torstai 15. lokakuuta 2015

OHJATTUA ITSERUOSKINTAA

Demareitten pehmolelun Nasima Razmyarin märkä uni toteutui, kun hän pääsi avaamaan eduskunnan Suuren, Syvän, Leventävän ja Laajentavan rasismikeskustelun. Kyseisellä pehmolelullahan on se etu, että hän voi puhua ihan mitä hyvänsä, ja tietää ettei vastassa ole kuin hyväksyvää hyrinää, vähän niin kuin talollinen kissoja kehräisi yhtä aikaa. Niinpä kun hän kertoi, kuinka hän treenasi ekaluokalle mennessään sanomaan moi, unohti sen ja silti häntä pyydettiin hyppäämään narua, piti siihen Eero Heinäluoman sitten todeta, että ensimmäistä kertaa tuli tippa silmään eduskunnassa, ja samallahan häiskä saavutti jonkunlaisen Suomen ennätyksen nuoleskelussa ja poliittisten irtopisteitten kerjäämisessä äärimmäisen epämääräisestä suunnasta ja kaiken mahdollisen tyylitajun unohtaen. Samallahan häiskä tietysti tuli todenneeksi, että tavallisten suomalaisten vuoksi ei silmä kostu eikä alaleuka väpätä.

Vaan mitäpä meidän poliitikot melkein aitoihin kyyneliin liikuttanut pehmolelumme sitten totesi? No, luonnollisesti hän toi esille pieleen menneet polttopullonheittelyt ja lakanan kanssa heilumisen. Ja pitipä hänen vielä asiakseen mainita Olli Immosen julistus monikulttuurisuutta vastaan. Immosen heitto on tietysti aivan hirveä, eikä sen jäljiltä tehtyjen ruumiitten määrää olla saatu laskettua vieläkään vaikka kovasti on yritetty ja ennen kaikkea etsitty. Mutta pitihän pääministeri Sipilänkin kompata asiaa ja huomauttaa, että vihapuheesta on lyhyt matka vihatekoihin.

- ”Itse asiassa sanakin on teko.”

Tämä eduskunnan kansallisen olemassaolon anteeksipyyntötilaisuus kiteytti taas kertaalleen vallitsevan tilanteen. Suurin paha on suomalaisten lausuma sana. Sen sijaan tänne tulleet uusrikastajamme eivät välttämättä ole sanoneet sanoja, vaan siirtyneet suoraan tekoihin. Kerrataanpas muutama juttu aikaisemmin käytyä listaa, jossa käsiteltiin uusrikastajien Suomea rikastavia tekoja. Laitetaanpa tiivistelmä. Eli noin vuoden aikana saldoksi on kertynyt äkkilaskemalla seuraavaa:

- 1 murha

- 4 tappoa

- 2 tapon yritystä

- 1 virkamiehen tapon yritys

- 2 puukotusta

- 2 törkeää pahoinpitelyä

- 1 vauvan törkeä pahoinpitely

- 5 pahoinpitelyä

- useita kymmeniä joukkopahoinpitelyitä

- 10 törkeää ryöstöä

- 1 alaikäisen joukkoraiskaus

- 1 kehitysvammaisen raiskaus

- 2 törkeää lapsen raiskausta

- 3 lapsen raiskausta

- 3 joukkoraiskausta

- 2 törkeää raiskausta

- 8 raiskausta

- 11 törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä

- 2 alaikäisen sukupuoliyhteyteen pakottamista

- 3 raiskauksen yritystä

- 1 tuhopolton yritys

Ja nämä lukemat siis noin vuoden mittaiselta jaksolta ennen suurta ihmisvyöryä. Eduskunta ei näistä välittänyt, vaan keskittyi siihen, että demareitten pehmolelu saattoi viettää yksimielisyyden hyrinässä suurta päiväänsä. Sisäministeri Orpo muisti kompata sanomalla ”rasismin vastustamisessa on kyse ihmisarvon kunnioittamisesta, ja ihmisarvo ei ole mielipidekysymys”. Mutta kiinnostaako ministeri Orpoa ulkomaalaisten väkivallan vuoksi kuolleet, vammautuneet ja eliniäkseen traumatisoituneet suomalaiset ja heidän ihmisarvonsa? Ei. Häntä, niin kuin likimain koko eduskuntaa ei kiinnosta muu kuin se, että ulkomaalaisten tekemistä väkivallanteoista ei puhuta suomalaisten toimesta rumia sanoja.

Pakko kysyä eduskunnalta että osaatteko te edes hävetä?

Jos ihminen kykenisi häpeämään, niin se vaatisi häntä elämistä edes jollain lailla kiinni todellisuudessa. Eduskunnassa sellainen on kovasti harvinaista, ja ehkä paras esimerkki siitä oli vihreitten puoluejohtajan Ville Niinistön lausuma. Hän kun kertoi kuunnelleensa Suomen tasavallan ensimmäisen presidentin, K.J. Ståhlbergin puhetta, josta hän kehotti ottamaan oppia:

- Hän vetosi voimakkaasti siihen, että valtiovallan tehtävä on varmistaa että jokainen Suomessa asuva ihminen kokee oikeuden olevan hänen puolellaan.

Ståhlberg oli aikanaan kieltämättä oikeassa. Mutta Niinistö puolestaan unohtaa – varmaankin tietoisesti – erään kansanryhmän tämän valtiovallan suojelun ulkopuolelle. Meinaten ne tavalliset suomalaiset, jotka Niinistöllekin leivän pöytään hankkivat. Heitä ei ole eduskunnalle olemassakaan, muussa kuin maksajan ja elättäjän roolissa, jolta on kielletty maksajan ja elättäjän roolinsa arvostelu. Nykyisin Ståhlbergin viisas sanoma on vääristynyt aivan toiseen muotoon:

Valtiovallan tehtävä on varmistaa että jokainen Suomeen saapuva elintasosurffaaja kokee oikeuden olevan hänen, nimenomaan hänen puolellaan.

Ja perusteellisesti valtiovalta tämän uuden tehtävänsä hoitaakin. 

Kansalaiset Arvo ja Einari opettelevat eduskunnan määräämiä uusia ja henkisesti parantavia kansallisia katumusharjoituksia.

Lisätäänpä vielä yksi yksityiskohta tästä yhteisestä epistolan hokemisesta josta myös eduskunnassa käytettiin varsin hämäävää nimitystä ”keskustelu”. Keskustelussahan nimittäin vaihdetaan ajatuksia eikä hoeta etukäteen päätettyä totuutta. Kristillisten kansanedustaja Peter Östman kysyi, voidaanko nimimerkkien takaa käytävälle rasistisille nettikeskustelulle pistää stoppi. Ja persujen ministeri Jari Lindström sitten meni komppaamaan:

- Pitääkö sietää nimetöntä vihapuhetta. Miksi annetaan ihmisille lupa nimimerkin takaa lupa haukkua muita, Lindström ihmetteli.

Oikeusministeri kiitteli sitä, että useat lehdet ovat viime aikoina tiukentaneet nettikommentoinnin moderointiaan.

- Se ei kuitenkaan riitä. Otan asian vakavaan pohdintaa, pitäisikö asialle tehdä jotain. Pitää kyllä olla pokkaa sanoa omalla naamallaan, jos on jotain mieltä.

Nimimerkin takana toimivat ”netissä näprääjät” tietysti tekivät persupoliitikkojen puolesta huomattavan työn saadakseen aikaan heille sen kuuluisan Jytkyn, mutta jos persut haluavat ampua omaan jalkaansa, niin eihän me hotellin respassa sitä suinkaan haluta estää. Vaan muistutetaan vielä. Tuossa listassa olleet väkivallan teot eivät ole eduskunnalle merkityksellisiä. Ne eivät aiheuta toimenpiteitä. Eduskunnan enemmistön mukaan taas tämä kyseinen kirjoitukseni on vakavampi asia kuin tuo lista yhteensä. Sillä se sisältää kaksi nykykäsityksen mukaan hirveintä ja tuomittavinta elementtiä. Kirjoitus kun on tehty nimimerkillä ja se voidaan tulkita vihakirjoitukseksi.

Kuinkahan sairaaksi maamme pitää mennä, ennen kuin tilanne alkaa korjaantua?

57 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Marty Armstrong bloggasi tässä hetki sitten vastauksensa kun joku kysyi, että eikö mitään ole tehtävissä. Armstrong totesi, että paljonkin on tehtävissä, mutta mikä saa lukijan kuvittelemaan, että poliittinen eliittii olisi kiinnostunut kansalaisten edusta tai hyvinvoinnista, minkä se on osoittanut menneellä politiikallaan, minkä ansionsta olemme nyt tässä tilanteessa. Ei kai sitä paremmin voi kuvailla.

Lindströmin nettianonyymikirjoittelun kommentointi oli noista ehkä se mielisairain kommentti, muut pelkästään vajaamielisten, kuplassaan elävien turhakkeiden moraalisäteilyä. Twiittasin että "Lindströmin sielu taivaaseen vilahtaa kun ministerin palkka tilille kilahtaa", mutta muotoilen sen uudelleen vastaamaan
tätä toista Armstrongin bloggausta (2017 political year from hell): "Ministerin sielu taivaaseen vilahtaa kun anonyymi nettikansa kilahtaa".

Anonyymi kirjoitti...

Sanakin on teko...

Vaan kun nämä matut eivät ymmärrä suomea puhuttuna tai kirjoitettunakaan niin mikä teko se on? Ymmärtääkö esim talosi/kesämökkisi seinään pureutuva hevosmuurahainen jos kiroat niitä heidän urakkansa ääressä? Onko sanoillasi merkitystä niille? Vai onko asialla merkitystä vasta jos sen sattuu kuulemaan vihreä cityasukki joka ei mesoamistasi hyväksy? Mutta miten hän voi välittää tuohtumuksensa ja sympatiansa noille hevosmuurahaisille?

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumikselle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne

Kumis:

”Then there is the chaos of debt in Europe because of the failed euro, but that is a political problem and means politicians need to admit error.”

Ja tiedät itsekin, että helvetti jäätyy, ennen kuin näin tapahtuu. Noin yleensä tuo eduskunnassa esitetty farssi oli hyvä esimerkki tuosta kuplasta. Joku Razmyar on koskematon, aina oikeassa oleva, jonka sanomisia ei voi arvostella. Samoin kuin joku Jani Toivola. He ovat niitä ihmisiä, joitten mielipiteen mukaan määritellään eduskunnassa maahanmuuttokeskustelu ja se kertoo maamme sairaudesta ja eduskuntamme munattomuudesta. Lindströmin avautuminen lähinnä kertoo, että jätkä ei ymmärrä, mistä hänenkin äänensä tulevat. Tai on unohtanut sen.

Taisteluvälineupseeri: Sana on sana. Se ei ketään tapa. Teko on teko. Se tappaa. Ja nämä ”hevosmuurahaiset” toimivat sen mukaan, mitä ovat lähtömaassaan oppineet. Poliittinen eliittimme sekä media tekee parhaansa, että he voivat toimia jatkossakin juuri niin. Ihmistavat koskevat vain suomalaisia ja hulluinta on se, että jos joku tänne tuleva ei toimi ihmistapojen mukaan, niin häntä arvosteleva suomalainen on suurempi rikollinen.

Anonyymi kirjoitti...

Me kaikki nimettömät tiedämme, että nimettömyydessä ovat haittansa ja hyötynsä. Saat paskaa niskaan tuntemattomilta, kun taustatietoja ei voi antaa/saada riittävästi. Voit arvostella ilman, että joudut pelkäämään työpaikkasi ja toimeentulosi puolesta tai perheesi turvallisuuden puolesta.

Mielipiteenvapaudella on hintansa. Anarkia ja virkavallan halveksunta ei ainakaan paranna yhteiskuntarauhaa. Järkevyydellä on kuitenkin rajansa, vääryyttä arvostelevalla ja asiallista nimetöntä mielipiteenvaihtoa ylläpitävällä nimettömyydellä turvataan tiedonsaanti myös niille, jotka eivät ole valtamedian edustajia. Ärsyttävintä on päättäjien tarjoilema "yleinen mielipide", joka ei vastaa todellisuutta.

Arja-täti

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Arja-täti. Aivan totta. Virallista epistolaa on hyvin helppo mainostaa nimellään ja naamallaan, koska se lähinnä tietää nostetta uralle. Minä itse olen virkakoneiston jäsen, joten minulla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin toimia nimimerkin takana. Päättäjien mainostama ”yleinen mielipide” on se mielipide, mikä elää kymmenen kilometrin harppiympyrän sisäällä ja harppiympyrän keskellä on paikallinen yliopisto.

Vasarahammer kirjoitti...

Lindströmin puheista saa käsityksen, että mies on henkisesti demari ja sellaisena pysyykin, vaikka puolue onkin persut.

Toisaalta persut eivät ole koskaan puolustaneet sananvapautta periaatteena. He kyllä moittivat vastustajaa, jos nämä syyttävät persuja rasismista. Syyttävät vihapuheesta, vaikka vihapuhe on puhtaasti vasemmistolainen termi, jonka tarkoituksena on tehdä mielipiteistä rikollisia, jolloin mielipiteistä ei tarvitse välittää.

Persuissa kaikki tietysti lähtee puheenjohtajasta ja tämän letkautuksista. Jonkinlaisena perustana tälle on Soinin "plokissa" kirjoitettu teksti, jossa Soini vaati kirjoittajia esiintymään "omalla nimellä ja nuunalla":

http://timosoini.fi/2010/08/omalla-nimella-ja-nuunalla/

Lainaus: "Nimetön- ja nimimerkkiarvostelu kuuluu reaalimaailmaan. Ei siitä koskaan eroon päästä.

Itse arvostan suoraa palautetta. Sellaista , joka tehdään omalla nimellä ja nuunalla.

Olen kritisoinut kottaraispönttööntuijottajia ja nämä ihmiset ovat tunnistaneet itsensä. Se koira on älähtänyt, johon kalikka on kalahtanut.

Vastaan omalla nimellä esitettyihin viesteihin. Lymyäjät jäävät vastausta vaille."

Muistamme myös, miten kävi James Hirvisaarelle, kun tämä kutsui Suomen suurimman sananvapausrikollisen eduskuntaan. Hirvisaaren tarkoitus tuoda esille Lehdon saama pitkä ehdoton vankilatuomio pelkästä nettikirjoittelusta jäi kokonaan taka-alalle.

Yksittäisillä persuedustajilla voi olla käsitys sananvapauden merkityksestä, mutta puolueen näkemys jää puheenjohtajan nuunan varjon takia puutteelliseksi tai jopa olemattomaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa touhotuksessa sananvapauden rajoittamisessa ja nimimerkkien kieltämisessä on ilmiselvästi olemassa (taas) pyrkimys siihen että vain tietyntyyppinen viestintä halutaan estää.
Jos siis joku haluaa haukkua suomalaisia, persuja, fasisteja (onko niitä oikeasti, hä?) niin sitä saa harjoittaa nimimerkin takaa niin paljon kuin haluaa.

Jos taas haluaa arvioida/arvostella maahanmuuttoa, joitakin puolueita, hallitusta tai mediaa, niin se pyritään kieltämään ja vähintäänkin demonisoimaan. Sellaista arvostelua ei saa olla, ja kaikki sellainen uutisointikin koetetaan piilottaa ja vähätellä jos ei onnistuta piilottamaan.
Ja pahimmillaan media kirjoittaa asiat kokonaan uusiksi ajatuksella "eihän se noin mennyt vaan näin, kun oikein veivataan".

Terveisin, Varakaani

Anonyymi kirjoitti...

"Yleisen petoksen aikoina totuuden kertominen on vallankumouksellinen teko"
(George Orwell)

Nyt jos milloinkaan elämme totisesti juuri tuota hänen kuvaamaansa aikaa. Jäljet pelottavat, jo nyt. Ja ovat pelottaneet jo pitkän aikaa.

J.Edgar

Anonyymi kirjoitti...

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/87360-turvapaikanhakijoita-majoittanut-yrittaja-oli-pienoinen-farssi-spr-kommentoi

Unknown kirjoitti...

Lindströmin kommentti on erittäinkin mielisairas. Lindströmille tiedoksi: Ihmisellä on lupa "haukkua toista" sen vuoksi, että hän on ihmiseksi syntynyt. Sen sijaan Lindströmillä, eikä kenelläkään muullakaan, voi olla lupaa tämän kieltämiseen.

Lindström on yhtä pihalla kuin Matti Vanhanen, jonka henkinen koti on Neuvostoliitto ja kommunismin mahdollistamat keinot epämieluisten mielipiteiden esittäjiä kohtaan.

Päivä päivältä pettymys persuihin ja omaan naiviuteen syvenee. Kuinka he kehtaavat? Ja kyllä he kehtaavat.

Euvostotaivas kirjoitti...

Jo on yle ehtinyt kovin mainostaa suurta "sananvapaus"-tapahtumaansa. Tuskin maltan taas odottaa sitä ylimielistä liturgiaa, joka sieltä on odotettavissa. Eduskunta on itse ollut suurimpana päällepäsmärinä hajottamassa toimivaa yhteiskuntaa lähtiessään letkajenkkaan eu-politrukkien kanssa. Keinotekoinen ja aivan ylimitoitettu ja nopea maahanmuutto mahdollisimman erilaisista kulttuuri- ja uskontopiireistä on varmin tae yhteiskuntarauhan romahtamisesta.

Eilinen rasismituuba oli kaikessa tekopyhyydessään varsinainen farssi. Ei muka ollut touhu politiikkaa, vaikka kunkin edustajan tuli olla mukana hymistelemässä oman poliittisen tulevaisuutensa vuoksi.

Bogreol kirjoitti...

Eduskunnassa oli rasismikeskustelussa toinen toistaan latteampia puheenvuoroja, yleviä sanoja sisältöä vailla. Näyttää siltä, etteivät nämä edustajat edusta meitä, he edustavat kaikkialta maailmalta tulevia turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttajia. Pakko, nollatoleranssi, vihapuhe, rasismi, ihmisoikeudet, ihmisarvo; saman pinnallisen retoriikan toistoa puheenvuoro puheenvuoron jälkeen. Omassa hyvyydessä ja moraalisessa ylemmyydessä kieriskelyä. Natsit ja äärioikeistolaiset organisisoivat mielenosoituksia, pitäähän vastarintaan asettuvat nimittää ja leimata oikein. Paljon oli sanottavaa, mitään ei sanottu, ei realismia, aivot narikkaan ja tunteet pintaan, herttainen yhteinen yksimielisyys ja maahanmuuttajataustaisen edustajan ylistys ja kyseenalaistamaton ymmärtäminen. Edustajiltamme puuttuu kulttuurien tuntemus ja yleissivistys, tai ainakin rohkeus osoittaa näiden asioiden tuntemusta.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Oman mielipiteen sanominen on riittävän hankala näinkin, hyvin hatarasti piiloitetun nimimerkin takaakin. Saati sitten, että vielä pitäisi julkaista nimensä, kuvansa ja osoitteensa! Miksi näin täytyisi tehdä? Jotta *istit(1 voisivat heitellä kivillä ikkunani rikki, sytyttää oikean auton palamaan, käydä oikean naaman kimppuun? Ei kiitos. Ei se niin helppoa saa olla. Pitäisiköhän ruveta kommentoimaan anonyymisti TOR-verkon kautta? Ollaanko jo niin pitkällä?

1) Valitse mieleisin: sosialistit, anarkistit, salafistit, jihadistit stalinistit

Anonyymi kirjoitti...

Minulta karkasi alun vitutuksen jälkeen hallitsematon röhönauru, kun yritin seurata tätä poliittista teatteria, jossa hyvät ihmiset (homo someticus) yrittivät keskinäisen selkäintaputtelun ohella tehdä pesäeroa pahoihin luiskaotsaisiin ja siansilmäisiin rasistijuntteihin, joilla tämä maa oli heidän mielestään kyllästetty. Aivan kuin rakennuksen ulkopuolella olisi vellonut loputon valkoisten kaapuveikkojen meri, joka talttuu vain ylimielisesti hymistelemällä.

Ylipäänsä on aina herttaista katsoa, kun joku valveutunut suomalainen itsejulistetun intelligentsian jäsen yrittää epätoivoisesti tehdä pesäeroa mielestään persselkäisiin ja takapajuisiin kanssaihmisiinsä ja se ainoa keino erottua massasta on aina omiin juuriin ja kanssaihmisiin kohdistettu itseinho ja infantilisointi. Nytkin Suomen kansa oli pelokkaita ja takapajuisia rämeihmisiä, jotka ainoastaan valveutunut eliitti esimerkillään voi johdattaa pois pohjolan homogeenisesta helvetistä.

PS. Julkaisenpas tämän anonyymina ihan vain Lindströmille vittuillakseni

Anonyymi kirjoitti...

Aiempaan aiheeseen palatakseni:

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/303299-poliiseiksi-halutaan-ulkomaalaistaustaisia-lisaisi-ymmarrysta

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ei haukku haavaa tee, sanoi vanha kansa ja oli oikeassa. Kyllä on nyt poliitikoista ja suvaitsevaisista tullut niin herkkähipiäistä porukkaa, että naurattaisi, jollei arvaisi, että seuraavaksi tukitaan turvat lain voimalla. Jokaisesta mitättömästäkin asiasta vedetään suuren kohun saattelemana pellollinen herneitä nenään (pakko saada käyttää Ykän mainiota vertausta) ja nyt tämä Razmyarin keskustelunavaus oli naiiviudessaan sitä luokkaa, että olisi sopinut paremmin peruskoulun ala-asteelle. Ei kai eduskunta mikään keskustelukerho tai ompeluseura ole, vaan sen sijaan voisi tälle kyseiselle edustajalle antaa varoituksen kallispalkkaisten kansanedustajien työajan varastamisesta tai sen tuhlaamisesta jonninjoutavaan. Kun olisi niitä ihan oikeitakin asioita ja ongelmia ratkottavaksi tässä valtakunnassa.

Media muuten ehti jo uutisoida, että Tornion kautta ei tule enää kuin parisensataa maahanmuuttajaa päivittäin. No, jos tulijoiden virta jatkuu samanlaisena ja miksi ei jatkuisi, niin eihän se ole kuin 73 000 henkeä vuodessa, sen päälle muuta kautta tulevat ja kiintiöpakolaiset, plus tietysti jo täällä olevat ulkomaalaiset. Pääkaupunkiseudulla ja isommissa kaupungeissa alkaa viimeistään muutaman vuoden päästä sellainen meininki, että ei tarvitse ulkomaille enää lähteä "elämyksiä" hakemaan. Olemme suoraan globaalin maailman ytimessä, etten sanoisi suoraan, että p-reiässä. Kuka tai mikä meidät pelastaisi?


Rouva Anoduc kirjoitti...

Sisäministeri Orpo: ”Ihmisarvo ei ole mielipidekysymys”. Tämä käsitys ei voisi olla kauempana reaalitodellisuudesta. Kuinka moni ylipäänsä tuntee ns. Kairo julistuksen ihmisoikeuksista islamin mukaan? Sen mukaan kaikki, myös ihmisarvo, tulkitaan islamilaisen lain eli sharian kautta. Mielenkiintoista on verrata YK:n ihmisoikeuksia julistusta ja Kairon julistusta. Siinä olisi P. Orpollekin pohdinnan aineksia.

Wikipedia: "Kairon julistus ihmisoikeuksista islamissa (lyhyemmin Kairon julistus) on 57 maasta koostuvan Islamilaisen yhteistyöjärjestön vuonna 1990 laatima ihmisoikeuksien julistus. Julistus on vastine Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeuksien julistukselle, jota islamilaiset maat pitävät liian länsimaisena, ja jonka vaatimusta uskonnonvapaudesta ne vastustavat. Kairon julistus pyrkii mukauttamaan ihmisoikeudet islamilaisen lain šarian mukaisiksi."

Vasarahammer kirjoitti...

duc: "Sisäministeri Orpo: ”Ihmisarvo ei ole mielipidekysymys”. Tämä käsitys ei voisi olla kauempana reaalitodellisuudesta."

Islamilaisen sharian mukaan:
- muslimi on arvokkaampi kuin ei-muslimi
- mies on naista ylempänä
- isäntä on orjaansa ylempänä

Ei-muslimin saa sharian mukaan tappaa, jos tämä ei alistu islamin ylivaltaan.

Eikä tämäkään ole mielipidekysymys, koska käsitys on peräisin Allahilta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Varakaanille, J. Edgarille, Ano1:lle, Pörri Oravalle, Euvostotaivaalle, Bogreolille, Yhel Turkkulaasel, Ano2:lle, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle ja ducille & kiitos kommenteistanne. Noin yleensä tuosta farssista saa takautuman jonnekin 1970-luvulle. Leonid Brezhnev pitää puhetta, eikä kukaan kuulijoista uskalla lopettaa taputtamista ensimmäisenä.

Vasara: Yleensäkin soinivetoiset persut omat muuttuneet puolueesta, joka tarjoaa vaihtoehdon vanhaa valtaa ylläpitäväksi puolueeksi ääntä nopeammin. Tietysti voi miettiä, oliko Soinilla vaihtoehtoa tarjolla alun perinkään. Ja mikä helevattu se nuuna muuten oikeastaan on? Yhtä kaikki, ne kottaraispönttöön tuijottajat nostivat Soinin siihen asemaan, ja yhtä hyvin ne voivat miehen pudottaa. Persujen kovin kilpailija kun on nukkuvien puolue, ja se on saanut viime aikoina paljon kannattajia.

Varakaani: Kyllä. Tämä nimimerkkien käytön tuomitseminen on kovasti yksipuolista.

J. Edgar: Niinpä elämme. Totuuden kertominen on hyvää vauhtia muuttumassa rikokseksi.

Ano1: Yksi farssi muitten mukana.

Pörri Orava: Tässäkin voi todeta, että asian kohteena ei ole varsinaisesti ns. rasismi, vaan se, ettei fanaattisesti järjestelmää kannattavalle ihmiselle saa aiheuttaa henkistä pipiä mm. faktoja kertomalla.

Euvostotaivas: Keinotekoinen maahanmuutto sekä EU:n myötä tapahtunut kansallisen itsemääräämisoikeuden menettäminen plus kantaväen olojen kurjistaminen on varsin toimiva resepti yhteiskuntarauhan romahtamiseen. Ja sitä ollaan tekemässä väen vängällä.

Bogreol: Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Suomalaiset ovat valinneet eduskunnan, joka ei edusta suomalaisia vaan jotain globaalia utopiaa. Ja joka ryömii yhden kansanedustajan edessä sen perusteella, että hän ei ole etnisesti suomalainen.

Yksi Turkkulaanen: Ja lisätään tähän se, että jos nimimerkin takana on virkakoneistoon kuuluva ihminen, niin potkujen pelko on välitön ja ilmeinen. Kohdasta valitse mieluisin: voinko sittenkin valita sen, että ammun pistoolilla kämmenestä läpitte?

Ano2: Olen kanssasi samaa mieltä ja julkaisen anonyymin kommenttisi mielelläni ihan yhtä lailla vittuilumielessä.

Taisteluvälineupseeri: Joo, tuo ulkomaalaisten poliisien hankkiminen on ollut jo pidemmän aikaa poliisin toimistoportaan märkä uni. Vaan näinköhän tuo lisäisi varsinaisten suomalaisten turvallisuuden tunnetta.

Rouva Ano: Olet jännän äärellä, eli kysehän on hyvin pitkälti siitä, ettei niin poliitikoille, virkakoneiston edustajille ja toimittajille saa aiheuttaa henkistä pipiä. Niitä oiketakin asioita olisi käsiteltävänä ja kyseisen eduskunnan istuntoa voi verrata hyödyltään Tupperware-kesteihin. Tai niin no, niillä kesteilläkinhän kyllä saatetaan käydä oikeaa kauppaa.

Vain 73.000, hjuu. Niin kuin tuolla aikaisemmassa jutussa tuumittiin, niin entäs jos maa järkiintyy ja tajuaa, että noilla ei ole täällä mitään tekemistä, niin silloin tuleekin eteen kysymys, että kuinkas ne poistetaan. Ja sehän ei onnistu ilman osittaista liikekannallepanoa. Ja valtaapitävät tiesivät tämän kyllä.

Duc: Tästä on hyvä aina välillä muistuttaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ja tervehdys myös Vasaralle. Meni näemmä kommentit ristiin. Vaan tuossahan se asia oli pähkinänkuoressa. Ihmisarvoa islamilaisittain.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Ykän lopun kysymykseen vastaisin, että kaikki sairastuneet ei parane vaan kuolema korjaa elinkelvottomat.

Ensin kielletään anonyymi kirjoittelu, sen jälkeen käydään perumassa aseluvat vääristä kirjoituksista. Oppiihan alamainen puremaan hammasta hiljaisuudessa.

Becker kirjoitti...

Tämän Afganistanista "paenneen" naisen agenda on aivan selvästi Suomen islamisoitumisen edistäminen. Nuo höpinät rasismista ovat selvästi savuverhoa, jonka taakse itse asia jemmataan. Kansanedustuslaitos ei minun silmissäni ole koskaan nauttinut minkäänlaista arvonantoa, joten siinä suhteessa tuo horina mitä siellä käytiin ei yllätä. Parasiitienedustuslaitos olisi mielestäni kuvaavampi nimitys tuolle suomalaisten kurjistamiseen keskittyvälle laumalle. Suomessa on selvästi käynnissä "ruotsittuminen", mikä koskee sekä mediaa että päättäjiä.
Olen aikaisemminkin maininnut, että suomalaiset ovat päättäjille sosiaalipartikkeleita joiden kuuluu maksaa veroja ja pitää turpansa kiinni.
Aivan samantasoista touhua on YK:ssa, jossa Saudi-Arabia valittiin ihmisoikeuspaneelin johtoon. Voi perkele, kyllä mulla naurua riitti, kun siitä luin. Koko järjestöä kuvaa hyvin Israelilaisten totamus: UN = United Nothing.
Ei tunnu olevan järjen hiventä missään.
Suomi alkaa muistuttamaan pikkuhiljaa entistaä Itä-Saksaa, jossa kanneltiin Stasille kansalaisten tekemisistä. Nythän on Suomessa jo viranomaisilla kaikenlaisia kantelu kanavia, joissa voidaan kertoa naapurien edesottamuksista. Pian varmaan maassa muodostetaan ilmaisupoliisi, joka kyttää ihmisten sanomisia. Tähän hommaan muuten sopisi hyvin nämä mamujeparit, joita eräät Suomeen haikailevat.

Becker kirjoitti...

Toi Tupperware kestit oli muuten kyllä helevetin hyvä vertaus sinällään, tosin niistä kesteistä poistuu usein ihan tyytyväisiäkin ihmisiä, niinkuin totesit. Saatiin illan naurut, kiitokset siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Homma on globaalisti organisoitua; https://www.youtube.com/watch?v=IWbqNwVcM7U

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Keski-ikäiselle pikkupojalle, Beckerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Keski-ikäinen pikkupoika: Voidaanhan toki ihmisiltä aseluvat perua. Sen jälkeen vaan maassa on huomattavan paljon laittomia aseita. Ei niitä luovuteta.

Becker: En minä jaksa edes uskoa, että hän ajaisi varsinaisesti islamia. Onpahan vaan huomannut, mistä narusta tässä maassa täytyy vetää. Kun katselee vähän naisesta kertovaa wikipediasivua, huomaa, että hänen koko elämänura on ollut olla ulkomaalainen Suomessa. Kuningatartie on tasoitettu jo pelkän etnisen syntyperän ja nätin naaman perusteella, ja jos demarit saavat seuraavissa vaaleissa voiton, niin siinä onkin sitten seuraava ministeri.

Ruotsittumista yritetään nyt kyllä väen vängällä, mutta jos jotain positiivista hakee, niin Suomi ei kiehu niin kuin se sammakko hitaasti kuumenevassa vedessä. Tämä roiskahti päin turpaa kerralla. Ihmiset eivät ehtineet pikkuhiljaa turtua tähän niin kuin Ruotsissa.

YK on käsittääkseni ollut jo pitkän aikaa äärimmäisen kallis vitsi.

Ano: Kiitos linkistä.

AaJii kirjoitti...

"Kuinkahan sairaaksi maamme pitää mennä, ennen kuin tilanne alkaa korjaantua?"
No, jos verrataan vaikka Ruotsiin, niin nähdään helposti, että alamäkeä on vielä pitkästi edessä.

Olavi Koskela kirjoitti...

Se on kyllä arveluttavaa, ettei esitetty yhtään tervejärkisen kriittistä puheenvuoroa, joka olisi kohdistunut esimerkiksi tuohon mamujen yliedustukseen rikollisuudessa. Miten tuollaisten hymistelevien vellihousuedustajien voi luottaa tekevän niitä vaikeita päätöksiä, jotka vielä ovat edessä? Jos lähivuosina ei jouduta ennenaikaisiin vaaleihin ja jonkinasteiseen liikekannallepanoon kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden ajamiseksi ulos maasta, niin v 2019 vaaleissa näistä mamujenedustajista on vaihdettava niin suuri osa kuin mahdollista; mieluimmin kaikki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys AaJille ja Olavi Koskelalle & kiitos kommenteistanne.

AaJii: Hjuu, totta tuo… eihän tuo paljon toivoa herätä…

Olavi: Vaan sitä minä mietin, että mitä meillä on tarjolla vuoden 2019 vaaleissa? Jos tarjolla ei ole kuin nämä samat, ja sama tilanne jatkuu (niin kuin se tämän hallituksen kanssa jatkuu) niin ollaankin sitten Ruotsin tilanteessa, mutta en jaksa uskoa, että suomalaiset sietävät sitä niin kuin ruotsalaiset. Ja paljon pahaa ehtii tapahtua ennen sitäkin. Elämme pelottavia aikoja. Tavallinen suomalainen ihminen kun ei juuri muuta pyydä, kuin että antakaa elää rauhassa. Sillä pyynnöllä ei eduskunnallemme ole mitään merkitystä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Yrjö,

se viimeisin Ylenannon pakolaisilta-ohjelma oli todellinen rimanalitus ja vedenjakaja sille, että katson sieltä enää jotain (luonto)dokumentteja. Ei noita ajankohtais- ja keskusteluohjelmia pysty selvin päin katselemaan! Onneksi säätiedot ja urheilutulokset pystyy katsomaan netistä.

Nimimerkki J. Edgar laittoi nasevan Orwell-sitaatin, josta muistui mieleeni tämä artikkeli Yhteiskunta on tietämätön kirjallisuuden varoituksista, ehkä olen tämän jo tänne aikaisemminkin linkittänyt mutta menköön kertauksena. Otsikossa mainittu sana "oblivious" voidaan myös kääntää huolimaton, varomaton ja välinpitämätön. Kaikki nuo adjektiivit sopivat Suomen ja EU-hallintoon kuin nyrkki silmään!

Mitäs sitten tehdään kun maailman rajalliset luonnonvarat ovat vähenemässä liikakansoituksen vuoksi ja tulemme valintatilanteeseen "joko me tai he"? Tuossa vaiheessa saa nyyhkyhumanismin ym. ylevät aatteet heittää suoraan romukoppaan.

Joskus aikoinaan pidin noita Maailmanlopun odottajat ohjelman hemmoja (eli preppereitä) hieman "höyrypäisinä" veikkoina, mutta en enää. Tässä 10 hyvää syytä ryhtyä selviytyjäksi. Metsästäjille ja luonnossa liikkuville tämä tuskin lienee vaikeeta, mutta noiden "city-vihreiden" kohdalla homma lienee toisenlaista.

Vaikka noi linkit onkin RoK:n saitilta, niin silti mielestäni täyttä asiaa. Heh, noi naisteniskentäjutut ja -neuvot jätän suosiolla nuoremmille lukijoille!


- Soomepois Eestist -

kaleidoskooppiihmispään kirjoitti...

Kiina näyttää mallia millaisella systeemillä tämmönen törkeänbrutaali poliittinen kirjoottelu saadaan kuriin:

https://www.aclu.org/blog/free-future/chinas-nightmarish-citizen-scores-are-warning-americans

- In addition to measuring your ability to pay, as in the United States, the scores serve as a measure of political compliance. Among the things that will hurt a citizen’s score are posting political opinions without prior permission, or posting information that the regime does not like, such as about the Tienanmen Square massacre that the government carried out to hold on to power, or the Shanghai stock market collapse.

- It will hurt your score not only if you do these things, but if any of your friends do them. Imagine the social pressure against disobedience or dissent that this will create.

Mikäli juttu on tosijuttu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomipoisille Eestist ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Soomipois Eestist: Nuo vertaukset kirjallisuuden tiettyihin teoksiin ovat osuvia. Lisäisin viime ajan kokemuksista perussuomalaisten kanssa, että mieleen tulee Orwellin kirja ”Eläinten Vallankumous”. Noi survival-heput ovat kieltämättä tuntuneet välillä koko lailla foliopipoporukalta mutta en ole enää niinkään varma.

Kaleidoskooppiihmispään: Tuo kiinan systeemi vaikuttaa kyllä aika painajaismaiselta, mutta tuohan voisi olla oman valtaapitävän porukkamme märkä uni. Tekniikka vissiin jo mahdollistaisi tuon.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuosta Kaleidoskooppiihmipään linkistä tuli mieleen, että tällä viikolla jossain uutisoitiin Ameriikoissa kehiteltävän credit-scoringin pisteytykseen normaalien puhelin- ym. laskujen maksamisen lisäksi uusia muuttujia.

Esimerkkinä oli, jotta kuinka usein henkilö mainitsee sosiaalisissa meedioissa vetäneensä perseet olalle = kännänneensä = bilettäneensä aamuun asti = jne...

Eli voisi ehkä jopa sanoa: Same Shit, Different Ass. ;)


Euvostotaivas kirjoitti...

Soomepois Eestist tiivistikin hyvin aikamme pelottavimman näkökulman, johon jatkuvasti joutuu eri suunnista palaamaan eli

"Mitäs sitten tehdään kun maailman rajalliset luonnonvarat ovat vähenemässä liikakansoituksen vuoksi ja tulemme valintatilanteeseen "joko me tai he"? Tuossa vaiheessa saa nyyhkyhumanismin ym. ylevät aatteet heittää suoraan romukoppaan."

Niin sanottu kansanedustuslaitoksemme tullee olemaan nykyisen asenneilmapiirinsä mukaisesti täysin kykenemätön pelastamaan omaa maataan. Itse asiassa viimeisen pari vuosikymmentä ovat kyllä osoittaneet sen olevan jopa haluton tehtäväänsä. Jäljelle jäävät vain ne kansat, jotka ovat tiukasti ohjastettuja vailla liikaa humanismia. Osa on jo tuomittu tuhoutumaan. Edustuksellinen demokratia on kaikkinensa sopimaton lopunaikojen kovia päätöksiä tekemään. Missä sitten olisivat ne ankarien aikojen kovat johtajat, joilla olisi munaa toimia mainittujen nyyhkyhumanistien sylkykuppeina?

Valitettavasti tuntuu vahvasti siltä, että tilanteen lopullisesti revetessä euvostoviroilla ynnä muilla kansainvälisillä kontakteilla sekä talouselämän kädenpuristuksilla lahjotut itsensäedustajat täytyy tyystin sivuuttaa. Näennäisdemokratia korvautuu kasvonsa paljastavalla diktatuurilla. Sitä kansa saadaan jopa kaipaamaan tolkuttomalla, vähäpäisellä politikoinnilla ja toimivien yhteiskuntarakenteiden tuhoamisella.

Diktatuurien suosion syyt ovat yksinkertaiset: säällinen tilaisuus elättää perheensä vaikkapa sitten pitäen suunsa supussa. Jos jotkut asemoivat elämänsä jo nyt tuolla lailla, se on vain osoitus siitä näennäisdemokratiasta, jossa elämme. Vanhat neuvostojohtajat taitavat hymyillä haudoissaan. Hyvin on oppi mennyt Brysseliin perille.

Anonyymi kirjoitti...

Edelleen sitä näköjään toivoo jonkun tuolla eduskunnassa olevan meidänkin puolellamme, kun jaksaa näistä "keskusteluista" kiihtyä.
Aiemmin linkitin Sonata Arctican It won´t fade, tämä juttusi laittoi kaivelemaan tämän biisin.

https://www.youtube.com/watch?v=3Up6u3_iIUA

Sinä Yrjö olet puhunut meistä nobodyista, Kakko laulaa nollista. Sanoitus voisi olla eilen kirjoitettu, mutta levy on julkaistu 2009. Kestää kohtuulliset 4 ja puoli minuuttia.
Saapi muuten sanoa, jos musiikkilinkit ovat mielestäsi joutavia, en vedä nokkaani herneitä enkä muutakaan.

-koppelo

Anonyymi kirjoitti...

Kas perhana, huomasin että iso numero lukijoita on tullut täyteen. Onneksi olkoon, juhlakooste ehkä tulossa?

-koppelo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Euvostotaivaalle ja Koppelolle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Niin minähän en ole sinänsä kuullut ennen niin tuosta Kiinan kuin Ameriikan viritelmästä, mutta en noita yhtään epäilekään ja aika hyytäviä tulevaisuudennäkymiä noista voi visioida.

Euvostotaivas: Tekis mieli sanoa, että ei se noin oo, ei se noin mee. Mutta milläpä minä sen väitteen perustelisin? En niin millään. Luonnonvarakatastrofiahan joudutetaan oikein urakalla kun ei puututa väestönkasvuun millään tavalla. Ratkaisu väestönkasvuun ei ole se, että siirretään ylijäämäväestö Eurooppaan muuttamaan Euroopankin kehitysmaaksi, tosin hyvin moni humanisti näin vaikuttaa ajattelevan.

Koppelo:

Viesti 1: Minä olen nobody, ylpeä siitä ja haluan pysyäkin sellaisena. Toki musiikkilinkkejä saa lähettää. Tuo Sonata Arctican kappale oli minusta varsin toimiva ja se muuten sisälsi lauseen, jonka kaksoismerkitys avautuu vain suomalaisille, eli ”because it´s not my ass, per se, on the line”. Ei oo varmasti sanoitettu vahingossa noin. Sanoituksista aistin kyllä sen tunnelman, mitä varmaan ajoit takaa.

Viesti 2: Kiitokset. Juhlakooste tulee ehkä jo huomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Eduskunta on vajonnut todella mutasarjaan,ja oikeusministeri Lindströmhän on osoittautumassa ihan Soinin veroiseksi paskanjauhajaksi ja piilokommariksi-luulin tosiaan,että olis edes Henrikssonnia parempi,mutta persiilleen meni sekin,aivan kuin moni muukin persuihin liittynyt odotus.Ja tämä Afgaanien lahja Suomelle,Nazimamma Razistivamma,missä on hänen,tai muiden suvaitsijoiden,Asia Bibiä tukevat vaatimukset?Nainen virunut 5 vuotta pakistanilaisvankilassa odottamassa kuolemantuomiota profeetanpilkasta-vangittiin aluksi jotta ei väkijoukot lynkkaisi.Ibn Matti toi tuon esille uudessa päivityksessään,eipä ole Suomen media pillastunut.Julkisesti vissiin edellinen paavi ainoa poliittinen johtaja,joka yrittänyt saada vapaaksi-nykyinen vassaripaavi luvannut rukoilla sentään naisen puolesta.Missä on Suomen kirkon äänekäs protesti uskonsisaren puolesta?No se on siellä missä Suomen sananvapauskin,eli paskaämpärissä,ja poliisi vahtii ettei paskaämpäriä "rasistit" kaivele.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Lindströmin avautuminen oli minullekin aikamoinen shokki. Voi tietysti sanoa, että jätkän tahto on Soinin takataskussa mutta ei se kaikkea selitä. Häiskä ei vaan kertakaikkiaan käsitä. Onko niin, että mies on ajatellut aikaisemmin aivan toisin, mutta mieltänyt, että kun hän on ministerin pestissä, niin nyt hänen täytyy ajatella niin kuin ministerit ennen häntäkin. Ja jos noin on, niin mies ei ymmärrä, minkä takia politiikkaa yleensä tehdään. Sitä kun tehdään juuri siksi, että toimittaisiin toisin kuin se edellinen ministeri.

Pakistanissa viruva ja tapettava nainen ei ole mediaseksikäs aihe niin Nasimalle kuin suomalaisille feministeille, jotka paradoksaalisesti feminisminsä nimissä tulevat ideologiaa joka valtaan päästyään lopettaisi niin feminismin kuin feministit niille sijoilleen nopeasti, tehokkaasti ja lopullisesti. Suomen ev lut kirkosta on taas turha sanoa mitään. Sen kirkon peilistä katsoo vastaan Irja Askola.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä lisää pohdittavaa liittyen väljästi aiheeseen, artikkeli Ted Kaczynskin manifestistä. Miehellä oli tosi hyviä ajatuksia, mutta hänen toimintatapansa johti sitten siihen ettei suuri yleisö ota hänen juttujansa vakavasti, valtavirran mediasta nyt puhumattakaan.

Hyvää pohdintaa liittyen vasemmistoon ja teknologian kehitykseen, ja kuinka sitä voidaan hyödyntää mielipiteenmuokkauksessa sekä kansalaisten kontrolloinnissa:

"Kaczynski states that leftism and technology go hand in hand, because the collectivism and control that leftism requires cannot be accomplished without technology." jne kappaleen loppuun asti.

Tämä lainaus summaa kaiken suht'koht tyhjentävästi:

"Leftists tend to hate anything that has an image of being strong, good and successful. They hate America, they hate Western civilization, they hate white males, they hate rationality. The reasons that leftists give for hating the West, etc. clearly do not correspond with their real motives."

Saman kappaleen loppulause kruunaakin sitten kaiken, tuon luettuani ymmärrän jonkunverran missä "suvaitsevaisto ja vasemmisto" menee ja mikä on heidän ajamansa agendan takana. Olisiko vihaa parempi sana kateus?

Vanhan sanonnan mukaan sehän voittaa kiiman....


- Soomepois Eestist -

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ryhmä tekee kaltaisekseen - ryhmäpaine. Ei uskalla erottua joukosta, pitää olla samanlainen == Suomalaisen luonnevika.

Mitä muut meistä ajattelee... jne. Btw. seikka jota on helppo käyttää alamaisten ja heikkohermoisten kyykyttämiseksi. Sillä saa lampaat määkimään.

Sairasta touhua. Anyway, jätän Suomen vaalit tästälähin, en vaivaudu asiantiimoilta enää koskaan. Seuraavan kerran, jos tarve tulee, äänestän 7.62 Valmetilla ja umkhontolla ja/tai stingerillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Buurille Johannesburista & kiitos kommenteistanne.

Soomepois Eestist: Minä en kumminkaan noita terroristeja fanita. Pyrin itse siihen, että poskensoittamisella päästäisiin eteenpäin. Vaikka se niin epätoivoiselta välillä tuntuukin. Kyseinen heppu pommeillaan varmisti sen, ettei hänen ajatuksiaan kuunnella.

Buuri: No ryhmäpaine joo. Se vaivaa koko eduskuntaamme. Eikös se Umkhonto ollut muuten eteläafrikkalainen tuote? Sitä on ostettu ainakin Suomen laivastolle.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

En tseäni kehu, mutta muutin EA:n -96 ja olin alussa Umkhonton kehityksessä mukana Plesseylla. Nämä on jo vanhoja juttuja, eikä enää sotasalaisuus... parempiakin on jo tehty.

Ameriikkalaiset teki niitä ohjuskokeita Alaskassa samoihin aikoihin ja ampuivat kaksi laukausta huti (torjuivat mannerten välistä), sitä naurettiin Suomen iltapäivälehtien otsikoissa kippurassa... kuinka ameriikkalaiset on tyhmiä.

Oltiin Nobel Parkissa ohjelmoimassa siihen aikaan (-98), - se oli kylmä paikka, aircon täysillä kokoajan ja vain kylmää ilmaa bunkkeriin.

Silloin meille tuli alihankintahomma. Meillä oli töissä yksi maailman parhaista matemaatikoista, Louwrence Thorien (nimi hieman muuteltu) ja se halusi mut ohjelmoimaan sen teoriat C/C++:lla. Katsottiin tähdistä paikat ja määriteltiin ohjuksenpaikka metrin tarkkuudella mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Että usko kuinka mukaava oli tehdä töitä Louwrencen kanssa!

Kirjoitin function (void main() {...} testifunktioksi) ja lähetettiin ameriikkalaisille. Ja kolmas laukaus osui, ei enää sen jälkeen naurettu.

Et usko, että oltiin Louwrencen kanssa ylpeitä. Louwrence on nyt eläkkeellä ja asuu Stellenbosch:ssa. Rahaa me ei siitä saatu - paitsi palkka ja (ja rahallinen bonus ja firman piikkiin sain viedä tulevan voimoni pitkäksi viikonlopuksi mihin haluan), firma sai ison potin ja maksoi palkat monille kymmenille työntekijöille vuosiksi.

Louwrencen kanssa sydämessä vieläkin säilytetään sitä tunnetta.

////

Asiasta kolmanteen; ameriikkalaiset kielsi Umkhonton myymisen, sen ominaisuudet piti riisua ennenkuin sai myydä ja sittenkin siihen laitettiin 10 vuoden period jona aikana sitä ei saa myydä. Suomi osti riisutun mallin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Buuri. Minähän en noista it-ohjuksista ymmärrä muuta kenttätykistön miehenä kuin sen että silloin vuonna 1985, intissä oli oli sotavaltiolla niitä SA-7 olkapääohjuksia ja sitten niitä isompia SA3-ohjuksia. Lohtajallahan ne it:n pojat niitä ampuivat kun taas me tykkijullit siellä Rovajärjellä. Vaan eikös tuota Umkhontoa myyty merivoimille?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jaa, niin kuin sanoit. Myytiin, mutta riisuttu malli. Mutta milä tavoin riisuttu?

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ykä, kenttätykistön jätkät on ihan yhtä hyviä mittamiahiä. Sitä ollaan 100m kaapelin mittasuoran päässä kun tykin paikka lasketaan.

https://www.youtube.com/watch?v=22X8Ipe-Rus

Ykä, en minä itsestäni välitä, osaan pitää huolen, mutta haluan puolustaa niitä 3 poikaa jotka jäi jälkeen, kun lähin Suomesta. Vanhin niistä on jo 30 vuotias.

https://www.google.co.za/search?site=&source=hp&q=all+along+the+watchtower+jimi+hendrix&oq=all+long+the+watch+tower+jimy+&gs_l=hp.3.0.0i13l10.1015.14608.0.16165.30.30.0.0.0.0.528.5913.2-9j7j1j1.18.0....0...1c.1.64.hp..12.18.5908.AYXbz-26ENA

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Olen melkein 20 vuotta ollut ulkomailla, kirjojen mukaan. Taisin lähtä jo 24 vuotiaana, mutta ilmainen opiskelu.
https://www.youtube.com/watch?v=TLV4_xaYynY

Paskat, en pysty jättämään mielestä. Kaikki muut mun koulukaverit jotka muutti Aaustraiaan ja Ameriikkaan, ne on unohtanut Suomen. Minä paska Afrikassa väännän koodia ja ikävöin Suomea ja haluan pitää huolta mun kolmesta pojasta jotka jäi jälkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=Vppbdf-qtGU

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Minä menin armeijaan -79 ja olin ensimmäisessä ryhmässä joka oppi ampumaan olkapäältä. Olisin halunnut olla parempi ohjuksella ampuja, mutta kouluuttajat teki minusta upseerin ja veivät klo:11:00 jälkeen oppitunnelli, siihen aikaan Asko Scheyn kanssa lähdettiin johtaan RUK loppusotaa, ja se meni ihan paskaksi, kantakapiaset joutu ottaan johdon käteen, kun me reserviläiset alettiin reuhaamaan.

https://www.youtube.com/watch?v=wVOHS1_z9HA

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ja minä en ole mikään pikkunen poika. Olen syntynyt Karjalan tyttö pakalaisesta, joka 16 vuotiaana paimensi karjan yksinään Salmista Iisameen, ja karja meni rintamalle miehille ruuaksi. Sitten mun äiti 16 vuotiaana heitettiin junaan ja junasta ulos Utajärven asemalla ja mun isä oli jus silloin sotaan lähössä - ja ne rakastui toisiinsa, ja tässä sitä ollaan.

https://www.youtube.com/watch?v=-uZinAmZtJg

Uj kirjoitti...

Kerronpa vähän omia sekalaisia ajatuksia kirjotukseen varsinaisesti puuttumatta. Joskus muutama vuosi sitten kehiteltiin kavereiden kanssa suhteellisuusteoriasta hieman erilaisempi versio: Idioottiteoria. Suhteellisuusteorian tapaan kaikki asiat pohjautuu Idioottiteoriaan. Idioottiteorian pääpointit lyhytversiossa menee näin: 1. Suurin osa ihmisistä on tunteilla vetäviä helposti ohjattavia tyyppejä. Kaikki ihmiset tekee päätöksensä tunteilla, mutta osa enemmän ja osa vähemmän "tunteillen". 2. Suurin osa ihmisistä ajattelee ihan liikaa sitä, että mitä muut ajattelee jättäen sen takia tekemättä asioita, joita haluais tehdä. Ja vastaavasti tehden asioita, joita ei haluais tehä. 3. Ihmiset ajattelee loppujen lopuksi vain itteään.Esimerkiksi toisia ihmisiä autetaan, koska auttamisesta saadaan itelle hyvä mieli. 4. Medialla on paljon isompi valta suomessa kuin voisi kuvitellakaan. 5. Ihmiset syö yleisesti kaiken, mitä viralliselta taholta syötetään. --------Tähän teoriaan kuulu muitakin kohtia, joita en nyt tässä pienessä humalatilassa muista. Noillakin voi jo selittää paljon. Moni sellanen asia, jota ei millään pysty ymmärtämään muuttuu itsestäänsel yydeksi. Petteri Orpo, Juha Sipilä jne jne toimii juuri sillä tavalla ku niiden voi olettaa toimivan.

Anonyymi kirjoitti...

Kerronpa vähän omia sekalaisia ajatuksia kirjotukseen varsinaisesti puuttumatta. Joskus muutama vuosi sitten kehiteltiin kavereiden kanssa suhteellisuusteoriasta hieman erilaisempi versio: Idioottiteoria. Suhteellisuusteorian tapaan kaikki asiat pohjautuu Idioottiteoriaan. Idioottiteorian pääpointit lyhytversiossa menee näin: 1. Suurin osa ihmisistä on tunteilla vetäviä helposti ohjattavia tyyppejä. Kaikki ihmiset tekee päätöksensä tunteilla, mutta osa enemmän ja osa vähemmän "tunteillen". 2. Suurin osa ihmisistä ajattelee ihan liikaa sitä, että mitä muut ajattelee jättäen sen takia tekemättä asioita, joita haluais tehdä. Ja vastaavasti tehden asioita, joita ei haluais tehä. 3. Ihmiset ajattelee loppujen lopuksi vain itteään.Esimerkiksi toisia ihmisiä autetaan, koska auttamisesta saadaan itelle hyvä mieli. 4. Medialla on paljon isompi valta suomessa kuin voisi kuvitellakaan. 5. Ihmiset syö yleisesti kaiken, mitä viralliselta taholta syötetään. --------Tähän teoriaan kuulu muitakin kohtia, joita en nyt tässä pienessä humalatilassa muista. Noillakin voi jo selittää paljon. Moni sellanen asia, jota ei millään pysty ymmärtämään muuttuu itsestäänsel yydeksi. Petteri Orpo, Juha Sipilä jne jne toimii juuri sillä tavalla ku niiden voi olettaa toimivan

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Elä ykä ja kumppanit minusta välitä, olen vanha mieäs. Olen nähnyt.

https://www.youtube.com/watch?v=-uZinAmZtJg

////////////////

Ennenvanhaan navetan takana oli paskatunkio, nykyään isoilla tiloilla on lietelanta-altaat.

Mutta, ei saunan taakse, natevetan taakse,

Anonyymi kirjoitti...

Kerronpa vähän omia sekalaisia ajatuksia kirjotukseen varsinaisesti puuttumatta. Joskus muutama vuosi sitten kehiteltiin kavereiden kanssa suhteellisuusteoriasta hieman erilaisempi versio: Idioottiteoria. Suhteellisuusteorian tapaan kaikki asiat pohjautuu Idioottiteoriaan. Idioottiteorian pääpointit lyhytversiossa menee näin: 1. Suurin osa ihmisistä on tunteilla vetäviä helposti ohjattavia tyyppejä. Kaikki ihmiset tekee päätöksensä tunteilla, mutta osa enemmän ja osa vähemmän "tunteillen". 2. Suurin osa ihmisistä ajattelee ihan liikaa sitä, että mitä muut ajattelee jättäen sen takia tekemättä asioita, joita haluais tehdä. Ja vastaavasti tehden asioita, joita ei haluais tehä. 3. Ihmiset ajattelee loppujen lopuksi vain itteään.Esimerkiksi toisia ihmisiä autetaan, koska auttamisesta saadaan itelle hyvä mieli. 4. Medialla on paljon isompi valta suomessa kuin voisi kuvitellakaan. 5. Ihmiset syö yleisesti kaiken, mitä viralliselta taholta syötetään. --------Tähän teoriaan kuulu muitakin kohtia, joita en nyt tässä pienessä humalatilassa muista. Noillakin voi jo selittää paljon. Moni sellanen asia, jota ei millään pysty ymmärtämään muuttuu itsestäänsel yydeksi. Petteri Orpo, Juha Sipilä jne jne toimii juuri sillä tavalla ku niiden voi olettaa toimivan.

Anonyymi kirjoitti...

Taidanpa anonyymisti vihakehua Ykän tekstiä.

Anonyymi kirjoitti...


Ja myös infosotaa. Mieleeni tästä uutisesta infosotaa ollut tässä. Tämä sama myllytys, nyt vähän hiljentynyt.

Mutta ei toimi kaikkiin tämäkään, nettiaikana kun pääsee erilaisempia ajatuksia lukemaan.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/niinisto-ylelle-olemme-infosodassa-suomen-puolustamiseen-tarvitaan-meita-kaikkia/5502578

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Buurille Johannesbuurista, Uj:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Buuri: Nykyisinhän ne Strelat ja Iglatkin ovat jo historiaa. Onneksi sentään ostivat niitä Stingereitä. Lähi-ilmatorjunnassa oli paha aukko. Minä vaan täällä Suomessa nakotan. En minä täältä osaisi lähteä.

Uj: Kyllähän tuossa idioottiteoriassasi on vinha perä. Kohtaan 2 laittaisin terapiaksi seuraavan hokeman: ”Ihmiset eivät ajattele minusta yleensä yhtään mitään, joten asiasta ei kannata olla huolissaan”.

Ano1: Ja minä lähetän anonyymit vihakiitokset.

Ano2: Nythän nimimerkkikirjoittajat ovat taas tähtäimessä. Kiittäkäämme amerikkalaisia palvelimia, joihin suomalaisten viranomaisten koura ei ylety.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ykä, turhaa kehun, mutta sinä olet hyvä miäs. Sinä olet yksi maailman parhaista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset Buuri. Olen otettu. Suorastaan nolottaa. Vaan kelpo häiskä olet sinäkin.