tiistai 12. lokakuuta 2021

KAKSI HÄTÄTILAA

Vihreät sitten esittelivät ministeriensä kierrätystä. Mitäänhän se ei muuta ja puolue pysyy edelleenkin tukevasti reaalimaailman ulkopuolella. Iltalehti uutisoi uudesta ympäristökuristusministeristä Emma Karista komeasti Ministeriksi valittu Emma Kari: ”Suomessa on ilmastohätätila”.

Ja sehän pistää miettimään, kuinka eri lailla hätätilan voi määritellä.

Vihervasemmistolaisilla on toki aito hätätila, tosin se tunnetaan nimellä egohätätila sillä aina vain nälkäisempi vihervasemmistolainen ego ei saa vieläkään tarpeeksi ruokaa. Se ruokkiminenhan tapahtuu Suomen elinkeinoelämän rapauttamisella sekä sillä että kehitysmaista haalitaan tänne aina vain enemmän elätettäviä syömään aina vain – egohätätilan vuoksi – pienenevää yhteistä kakkua ja vielä kaiken lisäksi väittämällä että kyseisessä paradoksissa on järkeä.

Egohätätila loppunee vasta siinä vaiheessa kun Suomella on jäljellä enää se kuuluisa tuulen huuhtoma perse. Vai loppuneeko silloinkaan.

Sitten on se oikea hätätila. Tavallisten suomalaisten hätätila. Joka on todellinen. Ja jonka aiheuttaa nuo utopistisesta hätätilastaan kärsivät / nauttivat vihervasemmistolaiset.

Mutta ainoastaan se vihervasemmistolainen egohätätila otetaan Suomessa vakavasti.

Hymyt, jotka hyydyttää hymyt

22 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Tunnetaanhan maahanmuuttoon liittyen toki vielä seksuaalinen hätätila, joka pakottaa raiskaamaan kymmenvuotiaan pikkupojan uimahallin WC:ssä.

Anonyymi kirjoitti...

Oksettaa tuo kuva - siinä omahyväiset narsistit taputtavat itseään selkään. Hyi helvetti.

Anonyymi kirjoitti...

Emma Karihan nyt on ihan oma lukunsa. Onneksi ei tullut sisäministeriksi.

Mutta...uusi sisäministerikin on tietysti taas vihreä, Mikkonen. Taas maan vetovoima voimistuu suupielien kohdalla. Eikös tämä naisoletettu ollut hankkimassa niille hanhille kylttejä, jotta osaavat mennä oikeille pelloille sotkemaan. Mutta varmasti osaa laatia oikein kymmenellä kielellä kyltit, jotta saadaan ne kymmenettuhannet kultamunat taas tänne korkoa poikimaan.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo, ei sentään iiris-rukkaa valinneet sisäministeriksi. Toisaalta tiedä onko tuo mikkonenkaan sen parempi. Atelle jäi ns. mopen osa, ei valittu mihinkään vastuulliseen hommaan (ministeriksi), kas kunnaisenergia olisi sotkeutunut. Jahimman ilmastonatsin valitsivat ympäristöministeriksi, vai oliko se ympäriämpäri?
Siinä aitaa kaatuu ja tanner tömisee kun emma ja maatmetsät ministeri leppä törmäävät smolnan käytävillä. Enää ei oikein voi sanoa, että elämme mielenkiintoisia aikoja, paremminkin kauhistuttavia aikoja näin tavan kansalaisen mielestä.
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Vielä on vaalikautta jäljellä ja nyt on vihreän hätätilan loppukiri alkanut. Kehitysmaaprojekti on sakannut pahasti kun tuli tuo perkeleen korona sotkemaan selvät suunnitelmat. Viime vuonna, koronan perkeleestä huolimatta vihreän egoilun papittaret saivat holattua Suomeen vain vajaat 10 000 uutta elättiä. Valtaosa taisi luimuilla tänne persee..eiku perheenyhdistämisen kautta.
Mummot, mummon kaimat ja kaikki tuotiin,ei paljon koronat ja ilmastohätätilat hidastaneet.
Nyt olisi saatava ainakin 10 kertainen määrä uusia koodareira kaduille koodailemaan ennenkuin vihreät poistuvat näyttämöltä.
Kiirusta pitää mutta on se saavutettavissa jos oikein lykästää. A-maassa yksistää parkuu 8000 halukasta partasuista koodaria ja loput löytynee muualta, vaikka väkisin.
Ovet ja ikkunat ovat apposen auki, kaikki otetaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle, Tapsalle vaan ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, tuo hätätila tyystin unohtui. Näitä ilmenee monikulttuurin lisääntyessä aina enemmän.

Ano: Samanlainen mielikuva tuli minullakin. Tuossa kuvassa on useamman miljardin hymyt. Miinusmerkkiset sellaiset.

Tapsa vaan: Ja sama nainenhan se. Hanhille ei löydy tulkkeja mutta kultamunille löytyy. Ja ne tulkkauspalvelut maksaa mm. Tapsa vaan. Eikä Tapsan mielipidettä kysytä.

Huru-ukko: Olet oikeassa. Tussuvoima jyrää. Sehän on oikeastaan sama kuka nainen on missäkin tehtävässä koska samanlaisia fanaatikkoja ovat kaikki. Ja mielenkiintoinen sekä miellyttävä eivät tosiaankaan ole synonyymejä.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Narsismia ajatellaan tavallisesti itserakkautena, mutta siinähän on siis kyse siitä, että varhaislapsuuden kehitys tilttaa siihen symbioottiseen vaiheeseen, jolloin mikään objektirakkauteen kykenevä "minä" ei vielä ole saanut tarvitsemiaan rakennusaineita kokoon.

Narsistinen "minuus" jää ikään kuin "objektin" rooliin, vaikutteiden ja vaikutelmien vastaanottajaksi, ja myöhemmässä elämässä sitten niiden metsästäjäksi, efektien ja elämysten metsästäjäksi. Samalla samaistuminen uhrirooleihin puhuttelee, siitä tulee voimaannuttavinta mitä alitajunta voi tietoisuudelle tarjota. Ei ole ihme, kun artistit kurkku suorana ja paatosta suupielet tihkuen luukuttavat "Pidä huolta!"

Ja kun sitten näitä narsistisia tuntoja ihan vakaumuksellisina versioina elätellään, kyllähän siinä kyhäillään ja hakeudutaan sellaisten ideologisten näkemysten piiriin, joissa esiintyy jokin hyvin yleinen uhkakuva, jonka kohteeksi parhaassa tapauksessa maailman ihan kaikki ihmiset joutuvat. Se on narsismin täydellistynein hedelmä -- sellainen kaiken tasapäistävä maailmanlopun uhka, jonka alta kukaan ei pääse pakoon.

Ja noissa alistumisen tunnoissa sitten piehtaroidaan perverssiä voimaantumista tuntien. Ja kuten esimerkiksi Canetti teoksessaan "Joukko ja valta" hyvin kuvaa, jatkuva itsensä suggeroiminen uhritunnelmilla johtaa paniikkireaktioon. Siihen ihmisellä on hyvin primitiiviseltä asteelta kotoisin olevat lajityypilliset valmiudet.

Näistä mekanismeista enemmän kiinnostuneet voivat klikata nimeäni.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Meni meillä kommentit ristiin. Mutta joo, tiedäkkös, ei niillä välttämättä kiire ole. Sama touhu saattaa – jos galluppeja katsoo – jatkua myös vuosina 2023 – 2027.

Seppo: Tunnen nämä varhaisen vuorovaikutuksen häiriöt toki itsekin mutta en lähde pitämään niitä pelkästään asiantilojen syynä. Ei se kaikkien kohdalla vaikuta. Mukana on niinkin rahvaanomainen ja typerä asia kuin muoti. Jos en ole muuta, niin voin olla ilmastotaistelija. Samahan se oli joskus aikaisemminkin. Jos en ole mitään muuta niin voin olla kommunisti. Ja silloin olen jotain itseäni enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kysellä Tapsalta, ei. Vaikka voisin ilmaiseksi neuvoa. Aamulla aina vaan ennen seiskaa kännykkä herättämään ja oravanpyörään ahertamaan, jotta kultamunat ja ituhipit saa elvistellä tekemättä mitään.

Kyllä on tosiaan täällä stadissa ihmetellyt monesti, miten uudenkarhean urheiluauton kuskina erittäin usein bongaa hyvin ruskettuneen tyypin, jonka olettaisi asioivan lähinnä Kelan toimistossa ja kulkevan julkisilla. Ykän kuvassa virnuilevat tyypit ovat varmasti leijonanosassa tässäkin yhtälössä.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Joo, ei kysellä neuvoa sinulta eikä minulta. Ja samanlaisia havaintoja on monella muullakin.

Catilina kirjoitti...

Kun tuulettimeen lentänyt paska on sitten siivottu pois, joskus 2500-luvulla, voidaan myös naisten äänioikeudesta todeta, että pakkohan sitä oli kokeilla, ja se on nyt sitten nähty.

Anonyymi kirjoitti...

Maailma muuttuu/muutetaan. Jos 80-luvulla olisi sanonut Suomessa olevan ilmastohätätila, olisi saanut valtion kyydin Kellokoskelle pakkopaidassa. Nyt sillä pätevöityy valtion johtotehtäviin. Ankarimmillaan poliisi pakotetaan kyselemään "aktivisteilta", että sopisko ja passaisko jos me kannetaan sinut lähellä odottavaan bussiin pois kadulta tai valtioneuvoston portailta istumasta.

Kuvasta vielä mieleen, siinä sokea rampaa taluttaa, sanottiin ennen kun nähtiin tyhmän toista opastavan.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä vastenmielinen viisikko. Kun oikein rupesin miettimään jokaisen naaman kohdalta sanomisia ja tekemisiä, niin yksikään noista ei aja suomen tai suomalaisten etuja. Varsinkaan lihaa syövän kantismiehen. Järkyttävä sakki. Kertakaikkiaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Siinäpä vastenmielinen viisikko." - Hyvin sanottu ja tyhjentävästi.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaa katsellessa tulee vakuuttuneeksi, että tyhmyys on ainoa 100 % uusiutuva luonnonvara.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Catilinalle, Ano1:lle, Ano2:lle, Pyssymiehelle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Catilina: Sitä ei vaan tiedä, että kuinka suuri siivousurakka sitten on edessä. Alamäkeä kun ei estä tällä hetkellä kukaan.

Ano1: 1980-luvulla nykypäivää ei olisi osannut ennustaa edes scifi-kirjailijat joilla tunnetusti on hyvä mielikuvitus.

Ano2, Pyssymies & Ano3: Ja tulee muistaa että tuo hymyilevä porukka ei edes tajua että se lihaa syövä kantismies elättää heistä jokaisen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ja Petturi Urpohan sen nyt sitten suoraan sanoi:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008331692.html

Että huhtikuussa 2027 meillä on edessä nykyinen hallitus, apupuolueeksi on vain vaihtunut KaKo ja pääministeri sekä jokunen muu ovat vaihtaneet salkkuja. – Sitähän sektoriministerit nyt muutenkin tekevät tuon tuostakin, hieroen näin kansalaisten naamaan ettei ministerinsalkun hoitoon tarvita edes teoreettista pätevyyttä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ei ollut yllätys. Varamiehen varamies Orpo ryömii todellisuudentajunsa menettäneen ämmälauman edessä eikä edes tajua kuinka pahasti itsensä nöyryyttää. Jätkähän syötti suoraan vihervasemmiston lapaan seuraavissa hallitusneuvotteluissa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, vastenmielisen näköinen on joukko, mutta itse otin nuo nimitykset ilolla vastaan. Eivät edes yrittäneet lähteä houkuttelemaan uusia äänestäjiä kuten pelkäsin silloin kun Harjanne valittiin puoluekokouksessa varapuheenjohtajaksi. Sossut ja vasurit eivät ole paljon parempia mutta vähän kuitenkin. De dorka on jo ääriliikkeeksi lukiteltava ja Suomen turvallisuudelle vaarallinen, ehkä ne soijapojat kuitenkin tajuaisivat äänestää muita pulueita.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee ministerinsalkkuihin ja muuhun pikkuvihreään piirileikkiin, niin alkaa jo valtamediakin pikkuhiljaa tajuamaan sen, mitä täällä Voiman pimeällä puolella on tajuttu jo aikaa sitten:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ada3125d-9bf2-4d3a-b983-2fb68f3f8b23

Ikävää tuossa on vain se, että sukupuolisyrjinnästä valittaminen naurettaisiin kuorossa pihalle, koska Harjanne on VHM, eikä sellaista voi syrjiä. Juntti ei taaskaan tajua...

--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle ja Madrille & kiitos kommenteistanne. Tuo Ukkolan juttu kertoo hyvin että vihreät ovat oikeauskoisten käsissä ja ne luottavat linjaansa. Valitettavasti vain muut hallituspuolueet nöyristelevät noiden oikeauskoisten edessä edelleenkin. Hirviö on päästetty irti eikä sitä uskalleta enää pysäyttää.

Qroquius Kad kirjoitti...

No mitä tapahtuisi, jos KaKo ja Kepuli ryhtyisivät hirviön pysäytystoimiin? Eihän hirviö ole yksin, vaan sillä on lajitovereita ympäri läntisen Euroopan ja Ylimmäinen Hirviöpäämaja pelkialaisessa Rysselin kaupungissa;
se tuli korvaamaan vanhenevien hirviöiden menetettyä päämajaa Ryssälää.

Kukapa sitä nyt ryhtyisi tekemään poliittista itsemurhaa ja heittämään oman ja läheistensäkin tulevaisuuden menemään, sillä Intersektionaalinen Feminismi ei anteeksi anna niille, jotka ovat häntä vastaan rikkoneet.

Vastaan pullikoimalla ilmaisisi olevansa samaa sarjaa ilvoksuttavien fasistivaltioiden Unkarin, Tšekin, Slovakian ja Puolan kanssa. Kuka haluaisi joutua niin hirvittävään sakkiin? Nehän ne Hirviöitä ovat!! Melkein yhtä pahoja kuin Persut!!!