tiistai 18. toukokuuta 2010

LÖYTYI HETKEKSI JA KATOSI TAAS

Harvemmin sitä tavallinen ihminen kohtaa ilmestyksen, semmosen vision siis. Yleensähän ne on enempi noita inkkarien juttuja. Mutta niin vain tuli sellaiseen törmättyä.

Istuimme nimittäin Rouva Perskeleen kanssa nauttimassa saunan löylyistä. Puhuimme siinä samalla siitä, kuinka moraalinen selkäranka on kadonnut poliitikko- ja virkamiespiireistä. Olimme juuri tuumailemassa sitä, onko moraalinen selkäranka lähtenyt tarkoituksella ns. haneen noilta tahoilta, vai ollaanko siellä päin tarkoituksellisesti höylätty tämä tarpeellinen lisuke irti ja heitetty huuthemmettiin.

Ja sillä hetkellä huomasimme että jumaliste, siinähän se moraalinen selkäranka leijailee saunamme seinällä.
Ymmärsimme välittömästi, että tuo pitää saada talteen ja lähettää sinne, missä sitä niin kovasti tarvitaan. Vaan eipä ollut helppoa se, ei niin. Moraalinen selkärankahan on ns. henkiainetta, eikä se karttuisiin kouriin suostunut tarttumaan.

Alkoi tulla hätä.

Rouva Perskeles päätti ottaa siitä kopion semmosella hiilipiirrossysteemillä. Semmosella samanlaisella, millä ihmiset kopioi hautakivien kirjoituksia. Onhan siitä joku hienompi ilmaisukin, mutta enhän minä tuota muista. Kyllä te tajuatte kumminkin.

Eipä tarttunu hiiliraapustukseen muuta kuin seinärappingin kuviot ja lopputulos muistutti tv:n valkoista kohinaa.

Samaan aikaan minä yritin epätoivoisesti väsätä korvikekipsiä vehnäjauhoista ja vaseliinista. Jos edes sais muotin talteen. Sainhan minä jonkunlaisen sekoituksen aikaiseksi ja länttäsin sen saunan seinään. Poltin samalla vasemman kyynärpääni ja polveni, ja turhaan, sillä ei moraalinen selkäranka suostunut muottiin pantavaksi.

Ja sitten se jo katosikin.

Vaikka epäonnistuimmekin sen kiinni saamisessa, ymmärsimme, että kyseessä oli tärkeä visio. Moraalinen selkäranka haluaa palata sinne, missä sitä todella tarvitaan, mutta palauttaminen onnistuu vain tavallisten kansalaisten toimesta.

Henkilökohtaisesti, mikäli onnistun sen saamaan kiinni, toimitan sen Juha Mäki-Ketelälle. Samalla kun Mäki-Ketelä vie tarvittavat 5000 Muutos 2011-kannattajakorttia tarkistettavaksi, hän voi käydä pistäytymässä eduskunnassa ja kysäistä, että oliskohan teillä muuten jotain hukassa.

Tavallisten ihmisten kannattaa olla tarkkana. Jos saunanne ikkuna antaa länteen, niin kyttäilkääpäs seiniänne tossa klo 17 ja 19 välillä. Tiedä mitä sinne ilmestyy. Jos saatte moraalisen selkärangan kiinni, näkisin että sitä ensisijaisesti tarvitaan eduskunnassa, sisäministeriössä ja RKP:n puoluetoimistossa. Tarvittavat yhteystiedot löytyvät mm. puhelinluettelosta tai internetistä.

2 kommenttia:

VonPee kirjoitti...

Nyt sitten tiedän, missä on moraalinen selkäranka. Toivottavasti seuraava ilmestys on poliittinen vastuu. Taidanpa laittaa saunaan kameravalvonnan, jos vaikka sattuisi tärppäämään. Huusi olisi kyllä todennäköisempi löytöpaikka.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys VonPeelle. Ota ihmeessä talteen, jos kiinni saat. Käyttöähän olisi.