lauantai 28. marraskuuta 2009

VAKKA JA KANSI

Näitähän on näitä feministivaahtoajia, joitten yksi lempiaihe on saarnata suomalaismiesten jatkuvasta vaimonhakkaamisharrastuksesta, ja rutiininomaisesta tappamisestakin on muistettu nillittää. Sofi Oksanen otti asiakseen liittyä tähän kuoroon, eikä siinä mitään, kun kuoro kasvaa, niin laulu vaan komistuu. Asiasta kirjoittanut Helsingin Sanomat tosin otsikoi hieman pieleen, eli ”Sofi Oksanen pöllyttää suomalaismiehiä Tanskan televisiossa”. Tosiasiassahan hän ei ole pöllyttänyt ensimmäistäkään suomalaismiestä, joten oikea otsikko olisi varmaankin ollut ”Sofi Oksanen länkytti leukojaan Tanskan televisiossa”.

Sofi Oksasen avautumisesta ei sinänsä pidä ottaa sen kummempaa pulttia, sillä hänhän noudattaa johdonmukaista linjaa, jota hänen on pakko noudattaa ollakseen diplomijokin. Alun perin Oksanenhan oli vaan semmonen kummallisen oloinen huuhailija, joka harrasti kirjoittamista. Hän oli kuka. Sitten Pekka Tarkka kosketti häntä kultahöyhenellä, ja hänestä tuli jokin. Ollakseen diplomijokin hänen täytyi tietysti esittää julkisesti sopivaa suomalaisuuden mitätöintiä, ja sillä hänet sitten kastetaan kirkastettujen viisaitten joukkoon, ja siinä joukossa hänet otetaan vakavasti. Nämä viisaathan vaikuttavat lähinnä keskenään, eikä heidän tekemisillään ja puheillaan ole sen kummempaa vaikutusta tavallisiin ihmisiin, joten antaapa heidän olla vaan. Koko jutussa ei ole kyse perheväkivallasta, vaan kappaleen nimi on Sofi Oksasen Stairway To Heaven And Some More.

Vaan tämä perheväkivalta itsessään askarruttaa. On tietysti helppoa syyllistää suomalaiset miehet yleensä, mutta tässä syyllistämisessä näen itse lähinnä kirkastettujen ja viisaitten moraalipisteitten keräämistä. En minä itse pysty ratkaisemaan perheväkivallan ongelmia, enkä pysty hahmottamaan sen pohjimmaista syytä, mutta noin ammattinikin puolesta olen havainnut, että siinä on kyse ikävästä kysynnän ja tarjonnan kohtaamisesta. Vakka kantensa valitsee.

Tarjontaa pitävät tietysti yllä tietynlaiset miehet. Heistä voidaan kirjoittaa vaikka minkälaista analyysiä tunneköyhyydestä vallanhaluun, mutta yhteisnimike heille on kusipää. On olemassa kusipäitä. He syntyvät kusipäinä, elävät kusipäinä ja kuolevat kusipäinä. Matkan varrella olen huomannut, että ei heidän kusipäisyyttään voi syyttää heidän taustastansa. Heitä tulee väkivaltaisista perheistä. Heitä tulee väkivallattomista perheistä. Jotkut ovat vaan kusipäitä ja hakkaavat.

Valitettavasti tarjonnalle on myös olemassa kysyntää. On tietty naistyyppi, joka hankkiintuu aina elämään kusipään kanssa. Hän alkaa seurustella kusipään kanssa, ja saa turpaansa. Hän menee sen saman kusipään kanssa naimisiin, ja saa turpaansa. Hän väsää pari muksua sen kusipään kanssa, ja läski tummuu vaan. Ajan myötä lapset ovat laitoksessa, elämä muutenkin perseellään ja nainen lopultakin hankkiintuu eroon siitä kusipäästä. Ja ei mene kuin hetken hujaus, niin hän on kimpassa jonkun ihan samanlaisen kusipään kanssa, vaikka tietää, että turpaan tulee jatkossakin.

Ja seuraava sukupolvi jatkaa herkkään samaa linjaa. Ns. kunnon pojat eivät kiinnosta, kun ne ovat tylsiä. Mitä enemmän jätkän nahassa on huonosti hakattuja kuvia, sen kiinnostavampi tyyppi on.

Minä en syytä näitä naisia siitä, että heitä hakataan. Mutta ihmettelen sitä, että mikä kumman pakko on mennä kusipään kanssa kimppaan? Ja pysyä kimpassa.

Liekö kyse samasta ilmiöstä kuin tämmöset Steen Viktor Christensenit? Jätkähän rupes saamaan tolkuttomasti kirjeitä ja seurustelupyyntöjä suomalaisilta naisilta, kun istui tuomiota kahden suomalaisen poliisin murhaamisesta. Tyyppi vielä avioitui vuonna 2000 suomalaisen naisen kanssa.

Onko siinä kyse siitä naisen sinisilmäisestä ajattelusta, että minun rakkauteni parantaa, minun rakkauteni muuttaa hänet.

Ei ihmistä pysty muuttamaan. Sen sijaan kannattaa jo seurusteluaikana kattoa tarkkaan, minkälaisen paketin kanssa on yhteistä elämää suunnittelemassa. Jos saa turpaansa silloin, niin saa varmasti jatkossakin.

Nämä suomalaisista miehistä nillittävät akateemis-humanistis-feministis-taiteelliset-hilavitkutapiirit ovat ottaneet oikeudekseen määritellä kaikki suomalaiset miehet muijiensa hakkaajiksi ihan mutu-tuntumalla. Uskoisin siis, että minullakin on oikeus käyttää mutu-tuntumaa.

Mutu-tuntumani on, että nämä piirit ovat itse asiassa ihan tyytyväisiä asiantilasta. Turpaansahan nimittäin saavat heidän mittapuunsa mukaan rahvaaseen kuuluvat ihmiset, joista he eivät tosiasiassa nakkaa paskaakaan. Asiantila antaa heille mainion apuvälineen nostaa oma moraalisäteilyä, ja siinä sivussa rakennella mukavaa uraa.

Mutu-tuntumana voisin verrata heitä tiettyihin haaskaeläimiin.


12 kommenttia:

Habahoo kirjoitti...

Minulla tuli kerran mieleen tämmöinen. Mitä jos me ruvetaan kutsumaan vaimonleipomista "kunniaväkivallaksi". Olisiko se silloin vähän niinku ihqua. Kieltämättä asia kuulostaa kornilta, mutta jos otetaan käsitteet "hienommista" humanistien arvostamista kulttuureista, niin juttuhan ei voi olla ihan karvaisesta pirunkeuhkosta.

Tähän loppuun toisille vanha mutta minulle uusi vitsi, minkä kuulin Radiosuomipopin aamussa Jaajon kertomana.

Mistä tietää että ET on feministi???
No sehän on ihan feministin näköinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Habahoolle. Luulenpa, että siihen suuntaan ei toimi sanoilla kikkailukaan. Miesviha on niille piireille samanlaista välttämätöntä raaka-ainetta kuin puu sellutehtaalle. Ilman raaka-ainetta elinkeino pysähtyy.

Snowsoul kirjoitti...

Hyvä kirjoitus. Itsekin olen aika samoilla linjoilla, kusipäät ei muutu ja toisen lyönnin muija on ansainnu.(jos ei tajuu ekan jälkeen lähtee kävelemään)

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tässä täysin uudessa kulttuuritilanteessa olisikin aika alkaa lujaa myös PS ynm vaatimaan yleistä naissiviilipalvelusta Suomeen. Samalla tämä velvollisuus pitäisi ulottaa myös kaikkiin maahanmuuttajiin jotka ova esim alle 50 vuotiaita ja terveitä.

Naisten siviilipalvelusta voitaisiin kutsua lempinimeltään vaikkapa Lottavelvollisuudeksi tai Lottapalveluksi.

Se voitaisiin suorittaa läpi suomen kuntien esim lasten ja vanhusten hoidossa aputyöntekijöinä. Näin saataisiin kuntatalouteenkin potkua läpi Suomen ja naiset saisivat sitä kovasta arvostamaansa tasa-arvoa, samoin maahanmuuttajat. Tämä velvollisuus voisi pitää sisällään myös kuntoilua esim sitä sauvakävelyä mitä alokasaikakin nykyään on.

SANA KIERTÄMÄÄN!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset kommentoijille. Tuosta lottapalvelusta voisin tuumia, että miksipä ei.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Tuosta lottavelvollisuudesta/yleisestä naissiviilipalvelusta vielä.
Olen Yrjös ns ”suomalaisten miesten oikeuksien ja poikalasten tulevaisuuden puolustaja” , eli ns miesaktiivi ja edustan siellä sitä oikeaa laitaa. Tunne Soinitkin sun muut.

--

Eniten minua silti tutkittuani asioita ottaa päähän feminismi. Miksi? – sen takia että jos tutkii politiikan kulkua viime vuosikymmeniltä, niin tämä vääristynyt maahanmuutto ja muut yltiösuvaitsevaiset ilmiöt ovat oikeastaan vain SEURAUS – niiden SYY on feminismissä, naisjärjestöissä ja esim kansanedustuslaitoksemme, yli puoluerajojen ylittävässä naisverkostossa. Se on itse asiassa jo se puolue joka johtaa Suomea. Kansanedustuslaitoksen naisverkoston ansiosta mm meillä on jo toista kautta maan päämiehenä ja armeijan ylipäällikönä radikaalifeministi nainen, ja oli koko maailman ensimmäisenä naispuolustusministeri (vielä ruotsalainen).

http://www.naisunioni.fi/uutiset.php?aid=13971&k=13975

”Jotta tasa-arvokysymykset eivät joutuisi suomalaisen politiikan sivuraiteelle, Unioni Naisasialiitto kannustaa äänestämään SDP Tarja Halosta yli puoluerajojen.”

Näihin naisjärjestöihin kuuluu muuten 600 000 virallista jäsentä ja ne rahoitetaan sinunkin Ray:n pelirahoilla ja verotuloilla useimmiten. Eli ihan pikku vaikuttamisesta ei ole kysymys.
Mikään yksittäinen suurikaan puolue ei ole yhtä voimakas vaikuttaja Suomessa, eikä yhtä nopeasti laajentuva ilmiö.

Tästä johtuen esim Kokoomuksen aikansa tunnetuimmat länsimaalais/oikeisto tyyliset nuoret naisvaikuttajat Kirsi Piha ja Sirpa Pietikäinen menivät puoluejohtonsa käskyäkin vastaan vaan julkisesti demareitten äärivasuri DDR siipeä edustavan Tarja Halosen puolelle, kun häntä valittiin ensimmäistä kertaa päämiehenksemme ja ylipäälliköksemme. Tämä myös varmastikin ratkaisi vaalit, koska oli niin tiukasta tilanteesta kyse.

Tämä sama logiikka näkyy (julkisuudesta poissa olevana) sitä seuraavalle säännönmukaisesti. Eduskunnan naisverkoston takia feminismi painaa puntarissa aina enemmän kuin oma puolueen kanta ym.

Ja mitä naisverkosto sitten ajaa säännönmukaisesti? … no sen voisi vain nopeasti kiteyttää, että se ajaa ennen minkä vaan muun ihmisryhmän etuoikeuksia, monikulttuurisuutta ynm kuin Suomalainen terveen perusmiehen. Se jopa ajaa paljon ennen vaikkapa jonkun valkoselkätikan tai afrikkalaisen muuttokottaraisen oleskelu rauhaa kuin Suomalaisen miehen parasta. Liioittelematta. Suomalaista miestä kohtaan lähinnä tulee vain syytöksiä, maksuvaatimuksia ja vaatimuksia olla ”suvaitsevainen” sairauteen asti.

--

"Raskaan sarjan Professorin" Timo Vihavaisen uutuuskirja: Länsimaiden tuho
Otteita haastatteluista:
"Professori Timo Vihavainen ennustaa länsimaille synkkää tulevaisuutta"
"Ennen vaiettiin Neuvostoliitosta. Nyt vaietaan feminismistä"
"Länsimainen kulttuuri, perusarvot ja moraali kuihtuu kuin kasvi"
"Länsimaisuudesta ei Vihavaisen mukaan kuitenkaan enää parin sukupolven päästä edes puhuta"
"Tärkeimmät niistä prosesseista, jotka vaikuttavat länsimaiden vahingoksi, ovat peruuntumattomia. Tämä koskee niin luonnonvaroja, taloutta, genetiikkaa kuin demografiaakin."
”Aikamme vähä-älyisyyden pahin merkki on professorin mielestä poliittinen korrektius”
"Vaarallisimmat barbaarit tulevat lännen sisältä"
"Hänestä feminismi ja naistutkimus ovat immuuneja kritiikille. Se on kuin aikoinaan kommunistinen ideologia, joka todisti itsensä oikeaksi ja teki kritiikin mahdottomaksi, koska systeemin ulkopuolelta sitä ei voinut kritisoida."
"Jos haluaa olla älyllisesti rehellinen, Professori Vihavaisen kirjaa: länsimaiden tuho ei voi ohittaa...toisaalta ongelmat ovat jo sitä suuruusluokkaa, että ne voivat lamaannuttaa..."

ELI VARMAAN HUOMAATKIN. BARBAARIT TULEVAT OMASTA TAKAA. MUU ON SEURAUSTA.

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Olen tutkinut asiaa ja mitään konkreettista, toimivaa oikeaa "takaisin vittuilua" ei näille punaviherfemakoille voi oikeastaan tehdä, mutta kuin alkaa vaatimaan kiihtyvään tahtiin julkisesti yleistä naissiviilipalvelusta/lottavelvollisutta, ja samallahan sitä voi vaatia myös maahanmuuttajille TASA-ARVOISESTI. Ei kaikki 20-30 vuotiaat somalit tule tänne niin helposti, jos heidät hajasijoitetaan läpi Suomen ja vaaditan 12 kk sivarityötä esim puistojen ja urheilupaikkojen aputyöntekijöinä –lumen kolaajana ynm.

Mikä parasta – tähän on vielä olemassa kaikki kortit ja lainpykälät! Tämä on siis oikeasti mahdollista ja itse asiassa kaikkien lakiemmekin mukaan tilanne kuuluisi jo olla tämä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolten_tasa-arvo

EU LAIT
"EY-tuomioistuin on määritellyt (päätös C-285/98 11.1.2000), että aseellinen palvelu on yhtä lailla sopivaa miehille ja naisille."

Ja tässä ei siis olla edes huomioitu vielä sitä naisille luonnostaankin sopivampaa siviilipalvelusta.

SUOMEN TASA-ARVOLAKI
Suomessa Perustuslain 6 § 2 momentti sanoo: Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan SUKUPUOLEN, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, VAKAAMUKSEN, terveydentilan, MIELIPITEEN, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella

SUOMEN PERUSTUSLAKI
Luvussa 2 on turvattu seuraava oikeus kaikille - YHDENVERTAISUUS lain edessä - ja tähän asiaan perustuu koko Suomen laki.

SEKÄ SUOMEN NYKYINEN HALLITUSOHJELMA
"Miehillä ja naisilla on oltava yhtäläiset edellytykset kaikilla elämänalueilla."

--

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Vielä synnytyksestä (toivottavasti mahtuu tänne)

Eli synnytys kun tulee varmasti puheeksi tämän asian yhteydessä niin heitetääs tällainenkin txt jostain:

...usein tämän asian yhteydessä puhuttu synnytyspointtihan on menneen talven lumia tässä yhtäkkiä arvoiltaan täysin muuttuneessa suomessa esim.

*24.5.2009 IS ynm kertoo että jo nyt 50-60 vuotiaista 20% on lapsettomia Suomessa lopullisesti.

Mikä onkaan kokonaan lapsettomien luku kun tämä nykyinen, parikymppisten feministinen sukupolvi on tuossa iässä? 30% vai 40%? Entä lapsistaan pelkäksi maksumieheksi erotettujen miesten määrä? 50% vai 60%? ...Kokonaan lapsettomien luku on muuten jo nyt maailmanennätys ja 2 kertaa suurempi mitä muissa pohjoismaissakin ynm - missä siis ei siltikään ole enää tämänlaajuista asevelvollisuustyötä

*Syntyvyytemme on yleensäkin romahtanut "lotta sukupolveen" verrattuna ja nekin vähät lapset mitä syntyy laitetaan tarhahoitoon. Kaiken muun lisäksi tästä syntyy vielä ELÄKEPOMMI kansantalouteemme.

*Vanhenemmekin suhteellisesti kansana länsimaiden nopeiten.

Sitäpaitsi kaikissahan muissa sivistysmaissa suomenkaltainen asevelvollisuus on uudistettu, vaikka myös niissä maissa naiset synnyttävät ja monesti hoitavat perinteiset vaimon velvollisuudet paremmin!

*Lapsia ollaa abortoitukin jo 500 000 ja tahti jatkuu. Tähän ei muuten tarvita isältä suomen lain mukaan pienintäkään suostumusta.

*Nykyään naiset voivat syödä tai olla syömättä e-pillereitä miehen tietämättä.

*Olemme avioeroissa maailman ykköskaartia (avioero prosentti on 50%, avoliittoero 90%) ja suomessa vielä sillä erikoispiirteellä että nainen on jättäjä lähes 3/4 tapauksista. Hyvin usein isä joutuu eroon lapsistaan vain maksumiehen rooliin (jos nyt siis mies ylipäätään pääsee enää isäksi).

*Olemme ykkösia yhden ihmisten talouksienkin määrässä. (Siltikin meillä on ilotyttöjäkin 10-20 kertaa vähemmän suhteessa asukaslukuun mitä muualla eu:ssa.)

*Naiset voivat nyt tehdä lapsia armeijaa käymättömien ulkomaalaisten kanssa, L-koodityyliin keskenään jne

*Ja he kyllä voivat toimia ylipäällikkönä (halonen), puolustusministerinä (e rehn), yk-sotilaana, vartijana, poliisina ja perushoitajana (vrt sivari naisille) mutta vain jos saavat palkkaa

+

*Pitää muistaa että synnyttäminen ei ole pakollista vankilan uhalla kaikille
*Synnyttäminen on luonnon luoma vapaaehtoinen hieno asia, ei valtion luoma orjatyö vain osalle kansaa v 2009.
*Ja valtio kyllä pakottaa miehen osallistumaan siittämiensä lapsien hoitoon vähintään rahallisesti. Lisäksihän lapsien teosta saa kaikenlaista muuta avustusta, puhumattakaan siitä itse lapsesta, jonka arvo lienee rahassa mittaamaton.

+

*Lisäksi naiset saavat elääkin keskiverrosti lähes 8 arvokasta vuotta kauemmin valtion maksamalla elälomalla
*Miehet tekevät verotuloja niin että kuluttavat vain 70% tekemästään potista valtiolle keskiverrosti, naiset taas 130%.
*Ja 10 vuoden sisällä naiset tutkitusti omistavat enemmän omaisuutta suomessa mitä miehet (sillä olemme eroissa maailmaykkösiä mutta siltikään sinisilmäisistä miehistä lähes 80% ei ole avioehtoa + naisten periessä miehiänsä jotka kuolevat työtaakkojensa alle)

--

ELI KAIKKI KORTIT OVAT OLEMASSA TÄMÄN MUUTOKSET AJAMISEEN. NÄIDEN SOFIEN, ANNE MOILASTEN JA AKULIINA SAARIKOSKIEN YNM ”PIKKU YLIPÄÄLLIKÖIJIEN” TÄYTYY NYT KYLLÄ SAADA VIHDOIN MYÖS ITSE MAISTAA SITÄ MIEHILTÄ JATKUVASTI (SYYLLISTÄEN) VAATIMAANSTA TASA-ARVOA!

TASA-ARVO VELVOLLISUUKSIIN NYT MYÖS. EI KAI NAISTEN AINOA KANSALAISVELVOLLISUUS VOI OLLA ROMAHDUTTAA SYNTYVYYS, EROILLA ME TAHTIIN, HAUKKUA SUOMEN MIEHIÄ JO ULKOMAITA MYÖTEN SEKÄ PUOLUSTAA KAIKENLAISIA SOMALEITA JA ELÄIMIÄ?

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Niin nuo viestit menivät nyt jostain syystä alhaalta ylöspäin.

Eli logiikka menee väärinpäin.

--

Hommaan kun laitoin oikein kunnon tiivistelmän asiasta, niin se heitettiin johonkin nettimorlokkien ompeluseuran papukaijamaisen paskanjauhannan joukkoon, johon koko laaja tiivistelmä häipyykin parin viestin päästä ...

Tuossa keskustelua asian tiimoilta:

http://www.tiede.fi/keskustelut/vapaa-sana-f5/yleinen-naissiviilipalvelus-suomeen-nyt-t42659.html

Petri kirjoitti...

Kusipäitähän on ollut aina ja tulee aina olemaan. Omassa tuttavapiirissä naistenhakkaajat kuitenkin tuomitaan. Alapuolella ovat vain pedofiilit.
Onkohan nyt todellisuudessa vika ?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Petrille ja kiitos kommentista. Niin eiköhän normaali-ihmiset ylensäkin pidä tuota väkivaltaa hullun touhuna. Valitettavasti oikeuslaitoksemme ei tunnu pitävän väkivaltaa millään muotoa ongelmallisena, niin kuin esmes tosta linkistä voi todeta:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2009/07/laki-ja-oikeus-turvanamme.html

Anonyymi kirjoitti...

"Onko siinä kyse siitä naisen sinisilmäisestä ajattelusta, että minun rakkauteni parantaa, minun rakkauteni muuttaa hänet."

Siitä, tai sitten siitä että eräästä naistyypistä on erinomaisen kiihottavaa se kun mies on osoittanut fyysisen kyvykkyytensä nujertaa, jopa tappaa, lajitoverinsa. "Tekemällä tuon kanssa lapsia, minun lapsillani on paremmat selviytymisen mahdollisuudet (ja myös parempina) kriisin aikoina!" he ajattelevat, tai ainakin alitajuisesti tiedostavat.