keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

MENITTE SITTEN UHOAMAAN

Tästä asiasta kirjoitettiinkin jo mm. mainiossa laiva on täynnä-blogissa, mutta asia ansainnee puntarointia muuallakin.

Eli pari nupopäätä on mennyt netissä jakamaan tappouhkauksia uudelle Eurooppa- ja maahanmuuttoministerille Astrid Thorsille. Typerää, perin typerää. Todennäköisesti kyseessä on ollut pari humalapäissään ollutta teiniä. Toivottavasti teinit kasvavat pian aikuisiksi miehiksi ja oppivat, että näin ei vaan yksinkertaisesti toimita. Suomalaiset ovat pääasiallisesti järkevää ja asiallista porukkaa, joka ei ammu heti jotain tyyppiä, jos sen mielipiteet eivät miellytä. Ymmärtääkseni kansallismieliset ihmiset haluavat juuri tämän vallitsevan asiantilan säilyvän.

En itsekään ole millään muotoa innostunut Astrid Thorsin valinnasta kyseiseen tehtävään. Mutta siitä huolimatta en harrasta edes mielessäni väkivaltafantasioita häntä kohtaan. Jos aihetta on, kirjoitan hänestä blogiini ja ilmaisen eriävät mielipiteeni.

Näille parille teinille voi muistuttaa, että hienoa kaverit, pelasitte valtavasti pisteitä monikulttuurisuususkovaisten pussiin, vaikka aikomus ei varmaan sellainen ollukaan. Vaikka tässä jutussa helposti tulee tämä kärpänen / härkänen-vertaus mieleen, niin tulee muistaa, että elämme maassa, jossa:

1. Somaliporukan tekemä ryöstö ja pahoinpitely (eli siis oikea, tapahtunut väkivalta) ei ylitä Hesarin ja valtamedian julkaisukynnystä. Sehän voisi antaa valheellisen viestin, että vieraanamme olevat maahanmuuttajat harjoittavat väkivaltaa suomalaisia kohtaan.

2. Parin siidereissä nettiin kirjottavan nupopään uhkailut (siis sanallinen, ei-tapahtunut väkivalta) ylittää Hesarin ja valtamedian julkaisukynnyksen, koska se antaa selvän viestin siitä, että Suomessa on äärioikeistolaista, aseelliseen toimintaan ja salamurhiin tähtäävää liikehdintää.

Monikulttuuriuskovaiset saavat suomalaisen äärioikeiston (siis kuvitellun sellaisen, eihän meillä sitä edes ole) toiminnan tuhoamisesta niin paljon moraalisäteilypisteitä, että käyvät jokaiseen tilaisuuteen kiinni kuin sika limppuun. Muistelkaapas taannoista Kajaanin pizzeriakahakkaa, jossa valtamedia teki koko kaupungista Natsi-Saksan. Eikä jälkeenpäin anteeksi pyydellyt.

Tämä valtamedia kyttää meitä kansallismielisiä ihmisiä (joihin luen noin 90 % kansasta) sillä silmällä, että kyllä niillä jossain se hakaristinauha ja natsiunivormu piilossa kumminkin on. Se vaan täytyy löytää. Voihan nuo uhkaukset olla pelkkiä trollejakin, mutta meitä katsellaan sellaisen suurennuslasin läpi, että trollitkin otetaan tosissaan.

Siksi kannattaa pysyä asiassa, ja asiallisena. Ja ennen kaikkea: kirjoittaa selvinpäin. Eipä anneta monikulttuurisuususkovaisille aihetta panna kättä korville ja hokea magdaleenaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen kaikkiian samaa mieltä kanssasi. Tuollainen öyhötys on typerää ja vastenmielistä.

Minullakin tosin kävi mielessä, että kyseessä saattaa kuitenkin olla provo by bunch of anarchomarcos.

Niin tai näin - typerää ja asiatonta.

Kullervo Kalervonpoika

Kekke kirjoitti...

Tällaista sanomaa kukaan ei voi koskaan painottaa liikaa. Yleensäkin tutustumisessa meidän "suvaitsemattomien" maailmankuvaan ja mielipiteisiin A ja O on viitseliäisyys. Jos sitä jaksaa tutustua ja olla kiinnostunut, löytää todellisia helmiä ja hyvää argumentaatiota. Jos on laiska, sitä tutustuu vain tuollaisiin tappouhkausöyhöttäjiin. Kummassakin tapauksessa sitä muodostaa mielessään jonkin käsityksen.

Otin vapauden lisätä blogisi linkkilistaani :)