten perusteettomilla leimasanoilla voidaan pelotella ihmiset hiljaisiksi, perusteltuinakin ovat vain sanoja. Esimerkkejä islamisaation tuhovoimasta nähdään kaikkialla Euroopassa, silti rajoja pidetään auki eikä laittomasti maassa olevia saada karkotetuiksi.

Britannian vankiloissa pakkokäännytetään rikollisia islamiin. Muslimien suorittamat kantaväestön tyttöjen raiskaukset ja seksiorjiksi ottamiset jatkuvat edelleen, nyt niistä jo jotain tiedetään, mutta tuomiot ovat mitättömiä, eikä tuomittuja saada maasta ulos. BBC nöyristelee muslimirikollisten edessä. Kun kaksi nuorta yli 20-vuotiasta syyrialaista paljastuivat lapsenraiskaajiksi, toimittaja puolusteli heitä toteamalla, että kyllähän seksuaalikokeiluja tapahtuu enemmän brittien keskuudessa, eikä syyrialaisperheitten mainetta saa loukata, on heidän kunniakäsitystään vastaan. Muhamed raiskasi 13-vuotiaan tytön seitsemän kertaa ja Omar kidutti 14-vuotiasta tyttöä julmasti.

Muslimeille demokratia merkitsee mahdollisuutta ajaa omaa asiaansa, toiveita nostaa, että äänestämällä saattaa tulevaisuudessa saada jopa sharia-lain voimaan. Vain pieni osa muslimeista integroituu ja sulautuu länsimaiseen arvomaailmaan. Eihän länsimaiden liberaali monikultturisti uskalla ääneen sanoa tai antaa toisen sanoa, loukata vähemmistöä, ja mahdollinen kulttuurien konflikti odottaa pinnan alla väkivaltaista purkaustaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä Järjestelmäpuolueessa on noiden opportunististen paskahousujen lisäksi melkoinen joukko vaikeasti häiriintyneitä pahantekijöitä.
Ne tietävät erittäin hyvin mitä ovat tehneet ja mitä tekevät jatkossa, koska saavat siitä sellaista nautintoa mitä me emme voi edes hahmottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vaalijärjestelmä olisi hyvä muuttaa sellaiseksi, että vain äänimäärä ratkaisee, ei mitkään vertausluvut, niin saataisiin varmasti ryhtiä mielipiteisiinkin.

Tapsa vaan

Heikki kirjoitti...

Hulluinta on että näitä "houkutetellaan" maahan ilmaisella loppuelämällä veronmaksajien rahoilla kelankin nettisivuilla ympäri maailmaa. Vihervasemmisto tuhoaa euroopan. Äänestäkää e vaaleissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Olavi Koskelalle, Bogreolille, Qroquius Kadille, Tapsalle vaan ja Heikille & kiitos kommenteistanne. Sehän se on se kysymys että missä vaiheessa tämä poliittinen korrektius ylitti terveen järjen ja muuttui dogmiksi? Ja miksi? Tapsan vaan ideaan lisäisin että jos eduskuntaan saataisiin suljettu lippuäänestys niin asiat voisivat hyvinkin muuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Jos maahanmuuttajien työllisyys keikkuu 30 prosentin kieppeillä ja siitäkin osa on mitään tuottamatonta tempputyöllistämistä sekä pimeää parturi- ja ravintolatoimintaa, kuinka monta kymmentä tuhatta maahanmuuttajaa kehitysmaista tänne täytyy vuosittain ottaa, että se kauhea työvoimapula selätetään? Osaavia ihmisiä tänne ei eksy kuin minimaalinen määrä ja syytkin on hyvin tiedossa.

Työttömyys- ja sosiaaliturvaa saavien joukko sen sijaan on ainoa, joka kasvaa ja lienevät jo 1990-luvulla Suomeen tulleet monet somalitkin jo nauttimassa eläkkeistään, joiden eteen ei ole tarvinnut edes pikkusormea liikauttaa. Huonommillakin matemaattisilla kyvyillä varustettu ymmärtää, että tämä yhtälö ei toimi ja tämä tie on kuljettu loppuun.

Kehitysmaista länsmaihin suuntautuva maahanmuutto on kuin sosialismi; samat höynäytetyt tai höynät kuten Archie Bunker sanoisi, ajavat molempia, vaikka kumpikaan ei ole missään päin maailmaa onnistunut.

Rouva Ano

-TR- kirjoitti...

Buumeriäänestäjät luulevat että vasemmisto olisi edelleen, jos se koskaan on ollutkaan, jotain duunarien juttuja ajava liike. Maahanmuuttoa halpatyömaista ja kaikenlaisten ammattiloukkasntujien asioiden ajaja se on ollut jo vuosikausia. Äskettäin edesmennyt Tennilä hieman muistutti vanhan ajan kommaria.

Oikeisto taasen ajaa nykykehitystä omista syistään.

Juhox kirjoitti...

Jos pari päivää sitten kuolleelta Esko-Juhani Tennilältä oltaisiin vielä ennen loppua kysytty mielipidettä kehitysmaalaisten maahanmuutosta, niin olisikohan hän puhunut suunsa puhtaaksi. Vaikka herra oli kovan luokan sosialisti, niin aina julisti olevansa köyhän asialla sekä Suomen itsemääräämisen puolella EU-asioissa. Vaikea kuvitella, että Tennilä olisi äärisuvakkien tavoin fanittanut islamia, etenkin kun kulttuurisesti valveutuneena henkilönä tasan tarkkaan tiesi miten yhteiskunnallisesti näivettävä poliittisuskonnollinen ideologia on kyseessä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, TR:lle ja Juhoxille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Tuo kaikki on totta. Ja tuon kaiken voisi sanoa julki. Ja silti suurin osa poliittisesta eliitistä vaikenee.

TR: Joo, ja lisätään tuohon että vanhat kokkareiden äänestäjät kuvittelevat äänestävänsä kypäräpappipuoluetta ja vanhat kepun äänestäjät maalaisliittoa.

Juhox: Luulenpa että olet oikeassa.

Antifilatelisti kirjoitti...

Tämä olisi jo Monty Python -sketsin aihe, ellei siihen liittyisi seksuaalirikos. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010346580.html

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se on. Kuten edellä kommentoitiin. Viisaita olette. Tarkoitan sitä. Itsehän olen hiton vihainen. Alkaen 2009 keväästä. Kuten todettua, minulla on oikeus siihen. Varsinkin, mitä on tullut jälkeenpäin. Tarkoitan, miten niitä suojellaan. Mutta ei siitä sen enempää. Minusta vaan on oikeus ja sitten on oikeus . Uhrit joutuvat miettimään sitä, että olinko minä syyllinen? Ja sitten mistään et saa apua. No konttaillaan nyt sitten. Viskiä juoden. Pari askia röökiä päivässä. No joo provosoivaa, mutta todellisuutta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Antifilatelistille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Antifilatelisti: Kieltämättä.

Ano: En tiedä tarkkaan mitä sinulle on tapahtunut mutta olen pahoillani puolestasi ja toivotan voimia eloon.

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelut. Perhanan viski ja tupakka/piipputupakki. Sekä provosoituminen. Pyydän anteeksi.