torstai 7. huhtikuuta 2016

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXXII

1. Eurooppalaista Komsomolskaja Pravdaa

Kiitos vakikommentoija Taisteluvälineupseerin tuli hotellin respassa törmättyä siihen, mitä Jussi Halla-aho kertoi facebook-päivityksessään. Eli Euroopan Unioni suunnittelee lapsiin kohdistuvaa oikeaoppista poliittista kasvatusta mikä pistää tässä suunnassa kieltämättä purkan pysähtymään, mutta ei sinänsä yllätä. Annetaanpa Jussin kertoa:

Ensi viikolla EU-parlamentti keskustelee ja äänestää parlamentin oma-aloitteisesta mietinnöstä (own-initiative report, ts. ei-lakiasäätävä asiakirja) nimeltä "Learning EU at school".

Mietintöesityksen tavoitteena on vastustaa "varhaisesta iästä" lähtien "euroskeptisismin leviämistä" sekä "edistää eurooppalaista yhteenkuuluvuudentunnetta" ja "monikulttuurisen ja monietnisen yhteiskunnan hyväksyntää".

Mietintöesitys kehottaa jäsenmaita kehittämään "poliittista kasvatusta" ("political education") kaikkia kanavia hyödyntäen ja rahoitusta lisäten. Poliittisessa kasvatuksessa tulisi hyödyntää koulukirjoja, opetussuunnitelmia, opettajankoulutusta, vapaa-ajan harrastuksia, sosiaalista mediaa, roolipelejä, työharjoittelua, vapaaehtoistyötä jne.

Tuossa on kolme varsin hurjaa kappaletta, sillä jos näin on, niin Euroopan Unionihan on perustamassa jonkun asteista kaikille pakollista eurokomsomolia, vaikka vielä ei ole liittovaltiota eikä eurokansalaisuus ole kuitenkaan vielä poistanut alkuperäisiä kansalaisuuksia ja kansallisvaltioita, ainakaan kokonaan. Itse asiassa minä en ole koskaan anonut eu-kansalaisuutta, joten ihmettelen miksi se on minulle myönnetty. No, joka tapauksessa tuli käytyä läpi tuo ”Learning EU at school”-mietintö. Tietysti teksti on paljolti vaikealukuista poliittista stiiknafuuliaa englannin kielellä, mutta kyllähän sieltä löytyi Jussin kommentin vahvistavat kohdat. 3.2.2016 julkaistussa muistiossa erityisesti nämä kohdat pistivät silmään:

The role of Member States

39. Encourages Member States to support, review and update their education systems – and
all forms of EU-related curricula content at all levels of education, including vocational
education and training – with a view to strengthening the EU dimension in close
collaboration with all relevant actors at EU and national level, while strongly encouraging
regions and local authorities to do the same, in particular when they have direct
competences in educational systems.

40. Encourages the Member States to support all possibilities of conveying more information
about the EU to learners as well as to teachers and other educators through formal, nonformal
and informal learning, and to fully exploit and complement EU financial
instruments, programmes and initiatives in this regard.

41. Asks Member States to take further action to promote intercultural, non-discriminatory
and inclusive education and citizenship values in school and university curricula.

42. Calls on the Member States to increase investment in quality education, also by means of
greater partnership with the private sector, and to promote equal opportunities for all, and
to provide all educational and training institutions, as well as teachers and other
educators, with the support necessary to empower them to introduce and continuously
develop an EU dimension in education from an early age that goes beyond the class
room.

44. Calls on the Member States to involve migrants, refuges and faith communities in
respectful and empowering citizenship-building processes, ensuring their participation in
civic and cultural life.

46. Considers that the Member States, in dialogue and cooperation with educational actors,
should seek opportunities to exchange ideas and examples of good practice in integrating
an EU dimension into their educational programmes, in order, inter alia, to boost young
people‟s knowledge and understanding of the process of building EU citizenship and the
EU institutions, thereby enabling them to see the Union as an integral part of their living
environment that they can and are expected to shape.

EXPLANATORY STATEMENT

This situation may be remedied if citizens are better informed and encouraged to be engaged
and take an active interest in the European unification project. One central way to do so is
enhancing an EU dimension in school education that can help to overcome Euroscepticism
and prepare citizens to live and work in an increasingly complex and globalised world.

Lisäksi 20.10. 2015 julkaistussa, sisällöltään suurinpiirtein samanlaisessa muistiossa on kohta:

Calls for an urgent renewal and strengthening of EU citizenship and political education
across the Member States, with the aim of equipping learners with relevant knowledge,
skills and competences, and empowering them to exercise their democratic rights and
responsibilities, to value diversity, and to be active and responsible citizens.

(alleviivaus oma)

Tuossa kiteytyy hankkeen kova ydin, eli tarjolla on koulun kautta lapsille suunnattavaa ja entisestäänkin lisääntyvää EU:n integraatio- ja monikultturismipropagandaa. Eli isketään sinne, missä vastarinnan mahdollisuus on vähäisin ja pyritään saamaan aikaan lapsuudesta saakka EU:hun, eurokansalaisuuteen, sitä kautta liittovaltioon ja luonnollisesti monikultturismiin täysin sitoutuneita ja ne perusarvoikseen omaksuneita kansalaisia. Sinänsä, jos tätä juttua kirjoittaisi vaikkapa puolan kielellä toimiva Ykän puolalainen vastine (voisiko hän olla vaikka Grzegorz Kurde), hän tuskin olisi kauhean huolissaan, sillä puolalaiset näyttävät tällä hetkellä olevan huomattavasti suomalaisia fiksumpaa porukkaa ja he todnäk toteavat että ohjeistakaa keskenänne, kurwa.

Mutta meillä Suomessa tilanne on toinen. Meillä EU:n ohjeistukset pannaan voimaan mistään tinkimättä ja äärimmäisellä pikkutarkkuudella. Kun ajatellaan Suomea ja suomalaista virkamiesajattelua yleensäkin, on hyvin todennäköistä että mietintö muuttuu vallitsevaksi käytännöksi. Suomalainen virkakoneistohan ei kyseenalaista sille annettuja ohjeistuksia ja määräyksiä ja toteuttaa ne kirjaimellisesti hetkeäkään miettimättä että onkohan tässä järkeä vaiko ei. Ei sen tarvitse miettiä, sillä se voi aina todeta, että ”asiasta on päätös”. Itse asiassa tuo esitteillä oleva ohjeistus sopii sinänsä jo nykyisin vallitsevaan suomalaiseen opetuskäytäntöön, josta tässä blogissa on puhuttu ennenkin, sillä muistutetaanpas vielä siitä millä ohjeistuksella Opetushallitus vaati useamman vuoden ajan rasismin perkelettä poistettavaksi suomalaisista lapsista. Eli:

"Eri tutkimusten mukaan toimivin keino on vaihtoehtoisten toimintamallien luominen. Ellei se enää ole mahdollista, on koulun tehtävä lopettaa rasistinen toiminta interventiolla. Tässä kuten muussakin pätee sääntö: positiiviset kokemukset luovat positiivisia asenteita, negatiiviset kokemukset ja esimerkit luovat vihaa.

Lasten ja nuorten ennakkoluuloihin ja rasismiin on onnistuneesti vaikutettu yksinkertaisella, mutta pitkäjänteisellä toiminnalla seuraavin askelin:

* nostetaan esille positiivisia esimerkkejä ja kertomuksia, kaikki negatiiviset kertomukset sivuutetaan ilman huomiota

* nostetaan esille esimerkkejä myönteisestä kehityksestä ja tehdään positiivisista tapahtumista näyttäviä dokumentteja ja suuria uutisia

* edellinen nostaa esille lisää positiivisia esimerkkejä, joille annetaan näyttävää julkisuutta

* näin kerätään näyttöä sille, että ilmapiirissä tai jonkin ryhmän käytöksessä muutos on mahdollista, muutoksesta on myönteisiä esimerkkejä ja että juuri minun ryhmäni jäsenillä on positiivisia kokemuksia ja he ovat muuttaneet asennettaan."

Tuo ohjeistus oli voimassa useita vuosia. Viime marraskuussa sivuja on sitten päivitetty lievempään muotoon:

Lasten ja nuorten ennakkoluuloihin ja rasismiin on onnistuneesti vaikutettu yksinkertaisella, mutta pitkäjänteisellä toiminnalla seuraavin askelin:

·         nostetaan esille esimerkkejä myönteisestä kehityksestä ja tehdään positiivisista tapahtumista dokumentteja ja uutisia

·         näin kerätään näyttöä sille, että ilmapiirissä tai jonkin ryhmän käytöksessä muutos on mahdollista, muutoksesta on myönteisiä esimerkkejä ja että juuri minun ryhmäni jäsenillä on positiivisia kokemuksia ja he ovat muuttaneet asennettaan.

Mikä päivitys ei itse asiassa muuta ohjeistuksen sisältöä tosiasiallisesti ollenkaan eli opetus pohjautuu kovasti muunnettuun totuuteen eikä edes kiistä sitä. Lisäksi ohjeistuksessa huomautetaan:

Ruotsalaisten kokemusten mukaan jyrkän rasistiseen toimintaan johtava kehitys alkaa erittäin varhain. Selkeä "linjavalinta" kasvussa rasistiksi tapahtuu jo noin 11 vuoden iässä, ja sen jälkeen kehityksen suuntaa on työläs muuttaa. Tästä syystä varhainen asennekasvatus ja myös historiaan liittyvä tietopuolinen opetus on tarpeen jo ennen kuin systemaattinen historian opetus alkaa. 

Tietysti asian voi ajatella myös juuri toisinpäin, eli 11-vuotias saattaa hyvinkin olla jo sen verran kehittynyt, että osaa tunnistaa propagandan propagandaksi eikä tietopuoliseksi opetukseksi. Kyllähän mekin aikanaan 1970-luvulla veisteltiin 11-vuotiaina neuvostovitsejä, vaikka virallinen totuus syvensi, levensi ja laajensi. Joka tapauksessa hotellin respassa suositellaan ala-asteikäisten lasten vanhempia tarkkailemaan, että mitä mukuloillenne opetetaan. Niin nyt kuin eritoten tulevaisuudessa. Kannattaa ehkä tarkkailla eniten satuja ja sitä, millä sanoilla ne aloitetaan. Ne perinteiset saduthan alkavat sanoilla ”olipa kerran”. Edistykselliset sadut puolestaan ”kerran tulee olemaan”. Voi olla, että mukulanne saatetaan panna pian väkisin laulamaan nykypäivään päivitettyä versiota kappaleesta ”Lenin-setä asuu Venäjällä”.


2. Vaihteeksi järkeviä virkkausohjeita

Tässä blogissahan on aikaisemminkin käsitelty feminististä vitunvirkkausharrastusta. Feministivirkkaajat toteavat, että vitun virkkaajaksi ryhtyminen on syvällinen kokemus, jossa on iloa ja huumoria eikä hotellin respassa tätä tietysti kielletä millään muotoa sillä silloinhan täällä syyllistyttäisiin seksismiin ja muihin hirvittäviin asioihin.

Mutta jos tuheron virkkaaminen aika ajoin alkaa kyllästyttää, niin silloin voi vaihteeksi virkata jotain hyödyllistäkin, eli mustekaloja keskosille. Idea on oikeastaan aika fiksu. Eli kun keskoset ovat keskoskaapissa, niin he tarttumisrefleksin vuoksi saattavat tarttua kaikkiin tarpeellisiin piuhoihin. Siksi heille on alettu virkata mustekaloja, joihin on mukavaa ja ennen kaikkia turvallista tarttua.

Silloin harvoin, kun Yle tekee jotain positiivista, niin tokihan se täytyy mainita. Nyt Yle Pori on päättänyt käynnistää kampanjan turvalonkeroiden keräämiseksi Satakunnan keskussairaalan keskospotilaille. Siihen voi osallistua tuon linkin kautta. Hotellin respassa nostetaan hattua Yle Porille.


25 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Mikä ero loppujen lopuksi on sillä, kasvattaako uskonnollinen perhe lapsensa uskontonsa tukijaksi ja sillä, että sosialisti kasvattaa omat lapsensa palvomaan omaa EU-uskontoaan. Suvaitsevaisuus loppuu siihen paikkaan, kun pitäisi suvaita erilaisten uskonnollisten tapojen leviämistä omassa elinpiirissä.

Nyreä kirjoitti...

"Eurooppalainen yhteenkuuluvuudentunne" on perinteisesti tullut esiin tilanteissa, joissa on tarvinnut yhdessä kamppailla hunnien, saraseenien, mongoolien tai turkkilaisten "monikulttuurisen ja monietnisen" maahantunkeutumisen torjumiseksi.
Tarvittanee aika paljon "poliittista kasvatusta" tämän päälaelleen kääntämiseksi.

Tavoitellun "eurooppalaisen identiteetin" pulma on nk. poliittisessa korrektiudessa. Se kun ei mahdollista mitään tunnistettavia ominaisuuksia. Ei varsinkaan mitään, mitä eurooppalaiset ovat perinteisesti olleet.

Anonyymi kirjoitti...

https://twitter.com/ChateauEmissary/status/717918958196625408

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle, Nyreälle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Jos puhutaan yksittäisistä perheistä niin ei kai hänessä niin suurta eroa ole. Mutta tunnen minäkin uskovaisia perheitä ja ne ovat pitäneet tämän asian oman perheensä sisällä, eivätkä ole puuttuneet varsinaiseen kouluopetukseen. Sen sijaan sosialistit, tai viisaampaa tässä tapauksessa olisi sanoa federalistiset utopistit haluavat tunkea kärsänsä jokaisen lapsen, jokaisen kodin ja jokaisen perheen asioihin ja vaatia opetusoikeutta siitä, kuinka ajatella oikeaoppisesti. Tämmöisiä yhteiskuntiahan on maailmanhistoriassa ollut useitakin ja heillä on ollut sama puolustus kuin näillä utopisteilla eli ”mutta kun me ollaan oikeassa”.

Nyreä: Kyllä niin. Nyt eurooppalainen yhteenkuuluvuudentunne ja ns. Euroopan idea on taas sitä, että ei ainoastaan aukaista rajoja, vaan tehdään rajan ylittämisestä itsetarkoitus.

Ano: Kiitos linkistä. Nyt minun on vaan pakko tunnustaa, että kun maailma on tällä mallillaan, niin en pysty sanomaan, että oliko tuo tehty tosissaan, vai oliko tuo helvetin hyvää läppää.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä ottaa selvää, minkälaista aivopesua kymmenen ikävuoden molemmin puolin olevat lastenlapset saavat koulussa. Uskaltaisikohan kyseenalaistaa lapsille opettajien jakamaa tietoa? Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on toinen asia, josta ei ole olemassa perusteltua ja objektiivista tietoa ja jonka "torjuminen" maksaa maltaita myös suomalaisille. Sillä sektorilla WWF:n, GreenPeacen ja tuulivoimayhdistysten tapaiset järjestöt jakavat värittynyttä tietoa ja ovat tippa linssissä pyyteettömästi pelastamassa tätä palloa jälkipolville aivan kuten suvaitsevainen eliitti nyt pelastaa näitä turvapaikkaturisteja joutumasta kohtalosta kauheimpaan eli hirvittävien suomalaisten rasistien hampaisiin.

Joka tapauksessa Ykä otti esille asian, josta ei puutu kommunismin kaltaisia kaikuja ja jos tämäkin kuvaamasi suositus, hanke tai mikä se nyt onkaan, Suomessa taas niellään koukkuineen päivineen, niin oikeasti tulevaisuus alkaa pelottaa entistä enemmän. Tytöt ovat varmaan vielä helpompia tapauksia kuin pojat. Voin hyvin kuvitella itseäni tuossa iässä; sääli ja sympatia reppanoita pakolaisia kohtaan olisi ollut ylitsevuotava ja oppi olisi varmasti uponnut kuin kuuma veitsi voihin. Kun jo elämää vielä ymmärtämättömät lapset aivopestään, lopullinen katastrofi on aina vaan lähempänä.

Rouva Ano

Euvostotaivas kirjoitti...

No huh huh, tässähän alkaa jo melkein toivoa ensi kesän rikastusaallon saavuttavan sellaiset mitat, että koko euvostorakennelma sortuu. Haittapuolena tosin olisivat tänne jäävät rikasteet. Mikäli romahdus olisi tarpeeksi perusteellinen ja "kulttuurikokot" huolellisesti sytytettyjä, suuri osa maahantunkeutujista lähtisi pettyneinä takaisin kotiinsa "kuolemaan" niin kuin jotkut suurin piirtein ovat jo ehtineetkin julistaa palveltavanaololuvan viivästyessä.

Vakavasti puhuttuna kuluva vuosi alkaa olla viimeinen vuosi nousta vastarintaan Euvostoliiton aatteellista totalitarismia vastaan. Hollantilaiset antoivat juuri merkin. Kesällä olisi brittien vuoro. Täytyy toivoa, että Euroopassa toimivat vanhat kulttuurikansat toimisivat ja asettaisivat orjamaiset suomalaisetkin tapahtuneen tosiasian eteen samaan tapaan kuin aikanaan 1917 Venäjän imperiumin sortuessa ja 1918 Saksan osoittautuessa liian heikoksi hännysteltäväksi.

LW kirjoitti...

Vitsikästähän tässä on, ettei tuollaisella kasvatuksella edes torjuta luotettavasti rasismia, kommunismia, tai mikä ikinä se hyvien ihmisten senhetkinen mörkö onkaan. Ohittamalla kaikki vasta-argumentit, ja keskittymällä vain oikean totuuden hehkuttamiseen, luodaan kovia, mutta hauraita maailmankatsomuksia. Jos näkemys on truismi, niin ok, todennäköisin reaktio sen kyseenalaistamiseen on joko nauraminen tai suuttuminen. "Miten tuo idiootti edes yrittää väitellä siitä, onko maa pallo tai monikulttuuri rikkaus? Totta kai se on!" Aina välillä jokin menee kuitenkin panssarista läpi, ja silloin ollaankin aivan aseettomia toisen enemmän tai vähemmän hiotun argumenttikokoelman edessä.

"Rokottaminen" toimii yleensä paremmin. Käsitellään "vastapuolen" argumentteja, otetaan ne vakavasti, ja selitetään luokalle, miksi ihan täysijärkinen ihminen voi olla sitä mieltä ja silti olla väärässä. Sikäli kun oppilaat keksivät itse perusteita tälle, niin aina parempi. Pätevä opettaja, jolla on yleissivistystä ja joka on ajatellut asiaa vähän enemmän kuin ne pennut/teinit, pystyy kyllä ohjaamaan keskustelua haluamaansa suuntaan.

Mutta arvatkaapa vain, kuinka pitkään sellainen opettaja pysyisi virassaan, joka käyttäisi tuollaisia tekniikoita biologista rasismia tai vaikka ihan tavallista maahanmuuttokriittisyyttä vastaan? Jossain rikastumista vaille jääneellä paikkakunnalla ehkä, mutta tuskinpa täällä Helsingissä. Sen lisäksi, että mamukriittisyyden ottaminen vakavasti nyt vain on tiettyjen tapausten mielestä törkeää rasismia, ei näille taida riittää se, ettei lapsista tule rasisteja. Heidän tulee myös oppia vihaamaan rasisteja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Euvostotaivaalle ja LW:lle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Ja tuota aivopesua tehdään täysin häpeämättä. Ei sitä edes kiistetä. Ilmastohan maailmassa muuttuu sinänsä aina, mutta kyllä siihen vaikuttaa myös hyvä kaverimme Arska. Tuhat vuotta sitten oli lämpimämpää kuin nyt eikä silloin ollut vielä ensimmäistäkään polttomoottoria. On tietysti hyvä että ympäristöä suojellaan, mutta on taas täysin älytöntä mennä tuhoamaan suomalainen teollisuus siksi, että suomalaiselle vihreälle tulee hyvä mieli. Samaan aikaan kun joku Kiina lykkää paskaa ilmaan minkä ennättää. Tietämättä, että mikä hitto on semmonen kuin Suomi. Mutta tuo ehdotushan on itsessään puhdasta Neuvostoliittoa. Ei se siitä mihinkään muutu, vaikka lippu onkin toisen värinen.

Euvostotaivas: Tosihan on, että tällä vyyhdillä ei ole pienintäkään mahdollisuutta alkaa purkautua niin kauan kuin liittovaltiokiimainen EU on olemassa. Eletään toivossa, että britit kaatavat sen ensimmäisen dominopalikan.

LW: Olet villakoiran ytimessä. Ollaksesi Hyvä Ihminen, ei riitä, että ajattelet oikealla tavalla. Sinun tulee myös verisesti vihata Pahoja Ihmisiä. Ja se, kuka on Paha Ihminen määritellään tietysti Hyvien Ihmisten toimesta. Ihan niin kuin tämä olisi tapahtunut historiassa joskus ennenkin.

Becker kirjoitti...

Että silleen. No pianhan alkavat sitten suomalaiset ja ruotsalaiset koululaiset tekemään yhteismatkoja Auschwitziin rasisimin vastaiseen propagandaan kuuluvan opetusjakson loppuhuipentumana. Editykselliset svennet tekevät niitä nyt jo.
Matkalla lauletaan sitten porukalla laulua; "Juncker Setä asuu Brysselissä."

Mulle alkaa olla vähän epäselvää tuon Halla-ahon sijoittuminen tuossa EU kuviossa.
Tarvinneeko tulevaisuudessa edes häntäkään vaivautua äänestämään.

Alan entistä suuremmalla mielenkiinnolla odottamaan "Itsenäisen Suomen 100 - vuotisjuhlia", sillä saattanee olla että sanaa Suomi puheissa mainitaan vain harvoin ja silloinkin menneessä aikamuodossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Tuohon kai sitä ollaan menossa. Mutta Jussin kohdalla kehottaisin laittamaan jäitä hattuun eikä lähteä mukaan yleislahtajaisiin. Sehän alkoi tuolta MV-lehdestä ja nyt siellä on ruvennut hihna luistamaan urakalla. Vilkaisepas tuo tuorein:

http://mvlehti.net/2016/04/08/oliko-halla-ahon-kaplakka-illmanin-kanssa-vaalien-alle-jarjestetty-huijaus/

Anonyymi kirjoitti...

Päivä päivältä alkaa tämä vapaiden kansojen vapaa liitto näyttämään siltä, mitä se oikeasti on, €U diktatuurilta. Surullista on, että pieniä, viattomia lapsia aletaan aivopesemään eurooppamyönteiseksi näiden olentojen toimesta.

Tässä lyhyt artikkeli, kuinka tätä kansojenvaihtoa €U:ssa pakotetaan eteenpäin:
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2680/eu-forced-diversity-or-war.html
Siinä suoraa puhetta, niele tai nielet väkisin. Repikää siitä! Mitkään kansalliset vaalit eivät taida Suomea enää tässä "vapaa"ehtoisessa liitossa auttaa, kyyti on kylmää näin pienelle kansalle...

Eli kyseessä ei ole enää aikoihin ollut maiden vapaaehtoisuus, kuten kansa luulee, vaan liittovaltio joka nyt on täydessä vauhdissa. Maiden liput ovat vain maakuntaviirejä, eikä niillä enää ole valtiollista merkitystä. Me jotka muistamme oikean kansallisvaltion, suremme, mutta tulevat sukupolvet eivät, vaan nielevät sen mitä eteen annetaan. Tärkeintä kansalle on kuitenkin, ettei tarvitse vaihtaa rahaa eikä näyttää passia kun matkustelee €U:n tulevissa arabivaltioissa! muusta viis!

-Mikko-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Mikko. Joo, olen tutustunut tuohon jo ennenkin ja Hommaforumillakin sitä on käsitelty. Tulee vaan mieleen, että Afrikkahan on maanosa, jossa tätä niin etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta löytyy erillisten valtioitten sisällä yllin kyllin ja siellähän sota on normaalitila. Mitenkähän se täällä muuttuu jotenkin toisenlaiseksi?

Ne ihmiset, jotka aikanaan äänestivät EU:hun liittymisen puolesta eivät taatusti halunneet tätä. Eikä kyseessä ole enää edes liittovaltio, vaan politbyroovaltio. Mitä muuta EU:n komissaarit ovat?

Anonyymi kirjoitti...

Ja Goebbels taputtaa karvaisia käsiään, ei edes hän olisi osannut keksiä näin näppärää suunnitelmaa lasten aivopesemiseksi vai olisiko? Tai no, olihan natseilla se BDM-tyttöjärjestö (Bund Deutscher Mädel, josta oli myös ironinen ilmaus "Bald Deutscher Mutter" => kohta saksalainen äiti), Hitler-Jugend sekä työjärjestöt KdF "Kraft durch Freude" (voimaa ilosta) ja Organisation Todt. Eli esimerkit tuolle suunnitelmalle löytyvät lähempää kuin arvaammekaan.

Tässä sitten muutama poiminta internetin syövereistä löyhästi aiheeseen liittyen näin viikonlopun lukuhetkiksi, löysin nämä tuolta Viron Odinien sivuilta:

Tässä on nähdä kuinka syvälle tuo aivopesu onkaan edennyt eli näin eräs raiskauksen uhri Norjasta, kyseessä vasemmistopoliitikko joka sai maistaa oman aatteensa hedelmiä, näin ironisesti sanottuna. Itseltäni ei heruisi tippaakaan sympatiaa tuollaista raiskaajaa kohtaan! Tekijän etnisestä taustasta ja ihonväristä riippumatta...

Ehkä jotain hyvää näiden Odinien toiminnasta?

Tässä sitten uutinen joka laittoi allekirjoittaneen suupielet erittäin ironiseen hymyyn. Meni muslimeiden rukoushetki hieman mönkään?

FDL:n FB-sivuilta tällaisia terveisiä Khioksen saarelta Kreikasta. Pitäisikö heitä auttaa toiveensa toteuttamisessa? Kyllä minä heille köyttä lähetän jos he tuolle linjalle lähtevät...

Sitten erityiskiitokset sille kommentoijalle, joka antoi vihjeen siitä elokuvasta "Er ist wieder da", josta on myös tehty romaani (Timur Vermes). Tuli luettua se läpi ja muutamissa kohdissa tuli hieman repeiltyä. Suosittelen lukemaan!


- Soomepois Eestist -

Krypta kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Hienoa politbyroon kumoamista jälleen. Ja Ei kun virkkaamaan =)

Sledge Hammer kirjoitti...

Tuohon toiseen uutiseen. Jotenkin sopisi nykymentaliteettiin hurjan hyvin, että joku kieltäisi suvislogiikalla lapsiin kohdistuvan alkoholimainonnan kun nämä meinaavat kietaista lonkerot hyppysiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ollos hyvä Soomepois Eestist. Kirjahan ilmestyi siis ennen tuota elokuvaa mutta yhtä kaikki suosittelen molempia. Leffa tulee netflixiin nyt viikonloppuna ja uskon sen saavuttavan siten uusia faneja.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Kryptalle, Sledge Hammerille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois Eestist: Tuosta norjalaisesta suvaitsevaisesta perseeseenpannusta (eikö se muuten älynnyt panna hanttiin, yhden miehen on melkoisen hankalaa raiskata toinen mies ihan yksinään ja ilman vastarintaa) tulee mieleen tämä kurdin puukottama Ville Komsi, joka sitten netissä oli kuitenkin kovasti suvaitsevainen ja herkutteli ajatuksella kansallismielisten puroissa mätänevistä ruumiista.

Jos Kreikassa olevat turvapaikanhakijat meinaavat tappaa itsensä, niin annetaan toki heille siihen tarvittavia välineitä. Tänne tuli paljon heidän maanmiehiään, jotka totesivat, että palvelu kyllä pelasi mutta ei niin hyvin kuin he kuvittelivat, siivoamaankin joutui itse ja sellaista helvettiähän me emme kenellekään lähimmäisellemme halua. Ehkä kuolema on tie pois siitä kärsimyksestä.

Krypta: Pistä sinä virkaten. Mullahan se touhu jäi nulikkana sihen, että virkkasin metrin ketjusilmukkaa, mutta kun olis pitänyt ruveta tekeen toista kerrosta, niin meni sormi suuhun ja siellä on pysynyt. Mutta tuo mustekalavirkkausidea on huomattavasti fiksumpi kuin tuo egoa rakentava vitunvirkkaaminen.

Sledge Hammer: Piilomainontaa kieltämättä. Ehkä tässä tarvitaan viranomaisen ohjeistusta.

Taisteluvälineupseeri: Terveiset välitetty. Ajatus Aatusta stand up-koomikkona on kyllä varsin hivelevä. Miksei olisi onnistunutkin? Pistihän hän turpavärkillään kokonaisen kansakunnan polvilleen vakavanakin puhujana. ”Moi, olen Hitlerin Aatu ja meinasin kertoa teille hyviä juttuja”.

Juha kirjoitti...

Kiitos taas Ykä laadukkaasta tekstistä. Katson asioita omasta näkökulmastani ja vaikka vakavasta asiasta on kyse, niin taas nauratti muutama sananvalinta. Ehdotan, että kirjoittaisit semmoisen vastarintaliike aiheisen fiktiivisen kertomuksen, jossa valveutuneet yksilöt yhdistyisivät sissiliikkeiksi ympäri maata ja joiden tarkoituksena olisi poistaa tämä maatamme johtava ja tuhoava elitistinen aines kokonaan, kaikilta tasoilta. Viittaan jonkin aikaisemman kirjoituksesi kommenttiini, jossa ehdotin sähkön-, lämmön- ja vedenjakelun katkaisemista kaikista kuntien ja valtion virastoista. Mielestäni näistä aineksista saisit aikaiseksi mielenkiintoisen tarinan. Kiitos.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Pannaan tuo vinkkisi korvan taakse. Vähän samanlaista tai ainakin siihen suuntaan liittyvää olen aikaisemminkin kirjoittanut:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/01/sisainen-uhkakuva-osa-ii.html

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Ylellä hyvääki on, ainaki to viellä virtaa sarja on mitä mukavitna katsomista, britit osaa tehdä pienestä asiasta huumoria, Compo on paras ..

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Ensin kasvatetaan EU:n periaatteita kyseenalaistamaton Euro-Jugend, joka levittää "hyvää väkivaltaa" käyttäen Eu:n auvoa väärinajattelevien ihmisten keskuuteen. Sitten väärinajattelevien kansalaisten pakko-huostaanotetuista lapsista koulutetaan Euro-Janissaareja (näin nimetty Turkin jäsenyyden kunniaksi) joista kasvatetaan komissaareja fanaattisesti palvova iskujoukko ja elittin käsikassara...
Näin se menee - lyödäänkö vetoa?

T. Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

No perhana,tuo kommentti edelliseen kirjoitukseesi sopii myös tähän-eli varhaiskasvatus hallinnon aseena eliminoida väärät asenteet ja mielipiteet.Sitten,kun faktat tukee niitä vääriä mielipiteitä,otetaan avuksi faktojen huomiotta jättäminen,tai suoranainen faktojen vääristely.Hollywood ja muut viihteen tuottajat on täysin valjastettu ajamaan uutta uljasta maailmaa-yhä harvemmin terroristi on muslimi,ja rikolliset ovat usein valkoisia,joilla monesti vieläpä rasistinen motiivi-poliisipäällikkö on tietysti musta,ja vieläpä nainen.Kun noita USAn rikostilastoja sitten joskus näytetään,niin totuus on kyllä ns."väärä":useimmin se on musta,joka murhaa mustan.Ja noista terroristeista liki kaikki ovat muslimeja-mutta johtopäätöksiähän näistäkään faktoista ei saa vetää,vaan ne sivuutetaan rasismikortilla.Vaan veikkaampa,että sekin päivä tulee,jolloin suvakkien rasistikorttipakka on tyhjä ja käteen on jäänyt vain Musta Pekka.
Kaikkein surkuhupaisinta on,kun kommenttipalstoilla Viikingit sarjaankin on vaadittu mustia näyttelijöitä,ja nyt viimeksi alkoi itku lasten elokuvasta Tuomas Veturi:kas,kun Tuomaksen tusinasta kaverista vain kolme on tyttöjä-ja vaikka vaikka kavereita on ympäri maailmaa,niin ei yhtään Afrikkalaista!Yhyy!Niin,ja se intialainen tyttöveturikaan ei kelpaa,kun se on liian seksikäs!Että tällaisten taulapäiden pillin mukaan pitäs valkosen keski-ikäisen suomalaisen miehen tanssia...
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jpt:lle, Rikulle Raunioilla ja Veskulle & kiitos kommenteistanne.

jpt: Ja sitten ne Murdochin Murhamysteerit ovat aika mukavia.

Riku & Vesku: Tuo tulevaisuudenkuva on täysin mahdollinen ja kova hinku siihen ainakin on. Sinänsä niillä entisillä politbyroovaltioilla oli nykyaikaan nähden etutikki, eli niillä oli tiedonvälitys totaalisessa kontrollissa ja nykyisinhän niin ei ole. Mitä Vesku kertoi Hollyeoodista pitää kyllä kutinsa. Ja hei, kyllähän viikinkisarjaan voidaan ottaa mustia näyttelijöitä. Kysykää vaikka Yleltä. Muistanemme kenialaiseksi päivitetyn Mannerheimin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Asiahan on Yrjö sillä tavalla että sitä tulee elämästä helppoa kun puhuu vain aina niistä mukavista asioista ja jättää niistä ikävistä asioista puhumisen kokonaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Saattaa vain olla, että ne ikävät asiat tulevat silti koputtelemaan olkapäätä. Puhui niistä tai ei.