tiistai 21. helmikuuta 2023

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLXV

1. Ammoin Jungner, edelleen Jungner

Mikael Jungnerista – tuosta ajatusten Amazonista – ei ole vähään aikaan tullut postattuakaan. Heppu on siinä mielessä herkullinen tapaus että eihän häiskästä voi varmuudella koskaan tietää, että onko hän loihelausumissaan tosissaan vai onko kyseessä kaikkien aikojen trolli joka keskenään naureskelee kun tyypit repivät peliverkkareitaan.

No, hän on heittänyt tuoreeltaan uutta viisautta. Ole hyvä, Mikael.

Kiitos, Ykä.

Ja tässähän voivat tulevat sukupolvet huokaista helpotuksesta. Nykyisen sukupolven sosialidemokraattinen törsääminen ei tulekaan heidän kontolleen vaan kaiken maksaa Valde.

Tällainen vähemmän koulutettu Huitsinnevadan Örnätjärveltä tosin miettii että kenestäs se valtio koostuukaan ja mistä se saa rahansa?

2. Yle kerrankin asialla ja sehän ei käy

Ja laitetaan sitten hieman Yleä. Kas kun se teki kertaalleen jotain, mitä pitikin. Eli julkaisi hakukoneen jossa näkyi ns. S2-oppilaiden eli etnisesti edistyksellisten oppilaiden määrä eri kouluissa. Eli kerrankin faktaa.

Ja sitähän ei olisi pitänyt tehdä.

Sekä opetusministeri Li Andersson (vas) että tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (kesk) arvostelivat perjantaina Ylen Koulukonetta. Honkonen epäili Twitterissä julkaisun eettisyyttä, ja Anderssonin mukaan kone leimasi vieraskielisiä oppilaita ja lisäsi eri­arvoisuutta.

Ja

Ministerien lisäksi Koulukonetta ovat Twitterissä arvostelleet Opetushallitus, lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen sekä Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar.

Jep. Elämme maassa jossa utopian vastaiset faktat ovat vihafaktoja ja vain vastuullinen valehtelu on hyväksyttävää. Ja fakta – kielletty ja tuomittava sellainen – on se, että etnisesti edistykselliset eivät ole koulussa voimavara. Ne ovat ongelma. Ja kerrankin Ylelle pisteet siitä että suomalaiset vanhemmat tietävät, mihin kouluihin heidän ei kannata laittaa lapsiaan etnisesti edistyksellisten rääkättäviksi.


43 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä! Eikös se maahanmuutto olekaan rikkaus ja voimavara, kuten meillä on vuosikausia uskoteltu? Li Anderssonin on hyvä sanoa, että laittaisi lapsensa kouluun, jossa on paljon maahanmuuttajia, kun ei niitä ruotsinkielisissä kouluissa edes ole. Ehkä hän sitten muuttaa Varissuolle ja laittaa lapsensa suomenkieliseen kouluun?

Poliitikkojen on helppo katsoa sormiensa läpi ongelmia, jotka eivät omaan elämään vaikuta. Kovasti ollaan kuitenkin jotakin tekemässä, äänestäjiä vakuuttamassa ja konstikin on vasemmistolla aina se sama eli lisää projekteja ja rahaa. Sehän ei ole pois keneltäkään. Se vaan ei ole ongelman ratkaisua, vaan pään pensaaseen työntämistä. Jugner taitaa olla kommunistien kanssa samassa veneessä; tileille alkaa sataa rahaa eikä valtion velkoja tarvitse maksaa takaisin. Valitettavasti pelkät korot ovat nyt jo sitä luokkaa, että lirissä ollaan.

Lapsia ollaan myös tasapäistämässä lisää ja kukaan ei saa olla toista parempi, vaikka olisi lahjakkaampi. Mistä tähän maahan saadaan sitten niitä tulevaisuuden tekijöitä ja osaajia, jos heikoimpien tahdissa mennään ja innostus lopahtaa jo koulutien alussa? Mielestäni vanhemmilla tulee olla oikeus valita lapsensa koulu, koska harjoitettu vasemmistolainen politiikka on pilannut hyvän ja turvallisen oppimisympäristön.


Rouva Ano

Olavi Koskela kirjoitti...

Samaa pyöritystä ja valkopesua Andersson jatkoi myös eilisillan A-studion keskustelussa - jos ideologista paasaamista voi sellaiseksi kutsua - Riikka Purran kanssa. En tiedä miksi Anderssonilta ei kysytty ilmeistä kysymystä: Kotimaisten koulujen PISA-tulokset ovat selvästi heikentyneet jo useamman vertailun ajan. Suomalaisten lasten oppimiskyvyssä tai muissa henkisissä kyvyissä tänä aikana tuskin on tapahtunut oleellista muutosta. Jokin on kuitenkin tulosten perusteella selvästi muuttunut. Olisiko arvon ministerillä mitään käsitystä siitä, mikä tämä koulumaailman muutos on mahtanut olla?

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan sitä Yleisradion "koulukonetta" piankin vaaditaan poistettavaksi netistä. Mutta ainakin vielä toistaiseksi se on siellä luettavissa. Ja käy siitä ilmi muutakin kuin ulkomaalaisten lukumäärät, nimittäin koulun päättäneiden keskiarvo, koulupiirin alueen asukkaiden mediaanitulo, korkeakoulutettujen osuus väestöstä ja työllisyysaste. Tässä suora linkki sinne:

Nils. Aslak kirjoitti...

Keskustelussa Rikka Purran kanssa Li Paskapuhetta Andersson sanoi voivansa aivan hyvin laittaa lapsensa kouluun, jossa on paljon maahanmuuttajia. Helppo sanoa, kun tietää varmasti ettei laita, eikä tarvitse laittaa.

Ruotsinkielisillä on omat koulunsa, joissa he eivät hyväksy edes yhteisiä koulupihoja suomenkielisten (ja mamujen) lasten kanssa. Siitä oli joskus esimerkki Helsingissä ja nimenomaan Anderssonin kaltaiset pakkoruotsin laajentajat vastustivat raivokkaasti.

Kouluissa on ollut periaatteena olla jättämättä ketään luokalle ja nyt jopa jotkut kuudesluokkalaiset eivät osaa kirjoittaa ja lukea. Sitä ratkaistiin laittamaalla yksi vuosi oppivelvollisuutta lisää, vaikka rehtorien mielestä vain 10% oppilaista tarvitsee sen.

Seuraavaksi keksitään muslimeilla olevan jotain erityisosaamista, joka huomioidaan koulussa. Pian meillä on ylioppilaita, jotka eivät osaa lukea ja kirjoittaa, mutta he ovat loistavia räppääjiä (musiikkia?) ja osaavat kengittää kamelin.

On aivan turha puhua mamuista yleensä, koska virolaisilla, venäläisillä, kiinalaisilla, jne lapsilla on varmasti yhtä hyvät oppimistulokset kuin suomalaisilla lapsilla. Halleluja!

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


On kyllä niin vastenmielisiä tyyppejä "Uutishavainnoissa" tällä(kin) kertaa, että en jaksa / viitti kommentoida enempää. Ettei tartte lähteä piippiautolla verenpaineen nousua taltuttamaan.
Kepun Hoskonen tietty pettää aina, ja anderssonista ei tiedä, hymyileekö se naamalla vai vitulla.

JJR kirjoitti...

Kyllä nyt tästäkin blogista täytyy olla seurauksena rasistista keskustelua.

Anonyymi kirjoitti...

Heikki Pursiainen twitterissä avaa aika hyvin Jungerin väärinkäsityksen.

Jos ei halua altistaa lapsiaan kehitysmaamuslimeille, helpointa on katsoa minne punavihreät laittavat lapsensa ja seurata esimerkkiä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Uuidn 1:
Tässä jokin aika sitten kun veli Nils-Aslakin blogissa epäilin tuota väitettä, ettei valtionvelkaa tarvitsekaan maksaa tuli sinne joku taloustietäjä selittämään sormi pystyssä setämiehille kuinka se on aivan totta.
Jos hän lukee nyt tämän, minusta olisi mukavaa jos tulisi tännekin selittämään uudestaan miksi se valtionvelka ei olekaan velkaa silleen oikeesti vaan vain niinku sillee leikisti.

Uudin 2:
tragikoomisinta asiassa oli YLEnannon vastaus pöyristyjille ihmetellen, eikö Suomen tasavallan yleisradion tehtävä enää olekaan kertoa olemassaolevista tosiasioista vaan julistaa virallista liturgiaa?
Voin hyvin kuvitella kuinka soma Li Lystikäs ja tyttökaverit sukupuolesta riippuen ovat kirkuneet vihasta.

Anonyymi kirjoitti...

Sharmarke Abdirizak Mohamed pahoinpiteli huvikseen kuoliaaksi 74 vuotiaan kävelykepin kanssa kulkeneen miehen Helsingin Kontulassa viime syksynä kertoo Iltasanomat. Positiivista uutisessa on vain se että nimi on mainittu. Ei kuulosta suomalaiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Koulukone on jo salvettu. Koulun päättäneiden keskiarvoa ei enää näe.

https://yle.fi/a/74-20018233


Seuraavaksi ovat vuorossa vaalikoneet! Hell-sink-in pravdan vaalikone rokottaa 25%, jos ehdokas ei kannata yleispervoilua!

https://www.suomenuutiset.fi/mita-ihmetta-hs-vaalikone-pudotti-ehdokkaan-karkijoukosta-jos-eduskuntaan-pyrkiva-ehdokas-ei-kannattanut-sukupuolten-moninaisuutta-mista-oikein-on-kyse/


+ULFBEHRT+

Heikki kirjoitti...

Espoon ja Helsingin ruotsinkielisissä kouluissa on vieraskielisiä 0-5%. Tämäkin varmasti hermostutti. Ja julkisuudessa ollaan kovasti maahanmuuton kannattajia!

Anonyymi kirjoitti...

Hetken se vain kirpaisisi, kun reilusti vihervasurit myöntäisivät erheensä mamupolitiikassa. Sitten voisi puhtaalta pöydältä jatkaa eteenpäin, kun synnit on saatu anteeksi. Nyt vain perinteiseen neuvostotyyliin pimitetään ja levitetään ongelmaa sen häivytysyrityksillä. Rehellisyys ei ole arvolistan kärjessä, ei lähellekään.

p.s persut sai riveihinsä raskaan sarjan historioitsijan ja kansanmiehen Teemu Keskisarjan. Ei paha.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Olavi Koskelalle, Ano1:lle, Nils-Aslakille, Terho Hämeenkorvelle, JJR:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, ULFBEHRTille, Heikille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Erittäin hyviä huomioita taas kertaalleen.

Olavi: Andersson kuuluu niihin jotka ovat tehneet itselleen valehtelemisesta taiteenlajin.

Ano1: Linkki jäi joten laitetaan se tähän:

https://yle.fi/a/74-20018233

Nils-Aslak: Ja erittäin hyviä huomioita sinullakin.

Terho: Jep. Nykypäivä lisää verenpainetta.

JJR: Kyllä, ei se ole mahdotonta.

Ano2: Kävin katsomassa. Hyvin purettu.

Qroquius Kad:

1: Sen haluaisin minäkin kuulla.

2: Tässä omalta osaltaan todistettiin että ei pitäisi kertoa uutisia vaan julistaa propagandaa.

ULFBEHRT: Eli härskimmäksi menee hetki hetkeltä.

Heikki: Jep. Tekopyhyys hallitaan.

Tapsa vaan: Kasvojen säilyttämisen eteen ollaan valmiita mihin tahansa. Ja Teemusta tulee kyllä hyvä vahvistus.

Anonyymi kirjoitti...

Ylenanto kiirehti julistamaan ettei Teemusta kertovaa sarjaa näytetä Areenassa ennen vaaleja. Jää nähtäväksi näytettänkö vaalien jälkeenkään. Keskisarjan arvio omasta äänisaalistaan: Suvusta en saa ainakaan yhtään ääntä.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Mamut näyttävät olevan suurin ongelma juuri näille vihervassareille. Mistä muustakaan heidän reaktionsa kertovat? Mamut pitää hyväksyä mutta heidän lukumääräänsä ei saa laskea, saati ilmoittaa. Siis lukumäärän ilmoittaminen on rasistista. He paljastuvat aika epäloogisiksi tässä koulukone-keskustelussa. Mamuja on kouluissa, mutta jos heitä on prosentuaalisesti kovin paljon, on paheksuttavaa ilmoittaa se tieto. Siis eivätkö he itse paljasta itsensä tässä, kun heidän mielestään mamujen lukumäärä on jostain syystä pimitettävä? Niin, mistähän syystä, Li Andersson?

Unknown kirjoitti...

Tuolta saa vielä hetken kaikki koulutiedot:
https://filebin.net/durggqx7l8e9trdc

Ja täällä pysyvästi, mutta vähemmän luettavassa muodossa, kunnes siirrät taulukkolaskentaan:
https://pastebin.com/SYVWQ1Tp

Anox

Anonyymi kirjoitti...

Normaalien ihmisten maailmassa skandaali olisi oppimistulosten romahtaminen ja sen seurauksena meillä olisi kiukkuinen ministeri, joka kutsuisi virkamiehensä luokseen ripitettäväksi ja sanoisi että ongelmaan on löydettävä syy ja ratkaisu ja jos se ei löydy, niin päitä alkaa pudota.
Sen sijaan elämme hullujen maailmassa ja jutun juoni kulkee niinkuin se tässä jutussa kulki. Andersson voi lupailla lähettää lapsensa vaikka kuuhun kouluun, koska hän tietää ettei kukaan pistä häntä vastuuseen sanoistaan. Lainatakseni Britannian fiktiivistä pääministeriä Jim Hackeria "Press statements aren´t delivered under oath".
Ps:Jos muuten perussuomalainen ministeri arvostelisi Yleä tai jotain muuta mediaa jonkin hypoteettisen ikävän asian julkaisemisesta niin sopulilauma huutaisi kuorossa "hyökkäyksestä riippumatonta mediaa ja demokratiaa vastaan."

Anonyymi kirjoitti...

"Sharmarke Abdirizak Mohamed pahoinpiteli "

Aina rikosuutisia lukiessani minulla vahvistuu mielikuva siitä, että kaikki mohammed / muhammed / muhammad / mihemmed / mehmet ( ja mitä näitä kaikkia versioita tuosta nimestä onkaan ) -nimiset tulisi kerätä piikkilangan taakse jo ennaltaehkäisevästi!

Mohammed on joka tapauksessa syyllinen! Jos ei tänään, niin huomenna!


+ULFBEHRT+

vieras kirjoitti...

Teemu Keskisarja sopisi eduskunnassa sivistysvaliokuntaan kun hänellä on akateemista työkokemusta historiantutkijan uralt sekä kulttuurin tuntemusta.

Olenkin pähkäillyt kenet persujen kannattaisi istuttaa opetusministerin tuolille. Teemu olisi ilmiselvä valinta. Urakkaa olisi paljon: koulut kuntoon, pakkoruotsi pois, yliopistoihin ryhtiliike eli selitteläätiön lettuvihtoreille lopputili, käytännön töiden ja käden taitojen arvostus takaisin....

Opetus- ja kulttuuriministeriön kakkosministerin eli kulttuuri- ja urheiluministerin salkku sopisi kristillisille. Hyvä vaihtoehto olisi myös Henry Laasanen. Jos Laasanen ei ole persu, hän voisi olla kulttuuriministeri sitoutumattoman statuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Lieneekö Jungnerilla pikemminkin ollut mielessään, että valtion velka on siitä erikoinen velka, ettei sitä tarvitse lyhentää, riittää kun maksaa korot. Britannian valtiollakin kuulemma on edelleen Napoleonin sotia varten aikoinaan otettuja lainoja, joita ei ole vieläkään kokonaan maksettu pois. Niiden korot ovat tietysti kiusallisia valtiontalouden kannalta ja sitä kautta veronmaksajille, myös tuleville sukupolville, mutta lainanantajille tällainen sopii hyvin: jos lainoja lyhennettäisiin ja ne maksettaisiin lopulta kokonaan pois, eivät lainanantajat saisi niistä enää korkotulojakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo edellä mainittu Mohamed paitsi että pahoinpiteli kahta ulkopuolista henkilöä, tappoi samana päivänä hänelle niin ikään tuntemattoman kävelykeppiä apunaan käyttävän 74-vuotiaan miehen tämän omalla kerrostalopihalla. Kuten näissä järjettömissä tempauksissa yleensäkin, potki vielä maahan kaatanutta uhriaan ja olisi jatkanut pitempääkin, ellei joku koiranulkoiluttaja olisi osunut paikalle. Tässä voisi käyttää murhaajasta Jussi Halla-ahon käyttämää määritelmää lasten raiskaajista; ihmissaastaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Lisään vielä MTV3:n otsikon aiheesta eli "Mies pieksi ikäihmisen hengiltä Itä-Helsingissä - käräjäokeus tuomitsi taposta." Näin meillä edeelleen.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Ano1:lle, Anoxille, Ano2:lle, ULFBEHRTille, vieraalle, Ano3:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Teemun ehdokkuuden myötä vihervasemmisto on hankkinut huomattavan määrän genitaalihiekkaa.

Ano1: Kyllä he näyttävät paljastavan. Ja vaativat aina vain lisää vastuullista valehtelua.

Anox: Kiitos linkeistä.

Ano2: Olet kommentissasi täysin oikeassa.

ULFBEHRT & Rouva Ano: Juuri niin kuin Rouva Ano sanoi: ihmissaastaa. Ja oikeusjärjestelmämme alkaa olla oikeussaastaa.

vieras: Keskisarja on hyvä vahvistus mutta persujen mahdollisuus olla hallituksessa on valitettavasti äärimmäisen pieni.

Ano3: Hyviä huomioita.

Qroquius Kad kirjoitti...

Valitettavasti persujen mahddollisuus olla hallituksessa on nyt pelottavan suuri:
Petturi Urpolle ja häntä käskyttäville viherkommunistitytöille olisi todellinen onni ja autuus saada iskeä puukko Meidän Riikan selkään niin syvälle, ettei PS sitä nouse enää koskaan.

Sehän kävisi antamalla sisä- ja valtiovarainministerien salkut persuille ja sitten tekemällä hallituksen päätökset päästää maahan puoli miljoonaa afro-, arabi- ja afganistijätkää sekä lahjoittaa ulkomaille 50 miljardia.

Toimivaltaisten persuministerien on joko pantava hallituksen enemmistöpäätös toimeen ja menetettävä äänestäjät lopullisesti tai erottava, jolloin valtavalemedia pääsee riekkumaan:
"Kattokaa kattokaa kattokaa persut!
Äänestitte noita ja taas ne juoksee ulos hallituksesta niinkun viimeksikin!!"

Jotain tällaista siinä Urpon hallituksessa persuille tehtäisiin, ja siksi on suorastaan kauhistuttavaa seurata joidenkin kovaa hinkua päästä tuohon hallitukseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuossa oli kyllä jo vähän rakennettua painajaista.

Ano: Kyllä tämä ainakin läpi tuli. Kiitos linkistä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Numeroissa oli liioittelua mutta ei itse asiassa:
KaKo saattaa oikein mielellään kutsua PS:n Urpon hallitukseen vain pakottaakseen sen tekemään hallituksen enemmistöpäätöksellä jotain, mitä puolue eivätkä äänestäjät voi hyväksyä.
Todennäköisimmin se liittyisi maahanmuuttoon tai ampuma-aseiden omistukseen.

Silloin persuministereille jää vain kaksi vaihtoehtoa:
toteuttaa päätökset toimivaltaisina ministereinä ja saada koko syntilasti niskaansa tai erota ja saada karkuunjuoksijan lähtemätön maine.

Pidän tätä täysin realistisena, paljon realistisempana kuin KaKon yleisesti ja Urpon erityisesti aitoa halua tehdä hallitusyhteistyötä PS:n kanssa.
Voin olla väärässäkin.
Ei voida kuin äänestää, odottaa ja katsoa.

Julma Juha kirjoitti...

Ykältä hyviä huomioita, mutta eikös henkilöistä pitäisi puhua oikeilla nimillä kuten Natzima Rasistmyar ei Nasima Razmyar. Eikös se vaan niin ole, ettei nimi demaria pahenna, vaan demari itse vaihtamalla etunimensä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Julmalle Juhalle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Äänestetään, odotetaan ja katsotaan. Mutta eivät persut tuollaiseen hallitusohjelmaan sitoutuisi.

Julma Juha: Olen kuullut siitä nimenmuutoksesta mutta en voi sanoa varmaksi.

vieras: Joo, huomasin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eihän niitä jekkukepposia olisikaan hallitusohjelmaan kirjattu, koska ei PS tietenkään sellaiseen hallitukseen lähtisi.
Ne tulisivat yllättäen ja pyytämättä kuin faxi Annukka Jätevuorelle.

Muistammehan kuinka Halla-aho ilmoitti kesällä 2017 puheenjohtajavaihdoksen jälkeen ainoaksi kynnyskysymyksekseen hallituksessa jatkamiseen vain sen, että hallitus pysyisi hallitusohjelamssa.
Ei pysynyt, koska Arvo Pohja.
Loppu on historiaa, joka on jonkun vapauttava ja jonkun toisen ei.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olet kieltämättä vielä pessimistisempi kuin minä. Ja persuissa ei onneksi ole enää Timo Soinia.

vieras kirjoitti...

Mihin tämä kannattaisi laittaa? Ennen Linnan juhlia oli medisassa hätäännytty siitä ehtiikö Sanna Marin takaisin Suomeen että pääsee Linnan juhliin. Sanna oli käynyt Uudessa Seelannissa sen paikallisen sannamarinin luona. Sieltä matka jatkui Australiaan.

Jossain kummasteltiin miksi Sanna käy Uudessa Seelannissa asti kun se ei ole merkittävä kauppakumppani. Minä taas ajattelin että Sanna saa minun mielestä reissata rauhassa kymmenen päivää lisää, tai tulee jouluksi kotiin. Tällöin ei tarvitse nähdä Sannan sähläämistä Suomen alueella.

Mikä kiire on palata ulkomailta Linnan juhliin? On vuosikymmenien mittaan ollut tilanteita joissa ministeri tai kansanedustaja ei ole päässyt ulkomaan työmatkan takia Linnan juhilin. Ei sellaista paheksuttu.

Linnan juhlat on muutenkin pelkkä symbolinen niin kauan kuin ei olla itsenäien valtio. Kun EU joskus hajoaa, sitten Linnan juhlat saa paremmin arvostuksen takaisin.

vieras kirjoitti...

Katsotaan ensin vaalit ja vaalitulos ennen kuin mietitään hallitusta.

Hallitukseen ei pidä mennä hinnalla millä hyvänsä vaan sinne menoksi pitää asettaa ehtoja. Jos ehdot eivät täyty, sitten sinne ei mennä.

Jos persut on hallituksessa, ja jos siellä ei saa tavoitteita toteutettua, sitten pitää lähetä hallituksesta ja kaataa se. Ei se hallituksesta lähteminen ja hallituksen kaataminen ole mikään maanjäristys. Ennen Koiviston aikaa hallitukset olivat yleensä 1-2 vuoden ikäisiä ja niitä kaatui tuon tuosta. Jos hallitus kaatui, sitten käytiin uudet hallitusneuvottelut ja nimitettiin uusi hallitus.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kad:lle, jotta mielenkiintoinen ajatelma tuo, että persut yritettäisiin (jälleen) tuhota hallitusvastuulla. Selittäisikö sen, miksi viime syksynä järjestelmämedia alkoi puhumaan niin laajasti katujengeistä ja miksi Reporadio julkaisi koulukoneensa?

Persujen pitäisi mahdollisessa hallitusvastuussa osata nostaa kytkintä heti, mikäli wokeemuksen toiminta alkaa menemään (liian) törkeäksi. Ja kertoa tämä myös selkeästi julkisuuteen. Vittuilua persuille tulee järjestelmämedialta joka tapauksessa, teki hommat mahdollisessa hallituksessa miten vain.

Qroquius Kad kirjoitti...

Järjestelmäpuolue yritti tuhota PS:n ottamalla soinilaiset hallitukseen tekemään puolueen enemmistön ja äänestäjien kannan vastaista politiikkaa.
Tavoite oli saada halla-aholaiset jäämään kotiin ygnygnyttämään, etteivät enää koskaan äänestä ketään.

Tällä kertaa tavoite on sama, mutta keinot eri;
nyt käytettäisiin suoraa toimintaa.
Siis siinä tapauksessa, että olisin oikeassa.
Voin olla väärässäkin.

Viikonlopun Iltalehti spekuloi KaKon mahdollisella vallanvaihdoksella;
Petturi Urpon johtamiseen ei oltaisi aivan tyytyväisiä.
Saa näkyä mitä siitä tulee vai tuleeko mitään.
Vaikea uskoa, että mitään parempaakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

vieras:

Viesti1: Minusta nähden kyseinen Marin voisi lähteä vaikka kymmeneksi vuodeksi au-pairiksi Argentiinaan. Mitä tulee linnan juhliin, niin niistä olen samaa mieltä. Ei maakunnan kannata juhlia itsenäisyyttään.

vieras, Ano & Qroquius Kad: Itse näen että persuja ei oteta tulevaan hallitukseen missään tapauksessa. Se on jo päätetty. Valtamedian on ollut kai pakko uutisoida rikollisuudesta kun poliisikin on siitä avautunut mutta uutisoinnin sisällössä ei koskaan mainita että mamurikollisuuden syy ovat mamut itsessään.

Qroquius Kad kirjoitti...

Minusta olisi valtavan paljon parempi että Manna Sariini lähtisi au-pairiksi Argentiinaan tai maailmanympärimatkalle tahi Nuubian orja-armeijan haaremihuoraksi kuin Brysseliin.
Siellähän tuo voi jatkaa tuhotyötään.
Vieläpä nykyistä tehokkaammin.

Ja sinnehän tuo juuri siksi päätyy.

vieras kirjoitti...

En minä sitä ihmettele jos persut jatkaa oppositiossa. Ei paskaan hallitukseen kannata mennäkään. Lihotaan oppositiossa ja jatketaan puolueen rakennustyötä. Persut on puolueen vieläkin keskeneräinen, kun sillä ei ole organisatorisesti kaikkea sitä mitä suurpuolueena toimiminen edellyttää. Ehkä tuota rakennustyötä olisikin parempi jatkaa oppositiossa ollessa.

Toisaalta Orpo ja Marin eivät ilmeisesti siedä toisiaan. Se vaikeuttaa sossujen ja sekoomuksen haaveita sinipunasta. Sekoomus ei halua Sannasta pääministeriä vaikka sossut olisi suurempi kuin sekoomus. Sanna ei halua muuta kuin pääministerin paikan. Jos pääministeri menisikin sekoomukselle, Sanna ei halua siihen hallitukseen. Muu kuin pääministeri olisi Sannalle arvonalennus, ja hän menettäisi mediahuomiota hyvin paljon.

Ehkä paras olisikin sinipuna jossa tilanne on jäätynyt niin pahaksi ettei hallitus saa tehdyksi yhtikäs mitään. Hallitus olisi kuin toimitusministeristö joka hoitaa vain hallintorutiinit. Jos hallitus ei saisi tehdyksi yhtikäs mitään, se hillitsisi pahimpia ylilyöntejä.

Joka tapauksessa persujen pitää kellottaa niin hyvä vaalitulos kuin mahdollista. Jos persut jatkaa oppositiossa, parempi olla sielläkin mahdollisimman suurena puolueena.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kannatettaneen… kannatetaan.

vieras: Totta persuista. Mutta sietävätkö yhdenkään Järjestelmäpuolueen johtajat toisiaan? Narsistit eivät siedä kuin itseään ja niitä jotka alistuvat heille. Odotetaan niitä vaaleja ja muistetaan äänestää. Ja muistetaan, että seuraavissa vaaleissa valitettavasti mikään tuskin muuttuu.

Anonyymi Chilestä kirjoitti...

Koulukoneen aiheuttaa vähemmän yllättäen porua paremmiston piirissä. Se ei esitä mokutusvastaista retoriikkaa, ismiä vaan kylmää faktaa. Ja se tuli vielä vallan sylikoira YLE:ltä. En usko että YLE olisi nähnyt valoa, vaan tämä ylenanto on vain työpaikan varmistelua gallup-tulosten valossa.

Esitän dystopiani tulevaisuudesta.

Vaihe 1: Lapset pakotetaan lähikouluun, joiden oppilaaksiottoalueet on jaoteltu mielivaltaisesti siten että kielitaidoton ja naisvihamielisessä kultuurissa kasvanut aines leviää kaikkiin kouluihin. (Vaihe 1 toteutettu/toteutuksessa)

Vaihe 2: Rajoitetaan oppilaiden vapaata liikkuvuutta lisää poistamalla painotukselliset koulut (Vaihe 2 suunnittelun loppuvaiheessa/toteutus alkamassa)

Vaihe 3: "Haasteellisen" koulun oppilaaksiottoalueella asuvia kantisperheitä estetään muuttamasta pois, jotta oppilasaines ei pääse rikastumaan liikaa

Vaihe 4: "Haasteellisen" koulun oppilaaksiottoalueelle aletaan pakkosiirtää kantisperheitä

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Anonyymi Chilestä. Tuo ennustuksesi saattaa valitettavasti tapahtua. Sillä utopiasta ei anneta tuumaakaan periksi eikä välitetä, mitä se saa aikaiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Tuskin oli. Hessuhan hävitti jälkensä. Ja nuo kissivideot ovat aina mukavia.

Dena kirjoitti...

" Ennen Linnan juhlia oli medisassa hätäännytty siitä ehtiikö Sanna Marin takaisin Suomeen että pääsee Linnan juhliin. Sanna oli käynyt Uudessa Seelannissa sen paikallisen sannamarinin luona. Sieltä matka jatkui Australiaan." Sanoin jo silloin(en tiedä kirjoitinko tänne), että lehdistö kirjoittaa sekoiluista, kiireistä, ym. kaikesta muusta kuin fortumista ja siitä, että pääministeri on vastuussa myös tuppuraisen toiminnasta, eikä kertaakaan mitään kirjoituksia näkynytkään siitä missä pääministerin olisi oikeasti pitänyt olla ja jatkaa niitä kirjoituksia tasan vuoden yli jolloin kaikki vahinko on jo päässyt tapahtumaan täysin eikä sille enää mitään voi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Dena. Olet kyllä aivan oikeassa.