lauantai 11. helmikuuta 2023

KAKSI TOTUUTTA SAMANA PÄIVÄNÄ

Sain eräältä hyvältä kaveriltani sähköpostiviestin jossa oli kuvaparina kaksi otsikkoa Helsingin Sanomista. Se ensimmäinen oli tällainen:

Pisti silmään uutisesta seuraava lause:

Tilanne näyttää huonommalta kuin koronavuosina ja sitä edeltävinä vuosina. Muutos on melko suuri”, sanoo Poliisihallituksen poliisitarkastaja Marko Savolainen.

Mutta eikös poliisi aikaisemmin selittänyt että ne olivat juuri ne koronarajoitukset jotka saivat aikaiseksi väkivaltaa? Erityisesti etnisesti edistyksellistä väkivaltaa?

Ja heti samana päivänä samassa lehdessä oli sitten seuraava uutinen:

Hotellin respassa jäädään mielenkiinnolla odottamaan että minkälainen se uudistettu katuturvallisuusindeksi on. Ja samalla hotellin respasta heitetään veikkaus: Jatkossa rikostilastoista poistetaan kokonaan merkintä siitä, kuinka paljon etnisesti edistykselliset ovat niitä rikoksia tehneet ja varsinkin minkälaisia. Eli tilastoissa on vain Suomessa tehdyt rikokset. Jotka voidaan tietysti tulkita vain suomalaisten tekemiksi.

Suomessa ymmärretään vastuullinen valehtelu. Mutta niin ymmärretään Ruotsissakin. Josta vielä yksi otsikko jonka myös sain linkkinä kaveriltani:

Ja ote uutisesta:

Kyseessä on rakenteellinen rasismi, jota yksilöt eivät ehkä itsekään tunnista mutta johon he voivat omilla toimillaan vaikuttaa, kuvailee Taalainmaan lääninhallituksen johtaja strategi Patric Samuelsson.

Tämähän on mokutuksen kannalta oikeastaan loistava lause. Ei sitä voi vääräksikään väittää, koska mokuttaja voi vedota että kyllä sinä käppäukko ajattelet ja toimit juuri noin, sinä et vaan itse tajua sitä.

Tämän postauksen voi yleensä ja erikseen tiivistää näin: Unohtakaa muurahaiskansalaiset kaikki faktat. Ne vievät tsuhnan helvettiin. Vain vastuullinen valehtelu ylläpitää yhteiskuntaa.


39 kommenttia:

Kaarlo Markkanen kirjoitti...

Kyllähän katuturvallisuutta pitää tarkkailla ja sitä ketkä rikoksiin syyllistyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Äkkiähän se tsadin pravda tuon ruåtsalaisten rasismin uutisoi. Ei mennyt kuin neljä päivää siitä kun Taju-Paavo sen kertoi PT-mediassa. Nopeita noi tsadilaiset toimittajat, vai olisiko syynä se, että sopii agendaan, että se helevatan rasismi?
Huru-ukko

Nils. Aslak kirjoitti...

Meillähän oli joitakin aikoja sitten jatkuvasti kirjoituksia mamuihin kohdistuvista mikroaggressioista. Kehuttiin esmes mamun kielitaitoa, tai jotain muuta AIVAN TÖRKEETÄ, APUVA!

Myös työllisyysaste lasketaan nykyisin uusiksi ja siitä lienevät nuo kovat prosentit, taisi olla Hesarissa.Ennen siihen otettiin 15- 65 vuotiaat, mikä lienee myös kansainvälinen käytäntö. Pakkokin olla, koska eihän niitä tilastoja eri maiden välillä voi muuten vertailla. Nyt meillä otetaan mukaan vain 20- 64 vuotiaat, joten siitä oli ehkä Haatainen saanut parhaat lukemat.

Ihmettelijä kirjoitti...

No revi nyt tosta huumoria, tietysti molempi parempi.
Voi vittujen kevät jne...

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se selvää, että Ukrainan sota vaikuttaa. Maahanmuuttajanuorten harrastamissa katuryöstöissä on kysymys siitä, että he ovat niin järkyttyneitä ja ahdistuneita, että ovat pakotettuja varastamaan merkkivaatteita ja tossuja lähettääkseen ne sodan kurimuksessa kärvisteleville ikätovereilleen.

Korona, Ukrainan sota, energiakriisi. Poliitikot eivät jätä hyvää kriisiä käyttämättä ja heidän peukalonsa alla oleva virkavalta suoltaa samaa opetettua liturgiaa ja selitykset yhteiskunnallisiin ongelmiin saavat olla mitä puutaheinää tahansa. Hallitus on sulkenut silmänsä kokonaan kuten se on sulkenut silmänsä myös maan talouden katastrofilta.

Rouva Ano

Ihmettelijä kirjoitti...

Well näyttää kompressointi toimivan tässäkin päässä...

Anonyymi kirjoitti...

NLssa vastuullinen valehtelu oli huipussaan. Tosin suurin osa kansasta tiesi, että kyseessä oli vastuullinen valehtelu. Härmässä ainakin vielä hyvin suuri osa väestöstä, etenkin vanhempi polvi, luulee edelleen, että totuus tulee virallisesta tuutista. Uutisia ahmitaan koko ilta, joka lähetys pitää nähdä.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Alkuun lainauksen lainaus täältä:

<a href="https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mirjamiparant1/onko-suomalaisten-kielensa-osaaminen-katoamassa-nettikieleen/>Suomen kielen tulevaisuus</a>, jossa oli seuraava lainaus Janne Saarikiveltä;

"Suomessa ajatellaan usein, että suomen kieli voidaan korvata englannilla. Erään selvityksen mukaan vain noin kaksi kolmesta suomalaisesta ajattelee, että maahanmuuttajan on osattava suomea. Oloiltaan monin tavoin samankaltaisessa Norjassa vastaava lukema oli 97 prosenttia, Ruotsissa ja Tanskassa yli 90 prosenttia."

Pohjolassa on näköjään päätetty muurata silmät umpeen niin mikäpä siinä sitten. Erityisesti sitten Suomessa näkyy olevan valmius myös siihen, että vaihdetaan kieli toiseksi - ihan vain, kun kuvitellaan sen olevan kohteliasta? Suomen kielihän ei ole helppo kieli oppia sellaiselle tulijalle, jonka oma äidinkieli kuuluu toiseen kielikuntaan. Ei varmaan ole kovin kaukana se päivä, kun joku huomaa, että vaatimus suomen kielen osaamisesta on rasismia.

Tässä se nyt näkyy käytännössä, mistä joku aika sitten kommentoin, kun ihmettelin itsearvostuksen puutetta. Kun ei koeta itseä tai omaa kieltä ja kulttuuria arvokkaaksi. Suomi heittäytyy välittömästi kynnysmatoksi varmaan vanhasta tottumuksesta. Monta sataa vuotta Ruotsin alaisuudessa ja sata vuotta Venäjän hallinnassa on jättänyt jälkensä.

Itsenäistyminenkään tuskin olisi ollut mahdollista ilman ajan muotivirtauksia reilun sadan vuoden takaisessa Euroopassa. Kansallinen herääminenkin taisi tapahtua, kun "toisetkin heräsivät" ja me sitten matkittiin, ettei erotuttaisi porukasta.

Kuinka helppoa olisi avata silmät ja todeta esimerkiksi tähän turvallisuuden heikkenemiseen, että; "mikäs juttu tämä oikein? Näyttää liittyvän maahanmuuttoon, pistetäänpä ensin stoppi Kela-perustaiselle maahanmuutolle ja katsotaan jos saataisiin jo tänne päässeet sopeutumaan ja karkotetaan ne, joita ei kiinnosta muu kuin gangsta-meininki."

Mutta Suomi ei kykene, kun kansalaiset eivät arvosta itseään, kieltään ja kulttuuriaan.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Kestävän kehityksen toimikunta hyväksyi Agenda2030 tiekartan - Kestävä kehitys
https://kestavakehitys.fi/-/kestavan-kehityksen-toimikunta-hyvaksyi-agenda2030-tiekartan
Lainaus
Kestävän kehityksen toimikunta hyväksyi kansallisen Agenda2030 tiekartan puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marinin johdolla maanantaina 7. helmikuuta. Tiekartta on suunnitelma siitä, millaisilla toimilla Suomi ja suomalainen yhteiskunta etenee kohti kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030:n tavoitteita. Tiekartan sisältämät kuusi muutosaluetta tulevat jatkossa antamaan sisällön toimikunnan työlle ja ohjaamaan yhteiskunnan osallistumista kestävän kehityksen edistämiseen.

Sivulta löytyy seuraava PDF-dokumentti:

Kestävän kehityksen toimikunnan Agenda2030 -tiekartta
https://kestavakehitys.fi/documents/2167391/109172057/Agenda2030+tiekartta,+FINAL+2022.pdf/75abd43f-abb2-9c45-2881-041d9736ad3a/Agenda2030+tiekartta,+FINAL+2022.pdf?t=1644589535363

Ja sieltä sivulla 177 kuvakaappaus maahanmuuttajien radikaalista lisäämisestä:

PS, mielenkiintoinen on tuo korostettu kohta, missä väestökehityksen kannalta ilmoitetaan keskeiseksi rikkoa heteronormatiivinen perhekäsitys.

Viesti eteenpäin!

+ULFBEHRT+

Anonyymi kirjoitti...

Meinaako tuo roskakori että muut ei näe sitä vai että tämä on paskaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Roskakori tarkoittaa juurikin sitä, että kommentin voi heittää sinne.
Siis itse, jos ei olekaan kommenttiinsa tyytyväinen.

Anonyymi kirjoitti...

Silmäilin tuota +ULFBEHRT+:n linkkiä. Siellä on tosiaan melkoista luettavaa. Silkkaa Neuvostoliittoa. Luulen että kohta otan päihteitä, oli sen verran korkealentoista kamaa.

Olihan siellä loppuosan mehiläiskennoissa ja niiden vieressä myös kohdat, joissa ehdotettiin maahanmuuton radikaalia lisäämistä ja henkilökohtaisen hiilijalanjäljen laskeminen ja sitten keppiä jos ei meinaa onnistua.

Diktatuurin kuvaushan tuo on, vaikka se oli täytetty kauniilla sanoilla, joita en ala tässä toistamaan, koska kaikki tietävät ne kuitenkin. Kuten senkin, että mistä osasta puoluekarttaa näitä eniten kuulee.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kaarlo Markkaselle, Huru-ukolle, Nils-Aslakille, Ihmettelijälle, Ano1:lle, Rouva Anolle, Tapsalle vaan, maallikolle, ULFBEHRTille, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Ano1:n linkki kertoo olennaisen tilanteesta ja ULFBEHRTin linkki on muuten hyytävä.

Qroquius Kad selittikin sen roskakorin. Mutta mitä Ihmettelijä tarkoitti kompressoinnilla?

KKi kirjoitti...

Johtuisiko se rakenteellinen rasismi halusta välttää yritysten kaluston rakenteellisia vaurioita.

Ihmettelijä kirjoitti...

Ääh, se oli heitto. Ei näkyny kommentti niin tölväsin. Aattelin että ajatusten satamassa kaikki laivat eivät ui.

KKi kirjoitti...

Topikkia, offia sellaista.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/1d033e32-d658-4372-955b-c30074998c94

Eli maahan on toki tulossatyövoimaa koska hyvät työehdot. Eppäilemättä paremmat kuin kotipaskastaniassa taikka itäeuroopan kaalin hajuisissa kakkaslovakioissa.

Varmastikkin halvempaa, eli kepulikokkareen kilpailukykyistä porukkaa.

Nyt vain herää kysymys onko oleellista saada halpaa työvoimaa kepuleillekokkareille, vai olisiko oleellista saa töitä kantaväestölle elämän mahdollistavalla palkalla? No kepulienkokkareiden vastaus tiedetään. Kepulien pitää saa uusi Deutz-Fahr tai ainakin Valtra. Kokkareiden Audikin A6 on jo vuoden vanha pitää saada uusi A8.

Jos vaikka pikkasen tingittäisiin kepulien kokkareiden ökyilystä ja tehtäisiin työnteosta kannattavaa?

Ihmettelijä kirjoitti...

No totta munassa kaikki peugotit(lausutaan pösö) haluu ilmasta työvoimaa. Ei kai ne idiootteja ole. Mutta siinähän se hauskuus piilee.
Toivottavasti ei enää tarvii selittää,nää jutut on niin monta kertaa natolangasta väännetty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Ihmettelijälle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Joo, kyllähän suomalainenkin tekee työtä vain elääkseen. Ei harrastuksen vuoksi. Saas nähdä tuleeko noista marokkolaisista uusi muoti joka pelastaa Suomen tulevaisuudessa. Ja rakenteellista rasismia vastaan täytynee perustaa Demokraattiset Rakennusmiehet Demra.

Ihmettelijä: Okke. Tulee muistaa, että minä en ole joka hetki tietokoneella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vielä Ihmettelijälle. Meni kommentit ristiin. Joo, Suomessa ei ole työvoimapula. Suomessa on halpatyövoimapula.

Qroquius Kad kirjoitti...

Isävainaan serkkupoika oli ainoa tuntemani ihminen, joka aidosti piti työstään.
Tai on vieläkin, joskin jo pitkään eläkkeellä olleena lähemmäs yhdeksänkymppisenä.
Työelämästä lähteminen ei edes tuottanut elämäänsä tyhjiötä, vaan hän jatkoi ja jatkaa edelleen vireänä entisten harrastustensa parissa ja on hankkinut eläköidyttyään uusia;
harrastuksetkin tosin sivuavat enemmän tai vähemmän hänen entistä ammattiaan.

Tuo käppäukkojen käppäukko oli arkunkahvassa saattamassa isävainaan hautaan ja tällä menolla saattelee meikäläisenkin.
Tasan ei käy onnen lahjat, sanoi Runeberg.

Qroquius Kad kirjoitti...

Sainpa luettua tuon tiekartankin läpi, vaikka koville otti.
Siinä oli kansainvälisen viherkommunismin raamattu, koraani, katekismus ja talmud yhdessä paketissa.
Tragikoomisinta taisi olla joka väliin pistetty vaatimus naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan täydellisestä opettamisesta (miehiin ja poikiin kohdistuva väkivalta ei sitten olekaan ongelma) ja muslimien maahantunkeutumisen rajattomaksi paisuttaminen.
Kakku pitää siis syödä ja säästää samanaikaisesti.

Mutta tuohan olikin kirjoittajiensa näköinen "Vaadi mahdottomia ja sen saatuasi vaadi paljon lisää!" -pamfletti.
Huonompi juttu, että se on ollut istuvan pimpsallituksen hallitusohjelma ja on seuraavankin, mutta sehän on vain meidän omaa syytämme.
Mitäs emme ole isäntiä omassa talossamme, vaan annamme piikojen tanssia pöydillämme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad:

Viesti1: Kaikkea hyvää hänelle. Jos hänellä on hyvä olla, niin se ei ole minulta pois.

Viesti2: Odotan kauhulla kun tuota aletaan laittamaan käytäntöön.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niin, en tarkoittanutkaan että onnellisuus olisi nollasummapeliä, jossa jonkun hyvä elämä on pois joltain toiselta.
Kuitenkin tämä runebergiläinen epätasaisuus on omiaan virittämään mielen mietteliääksi;
miksi joku saa syntyä vauraaseen ja rakastavana kotiin saaden hyvän ja tasapainoisen elämän, kun samana päivänä samalla kellonlyömällä toinen syntyy somalitytöksi, jonka pimppi silvotaan sadistisesti.

Onko se kosmista nopanheittoa?
Onko toinen kärsinyt entisessä elämässään ja toinen puolestaan perseillyt, ja tässä elämässä puntit tasataan?
Jos näin, eikö se vasta ole epäreilua, ettei kerrota miksi näin tapahtuu?

Ei näitä kannata miettiä liikaa, kun vastausta ei kuitenkaan ole, on vain arvailuja, luuloja ja kuvitelmia, joita uskonnoiksikin nimitetään.
Sellainen se tuon virhetyttöjen tiekartan Gaia-uskontokin on.

Anonyymi kirjoitti...

Niin tarkkaan en kyennyt tuota tiekarttaa selaamaan, että vois varmasti sanoa, mutta... Minusta siellä rivien välissä lukee aika selvästi se, että valta on nyt otettu kansalta pois lopullisesti(?). On vain kaksi puoluetta; Puolue ja Perussuomalaiset, joista vain ensimmäinen muodostaa hallituksen keväällä. Ja taitaapa seuraavatkin vaalit jne mennä samalla kaavalla.

Globalistit johtaa ja visioi. "Vaaleissa" äänestetään sitten lainsäätäjät, jotka muokkaavat lainsäädännön siten, että globalistien visiot hiljalleen realisoituvat. Virkamiehet sitten toteuttavat käytännössä sen mitä laissa lukee. Yrityselämä menestyy jos yrittäjä vainuaa mitä globalistit haluaa tai sitten kuihtuu, jos tavoitteet ovat poikkiteloin globalistien tavoitteisiin nähden.

Globalisteille on täysin yhdentekevää mitä kieltä jollain alueella puhutaan, minkä värisiä ihmisiä siellä asuu tai asuuko yleensä ketään tai jos asuu, miten he saavat jokapäiväisen leipänsä. Tulee kyllä mieleen, että osalla on varmaan jonkinlainen jumalamoodi päällä.

Kun on nyt saanut seurata tätä kulkutautia ja sen 'hoitamista', on selvää sekin, että ihmiset ovat karjaa vain. Jos nyt kerran tiedetään hoitokeinon vaarallisuus ja annetaan piut paut sille niin siinäpä tuo hyvin näkyy globalistien ja Puolueen rakkaus normitallaajaan ja 'haavoittuvassa asemassa oleviin'.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Silmäilin sitä tiekartaa minäkin. Alkoi huimata jo sisälmysluettelon katselu.
Saman havainnon tein kuin QK. Pmpinsilpomista kielletään melkein joka kohdassa. Pippelin silpomisesta ei puhuta mitään. Eli niitä saa pätkiä kuin lenkkimakkaraa?
Kun tuo kartta on kumminkin meidän hallituksen ohjenuorana, niin ihmettelen ettei hallitus sitten saanut aikaan sitä pimpinsilpomisen kieltävää lakia aikaiseksi, kun muistaakseni sitä eduskuntakin edellytti.
Se vähän kuin se työstä puhuminen, eniten ne puhuu jotka sitä vähiten tekee.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, maallikolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tällaista olen tuuminut itsekin. Kosmista nopanheittoa. Toivon tosin että sitä uudelleensyntymistä ei olisi. Yhdessä elämässä on jo tarpeeksi.

maallikko & Huru-ukko: Hyviä huomioita teiltä molemmilta. Ei tässä voi kai muuta sanoa kuin että tulevaisuus on pelottava. Ja Huru-ukolle vielä: on totta, että nykyisessä Suomessa – varsinkin omalla alallani – työn tekemisen määrittelevät ne, jotka eivät sitä työtä ole koskaan tehneet.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Eikös budhalaisilla ole tämä jälleensyntymä ja nykyisen elämän teoilla määrittää seuraavan elämänsä ilmiasun? ja että kaiken palkkio on valaistuminen jossa pääsee eroon jälleensyntymisen kierrosta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Minusta ainoa maailmanuskonto, jolla on vastaus Suureen Kysymykseen on buddhalaisuus:
jos elämme hyvin, saamme syntyä uudelleen parempaan elämään.
Riittävän monta kertaa tarpeeksi hyvin elettyämme saamme tulla osaksi jumaluutta;
Buddha ei ole mikään buddhalaisten jumala, vaan opettaja.

Valtavan paljon kehittyneempi uskontokäsitys kuin kristinusko, jossa jumala on supervoimainen vanha miespuolinen ihminen, jolla on uhmaikäisen tunne-elämä ja kaikki tapahtuu tämän oikuista, jotka ovat täysin arvaamattomia:
jumala voi rääkätä tolkuttomasti parhainta palvojaansa ilman mitään järkevää syytä.
Kristinuskon voittokulku lieneekin paljolti sen ansiota, että se on lapsille helppo oppia;
paljon helpompi kuin buddhalaisuus.

Mutta minäkään EN totisesti halua elää useampia elämiä, olkootpa vaikka kuinka hyviä.
Todella toivon, että kuollessani aivojeni ja koko kehoni elektrokemialliset reaktiot loppuvat täydellisesti ja pysyvästi, eikä minua enää ole muualla kuin muistoissa.

Dena kirjoitti...

Mielenterveyteni takia jätän kommentoimatta olenhan tuosta aiheesta ja korruptiosta maininnut..

Kannattaa muistaa, että poliisien määrärahat käytetään tuohon "hallitukseen" kymmentä poliisia kohti on yksi hallituspaikka..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Qroquius Kadille ja Denalle & kiitos kommenteistanne.

Thorvald & Qroquius Kad: En ota kantaa noihin uskontoihin. Ne ottavat minua päähän. Kun kerran kuolen, niin näen, onko siellä sen jälkeen mitään. Ja tämä meni jo muutenkin totaalisen off-topiciksi.

Dena: Yleensäkin hallintomenot ovat niitä, jotka aina kasvavat. Toimintamenot eivät.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi välttyä ajatukselta että katurikollisuutta ja mamurikollisuutta yleensäkin yrtetään peitellä. Tilastojakin vähätellään. Rikos/100 000 asukasta ei anna oikeaa kuvaa. Oikean kuvan antaa rikosten absoluuttinen määrä ja niiden kasvu/väheneminen. Vanhempi rikospoliisi sanoi aikanaan kun luottokorttirikokset räjähtivät kasvuun, että rikoksilla on aikansa ja nyt ovat hevosvarkaudet vähentyneet nollaan. Seurauksilla on aina syynsä ja mamurikollisuus on enemmän kuin itse aiheutettua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ei voi välttyä niin. Ja niin kuin aikaisemmin totesin, on seuraava vaihe rikostilastojen putsaaminen niin, että etnisyydet häivytetään kokonaan.

-TR- kirjoitti...

Aina huvittaa nämä kommentit että miten päättäjät voivat olla noin tyhmiä. Eivät he ole vaan he tekevät tämän tarkoituksella. Kannattaa seurata uutisointia muistakin maista ja huomata että ihan sama touhu on joka maassa.

Tosin, näin 80-luvun teininä voin sanoa että joillakin on aika kullannut muistot. Kyllä siihenkin aikaan saattoi joutua provosoimattoman hyökkäyksen kohteeksi vain koska naama ei miellyttänyt.

Anonyymi kirjoitti...

lainaus: Kepulien pitää saa uusi Deutz-Fahr tai ainakin Valtra. Kokkareiden Audikin A6 on jo vuoden vanha pitää saada uusi A8.

Jos vaikka pikkasen tingittäisiin kepulien kokkareiden ökyilystä ja tehtäisiin työnteosta kannattavaa?

Tuo argumentti on hieman asenteellinen. Mualima menee teknisesti eteenpäin eikä enää kopittomilla 40-50 hepan massikoilla tai 561 valameteilla pärjätä. Työvälineen vertailu ökyautoon on mielestäni olkiukkoilua. Eihän rekkamieskään vanhalla kalustolla aja. Tosin tässäkin toi ekoilu on mennyt överiksi kaiken maailman keinotekoisten diesel 3 4 5 ja mitä niitä onkaan versioiden takia.Ruotsin lautalle ei vanhoja autoja edes huolita.Sillä varmaan
maailma pelastuu. Mutta uuden traktorin hankinta ei ole ökyilyä. Olen aina tuota ihmetellyt, miksi sitäkin pitäisi kadehtia? miksi ei uutta Scaniaa tai Volvoa käy arvosteleminen ökyilystä?

Toinen asia kun leimataan kepuliksi: Suomessa oli 44 700 maatalous- ja puutarhayritystä vuonna 2021. Nyt vielä muutama sata vähemmän. Mistä niitä kepulaisia oiken riittää?

ite maalta kotoisin olevana lopetin kepun äänestämisen akkavallan otettua ohjat. Ps on ainut taho, joka vielä ajaa järkevää tasapuolista talouspolitiikkaa Suomen hyväksi.

Sepi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Sepille & kiitos kommenteistanne.

TR: Kyllähän tämä tarkoituksella on tehty. Ja totta kai 80-luvullakin tuota oli. Niin kuin aina ennenkin. Mutta ei tässä määrin. Eikä varsinkaan tuontitavarana.

Sepi: Se KKi:n heitto oli lähinnä vertaus. Mies rekkakuskina tietää itsekin hyvän kaluston tarpeellisuuden. Kepulaisten äänestäjiä ihmettelen itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Viitaten 'naisten ympärileikkausta' sivuaviin kommentteihin:

Lakiehdotus tyttöjen ja poikien sukuelinten silpomisesta on TÄYSIN TARPEETON!
Aseellinen = TÖRKEÄ PAHOINPITELY on jo nyt Isänmaamme lain mukaan raskaasti kriminalisoitu!
Ongelma on siinä, miten saada poliisi ja muut viranomaiset ml. lastensuojelu PAKOTETTUA ja KIRISTETTYÄ noudattamaan voimassaolevaa lakia ja HOITAMAAN TYÖNSÄ!

Kuvitelkaamme tilanne, jossa lauma ”ihmisiä” ottaisi nuoren, tiedostavan ministerittären kiinni ja leikkelelisi häneltä SEN ja NE pois ja kursisi haavan umpeen Rikkaampien Kulttuurien tapojen mukaisesti – jättäisivätkö viranomaiset tapauksen huomiotta?

JUURI NIIN: Miksi yksikään pikkutyttö tahi -poika – edes s** tai a** olisi sen vähäarvoisempi tai hänen katsottaisiin olevan ilman Suomen Lain suojelusta, kuten Isänmaassamme nykyään tehdään?


+ULFBEHRT+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, ULFBEHRT. Totta. Kyllä meillä olisi jo asiaa koskeva laki.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Vähän jälkeenjääneenä kommentoin, mutta niinhän minä muutenkin.... :D

"...vaatimus naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan täydellisestä opettamisesta..."
(Qroquius Kad 11. helmikuuta 2023 klo 18.29)

Joo meille valkoisille riistäjä CIS-miehille näköjään tarvitaan lisää opetusta? ;)

Sillä tuossahan meillä on huimaava "osaajapula(TM)" varsinkin teinityttöjä elävältäpolttaviin afgaaneihin tai vieläkin nuorempia oululaislapsosia joukkoraiskaileviin "turhapaikanhakijoihin(TM)" verrattuna.

Mitä tuohon tiekarttaaan tulee, niin osinhan niitä "ohjaavia(TM)" toimia on jo käytössä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Niin no, siinä kommentissahan oli typo. Yksi kirjain puuttui. Sinänsä sisältö muuttui siinä kyllä päälaelleen.