keskiviikko 8. helmikuuta 2023

JAA MIKÄ VÄESTÖNVAIHTO?

Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri totesi aivan tuoreeltaan että kokoomuksen maahanmuuttolinjaus kuulostaa väestönvaihdolta. No, tottahan siihen piti varamiehen varamiehen eli Petteri Orpon sanoa jotain, jonka omasta mielestään mielsi runolliseksi ja joka ei loppulaskussa tarkoita yhtään mitään, eli:

”Kyllä se on jostain kumpujen yöstä tai en tiedä mistä pimeydestä tämmöinen ajatus tulee.”

Ja sitten kyseinen miesoletettu jatkoi vielä – taas kerran – että me emme tulevaisuudessa pärjää ilman ”työperäistä” maahanmuuttoa. Sen kyseinen tyyppi jätti kyllä sanomatta että siinä kyseisessä maahanmuutossa harvemmin löytyy esim. saksalaisia insinöörejä ja ennen kaikkea hän jätti selittämättä että kuinka Suomi turvaa tulevaisuuttaan hankkimalla lisää elätettäviä kehitysmaalaisia jotka tekevät urakalla lisää elätettäviä kehitysmaalaisia.

EU:n ulkopuolelta tulevasta ”työvoimasta” komppasi myös kokkareiden Elina Valtonen:

”Kyllähän tämä (nykyinen) määrä (16 000 vuodessa) on hyvä ainakin tuplata.”

Hänkään ei osannut eikä halunnut selittää, kuinka pysyväiselatukselle tuleva kehitysmaalainen muuttuukin yhtä-äkkiä väistämättömäksi voimavaraksi.

Mutta jos puhutaan tuosta väestönvaihdosta niin termeillähän voidaan kikkailla. Niin varamiehen varamies Orpo kuin ”pistäydyin Bilderbergissä” Valtonen voivat todeta että ei ole mitään paperille tehtyä suunnitelmaa jonka mukaan suomalaiset vaihdetaan Suomessa kehitysmaalaisiin. Epäilemättä yksi yhteen sellaista ei ole. Mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että väestönvaihdon annetaan aivan tietoisesti tapahtua. Niin kuin tuli todettua, kehitysmaalaisia haalitaan lisää ja ne tekevät lisää kehitysmaalaisia. Lopputuloksena Suomi muuttuu ennen pitkää kehitysmaaksi. Jolla ei tosin silloin ole enää varaa elättää tänne haalittuja kehitysmaalaisia. Eikä sen puoleen omiaankaan.

Niin varamiehen varamiehen kuin Valtosen on asiassa aivan turha vedota siihen, että ei me niinqu tätä tarkoitettu. Jos se tilanne on saatu aikaiseksi, niin typeryys ei ole lieventävä asianhaara.

Kokoomus esittää olevansa vaihtoehto. Karmeinta on, että moni Suomessa uskoo siihen vieläkin.

On se vaan hienoa, kun on vaihtoehtoja tarjolla!

Vaan entäs se väestönvaihto? No, asiasta uutisoinut Iltalehti ottaa selkeän kannan sillä se muistuttaa:

Käsitettä väestönvaihto on käytetty muun muassa salaliittoteoriassa, jonka mukaan länsimainen väestö on tarkoitus tietoisesti vaihtaa muualta tulevilla ihmisillä. Suojelupoliisi on nostanut salaliittoteorian esiin vuoden 2020 vuosikirjassaan ja yhdistänyt sen äärioikeistolaiseen terrorismiin.

Boldaus oma. Niin notta äärioikeistolaiseen terrorismiin. No, laitetaan asian tiimoilta sitten hieman äärioikeistolaiseksi tulkittavaa vihafaktaa. Ettei suorastaan terrorismia:

Ensimmäinen äärioikeistolainen vihafakta.

Toinen äärioikeistolainen vihafakta. Jonka muuten julkaisi samainen Iltalehti joka tuoreeltaan varoittaa äärioikeistolaisesta foliopipoilusta.

Ja tuo luku kasvaa jatkuvasti. Vaikka asiaa läyräisi ja lässyttäisi kuinka paljon hyvänsä niin Suomessa on menossa Suomen kehitysmaalaistuminen. Niin kuin muuallakin Pohjois- ja Länsi-Euroopassa. Käytti siitä mitä nimeä hyvänsä. Ja se on muuten juuri se asia johon Suponkin kannattaisi keskittyä.

Ei niihin, jotka puhuvat faktoista.


43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidemmällä aikavälillä ei ole niinkään ole oleellista, kuinka monta kehitysmaalaista tänne tulee vuodessa, vaan kuinka monta heitä kaiken kaikkiaan on tulossa. Jokin kiinteä määräkö, joka aikanaan tulee täyteen, jolloin siis kysymys olisi vain siitä, kuinka pitkän ajan kuluessa he saapuvat - seuraavien kahden vai ehkä kahdenkymmenen vuoden aikana? Vai jatkuvasti lisää ja lisää?
Kysymys taitaa selvästikin olla jälkimmäisestä. Siinä tapauksessa, ja varsinkin jos siihen vielä liittyy tulijoiden keskuudessa paljon suurempi syntyvyys, väestönvaihdosta kyllä tulee ennemmin tai myöhemmin tapahtunut tosiasia, ilman mitään salaliittoakin ja vaikkei se edes olisi ollut kenenkään määrätietoinen tavoite. Pikemminkin se on seurausat siitä, että asioiden seurauksia on ajateltu vain muutaman vuoden, ei vuosikymmenien tähtäimellä.

Rehellinen Reiska kirjoitti...

Arvo-Orpo, eikä Bilderberg-Elina vahingossakaan myönnä, että työperäinen maahanmuutto tulee Suomeen pääasiassa ahkeruudestaan ja työteliäisyydestään tunnetuista itäAfrikan ja lähi-idän muslimimaista.
Kumpikaan ei tiedä, että näitä moniosaaja-koneinsinöörejä on jo pääkaupunkiseudun lähiöt väärällään, kuten vihafaktassa todetaan.
Toimittajat valtamediassa ovat väestönvaihdon puolesta, joten kriittiset kysymykset unohdetaan rasistisina ja onhan arvo-Orpo tehnyt selväksi, että pakolaisten motiivien kyseenalaistaminen on rasismia - miksei työperäisten sitten?
Kissanpoikia lukuunottamatta kaikki näkevät, että Arvo-Orpon tavoite on päästä ministeriksi vasemmistolaisia menstruoivia vilisevään hallitukseen. Maan taloudesta viis veisaten.

Olavi Koskela kirjoitti...

No onhan se epäilemättä Orpon ja Valtosenkin (ynnä taustavoimien) mielestä ihan kiva, että saadaan matalapalkkatöihin porukkaa, jonka palkasta tai toimeentulosta osan maksaa yhteiskunta. Halvemmaksihan se toki tulee pääomapiireille. Keskituloisilta, jotka lystin lopulta maksavat veroissaan, ei edes vaivauduta kysymään että sopiiko tämmönen järjestely. En tiedä onko meillä enää voimassa lakia tai työehtosopimusta, joka määrittelee minimipalkan, mutta sellainen pitäisi ehdottomasti olla. Ja valvonta kuntoon ja oikeasti tuntuvat sanktiot ehtojen polkijoille.

Anonyymi kirjoitti...

Mahdollisia selityksiä:

1. Halpatyövoima todellakin hyödyttäää yrityksiä jossain määrin. Sen kustannukset veronmaksajille eivät niitä kiinnosta.

2. Halpatyövoima tuo vihervasemmistolle lisää äänestäjiä ja pitää siten poliittisia voimasuhteita vasemmistolle edullisina. Tämä on tietyn poliitikkoryhmän henkilökohtainen etu.

3. Edelliseen liittyen, työmarkkinoilta syrjäytetyt kantasuomalaiset voivat hekin katkeroituessaan siirtyä vasemmiston leiriin.

4. Keski-Eurooppa saa tyhjennettyä väestöpainetta pohjoiseen, mikä tekee sikäläisistä yhteiskunnista helpommin hallittavia. Jäljelle jääneet muuttajat täyttävät sielläkin halpatyösektorin samoin perustein kuin täälläkin.

5.Hiiliuskonnon kannattajien etu on se, että pohjoisten maiden elinkeinoelämän volyymi romahtaa väestörakenteen muuttuessa. Korkeateknologia ja infran toiminta häviää ja heikkenee. Tämä taas tietää loppupeleissä maan autioitumista ja muuttumista pelkäksi hiilinieluksi ja/tai luontomatkailukohteeksi.

6. Kansallismielisesti ajattelevat liikkeet ja puolueet katsovat jossain vaiheessa tilanteen menetetetyksi, mikä sinetöi korporaatioiden ja järjestelmäpuolueen vallan pysyvästi.

7. Kehityskulkuun tulee sisältymään levottomuuksia, rikollisuutta ja väkivaltaisuuksia, mikä antaa järjestelmäpuolueelle syyn kehittää väkivaltakoneistoa ja kansalaisiin kohdistuvaa liikkumis- ja elektronista valvontaa (viestintä, rahaliikenne jne). Tästähän on jo esimakua saatu.

Eli kyllä tässä on logiikkaa sisällä monellakin tapaa. Ainoa häviäjä on suomalaisuus ja suomalainen elämänmuoto. Eräs tekijä, joka saattaa jarruttaa tai jopa pysäyttää tämän kehityksen on itäisen Euroopan valtiot, jotka ovat kokeneet kommunistisen diktatuurin. Näin varsinkin silloin, jos ne lakkaavat olemasta riippuvaisia EU:n tarjoamista tulonsiirroista ja Nato hoitaa niiden puolustuksen.

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

On todella masentavaa, että maahanmuutossa on juututtu samoihin poteroihin kuin 15-20
vuotta sitten, vaikka meillä on nyt jo tilastoja ja kokemuksia, joista voisi vetää ihan oikeita johtopäätöksiä. Sitä kuitenkin vältellään visusti, koska elinkeinoelämä, sidosryhmät ja monikulttuurin ihanuudesta hullaantuneet äänestäjät voisivat suuttua. Tavallinen suomalainen on se korvessa huutava ääni, jota ollaan kuuntelevinaan kerran neljässä vuodessa eli vaalien alla.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kehitysmaalaisethan lisääntyvät suhteessa noin kaksi kymmeneen. Näin ikkään Orpo ja Valtonenkin tulevat näkemään elinaikanaan että heillä ei ole enää mitään asiaa Suomen päättäviin elimiin. Mahtaakohan heillä olla henkilökohtainen pelastussuunnitelma valmiiksi mietittynä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, JJR:lle, Olavi Koskelalle, PS-lehdenjakajalle, Rouva Anolle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Totta. Mutta broileripoliitikkohan ei osaa ajatella kuin max neljän vuoden marginaalilla. Vaaleista vaaleihin.

JJR: Kaiken karmeinta taitaa olla, että he tietävät. Mutta eivät välitä. Tosiasia on se, että he pelkäävät vihervasemmistolaista valtamediaa enemmän kuin äänestäjiä.

Olavi: Varmasti sitä matalapalkkaporukkaa halutaan. Tajuamatta että tänne ei olla tulossa matalapalkkatöihin vaan lööbimään suomalaisten kustannuksella ja automatisaatio vie niitä matalapalkkatöitäkin koko ajan pois. Mutta joo, olihan se EK joka jo joku vuosi sitten ehdotti (ettei suorastaan vaatinut) että tulijoitten palkasta pitäisi kustantaa verovaroista 60 pinnaa vai oliko peräti 70 pinnaa.

PS-lehdenjakaja: Erittäin hyviä huomioita ja ikävän mahdollinen tulevaisuudenkuva.

Rouva Ano: Olet täysin oikeassa ja yksi syy lienee asiasta vastuullisten pelko omien kasvojensa menettämisestä.

Ano2: Joko heillä on tai sitten he ovat niin idiootteja että kuvittelevat nykyisen tilanteen säilyvän loputtomiin. Tai niin kuin tuli ylempänä todettua, broileripoliitikko ei osaa ajatella neljää vuotta pidemmälle.

Strix Senex kirjoitti...

Orpo on pelimies. Eikä siinä mitään, politiikan pöytä on sellainen pöytä, että siinä pitää osata pelata. Mutta yhtenä niistä monista pelin kustantajista odotan vähän - no, jos rehellisiä ollaan, odotan paljon – muutakin, kun sukkelia sanoja. Esimerkiksi sitä, että tosiasiat tunnistetaan ja tunnustetaan. Jos selvät ja ilmeiset numerot yritetään ohittaa pelkillä tunneilmaisuilla ja sanaleikeillä, silloin syntyy se kuva, että tuo kaveri on sellainen politiikan pintaliitäjä, jonka hoitoon vakavia asioita ei voi uskoa.

Tässä tapauksessa selkeillä numeroilla todennettava fakta on se, että nykyinen kehitys tulee johtamaan Suomen alkuperäisväestön marginalisoitumiseen. Miten uusi valtaväestö tulee kohtelemaan tätä marginalisoitunutta alkuperäiskansaa, sen aika näyttää, mutta minä en onneksi enää ole sitä näkemässä, ikää kun on sen verran runsaasti. Kovasti minua hämmästyttää, että samat piirit, jotka pitävät suurta hälyä saamelaisten ja muiden alkuperäiskansojen oikeuksista ja vaativat niille uusia etuoikeuksia, eivät tunnista sitä, että suomalaiset ovat pieni ja varsin omintakeinen alkuperäiskansa. Mutta ehkä se on jonkinlainen suomalaisille ominainen perifeerinen piirre, että omaa kansaa ja itseään ei osata katsoa ulkoapäin, laajemmasta perspektiivistä, vaan näköala kattaa vain oman kylän raitin. Eihän muuten olisi mahdollista sekään, että kuvitellaan maapallon ilmastonmuutoksen ratkeavan niillä toimenpiteillä, joita teemme näille omille päästöillemme, joiden osuus koko maapallon päästöistä on vajaa promille ja sekin määrä on parissa kymmenessä vuodessa suunnilleen puolittunut, niin absoluuttisesti kuin suhteellisestikin.

Eipä ihme, että viime aikoina on alettu kantaa huolta niin matemaattisten taitojen kuin lukutaidonkin repsahtamisesta. Mutta niiden matemaattisten taitojen repsahtamisen kohtalokkuus niin numeroiden merkityksen kuin asioiden suuruusluokkien ymmärtämisen kuin talouden hoidonkin kannalta on jo sitten oma tarinansa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen ja Euroopan väkilukutilastot näyttävät tällä hetkellä paremmilta valkoisten kannalta kuin mitä ne todellisuudessa ovat koska meillä on paljon vanhuksia (suuret ikäluokat, jotka ovat lähes 100% valkoisia) ja ainut luku, jolla on väestön tulevaisuuden kannalta merkitystä on lisääntymiskykyisen väestön ja lasten osuus. Lyhyesti sanottuna tumma väestö lisääntyy sekä maahanmuuton että perinteisen menetelmän keinoin, kun taas Suomen väestö saa vähemmän ja vähemmän lapsia vuodesta toiseen, kuten jopa "rakkaat propaganda-automaattimme" valtamediassa ovat raportoineet. Syyt tähän ovat sekä poliittiset että kulttuuriset, mutta sanoisin että enemmän kulttuuriset.
Lapsettomuuskulttuuri, jota on jo vuosikymmeniä tungettu väkisin alas meidän kurkkuumme. Tahattoman esimerkin tästä antaa "rakas pääministerimme", joka vetää jauhoa ja imuttelee vieraita miehiä kapakoissa, kun oma lapsi on ties missä. Terve yhteiskunta kysyisi että millainen äiti (tai miksei isä, jos kyse olisi miehestä) toimii näin? Sanna ei ole kuitenkaan yksittäistapaus, vaan sanoisin että vallitsevan kulttuurin uhri, jossa lapsi on taakka, joka sysätään pois bilettämisen, hedonismin tai oravanpyörässä juoksemisen tieltä. Viimeksi mainittu on itseasiassa aivan yhtä paha asia kuin kaksi edellistä ja juuri sitähän kokoomus on aktiivisesti ajanut. Suomalaisia, joilla ei ole aikaa tai jaksamista perinteille, lapsille ja perheelle, vaan kaikki mahdollinen aika menee minimipalkalla oravanpyörässä, tai sitten johonkin hedonistiseen kulutusjuhlaan tai television mainosten vahtaamiseen väsyneenä ja aivokuolleena. Kokoomuksn painajainen on varmasti perhe, joka käy pyhäpäivänä kirkossa tai kävelee luonnossa, jos ei ole uskonnollinen, viettäen aikaa keskenään eikä osta mitään tai tee orjatyötä tuona päivänä. Suomalaisten perinteiden ja perheiden päälle he uskaltavat kuseksia, mutta tuskin muslimien, jotka pitävät arvoistaan kiinni vähän hanakammin kuin meikäläiset.
Juu, älkää uskoko omia aivojanne tai omia valehtelevia silmiänne vaan uskokaa mieluummin Iltapaskaa ja Hyysärin Satuja. Sitten kun täällä on ihan oikeasti "Baabelin torni"-meininki ja 50% kansasta on jostain muualta (ja niillä on äänioikeus), niin sitten loppuu puheet salaliittoteorioista ja ääni vaihtuu kellossa että "No eihän tässä kehityksessä ole mitään väärää." Näin ne aina tekevät. Kutsutaan ensin salaliittoteoriaksi tai väitetään että ongelmaa ei ole niin kauan kuin asialle voisi vielä tehdä jotain, mutta sitten kun ei enään voi, niin sitten siirretään sitä vertauskuvallista maalitolppaa. (Ottakaa rokote niin ette saa koronaa. Ai, saitte sittenkin? No oikeastaanhan me tarkoitettiin että ette sairastu vakavasti, jos otatte uuden piikin pari kertaa vuodessa.) Nämä asiat opetetaan valehtelemisen ja manipuloinnin peruskurssilla. Arvo-Urpo ja tämä kyöpelivuorelta karannut noita-akka Valtonen kyllä tietävät miten asiat ovat, mutta he eivät välitä. He haluavat tätä kehitystä.
Sitten vielä lopuksi esittäisin sellaisen filosofisen kysymyksen että mikä on Suomen valtion olemassaolon oikeutus, jos se ei ole nimenomaan suomalaisten koti?

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Jaaa-aa. Olen itse jo niin ikääntynyt, että muistan ajan, jolloin "kumpujen yöt" nimenomaan puhuttelivat kokoomuslaista porukkaa. Ajan, jolloin "koti, uskonto ja isänmaa" tarkoittivat maailmankirjallisuuden teosten sensuroimista, Hannu Salaman tuomtsemista jumalanpilkasta ja maailman parhaiden tiedemiesten perustaman ydinaseiden vastaisen rauhanliikkeen leimaamista vain risupartojen yhteiskuntaa repiväksi radikalismiksi.

On olemassa sellainen ilmiö kuin kolmen- tai viidenkymmenen uoden kulttuurivitka, jolla tarkoitetaan aikaa, jossa niin sanottujen edelläkävijöiden ajattelu lanseerautuu ja muuttuu jossain laimentuneessa muodossaan valtavirtaväen ajatteluksi. Nyt meillä on kokoomuslaisissa paljon, itse asiassa koko puoleen nuorempi kaarti, sellaista sakkia joka on itse sitä tietämättään omaksunut nuo kuusikymmenluvun yleismaailmallisen nuorisovallankumouksen aatokset. Nyt niistä jopa puhutaan juhlallisesti "arvopohjana".

En itse oikein tiedä, pitäisikö nyt itkeä vai nauraa. Koen, että poliitikot omassa ajassamme ovat yhtä tyhjän päällä ja tekopyhiä kuin mitä ne aina ovat olleet -- ja siis ihan siitä huolimatta, että "arvojen" sisällöt ovat näennäisesti heittäneet kuperkeikkaa ja muuttuneet päinvastaisiksi. Nytkin vain vähemmistö uskaltaa julistaa totuuksia, ja se "järjestelmäpuolue", eli suunnilleen neljä viidesosaa poliitikoista, yrittää yhtä härkäpäisesti sensuroida, tuomita ja pilkkasanoilla leimata niitä, jotka saattavat olla todellisia edelläkävijöitä.

Semmoista touhua tämä politikointi. Ei ole niin sanotusti valkoisen miehen hommaa.

Mito Islam kirjoitti...

Näen tämän väestönvaihdon hieman synkemmästä perspektiivistä. Jos katsotaan tätä maailman todellisten hallitsijoiden aikajanalla joka on useita sukupolvia eli puhutaan jopa sadoista vuosista, halpatyövoimat ja uudet äänestäjät ovat vain kylkiäisiä, lopullinen tavoite on hävittää kulttuurit, niin meidän kuin myös tulijoiden, kaikkialla läntisessä maailmassa. Kulttuurittomalle ja perinteistään vieraantuneelle samannäköiselle massalle voidaan luoda keinotekoinen kulttuuri, jota voidaan myös muokata tarpeen mukaan. Kaikki poliitikot ja mediassa näkyvät "viisaat" ovat vain himpun verran meitä musikoita ylempänä riippumatta heidän omista luuloistaan. Todelliset pelurit ovat oppineet piilottamaan oikeat kasvonsa, sillä tuulen kääntyessä ovat isoimmatkin jehut päätyneet seipääseen tai hirteen historian hämärissä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisten syntyvyydestähän sitä ollaan niin huolissaan. Matalaa on tilastot ja siksi tarvitaan mamuja. Syitä syntyvyyteen on pohdittu myös Stetson-Harrison menetelmällä kansalta kysymättä. Kyllä kansa tietää.
Syynä voi olla ahdas asuminen. 28 neliön yksiössä ei sovi oikein pariutumaan saati lisääntymään. Toinen on tulojen ja tulevaisuuden epävarmuus. Sitähän meille on tekemällä tehty jo ainakin neljäkymmentä vuotta. Tunnen pariskuntia jotka ovat määräaikaisissa töissä vuodesta toiseen eivätkä saa asuntolainaa oman kodin hankintaan. Kelpaavat kyllä maksamaan 700 euroa kuussa vuokraa yksiöstään. Perusta siinä sitten suureperhe. Taitaa olla mahdollista vain mamuille joille järkätään asuntokin mittojen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tai asian voisi ilmaista näinkin, ja tämä lienee sovellettavissa moneen muuhunkin asiaan:

Ensin sanotaan, ettei ole syytä huoleen (maahanmuuton tapauksessa siksi, koska heitähän on joka tapauksessa niin vähän).
Sitten, yhtäkkiä, eräänä päivänä todetaankin, että se, mistä jotkut huolestuivat, onkin jo tapahtunut tosiasia, ja vaikka se olisi huonokin, on sille ei enää mahda mitään.
Ikään kuin missään vaiheessa sillä välillä ei olisi sellaista hetkeä, jolloin asiasta olisi jo syytäkin huolestua mutta sille on vielä tehtävissä jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Aikoinaan tuli itsekin suhtauduttua skeptisesti väitteisiin/salaliittoteorioihin, että eu:n mukaan suomeen voidaan asuttaa tms, miljoonia Afrikkalaisia jne. Että on salainen suunnitelma, missä vähennetään kehitysmaalaisten kurjuutta sillä, että tuodaan ne tänne kehittyneisiin maihin. Simsalabim. En ole enää pitkään aikaan naureskellut asialle. Sehän näyttää olevan täysi agenda. Biljoonia dollareita/euroja on ns kärrätty Afrikkaan yms kehittyneihin maihin. Mikään ei ole muuttunut. Samaa paskaa koko ajan. Järkyttävä väestön räjähdys, sotia, kaikki on rempallaan sekä täysin päin v..ttua. Korruptiot jyllää ja eliitti ostelee paratiisi saareja. No ruotsihan on esimerkki, miten paskannetaan ennen niin hieno maa. Kuka ja mikä tämän teki? Naiset? Kommarit? Pahoittelen ärräpäitä. Prkl.

Kaarlo Markkanen kirjoitti...

"Kokoomuksn painajainen on varmasti perhe, joka käy pyhäpäivänä kirkossa tai kävelee luonnossa, jos ei ole uskonnollinen, viettäen aikaa keskenään eikä osta mitään tai tee orjatyötä tuona päivänä. Suomalaisten perinteiden ja perheiden päälle he uskaltavat kuseksia, mutta tuskin muslimien, jotka pitävät arvoistaan kiinni vähän hanakammin kuin meikäläiset."

Anonyymi


Tämä asia unohtuu monelta

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään nyt sekin vielä. Eli kun liikennemerkit olivat tärkeä asia . Niin pitihän ne nyt muuttaa. Vaikka ketään ei kiinnostanut/häirinnyt koko asia. Muistatteko chisun kriisin? Omasi kulttuuria. Kun oli ns rastat, Muistatteko Valtaojan turvallisen tilakohun? Muslimiakka itse soitti rasistista räppiään ylen tornista. Muistatteko taksikohun, missä tekaistiin suomalainen syylliseksi, Muistatteko monia bussikuskien hakkaamista? Eli kantasuomalainen kuski hakattiin henkihieveriin? Muistatteko Oulun groomingin? Nuori tyttö tappoi itsensä? Muistatteko kaivopuiston murhan? Missä maahanmuuttaja jengi tappoi kantasuomalaisen nuoren potkimalla? Jne jne jne. Muistatteko monien muslimien tappamia naisia? Muistatteko niitä kela huijauksia, mistä maksamme miljoonia? Muistatteko joukkoraiskauksia, sekä ruotsista että suomesta? Muistatteko jengiväkivallan? Matujen toimesta? Tässä esimerkkejä, mitkä halutaan paina unholaan.

Anonyymi kirjoitti...

Arvoisa blogisti tietää, että olen kokenut sen miltä tuntui nähdä joukkoraiskattu nainen. Vuonna 2009 toukokuussa. Olen ihan raivoissani tästä vähättelystä mikä on poliitikoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Suomeen tuli 2022 noin 48.000 mamua, joista 8.000 oli paluummuutajia eli oletettavasti etnisiä tsuhnia.

Lisäksi tuli 50.000 ukrainalaista, joskin virallisesti kukaan ei tiedä kun asiaa ei seurata, joten se voi olla yhtä hyvin 70.000.

Lapsia syntyi 48.000 ja lisäksi 8.000 nuorta korkeastikoulutettua suomalaista muutti ulokomaille.

40.000 vs. 100.000 meni siis viime vuosi pyörein luvuin.

T Kumis

Anonyymi kirjoitti...

Veitola kylässä. Voi jlauta.. Ämmä elvistelee, että näen /olen nähnyt elämän nurjan puolen. Tai Että elämäni on ollut kovaa. No lähdenpä Afrikkaan. Käy kylässä ideologian kannalta oikeissa kylissä. Suorastaan halveksittava akka. Mielipidevaikuttaja, joka on suoraan sanoen säälittävä.

Anonyymi kirjoitti...

Kokkareilla oli vielä linja silloin kun se oli kypäräpäinen pappi. Puolusti kuitenkin Suomea ja suomalaisia vaikkakin valikoidusti. Nykykokkareista tulee ensiksi mieleen quisling kuten muistakin Bilderberg kävijöistä.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin kauan huolta nähdä saa,
Kun tahtoo sitä kantaa.
Ken vaivojansa vaikertaa,
On vaivojensa vanki,
Ei oikeutta maassa saa
Ken itse sit’ ei hanki.
Siis vapauteen taistellen
Ken miehen mieltä kantaa.

Ja koska meistä ei siihen ole, istutaan vaan aloillamme ja nautitaan tästä.
Saammehan elää historiallisia aikoja:
saamme nähdä eurooppalaisen sivistyksen tuhoutuvan silmiemme edessä.

Olemme kuin länsiroomalaiset 450-luvulla.
Ei lopulliseen tuhoon barbaarilaumojen kansainvaelluksessa enää pariakymmentä vuotta kauemmin mene.
Ja se on meidän omaa syytämme, koska emme estä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Anonyymi sanoi...

Arvoisa blogisti tietää, että olen kokenut sen miltä tuntui nähdä joukkoraiskattu nainen. Vuonna 2009 toukokuussa. Olen ihan raivoissani tästä vähättelystä mikä on poliitikoilla.

8. helmikuuta 2023 klo 17.34
No joo. On se tuokin, mutta hjallitukselle oli nyt kiireempää ja tärkeämpää saada tämä hommpepommpeli transjorda laki maaliin kuin se hallituksen ojhjemaan kirjattu ja eduskunnakin edellyttämä laki työötöjen/naisten silpomisen rikolliseksi julistaminen. Ei ny kerkii sano anamaja henriksonni asiasta kysyttäessä. Hitaita on herrojen kiireet kuten vanha kansa tiesi, ei neljä vuotta riittänyt, kun oli muka tärkeempää tekemistä.
Mites se Simo lauloi joskus: olis tässä maassa nuijalla töitä...
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ykä osui taas napakymppiin. Näin yksinkertaista se on lopulta. Mutta kun ei vaan ole poliittisille broilereillemme. Ruotsin tie on siis meidänkin tiemme, kun sitä niin kovasti halutaan. Tanskastakin voisi ottaa mallia, mutta ei kelpaa, niin ei kelpaa.

En tiedä auttaako sekoomusta enää vaikka johto vaihtuisi. Tuntuu menetetyltä tuokin poppoo.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Ano1:lle, Seppo Oikkoselle, Mito Islamille, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Kaarlo Markkaselle, Ano5:lle, Ano6:lle, Kumikselle, Ano7:lle, Ano8:lle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle ja Tapsalle vaan & kiitos erittäin hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistänne. Lyhyesti totean että Ano3:lle oli tainnut tulla mieleen se sama ”four stage strategy” kuin minullakin:

https://www.youtube.com/watch?v=nb2xFvmKWRY

Eli suomennettuna:

1. Mitään ei tule tapahtumaan.

2. Jotain saattaa tapahtua, mutta meidän ei tulisi tehdä asialle mitään.

3. Ehkä meidän pitäisi tehdä asialle jotain, mutta emme pysty tekemään mitään.

4. Ehkä olisimme pystyneet tekemään asialle jotain mutta nyt on liian myöhäistä.

-TR- kirjoitti...

Syntyvyyden romahdus on yleinen länsimainen ilmiö. Suomi on tässä(kin) asiassa vaan tullut jälkijunassa.

Maahanmuuttajien syntyvyys on toki kantaväestöä korkeampaa mutta heilläkin matalempaa kuin kotimaissaan. Kokonaissyntyvyyttä hekään eivät käännä nousuun.

Lähivuosina kuolleita tulee olemaan joka vuosi edellistä vuotta enemmän. Suuret ikäluokat ovat nyt siinä iässä. Syntyvyyden laskiessa edelleenkin joko väkiluku laskee tai sitä keinotekoisesti ylläpidetään tällä hehkutetulla työperäisrllä maahanmuutolla.

Monet luulevat että alhainen syntyvyys johtuu taloudellisesta tilanteesta ja sitä kohennetaan parantamalla perheiden etuja.

Itse uskon että kyse on syvemmästä kulttuurin murroksesta. Tässä ajassa on jotain antinatalistista.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin näin kuten Ykä kirjoitti: ei varmaankaan ole paperilla väestönvaihtosuunnitelmaa jossain kassakaapissa piilossa. Väestö vaan tulee vaihtumaan kun demografisten muuttujien annettaan aikansa jauhaa asiaan puuttumatta. Media ja politiikot maalaa asiasta olkinuken ja leimaa sitä apuna käyttäen asiasta puhuvat salaliittohörhöiksi yms. Ihan kuin tässä kukaan nyt tarkoittaisi, että suomalaisia kärrätään auton lavoilla muualle ja otetaan vastaava määrä muukalaista tilalle. Aika ja tasainen kasvu ja huppista vaan, vähemmistöksi jäätiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

TR: Luulen, että kysymys on noiden yhdistelmästä. Epävarma talous vähentää lapsensaantihaluja. Ja toisaalta yleistynyt hedonistinen kulttuuri vähentää niitä entisestään. Ainahan on tietysti mahdollisuus että tuuli joskus kääntyy. Tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa.

Ano: Juuri näin. Hiljaa, hivuttamalla ja suoranaista typeryyttään. Ja sitten kun ollaan siinä tilanteessa niin on enää yksi keino jolla länsimaalaiset voivat puolustaa olemassaoloaan. Ja valitettavasti sen keinon manuaali on kirjoitettu saksaksi.

Veikko kirjoitti...

Maailma on muuttunut valtavasti sadassa vuodessa, mutta ihmisen biologia ei ole muuttunut. Nykyään nuoret aikuiset tuhlaavat parhaat vuotensa opiskellen ja juhlien.

Nuoria kannustetaan ensin hankkimaan ammatti ja vakituinen työ, eivätkä ne huonoja neuvoja olekaan. Ongelmana vain on ihmisen biologia ja sattuma.

Jos nainen aloittaa lapsihaaveidensa toteuttamista vasta 30-vuotiaana, niin naisen parasta hedelmällisyyttä on jäljellä enää viitisen vuotta. Voi onnistua tai sitten ei.

Jostain luin, että 80 % lapsettomista naisista olisi halunnut lapsia, muttei ole onnistunut, ei ole löytänyt sopivaa isäehdokasta.

Naiset noin keskimäärin haluavat vähintään yhtä koulutetun ja yhtä hyvin ansaitsevan miehen.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkien, kaikkien, kaikkien suomalaisten olisi järkevää ja terveellistä lukea sata kertaa sisäistäen tämäkin Ykän blogiteksti kaikkine kommentteineen! Eräskin minua natsitellut naistuttuni sanoi, että vaikka muuta ei ehtisi netistä lukea, niin hänelle on tärkeintä lukea joka päivä Ylen uutiset. En enää keskustele paljoa näiden hyvyysnaistuttavieni kanssa näistä tässäkin blogissa ja kommenteissa ilmituoduista 'natsiasioista', mutta minua tukahduttaa jo pelkkä tietoisuus näiden ympärilläni olevien hyvyysnaisten naivi, sokea ja typerä hurmoksellinen hyvyys...

Helsingitär

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Siitä manuaalista on kyllä olemassa varhaisemmat arabian ja venäjänkieliset versiot.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veikolle, Helsingittärelle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Veikko: Joo, tuo on kyllä pitkälti totta. Asiaa ei sinänsä auta sekään että niitä opiskeluaikoja on venytetty aivan turhaan.

Helsingitär: Suuret kiitokset. Tuo natsittelu voidaan muuten usein suomentaa näin: ”En aivan ymmärrä mitä sanot, mutta ymmärrän, etten haluakaan ymmärtää koska en tiedä, kuinka se vaikuttaisi betonoituun ajattelumaailmaani”.

Thorvald: Joo, kansanmurha on osattu monilla kielillä.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei se mitään hyövää, vaikka kaikki suomalaiset lukisivat tämän bloggauksen kommentteineen sata kertaa.

Viidesosa suomalaisista tietää tämän kaiken ja on samaa mieltä, mutta lukemisen jälkeen istuu taas alas tekemättä mitään.
Toinen viidesosa puolestaan saa kirrrkuvan estrogeeniraivokohtauksen, jonka vallassa ne kyllä muutenkin jatkuvasti ovat, ja alkavat vaatia kaikkia näin ajattelevia ja sanovia vaiennettaviksi tavalla tai toisella.

Ja tapojahan niillä riittää:
niillä on kaikki valta Suomessa, koska ne loput kolme viidesosaa tämän luettuaan odottavat, että heille kerrotaan mitä mieltä asiasta pitää olla?
Ja YLEnanto sekä Hell-Sinkin Totuus kera maakuntalehdistön totisesti kertovat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, onhan tilanne juuri tuollainen. Sinänsä, tätä blogia lukee arviolta muutama tuhat ihmistä. Jos tämä ja samanlaiset blogit tulisivat ihan oikeasti luettavaksi sille kolmelle viidesosalle niin sillä saattaisi olla jotain merkitystä.

Ehkäpä tässä silti vielä yritetään?

QroquiusKad kirjoitti...

Kaadutaan ainakin saappaat jalassa.
Muistomerkkejä ei meille pystytetä, kun Suomi on kuollut ja sen hautoja jo peittävi hanki.

Veikko kirjoitti...

Pikkuinen Bhutan koki väestönvaihtoa Nepalin suunnalta. Maahanmuuttajat aiheuttivat kaikenlaisia ongelmia, joten maa päätti suostutella heidät poistumaan ja onnistuikin aika hyvin, ainakin tämän twiittiketjun mukaan.

Jos on tahtoa, niin keinot kyllä keksitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Veikolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Yritetään ainakin. Ei olla vielä kuolleita.

Veikko: Ehkä Bhutan tajusi sitä mitä Suomi ei.

KKi kirjoitti...

Kokkareista kepuleimmalla on vanhentunut virsikirja. Kuule Petteri pikkuinen, kyllä kokkareiden tiedetään myyvän maan viimeisenkin käkkärämännyn. Kokkareet lisäksi kepuloi maahan halpp... eikun kilpailukykyistä työvoimaa kaatamaan sen käkkärän.

"Kilpailukykyinen" on kepulia kokkarekieltä ja tarkoittaa lyhyellä aikavälillä palkanmaksun tulevan verovaroista, jonkun kokkarelaisen vuokrafirman kautta, luonnollisesti sitä kokkareista kapitalismia.
Pitkällä aikavälllä taas kokkareiden tavoite on hyvinvointi yhteikunnan romuttaminen. Sitten se työvoima vasta halpaa onkin.

Ja mikä tyhmintä. Feministinen vasemmisto komppaa mukana. Koska ihmisoikeudet, eikä kykyä ajatella yhtä suklaasimmua pitemmälle. Se on sitä leuan väpätyksen ja nansojen kostumisen politiikkaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Jyrki Lehtola on tavoittanut nykykokoomuslaisuuden eli KaKouden perimmäisen olemuksen:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009383580.html

Vallan ratkihauska oli tämä kappale:

"Olemme oppineet strategian Yhdysvalloista. Kun Trump oli vallassa, politiikan sisällöksi riitti Trumpin vastustaminen. Me vastustamme tanssivaa tamperelaiskassaa samalla vimmalla, ja hyvin se näyttää suomalaisille riittävän."

Valitettavasti, sanoi Sahtivaari.

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin GK. Sama tarina aina. Olen seurannut näitä vaaliväittelyitä yms, niin etenee kuten ennenkin. Valtamedia ohjaa taitavasti kansan mielipidettä. Eli esim valtaväestö vastustaa jotain suuresti. No sehän ovelasti yritetään kääntää aivan toiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, KKi:lle,Qroquius Kadille ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Noin yleensäkin voi sanoa, että kokoomuksesta tippuu ne viimeisetkin järki-ihmiset kuin napit takista.

Ano2: Tuo on kieltämättä järkyttävää.

KKi: Hyviä huomioita. Tosin Suomessa ei taida pian aikaa olla enää mitään myytävää jäljellä.

Qroquius Kad: Ihan hyä kirjoitus Lehtolalta. Tosin se Sannan vihaaminen on silmänlumetta kun tosiasiassa seuraava hallituspohja on jo sovittu.

Ano3: Karmeinta on että likimain koko valtamediamme on vihervasemmistolaista.

QroquiusKad kirjoitti...

Lehtola taisikin vihjata ettei se Trumpin vihaaminenkaan KaKolta niin aitoa ollut.
Sehän puolestaan ei olisi ollut lainkaan halal se, koska Trumpia pitää vihata.
Muuten et ole Keisarin Ystävä, sanoi Kaifas.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Se valtamediamme Trump-viha on tavallaan jo jotain kaunista. Se menee kaiken ajattelun ulkopuolelle. Se vaan on. Trumpia täytyy vihata. Sanoi, tai teki mies mitä hyvänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Kestävän kehityksen toimikunta hyväksyi kansallisen Agenda2030 tiekartan puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marinin johdolla maanantaina 7. helmikuuta. Tiekartta on suunnitelma siitä, millaisilla toimilla Suomi ja suomalainen yhteiskunta etenee kohti kestävän kehityksen toimintaohjelma Agenda2030:n tavoitteita. Tiekartan sisältämät kuusi muutosaluetta tulevat jatkossa antamaan sisällön toimikunnan työlle ja ohjaamaan yhteiskunnan osallistumista kestävän kehityksen edistämiseen.

Sivulta löytyy seuraava PDF-dokumentti:

Kestävän kehityksen toimikunnan Agenda2030 -tiekartta
https://kestavakehitys.fi/documents/2167391/109172057/Agenda2030+tiekartta,+FINAL+2022.pdf/75abd43f-abb2-9c45-2881-041d9736ad3a/Agenda2030+tiekartta,+FINAL+2022.pdf?t=1644589535363

Ja sieltä sivulla 177 kuvakaappaus maahanmuuttajien radikaalista lisäämisestä:

PS, mielenkiintoinen on tuo korostettu kohta, missä väestökehityksen kannalta ilmoitetaan keskeiseksi rikkoa heteronormatiivinen perhekäsitys.

Viesti eteenpäin!

+ULLFBEHRT+