sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

ANTERO LÄRVÄNEN JA KUOLLEET SIELUT

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion ja Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin yhteislähetyksessä. Olemme jälleen kerran Helsingissä, ja lähetyksemme käsittelee suomalaisen julman ja verisen rasismihistorian tähän astista kulminaatiopistettä. On nimittäin käynyt ilmi, että Suomessa on tehty eräitäkin rasistisia murhia.

- Tämän ilmoittaa meille Euroopan neuvoston rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio ECRI, perustaen tietonsa muslimiyhteisön edustajien loihelausumaan ”rasistisia murhia on tapahtunut pääosin nettisivuillaan vihaviestejä julkaisevien rasististen ryhmien tekeminä." Poliisinkin vahvistaman tiedon mukaan asiassa on tosin ongelmana, että ei ole mitään tietoa siitä, ketkä on tapettu, missä on tapettu, miten on tapettu, milloin on tapettu, kenen toimesta on tapettu ja keitä nämä muslimiyhteisön edustajat oikein ovat.

- Asiavyyhti on siis sen verran sekava, että sen purkamiseen tarvitaan ammattimiestä ja haasteeseen vastaa vanha tuttumme, selitteläätiön Grand Old Man, tohtori ynnä muita pitkiä sanoja Adolf Butler. Tohtori Butler, mitenkä on? Onko kansalaisille mahdollisesti taas kerran syötetty ämpärillinen virkasuvaitsevaa stetsontuotetta?

- Tervehdys, Antero, ja hyvää päivää kuulijoille ympäri Pinnanmaan. Nythän tärkeintä ei ole se, mitä tuotetta ämpäri sisältää, vaan se, kuinka siihen on reagoitu. Ja reaktio todistaa ämpärin sisällön todeksi.


- Mitä reaktiota oikein tarkoitatte?

- Poliisin reaktiota. Poliisin edustaja nimittäin kertoi tuoreeltaan ettei edes muista, milloin poliisin apua olisi tarvittu yhdenkään muslimin kuoleman selvittämisessä. Eli se ignoroi väitteen täydellisesti. Kun ottaa huomioon, että murha on rikoksista raskain, olisi poliisin luonnollisesti pitänyt alkaa selvittää mahdollisia murhia yhteistyössä muslimiyhteisön kanssa, muslimiyhteisön asiantuntemukseen luottaen ja lisäksi poliisin olisi pitänyt luonnollisesti palkata riveihinsä muslimitaustaista henkilökuntaa. Mitään tällaista ei ole tapahtunut, joten se todistaa, ettei poliisi ota rasistisia murhia vakavasti ja on näin ollen itsekin osa rasistista sortokoneistoa ja yhtä lailla vastuussa näistä murhista täysin riippumatta siitä onko niitä tapahtunut vaiko ehkä ei. Lisäksi poliisin reaktio todistaa, että poliisissa on vieläkin aivan liian paljon ajatusmaailmaltaan rajoittunutta kenttähenkilökuntaa.

- Lisäksi on selkeästi toteennäytetty, että Suomessa todellakin on olemassa netissä toimivia ryhmittymiä, joissa vittuillaan ankarasti, ja – mikä vielä pahempaa – käytetään oikeita faktoja vääriin johtopäätöksiin. Koska tätä faktaa ei voida kieltää, ei voida kieltää murhiakaan. Ja tämä tulee helposti johtamaan rauhallisen muslimiyhteisömme radikalisoitumiseen puhtaasti itsepuolustuksellisessa mielessä. Tähän eivät ole syyllisiä muslimit, vaan heihin kohdistunut väkivaltaiseksi väitetty toteennäyttämätön väkivaltainen rasismi, joka on avoimen piilorasismin yksi törkeimpiä muotoja. Ja lisäksi toimittajan tulisi muistaa, että asiaan liittyvässä keskustelussa on unohdettu rasisminvastaisen toiminnan yksi tärkeimmistä peruselementeistä.


- Ja mikä tämä peruselementti olikaan?

- Oikeus kokemisen tunteeseen. Jos nainen mieltää kokeneensa seksuaalista ahdistelua, häntä on seksuaalisesti ahdisteltu. Jos maahanmuuttaja mieltää kokeneensa rasismia, hän on kokenut rasismia. Jos rasismintutkija mieltää kokeneensa uhkailua, häntä on uhkailtu. Ja luonnollisesti myös mikäli etnisesti edistyksellinen kansanosa mieltää tulleensa joukkomurhatuksi, se on tullut joukkomurhatuksi, ja syyllisiä tulee rangaista ankarammin kuin ketään koskaan.

- Han-suomalaiset eivät miellä tulleensa varsinaisesti joukkomurhatuksi, mutta ulkomaalaiset ovat kuitenkin tappaneet enemmän han-suomalaisia kuin toisinpäin. Voisikos niitä rasistisia murhia löytää tästä toisesta näkövinkkelistä?

- No ei tietenkään, sillä niitä murhia ei ole tilastoitu rasistisiksi, joten silloin ne eivät niitä ole. Kyseessä on ollut joko väärinymmärryksen aikaansaama valitettava tragedia tai sitten pottunokan omalla asenteellisella käytöksellään aikaansaama avustettu itsemurha.

- Nyt kun puhutaan tästä muslimiyhteisöstä, josta ei oikein tiedetä mikä se on, tulee mieleen kysymys, että sielläkin tietysti on jo aikaa sitten oivallettu, minkälaisia vastauksia kysyjä haluaa. Voisiko kyseessä olla ehkä tilanne, jossa muslimiyhteisön edustajat ovat puhuneet ns. olosuhteisiin nähden haluttua paskaa?

- Se ei ole mahdollista, sillä Suomessa asuvat islamilaiset ovat vakavamielistä uskonnollista väkeä, ja heillä on tiukat kunniakäsitykset siitä, mitä suustaan voi ladella ja mitä taas ei.

- Niistä kunniakäsityksistä tulee mieleen, että eikös siinä Koraanissa ollut melko lavea käsitys siitä, miten vääräuskoisia saa ja tulee hassuttaa?

- Toimittajan tulee muistaa, että Suomessa asuvat islamilaiset ovat maallistuneita islamilaisia, jotka eivät uskonnollisuudessaan juurikaan eroa suomalaisista. Niin että tuo Koraanivertaus on aivan turha.

- Aistin tiettyä ristiriitaa lausunnoissanne.

- Ristiriita muodostuu kuulijan korvissa, mikä on tietysti aivan ymmärrettävää, sillä toimittajahan on alun perin maansiirtopuolen insinööri ja minä olen taas selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan tohtori sekä PhD of some political science and shit, yo man. Siksi minä pystyn, ja minulla on oikeus yhdistellä tiettyjä maallikon mielestä ristiriitaisenkin kuuloisia lausumia, kun teen sen opilliseen ja poliittiseen viitekehykseen sopivalla tavalla. Näitä asioita on tietysti vaikea ymmärtää ilman asianmukaista koulutusta. Niin minulla kuin kaltaisillani on hypoteesi, josta johdetaan haluttu johtopäätös ja asiaan liittyvällä tutkimuksella hypoteesi todistetaan oikeaksi. Keinot valitaan tietenkin hypoteesin mukaan, ei sen mukaan, että hypoteesi osoitettaisiin vääräksi. Ei tämä kuulkaa mitään Elon laskuoppia ole, vaan paljon monimutkaisempaa.

- Kun nyt johtopäätöksistä tuli puhe, niin tämän raportin johtopäätös ei ollut mitenkään yllättävä, eli kehotetaan lisäämään vähemmistövaltuutetulle sekä valtaa että virkoja. Vaikka minä en hallitse sovelletun spedestetiikan taitoja, tulee mieleen termi ”tilatun makua”. Oliskos mahdollisesti niin, että lämiskä on tehtailtu vähemmistövaltuutetun toimistossa ja käytetty sitten ulkomailla, niin että kansilehdellä lukee komeasti Commission européenne contre le racisme et l´intólerance? Niin että oliskos tässäkin tapauksessa ihmisoikeuksien sijasta kyseessä akateeminen työvoimapolitiikka?

- No työvoimapolitiikkapa hyvinkin. Katsos Antero, sinulla on siihen nähden helppo tilanne, että sinä voit maansiirtopuolen miehenä tarvittaessa lähteä takaisin siirtelemään soraa paikasta toiseen. Mutta meidän alallamme ei osata muuta kuin tuomita ja päivitellä valmiin sabluunan mukaisesti. Lisäksi meidän alamme on siinä mielessä paljon vaikeampaa kuin maansiirtotyö, että maansiirtohommissa asiallista ja välttämätöntä työtä kyllä löytyy koko ajan, mutta meidän taas täytyy ensin keksiä ongelma, jonka sitten ratkaisemme. Ei se ole kuulkaa mitenkään helppoa se.

- No myöntää täytyy. Ja silloin on joskus välttämätöntä hautailla kuolleita sieluja, kun ruumiita ei ole tarjolla.

- Nimenomaan. Olen tässä huolissani erityisesti nuorten ja innokkaitten kollegoitteni puolesta. Minullahan ei ole sinänsä mitään hätää taloudellisesti. Minä toimin eräänlaisena mentorina ja hyväntekijänä pitääkseni yllä meidän harvojen nautittavaksi tulevaa meidän kaikkien yhteistä hyvää. Lisäksi, niin kuin olen aikaisemminkin todennut, minusta on edelleenkin hauskaa hässiä asioita vituralleen.

- Ja niin kuin olemme ennenkin todenneet, asioitten vituralleen hässiminen vaati rautaista ammattitaitoa. Tohtori ja muita pitkiä sanoja Adolf Butler, kiitän teitä haastattelusta. Hyvät kuuntelijat, täällä Antero Lärvänen, Helsinki. Hei äänimiehet! Mulla on sellainen hypoteesi, että lähdetään porukalla Lällävedelle saunomaan. Mutta mikä pitää Hössen niin mietteliään näköisenä?

Hösse: No nuo kuolleet sielut ja olemattomat ruumiit. Joskus tulevaisuudessa voi noin käydäkin. Kun nää etniset elementit hermostuu, niin nehän ei saa aikaiseksi muuta kuin helvetillisen älämölön ja sitten ne polttaa omat autonsa. Jos taas tsuhnan saa kovan yrittämisen jälkeen hermostumaan, jää älämölö vähemmälle ja porukkaa alkaa vaan kadota. Soissa on vielä tilaa.

Pertta: Kieltämättä näitten etnisten elementtien suututtamiseen ei paljon tarvita. Vaan tsuhnan kohdalla tilannetta vois verrata siihen, että se porukan umpirauhallisin mies on sellainen, jota ei kannata suututtaa.

- Ja umpirauhallinenkin mies hermostuu, kun sitä tarpeeksi kauan pakotetaan kumartamaan kultaista vasikkaa. Tästäpä riittääkin saunassa pulistavaa. Laitapa Pertta ykköstä läpeen, niin minä soittelen Ykänkin saunomaan.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osu ja uppos, Herra Blogimestari...

B4-B8, taistelulaiva upotettu.

YMTT kirjoitti...

Selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan tohtori sekä PhD of some political science and shit, yo man.

Näppäimistöni tarvitsee roiskesuojan.

Mutta niinhän se on: Suomessa tapahtuu muslimeihin kohdistuvia rasistisia murhia, koska muslimit itse niin sanovat. Jos poliisi väittää ettei sellaisia tiedetä tapahtuneen, niin sehän todistaa vain sen, että poliisi on mukana tässä rasistisessa salaliitossa.

Närpes varg (grrr....) kirjoitti...

Menivätpä taas Ykän havainnot kohdilleen. Tämäkin kertomus pitäisi lukea joka päivä radiossa klo 12 00 kahden viikon ajan. Kenties joku havahtuisi.
Ilmeisesti roturiekkujamme touhuavat aatteensa kanssa niin kauan, että se kuuluisa Hiljainen Mies lopulta hermostuu ja polkee muutamia asianosaisia suohon. Suomessa on paljon suuria, yksinäisiä soita ja niissä asustaa jo vanhastaan melkoinen määrä viimeisen kertansa Hiljaisen Miehen suututtaneita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Poropoliisille (YMTT) ja Närpes Vargille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Vastapuoli miinoitti vahingossa omat vesistönsä.

Poropoliisi: Sehän tässä naurettavinta on, että emmehän me tiedä, onko yksikään muslimi edes oikeasti sanonut noin, vai onko kyseessä vain yli-innokas tiedostava viranomaistulkinta.

Tuohon englanninkieliseen oppiarvoon sain aikanaan idean tästä valokuvasta:

http://cdn.ebaumsworld.com/picture/ttbardj/LARGE_word.jpg

Närpes Varg: Täytyy tunnustaa, että minua tämä jatkuva propagandamyllytys alkaa ihan oikeasti kyrpiä. Ja lisäähän on luvassa, sillä vähemmistövaltuutettu hakee projektikoordinaattoria, jonka ”tehtävänä on kerätä tietoa yhteiskunnassa esiintyvistä rasistisista symboleista, julkaisuista ja puheista ja niihin liittyvistä sosiologisista ja juridisista ongelmista”.

http://www.vahemmistovaltuutettu.fi/fi/ajankohtaista/1/0/vahemmistovaltuutetun_toimistoon_haetaan_projektikoordinaattoria_maaraaikaiseen_virkasuhteeseen_ajalle_12_8_2013_-_31_12_2014

Ja hakijoita on riittänyt pilvin pimein:

http://www.vahemmistovaltuutettu.fi/vahemmistovaltuutettu/viestinta/tiedotteet/1/0/hakijaennatys_projektikoordinaattorin_virkaan

Kari kirjoitti...

Jos haluaa tutustua kunnon vihapuheeseen, kannattaa mennä kansallisarkistoon tai yliopiston kirjastoon lukemaan työväenlehtiä vuosilta 1917-1918. Riistäjät köyhien verta juo ja porvari saa palkkansa. Vuoden 1918 sotaa on moni pyytänyt anteeksi, mutta onkohan journalistiliitto? Silloin ei ollut muita tiedostusvälineitä kun sanomalehdet ja joukkotilaisuudet. Sanomalehdillä oli keskeinen rooli vihanlietsonnassa silloin. Nyt ne tekevät samaa. Miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Suomeen tarvittaisiin ehdottomasti ENEMISTÖVALTUUTETTU, johon virkaan ehdotan Ykää, perusteina kansan syvien rivien enpiiristä tuntemusta, realistista joskin kyynistä tulevaisuuden analysointia, saatanallista sarkasmia ja vähemmistövaltuutetuille sunmuille antautumuksellista vittuilua. On totta että kun tsuhnan saa hermostumaan jälki ei välttämättä ole kaunista, kuten närpes tuossa jo totesikin on suomen soissa viellä tilaa.

T: Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Karille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Kari: Tuo kysymyksesi ”nyt ne tekevät samaa, miksi?”, on erittäin hyvä, ja sitä minä olen oikeastaan yrittänyt pähkäillä koko tämän blogihistoriani ajan saamatta asiasta täyttä selvää. Vaihtoehtojahan on:

- Voi olla, että nämä ihmiset ihan oikeasti uskovat johonkin oikeudenmukaiseen meidän kaikkien yhteiseen maailmaan ja sehän on tietyllä tavalla helppoa kun valmis sabluuna on annettu, eikä itsellä se kovin kriittinen ajatuksenjuoksu pelaa.

- Voi olla, että halutaan esittää snobbailevaa intellektuellia ja tehdä tiukka ja mahdollisimman julkinen pesäero haalari- ja karvalakkiväestöön. Ja mahdollisimman julkisesti ilmoittaa se, että katsellaan sitä väestönosaa ja ennen kaikkea heidän mielipiteitään nenänpieltä pitkin. Samalla tietysti unohtaen, että se heidän halveksimansa väestönosa itse asiassa elättää heidät.

- Tietysti voi olla kyse molemmista vaihtoehdoista ja puhtaasta inhimillisestä häpeän pelosta. Jos on jotain ehdotonta totuutta jauhanut viimeiset viisitoista vuotta, niin vaikeahan sitä on julkisesti ruveta tunnustamaan, että tulipa puhuttua tuubaa.

- Aina on tietysti vaihtoehto Canada.

Punakapinaa ja sitä edeltäviä vaiheita jos ajatellaan, niin en lähde syyttämään ketään kummaltakaan puolelta. Aika oli toinen, tilanne oli toinen, nälkäkin oli vieraana, vallankumous Venäjällä. Ehkä se oli jotain väistämätöntä. Levätkööt rauhassa.

Ano: Kiitos kannustuksesta. Tosin enemmänkin minä saattaisin hakea vähemmistövaltuutetun virkaa, sillä minähän olen ollut työni puolesta tekemisissä näitten vähemmistöjen kanssa huomattavan paljon ihan live-elämässä jo neljännesvuosisadan. Live-elämässä siis, enkä kirjoituspöydän takana. Minut on tosin työssä tunnettu melkoisen tiukkana jöön pitäjänä, joten en ehkä sovellu.

Muutenkaan niin enemmistö- kuin vähemmistövaltuutetun homma ei minulle käy, sillä niissä joutuu:

a) pitämään pukua ja kravattia (ei onnistu)

b) muuttamaan Huitsinnevadasta takaisin Helsinkiin (ei tasan onnistu)

Mutta valtuutettujen sijasta meille varmaankin tarvittaisiin perustuslakituomioistuin, joka voisi ottaa kantaa esim. tähän positiiviseen erityiskohteluun sekä Suomen muuttamiseen EU:n maakunnaksi. Tosin voi olla, että kaiken varalta kaikki lakimiehet, mitkä siihen valittaisiin olisi viisainta hankkia yksityiseltä sektorilta.