keskiviikko 5. helmikuuta 2014

ANTERO LÄRVÄNEN JA ORGASMIVERO

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat, täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion ja Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin yhteislähetyksessä. Lähetyksemme tulee Helsingistä ja tällä kertaa tarkemmin täältä Verohallinnosta. Lähetyksemme aiheena ovat uudet edistykselliset ja jatkuvasti kehittyvää hyvinvointia ylläpitävät verotusmuodot, joista meille on ilmaissut halunsa kertoa tarkemmin sosiospedeettisen verosuunnittelun tohtori ja verohallinnon tuppeennylkemistoimiston yleiskehittämismetodipäällikkö Irma-Urrikki Mättähäinen. Tohtori Mättähäinen, kiitos, että olette saapuneet lähetykseemme.

- Kiitos sinulle, Antero, ja tervehdys kaikille pinnanmaalaisille iloisille veronmaksajille. Niin ja tietysti kaikille muillekin pinnanmaalaisille veronmaksajille.

- Tohtori Mättähäinen, otitteko meihin yhteyttä uusien arvonlisä- ja talkooverojen vuoksi?

- Jaa niitten? No enhän minä oikeastaan, mutta voin toki valottaa niitäkin nopeasti. Eli kahdenkymmenenneljän prosentin arvonlisävero tulee ensi vuoden alusta koskemaan kaikkea yksityishenkilöitten välistä kaupankäyntiä yli viidenkymmenen euron arvoisista tavaroista. Varsinkin autokaupan kohdalla tämä merkitsee valtiolle huomattavia verotuloja, sillä arvioitten mukaan Suomessa myydään vuosittain noin puoli miljoonaa käytettyä autoa joista merkittävä osa myydään yksityisten välillä.

- Ja tämä siis koskee autojen lisäksi muitakin tavaroita niin kuin vaikka moottorisahoja, laskettelusuksia ja stereolaitteistoja?

- Kyllä. Tämä pitää paikkansa. Mikäli kauppahinta on yli 50 euroa.

- Vaan näinköhän ihmiset suostuvat ihan noin vaan tähän käytäntöön?

- Suosittelisin ainakin. Luonnollisesti verohallinto alkaa seurata varsin tarkkaan tuollaisia toripistefi-tyylisiä sivustoja ja palkkaa suuren määrän yksityiskauppaverotarkkailijoita, jotka tekevät pistokokeita. Jos verovilppi paljastuu, siitä rangaistaan rangaistusverotuksella ja rangaistusmuodon perustana on samanlainen käytäntö, mikäli kuski ajaa laillisen dieselin sijasta löpöllä tankatulla autolla. Talkootyöverotus on taas sinänsä hyvin yksinkertainen, eli kaikki talkootyö on jatkossa veronalaista työtä, toisin sanoen talkoitten pitäjä maksaa verottajalle verot sen mukaan, mitä talkoissa tehtävissä työtehtävissä muutenkin maksettaisiin palkkaa. Leka- ja lapiotyöstä vähemmän ja esimerkiksi sähkötöistä siten enemmän.

- Entäs talkookaljat?

- Varsinaisessa talkootyössä tarjottavat janojuomat saa tarjota ilman veroa. Talkoitten jälkeisessä saunaillassa tarjottavista virvokkeista ja syömisistä on maksettava käypä vero.

- No onhan se tietysti hienoa, että loppuu tämäntyyppinenkin pimeän työn teko. Mutta teillä olikin sitten jotain uutta kerrottavaa edistyksellisen verotuksen rintamilta?

- Kyllä. Juuri siitä halusin kertoa, ja tunnustan, että tunnen ylpeyttä päästessäni ilmoittamaan tästä edistyksellisen verotuksen muodosta, joka Suomessa otetaan käyttöön ensimmäisenä maailmassa, ja joka saattaa myöhemmin koitua meille todelliseksi vientiteollisuuden valtiksi.

- Ja minkälainen verotuksen muoto onkaan kyseessä?

- Kyseessä on maanlaajuinen orgasmiverotus.

- Orgasmiverotus? Niin että kun rojut ränniin tirahtaa, niin verot kirstuun lirahtaa?

- Juuri tästä on kyse. Tai rojut voivat kyllä tirahtaa käteenkin. Tai B-rappuun. Whatever. Tässä verotetaan orgasmia, ei tapaa, jolla se on saavutettu.

- Vaan eikös valtio tule tässä jo vähän turhan intiimille tontille? Kai ihmisillä pitäisi olla edes yksi ilmainen nautinto?

- Ja kikkiä kanssa. Kysehän on nimenomaan nautintoaineeseen verrattavissa olevasta aistikokemuksesta ja hyvin voimakkaasta sellaisesta. Jo on aikakin saada se verolle. Jos toimittaja juo pullon olutta ja nauttii siitä, toimittaja maksaa siitä veroa. Jos toimittaja polttaa voimasavuke Bostonin ja nauttii siitä, toimittaja maksaa siitä veroa. Jos toimittaja pistää poskeensa namimellejä ja nauttii siitä, niin siitäkin toimittaja maksaa veroa. Tässä tapauksessa maksetaan yksi nautintovero lisää. Ei siinä mitään sen kummallisempaa ole.

- Ja lisäksi, ajatelkaapa, toimittaja. Kansalaiset syntyvät valtion kustantamissa sairaaloissa. Kansalaiset saavat valtiolta lapsilisää. Kansalaiset saavat valtion tarjoaman koulutuksen. Kansalaisten turvallisuutta varjelee verovaroin kustannettavat poliisi, palokunta ja puolustusvoimat. Kansalaiset ajavat valtion rakentamilla ja ylläpitämillä maanteillä. Lista on loputon. Ei kai hemmetissä ole liikaa vaadittu, että nyt kerta kaikkiaan loppuu se pimeä lakanoitten laulattaminen ja veroton vaakamambo. Jatkossa hässitään niin kuin kunnon kansalaisten kuuluukin hässiä, eli valvotusti ja verotetusti.

- Hetkonen, valvotusti ja verotetusti. Mitä tarkoittaa tässä valvotusti? Minä kun ajattelin, että verovelvolliset täyttäisivät jonkun vuotuisen orgasmiverokortin. Ei kai nyt sentään palkata valvojia ihmisten makuuhuoneisiinkin?

- Ei palkata. Voi olla, että se saattaisi viedä kyllä suoritukseen tarvittavan innonkin pois. Mutta ei tässä mitään orgasmiverokortteja olla kehittämässä. Ihmisethän huijaisivat, kieroja kun ovat. Jokaisen kohdalla lukisi se kuuluisa ”kerran jouluna ja kerran juhannuksena”. Tässä tullaan käyttämään hyväksi uutta Nokian kehittämää OSS eri Orgasm Surveillance System-järjestelmää.

- Vaan kuinkas tämä erinomainen systeemi sitten toimii?

- Se koostuu kahdesta erillisestä, alle neliömillimetrin kokoisesta mikrosirusta. Toinen laitetaan kaikille 16-vuotta täyttäneille suomalaisille lähelle genitaalialueita ja toinen niskaan. Operaatioon ei tarvita edes paikallispuudutusta, tosin sen halutessaan saa. Nämä mikrosirut sitten mittaavat sekä ihmisen aivotoimintaa että niin sanotusti vibaa puntissa ja hahmottavat sen, milloin ja kuinka voimakkaan orgasmin verovelvollinen saa. Se myös hahmottaa, onko ns. välittömässä läheisyydessä muita genitaalialueita eli onko orgasmi saavutettu toisen ihmisen avustuksella vai onko se tuotettu itse. Itse tuotetun orgasmin verotusarvo on lähtökohtaisesti halvempi.

- Tämän jälkeen järjestelmä lähettää tiedot tapahtuneesta lähimpään tukiasemaan, joka lähettää tiedon verottajalle reaaliajassa. Järjestelmä myös automaattisesti kolmiomittaa tapahtuman tarkan tapahtumapaikan, ja tämähän antaa myös mahdollisuuden valvoa mm sitä, onko isäntä Ylläksellä vain hiihtelemässä vai onko reissun todellinen tarkoitus niin sanotusti saada luisto sujuvaksi muilla metodeilla. Ja niin kuin toimittaja ymmärtää, tämä tarjoaa mahdollisuuden tuotteen kaupalliseen hyötykäyttöön myös yksityisillä markkinoilla.

- En oikein jaksa uskoa, että ihmiset suostuvat tällaiseen.

- Ei heidän tarvitse suostua, elleivät halua. Tosin sitten käytetään harkintaverotusta ja siinä käy se diesel vs. löpövertaus myös. Me olemme nimittäin jo kartoittaneet kymmeneltä eri pornofirmalta heidän keskimääräiset jyystöaikatalunsa ja tehneet harkintaverotusmallin sen mukaisesti. Ja se ei taatusti tee gutaa kieltäytyjän lompakossa.

- Onkos Verohallinnolla jo hinnasto selvillä?

- Johan nyt toki. Verotus tapahtuu niin sanotulla laaki ja laskutusmenetelmällä ja hinnasto on seuraavanlainen:

Kolme työntöä ja tyhmä ilme: 10€

Viis työntöä ja vihellys: 15€

Nopeat terävät: 20€

Ai että tekikin eetvarttia: 30€

Maa järisi: 45€

Taju veks: 60€

- Ja oman käden kautta onneen hankkiutumisen hinta on viisi euroa per kerta.

- Mutta entäpäs jos orgasmiverovelvollinen elää sosiaalituen varassa?

- Silloin hänen on mahdollista anoa sosiaalitoimistosta orgasmiseteleitä.

- Totesitte, että tämä voisi olla valtti vientiteollisuudelle. Tarkoitatte varmaankin tässä lähinnä Euroopan Unionia. En ole kylläkään varma, että siellä otetaan käyttöön näinkin raskas verotuksen muoto.

- Miksei otettaisi? Totta kai otetaan jos siitä tehdään poliittinen päätös. Vähissä ne on perunat muittenkin Euroopan maitten laareissa ja tällähän asia korjaantuu jo pitkälle. Kun eivät ihmiset malta naimista lopettaa kuitenkaan. Ja Nokialla on tähän OSS-järjestelmään patentti. Laitteistojen vienti on on jo itsessään rahasampo ja lisäksi tulevat lisenssimaksut jokaisesta EU:n alueella ammutusta laakista. Me kuulkaa tienataan tällä.

- Mutta olisiko kuitenkin voinut miettiä muita tapoja tasapainottaa valtiontalouden tilaa. Niin kuin vaikka hieman leikata julkishallinnon palkkoja ja karsia joutovirkoja?

- Kuulkaas, toimittaja. Kyllä se on niin, että jos tässä maassa jostain ei taatusti leikata mitään, niin se on nimenomaan julkishallinto. Ja ne, mitä te nimitätte joutoviroiksi, ovat nimenomainen osoitus siitä, kuinka edistynyt julkishallintomme on. Meillähän on päästy jo työnjaon neljänteen asteeseen, mihin hyvin harva kansakunta on päässyt. Eli meillä voidaan palkata ihmisiä haistattelemaan niille ihmisille, jotka heidät elättävät. Emme kai me tästä alemmalle tasolle voida siirtyä? Kansalaisiako varten te luulette julkishallinnon kehitetyn?

- Ja saattaa olla, että tämäkään verotuksen muoto ei riitä. Julkishallintomme vastuulla on myös väestöllisen moninaisuutemme lisääminen, ja sen vuoksi saatamme olla pakotettuja vielä kehittämään takautuvan orgasmiveron. Kun olemme saaneet ensimmäisen kerran täyden orgasmiverovuoden lukemat, voimme laskea vuosittaisen laukeamiskeskiarvon per orgasmiverovelvollinen ja sen pohjalta teemme takautuvan orgasmiverotuksen vuosilta 2004 – 2014, tietysti tarkistettuna ikääntymisindeksillä.

- Niin luonnollisestihan tämä verotuksen muoto ei koske turvapaikanhakijoita. He ovat kuitenkin täällä sotaa paossa ja joutuvat sen lisäksi kärsimään maassamme rakenteellisesta ja piilorasismista. Olisihan aivan kohtuutonta laskuttaa heitä näistä elämän pienistä suurista iloista.

- Niin, onhan se hyvä, ettei valtio sentään viitsi aivan ihmisten iholle tulla. Ainoastaan tsuhnien. Sosiospedeettisen verosuunnittelun tohtori ja verohallinnon tuppeennylkemistoimiston yleiskehittämismetodipäällikkö Irma-Urrikki Mättähäinen, kiitän teitä haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. No niin, äänimiehet. Tutun kaavan mukaan sitten ja kohti Pinnanmaan mäkisiä tasankomaita.

(Autossa, matkalla Pinnanmaan mäkisille tasankomaille)

- Vaan luuletteko jätkät, että toi systeemi menee Euroopassa läpi?

Hösse: No eihän se mene. Viimeistään noissa Etelä-Euroopan machokulttuurimaissa syttyisi välitön sisällissota.

Pertta: Joo. Kun orgasmiverotulot julkaistaisiin, ja kävisi ilmi, että niitten jätkien suuret puheet olikin pelkkiä puheita vaan, niin rähinähän siitä syntyy.

- Totta joo. Kun siellä päin poltetaan autoja jo tomaattikilon hinnasta ja kun valtio virallisesti julistaisi heput lerppamuniksi, niin jälki olis varmaankin rumaa. Vaan kyllähän ne täällä sen systeemin läpivievät. Mitäs ootte henkilökohtaisesti ajatelleet tekevänne?

Hösse: Ruunaksi vaan. Johan tässä on hässittykin.

Pertta: Ruunaksi vaan. Kun siinä tulee hikikin. Hirvee määrä liikettä, joka ei johda metriäkään eteenpäin.

- Ruunaksi vaan täälläkin. Mitäs tässä enää itteensä merkillisempää esittämään. Enhän minäkään mikään taivaan lahja naisille ole ollut. Mutta onhan meillä ruunaamisen jälkeen saunassa aina yhteislaulun paikka:

(kaikki kuorossa)

No onhan sitä hässitty siellä sekä täällä
mutta eihän sitä kannata muistella!

Hei-juu ja vai niin, vaan eihän sitä kannata muistella!

Voi jos sais vielä helevetin portilla
tuheroa karvoista puistella!

Hei-juu ja vai niin, vai tuheroa karvoista puistella!22 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

Sain kirjoitukseeni inspiraatiota Lakeudenmiehen kirjoituksesta

http://lakeudenkaiku.blogspot.fi/2014/02/harmaan-talouden-kukistaja-vai.html

Kiitos hänelle siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Taattua Ykää.

Ykästä seuraava VVM tai verohallituksen ylijohtaja.

-Tvälups-

Ironmistress kirjoitti...

Hihii, OSS...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä henkilöhahmo tuo verohirviö.

Ja vaikka Ykäkin aina välillä silleen miedosti kritisoi tätä nykyistä kehityksen suuntaa niin onpahan tässä nyt kuitenkin se hyvä puoli ettei tartte persaukisen haaveilla matkustamisesta kun kuukausikortti VLPHY-Pendolinoon (Vapaa Liikkuvuus ParodiaHorisontin Yli) ei maksa kuin ton laajakaistan kuukausimaksun verran.

Siunausta taas kaikille örrimörreille ja hopsantuuteleille.

Jani Alander kirjoitti...

Tommottisi pidä kirjotella, joku virkahenkilö vielä lukee ja saa ideoita päähänsä :)

Rocceri kirjoitti...

no niin, nyt rupes pelottamaan, kun kirjoitit Ykän syntisen savotan niin seuraavan päivänä luin tämän.

http://www.talouselama.fi/uutiset/uusi+maksu+takanomistajille++hs+tarkastus+kestaa+noin+kaksi+tuntia+ja+maksaa+150180+euroa/a2227405

Saas nähdä, kohta eurostoliitosta esitellään oss:sää ihan tosissaan.


Uncle le Club kirjoitti...

Lause unohtui:

Operaatioon ei tarvita edes paikallispuudutusta, tosin sen halutessaan saa - luonnollisesti 100 €: n hintaan + alv.

Ei kai sitä nyt ilmatteeks...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tvälläriupseerille, Ruukinmatruunalle, Anolle, Jani Alanderille, Roccerille ja Uncle le Clubille & kiitos kommenteistanne. Hyvänä hallintoalamaisena minä vaan tietty halusin antaa viisaille ja vastuullisille hallitsijoillemme hieman vinkkejä.

Noin vakavasti puhuen, minä kun olen vanhanaikainen ihminen, niin kuvittelen, että kun verotusta kiristetään, se tarkoittaa sitä, että julkishallinto antaa kansalaisille parempia palveluja. Tosiasiassa asiahan on just päinvastoin. Julkishallinto kyllä turpoaa ja vie jo 60 pinnaa BKT:sta, mutta palveluita vähennetään ja keskitetään pelkkiin suurkaupunkeihin. Joku yhtälössä mättää eikä ihan pienillä kertoimilla mätäkään.

Kiitos Roccerille linkistä. Vaikuttaa siltä, että tuo puunpoltto alkaa muuttua pikkuhiljaa viheruskon osa-alueeksi ja lopetettavahan se silloin on. Epäilemättä maailma pelastuu ja Kiinakin lopettaa saastuttamisen tykkänään.

Ja juu, Uncle le Club oli oikeassa. Ei sitä kallista puudutusainetta ja henkilökunnan ammattitaitoa ihan ilmatteks anneta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus! Tuli mieleen kuinka jossain Juha Vuorisen kirjassa mainittiin vehkeen juureen kiinnitettävä työntöjä laskeva laite nimeltä Ejakulaatiokalkulaattori.

Närpes varg (heh,heh) kirjoitti...

Tässä Ykän hilpeässä irroittelussa on se paha puoli, että homma on teknisesti lähes valmis otettavaksi käyttöön. Elektroniikan komponentit pienenevät samaa vauhtia kuin tietokoneiden teho kasvaa. Kohta voidaan kikkelin juureen sijoittaa (poikalapsilla heti syntymän jälkeen)sadasosamillin kokoinen ejakulaatio- ja työntölaskuri, joka ilmoittaa verotoimistolle haltijansa nimen, sosiaaliturvatunnuksen ja kulloisenkin sijainnin. Verotoimiston työtaakan vähentämiseksi tuo laite laskee itse veron määrän, toimittaa sen keskuspaikalle, josta se menee automaattisesti E-laskuna suoraan nussijalle.
Naisiin ei näitä laitteita tietenkään asenneta, sehän sortaisi lesboja, vihreitä ja vasemmistoliittolaisia ja mamuja. Ai miten niin? En minä vaan tiedä, mutta noin vaan toimitaan. Sitä paitsi miehehthän ovat jo tottuneet maksamaan joka panosta, niin että jatketaan samaan malliin vaan.
Ja onko panovero itse asiassa sen kummempi kuin takkojen tarkastusmaksukaan? Kumpikin on vedetty hatusta ja kumpikin lisää valtion verotuloja.
Ykälle taas moitteet ideasta, jonka joku saatana valtionhallinnossa saattaa ottaa tosissaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Närpes Vargille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuo ejakulaatiokalkuraattori kuulostaa hyvin pelottavalta.

Närpes Varg: Mulla kävi kyllä mielessä, että lesbot vapautettaisiin orgasmiverosta. Ehkä jopa maksettaisiin heille 10€ per jokainen lesbo-orgasmi. Mutta kun olen tämmönen tasa-arvoisuuteen uskova mies, niin jätin sen kirjoittamatta.

Sobinisti-sika kirjoitti...

Tosta puuttuu seuraava: pisto, nosto ja ravistus.

Ja sitten asiaan: Ösmö Söininväärällä on sydämen asiana saattaa omistusasuminen asuntotulon veron piiriin. Samaa lokiikkaa voisi kohdistaa pinpi-kauppaan. Vuokrapinpistä maksetaan pinpitelineelle ja pinpiteline tietysti maksaa kaikki säädetyt yksityisyrittäjälle kuuluvat maksut. Koska puoliso, tyttis tai partneri saattaa antaa vaikka ihan ilmaiseksi pinpiä tai peräreikkää, niin tuo on saatettava veronalaiseksi eduksi ja ja tuloksi omistuspinpin haltijalle. Vero määriteltäisiin pinpin huutokaupalla ns. vapailta lihamarkkinoilta. Samalla tavalla kuin vuokrataso määrittää omistusasumien asuntotulon veron tason.

Ei mulla muuta. Moe.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sobinisti-sika. Tuo on kyllä siinä mielessä mielenkiintoinen ehdotus, että se saattaisi saattaa vihreät, vasurit ja demarit myötämieliseksi yksityiselle yritystoiminnalle. Vaan onko sulla linkkiä heittää tuohon Soininvaaran juttuun?

Anonyymi kirjoitti...Veropohjaa on laajenettava kaikilta osin ei toimi.

Kuva ja videovero yksinasuville. Tai kuten minä, en ole sosiaalisempia. Eikä tulekaan tällä tavalla. Tämä vero toimisi varmaan tietokoneelle asennattavalla ohjelmalla. Sehän samaan tapaan kuin autojen kilometrivero.

..
En ole tarpeeksi nopea kirjoittamaan.

Ruotsi nyt tukehtuu omaan mahdottomuuteensa. Tuota määrää mitä se ottaa uusia
ruotsalaisia, mahdotonta löytää kaikille työtä. Ruotsalaiset lähtevät niistä
ongelmalähiöistä Norjaan ryöstelemään.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/poliisi--ruotslaisjengit-ryostoretkilla-norjassa/2785180

Sama suomessakin työvoimaa kyllä olisi, mutta löytyykö työtä. Ei Suomi tarvitse lisää pakolaisia
tai muita huonommin työllistyviä. Kun niitä on jo.


Kotimaa

tiistaina 6.8.2013 HS

Suomessa lähes 150 000 vaikeasti työllistyvää

Lähes puolet Suomen työttömistä on vaikeasti työllistyviä.

Suomessa on jopa 144 000 vaikeasti työllistyvää ihmistä, arvioi työ- ja elinkeinoministeriö TEM.

Liki puolet kaikista työttömistä eli noin 48 prosenttia lukeutuu vaikeasti työllistyvien ryhmään.

Joukossa on pitkäaikaistyöttömiä eli yli vuoden ilman työtä olleita. Mukana on myös erilaisiin työvoima-koulutuksiin osallistuvia, jotka koulutuksen jälkeen palaavat työttömiksi.

"Heillä on pysyviä vaikeuksia löytää töitä", työmarkkinaneuvos Kimmo Rothsanoo.

Becker kirjoitti...

Tämä muuten saattaa olla nykytekniikalla täysin toteutettavissa. Uudet älysirut ovat niin pieniä, ettei niitä enään pystytä poistamaan asennuksen jälkeen ja niillä pystytään pian jopa vaikuttamaan psyykkeeseen ja ohjaamaan kantajansa käyttäyttymistä.
Joten eipäs naureskella siellä, sillä tämä verotus saattaa olla huomispäivää.

Ruotsissa tuollainen ejekulaattorikalkulaattori olisi varmaan myyntimenestys, sillä raiskaajat saataisiin kiinni lokitietojen perusteella. Jaa mutta eihän tämä maahanmuuttajia koskekkaan.

Paikalliset feministit, siis sekä mies että naispuoliset ovat ehdoittaneet että mikäli mies haluaa yhdyntää, niin siitä pitää sopia etukäteen kohteen kanssa, jotta akti tapahtuisi hyvässä yhteisymmärräksyssä. Jotta patriarkaalinen vaikkapa omaan vaimoon kohdistuva äkillinen seksin halu ei olisi yksipuolista. Mahdollinen akti voitaisiin vaikkapa kirjallisesti sopia, jotta asiasta ei jäisi väärinkäsitystä.

Sobinisti-sika kirjoitti...

Kun laittaa hakuun "Asuntotulon verotus Soininvaara" niin saa useita linkkejä Öden kirjoituksiin aiheesta. Koska asiaan pitää palata vuosi toisensa jälkeen, niin asia on Ödelle selvästi tärkeä. Nuo esimerkit vaan ovat hieman tyhmiä. Jos Lahtinen ja Virtanen sattuisivatkin saamaan työpaikat toistensa kotikaupungeista, niin tuskinpa ne niin tyhmiä olisivat, että ilmoittaisivat asiasta viranomaisille. Asuisivat vaan sen vuoden ajan toistensa kämpissä vastikkeen maksaen. Ja tietysti jos on vastikkeissa eroa, niin erotuksen voi sopia käteisellä.

Lakeudenmies kirjoitti...

Tervehdys Yrjölle.

Hienoa nähdä että minun tekstini poikivat uusia aivoituksia muuallakin.

Vaan kehottaisin olemaan hieman varovainen noiden ehdotuksien kanssa, tuo nimittäin kuullostaa hieman liian perustellulta verotusperusteelta kun otetaan huomioon se julkishallinnollinen kusannustaakka joka hässimisestä kuitenkin syntyy.

Vaan eivät ne oletettavastikaan verottajalta raharaivossaan ideat lopu kesken. Tämä nykyinen verokehitys pistää vakavasti miettimään veropakolaisuutta. Tahi sitten oman itsenäisen valtion perustamista omalle tontille. KAi sitä jonkinmoinen arvostus annettaisiin kuitenkin kun taistelisi viimeiseen patruunaan oman valtionsa puolesta ja viettäisi loppuelämänsä maanpetoksesta vankilassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Beckerille, Sobinisti-sialle ja Lakeudenmiehelle & kiitos kommenteistanne. Tuohon Beckerin kertomaan seksin etukäteissopimukseen törmäsin aikanaan jossain scifi-kirjassa ja Ruotsissahan osataan muuttaa scifi todeksi. Luin itsekin tuon uutisen hiljattain, mutta en muista, että missä lehdessä se oli. Tuo Lakeudenmiehen termi ”raharaivo” on varsin kuvaava valtion veropolitiikasta. Ja veroilla pitkälti ostetaan hyvää omaatuntoa ja rahoitetaan poliittista utopiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mä ehdottaisin sellaista veroa että aina kun jonkun puolueen kansanedustaja, puoluetoimiston keskeinen työntekijä, meppi tai muu ylemmän broilerivartaan valuuttamarinoitu hepsankeikka osoittaa täydellistä ammattitaidottomuutta talousmatemaattisissa kysymyksissä niin kyseiseltä puolueelta leikattaisiin tolleen sata tonnia heti siitä paikasta puoluetuesta pois. Ja jos puoluetuki kulutettaisiin loppuun niin sitten seuraavaksi puoluelehtiä koskevat tuet. Sitten puolueen nuorisojärjestön tuet. Sitten voitaisiin käydä puolueen kansanedustajien ja ministerien palkkapussilla. Sitten puolueen aikaisempien napahenkilöiden eläkkeillä...

Jossain vaiheessa saattaisi sitten käydä niin että puolueet lakkaisivat ottamasta näitä Mitroja, Kontuloita ja Kumpula-Natreja listoilleen ja jonottaisivat raha-asioista edes jotain tajuavia vaalilistoilleen

Siunausta kaikille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuollaisen veron minä kyllä lämpimästi hyväksyisin.

korpisoturi kirjoitti...

Mulla meinas viski läikähtää peltipaidan rinnuksille, kun kattelin sitä A-tookkia televisiossa. Juontaja kysy Kumpula-Natrilta valtionvelan määrää, ei tienny. Minäkin tiesin sen n. 100 milj. tarkkuudella, vaikka olenkin vain tällänen perusjuntti. Vaikka ei nykyään kohta mikään jaksa hämmästyttääkkään, niin vois odottaa asiantuntijana esiintyvän edustajan nyt olevan tietoinen oleellisista asioista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Korpisoturi. Vaarallistahan ei olisi, jos kyseinen henkilöä olisi vain ns. asiantuntija. Nämä ns. asiantuntijathan ovat mediahuoria, jotka tulevat kertomaan medialle, mitä media haluaa kuulla, kunnes sitten etsitään tilalle toinen ns. asiantuntija, ettei naama kulu. Vaarallista on se, että kyseinen henkilö ei ole ns. asiantuntija, vaan päättäjä. Kansanedustaja ja suuren valiokunnan puheenjohtaja.