perjantai 15. lokakuuta 2021

KUINKA RYÖMIÄ SYVIMMÄLLÄ?

Niin. Jos minä olisin sellaisen puolueen johtaja joka on oppositiopuolue tai ainakin esittää olevansa oppositiopuolue niin varmaankin tarjoaisin ihmisille mahdollisuuksia saada puolueeni kautta läpi jotain, jota valtaapitävän hallituksen aikana ei tapahdu. Jotain olennaista. Jotain, joka vaikuttaisi kaikkien tavallisten suomalaisten elämään ja erityisesti lompakkoon sekä turvallisuuteen. Siis positiivisella tavalla. Ehkä pyrkisin siihen, että kaikkein utopistisimpia ja vahingollisimpia hankkeita jarrutettaisiin. Ajattelisin asiaa noin niin kuin valtiomiehenä, en urapoliitikkona.

Vaan kuinka toimii aito urapoliitikko eli varamiehen varamies eli kokoomuksen Petteri Orpo? No, hän ilmoittaa suoraan ettei hänen puolueensa pane hanttiin todellisuudentajunsa menettäneelle ämmälaumalle mitenkään. Eikä missään vaiheessa. Ilta-Sanomien uutinen kertoo:

Orpo: Kokoomus ei lähde hallitukseen, joka ryhtyy peruuttamaan ilmastotoimissa

Eli toisin sanoen Orpo ilmoittaa ettei kokoomus pane ensinkään hanttiin ilmastohysterian nimissä tehtävää ”Suomi hiilineutraaliksi vuonna 2035”-hanketta. Vaikka tietää oikein hyvin mitä se saa aikaan Suomen elinkeinoelämälle ja suomalaisille yleensä. Mikä taas kertoo vihervasemmistolle että niillä on seuraavissa vaaleissa loistava tilanne. Huorapuolueeksi voi valita joko kepun tai kokoomuksen. Lopputulos on aivan sama.

Varamiehen varamies Orpo ryömii todellisuudentajunsa menettäneen ämmälauman edessä eikä edes tajua kuinka pahasti itsensä – samoin kuin puolueensa – nöyryyttää. Mutta ei hän välitä. Häntä ei kiinnosta Suomi vaan Oy Kokoomus Ab.

Toinen ryömimisen muoto on yhteisen pakollisen valheen edessä ryömiminen. Ja sen lopulta tunnustaa ainakin hetkeksi jopa Yle joka otsikoi:

Parikymppisten miesten katujengien toiminta kovenee pääkaupunkiseudulla – Poliisi: Useita ampumistapauksia, joista vaaraa myös sivullisille.

Ja jatkaa jopa sen olennaisen:

Heinikarin mukaan suurimmalla osalla katujengeihin kuuluvista miehistä on maahanmuuttajatausta ensimmäisessä tai toisessa polvessa eli heidän vanhempansa tai he itse ovat syntyneet Suomen ulkopuolella.

Mitenkäs? Eikös täällä voiman pimeällä puolella olla varoitettu tuosta jo viisitoista vuotta? Ja varoitukset on aina tulkittu perusteettomaksi rasismiksi. Muun muassa Ylen taholta.  Ylen uutisessa mainitaan tietysti se mitä on mainittu, no, myös sen viisitoista vuotta:

Moni katujengeihin kuuluvista miehistä on ollut poliisin ennalta estävän toiminnan kohteena nuorempana.

ja

Pitää panostaa ennaltaestävään työhön ja moniviranomaisyhteistyöhön.

Niin kuin on panostettu koko ajan ja panostetaan jatkossakin vaikka tulokset ovat säännöllisesti nolla. Tai lähinnä miinus. Tilannetta voi verrata siihen että kun rantasauna palaa niin palokunta tulee tankkiauton kanssa saunan viereen, alkaa ruiskuttaa vettä järveen ja kertoo että tilanne on määräysten mukaisessa kunnossa.

Hyvinvoivat sadistit eivät tarvitse apua sillä he voivat hyvin. Koska sinisilmäinen Suomi on antanut siihen mahdollisuuden.

Tätä tilannetta ei olisi koskaan tapahtunut jos muualta Euroopasta nähtyjä varoituksia olisi kuunneltu. Mutta ei kuunneltu, koska suvaitsevais-tiedostavan ihmisen egon nälkä on niin suuri. He tarvitsivat tänne käveleviä solidaarisuuspokaleita ruokkimaan omaa egoaan. He, juuri he ovat tästä tilanteesta vastuussa.

Toivottavasti se vastuu joskus käsitellään oikeudessa. Ja niin, että siellä sinisilmäinen typeryys ei ole lieventävä asianhaara.

38 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tätä suota saa kuokittua ei kuokka ei Jussi, mutta pakko kantaa kortensa kekoon yrittämällä kertoa ihmisille jotka eivät muuta mediaa kuin valta seuraa. Muutaman olen jo saanut ymmärtämään mutta joidenkin mielestä cihuhauva ja doobermanni ovat molemmat samoja koiria ja kaikkien kaksijalkaisten kultuuri on ihminen.

-Betonikuutio-

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä karannut jengitoiminta lapasesta,jos jopa ylenanto asiasta uutisoi. Tarttis tehrä jotain, tuumisi eräs edesmennyt johtaja, mutta täällä vaan seisotaan tumput suorina, sen tietää jo etukäteen.

Orpolla on kyllä karannut lapasesta, mutta tietääkö tätä lapanen itse?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Koti=kommuuni, uskonto=ilmastonmuutos, isänmaa=new world order. Siinäpä arvopohjaa kaappikommareille nimeltä kokoomus.

Juha R kirjoitti...

Orpo sitten päätti kaivaa puolueelleen oikein kunnon kuopan. En ole eläissäni äänestänyt muita puolueita kuin Kokoomusta ja sittemmin Perussuomalaisia. Nyt kun jälkimmäinen on ruvennut profiloitumaan rokotusvastaisten hörhöjen puolueeksi olin hiukkasen harkinnut ehkä mahdollisesti äänestäväni pitkästä aikaa sekoomusta. No, eipä tarvitse näköjään. Vaihtoehdot vaan on vähissä. Ehkäpä korona on seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä jo unohdettu, toivotaan ainakin. Tässä välissä vissiin on jotkut hallintohimmelivaalit, jospa nukkuisi pommiin.

Strix Senex kirjoitti...

"Orpo: Kokoomus ei lähde hallitukseen, joka ryhtyy peruuttamaan ilmastotoimissa"
Orpo on opportunisti, joka kääntyy siihen suuntaan, mistä uskoo tuulen tulevan. Se taas riippuu siitä, kenenkä kanssa hän on viimeksi ollut juttusilla. Jos politiikassa aikoo menestyä, kyllä siinä tietysti tarvitaan myös taktikointikykyä mutta perustana täytyy olla pitkäjänteinen näkemys siitä, mitkä asiat ovat tärkeitä ja miten niitä on hoidettava. Muuten käy niin, että opportunisella lyhytjänteisellä pelailulla syödään oma uskottavuus ja luotettavus ja sitä tietä mahdollisuudet oikeasti hyvän ja kansan kannalta hyödyllisen politiikan toteuttamiseen.

Pelurin luontonsa Orpo näytti manööveröidessään paljon pinnallisemman ja populitisemman Stubbin sivuraiteelle. Se oli ihan hyvä peliliike. Valitettavasti hän myötäilee aivan liian herkästi puolueeseen soluttautuneita Pietikäisen tapaisia vihervasemmiston myyriä. Se kertoo näkemyksen puutteesta ja siitä, että hän ei oikeastaan usko voivansa vaikuttaa politiikan sisältöön ja asioiden kulkuun vaan tyytyy taktisiin manöövereihin. Halla-ahohan on toiminut täsmälleen päinvastaisella tavalla. Hän on määritellyt linjansa kunnollisen harkinnan perusteella, perustellut valintansa ja pitäytynyt linjassaan. Niinpä Perussuomalaiset on nyt yhtä suuri poulue kuin Kokoomus sen sijaan että Kokoomus olisi 35 % puolue ja Perussuomalaiset paljon pienempi. Ikävin seuraus tietysti on, että Kokoomuksen haparaoinnin takia maassa on nyt häikäilemättä maan tulevaisuutta ja demokratiaa tuhoava hallitus.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Eipä taida milloinkaan käydä niin, että monikulttuuristamispolitiikasta vastaavat haastettaisiin oikeuteen yhteiskunnan tuhoamisesta. Kyllä ne puntit tulevat loppuun asti olemaan toisin päin: "oikeutta" täällä jakelevat ne, jotka ovat omaksuneet tunnustuksellisen monikulttuurisuususkonnon.

Eikä mikään tule koskaan millään lailla horjuttamaan heidän uskoaan oikeassaolemiseen. Mitä pahemmin yhteiskunta taantuu, ja mitä enemmän siihen kehittyy totalitarismin ominaisuuksia -- joista ideologinen leimaaminen, sensuuri ja näytösluontoiset noitaoikeudenkäynnit ovat jo täällä -- sitä tiukemmin tullaan omaksutuista "totuuksista" pitämään kiinni.

Se on kaiken yhteiskunnallisen taantumisen perusmekanismi: mitä pahemmaksi tilanne kehittyy, ja mitä enemmän uhreja annetaan, sitä vaikeampi ajattelua on muuttaa, sillä ajattelun muuttaminen merkitsisi että annetut uhrit ovat olleet turhia. Nyt jokainen terroriteko kirjataan monikulttuuristuvan yhteiskunnan välttämättömän siirtymävaiheen kitkoiksi ja ohimeneväksi häiriöksi.

Ja tunnustuksia huudetaan yhä hurjemmin: "Ihmisarvo ja ihmisoikeudet!!!" -- Kaikki klassisen sosiologian opetukset on lakaistu tajunna n roskakoriin, eikä kukaan, siis ei kukaan näistä monikultturismihörhöistä kysy itseltään, miten siitä, että kaikilla on "ihmisarvo" muka seuraa se, että kaikki kulttuurit sopeutuisivat keskenään. Nehän eivät sopeudu. Ne vain repivät toisensa kappaleiksi ja romauttavat vanhat eurooppalaiset yhteiskunnat taloudellisesti, sosiaalisesti, terveydellisesti -- ja myös tiedollis-kgnitiivisesti.


Anonyymi kirjoitti...

Räikkö Räähkä siinäpä sopiva vertaus orpoon. Leinon siinä runossa se räähkä vetää lopulta itsensä hirteen, kun alkaa petos mielessä kummittelemaan. Että ootellessa tulevaa...??

QroquiusKad kirjoitti...

Kekkoslovakian laskuja täss(kin) maksellaan:

Kekkonen ei päästänyt Kokoomusta hallitukseen vedoten "yleisiin syihin", joita oli itänaapurin puolella noin 150 kappaletta enemmän tai vähemmän jatkuvassa sotavalmiudessa.

Oppositiokorpivaelluksensa aikana Kokoomus muuttui KaKoksi, joka oli lopulta valmis mihin tahansa hallitukseen kenen tahansa kanssa tekemään millaista politiikkaa tahansa – kunhan vaan pääsisi!

Holkerin hallituksen muodostamisen jälkeen isävainaa, joka oli ikänsä Kypäräpapin äänestäjä oli iloinen;
lopultakin saatiin maahan oikeistohallitus! Jonkin aikaa Sinipunan sotkuja seurattuaan hän tokaisi katkerana:
"Jos Keskusta oli SDP:n edessä polvillaan, on Kokoomus nyt rähmällään!"

Ja on ollut siitä asti. Eikä mikään viittaa siihen, että Kypäräpappi tulisi enää koskaan takaisin. KaKo on ryhtynyt vihervasemmiston nöyräksi rengiksi ja paskansyöjäksi.
Isävainaakin loppua kohti menetti kiinnostuksensa politiikkaan, sanoi ettei 1990-lopulta alkaen enää ollut välittänyt äänestää.

Saatoin ymmärtää häntä. Sen sijaan en voi ymmärtää sellaista, joka sanoo äänestäneensä KaKoa tällä vuosituhannella ja nyt miettivänsä, pitäisikö sittenkin ehkä äänestää jotain muuta, kenties vaikka Persuja...

Ei pitäisi olla vaikea valinta. Jos oikeasti on, silloin on viisainta jättää äänestämättä, ettei vaalikoppi pakota äänestämään taas kerran Kakoa.

Joppos123 kirjoitti...

Olen pöyristynyt.Eikö kasvava jengiytyminen ja raaka väkivalta olekkaan seurausta koronasta, syrjäytymisestä, kotoumiseen varatun rahan puuttesta ja ennen kaikkea karjuvasta rasismista?
Onko jopa YLE herännyt hetkeksi horroksestaan ja myöntänyt, että kysymys onkin rispectistä,rahasta, huumekaupan hallinnasta ja silkasta kusipäisyydestä?

Eikähän uusi poliisiministeri ole jo ehtinyt pistää poliisien turvat tukkoon uhkailemalla uusilla esitutkinnoilla.

Seuraavan kerran taas hetkeksi havahdutaan kun alkaa ilmestyä ruumiita kaduille, ja niitähän muuten on tulossa ihan svedustanian malliin.
Sveduatanian "serkut" ovat jo aloittaneet asetoimitukset Suomeen mutta siitä hys hys koska emmehän me ole svedustanian tiellä.

Anonyymi kirjoitti...

Juha R. Mihin perustat väitteesi, että persut olisivat rokotevastaisten hörhöjen porukka? Arviosi perusteella tsadin prvada, ylenanto ja ym. muut ns. laatumediat ja lisänä tietysti donbassin tidotusministeri rupalarahoitteinen umv. Eli uutta mitä vittua donbasista ja moskovasta käsketään.
Tai sitten elät pää siellä kakon pilvessä, siis pilvessä jota viheriät kauppaavat matujen välityksellä.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Suomi 0,07 prosentin populaatiolla tekee maailman kunnianhimoisinta ilmastopolitikkaa (15 vuotta edellä muista EU-maista), vaikka pelkästään ilmastolliset olosuhteet ovat aivan toisenlaiset kuin etelämmissä maissa yleensä. Kylmässä maassa vaaditaan kaikelta toiminnalta enemmän ja kalliimpia ratkaisuja kuin verrokkimaissa. Suhteellisuudentaju puuttuu poliitikoilta täysin. Jotain puuttui latvasta myös Orpolta, kun hän vuoden 2015 mamuvyöryn aikaan yritti tukkia kansalaisten suut sanomalla, että pelkkä tulijoiden arvostelu on rasismia. EU:n elvytyspaketin äänestyksessä eduskunnassa hän ensin ilmoitti puolueensa äänestävän tyhjää ja nyt sitten hyppäsi vihreitten kelkkaan. Jos kykypuolue tällä viimeisimmällä tempauksella saa vihreistä äänestäjiä omaan leiriinsä, joka ilmeisesti on Orpon toiminnan tavoite, niin suomalaiset saavat heittää romukoppaan sen viimeisenkin toiveen politiikan järkiintymisestä.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Jepjep, yleensä kun on ennustanut jonkin tapahtuneen oikein jo kauan sitten, tuntee helposti pienen vahingonilon kun pääsee sanomaa; "mitäs minä sanoin". Nyt ei tule sellaista fiilistä kun katselee mitä esim. länsinaapurissa tapahtuu. Svedustania on muuttunut jo kunnon Pikkumogadishuksi jossa aseet paukkuvat ja pommit räjähtelevät, naisten olot ovat jo sellaiset että ovat joutuneet perustamaan "pinkkejä takseja" joiden kuski on aina nainen. Muuten voi olla yllätysseksiä tarjolla matkan päätteeksi. Ja silti kaiken maailman femakot jaksavat puolustaa tätä ihmiskuonaa, ja Pikkupetteri siis nyt jo pohjustelee sinipunahallitusta jotta bileet vaan jatkuisivat. Onneksi on perjantai, voi kohta jo korkata Tsuhnan koston vitutukseen.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Hallitus panostaa jengeihin. Ei lopu jengeiltä panokset.

Tinahattu kirjoitti...

Ei liity päivän aiheeseen:
Monet huhuilevat Nobelin palkinnoista ehkä tietämättä kuka niitä jakaa, kenelle ja miksi, ehkä tietäen ja valehdellen. Tässä pientä alkua asian tutkimiseen:

________________________________________________________
Wikipedia:
Peter Nobel (/noʊˈbɛl/ noh-BEL, Swedish: [nʊˈbɛlː]; born 1931) is a Swedish human rights lawyer and a member of the Nobel family, who served as Sweden's first Ombudsman for discrimination (1986–1991), Secretary General of the Swedish Red Cross (1991–94), and an expert for the UN Committee on the Elimination of Racial Discrimination (1998–2001).
Peter Nobel is a descendant of the industrialist and humanitarian Ludvig Nobel, the founder of Branobel.
Like several other members of his family, among them Marta Helena Nobel-Oleinikoff, he is a fierce critic of the Bank of Sweden's prize in Economics, and what he and his family sees as misuse of their family name by the awarding institution. He argues that no member of the Nobel family has ever had the intention of creating a prize in economics.[1]
_________________________________________________________________Sitten päivän aiheeseen. Tiina Wiik näkyy käsitelleen asiaa:

Partisaani
Tiina Wiik: Ohisalon ankkurilapset – mitä perheenyhdistämisen lakimuutos tarkoittaa
Partisaani julkaisee Tiina Wiikin kirjoituksen.
Kolumnit
11.10.2021 klo 08:00

https://www.partisaani.com/columns/2021/10/11/tiina-wiik-ohisalon-ankkurilapset-mita-perheenyhdistamisen-lakimuutos-tarkoittaa/

Parhain terveisin,
Tinahattu
Puten uskollinen koira

Anonyymi kirjoitti...

petteri kaniini on vielä saapastakin tyhmempi

Mitä vittua, bensa kipuaa kahteen euroon ja kai kohta kolmeenkin ja pöljä-petteri ilmoittaa, ettei seuraavienkaan vaalien jälkeen kiinnosta korjata tehtyjä virheitä. Mietis nyt vähän petteriparka, seuraavissa vaaleissa kokoomus saa viistoista paikkaa, vkk kaksikymmentä ja ps kuusikymmentä muttei petteriä kiinnosta ministerin paikka eikä bensan hinnan laskeminen alle neljän euron. Seleväpä tämä. Ehkä kepua ja rkp:tä saattaa kiinnostaa.

”Heinikarin mukaan suurimmalla osalla katujengeihin kuuluvista miehistä on maahanmuuttajatausta ensimmäisessä tai toisessa polvessa eli heidän vanhempansa tai he itse ovat syntyneet Suomen ulkopuolella” – KAMALAA! Yle maalittaa haavoittuvammassa asemassa olevia rassisitisesti! RAIJA APUUN!

”Moni katujengeihin kuuluvista miehistä on ollut poliisin ennalta estävän toiminnan kohteena nuorempana.” Lisää rahaa kotouttamiseen!

Tai, kenties voisi kaksi kärpästä löydä samalla iskulla: Ennallistamaan ojitettua Räkkäjänkää ojia umpeen kuokkimalla kesällä ja istuttamaan Pohjavinkanvaaran rinteitä talvella, kyllä routaankin saa taimelle montun eikä pakkanen paakkutaimia haittaa. Rytöperän hatelikosta voi käydä keräämässä käpyjä ja istuttaa siemeniä rospuuttoaikana taimitarhalla. Työ kotouttaa!

Vastuu? Se toteutuu vasta kun on kuulunut ”Dies irae, dies illa”.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

On uskomatonta, miten tuo urpo voi olla ns suosiossa. Ja että kyseisen jätkän puolue on gallup ykkönen. Minusta se kertoo valtamedian onnistuneesta valkopesusta, muunnellusta totuudesta sekä idiooteista, jotka edelleen elävät jossain utopiassa, että on demarit, keskusta ja kokoomus. tottumuksesta joku näistä. Ja mikään ei muutu. minusta Urpon kommentti oli selvä viesti, että PS on jo pelattu ns ulos seuraavasta jallituksesta. hyvässä yhteishengessä muiden kanssa.

QroquiusKad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, että keväällä 2027 VKK on useimmille äänestäjille EVVK, mutta saa silti vietyä PS:ltä ääniä, jotka olisivat kaikki perin arvokkaita.

Voi hyvin olla, ettei VKK pysy pystyssä niin pitkään tai vaalien yli;
kuvitelkaa että Tony Halme olisi eronnut PS:stä, pannut pystyyn yhden miehen ek-ryhmän ja lähtenyt sillä vaaliväittelyihin.

Samalta se Turtiainenkin näyttää ensi vaaleissa – mikäli niihin yleensä lähtee.
Toivottavasti ei.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin Purra mikään rokotevastainen on. Eikös ne vastustajat ole näitä tiihoslaisia, joilla ei tunnu olevan muuta mielessä kuin rokotteet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Betonikuutiolle, Tapsalle vaan, Ano1:lle, Juha R:lle, Strix Senexille, Seppo Oikkoselle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Joppos123:lle, Huru-ukolle, Rouva Anolle, Puupääukolle, Ano3:lle, Tinahatulle, Pyssymiehelle, Ano4:lle ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne. Kommentteja kerkesi tulla sen verran paljon, etten ehdi kaikkiin puuttumaan. Pari huomiota:

- Koronarokote ei ole ollut kuin muutaman perussuomalaisen metelöimä. Valtamedia vaan mielellään on nostanut sen esille. Jospa emme jatka tästä asiasta kun se ei kuulu kirjoituksen piiriin ollenkaan. Vaikka yleensä off-topicit ovat ok.

- Minun nähdäkseni Stubb pelasi itse itsensä sivuraiteelle.

- Seppo Oikkosen ennusteet voivat valitettavasti hyvinkin toteutua.

- Tämä Joppos123:n kommentti:

”Eikö kasvava jengiytyminen ja raaka väkivalta olekkaan seurausta koronasta, syrjäytymisestä, kotoumiseen varatun rahan puuttesta ja ennen kaikkea karjuvasta rasismista?”

tiivistää ihan helvetin hyvin asiasta jauhetut viralliset valheet.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Orpo alkaa olla paniikissa. Kaikki takavuosien kaverit ovat jo elinikäisissä hillotolppaputkissa, hän vaan ei. "Mitä Brysselissä minusta ajatellaan?"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Catilina. Jonkunlaista paniikkia on havaittavissa. Tulee vaan muistaa että äärimmäisen myötäilijän kohtalo saattaa olla myös tuulen huuhtoma perse. Esimerkkinä eräs Soini.

Anonyymi kirjoitti...

Assiesta kukkaruukkuun...vaan kertokaapa vasiten, mikä se sateenkaaripyörylä, joka ainakin THL:n Salamisella, ilmastointirohvessorska Ol(Kul-)likaisella ja vt ympäristökanisteri Mikkosella takin vasemmassa kauluspielessä on, mikä sen sateenkaaripyörylän iliminteeraus elippä sanoma lie ja minkä kurssin sitä häätyy käyvä jotte sellaisen julukikäyttöön saapi? Ennen siinä kauluksen kunniapaikalla oli valtakunnallisen tai alueellisen maanpuolustuskurssin merkki, joka useilla perssilmäätekevillä vieläkin on, vaan nyt näkyy enemmän ja enemmän näitä sateenkaaripyörylöitä mitä häh? Mikä on sen pyörylän sanoma? Mikä lie sen käytänti ja mikä kurssi häätyy olla käytynä merkin ansainniksi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jaa, tähän en osaa sanoa mitään. Osaisiko joku muu?

QroquiusKad kirjoitti...

Kysytty pinssi on ilmeisesti tämä

https://www.kirjastot.fi/kysy/mika-on-mika-salmisen-thl?language_content_entity=fi

eli YK:n Kestävän kehityksen tavoitteiden rintamerkki.

Anonyymi kirjoitti...

vkk voi hyvinkin olla kolmen äänen äänisaaliin puolue - toi paikkajako on ihan vaan esimerkkinä mahdollisesta tuloloksesta. Ihan mikä vaan porukka voi ohittaa entisen kykypuolueen.

Kokoomus voi hyvin pudota ryhmään kommunistit, skyp, joogalentäjät, yms.

petterin pitää muistaa "never say never".

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

En ota kukkaruukuihin sun muihin kasveihin kantaa kun en teidä mutta hallituksella on edelleen piikki auki. Sanna sanoi juuri notta mistään ei leikata.
Sosialistista talousoppia ja jossain vaiheessa rymähtää.
Malli Venetsuela on juuri luotu.
On aika kiire pistää kaikki rahaksi ja nostaa kytkintä.
Lyödäänpä vetoa, että ensi vuoden aikana jos tämä hallitus on kasassa käydään maanomistuksen ja kiinteistöjen kimppuun. Siinä sivussa säästöt.
Tuli vaan etiäinen.

Lissu vaan kirjoitti...

Puhutaan Great Riset-pinssistä. Ymmärtääkseni uutta maailmanjärjestystä puuhaavat nämä pinssin kantajat. Sitä on kestävän kehityksen tavoitteetkin. Aiheesta tehnyt selkoa mm. Tuomas Malinen.

Lissu vaan kirjoitti...

Kirjoitusvirhe, se on Reset eikä Riset.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo Joppoksen "etiäinen" on se minun suurin pelkoni. Tätä kommentoin jo silloin kun kiinteistöverotuksen "käyvät arvot" nousivat hallituksen budjetissa esiin. Aivan liian voimakas ase tuollaisille tasapäistämiseen hurahtaneille hulluille. On ihan työn puolesta aika tuttua aluetta, ja sitä kautta jotain käsitystä siitä mihin kaikkeen tulla voidaan päästä. Laitetaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin etteivät saa tuota asetta käyttöön. Silloin ei olla syrjemmässäkään enää turvassa.

t,Puupääukko

Joppos123 kirjoitti...

Olen jo siirtänyt rahat ulkomaille. Ei niitä näissä hommissa ole hirveästi kertynyt mutta se muutama tonni on kuitenkin muutama tonni.
14 ja puoli kuukautta eläkkeeseen, jonka varaan ei kannata laskea.
Siihen asti kaikki hommat jämttilleen.
Ulkomaan hommiin en enää lähde, varsinkin nykyisen hallituksen aikana. Väitän notta yksikään fasse ei lähde.
Saa noita kiksejä ihan vaikka stadin tautatieasemalta. Puuttuu vaan ase ja lupa käyttää sitä.
On se kyllä melkoinen mesta.
Ei sieltä pääse nykyään ilta-aikaan ilman notta joku jengi keräilee maksuja.
Arvatkaapa maksoinko?

Noi savunahkat ovat täysin letkukäsiä ja se maksun vaatimus meni aikalailla nopeasti ohi. Jäin 100 euroa voitolle.

Anonyymi kirjoitti...

Pahukkeri kun unijukka herätti kesken hyvän painajaisen. Tai no, herätti tähän todellisuuteen joka on painajaista pahempi. Meni sannan lasten saunabileet pieleen kun se perkeleen torvi painija teki sen tekosensa, kurvinen kun möläytti omia aikojaan kupletin juonen julki. Sannan aikomus oli, että hän peruu vähin äänin kultturileikkaukset ja omii sillä lastenkutsujen tiimoilta, valikoituja löylytettyään nämä "kulttuurileikkaukset". Perkaman pesäpallimies pohojanmaalta. Nyt jäi sannalle musta homo-pekka käteen. Vaan kysytäänpä entistä F-1 selostajaa Kyllöstä matkien, että missä on zeizei? Eli missä oli sannan miesoletettu vaimonsa rinnalata kun ei näkynyt bileissä? Oli vain sannan hoitopoika nurminen tampereelta nääs.
Pahus tosiaan kun hyvä painajainen katkesi kesken, en ehtinyt nähdä vastausta kysymyksiin:( Vaan eiköhän ne selviä? aikaa myöten, kun kepun kenttä herää karuun todellisuuteen, tai sitten ei, kun ne maakuntavaalitkin on ovella.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tuo orpon kumartelu vihervasemmiston suuntaan on n. -3% kannatuksessa. Kyllä minäkin kovasti ihmettelen petterin suosiota. Pahoin pelkään että seuraavassa hallituksessa perussuomalaiset ei ole. Joppoksella oli hyvä etiäinen jossain kommentissa. T. Oloneuvos

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Ilaskiven Raimolta lainattuna ”Hullut tytöt huittisista jakaa enemmän kuin tienaa”
Tyttöhallitus tosiaan jakaa omat ja velaksi otetut kaikkeen hulluuteen, eikä se lopu vaan jatkuu, jatkuu ja jatkuu, kun eivät ole itse ikinä mitään rehellisesti tienanneet, niin eivät ole oppineet euron arvoa!

Samoja olen tuuminut mitä Joppos haastaa, kiinteistöt ja maat on seuraavana ryöstö kohteena, lisäisin listaan vielä eläkerahastot, ne tullaan sosialisoimaan jollain hallinnollisella keinolla. Tietty voi olla, että niillä kuitataan Sannan ottamat velat ulkolaisille velkojille, kun konkurssipesää selvitellään.

Näytelmä ei ole vielä loppukohtauksessaan!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Joppos123 kirjoitti...

Sannahan perui kaikki leikkaukset. Olemme Kreikan ja Venetsuelan tiellä. Sanna kuvittelee ettei velkoja tarvitse koskaan maksaa takaisin ja samalla uutta tukipakettia etelänvetellille pukkaa.
Vaihdoin kaikki säästöt Nordeasta Sveitsiäisen pankin hoiviin. Ei niitä paljon ollut mutta eipähän kleptomaaniset sosialistit pääse niihin käsiksi.
Ainoa omistus täällä on enää asunto ja auto.
Ensi vuonna luovun niistäkin.
Suomi on minulle tärkeä maa mutta täällä olo on tehty pikkuhiljaa mahdottomaksi ja pillurättihallitus tekee kaikkensa jotta kehitys jatkuu.
En mä enää jaksa tätä katsella.
Mikään ei muutu joten mitä tässä itseään kiusaamaan. Loppuvuodet palmun alla.

QroquiusKad kirjoitti...

Syyskuu 1944

"Me sen kuulimme – saimme kuulla:
Suomi on kuollut
ja sen hautoja jo peittävi hanki."

– Vänrikki Jalovaara –

No eihän siinä sitten käynyt juuri noin pahoin.

Vaan oletko veli Joppos nyt aivan varma, että nykyisessä, ylläkuvattua paljon kevyemmässä tilanteessa olisi aktiiviupseerin arvolle sopivaa livistää palmujen alle kuin mikäkin suloinen myrkynkeittäjä Mariska?

Eikö ammattilaisen panosta tarvittaisi eniten juuri täällä yrittämässä jatkaa Suomen kansakunnan ja valtakunnan puolustusta, jota suloiset myrkynkeittäjät parhaansa mukaan hävittävät turhan hyvällä menestyksellä.

Pahojen voittoon ei tarvita muuta kuin että hyvät eivät tee mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kaikille kommentoijille ja kiitos kommenteistanne. Sekä Joppos123:n sekä Voi Aikojen Voi Tapojen etiäinen voi hyvinkin toteutua.

Ja näkemiin teille kaikille joksikin aikaa. Kuinka kauaksi, sitä en osaa sanoa. Aika näyttää.

Anonyymi kirjoitti...


Kiitos runon "Räikkö räähkä" esille tuomisesta. Näyttää olevan Eino Leinon. Kenties kirjoitettu autonomian loppuajan tunnelmien innoittamana. Silloinhan osa suomalaisista kävi kantelemassa toisistaan jopa Bobrikoville, joka oli jopa kiusaantunut ilmiöstä.

http://runosto.net/eino-leino/helkavirsia1/raikko-raahka/


Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Acc. Minusta tuo runo jotenkin kävi tähän kirjoitukseen.