tiistai 2. maaliskuuta 2010

MYÖHÄSTYNYT JOULULAHJA

Hotelli Yrjöperskeleen respan henkilökunnan tietoon on saatettu semmonen asia, että internetissä on olemassa suomalaisia poliitikkoja ja virkamiehiä koskeva tappolista. Sitä ei henkilökunta pysty sanomaan, onko kyseessä ihan oikea tappolista vaiko tämmöstä ”maskirovkaa”, mutta se on ainakin varmaa, että tämä lista on monikulttuurivimmaa kärsivälle poliitikko- ja virkamiesporukalle oikea myöhästynyt joululahja. Kun niitä kovasti pauhattuja rasistisia rikoksia ei sitten tahtonut löytyäkään ja kova tuuli alkoi repiä viimeisetkin rätit Keisarin ympäriltä.

Nyt löytyi sitten kovasti konkreettista näyttöä, ja virkamieskunta voi panna tuulemaan. Ennustan, että jatkossa saatetaan lakiin seuraavat rikosnimikkeet:

1. Julkisesti esitetty passiivinen väkivaltaan yllyttäminen

Jos blogikirjoittaja ei jokaisessa kirjoituksessaan aktiivisesti irtisanoudu poliitikkoja ja virkamiehistöä kohtaan (tavan tallaajista ei oo niin suurta lukua) kohdistuvasta väkivaltaan yllyttämisestä, hän on silloin väkivallan passiivinen hyväksyjä, ja koska hänen kirjoituksensa ovat julkisia, voidaan tämä tulkita väkivaltaan yllyttämiseksi.

2. Ideologian aktiivisella kieltämisellä tapahtuva väkivaltaan yllyttämisrikos

Jupakan taustahan on ideologinen. Tappolistalla olevat poliitikot ja henkilöt ovat listalla monikulttuurisuusideologiansa vuoksi. Mikäli blogikirjoittaja jatkossa kirjoittaa monikulttuurisuusideologiaa vastaan, voidaan hänen katsoa aktiivisesti hyväksyvän monikulttuurisuusideologiaa toteuttavia henkilöitä kohtaan kohdistetun väkivallan.

3. Ideologian passiivisella kieltämisellä tapahtuva väkivaltaan yllyttämisrikos

Mikäli blogikirjoittaja on jossain vaiheessa kirjoittanut monikulttuurisuusideologiaa vastaan, tulee hänen seuraavissa kirjoituksissaan pyytää anteeksi kirjoituksiaan ja jatkossa kirjoittaa monikulttuurisuusideologiaa tukevia kirjoituksia. Vaikka kirjoittaja muuttaisi blogilinjansa kokonaan ja ryhtyisi kirjoittamaan vain esim. pilkkimisestä, tulee hänen liittää niihinkin kirjoituksiinsa monikulttuurisuusideologiaa tukevia elementtejä. Muuten hänen voidaan katsoa syyllistyvän poliitikkoja ja virkamiehistöä (tavan tallaajista ei oo niin suurta lukua) kohtaan kohdistuvan väkivallan passiiviseen tukemiseen.

4. Väkivaltaan yllyttäminen esittämällä faktoja negatiivisessa mielessä

Mikäli poliitikko tai viranomainen sattuu sössimään tai puhumaan pehmoisia, ei blogikirjoittaja saa kommentoida näitä edesottamuksia negatiivisessa valossa, vaikka faktat kirjoittajalla olisivatkin kohdallaan. Myöskään virallisia tilastoja ei kirjoittaja saa esittää, mikäli ne ovat monikulttuurisuusideologian vastaisia. Tämä johtuu siitä, että sinänsä oikeitten faktojen esittäminen negatiivisessa valossa saattaa saada aikaiseksi tilanteen, jolloin ääri/laita/reuna/raja/syrjä/etäoikeiston edustajat voivat saada aiheen kyhätä tappolistoja internetiin.

5. Ase- ja metsästysharrastuksen julkinen tukeminen

Eli kyllähän nyt Luoja nähköön tulee kerätä ne tussarit pois. Jos joku on eri mieltä, se on selvästi ääri/laita/reuna/raja/syrjä/etäoikeiston edustaja ja koppiin semmoset kuuluvat, oli siihen lakia tai ei.

Jaa sanoutuuko Hotelli Yrjöperskeleen respan henkilökunta irti tuosta tappolistasta? No ei sanoudu. Kun ei se ole mitään tappolistoja koskaan tehnytkään. Tätä blogia lukeneille on kai tullut jo selväksi, että blogin linja on se, että väkivallan tekoja ei tule tehdä ja ihmisiksi pitää olla. Ja sen tulee kyllä riittää. Jos pitää nimenomaan kirjoittaa, että irtisanoudun erikoisen paljon tuota, tuota ja tuota henkilöä kohtaan kohdistuvasta väkivallasta, ollaan pian samassa tilanteessa kuin Speden sketsissä, jossa hänen piti asiakirjalla todistaa olevansa vaimoaan lukuunottamatta ei-naimisissa kaikkien maailman naisten kanssa.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Sattuipa taas sopivasti - Braxin rasismityöryhmän raportin jättäminen, Astridin uhkailu ja tämä vihasivuston julkaisu...

Vähän turhankin sopivasti...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Jep, Kullervo, näin on. Sattumiin uskokoon ken haluaa.

Lakeudenmies kirjoitti...

Itse ennustan että kosta keksivät suuressa viisaudessaan seuraavanlaisen uudistuksen netinkäyttöön:

Jokaiselle internetyhteydellä varustetulle koneelle tulee liittää sormenjälki tunnistin.

Internetyhteyttä luodessa on käyttäjän tunnistauduttava verkkoon omalla sormenjäljellään ja näin kaikki liikenne mitä hän suorittaa internetissä ja kaikki kommentoimansa / kirjoittamansa jutut varustetaan hänen nimellään,. kuvallaan, ja yhteystiedoillaan.

Tähän kun liitetään vielä kylkeen Suomen vapaamielinen tulkinta sanavapaudesta niin kyllä sitä blogikirjoittajatkin pikkuhiljaa hiljenevät, koska yksiön kutsu ei houkuttele.


Sinänsä minua kyllä rupesi huvittamaan braxin haastatteluissa se että nainen puhuu niin pelottavaan tapaan verbaalisesta väkivallasta että siitä saa kuvan että heti oltaisiin tekoihin ryhtymässä.

Lakeudenlaidalta ei myöskään olla ryhtymässä hirmutekoihin mutta kyllä ymmärrämme puheen ja teon välisen suuren sillan. Ne ketkä eivät ole kokeneet väkivaltaa kuin verbaalisessa muodossa kokevat sen todellakin pelottavana, mikä onkin täysin ymmärrettävää

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lakeuden Miehelle. En muuten pitäisi mahdottomana, vaikka tuota tulevaisuudenkuvaasi jo jossain virastossa suunniteltaisiin.

Vapaussotien soihdunkantaja vapaussoturi Seppo Lehto Tampere suojeluskuntaperinteiden reinkarnaatio kirjoitti...

1991 olin vastaavassa spedesketsitilanteessa.

Työkkäri vaati että oppilaitoksesta todistus etten opisekele. Totesin ettei sellaisia kirjoiteta. Mitä ei muuten kirjoitettukaan.

Sanoin että voisitte itse ketjuhakuna kysyä kaikista oppilaitoksista vastaavaa nimissäni tai jopa työllistää jonkun sellaista kyselemään.

Virkailija meni vaikeaksi. Virheeni oli ollut se että olin aiemmin erehtynyt sanomaan että työhakemuksessa olin maininnut pitäväni kuntoa yllä yliopistokaratessa. Sellaista virhettä ei kenenkään nuoren pidä tehdä. Siinä katoaa työkkärirahat äkkiä. Niin kävi minullekin.

Jouduin jatkamaan ravintoloiden savussa vastoin kehoni signaaleita, portsarihommissa.

Sen jälkeen onkin elämään mahtunut paljon Spedehuumoria niin monella tapaa, että Papukaija Pula-ahollakin olisi ihmeteltävää

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepolle. Näköjään todellisuus pesee spedeilynkin.

Vapaussotien soihdunkantaja vapaussoturi Seppo Lehto Tampere suojeluskuntaperinteiden reinkarnaatio kirjoitti...

Valtiovallan erityishuoli liikkumisestani ja puheistani on ollut erityisvalvonnan alla jo liki 20 vuotta

Sanani ja oletetut puheeni ja kirjoitukseni ovat johtaneet useampaan tutkintapyyntöön erityisesti Venäjän "federaation" eli Ryssän Tehtaankadun lähetystön pyynnöistä todistettavasti mm 1994, 1995, 1996, sekä Suomenmaa-lehden haastateltujen Ria Novostin Leondid Willevich Laakson (KGB-upseeri) ja silloisen Supon Seppo Nevalan kertomusten mukaan minut yritettiin leimata mielipuoleksi joka saattaa koska tahansa syyllistyä samanlaisiin tekohin kuin englantilainen koululasten murhaaja, sekä kerrottiin julkisuuteen että Tampereen poliisi seuraa minua. - Ja niin seurasikin. Jopa lenkkeillessäni Suolijärven maastossa kävi pari kertaa niin että kun ihmettelin lintujen vaikenevan että missä syy ja pysähdyin niin sitä metsäautotietä pitkin hiipi poliisiauto perässäni. - No siirryin suoraan metsään.

Vuoden 2001 mielenosoitus putinismia vastaan sai Tarja Halosenkin poskipäät punaiseksi missä sain veteraanit laulamaan "silmien välliin r..ää" samaan aikaan kun ensimmäistä kertaa Neuvostoliiton sortumisen jälkeen soi Mariankadun oviaukolla "Suuri ja mahtava". .. Ko. asiasta uutisoivat mm HS ja Kaleva-lehti.

Jotakin on jäänyt toiminnastani demlamafialle ja sen letkan johtajakoira tarja haloselle hampaankolon. Vielä väitetetään että neuvostoajat ovat ohi. Väitän että nyt on pyörä pyörähtänyt samoihin aikoihin vankalla kokemuksella.

Mutta nyt kahville ...

Kiitos puheenvuorosta ja päivänjatkoa

Seppo Lehto
Islam- ja maahanmuuttokriitikko aluepalautusvaatimuksia unohtamatta