perjantai 12. huhtikuuta 2024

TYTTI JA EID

Hiljattain päättyi islamilaisten yömässäilykarnevaali jota paastoksi kutsutaan Eid-juhlaan. Luonnollisesti yksi suosikki-inhokeistani eli Tytti Tuppurainen halusi näkyvyyttä asian johdosta ja sai tilaisuuden mainostaa monikultturismia:

Ja kuvasta päätellen tuossa kumartelemisessa näyttää olevan koko demaripuolue mukana.

Kun ottaa huomioon mitä ”hyvää” islamilaiset ovat saaneet aikaiseksi täällä Suomessakin niin tuota nuoleskelua voi pitää irvokkaana. Kyseinen uskonto syyllistyy järkyttävään määrään ihmisoikeusrikkomuksia ja myös naisten alistamiseen. Ja naisten oikeudethan olivat Tuppuraiselle tärkeitä, eikö?

Epäilemättä kyseinen Tuppurainen kuvittelee postauksensa myötä olevansa hyvä, suvaitsevainen, edistyksellinen ja islamilaisten arvostama henkilö. Sinänsä kyseinen Tuppurainen ei varmaankaan tajua, että eivät islamilaiset häntä arvosta vaikka hän kuinka niitä nuoleskelisi. Pitävät vain typeränä länsimaisena hyödyllisenä idioottinaikkosena.

Sitäkään Tuppurainen tuskin hahmottaa että kyseiseen Eid-juhlaan kuuluu eläinten rääkkääminen ja tappaminen. Onneksi tuskin Suomessa. Täällä eläinsuojelulaki edes jotenkin toimii.

Ja joku helvetin Eid-juhla ei kuulu Suomeen.

Mutta ei muuta tällä kertaa. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. Maassa, joka on valitettavan täynnä tyttituppuraisia. Aikamme ilmiöitä.

35 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Hyvinpähän taas lausahtelit, Ykä:-))) On noita tuppuratappuraisia kyllä niin, että päät kolisee... En tiedä varmasti, kuka heistä on huippuinhokkini, mutta hutisalon ja Li-paskan kanssa hän kyllä pääsee kolmen parhaan - eiku siis pahimman - joukkoon. No, marisija on oma lukunsa...

Anonyymi kirjoitti...

tuota ajatusten likaviemäriä äänesti viimeisissä vaaleissa yli 12000. käsittämätöntä.

Anonyymi kirjoitti...

Ramadanin päiväpaaston jälkeen muhamettilaiset koululaiset saavat olla kylläisiä muhamettilaisia koululaisia päivisin.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin noin miten kirjoitat.
Tytille hattarahyysäri kunniamerkki hakuseen.

kt

Kalle Pelttari kirjoitti...

"Kyseinen uskonto syyllistyy järkyttävään määrään ihmisoikeusrikkomuksia ja myös naisten alistamiseen. Ja naisten oikeudethan olivat Tuppuraiselle tärkeitä, eikö?"
Mutta eipäs saivarrella siitä, sanoisi Tytti Tuppurainen.

Antifilatelisti kirjoitti...

Sillä välin Tampesterissa: https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000010349770.html

Tapio Suhonen kirjoitti...

"Epäilemättä kyseinen Tuppurainen kuvittelee postauksensa myötä olevansa hyvä, suvaitsevainen, edistyksellinen ja islamilaisten arvostama henkilö."

Tytti on tyhmä, toki myös hänen äänestäjänsä.

Jos joku haluaa riitauttaa väitteeni, niin sopii yrittää: faktat ovat kiistattomat.
Minullakin, jos käy niin että Tytti näyttäytyy TV:ssä tai iltapäivälehdessä, on päivä lähes pilalla. Puistattava ilmestys.

KKi kirjoitti...

Tytti tyttösellä on suomlaiselle naiselle niin tyypillinen omarsharif fiksaatio. Hän pitää ählämeitä suklaasimmuisina omarsharifeina.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Omar_Sharif

Omarien valtakunnassa vaan saattaapi todellisuus olla hiukkaa enemmän tylympi. Voipi olla suklaan väriset silmänympärykset tytöillä.

Joppos123 kirjoitti...

Vasemmistolainen tarvitsee aina jonkin hirviön jolle kumartaa. Nyt kun neukkulaa ei enää ole ja olisi liian irvokasta kumartaa putleria niin he kumartavat islamia.
Onhan Suomessakin tehtailtu elukoiden rituaalimurhia ihan liukuhihnalta ja on niistä eläintenpitokieltojakin jaeltu tuomioineen ( pikku sakkoja).
Täytyyhän kuu-uskovaisille olla tarjolla liirumlaarum loitsuin teurastettua lehmää ja vuohta.
Tytti ja ääsdeepee asemoituu aina jostain kumman syystä muun vihervasemmiston rinnalle sen suurimman hirviön kehänurkkaukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Hyödyllistä idioottia ei ole kukaan arvostanut koskaan milloinkaan. Mikähän siinäkin on, että tuohonkin rooliin on jollain noin kova tunku. Tai tiedänhän minä...tällainen päteminen kun saa epärehellinen idiootin tuntemaan itsensä muita paremmaksi. Keisari ja uudet vaatteet.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ehkäpä sille suomalaiselle sanonnalle "Tuppurainen Tappuraisen takuumiehenä" voisi esittää sellaisen enempi freudilaisen tulkinnan, että nämä nykyiset monikultturismi-ihastelijat tarvitsevat toisiaan nimenomaan yhteisen tunnustuksellisuuden tuki- ja takuuhenkilöinä, ja tämä yhteisen tunnustuksellisuuden tarve on sitä polttavampi mitä enemmän ihastuminen kaikenlaiseen erivärisyyteen ja toiskulttuurisuuteen on vain kunkin yksilön ikiomaa miellyttämisentarvetta.

Meillä ei yhteiskunnassa sallita systeemitasolla tapahtuvaa julkista syrjintää, mutta se käänteisen rasismin muoto, joka riivaa hyvinkin yksityisellä ja julkilausumattomalla tavalla kaikkia erivärisyyteen ja toiskulttuurisuuteen ihastuneita miellyttämistarpeisia ressukoita, se saa tarvitsemaansa yhteisvahvistusta tunnustuksellisista ideologioista. Niissä yksityinen saa julkisen siunauksensa.

Ristiriita hyvin yksityisen ihastumismotiivin ja julkisuudessa esitettyjen ideologisten samaistumisten kanssa tulee näkyviin esimerkiksi siinä, että kun tervejärkinen ihminen vetää käytännön johtopäätöksiä siitä mitä omin silmin näkee ja joskus jopa omissa tai läheisen nahkoissa kokee, siinä monikultturisti-idealistien syvät motiivit kieltävät itsekritiikin ja päinvastoin vahvistavat ideologisia valintoja.

Eli siitä, että monikulttuurisuus tuo mukanaan tuhoisia yhteiskunnallisia hajoamisilmiöitä alkaen asumisalueiden eriytymisestä ja koulujen romahduksesta ja jatkuen kulttuurisen rikollisuuden monilla muodoilla, miellyttämistarpeiset monikultturistit itse asiassa saavat pikemminkin vahvistusta puhumattomille alitajunnallisille tarpeilleen jotka todellisuuden haasteen edessä sulkeutuvat yhä yksityisimmiksi ja koskemattomammiksi.

Ja ideologinen puhe vain jatkaa ylevöitettyjä ylistyksiään -- syyllisiksi kaikkeen on yhä helpompi leimata niitä jotka avaavat suunsa ja yrittävät puhua monikulttuuristumisen yhteisöllisesti tuhoavista vaikutuksista.

-TR- kirjoitti...

Joku sanoi tuosta ramadanin paastosta että sillä on paaston kanssa yhtä paljon tekemistä kuin että jos sanoisit lopettavasi viinan juonnin ja juot viinaa vain pimeän aikaan ja kaikki ympärillä ihailisivat moista pelleilyä.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksemme meillä on edes joitain täysjärkisiä nuoria poliitikkoja. Tässä linkissä Onni Rostila(ps) pistää (kuvaannollisesti) Pamppua Jakaukseen(tm) nykyoppositiolle, joka tämän sopan keitti:

https://youtu.be/Y-v-zLO6uX0?si=0GyEBQlBBOdKciDv

Eli toivon pikaista kannatusnousua PS:lle nuorien keskuudessa ja KePun häviämistä vaalikartalta mieluummin kokonaan.

--Madri

Trilisser kirjoitti...

Naisten ajattelu kyllä hämmästyttää joka päivä. Tunnen yhdenkin naisen, joka tekee "paskahommaa" vanhustenhoidossa. Ja ylistää yhtä työkaveriählyä maasta taivaaseen. Sitten kun sille kertoo musujen Suomessakin tekemistä rikoksista, niin vastaus on "älä yleistä" vaikka hän itse on yhden tuttavansa perusteella hetkeä aiemmin julistanut ählyt niin hyviksi tyypeiksi. Ja lopuksi klassinen "kuka pyyhkii vanhusten pyllyt". Kyseinen nainen valittaa mm. alan huonoa palkkausta, mutta ei näe mitään yhteyttä sen ja kalliiksi käyvän matusirkuksen kanssa. Valittaa valtion leikkauksia, mutta ei suostu käsittämään leikkausten yhteyttä matuihin. Koska "mun työkaveri on hieno musu".

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Suomi Oy funland ab on tulossa todella monikulttuuriseksi maaksi, missä suomen kieli raiskataan, sekä siinä sivussa groomingin menossa muutama teinityttö. Ai niin ja ne kunniamurhat, sekä terrori isku. Puhumattakaan jengi väkivallasta. Mistä länsinaapurissa nautitaan. Entäpä ne raiskaukset/ joukko raiskaukset? Tai miten olisi taloushuijaukset sekä kela huijaukset? Tai räjäytetään pitsa mesta, missä kuolee suomalaisia nuoria? Vaikka tässä ns toitotetaan samaa levyä, niin itse olen täysin kyllästynyt näihin tuppuraisiin jne. Vaikka VMP vähättelee/korostaa tiettyjä asioita, niin en tiedä mitä täällä pitäisi tapahtua, että heräisivät.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo kähtävien "paasto" on jälleen kerran yksi esimerkki laiskuudesta. Olen jo muutaman kerran maininnut kuinka Turkkilaiset käyttivät sitä esmes Balkanilla hyväkseen.
Jos on syntyjään patalaiska ja tullut Eldoradoon missä saa ilmaisen elatuksen loppuiäksi niin miksi ei olevinaan paastoaisi?
Vitut ne mitään paastoa viettää.
Turpaan menee ajankohdasta riippumatta kaikki mikä on tarjolla mutta se on musuille voimaannuttavaa ja vasureiden mielestä ah niin ihqua.
Tuo paastohommahan aikoinaan ollut tapa päästä loisista eroon.
Mitäs jos me kantikset paastoittaisiin? Ei lähtisi loiset minnekkään.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen hallitus/valtio, on pyytänyt kautta historian anteeksi ties mitä. Mutta sitä ne eivät pyydä anteeksi, vaikka oman sallivan/idioottimaisen päätöksen johdosta, päästivät 32 000 nuorta muslimia tänne perseilemään. Ja lisää tulee.

Joppos123 kirjoitti...

Kuu-uskonto on jäänyt vaille reformia koska maat joissa sitä tunnustetaan elää vielä vuotta 300 jkr.
Jotkut jutut kuten eläimen veren tai sianlihan kavahtaminen oli aikoinaan ihan perusteltua noissa lämpimissä maissa. Sika kantoi sekasyöjänä useasti trikiiniä ja veri muita tauteja.
Se vaan on jäänyt päälle dogmina.
Alkoholin kielto islamissa perustuu taas ihan siihen, että rosvopäällikkö muhammedin joukot olivat aina ryöstön jälkeen viikkokausia niin kännissä, että jotain piti tehdä ja saada " näky".
Silloin lanseerattiin kahvi ja rosvot alkoivat käyttää muita aineita jotka eivät tuottaneet krapulaa.
Nykyisinkin esmes Iranissa on ihan helvetisti narkomaaneja mutta viinaa ne eivät juo.
Narkit saavat kiinni jäätyään silmukan kaulaan vaikka koraani ei kiellä huumeita mutta kun papit aina voi tulkita uusiksi.

Joppos123 kirjoitti...

Anolla edellä ihan hyvä pointti.
Me emme ole koskaan ollut valloittajamaa ja meillä ei ole ollut siirtomaita.
Me olemme ollut aika pitkään valloitettu ja orjien lähteenä ryssille.
Silti me kyykistymme ja pyytelemme anteeksi kun vieraan vallan alaisia tervoja on käytetty laivoihin joilla kenties kuskattiin orjia ja siksi olemme syyllisiä.
Kysymyksessä on jo onneksi länsimaissa unholaan jäämästä kivusta.
Patsaita ei enää kaadella ja vasureiden vaatimus vaikkapa marskin patsaan poistosta Kiasman edestä on kuivahtanut kokoon.
Ryssä harrastaa historian uudelleen kirjoitusta ja vasurit meillä halusivat samaa.
Onhan putler verrannut itseään jeesukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Siis omilta kansalaisiltaan. On olemassa se viides kolonna, jotka ilomielin sallivat kantasuomalaisten lasten nöyryyttämisen, väkivallan heitä kohtaan sekä selkeän rasismin, minkä yksi ns johde on jengiväkivalta. Niille on neuvottu mitä erilaisien hyväntekeväisyys järjestöjen kautta, että se on ok. Hakata valkoisia. Alistaa heitä. Minusta tästä pitäisi laittaa tutkinta alulle. Rasismista. Sekä niiden rahoituksesta. Saavat rahaa miljoonia ellei jopa kymmeniä miljoonia. Itsekin laitoin tästä arvoisalle valtionvarainministeri Purralle terveisiä. Sekä siitä, miksi matinin hallitus ei myöntänyt miehille mitään, koskien avioeroja sekä muita ongelmia koskien. Ottakaa selvää. Mies järjestöt eivät saaneet mitään. Entäpä se tasa- arvo lautakunta tai mikä nyt olikaan? Tasan yksi mies. Muut naisia. Siitä pitää leikata välittömästi koko rahoitus.

Joppos123 kirjoitti...

Ihan nyt vaan pikkuvinkkinä niille joilla asiat ovat kunnossa. Käykää metsästäjänkurssi ja hommatkaa sitä kautta muutama ase kotiin.
Metsästys on hyvä harrastus mutta sitä kautta saa myös pikkasen turvaa jos joku geelipääsakki pyrkii omin luvin sisään.
Meillä väkisin tuleva pysähtyy heti kun ylittää kynnyksen.
Siihen riittää ihan 12/70 haulikko 3,5mm panoksilla tai .308 isompaan riistaan varatuilla "Big Game" latauksilla.
Aselait tulevat jatkossa vaan kiristymään joten jos yhtään on polte metsästyksen suuntaan niin nyt kannattaa olla hereillä.
Samaan aikaan on niistä myös pikkasen kodinturvaa ja täytettä pakkaseen.Kaurispukin metsästys alkaa muistaakseni 16.5. siellä sitä taas väyjytään.

Joppos123 kirjoitti...

Ano tuossa viittasi epätasa-arvoon niin tuleepahan yksi juttu mieleen.
Naisia kuskataan tietyn iän jälkeen valtionvaroilla mammografiaan ja ihan hyvä niin mutta ei meitä miehiä seulota esmes eturauhassyövän vuoksi edes PSA testeihin.
Miesten yleisin syöpähän on nykyisin eturauhassyöpä ja aika moni tapaus menee pitkäksi kun ei ketään kiinnosta.
Mutta hei, se on sitä tasa-arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset. Ihan yksinkertaisesti. No ottakoot vastuun. Sitähän ne ulisevat & kuuluttavat. Sopii mulle . Minähän en ole sitä sitten enää näkemässä, kun se kuuluisa islam lävähtää tiskiin. Suomi on sen verran pienempi maa kuin ruotsi, että täällä se käy nopeammin. Pitäkööt. Me suomi miehethän ollaan niitä paskiaisia. Jne.

QroquiusKad kirjoitti...

Tytti tietää erittäin hyvin mitä tekee.
Sanna Ukkola kertoo sen näin:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d11dd1d7-50ee-45e4-b57f-7bd16fb00a33

Sukupuolten välinen sota.
Kommunistifempsat keksivät sen 1960-luvulla.
Silloin sille naurettiin.
Monet nauravat vieläkin.
Ei pitäisi:

se on nyt saavuttanut lopullisen vaiheensa.

Länsimainen nainen on liittoutunut sukupuolten välisessä sodassaan muslimimiehen kanssa, että tämä tuhoaisi länsimaisen miehen.
Sitä se tekee parasta aikaa ja lopullinen voitto on enää ajan kysymys, koska länsimainen mies ei halua edes kuulla asiasta yhtikäs mitään, vaan kieltää sen.

Siihen vaiheeseen saattaa sitten liittyä harhakuvitelma, että länsimainen nainen alkaa sitten komennella muslimimiestä kuin koiraa.
No, se vaihe on nopeasti ohitettu, kun viimeiset oppimiskyvyttömät ovat lentäneet parvekkeelta ja loput saavat olla sitä mitä haluavat:

muslimimiehen haaremia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kaikille kommentoijille ja kiitos kommenteista sekä hyvistä lisäyksistä. Sehän tässä on ehkä suurin kysymys että kuinka nuo tuppuraiset äänestetään valtaan kerta toisensa jälkeen. Naisten äänillähän ne sinne pääsevät. Tietysti kun ihminen äänestää pelkkien mielikuvien perusteella niin niitähän eivät faktat häiritse. Se Ukkolan kolumni muuten oli hyvä.

Isä Nicolae kirjoitti...

Heissuli Ykä och alla vi nuivakkaat!

Isä N laittaa lusikkansa soppaan ja toivottelee samoin mennyttä Eid-juhlaa. Nimittäin läheisin ystäväni on kurdi, jos kohta niin suikeasti integroitunut (vuodesta 1990 lukien), että itse asiassa oikeauskoisena isänä joudun toistuvasti huomauttamaan bestistäni sekä päivärukouksien ajoista että varsinkin ramadan/ramazan kuusta.

Ja Joppokselle sanoisin, että tottahan havaittava joskin vähäinen osa meistä kantalaisistakin paastoaa, keskimäärin 280vrk vuodessa ja Ylösnousemuksen edellä 7 viikkoa - Suuri viikko ennen Voskresennua on ankarin ja jumalanpalveluksista täysin. Tietty erona muslimien ramadaniin on, että ortodoksiset puastupäivyt ovat aina 24h.

Anonyymi kirjoitti...

Hirmuinen hotkiminenhan se on noilla musuilla illalla ja varmaan aamullakin. Illalla on kiljuva nälkä ja aamulla pitää mättää leipäläpi täyteen, jotta jaksaa iltaan asti. Hohhoijaa. Epäterveellistä ja tyhmää.

Tuppuraisen voisi pistää vuodeksi asumaan somppujen kanssa samaan kerrostaloon ja toiseksi vuodeksi Afganistaniin asumaan. Katsotaan, toivottaisiko vielä id-juhlaa twitterissä.

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Saahan sitä rääkätä itseään ihen miten tahtoo ( isä nicoale) . Ei tartte vaatia samaa muilta.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin. Se piti vielä sanoa, että musujen pitäisi viettää ramatani aina napapiirillä, ei tosin Suomessa, keskikesän aikaan. 30 vrk syömättä ja juomatta, koska aurinko ei laske, kyllä se niiden kiihkon ainakin siksi ajaksi hiljentäisi.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Pakkoko sitä nyt on heittäytyä aivan paastolle, kunhan vaan rukkaa ruokavaliotaan.

Yksi variantti on poliitikko-dieetti:
sitä noudattava ei syö muuta kuin sanansa.
Niinpä kannattaa puhua paljon käyttäen runsaasti sanoja, mutta toisin kuin varsinaiset poliitikot, voi olla viisasta olla puhumatta paskaa.

Toinen tehokkaaksi havaittu dieetti edellyttää ruoanlaittoa, joskin minimaalisesti:
dieetin aikana aamulla ei laiteta ruokaa ollenkaan, lounaaksi se lämmitetään ja loput syödään illalliseksi.

Mikäli taas alkaa tuntea tarvetta vähentää alkoholinkäyttöään, se tapahtuu helposti siirtymällä juomaan vain olutta:
Keski-Euroopassa se lasketaan elintarvikkeeksi, das flußige Brot.
Kyllä näillä pääsee alkuun!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle, Tapsalle vaan, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Isä Nicolae & Joppos123: Olikohan tuossa Isä Nicolaen paastopäivien määrässä hieman taiteellista lisää? Tai sitten en oikein hahmottanut.

Tapsa vaan:

Viesti1: Tuppuraine ei koskaan tekisi niin vaan istuu mieluummin toisten perseillä nuotioon.

Viesti2: Kyllä ne jonkin konstin löytäisivät. Ja kun syö sisällä niin ei Allah näe.

Qroquius Kad: Hienoja dieettivihjeitä. Vaan mikähän se mahtaisi olla se paskapuheen kaloriarvo?

Isä Nicolae kirjoitti...

Heippati taasen!

Pahoittelen pitkää vastausaikaa.

Joppos on ihan oikeassa ja täsmässä siinä, että paastoa nimenomaan *ei* pidä vaatia kuin itseltään. Ja silloinkin salassa, "ei niin kuin tekopyhät" kadunkulmissa huomiota kerjäilemässä.

Tuo 280vrk on ns. maailman paastoluku, luostarikilvoittelussa vielä enemmän. Sehän lasketaan siten, että ke ja pe ovat lihapaastoa (miltei poikkeuksetta ympär' vuoden ja luostareissa myös ma), Kristuksen syntymää ja Ylösnousemusta ennen kumpanakin 40vrk + Suuri viikko, apostolien paasto 4vkoa, Jumalansynnyttäjän puastu 2vkoa sekä valikoitujen juhlapäivien kuten Johannes Edelläkävijän ja Kastajan mestauspäivänä 29/8 täysi paasto. Jokaisen ehtoollisen edellä 12h paastoa, joskin Suomessa toimitetaan erittäin harvoin ehtoollispalvelusta per viikko vrt. Itä-Euroopan ortodoksimaat. Kyllä siinä kertyy runsaanpuoleisesti X-merkkiä almanakkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Koko valtamedia pursuaa esim. joulun jälkeen laihdutusohjelmia ylensyöneille suomalaisille ja kehoituksia vääntäytyä petin pohjalta ylös, ulos ja lenkille. Valtamedia sen sijaan on unohtanut kokonaan valistamisvelvollisuutensa kunniakansalaisia kohtaan kun nämä yökausia syöneet juhlivat "paastoajan" päättymistä tolkuttomalla mässäilyllä. Pitäisihän siitä tasapuolisuuden nimissä varoittaa ja ohjeistaa kaikilla mahdollisilla kielillä.

Rouva Ano

Strix Senex kirjoitti...

Yhdistetäänpä Tytin ja edellisen kirjoituksen Annikka Mutasen mietteet ja vilkaistaan, minkälainen tulevaisuudenkuva niistä syntyy. Suomalaiset lakkaavat lisääntymästä, jäävät vähemmistöksi ja marginalisoituvat tässä massa. Tilalle tuodaan afrikkalaisia omine kulttuureineen, jossa islamilla on merkittävä rooli. Sen kulttuurin tullessa valtaan, naiset palautetaan keittiöihin, sänkykamarihommiin ja synnyttäjiksi. Kehä on kiertynyt umpeen ja feminismi saavuttanut loogisen päätepisteensä. Minua tuo ei tietysti hetkauta, sillä silloin minä olen jo pilven reunalla puistelemassa päätäni ja ihmettelemässä, että noita akkojen kotkotuksia eli sitä feminismiä, joka ehdoin tahdoin halusi korvata tämän suomalaisen kulttuurin, joka oli tuottanut maailman toimivimman yhteiskunnan ainakin jos uskomme noiden onnellisuustutkimusten tuloksia, sellaisella kulttuurilla, joka on tuotu niistä maista, jotka sijoittuvat onnellisuustutkimuksen aivan viimeisille sijoille tai elleivät ole jääneet peräti asteikon alapuolelle kehittymättömyytensä ja sekasortoisuutensa takia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Isä Nicolaelle, Rouva Anolle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Isä Nicolae: Kiitos täsmennyksestä.

Rouva Ano: Tuli tuosta mieleen se, että netissä oli näkyvissä vielä joku vuosi sitten ravintoympyrä niin suomalaisille kuin islamilaisille. Ja islamilaisilla siihen kuului huomattavasti enemmän lihaa.

Strix Senex: Karmea tulevaisuudenkuva, mutta aivan mahdollinen. Ja minäkin olen onneksi tups´ahossa ennen kuin se tapahtuu.