torstai 17. syyskuuta 2015

HUITSINNEVADA VASTAA PÄÄMINISTERILLE

Som´moro, Sipilä. Siis meinaan pääministeri. Täällä Ykä. Siis meinaan tämmönen nobody Huitsinnevadasta. En käytä etunimeäsi, sillä emme ole sinuväleissä. Emmekä koskaan tule olemaankaan. Enkä erityisemmin kunnioitakaan sinua, sillä minä yleensä en arvosta ihmistä tittelinsä vuoksi vaan katson miestä itseään. Enkä sinussa muuta näe kuin tittelisi ja kaikki muu on kovin kevyttä. Niin että jos tulet manttaalilleni, vaikka kuinka pääministeri oletkin, niin pyydän sinua poistumaan. Jos et poistu, niin käsken ja jos et usko sitäkään, niin silloin jätkä toimit jo ihan omalla vastuullasi.

Menit sitten ja puhuttelit suomalaisia. Ihan televisiossa. Ja radiossa. Puheesi siinä omasta mielestäsi vähemmän tärkeässä osuudessa käsittelit valtiontaloutta ja tiedätkö mitä, ei minulla oikeastaan niitä leikkauksiasi vastaan pahemmin mitään ole. Leikkaukset sattuu minunkin huusholliin kipeästi, sillä vuorotyöläisiä ollaan. Mutta kestän sen ja kestän senkin jos viet meiltä vaikka lomarahat. Lomaltapaluurahojahan ne aikanaan olivat. Hyväksyn mutisematta. Tajuan sen, että valtio on velkaantunut ja julkishallinto turvonnut, joten karsittava on. Tämä selvä. Menen töihin jatkossakin ja pistän vaimoni kanssa suun säkkiä myöten, tosin tässä asiassa minulla on sinulle vielä hieman huomautettavaa, mutta laitan sen kirjoitukseni loppuun, sillä eihän tämä sinunkaan mielestä ollut se tärkein asia. Tärkein asia kun meinaan yleensä esitetään ensimmäisenä ja sen jälkeen sanotaan, että niin joo, tästä minun piti vielä huomauttaa ja niinhän sinä teitkin.

Se, mikä mielestäsi oli tärkeintä ja minkä asiasta tehden otit ensimmäisenä esille oli asia, joka rajoittuneen ymmärryskykysi (sinä vissiin ihan oikeasti uskot, ettei väitetyllä hädänalaisuudella kukaan kuseta) on ns. pakolaiskriisi. Jos et olisi niin hyväuskoinen hölmö, niin tajuaisit, että kyseessä ei ole mikään pakolaiskriisi vaan siirtolaiskriisi. Ja kriisin siitä tekee se, että nämä tyypit, joita sinä kuvittelet pakolaisiksi eivät tule tänne töihin, vaan ne tulevat sinun hyväksymän loppuikänsä kestävän elatusautomaatin piiriin. Ymmärsitkö, vai väännänkö vielä rautalangasta? Tai ratakiskostahan se sinun kohdalla pitäisi tehdä.

No, mennäänpä sitten siihen, mitä sinä halusit meille hallintoalamaisillesi tästä asiasta sanoa ja ennen kaikkea siihen, mitä minä haluan sinulle siitä sanoa:

Pakolaistilanne kiristyy Euroopassa nopeasti ja maailma on rauhaton.

Maailma on aina ollut rauhaton, tiedän sen ilman sinun opetustasikin, mutta muistutan sinuakin vielä, että jos minä muutan sinun kämppääsi ja vaadin sinulta loppuikäni elatuksen ja sinä nenästävedettävä ääliö sen vielä maksat, tai lähinnä maksatat toisilla, niin minä en ole pakolainen vaan härski jätkä joka vetää sinua nenästä. Mutta sinä olet edelleenkin nenästävedettävä ääliö, joka tietysti voi olla sellainen, jos huvittaa mutta mikään ei oikeuta sinua vaatimaan kanssaihmisiäsi olemaan yhtä typeriä kuin mitä sinä itse olet.

Aloitan pakolaistilanteesta, mutta muuten keskityn talouden karuun kuvaan ja uudistamisen tarpeeseen.

Jos ymmärtäisit sen, että taloutta ei korjata köijäämällä tänne järkyttävissä määrin sellaista, jota ei haluta, jota ei tarvita, josta ei ole todistettavasti ollut mitään hyötyä, joka on äärimmäinen taloudellinen rasite, joka kahdenkymmenenviiden vuoden jälkeen ei synnytä mitään muuta kuin lisää taloudellista rasitetta ja joka kiittää tästä kaikesta tolkuttomalla määrällä väkivalta- ja seksuaalirikoksia, sillä ei paranneta taloutta vaan sillä sekä tuhotaan yhteiskuntarauha että huononnetaan taloutta, mistä sinä tykkäät niin kovasti puhua. Ja jos et ole ymmärtänyt tätä luvulla X, mikä on tämän päivän luku, niin kerro se luvulla X kertaa 10-20, mitä juuri sinä olet saamassa aikaan. Jos et ymmärrä aikaansaamaasi vahinkoa niin paikkasi ei ole pääministerinä, vaan jossain hyvin kaukana päättävistä asemista. Kehotan siirtymistä Barentsinmeren ravunpyyntialuksille, ei sinusta tosin olisi sielläkään mitään hyötyä, mutta olisitpahan mahdollisimman kaukana meistä.

Pakolaisten tulva Eurooppaan on kiihtynyt kesän aikana. Miljoonia ihmisiä on liikkeellä. Ihmiset pakenevat sotaa, nälkää ja köyhyyttä. Ihmisten salakuljetuksessa liikkuvat usean miljardin laittomat rahat. Se on syy siihen, että perheen vahvimmat laitetaan edellä etsimään turvallista kotia muulle perheelle vaarallisia reittejä pitkin. Kansainvälinen yhteisö on ollut aivan liian heikko puuttumaan pakolaistulvan syihin saati tilkitsemään salakuljetusta.

Se, että uskot sen, mitä maahanmuuttoteollisesta koneistosta leipänsä saavat ja median yhtä ainoaa epistolaa julistavat toimittajat sinulle selittävät olisi normaalitapauksessa tietysti aivan oma asiasi. Mutta sinä olet pääministeri, joten luulisi, että saat asianmukaista tietoa. Näyttää siltä, ettet usko saamaasi tietoon, vaan elät utopiasi mukaan. Ja koska vaadit meitä kaikkia toimimaan hyväuskoisuutesi mukaan, niin yritän opettaa sinua olemaan väärässä, vaikka tiedän sen olevan yhtä vaikeaa, ettei jopa vaikeampaa kuin opettaa kädettömän vaihtamaan Mossen moottorin. Mutta muistutan nyt kumminkin. Kun tyypit tulevat Suomeen puolen tusinan rauhallisen Euroopan maan läpi, ne eivät enää pakene sotaa, vaan persaukisuutta. Ja sinä vaadit, että me maksamme sen kaiken, rajoittamattomissa määrin, samalla kun sinä idiootti itsekin sanoit että meiltä loppuu omatkin rahamme. Tuonko lisää ratakiskoa?

Suomeen odotetaan tänä vuonna 15 000-30 000 turvapaikanhakijaa. Se on ennennäkemätön haaste yhteiskunnallamme. Meidän on pystyttävä löytämään inhimillisyyttä itsestämme tukalasta taloustilanteesta huolimatta. Järjestelmämme tarvitsee resursseja turvapaikkahakemusten pikaiseen käsittelyyn, ripeyttä kielteisten päätösten saaneiden palauttamiseen ja kunnollista kotouttamista myönteisten päätösten saajille.

Ei, pääministeri Sipilä. 15.000 – 30.000 elintasosurffaria ei ole haaste yhteiskunnallemme. Se on yhteiskuntaamme mädättävä syöpä ja syövällä on se taipumus että se leviää ja tekee etäispesäkkeitä. Tämän vuoden 30.000 on viidessä vuodessa 150.000, koska sinä ja hallituksesi ette tee muuta kuin yritätte opettaa meitä tavallisia kansalaisia rakastamaan syöpää viranomaispäätöksellä. Ja koska niin sinä, kuin totaalisen tyhjähiha hallituksesi ei muuhun pysty, te ette heitä noista ensimmäistäkään ulos vedoten aikaisempiin oikeuden päätöksiin joitten mukaan Suomesta ei voi karkoittaa, jos karkoitettavaa ei huvita lähteä. Ja kun lisätään päälle vielä väistämättömät perheenyhdistämiset, niin silloinhan me kaikki voimme ruokkia itseämme hyvällä suvaitsevalla omallatunnolla. Paljon muuta suuhunpantavaa meillä ei siinä vaiheessa olekaan. Siinä vaiheessa me muistamme sinua, emmekä välttämättä kovin lämpimästi.

Suomesta turvapaikansaaneiden on voitava tuntea olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi. Suomi kantaa kansainvälisen vastuun pakolaistulvasta ja hallitus on jatkuvassa toimintavalmiudessa ja aktiivinen myös EU-tasolla.

Ei, pääministeri. Niitten elintasosurffareitten, joita sinä kutsut turvapaikanhakijoiksi ei tule tuntea oloaan turvalliseksi ja tervetulleeksi. Sen sijaan heidän tulee tuntea, että he asuvat maassa, joka katsoo heidän bluffinsa läpi ja heittää heidät täältä huuthelvettiin, ettei enää yhtään tulisi tänne. Jos täällä ei ole sellaista valtiota, niin tietty kansalaisaktivismi sen aikanaan tekee. Eikä mitenkään kauniisti. Ja – suoraan sanoen – minua ei enää kiinnosta, vaikka se sen niin tekisikin.

Jos tunnet, että haluat tehdä tässä asiassa itse enemmän, ota yhteyttä esimerkiksi Suomen Punaiseen Ristiin. Monet teistä ovat jo toimineetkin - kiitos siitä.

- Öö… öö… brggele… ai… ai… siis sinä jätkän räkä ensiksi pumppaat suomalaisten verorahat elintasosurffareihin, teet suuria vähennyksiä heidän elintasoonsa, toteat, että nämä karva-ankkurit ovat koskemattomia ja vielä sen jälkeen ehdotat, että ihmiset panevat vielä vapaaehtoisesti omiaan peliin? Eikö sua ihan oikeasti hävetä? No, ethän sinä sitä osaa.

Ja juu, siihen vielä, mitä viestini alussa totesin, sinä vaadit leikkauksia julkishallintoon. Ethän sinä onneton idiootti sitä itse tietenkään hahmota, joten autanpa hieman. Julkishallinto on perustettu sitä varten, että se tarjoaa kansalaisille välttämättömiä palveluja. Ne välttämättömät palvelut tehdään julkishallinnon suorittavalla tasolla. Ja jos kysyt joltain sinua fiksummalta niin se saattaa opettaa sinulle, mitä tarkoittaa julkishallinnon suorittava taso ja mitä sieltä julkishallinnosta tulisi ensiksi karsia. Hän voisi sanoa vaikka sanan himmeli ja sen, mistä sen julkishallinnosta löytää.

Pääministeri Sipilä. Yksikään edeltäjistäsi ei ole onnistunut haistattelemaan johtamalleen kansalle niin törkeästi kuin te. Tehkää ihmeessä jotain radikaalia urallenne ja elämällenne. Lopettakaa niistä ainakin tuo ensiksi mainittu. Tällaisia toivotteli eräs nobody Huitsinnevadasta joka ikäväkseen joutuu elämään pillinne mukaan.Ja tähän vielä gallup Helsingin Uutisista, tilanne 17. 9. 2015 klo 12 ja risat.

93 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä se oli väkevätä tekstiä, täyttä asiaa. Tyylillisesti puhuttelu olisi ns. koherentimpi, jos brutaalien ilmausten keskelläkin olisit pitäytynyt sinuttelemasta tuota tyhjähousua.
Terv. Achtung

Anonyymi kirjoitti...

Yli tuhat vuorokaudessa! +365 000 vuodessa!

Ordo ab Chao http://www.orwelltoday.com/stagedevents.shtml

-Tvälups-

Vasarahammer kirjoitti...

Tuhat vuorokaudessa, ja hallituksessa ei mikään värähdä. Samaa liturgia vain jatkuu.

Ruotsi on muuten onnistunut helpottamaan painetta ohjaamalla siirtolaisia Suomeen ja Norjaan. Siellä virallinen viikkolukema huitelee tällä hetkellä jossain 5000 tietämillä. Tosin koneisto ei ehdi kaikkia rekisteröidä, jolloin osa tulijoista hakeutuu maassa jo asuvien sukulaistensa hoteisiin.

thule kirjoitti...

Tämä teksti summasi täydellisesti ne ajatukset, jotka kihisivät minunkin päässäni, kun tuon imbesillin oikolukuhajoitusta kuuntelin. SPR-kommentin kohdalla meni kuppi totaalisen nurin. Voisinko käydä jossain virastossa tai vastaavassa käydä luopumassa Suomen kansalaisuudesta, lopettaa verojen maksamisen ja anoa täältä turvapaikkaa? Meinaan, ei todellakaan kiinnosta rahoittaa tätä typeryyttä, mutta voin minä ilmaisen ylöspidon muiden kustannuksella ottaa.

No ei vaineskaan... Mutta: Mis sie tarviit oikeen perinpohjaisen vittuuntunutta miestä? Täs siul on sellainen. Olen viittä vaille valmis ryhtymään vaikka aseelliseen kapinaan poistaakseni nämä sairaat maanpetturit ja varkaat vallasta, palauttaakseni tähän maahan laillisen ja kansan luottamusta nauttivan valtiojärjestyksen ja potkiakseni kaikki maahantunkeutujat ja koko EU:n helvettiin täältä. Kunhan joku tolkullinen taho vaan kokoaisi joukot ja iskisi kiväärin kouraan. Siis joku muu kuin SVL:n vatipäät tai vastaavat.

Anonyymi kirjoitti...

Ai jaa Sipilä puhuikin tuossa enimmäkseen taloustilanteesta, olisin luullut että enemmänkin tuosta nykyajan kansainvaelluksesta. Mikä muuten vaikuttaa suoraan maamme taloudelliseen tilanteeseen, tämän blogin lukijoille tuskin tarvitsee selittää miksi, mutta eräillä huippupoliitikoilla näyttää olevan valikoiva kuulo, näköaisti ja luetun ymmärtäminen. Ja jotkut ovat joko suoraan tai bulvaanien kautta mukana maahanmuuttobusineksessa. Se on sitä suomalaista korruptiota ja hyvä-veli verkostoa.

Tuosta aselastin takavarikoinnista tuli mieleen Vietnamin sota ja kuinka Vietkong solutti pitkin Etelä-Vietnamia sotureitansa, ja sitten he tekivät sen TET-hyökkäyksen. Tässä lisää aiheesta, annan tämän dokumentin Sun Tzu'sta puhua puolestaan. Koko dokkari kannattaa katsella, mutta tuohon Vietkongin offensiiviin liittyen kohta 29:50 - 35:25.

Jää nähtäväksi toistaako historia itseänsä, kohteena tällä kertaa EU? Soveltavatko arabit samaa taktiikkaa ja samanlaisella menestyksellä? Libyasta on ainakin helppoa salakuljettaa aseet vaikkapa Eurooppaan. Missä jäsenmaassa posahtaa ja mikä on kohteena? Nykyajan mediaa hyväksikäyttäen, samanaikaisen ja organisoidun terrori- tai sotilaallisen iskun suorittaminen on helppoa.

Vaikka toi TET meni Vietkongin kannalta sotilaallisesti mönkään, he voittivat mediasodan. Koska kun amerikkalaiset näkivät TV:stä tämän verilöylyn lopputuloksen, niin se nostatti sodanvastaisen aallon USA:ssa. Tunnetuin seurauksin.


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tässä enää tekee? Äänestäminen ei auttanut, tuloista menee entistä enemmän veroihin ja valtiorahoitteista paskasakkia tunkee ovista ja ikkunoista. Keinot vähissä.

Anonyymi kirjoitti...

Itselleni nämä viimeksi kuluneet vuodet ovat pikku hiljaa opettaneet ainakin tekemään yhä selvemmän eron käsitteiden "valtio" ja "isänmaa" välillä. Jollakin, mihinkään liturgiaan tai ideologiaan sitoutumattomalla tavalla isänmaallisena kuitenkin kaikitenkin itseäni pidän. Ihan vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että vaikkei maailmalla matkaaminen itseäni mitenkään pelota, ja voisin hyvinkin asua ja elää jossakin toisessakin maassa noin sinänsä, niin tämä pläntti maapallolla nyt taitaa kuitenkin olla se ainut paikka, jossa voin joka tapauksessa tuntea eläväni "omieni" keskuudessa.

Mutta mitä valtioon tulee, niin nähdäkseni sen viimekätinen, ellei ainut legitimiteetti tulee siitä, millaiset elinolot, lähinnä perusturvallisuuden ja toimeentulomahdollisuudet, se kykenee kansalaisilleen tarjoamaan. Ja siitä, miten se kykenee toimimaan kansalaistensa edunvalvontakoneistona suhteessa toisiin valtioihin ja tähän ns. "kansainväliseen yhteisöön". Aina viime vuosiin saakka Suomen tilanne on ollut näiltä osin edes kohtalaisen hyvä, jos maailmanmittakaavaa käytetään vertailukohtana, mutta nyt tilanne on mennyt nopeaa tahtia koko ajan huonommaksi, eikä loppua näy. Joten jos walde edustajineen kusee mattia ja maijaa silmään, en voi heitä paheksua, jos he alkavat itsekin pohdiskella myös omaa lojaliteettiaan tuota instituutiota kohtaan yhä kriittisemmistä näkökulmista käsin.

korpisoturi kirjoitti...

Luulisin, että v. 1917 loppupuolella oli tunnelmat samanlailla kireät kuin nyt. Se poikinee jotakin. Se sytyke on ensimmäinen raiskaus, niin raja on ylitetty.
Nää roikaleet hinkkaa tablettikoneitaan, luultavasti katselevat pornoa. Lihapatojen lisäksi se toinen kiihoke tulla tänne on päästä panemaan täkäläisiä naisia . Joten niitä raiskauksia on tulossa. Se on varmaa.

Sipilän tumpelot, voi saatana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Achtungille, Taisteluvälineupseerille, Vasarahammerille, Thulelle, Soomepoisille Eestistä, Ano1:lle, Ano2:lle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Achtung, Taisteluvälineupseeri & Vasarahammer: Niin kuin Achtung totesi, niin minultakin meni ämpäri sen verran nurin, että meni teitittelyt ja sinuttelut sekaisin. Mutta lukemat puhuvat puolestaan ja hallituksemme on ilmoittanut, että se ei tee asian eteen yhtään mitään.

Thule, Ano1 ja Korpisoturi: Korpisoturin vertauksessa vuoteen 1917 vs. nykypäivä on se ero, että vuonna 1917 ymmärrettiin kyllä, että tilanne voi päätyä rähinään. Nykypäivän poliittinen eliittimme taas kuvittelee, että ongelmaa ei ole ja se perustelee sen sillä, että se on päättänyt ettei ongelmaa ole. Se on päättänyt pysyä sokeana loppuun saakka.

Soomepois Eestistä: Ja juurihan suposta heppu totesi, että mielikuva isis-terroristien soluttautumisesta Eurooppaan on pelkästään maahanmuuttovastaisten propagandaa. Toivottavasti sotilastiedustelun puolella ollaan sentään fiksumpia.

Ano2: Olen samaa mieltä. Maailmassa ei ole kuin yksi ainoa suomalaisten etuihin keskittyvä paikka ja se on Suomi. Ja nyt valtio nimeltä Suomi on hylännyt isänman nimeltä Suomi ja vaatii suomalaistenkin olevan mukana utopiaan perustuvassa globaalissa yhteiskuntakokeilussa. Kokeilussa jossa suomalaisten osa on maksaa, hyväksyä ja alistua. Miksi ihmeessä meillä tavallisilla suomalaisilla olisi enää mitään lojaliteettia sellaista koneistoa kohtaan?

Kumitonttu kirjoitti...

Ymmärsitkö, vai väännänkö vielä rautalangasta? Tai ratakiskostahan se sinun kohdalla pitäisi tehdä.

Kumpi on helpompi vääntää mutkalle - pääkanisteri vai metrin pätkä ratakiskoa? Kisko, koska viisaampi antaa periksi.

Tätä vuotta on 100 päivää jäljellä. Se tekee 100.000 surffaria. Aikamoinen tulva-aalto, mikä sellaisen kantaa.

Twiittasin tämän kirjoituksesi.

Anonyymi kirjoitti...

Antaa tulla, aivan sama
(tuli sen verran jäistä vettä niskaan tänään ettei tosikaan - porukka tahtoo noudattaa lakeja ja asetuksia toivoen sen ylläpitävän heidän statustaan järjestelmässä vaikka se ns järjestelmä on de facto lakannut olemasta).

Sitten katsotaan kenen jumalat voittavat:

islamisti hakee marttyyriutta - minun jumalani hakevat tapettuja vainolaisia
win - fuckin - win

Lupaan tuplata Häyhän ennätyksen ja teen sen kahdessa kuukaudessa.

Mitä lupaan, sen teen.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Minua alkoi vituttaa jo puheen alkumetreillä kun kuuli lauseen "Kiitos Yleisradiolle tästä mahdollisuudesta"
Pakkoverorahoitteiselle kansan kukkarolla jo käyneelle laitokselle ei kansan edustajan kyllä enää tarvitse puhemahdollisuuksiaan nöyristellä ja kiitellä.
Kertoo johtajuudesta mielestäni kaiken tarvittavan.

requiem kirjoitti...

"When plunder becomes a way of life for a group of men in a society, over the course of time they create for themselves a legal system that authorizes it and a moral code that glorifies it."
- Frédéric Bastiat, Economic sophisms, 2nd series (1848), ch. 1 Physiology of plunder

Ei mulla muuta, tällä kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki, mihin EU-saa itsensä sotketuksi, menee katstrofiksi eli päin persettä. Tämä elintasosurffarikriisi on yksi parhaista esimerkeistä. Onhan niitä lukuisasti muitakin, esim. euro, Kreikka, työttömyys, Ukraina, pakotteet, kurkkudirektiivi, ym. ja muutama tuhat muuta sotkua. Kyllä huippukokouksia järjesteänn asioiden tiimoilta. Nytkin ensi viikolla taas yksi koskien pakolaiskriisiä. Eiköhän sieltä napsahda taas Suomelle muutama tuhat taakanjakotulijaa näiden tuhansien muuten vaan tulijoiden lisäksi.

Tulijoistahan 70-80 % on miehiä. Ei siis ole retkivittuja mukana. Onhan se selvää, että alkavat juosta suoro kourassa suomalaisten flikkojen perässä ja sitten taas ihmetellään, että kun ei me osata kotouttaa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle, Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle, Requiemille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Tuo ratakiskovertaus on harvinaisen osuva. Kiitos twiitistä.

Taisteluvälineupseeri: Varmaan meistä jokainen toivoo, ettei Simo Häyhän ennätystä edes kenenkään tarvitsisi yrittää lyödä, mutta mistään ei ole enää varma. Sipilän puhe oli alistuvan kansan johtajan puhe. Islam: minä alistun.

Ano1: Kieltämättä tästä tulee mieleen vertaus: ”minä, Adolf Hitler kiitän Völkischer Beobachteria tästä mahdollisuudesta”.

Requiem: Ei lisättävää. Jo 1800-luvulla on näemmä tajuttu ihmisen raadollisuus. Ja tuo sopii hyvin myös tähän päivään.

Ano2: EU pitäisi saada hajoitetuksi parasta mahdollista vauhtia huomattavasti nopeammin. Suoros kourassa juoksevista miehistä ei sinänsä kannata välittää, sillä media etsii kiven alta taas muutaman tohtorin, jotka selittävät, että ikärakenteen ja rakenteellisen rasismin vuoksi raiskatut naiset raiskasivat itse itsensä käyttäen apuvälineenään sorrettua irakilaismiestä.

Lappilainen kirjoitti...

Suomen talvi on pitkä ja pimeä. Voi olla pakolaisilla aikamoinen yllätys, kun yöt pitenevät, päivä katoaa ja lämpötila vajoaa pakkaselle. Ehkäpä kenraali Talvi pelastaa, sillä jossain Tervolassa voi olla melkoisen hajottavaa, kun on monta sataa etelän hedelmää samoissa tiloissa, eikä ulos voi mennä parinkymmenen asteen pakkasella. Eiköhän porukka valu pikapikaa Helsinkiin.

Isoisä oli Taipaleenjoella Talvisodassa, mummo kertoi kutoneensa monet villasukat, kylmä oli ollut. Pääsi ehjänä kotiin. Esivanhempamme selvisivät jääkaudesta ja isosta vihasta. Tosin monet muut eivät. Jos tulevaisuudessa kirjoitetaan tämän ajan historiaa, niin varmaankin ihmettelevät, minkä itsetuhokultin valtaan oikein jouduimme. Mitä vikaa 1980-luvun Suomessa olikaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lappilainen. Kenraali talvi on kyllä puolellamme. Tossahan kevättalvella tuolla Ruotsin puolella erääseen pohjoiseen syrjäiseen vastaanottokeskukseen tuodut häiskät panivat hirveän mielenosoituksen pystyyn ja metelöivät, että ”me olemme arabeja, ei meitä voi tuoda tällaisiin oloihin”. No, täällä on tällaiset olot. Meillä on talvella lunta ja pakkasta. Laitetaanpa vielä Paavo Tajukankaalta linkki palveluvaatimuksista:

http://paavotajukangas.com/2015/09/17/syyrialaiset-paasivat-fredriksbergiin-turvaan-osoittavat-heti-mieltaan/

Minun isoisäni muuten oli myös talvisodassa Taipaleessa. Jatkosodassa sitten Syvärillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaitpa meidät kantasuomalaiset työnnetään pohjoiseen uuden herrakansan tieltä. Jos annetaan. Mutta perkele kyllä tapellaan vastaan, ei tätä maata ilman anneta.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Kyllä se oikeasti on niin, että tuo kylmä talvi auttaa tähän yhtä paljon kuin suojaksi levitetyt pekoninviipaleet. Jos olet parikymppinen kaveri jossain Paskastanissa jossa ympärillä ei ole kuin nälkää, köyhyyttä ja likaisia vuohia niin se kuva paratiisista nimeltä Suomi blondeineen ja elinikäisine taikaseinineen ei heti mielestä häviä.

Perheenyhdistämiset kun lasketaan lisäksi niin Suomessa on kolmen vuoden päästä puoli miljoonaa surffaria perheineen. Jo alkaa pysyä rautatieaseman seinät pystyssä kun nojailijoita riittää 24/7.

Pottunenät muuttavat omille alueilleen, maksavat joka vuosi enemmän veroja jotta saadaan kasvavat sosiaalikulut maksuun ja purevat hammasta. Talouden romahtaminen kestää niin kauan, että sitä ennen yleisin Suomen kansalaisen nimi on Mohamed.

Katsokaa Ranskaa ja Ruotsia. Miksi Suomen tie olisi erilainen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Keski-ikäiselle pikkupojalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Nykyinen hallituksemme valitsee pelkän alistumisen tien. Unkari on osoittanut, että toisiakin mahdollisuuksia on olemassa. Mutta nämä pellemme ovat niitä luokan kiltimpiä oppilaita. Ja juu, ei tätä maata ihan ilmaiseksi toisille anneta.

Keski-ikäinen pikkupoika: Voi olla noin. Mitäs kylmästä, kun pottunokan järjestämä keskuslämmitys pelittää. Noin henkilökohtaisesti alan kehoittamaan suomalaisia kiertämään veroja kaikin mahdollisin tavoin. Ehkä tämä systeemi täytyy romauttaa ensin, että se voidaan rakentaa uudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

keski-ikäinen pikkupoika ja muutkin...

Ei nuo kylmää tule tuntemaan, sinne vokkeihin toimitetaan sen seitsemät ip-lämmittimet yms pitämään lämpöä ja tunnelmaa yllä. Sähkölaskuista ja maa Gaiasta viis! Vieraanvaraisuudelle ei voi asettaa samoja ehtoja kuin pottunokille.

Se siitä talvesta.

Mutta. Ne perkeleen pottunokat ovat täällä juonitelleet jo 10 000 vuotta. Eikä ole ensimmäinen kerta kun jokin vieraslaji tänne uhkeutuu (ja aina eliitin tuottamana!). Vapaussodan jälkeen saimme nootin kansainliitolta sen suhteen, että täällä tapetaan kansaa kuin torakoita Delawaressa ja sepä oli vielä ihan keskinäinen otallus... Talvi- ja Jatkosodassa hakkasimme kaikki world recordit tappamisen saralla niin maalla merellä kuin ilmassa ja eikös vielä perkeleet nautittu siitä?!

Historia on voittajien kirjoittamaa ja siksi valhetta. Olette vissiin kuulleet Beserkeitä? Noista suden/karhun-nahkoihin pukeutuneista viikingeistä joita piti jo merimatkoilla eristää ja maahan laskettua ne saatanat tappoi ja nushi kaiken minkä käsiinsä saivat? Varjagit? No niitä samoja susinahkaisia beserkkejä... Ruotsin vallan sodat loppuivat siihen paikkaan kun Venäjä eväsi miehistöaineksen Suomesta. Hmm ja kuulemma Keski-Euroopassa, jossain kirkossa, vieläkin rukoillaan joka sunnuntai, että luoja varjele meitä kulkutaudeilta, sodalta ja suomalaisilta!

Enmnää ole ollenka huolissain: päinvastoin pelkään notta nuo islam-terot loppuvat kesken kun se -Valkoinen Raivo- TM* pääsee irti...

*Jokainen joka tuntee SEN, tietää mistä puhun: se on se mitä pidättelet koko elämäsi ja toivot ettei se pääse irti koska irti päästessään...

-Tvälups-

Jk Tervetuloa! Meillä on tilaa & Unelma ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Minun isoisäni muuten oli myös talvisodassa Taipaleessa. Jatkosodassa sitten Syvärillä. "

Kappas, niin minunkin.

Evp.

Anonyymi kirjoitti...

"Hmm ja kuulemma Keski-Euroopassa, jossain kirkossa, vieläkin rukoillaan joka sunnuntai, että luoja varjele meitä kulkutaudeilta, sodalta ja suomalaisilta! "

Rothenburgissa pidetään vuosittain festivaalit joilla muistellaan suomalaisten muinaista vierailua... oli varmaan ikimuistoinen keihäsmatka se, joka heille noin on jäänyt mieleen vielä satojen vuosien jälkeen :-)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Evp:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: No joo, suomalaisten maksama sähkö pitää kyllä kämpät lämpimänä. Liian korpimaisesta ympäristöstä voi tietty valittaa. Valkoisen Raivon™ tunnen minäkin ja toivon, ettei se pääse valloilleen. Niin kuin olen sanonut monta kertaa aikaisemminkin, me olemme hyviä toimimaan organisoidusti. Niin hyvässä kuin pahassa.

Evp: Sen lisäksi yksi isosedistäni oli kaukopartiossa ja kaksi kaatui just siellä Syvärillä. Toinen meni tykistökeskityksessä ja toisen tappoi tarkka-ampuja.

Ano: Suomalaiset hakkapeliitat eivät varmaankaan ole olleet kovin toivottuja vierailijoita. Vaan ruotsalaisten sotiahan nekin kävivät.

Anonyymi kirjoitti...


Persut ovat osoittautuneet hampaattomiksi ja ryhdittömiksi. Toivottavasti siellä olisi irtaantumishaluisia edustajia ja jäseniä. Olisikohan IPU muutettavissa vakavastiotettavaksi puolueeksi. Nykyinen hakijatulva on herättänyt osan suomalaisista. Eli IPU voisi olla eduskuntapuolue tai -ryhmä jo tänä vuonna. IPU voisi kerätä myös muista puolueista suomalaismielisiä. Ehkä IPU voisi saada nykyisestäkin eduskunnasta jopa 20 edustajaa. Tämä on iso ehkä. Riippuu siitä, kuinka kaltoin puoluejohdot kohtelevat edustajia.

Jotta IPU olisi vuoden 2019 tai ennenaikaisten vaalien jälkeen suurin puolue, tarvittaisiin sen uudistamista. Jotain ennennäkemätöntä tarvittaisiin. Jotta IPU-vaihtoehtoon kannattaisi tarttua, pitäisi sen nykyisen jäsenistön olla Suomi-mielisiä ja tämän ajan vaatimille kovemmille otteille suopeita. Siis nyt 20 edustajaa ja vaalien jälkeen 101 edustajaa. Mikään muu tavoite ei riitä pelastamaan suomalaisten Suomea.

Nykyinen tilanne on niin paha, että IPU voitaisiin saada kasvamaan. Yhä useampi suomalainen voi olla epätoivoinen ja siksi hylätä vanhat puolueet, jotka ovat joko myöntyväisyys- tai antautumislinjalla.

Uuden IPU:n tulisi sivuuttaa kokonaan valtamedia. Nyt tarvitaan omat kanavat. Valtamediaan kyllästyneet kyllä löytävät ne.

Tällaisia ajatuksia tuli mieleen. Kiitos Ykälle mukavista kirjoituksista suojelukaarteista. Niiden lukemisen ajaksi pääsee pois todellisuudesta, joka on painajainen.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Hakkaa päälle / Hacka på
my ass!

Se sanonta tuli silloiselta vihulaiselta. Nimenomaan suomalaiset olivat tunnettuja siitä, että me perkeleet taistelemme ilman ääniä! Ei ehdi huutaa kun pitää hutkia vastustajaa ja se huutaminen kun kuluttaa kallisarvoista energiaa jonka voi turhan älämölinän sijaan suunnata beserkoimiseen...

No hitostako se nimitys sitten tulee?

Rautauskon poijaat tykkää teherä töitä (sorgen mi äksent; olen puoleksi pohjaalaanen ja puoleksi P-Karjalasta) terävillä työvermeillä.
??? Nooh, paas miettien miltä kuullostaa kun päälle puolen tuhatta tai toista terottaa kirveitä, puukkoja, miekkoja, peitsaroita yms astaloita kootusti johonakin metsikössä (sekin vielä! Kun oli niin sovittu että kaikki sotilaallinen äksön tapahtuu aukeilla, nähtävillä, niin eikö nuo riettaat kiskoudu aina ensimmäiseen lepikkoon piiloon kun moinen kohdalle osuu). Liipataan viikatetta eli välistä on lyötävä sitä terää suoraksi: kuvittele se "soundi" - kraah - haak - haack... Get my drift? ja multiploi se sadalla tai tuhannella.
Sitten ne perkkiöt iskee sivustaan, noudattamatta aikalaisten herrasmies-sopimuksia sodankäynnistä, joihin kuului ettei upseereihin ja johtajiin saanut koskea; kun taas niille halavatun haamuille tuo porukka oli se armotetuin kiihoke. Jep. Ihan -tusti pelottaa vaikka vastassa olisikin koko maailman koottu islamistiarmenija: onpahan rutosti sotilassaappaita ja varsikenkiä kotiinviemisiksi...

Kuten näette ja luette niin olen lopettanut jo sen oihkinnan ja voihkinnan.
Se vaihe meni jo ja nyt aletaan liipata kirvestä...

-Tvälups-

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Täytyypä yrittää löytää oman vaarin sotilaspassi viikonloppuna.
Oli Talvisoas muistaakseni myöskin Taipaleessa. Loppuvaiheissa taisi olla panssarikauhun lataajana.

Becker kirjoitti...

Katselin tuossa uutisia ja kukas se siellä Hesan asemalla helisteli purkkia punainen SPR:n liivi päällään, no itse Punamuumi tietenkin! Perkele kyllä räjähdin nauruun. Tuumasin että pitkään se kestikin.
Saas muuten nähdä milloin muslimit alkavat epäkäyttäytymään. Sitä ollaan vielä hivenen vieraskoreita, mutta kyllä se suomalaisen pinnan testaminen pian alkaa.
Ja se mikä minua siinä huolestuttaa on se, että rötöstelijöille mätkästään sitä sakkoa ja ehdonalaista, mikä on yhtäkuin ei mitään. Ja takaisin palautus ei sitten tule kysymykseen edes raiskauksista. Saas nähdä miten tuomiot hoidetaan, vai pitääkö se suomalainen saunan taakse talutus ottaa käytäntöön.

Olipas muuten perkeleen hyvä preivi tuolle piäkanisterille. Katainen, Stubb ja nyt tämä Sipilä. On meillä hyvä tuuri päättäjien suhteen.

Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruunan ukki oli viiden sodan veteraani. Isosetä oli mukana asekätkennässä. Omassa blogissaan ruukinmatruuna varoitti herra pääministeriä, että nuorten kärsivällisyys alkaa kohta olla lopussa ja että sillä on tunnettuja seurauksia.

On ikäänkuin sukupolvien välinen kuilu olisi kääntynyt päälaelleen ja muuttunut harjuksi. Siellä toisella puolella elävät omassa liberaalissa ja suvaitsevaisessa kuplassaan vanhat sukupolvet, 60-lukulaiset ja ikähipit. Toisella puolen ovat X-sukupolvelaiset ja sitä nuoremmat, joille työelämä on koko ikänsä ollut jatkuvaa tappelua ja selviytymistaistelua. Ja vanhat kääkät kuvittelevat sitten olevansa viisaampia ja tietävänsä asiat nuoria paremmin...

Anonyymi kirjoitti...

Itse uskon, että Sipilä on hyväntahtoinen, hyväuskoinen ja älykäs. Ja aivan niin kuin monen muunkin samanlaisen kohdalla älykkyyden, hyväuskoisuuden ja hyväntahtoisuuden yhdistelmä tekee hänestä juonittelevan pahantahtoisuuden edessä aivan täyden idiootin. Hän haluaa nähdä hyvyyttä ja vilpittömyyttä, joten hän ei osaa nähdä pahuutta ja vilpillisyyttä silloinkaan kun se nousee pöydänreunalle seisomaan ja kusee häntä silmään.

Lisäksi häytttää vähän siltä, että hänellä on täysin vääristynyt käsitys siitä, mitä hyvyys on.

Hyvyys on sitä, että tahdotaan hyvää ja pyritään siihen. Pahaa ja pahuutta kohdattaessa hyvyys..
- Ei alistu. Alistuminen olisi pahuuden toimintaedellytysten lisäämistä eli pahuuden puolelle asettumista.
- Ei niele valheita. Hyvyys pohjautuu totuuteen, rehellisyyteen, vilpittömyyteen. Siksi se ei voi antaa minkäänlaista elintilaa totuudenvastaisuudelle, epärehellisyydelle, vilpillisyydelle...
- Ei peräänny. Perääntyminen olisi tilan antamista pahuudelle.
- Ei suojele valikoimatta. Hyvyys ei voi suojella pahuuden etenemistä ja lisääntymistä ja säilyä hyvänä.


Hyvyys on "stand your ground" -henkinen entirety.

Raamattunsa lukeneet uskovaiset tietävät hyvin, että pahuutta vastaan on taisteltu hyvyyden puolesta niin sisäisiä kamppailuita kuin kansojen ja uskontojenkin välisiä sotia jo tuhansien vuosien ajan. Ja hyvyyden tärkeimpiin ominaisuuksiin on kuulunut peräänantamattomuuden ja mukautumattomuuden yhdistelmä.

Niin tänäänkin.

Sipilä lienee hyvä mies joka on hyväuskoisessa hölmöydessään eksynyt auttamaan juuri sitä pahuutta, jota hänen kristittynä tulisi vastustaa. "Ja he eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." tai jotain sinnepäin.

Paska juttu tässä on se, että missään ei kysytä, että eksyikö joku tyhmyyttään ja hyväntahtoisuuttaan vai oveluuttaan ja pahuuttaan. Sama kohtalo molemmilla eksyneillä jos olen asian oikein ymmärtänyt.

Noin käy kun antaa humanistisen ideologisuuden korvata sydämestään ja aivoistaan paljon tärkeämpiä asioita.

Anonyymi kirjoitti...

Terve, Ykä

Dublinin sopimuksen toimeenpano kansalaisaloitteen muodossa...

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1521

V-163

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Aina kaverit on kyselleet, että onko meillä vaimon kanssa suunnitelmia muuttaa takaisin Suomeen. On aina vastattu EI.

Nyt olen alkanut miettimään... jos Suomessa syntyisi aseellinen kapina - lähtisin heti mukaan. Se - kapina - taitaa olla ainoa syy takaisinmuuttoa ajatellen.

Strix Senex kirjoitti...

Tuumailin tässä, että miten historiaa olisi kirjoitettu jos meillä olisi vuonna -39 ollut nykyisen kaltainen hallitus.

Kai se olisi mennyt jotenkin tähän tapaan. Mitään YK:ta ei tietenkään olisi järjestetty koska se olisi voinut heikentää neuvotteluilmapiiriä. Stalinin hyökättyä hallitus olisi antanut selonteon, jossa kerrotaan, että olemme kääntyneet Kansainliiton puoleen ja luotamme kriisinratkaisemiseen sen puitteissa. Keskusteluja on jo käyty hyvässä hengessä. Puolustusvoimia olisi varoitettu kakista toimenpiteistä, koska se saattaisi herättää vastapuolessa ärtymystä. Rajalle olisi perustettu järjestelykeskus, jossa tulijoita olisi muonitettu ja heille olisi annettu opastusta suomalaisista käytännöistä sekä jaettu karttoja ja annettu käyttöön liikennevälineitä matkan jatkamista varten.

Perustuslakiasiantuntijat olisivat vakuuttaneet, että tulijat ovat heti oikeutettuja täyteen suomalaiseen sosiaaliturvaan, heidän kaikkinainen syrjintänsä on perustuslain vastaista ja tasa-arvon vuoksi heihin on sovellettava positiivista erityiskohtelua.

Jotkut olisivat ehkä ihmetelleet, että miksi sieltä tulee vain nuoria miehiä. Heille olisi selitetty, että ensiksi tietysti lähetetään sellaisia, joilla on parhaat edellytykset selvitä vaikeasta matkasta.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi kääkkä vastaa Ironmistressille. Miten te nuoremmat kuvittelevat olevanne jotain taistelijoita, kun olette saaneet yhteiskunnalta sellaiset edut ja tuet, joista ei ennen osattu uneksiakaan, jopa niin hyvät, ettei töihinkään tarvitse välttämättä vaivautua?

Nyt alkaa tuntua siltä, että isäni ja sodassa kaatuneet sukulaiseni taistelivat ja kuolivat turhaan, etenkin setäni, jolta jäi neljä pientä lasta ja mieheni eno, jonka tarkka-ampuja tappoi, ennen kuin nuoren miehen elämä oli ehtinyt kunnolla edes alkaa. Suurin osa omasta ikäluokastani puristelee voimattomana nyrkkiä taskussaan tämän maahanmuuttajien invaasion edessä, eikä todellakaan elä missään kuplassa. Sinne voi laittaa nämä sellaiset 60-lukulaiset kuin Halonen, Tuomioja & kumppanit, jotka saivat alulle suomalaisen sosialismin, jonka hedelmiä tässä edelleen poimitaan. Koko sukupolvea on kohtuutonta syyttää, vaikka pieni, mutta isoääninen osa siitä sai meuhkaamisellaan aikaan vahingollista politiikkaa, kun sinisilmäisiä ja höynäytettyjä kannattajia löytyi yhtä paljon kuin nyt näitä "Refugees welcome"-tyyppejä.

Anonyymi kirjoitti...

Ironmistress,
Sipilähän on itse asiassa 60-luvun lapsi, lähellä sinun, minun ja Ykän ikää. Hän onnistui tekemään voitollista bisnestä Oulun seudun teknologia-aallon harjalla, ja vaurastui siinä. Tämä menestyneen yrittäjän kertomus nosti hänet puolueensa johtoon, kun kenttä ei enää luottanut omiin broilereihinsa. Alku lupasikin tekemisen meininkiä ja johtajuutta, mutta kuinkas nyt näin kävikään? Sekin ihmetyttää, mistä presidentti sai aiemman, nuivahkon lausuntonsa nollanneen hyväntahtoisuusherätyksen? Ja mikä tai kuka osti persujen nuivan siiven hiljaiseksi? Diplomaattinen painostus, vai henkilökohtainen uhkailu, vai lähipiirin taloudellisten etujen suojelu? Vai ovatko vain noin epätodennäköisenkin naiiveja tomppeleita?
Terv Achtung

Strix Senex kirjoitti...

Jassoo. Iski näköjään typo tuohon ylempänä olevaan kommenttiini. Piti tietysti kirjoittamani, että mitään YH:ta eli ylimääräisiä kertausharjoituksia ei olisi järjestetty. Tällaista se on, kun nakkisormet lipsuu näppäimistöllä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossapa hyvä yhteenveto eräästä tämän hetken kuumimmasta perunasta.

http://intrigoori.blogspot.fi/2015/09/turvaa-perustuslaista.html

Se pieni optimisti minussa haluaisi kuiskuttaa, että nyt eletään juuri sitä yön pimeintä hetkeä ennen aamunsarastusta. Sisäinen pessimistini kuitenkin varoittaa, että tästä hulluuksien riemumarssista on nähty vasta ensimmäiset tahdit.

J.Edgar

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys acc:lle, Taisteluvälineupseerille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Beckerille, Ruukinmatruunalle, Ano1:lle, V-163:lle, Buurille Johannesbuurista, Strix Senexille, Ano2:lle, Achtungille ja J.Edgarille & kiitos kommenteistanne. Noin yleensä voi todeta, että raskaan rynnäkkövitutuksen määrä on jatkuvassa kasvussa tässäkin blogissa. Asiaa ei tietysti yhtään auta Sipilän viimeisin tiedotustilaisuus, jossa hän totesi, että ryhdytään toimenpiteisiin. Toimenpiteeksi kun ei vaan riitä mikään järjestelykeskus, vaan tarvittaisiin rajan sulkemista elintasosurffareilta.

Surffareitten ”hädänalaisuudesta” kertonee parhaiten tuore uutinen Suolahdesta, jonne näitä surffareita tuoreeltaan kuskattiin. Jäbät tuumivat, että ei me mihinkään käpykylään jäädä ja läksivät Jyväskylään.

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2015/09/yle-osa-irakilaisista.html

Luulen, että Ano1:sen määritelmä Sipilästä on varsin kohdallaan. Häiskä kun on itse niin hyväntahtoinen, että ei kerta kaikkiaan voi uskoa, että häntä kusetetaan.

Minäkään en kaataisi vastuuta kokonaiselle sukupolvelle, edelliselle tai nykyiselle. Siitä ns. radikaalisukupolvesta kun olivat radikaaleja ne, jotka vallanhalussaan pääsivät vallan kahvaan ja ovat luonnollisesti pitäneet huolen, että heidän työn jatkajikseen ei valita kuin niitä, jotka jakavat heidän utopiansa.

Euvostotaivas kirjoitti...

Hyvin kirjoitettu taas, Ykä.

Kävinpä taas katsomassa hetken menoa eräässä pikkukaupungissa, jonka lavalla joku ukko höpötti vaimeasti hallituksen tekosista. Hernekeittoa oli tarjolla, ja pari kylttiäkin tihkusateessa näkyvillä. Masentuneen oloista oli meno. Siellä se kuitenkin sykkii ja odottaa, raivon purkautuminen. Härskit ja kansaansa halveksivat poliitikot kautta puoluekentän ovat keskittyneet palvelemaan maahanmarssijoita. Jotain kirjoituksia näkee seisauspäivän kustannuksista valtiontaloudelle. Mitä helvetin merkitystä yhdellä tai kahdella päivällä on avointen rajojen ja paperittomien hyysäämisen rinnalla aikana, jolloin kansalaisuudella ei tunnu olevan mitään käytännön merkitystä? Pian porukkaa on hoidettavana yli 150000 omien vähäosaisten tehdessä kuolemaa jossain kaatopaikan nurkalla.

Kadulla kulkevat SPR-hyysärit lippaidensa kanssa ja saavat näkemään muutakin punaista kuin liivinsä. Tekisi mieli ravistaa poloiset hereille. Olkoot heidän lippaansa ehtoolla typötyhjät!

Kunhan nyt tulisivat ne pakkaset ja lumisateet. Pimeys kestäköön kuukausia, vaikka juhannukseen asti...

Nyt on parempi lopettaa vuodatus. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Se on juurikin niin että hallitus linjasi tämän pakolaisasian että mihinkään toimenpiteisiin joista olisi jotain apua, ei sitten ryhdytä. He aikovat vain katsoa tilannetta ja perustaa lisää VOK:keja. Tilanteen haltuun ottaminen tarkoittaa nyt sitten sitä että siellä on Ilkka Laitisen porukatkin itärajalta saakka ottamassa vastaan näitä tulijoita ja toivottamassa tervetulleeksi. Siinä se suurinpiirtein. Vaikka itse olen sitä mieltä että valtion pitää säästää, niin nyttemmin olen tullut toisiin aatoksiin koska paskanko väliä sillä. Säästötoimenpiteillä ei saada aikaan edes sen vertaa mitä tämä pakolaishölmöily menoja kasvattaa eli velkaa joudutaan ottamaan ja konkurssi tulee. Se on sitten käytännön kannalta aivan sama että tuleeko se pikkuisen isommalla vai pienemmällä velalla, parempi isossa kuvassa se isompi,koska saamme sisään Suomeen enemmän niitä yhteisiä euroja ennen romahdusta. Romahduksen suuruuteen se ei vaikuta.

Anonyymi kirjoitti...

Tyhjäpääkanisterimme toteaa,että pakolaistilanne on jo taloutta pahempi ongelma!Eikö tätä ole rasistiset ihmisperseet toitottaneet kuukausia?Ja eikö hallitsematon haittamaahanmuutto juuri ole myöskin iso taloudellinen ongelma?Mihin se insinöörin tieto ja taito on Sipilästä kadonnut,onko liian monen suvakin seurassa ollut viimeaikoina?Onko suvakkius tarttuva tauti,sillä tautihan se selvästi on.
Minkähänlaiset on Tornionjoen sillan rakenteet...???
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Nyt lienee pääminusterin ja häntä peesaavien seteliselkärankaisten osalta kysymys siitä, että on kovin helppo olla humaani kun omat asiat ovat kunnossa, rahaa tulee tilille niin ettei oikein itsekään tiedä mistä hyvästä se tulee ja oma että masu on ravittu. Tähän kun vielä lisätään se tehtaan takuuna vaalivoittajalle tuleva kansanhuomio ( EI kansansuosio), on mitä vakavin asennevamma tuolle ihmisvökäleelle ratikaalinen selviö. Kysymys on juuri Ykän toitottamasta teorian ja käytännön suhteesta, ne kun ovat ääripäät missä teoria on kauniita ajatuksia ja arvoja, mutta käytäntö on veressä, kusessa ja paskassa kahlaamista. Ja teoria käy aina ylitse käytännön, koska median avittamana " Elvis is all ovet the place all the time and he can't be wrong".

Anonyymi kirjoitti...

Tajusin vasta ihan juuri, että se kuuluisa valtionvelka on kasvanut viimeiset seitsemän vuotta 24 miljoonaa juuroa päivässä. Nyt kun asyylia hakemaan tulee tuhat hemmoa päivässä, niin se kasvaa sitten tästä lähtien 44 miljoonaa päivässä. Siinä meille mittaluokkaa.... mitä helvettiä se hallitus oikein arpoo näiden asioiden kanssa?

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Suomea johtaa rumat psykopaatti mokkakillelin puutteessa olevat akat. Ja ukot eivät uskalla panna vastaan, koska päälle kaatuu paskaryöppy median homotoimittajien ja muun paskan kanssa.

Sen siitä saa, kun täytetään sukupuolikiintiöitä ja nostetaan akkoja virkoihin ja eduskuntaan. Vain harva niistä osaa ajatella loogisesti. Kaikki muut ajatteleen tunteella ja pillulla.

Veikkaan, että akkoja Sipiläkin pelkää, kaikki miespoliitikot pelkää akkoja. Sen takia ovat tossun alla (parempi tossun alla kuin taivasalla).

Taksikuskit kohta uskalla ottaa akkapoliitikkoja kyytiin - eipä silti; taksikuskina en itsekään ottaisi, paitsi ER Korholan ja muutaman muun nuoremman hyvännäköisen.

Prkl! Jos asuisin Suomessa, olisin priimusmoottorina kokoamassa suojeluskuntaa. Prkl!

Mutta jos kapinan laitatta pystyyn, tulen mukaan heti kun saan firman asiat hoidettua, vaimon ja asunnon ylläpidon jatkuvaksi.

vm.-59, res (melkein yli-)lnt, ilmatorjunta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Euvostotaivaalle, Ano1:lle, Veskulle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Buurille Johannesbuurista & kiitos kommenteistanne.

Euvostotaivas: Kiitokset. Tavallisille kansalaisille ei oikein vaan sovellu tuo mielenosoituksiin meno. Ne, jotka taas tykkäävät olla näkyvillä pykäävät kasaan ”meillä on unelma”-bileitä. Tavallinen Taavitsainen poristaa nyrkkiä taskussaan kunnes pinna lopullisesti palaa ja hallituksemme näyttää tekevän parhaansa, että niin käy. SPR:n kanssa mulla loppui sinuvälit jo siinä vaiheessa kun ne köijäsivät somalit tänne. Vaan liekö meikäläisen habitus niin häijy, että ei ne punaliiviset ole mulle edes tulleet lippaitaan tyrkyttämään.

Ano1: Aivan totta. Jos haluttaisiin säästää, niin alettaisiin tietenkin täysin turhasta ja näitä elintasosurffareita turhempaa minun on vaikea kuvitella. Nykyisellään kehotan ja kannustan ihmisiä mahdollisimman laaja-alaiseen veronkiertoon.

Vesku: No niin ovat huomanneet, mutta toteavat, että merkitään tiedoksi, ei aiheuta toimenpiteitä. Eihän niitä Tornionjoen siltoja edes tarvitsisi räjäyttää, kun siellä on kuitenkin ihan tolkullisiakin rajanylittäjiä. Pari Pasia siihen sillalle tukkeeksi ja ilmoitus, että tästä ei sitten tule yli kuin halutut ja elintasosurffaajat eivät kuulu niihin.

Ano2: Totta tämäkin. Nämä tyypit puhuvat siitä, mitä toiset tekevät. Siitä tekemisestä heillä ei ole kyllä hajua, mutta silti he haluavat määritellä sen tekemisen. Lisätään lainauksia ”Eat shit. 50 quadrillion flies can´t be wrong”. Ja ”Kustaan housuumme. Naapurimaammekin teki niin.”

Ano3: Hallitushan ei halua tunnustaa, että aikaisempikin utopia ei saa aikaan muuta kuin katastrofin. Persuthan ovat tukkineet turpansa lähes tyystin. Tässä on vaan tehty selväksi kansalaisille se, että ketkä ovat erikoisasemassa ja ketkä ovat niitten erikoisasemassa olevien pakkoelättäjiä.

Buuri: En tiedä tosta mokkakikkelin tarpeesta mutta tosiasiahan on, että niin monen alan maassamme ovat naiset päässeet sotkemaan. Mukaan lukien oman alani. Nykyisin jatkuvia PMS-oireita ja sen aiheuttavaa käsittämätöntä käytöstä selitetään ”tunneälyllä”.

Strix Senex kirjoitti...

Tulipa mieleen ajatusleikki siitä, miten tämä katastrofi voitaisiin hoitaa ehkä sittenkin vähäisimmin vaurioin. Torniohan on joen pääuoman länsirannalla. Jospa evakuoitaisiin Tornio, räjäytettäisiin pääuoman yli tulevat sillat ja pidettäisiin huoli siitä, että joen yli ei tule yksikään inehmo. Pitäkööt vastaanottokeskuksenaan koko Tornion ja ruokkikoot itsensä miten parhaiten taitavat. Veikkaanpa, että tuolla reseptillä tämä ongelma hoitaisi itsensä viimeistään tammikuun pakkasilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Sinänsä koska torniolaiset eivät ole millään muotoa vastuussa tästä tilanteesta, niin en minä heitä kyllä minnekään häätäisi. Ennemmin vaan rajat tukkoon. Mutta Kemijärvellä häädetään jo pottunokkia rikastuksen tieltä:

http://hommaforum.org/index.php/topic,104590.msg1999428.html#msg1999428

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Vieraalle ja kiitos sähköpostistasi. Asiallisen viestin olit lähettänyt, allekirjoitan sen täysin.

Strix Senex kirjoitti...

No tuo Tornion evakuoinrti oli sellainen ajatusleikki joita tulee mielikuvituksessa joskus harrastettua. Jos joku sitä tosissaan ehdottaisi, pistäisin pirusti hanttiin ja sanoisin, että ehdottaja on tullut hulluksi. Mutta tuollaisena puhtaan teoreettisena rakennelmana sillä on mielestäni puolensa. Koko ongelma keskittyisi ja rajoittuisi pienelle alueelle josta sen leviäminen olisi varsin helppo estää. Ja jokseenkin varmasti ratkaisi itse itsensä viimeistään tammikuun pakkasilla.

Mitä tulee tuohon Kemijärven tapaukseen, niin ei se uskoa Suomeen oikeusvaltiona ainakaan vahvista. Näissä vastaanottoksekuskuvioissa lain rikkominen alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Herää kysymys, että mikä taho pystyisi vetämään ne oikeuteen, kantamaan oikeudenkäyntikulut ja tarpeen niin vaatiessa, valittamaan niin korkeisiin oikeusasteisiin kuin mahdollista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. No eihän se vahvista niin. Ja kommentissasi olet villakoiran ytimessä. Kuka tavallinen ihminen uskaltaa lähteä käymään käräjiä kuntaa tai valtiota vastaan? Siinä kun ei ole kysymys vain voitosta tai häviöstä vaan oikeudenkäynnin kustannuksista. Kellä löytyy takataskustaan muutamia kymppitonneja joilla uskaltaa pelata oikeuspokeria?

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Animals, when i was young.

Lappilainen kirjoitti...

Onhan näitä autoverojuttuja voitettu. Tosin valtio on tapellut EU-tuomioistuimeen asti, hävinnyt ja kieltäytynyt palauttamasta liikaa kerättyjä veroja viran puolesta. Petteri Snell voi kertoa lisää. Rahaa tarvitaan paljon.

Luultavasti jossain pohjoisessa pinna katkeaa ensimmäisenä, ehkä Torniossa tai Kemissä. Molemmissa on paljon työttömiä nuoria suomalaisia miehiä ja nyt sitten myös ulkomaalaisia. Poliisilla on pari partiota vuorossa, alue ulottuu Kemistä Enontekiölle. Kauhava voisi olla toinen, perinteitä häjyylystä on, puukot on tuttuja, aseita melkein joka talossa, eikä poliiseja lähimaillakaan.

Luin taannoin Markku Kuisman kirjaa Sodasta syntynyt. On hämmentävää, miten nopeasti järjestys maassa romahti vuonna 1917. Keväällä kaikki olivat innoissaan tsaarin kukistumisesta ja vapaudesta, tosin Helsingissä järkytyttiin, kun Itämeren laivaston matruusit jahtasivat ja tappoivat upseereitaan Helsingin kaduilla. Kesällä oli maatalouslakkoja, venäläiset sotilaat rettelöivät ja tavalliset suomalaiset olivat ihmeissään. Alkoivat perustaa kunnallisia suojeluskuntia. Punaisilla oli omat kaartinsa.

Syksyllä oli lokakuun vallankumous ja yleislakko. Vaaleissa punaiset menettivät eduskunnan enemmistön. Mommilassa punaiset tappoivat Alfred Kordelinin. Joulukuussa mas julistettiin itsenäiseksi. Tammikuussa venäläiset riisuttiin aseista ja punainen lamppu nostettiin Helsingin työväentalon torniin. Sota alkoi.

korpisoturi kirjoitti...

Tässä invaasiossa saattaa olla myös suunnitelma takana. Tänään niitä on työntynyt parin pataljoonan verran. Vuoden aikana valunu jo divisiiona. Vauhti paranee, nopeasti niitä on monta divisioonaa. Ei liene iso temppu hommata niille Kalasnikovit käteen. Siitä se sitten alkaa kalifaatin perustaminen. Lisäksi niillä on tukena tämä kotimainen "viides kolonna".

Taas on tulossa paha paikka Suomelle. Ennen ne kyllä on selvitetty, tämä on kuitenkin erisorttinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Buurille Johannesbuurista, Lappilaiselle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Buuri: Meinasit varmaan pistää youtube-linkin, mutta se unohtui. Korjaan asian laittamalla sliippareitten evergreenin eli Kesämopon:

https://www.youtube.com/watch?v=EvrpzfMMZU8

Lappilainen: Juu, Vaasan veri ei vapise eikä Kauhavan rauta ruostu. Veikkaan Kauhavaa. Siellähän käsittääkseni yli 90 prosenttia ihmisistä vastusti rikastuskeskusta ja niin se vain piti hankkia.

Ero vuoteen 1917 ja nykypäivään on se, että poliittinen johtomme ei kertakaikkiaan usko siihen, että touhu voi lähteä lapasesta. Veikkaan, että vuoden 1917 johtohenkilöillä oli realistisempi kuva siitä, mitä tapahtuu, vaikka silloin ei tätä internettiä ollutkaan.

Korpisoturi: Sinänsä minä en usko mihinkään suunniteltuun invaasioon. Nämä tyypit ovat vaan hoksanneet, että täällä pohjoisessa on niin typeriä kansoja, että ne suostuvat elättämään heidät humanismiin vedoten. Sinänsä lienee selvää, että sieltä on jonkun verran isis-jätkiä tulossa ja jos ne terroria harjoittavat, niin veri on Sipilän käsissä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. No joo, oikeastaan samalla tavalla minä olen aina työni tehnyt. Minä kun olen ollut tekemisissä vissiin kahdenkymmenen eri kansallisuuden edustajan kanssa ja kaikille olen tehnyt selväksi että jos ollaan ihmisiksi, niin minun kanssa kyllä tulee toimeen ja jos perseillään, niin osaan minäkin olla vittumainen. Olen tullut kaikken kanssa toimeen.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Ykän asiakkaina ollut saksalaisia tai...öö..."saksalaisia" (siis passin haltija mutta ei "arjalainen")? Tai oletko ollut tekemisissä saksalaisten kollegojen kanssa, joku Georg Donnerwetter olisi varmaan sikäläisen kollega nimi?

Tämmöinen pätkä löytyi:

http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202926-saksa-estamassa-pakolaistulvan-vaikka-saarnaa-muillle

Kiinnostava uutinen. Se vaan että olen mennyt ajat sitten sekaisin kun en enää tajua mitä Saksa haluaa tai on haluamatta. Ihan kuin sellainen jota vaivaa mielialan vaihtelut. Ensin sanoo että tänne vaan. Sitten se sanookin että muiden pitää ottaa. Jos sanoo että muiden pitää ottaa, niin se tarkoittaa sitä että se tulikin katumapäälle muttei halua myöntää sitä kun ylpeys ja arvovalta ei sitä salli. Ei kuitenkaan palauta vaan pistää vahingon kiertämään. Sanoo yhtä, tekee toista, ja kääntää takkia ainakin kahdesti ja sitten ottaa uuden takin jonka myöhemmin kääntää. Jos se päättäisikin tehdä kerrankin sellaisen ratkaisun ja toimeenpanon joka on tarpeellinen sekä sille itselleen että muille, niin silloin arpakuutio näyttää oikean numeron.

Viktor Orbanin Facebook-sivuilla jotkut niksmannit ovat kiitelleet Orbanin toimia ja sanoneet että hän ja Unkari tekee työn kun Saksasta ei ole siihen.

https://www.facebook.com/orbanviktor

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Gunnery Sergeant olisi ehkä vääpeliä vastaava?
Tuon arvon jälkeen tapahtuu kai jonkinlainen jako teknisen / hallinnollisen osaamisen linjaan?

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Marine_Corps_rank_insignia#Enlisted

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan kenelläkään muulla sellaista tunnetta, että poliitikoilla on vähän hidas sytytys, kun tuntuu siltä, että kansa tajuaa monet asiat heitä paljon aikaisemmin? Vai elävätkö he siellä norsunluutorneissaan, nukkuvat kaiken lisäksi Ruususen unta ja eivät todellakaan näe, millainen katastrofi on valtakunnassa kehittymässä? Tilanne on pahentunut päivä päivältä ja nyt sitten yhtäkkiä herätään ja mietitään, että pitäisiköhän tässä tilanteessa tehdä jotakin. Kas, kun eivät työryhmää perusta!

Olen niin pettynyt, niin vihainen ja niin turhautunut, että sanoja on jo vaikea löytää. Määkivät lammaslauma johtaa tätä maata tai sitten ohjeet tulevat EU:sta ja Suomihan mallioppilaana toteuttaa kaikki idioottisimmatkin ohjeet viimeistä piirtoa myöten, viis siitä, että tämä kansainvaellus koituu meidän tuhoksemme. Ei pienellä Suomella ole ennenkään mitään väliä vallan saleissa. Sikamaista peliä!

Angela Merkeliin olen myös pettynyt, aivan kuin hän olisi jotenkin henkilökohtaisen koston tiellä kun joutui siellä rautaesiripun takana elämään ison osan elämäänsä. Ei mulla muuta.

Rouva Ano

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Joo, juutuubi oli tarkoitus laittaa, mutta ei kannykalla mennyt lapi. No tulin toihin, kun kotona ei netti pelaa (uusi moreemi tkaisin tehtaalla). Kesä mopo ja Saaran Jaava on muistissa kuten myös Animals.
https://www.youtube.com/watch?v=ur30bn_3G58

Vaihdoin eilen oman pojan ja siskon pojan kanssa viesteja. Nyt on vitutuskayra sukulaisilla ja tuttavilla Suomessa korkealla. Poika meinas, etta äijä taas paissaan uhoaa - mutta kylla osun viela liikkuvaan maaliin... jos ei muuten niin punapistetahtaimella.

Sekaisin on Suomen paattajat akkavallan alla, lapatossut tuhkamunat perseennuolijat. Kittilassakin tienataan, valde maksaa 1600 euroa asumisesta per maahanmuuttaja per kk. Maahanmuuttajilla tienaa enemman kuin pottunokilla.

Viddu kun viduttaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki selitykset ovat yhtä oikeita. Minkä voit selittää hölmöydellä menee hälmöyden piikkiin. Minkä suunnitelmallisuudella, on sitä. Retoriikan ja pohdinnan aika on ohitse, se on ajanhukkaa. Sen sijaan valmistautukaa sillä tämä alus ajaa karille; sillä seikalla milloin ja millä nopeudella ei ole mitään väliä. Voit joko nauttia kyydistä ja kuunnella orkesterin soitantoa botskin lopullisesti upotessa tai rakentaa oman pelastuslauttasi ellet ole valmistanut tai varastanut pelastusvenettä jo aiemmin.

-Tvälups-

Olavi Koskela kirjoitti...

Diplomaattisuhteet poikki Ruotsin kanssa ja länsiraja toistaiseksi kiinni - ja tämä on tehtävä nyt heti! Jos päättävässä asemassa olevilta poliitikoilta ei löydy selkärankaa tehdä tilanteelle mitään, niin pääesikunnan herrat hei, on kai se nyt jumalauta jo puolustusvoimienkin asia, kun rajan yli lappaa kymmeniä tai satoja viisumittomia miehiä päivässä jollain turvapaikkaverukkeella. Eihän kukaan edes tiedä sitä, kuinka paljon näillä tulijoilla on käsiaseita mukanaan. Jos länsirajalle tarvitaan rautaa, niin onhan se parempi, että tulivoima on puolustusvoimien hallinnassa. Totaalisesti vittuuntuneet metsästysseurojen jätkät hirvikivääreineen saavat nimittäin äkkiä pahaa jälkeä aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on pari uutta kansalaisaloitetta:

Ammattiliittojen jäsenmaksujen verovähennysoikeus poistettava

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1546


Kansanäänestys Suomessa asuvien ulkomaan kansalaisten sosiaaliturvan muuttamisesta työperusteiseksi

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1528

Anonyymi kirjoitti...

Unohtakaa jo ne "sotaherrat"! Se porukka uskoo unelmaan ja on -bought and paid for by- valtaapitävät. Koko byrokratia on ja mitä ylempää sen pahemmin. Alatason kannoilla ei ole mitään merkitystä koska kukaan ei uskalla uhmata esimiehiään.

Oma apu - ainut apu.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, Buurille Johannesbuurista, Taisteluvälineupseerille ja Olavi Koskelalle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Ei ole ollut saksalaisia niin asiakas- kuin kollegapuolella. Tuo Saksan touhu on kyllä varsin skitsofreenista. Varsinkin kun tämä Merkel itse vielä joku aika sitten totesi, että monikulttuurisuus on totaalisen epäonnistunut. Unkarille nostan hattua muutenkin, sillä se on merkki siitä, ettei koko Eurooppa sentään ole tullut hulluksi. Ja juu, kiitos sähköpostista.

VNV: Joo, nuo jenkkien arvot vähän eroaa omistamme. Muistelen muuten olevan niin, että oma yliluutnantin arvomme on aikanaan tullut käyttöön ei sotilaallisista, vaan puhtaasti palkkauksellisista syistä.

Rouva Ano & Taisteluvälineupseeri: Kyllähän puhtaan hölmöyden ja hyväuskoisuuden piikkiin voi laittaa paljon. Sitten on tietysti lisänä EU:n suunnasta tuleva painostus. Eihän sen tarvitse olla edes kovin voimakasta sillä tämän poliittisen lammaslauman sanavarastoon ei kuulu ei. Ja se, mitä tvälups tuumii byrokratiastamme pitää valitettavasti täysin paikkansa.

Buuri: Vitutuskäyrä on korkealla ja siihen voi lisätä myös valtavan epäuskon tunteen. Kaikki on tapahtunut niin nopeasti ja kun huomaa, että hallitus vaan raapii muniaan, niin ei voi kuin ihmetellä.

Olavi: Samaa mieltä. Mikäli talousasiat hässitään vituralleen, niin nekin voidaan ajan mittaan korjata. Nyt on sen sijaan tapahtumassa jotain peruuttamatonta. Hirvikivääriporukka saisi kyllä homman pelittämään, mutta siinä saattaa yllättäen unohtua Geneven sopimukset ja muut sen semmoset epäolennaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Unohdin tämän. Mokuteliitin osapuolet, EU, YK, ulkovallat jne vetoavat jatkuvasti kansainvälisiin sopimuksiin, joko todellisiin tai keksittyihin, yleensä keksittyihin. Ja sitten he itsekin rikkovat voimassaolevia sopimuksia. No, vedotaan mekin sopimuksiin, tässä tapauksessa Dubliniin.

Dublin sopimuksen käyttöönotto.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1521

Anonyymi kirjoitti...

Jos maassa alkaa rähinä mamujen ja kantaväestön välillä ja esivalta käskee Sinut aseellisesti kukistamaan kantaväestön niin totteletko määräystä?

"Kyllä. Pitäähän sitä käskyjä totella"

Ymmärrätkö mitä vastauksesi tarkoittaa?

"???"

I only did as I was ordered to!!! bää bää bääh

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Joutuuko tässä turvautumaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen että saisi pidettyä kurin ja järjestyksen? Liivijengit? Onko tsuhnilla mafian tapaista? Pitäiskö hommata laiton ase tai tehdä puusta varsijousi tai jalkajousi?

Kööpenhaminassa kävi niin että köpisläiset turvautuivat järjestyksenpidossa liivijengeihin, kun etnisesti edistyksellinen rikollisbisnes ja muu siihen liittyvä toiminta ei lakannut. Poliisi raapi muniaan (jos oli mitä raapia) ja kittasi toimistolla kahvia. Sitä en muista miten poliisi sen jälkeen menetteli kun liivijengiläiset hoitivat toimintapuolen.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei päässyt mielipidepalstalle:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10153690896983395&id=530268394

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Vieras:

Viesti1: Sinänsä ok nämä aloitteet, mutta tosiasiahan on, että eduskunnassa ne jyrätään vaikka se 50.000 nimeä saataisiinkin.

Viesti2: Itse asiassa MC Cannonball harjoitti moista toimintaa Helsingissä jo 1990-luvun puolella, kun rikastus pyrki elvistelemään. Tulevaisuudessa sinänsä uskon, että käsitys laillisesta ja laittomasta hämärtyy. Jopa erittäin lainkuuliaisilla suomalaisilla.

Viesti3: Mutta täällähän se julkaistaan. Harvinaisen asiallinen kirjoitus.

Taisteluvälineupseeri: Mikäli minut komennettaisiin riviin, niin ilman muuta toteaisin, että ”kyllä, pitäähän sitä käskyjä totella”. Sitten vastaanottaisin valtion minulle antaman rynkyn, taisteluvarustuksen, mahdollisimman suuren määrän patruunoita ja mielellään muutaman kessinkin ja sitten häipyisin käpykaartiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kertokaapa mitä ajatuksia herättää se,että Turkin ja Kreikan rajalla on pakolaisryhmä,joka koostuu lähes kokonaan imaameista?Itsellä tulee mieleen vanhat kunnon Neuvostoarmeijan sotilaskomissaarit,jotka kulkee armeijan takana huolehtimassa poliittisesta,tai tässä tapauksessa uskonnollisesta,puhdasoppisuudesta.Ettei vaan koraanikoulut ja moskeijat ole saamassa vahvistuksia,vai alkaako fatwat sinkoilemaan pitkin Eurooppaa-eli lupa tappaa?Ainakin väkivaltaisuus tuntuu olevan kokoajan avoimempaa vääräuskoisia eurooppalaisia kohtaan,kuten mellakat Kroatiassa,kun busseihin otettiin vain naiset ja lapset.
Oktoberfestkin alkoi yllään muslimien veetoomus sen kieltämisestä,kun se loukkaa muslimeja kaikkialla maailmassa.Vittuako se musuleille kuuluu,jos sakemannit juo olutta,syö grillipossua ja niillä on tarjoilijoita,jotka erottaa naiseksi-se ei todellakaan ole musuille lupa raiskata.
No,meillekin tämä tulee suomalaisuuden tilalle oikein oman viidennen kolonnan masinoimana-nauttikaamme siis.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei vielä turvauduta rikollisten apuun sitten on metsästysseurat, ampumaseurat, reserviläiskerhot, nyrkkeilykerhot, kamppailulajikerhot. Näistä voidaan koota siviilipartiot. Meniskö tuohon mukaan vielä vartiointiliikkeet ja yksityisetsivät. Yksityisetsiville annettaisiin poliisitutkinta. Jos pyssyseuroissa on nuivia lakimiehiä niin heille syyttäjän ja tuomarin toiminta.

Pari vuotta sitten esitin Ykän blogissa mustalla huumorilla että pitäisikö Venäjä kutsua valtaamaan ja miehittämään maa joksikin ajaksi. Veikkaan että nuo sosiaaliturvaturistit lähtisivät heti käpälämäkeen vaikka joukossa onkin IS:n taistelijoita. (ISIS/ISIL poisti nimestään kaksi kirjainta)

Anonyymi kirjoitti...

Vaan kun ei komenneta. Sattumaako kaikki SA-vahvuuksien alasajot?
Virassaolevia ja muuten kuuliaisiksi tiedettyjä noihin osastoihin tullaan määräämään ja vertaispaine sekä auktoriteettiusko on se millä ne onnettomat suostuvat omiaan tappamaan. Liian moni on antanut saman vastauksen ja me änkyrät olemme laitoksista jo itsemme evakuoineet.

-Tvälups-

Jk seuraavassa aallossa sitten puhdistetaan puhdistajat...

Anonyymi kirjoitti...

Poliitikot ovat kyllä olleet tasan tarkkaan tietoisia mihin tämä heidän mokutuspolitiikkansa tulee vielä johtamaan. Tuoreet aselakien kiristykset ja esim. Tuomiojan ehdotukset siitä että aseet kerättäisiin omistajilta pois yhteisvarastointiin ovat juuri niitä toimia jolla tilanteen eskaloituessa ns. päälle estettäisiin kansalaisten oikeutettu aseellinen kapina. Yhteisvarastoista aseet kun olisi liian helppo kerätä johonkin vielä isompaan yhteisvarastoon ja sieltä esim. tuhottaviksi. Hajasijoituksessa moinen ei tule onnistumaan ja se varmasti poliitikkoja kovasti harmittaa kun se on sellainen pään yläpuolella leijuva uhka joka on aina heidän otettava huomioon, olipa se heille kuinka vastenmielistä tahansa....

korpisoturi kirjoitti...

Tässä alkaa itsekukin käymään kuumana kuin hellankoukku.

Vähän on sellan fiilis, että menköön vaikka naimalla saatu henki, kun pääsis laskee muutaman sarjan noihin hunnilaumoihin. Nyt olis oikeen otollinen hetki suorittaa vastaisku. Näinhän se menee sotataktiikan mukaan, että mitä nopeammin vastaisku tulee sen tehokkaampi, tuloksellisempi. Saatais vielä pelastettua tämä maa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle, Vieraalle, Taisteluvälineupseerille, Anolle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Vesku: Onko sulla linkkiä noihin imaamiporukoihin? Kuulostaa nimittäin huomattavan hälyttävältä. En sinänsä epäile yhtään. Noista rähinöistähän on kyllä videoita näkynyt ja valtamediamme ei ole esittänyt niistä ensimmäistäkään. Mitä nyt kaivaa esille niitä harvoja naisia ja lapsia. Oktoberfestista luin minäkin ja senkin pitäisi kilautella hälytyskelloja. Minä muuten voisin esittää myös syvän loukkaantumiseni siitä, että Suomessa kulkee naisia Säkkivälineen muotikuteissa. Se loukkaa omaa ajatusmaailmaani, sillä uskon, että nainen on ihminen eikä irtainta omaisuutta.

Vieras: No suomalaisillahan on kyky organisoitua. Sinänsä miellän, että oman blogini kautta olen aina pyrkinyt siihen väkivallattomaan ratkaisuun, mutta nähtävästi valtiovaltamme on typeryyttään toista mieltä. Mutta nyt täytyy sanoa, että jos tänne tulee vielä ensimmäinenkään kommentti, joka haaveilee Venäjän miehityksestä, niin se banaanoidaan saman tien. Venäjä ei tule ystävänä, se tulee miehittäjänä. Eikä se tule joksikin ajaksi, vaan se tulee pysyvästi.

Taisteluvälineupseeri: Eipä ole taetta. Minä kun olen virallisesti puhtoinen ja moitteeton virkamies…

Ano: No emmää tiä. Aselakien kohdalla minä luulen, että se on vaan sellaista tiedostavaa hysteriaa. ”Mulla ei oo pyssyjä. Minä en tykkää pyssyistä. Näin ollen ei kenelläkään muulla saa olla pyssyjä”. Joku vuosi sitten muuten Osmo Soininvaara esitti blogissaan kuningasajatuksen, että pyssyt saa säilyttää kotona, mutta lukot pitää viedä säilytettäväksi poliisille. Hänen mukaansa kylmäharjoittelu onnistuisi siten aivan hyvin. Mitenkähän se kiväärillä tuo laukaisuharjoittelu mahtaa onnistua ilman lukkoa?

Korpisoturi: Kyllähän tässä kattila kiehuu yhdellä kuin toisella. Ikävää vaan lienee, että tilanteen täytyy mennä pahemmaksi ennen kuin sitä voidaan alkaa parantaa. Ja parantajana ovat kansalaiset. Ei virkakoneisto.

Anonyymi kirjoitti...

Tunne historiasi! korpisoturi, armon veliseni. Me olemme noita hunneja!

Attila the Hun - unkaarien kuningas

Veljeskansaa näetsen. Meille on upotettu tätä satua roomalaisten ja ruotsalaisten (goottien) historiantulkinnasta mutta Attila sotajoukkoineen edusti meidän heimoamme.
Eikös muuten ole metkaa miten Tshingis Khan valloitti puolet sen aikuista maailmaa mutta tänne Pohjolan perille se ei löytänyt? Vai löysikö ja sai neniinsä vai löysikö ja liittouduimme? Miksipä muuten mongoolit kutsuvat suomalaisia sinisiksi mongooleiksi? Miksi meidät leimattiin ns herrakansojen toimesta mongooleiksi aina Toiseen maailmansotaan asti... Suomenhevonen ja sen suhde sotilasratsuna...

Historia on aina voittajien kirjoittamaa. Osaan sen virallisen historian kuin aapisen mutta epäilin sitä aina ja aloin etsiä ja opiskella muiden kansojen kertomuksia, niin itsestään kuin meistä. Se on ollut silmiä-avaavaa.
Idässä puhutaan lännen tshunista. Lännessä puhutaan idän tsuudeista.
Ja välissä on tämä kummallinen harmaa läikkä maailman geohistoriassa.

Pirhana kun en tahtoisi levittää tappiomielialaa ja kapinaakaan en saa lietsoa.
Ollaan siis optimisteja ja varaudutaan siihen kaikkein pahimpaan, sillä optimistin ja pessimistin erottaa tämä: P: enää ei voi mennä huonommin O: kyllä voi!

Organisointi- ja kyky loogiseen ajatteluun on ollut valttinamme vaikeina aikoina. Päälle sisu eli periksiantamaton sinnikkyys, kyky sietää ylivoimaa ja tappioita kun vaihtoehtoina on ollut varma kuolema. Kuulostaa muuten perin venäläiselle...

Enkä muuten varmasti ole tänne itänaapuria anomassa. Pois moinen minusta.
Sanonpa vain sen, että kun Ruotsin valtakunta otti sen viimeisen erän Venäjän kanssa niin se taisteli liki viimeiseen suomalaiseen. Itseasiassa suomalaiset taistelivat Pohjois-Ruotsissa kun samaan aikaan ruotsalainen aatelistomme tanssitti Venäjän keisaria Porvoossa... Tunne historiasi.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=ivnxAIQrLsw

Milloin tämä tapahtui?

V: (31.08.) 07.09-86 -> 30.04.-87

-Hallittu rakennemuutos...

-Tvälups-

Jk https://www.youtube.com/watch?v=CF_-ThDLF34

Anonyymi kirjoitti...

Tvälläri, olen harmitellut sitä miksei Aleksanteri I ottanut 1808-09 sodassa Pohjois-Ruotsin suomalaisalueet ja liittäneet sen uuteen suuriruhtinaskuntaan. Siis Norrbottenin lääniä vastaava alue, tai vähintään laittanut rajan menemään Kainuunjokea, Luulajajokea tai noiden kahden joen välimaastoa pitkin. Sinne jäi harmillisesti suomenkielisiä joita sitten kurmotettiin suomen kielen käyttökielloilla julkishallinnossa.

Ehkä tässä pitäsi enemmän paneutua uskonasioihin ja hakea Raamattu. Jonkin asian pitää tapahtua koska niin on ennustettu profetioissa ja että profetian pitää ensin täyttyä. Jonkin asian pitää tapahtua ettei se tapahtuisi sen jälkeen. Onko tällä paskalla kaikesta huolimatta jokin tarkoitus? Profeetat varoittivat juutalaisia että tapahtuu kamaluuksia jos jatkatte touhujanne. He eivät kuunnelleet ja siksi joutuivat hajaannukseen jossa tapahtui kamaluuksia, mutta hajaannus päättyi ja he ovat edelleen olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Uskonto? Kas siinäpä ratkaisu!

Vihaan kristinuskoa ja minulla löytyy vihalle synkkä oikeutus. Nuo kolme kirjauskontoa aavikolta ovat muuten samaa mummohorinaa kaikki. Siksi lesta Sipilä tuntee rakkautta allahin poikia kohtaan. Rakkautta jota se ei meille sekulääreille suomalaisille osoita. Tosin pallopää on jättänyt koraaninsa lukematta...

Zeitgeist-elokuva selittää sangen perusteellisesti uskontojen historian ja mikäli lisätietoa kaipaa niin tutustukaa sellaisen herran kun Jordan Maxwell.
Huumorin kannalta asiasta ovat kertoneet esim. Bill Hicks ja George Carlin.

Mutta jokainen tulee uskossaan autuaaksi ja siinä se ero. Minä en tuputa.
Noitukaa muuten ja kunnolla..! babhomet? ähää, ei. Kyllä Te tiedätte.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri:

Viesti1: Historia kannattaa tuntea. Mutta eikös me kumminkin olla suomalais-ugrilaisia eikä mongoleja?

Viesti2: Nyt täytyy tunnustaa, että en pidä niin Ismo Alangon kuin Juice Leskisen tuotannosta. Mutta sen muistan, että kun se hallittu rakennemuutos tuli, niin samalla tulivat konsensushallitukset ja kaksi rivissä – yksi vaihdossa lepäämässä systeemi. Ja samalla maasta loppui politiikka. Jytkyn jälkeen sitä kuvitteli, että se tulisi takaisin, mutta haaveeksihan tuo jäi.

Vieras: Tämä rajakysymys on käsitelty ennenkin. Huonoa säkää. Raamattuun liittyviin asioihin en kommentoi, kun en uskovainen ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vielä Taisteluvälineupseerille. Meni kommentit ristiin. Sinänsä tietty luterilaiskristillinen ajattelu on ollut hyväksi pohjoismaille, mutta niinhän se sanontakin menee, että jumala auttaa sitä, joka auttaa itseään.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Tassa tapauksessa en tottele esivallan käskyjä. Nykyiselle jalkaannulkyttäjä esivalle sanon haista viddu ja pakene vuorille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Buuri. Ehkä käytämme tässä nätimpää termiä eli ”voisiko arvoisa esivallan edustaja nykäistä majavan ulkosynnyttimet korvilleen ja kaikota mäkimaastoon”.

Anonyymi kirjoitti...

Uskonasiat eivät ole Ykän spesiaalialaa, mutta jos Ykä hyväksyy viestin niin kiva. Olen maallikko ja huonosti perehtynyt mutta ymmärrykseni on seuraavanlainen. Jos täällä on nuivia uskiksia niin kuin ajoittain on näkynyt, niin saa muokata.

Sipilä ei toimi kristillisesti. Se että Sipilä tarjoaa kämppänsä ja piispat vaativat seurakuntia tarjoamaan tiloja ei-kristityille, tarkoittaa että he antavat tilaa eksyttäjille. Eksyttäjille ei pidä antaa tilaa ja heidät tulee muutenkin torjua. Eksytyksillä tarkoitetaan muita uskontoja tai uskonnon kaltaisia rakennelmia. Luopumuksella tarkoitetaan sitä että kristitty luopuu uskosta. Lopun aikoina tuollaisia on enemmän ja enemmän.

Kristillistä on se että hyvän teko tulee kohdistaa ensin omiin. Jos jotain jää yli, niin sitten niille muille joiden on varmistettu olevan ystävällismielisiä. Jos antaa muille mutta ei omille, varsinkin jos ottaa omilta pois ja antaa muille, sitä pidetään tuomittavana. Jeesuksen opetuksissa tuo käy ilmi. Paljon puhuttu toisen posken kääntäminen koskee vain samaan etnisyyteen kuuluvien suhteita. Valkean blogissa löytyy tästä enemmän. Hänen mukaan Jeesus teki eron oman etnisen ryhmän ja muiden välille.

Se mitä jotkut luulevat kristinuskoksi tai kristillisyydeksi, on valistusajasta alkanutta maallistunutta liberalismia, relativismia ja muita hömppäjuttuja. Se on vesittänyt ja lahottanut varsinkin protestanttisia valtionkirkkoja. Siksi niissä peesataan homoliittoja ja islamia tms. "Piru on ahkerin kirkossa kävijä." Itäisiin kirkkokuntiin vaikutus on jäänyt vähäiseksi koska ne ovat pitäneet opeistaan ja perinteistään paremmin kiinni.

Viktor Orban on kristitty, tarkalleen ottaen kalvinisti. Hän sanoi äskettäin että muslimien tulva vaarantaa kristillisen identiteetin. Kalvinistit eivät ole lällyjä, ja kommunismin aika opetti kristittyjä pitämään uskostaan kiinni ainakin salaa. Slovakia päätti ottaa vain kristittyjä, ja otti niitä jotain parisataa tai muutaman kymmenen.

Anonyymi kirjoitti...

" Historia kannattaa tuntea. Mutta eikös me kumminkin olla suomalais-ugrilaisia eikä mongoleja?"

Kas siinäpä se!!!


"Suomalaiset eivät olleet voineet, rotunsa jäsenkansaa kun olivat, luoda ennen ruotsalaisten valloitusta mitään omintakeista kulttuuria"
"Kukahan tahtoisi käyttää aikaa ja nähdä vaivaa näitten kehittymättömällä kielellä kirjoitettujen teosten tutkimiseen."
"Ruotsia puhuva sivistynyt luokka kuuluu ruotsalaiseen kansallisuuteen, joka näin ollen oli ollut ja on edelleenkin valtiaskansa."
"Ruotsin kieltä puhuva sivistyneistö kuuluu toiseen, lahjakkaaseen ihmisrotuun, suomalaiset ovat vastaisuudessakin kykenemättömiä luovaan henkiseen toimintaan."
"Historiasta tiedämme, että niillä kansoilla, jotka kuuluvat turaanilaiseen kansansukuun, ei ole mitään erikoisia luonnonlahjoja itsenäiseen edistymiseen sivistyksen eikä viljelyksen alalla."
"Elleivät suomalaiset ja unkarilaiset olisi jo kehityksensä varhaisessa vaiheessa joutuneet tekemisiin itseään sivistyskykyisempien kansojen kanssa, olisivat ne raakalaisimmat kaikista."
"Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalainen ja ylipäänsä koko turaanilainen suku."
"Älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille."
"Ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä."

-Axel Olof Freudenthal, jonka nimissä jaellaan edelleen mitaleja...

Natsien rotuopin mukaan suomalaiset kuuluivat geneettisesti kaikkein surkeimpaan ja hyödyttömimpään kastiin, suomalaiset kuuluivat mongolien kanssa samaan ryhmään. Tätä sitten muokattiin Talvisodan ihmeen myötä, mutta tässä syy miksi Hitler meidät Stalinille möi.

Vaan nuo samat mongoolit pitävät meitä vertaisinaan ja hyvä niin. Sinne hevon ihteensä ovat kadonneet niin freudenthal kuin hitlerkin mutta tässäpä sitä vielä turistaan, suomeksi. Suomeksi joka on nyt sitten tunnustettu maailman alkuperäiskieleksi: http://theculturetrip.com/asia/india/articles/the-10-oldest-languages-still-spoken-in-the-world-today/


Ja enhän minä ole meitä mongoleiksi väittänyt vaan tuonut esiin miten meidät on muiden "arjalaisten" taholta moisiksi luokiteltu. Mutta huomioiden Tshingis Khan ja Attila niin entäs sitten? Jos tämä nyt rikkoi jonkun rotukiihkoilijan maailman niin voipati voi.

Mutta suomalaisetkin ovat valloittaneet tämän maan saamelaisilta! Niin ja omassa suvussani on vankkaa saamelaisverta, että suksikaapa hitoilleen miun mailta!

Historiansa kannattaa tuntea. Se avaa silmät. Miksi se on niin riivatun tärkeää kuninkaallisille ja israelin kansalle mutta meille muille suorastaan pahe? Miksipä niin...

Kuka hallitsee historian hallitsee tätä päivää ja tulevaisuutta.
Ellemme opi historiasta, olemme tuomittuja toistamaan sitä.
Mielipuolisuus on sitä, että toistaa samaa asiaa samalla kaavalla odottaen eri lopputulosta.

-Tvälups-

Jk en itsekään diggaa Juicea/Alankoja mutta on ne pirut tehneet silti osuvia ralleja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Hyväksyn viestisi ja julkaisen, mutta en uskonnolliseen sisältöön sinänsä puutu. Sinänsä on totta, että pohjoismaalaiset kirkot ovat vain maallisia suvaitsevaisuusvirastoja. Irja Askola on nykyisen virkapiispan prototyyppi, ja häntä voisi kuvailla myös hyödyllisen idiootin prototyypiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olen joskus aiemmin todennut täälläkin että kurdit pistävät hanttiin Irakissa ja Syyriassa kun tappelevat IS:ää vastaan. Turkissa ne ovat pitemmän aikaa tapelleet mutta Turkki on antanut IS:n sotia puolestaan kurdeja vastaan. Näennäisesti Turkki alkoi sotia IS:ää vastaan mutta samalla hyökkäsi kurdien päälle. Iranin kurditilanne ei ole ollut julkisuudessa kummemmin esillä.

Ulkomailla kurdit lienevät täysiä kyrpiä jotka ovat moninkertaisesti yliedustettuja lakien rikkomistilastoissa. Kotiseuduillaan Irakissa ja Syyriassa he kuitenkin toimivat niin kuin pitää. Eivät lähde mihinkään karkuun vaan puolustavat kotiseutujaan aseellisesti. Heillä on mitä puolustaa ja he haluavat puolustaa. Heillä on myös sen verran aseita ja sotataitoisia miehiä joilla puolustaa. Myös naisia osallistuu taisteluihin. IS:n on arveltu olevan hämillään siitä kun kurdien naiset sotivat.

Iipot tekivät äsken peliliikkeen ja ostivat öljyä Irakin kurdeilta, tarkoituksena että kurdit saisivat fyrkkaa jolla hankkia aseita ja varusteita. Turkki tietysti poltti päreet tuosta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Perhana, kun menee nää viestit ristiin. Joo, ymmärsin pointin. Sinänsä ruotsalaiset saattavat haikailla sitä 1970-lukua, kun niillä oli ongelmanaan vaan ne finnjävelit, ja kun ne huomasivat, etteivät ne niin ongelma olleetkaan. Sen perusteella, mitä mulla on Ruotsissa asuvia tuttavia, niin ainoa asia mistä suomalaisia nykyisin moititaan on se, että ne jävlat tekevät töitä kovemmin kuin ruotsalaiset.

Kiitos tuosta linkistä. Se oli vallan mielenkiintoinen. Tietysti siinä oli unohdettu jotkut papua-uusiguinealaiset kielet ja amazonilaiset kielet, mutta eihän niillä ole edes kirjakieltä. Mutta joka tapauksessa tuntuu hienolta, että me ollaan muinaisjäänteitä. Eikä ihan vähällä suostuta kieltämme arabiaksi vaihtamaan.

Vieras: Olen ollut tekemisissä kurdien kanssa ja ne ovat mielestäni melko mulkkuja. Mutta nostan kyllä hattua sille, että ne tappelevat islamisteja vastaan. Turkki on typerä, kun pommittaa porukkaa, joka on niille huomattavasti pienempi uhka. Keskittyisi pommittamaan islamilisteja, kun niillä sitä amitsioonia siihen löytyy.

Anonyymi kirjoitti...

No tuolla Tundratablodsillahan nuo imaamit pyllistelee,19.5."Muslim settlers trek towards Turk-Greek border"-ovat ottaneet pakoloisryhmiä johtaaksen.Kuuluvat Al-Azhar-moskeijaan ja -yliopistoon.Noi punavalkohattuiset meuhkaajat ovat sunnipuolen valiojoukkoa noin koraaninlevittämismielessä,tai kuten artikkelissa todetaan,kerman kermaa.Eli onko näitä tulossa kuten taistelijoitakin,tietty osuus määrättyä pakoloismäärää kohti?Piruko noista selvää ottaa,supoa ainakaan ei kiinnosta.Jotenkin tuntuu,että seuraava EU-rajan totaalinen kaatuminen tapahtuu tuolla Kreikan ja Turkin maarajalla.Ei oikein ole tietoa itellä ainakaan,että millaiset joukot Kreikalla tuolla on?Koko aluehan on jäänyt julkisuudessa paitsioon näiden "merionnettomuuksien" varjossa.En epäile sitäkään,etteikö EUn komissaarit keksi avata itse tuota maarajaa,kun "hukkuvat lapset ja ihmissalakuljetus" merillä.
TT:n artikkelit oikeastaan koko päivältä,19.9.,ovat aika mielenkiintoista luettavaa:mm.tunnistettu shiia-taistelija majailee Suomessa,ynm."mukavaa".
Ja Helsingin mielenosoitus vaiettiin mediassa sitten upoksiin...Ei saatu edes natsien mellakasta juttua,sujui niin rauhallisesti.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Niin,se vielä,ensibongaus noista imaameista,silloin olivat laumavaelluksella Edirnessä vielä yhtenä joukkona,tuli viikolla Al Jazeeraa kattoessa(joo,vihollisen propagandatuutti kertoo paikan päältä monesti ihan eri totuutta kuin meidän valtamedia),naistoimittelija haastatteli pakolaisryhmistä tyyppejä,mutta-tän imaamiporukan kohdalla toimittelija oli vaan hiljaa,ei ottanut yhtäkään näistä vilttihatuista haastatteluun.Seuraavasta jengistä taas otettiin porukkaa kertomaan kurjuudesta ja siitä,että jos ei päästä Kreikkaan,niin vaikka kuollaan rajalle.
Myös RT lähettää aika suoraan juttua mamuinvaasiosta,vissiin Venäjän agendalle sopii se,että Eurooppalaisille voidaan heidän itsetuhosta kertoa avoimesti,sehän siirtää huomion pois Ukrainasta-voidaanpa Venäjä nähdä jonain viimesenä toivona islamisaatiota vastaan.No,ainakin porukka näkee,että venäläismediankin kuvaus on arkitodellisuuden kanssa todellisempaa,kuin Euroopan(Länsi-) valtamedia.
Asiasta toiseen:Espoossa avataan yksityinen turvapaikkakeskus,jonka omistajiin kuuluu taas suomalaispoliitikkoja,Ulpu Iivarista lähtien.Voi vittu,ei meillä ole korruptiota,ei....
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Ja voi helevata, noinhan tuo näkyy olevan, kun itsekin kävin katsomassa. Länsimaiselle itsepetokselle ei vaan löydy loppua. Kyllähän hesari teki jutun mielenosoituksesta ja otsikoi ”Äärioikeisto järjesti mielenosoituksen Helsingissä. Ohikulkijat haukkuivat natseiksi ja näyttivät keskisormea”.

Suomalaisista mamubisneksestä tienaavista poliitikoista totesin jo tuonnempana, että mikäs on tienatessa, kun ei ole minkäänlaista moraalista selkärankaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, tarkistutin Valkealta tuon mun uskonasia-kommentin ja ehdotin että vastaisi omassa blogissaan tai täällä. Vastaus on tässä:

http://hiljaistapohdintaa.blogspot.fi/2015/09/liberaalin-hyvyyden-ja-moraalin.html?showComment=1442753700939#c7395896335799252784

Anonyymi kirjoitti...

Yritetään tässä sitä mitä nytkin, eli työ sen puolesta että medioita menisi konkkaan.