perjantai 1. lokakuuta 2021

HALUUTTEKS KUULLA HYVÄN VITSIN?

No niin minäkin haluaisin. Mutta kun ei nyt tule itselle mieleen yhtään. Soittelin kavereillekin mutta ei niilläkään ollut mitään uutta. No, sitä odotellessa mehän voidaan kuitenkin porukalla onnitella vihreitten tulevaa uutta väliaikaista puheenjohtajaa:

Tämähän on selvä osoitus siitä että vihreät aikovat pysyä reaalimaailmassa aivan yhtä tanakasti kiinni kuin äitiyslomalle siirtyvän puheenjohtajansa aikana. Muun muuassa etnisesti edistyksellisessä avointen rajojen politiikassa niin kuin tämä uutinen kertoo.

Sitä vitsisuonen aukeamista odotellessa hotellin respasta toivotetaan lukijoille oikein mukavaa alkavaa lokakuuta.

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, lokakuu alkoi sitten hyvin sopivasta synkän harmaana. Vitsiä tuosta ei saa väännettyä, eikä paljon naurata muutenkaan. Samaan sarjaan uutisia menee valtakunnansyyttäjän syyttämättäjättämispäätös ja kommentti siitä ettei vihapuhelain tarkoitus ole suojata kaikkia kansanryhmiä. Taisi olla ensimmäinen kerta kun se akka sanoo suoraan mistä koko laissa on kyse.

t.Puupääukko

kertsu59 kirjoitti...

Toisaalta nopeutuupahan viheriöiden alamäki, kun Iiris huseeraa äippäloman ajan. Päätökset ja ehdotukset tehdään jalat tukevasti irti maasta, vankalla mutulla.

Anonyymi kirjoitti...

Se kun Ykä taitaa valitettavasti olla niin, ettei parempia ole tarjolla. No ehkä lite bättre, mutta ei oleellisesti parempia.

Iirikseen Ja Vihreisiin sopii täydellisesti vanha sanonta, että kun lusikalla on annettu niin kauhalla on turha vaatia. Hyvää Iiriksen pj:ssa olisi varmaan se, että Vihreiden todellinen taso paljastuisi vieläkin

Näin jokin aika sitten Iirstä junassa ja meinasin kysäistä, että onko miehet vielä ahdistelleet häntä eduskunnassa katseilla.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Minäpä kerron vitsin. Ahti ja Urkki heräilivät kostean illan jälkeen hotellihuoneesta. Urkki antoi tehtävän: selvitä missä ollaan. No Ahtihan lähti hommiin ja tuli hetken päästä kauhuissaan raportoimaan tilannetta: Urkki, me ollaan Intiassa! Mitä ihmettä kysyi Urkki. No nii-in, tuolla on hotellin käytävällä kyltti, että die Toiletten sind an der anteres seit des Ganges!

Tämä vitsi vaan naurattaa, nykymeno ei.

Yst. terv. Ano Nyymi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, kertsu59:lle, Tapsalle vaan ja Ano Nyymille & kiitos kommenteistanne. Kaiken vähiten ikeniä naurattaa se tieto että vihreillä on koostaan huolimatta niin valtava vaikutusvalta ja että se Toiviainen voi tosiaankin huseerata ihan mitä lystää.

Sinänsä Suomelasta ei ole tulossa sisäministeriä. Olisko vihreillä jonkinlainen sisäinen kahina menossa? Tyyliin fanaattiset vastaan vielä fanaattisemmat. Ja niin kuin Ano Nyymi totesi, vanhat tankerovitsit ovat vieläkin ihan hauskoja. Nykymenosta ei edes vitsiä saa aikaiseksi.

-TR- kirjoitti...

Miettikääpä sitä että Iiristäkin on tarpeeksi moni ihminen äänestänyt että hän on eduskuntaan päässyt. En viitsi nyt tarkistaa moniko mutta nelinumeroinen määrä ihmisiä varmasti.

Onhan niitä ihmisiä jotka pilanpäiten äänestävät pähkähulluinta ehdokasta jonka tietää mutta kyllä sittenkin 99% ihmisistä perustaa äänedtyspäätöksensä siihen että äänestämässä henkilö edustaa samaa ajatusmaailmaa kuin itsekin.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kyllähän vihreiden kannattajakunta varmaan tarvitsisi Suomen ikioman Gretan idolikseen. Kuka se olikaan joka sanoi, ettei yleisen typeryyden määrää voi milloinkaan yliarvioida.

Sitten käytäisiin kilpajuoksua kahden kehitystrendin välillä. Yhtäältä romahtaisi vihreiden vähäinenkin vakavasti otettava kannatus ja vain vouhottajat jäisivät jäljelle. Toisaalta tuhoutuisi yhteiskunta sikäli kun uskossaan vahva sisäministeri saisi jotain ohjelmansa mukaista konkreettista aikaan. Kumpi ehtii ensin, vihreiden järkiintyminen vai valtakunnan korjaamaton hajoaminen.

Vihreät ovat viisaimmillaan silloin kun ovat vaarattomimmillaan. Ihana juttu tuo Elokapina, joka jaksaa huutaa tunnustuksellisia rukouksiaan yhteen ääneen rytmissä. Siinä on vihreille jotain esimerkillistä -- täysin tyhjää, typerää, mutta ah niin tyydyttävää touhua, tosiaktivismia ihan viimeisen rituaalivivahteen päälle. Sitä valtakunta tarvitsee enemmän, jotta nuoriso olisi poissa pahemmasta pahanteosta.

Runoilija oli niin oikeassa. "Parodia on jo kauan ollut mahdotonta. Ne tekevät sen itse."Anonyymi kirjoitti...

Ano Nyymin jutun olen kuullut kerrottavan laulu- ja soitinyhte Hurriganesista, olivat lähteneet keikalle reperbahnille ja keikka oli mennyt kosteaksi ja hieman pitkäksi. Aamulla siten Remua oli kiinnostanut mihin oltiinkaan päädytty...

Iris-rukka kyllä päästää sammakoita, hupia odotettavissa. Toisaalta fatima diarrhea olisi ollut vielä parempi valinta, vielä tyhmempää settiä olisi tullut.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Eikös sisäkanisteriksi olla istuttamassa hanhikoordinaattori Mikkosta? Ei ainakaan mikään meno järkevöidy ja saataapi mennä kahelimmaksi. Tosin olen aikalailla varma ettei Mikkoska saa tehdä ensimmäistäkään suurempaa päätöstä tai linjausta ilman fuhrerin siunausta ja konsultaatiota.
Tässä vähän pohdiskellut tuon egokapinan toimintaa ja tullut siihen johtopäätökseen, että ilmiöhän ei ole mitenkään uusi eikä myöskään toimintatavat.
Samankaltainen kakaroille ja muille keskenkasvuisille suunnattu liikehän oli "rauhanliike" -70 ja -80 luvulla.
Taustallahan hääräsi silloin vahvasti KGB ja rauhanideologiassaan vahvoja käytettiin härskisti hyväksi neukkulan jo silloin edistyksellisessä hybridivaikuttamisessa.
Nythän faktat tiedetään ja silloiset aktiivikellokkaat häpeävät lapsellisuuttaan.
En ihmetteli ollenkaan jos nykyisen ilmasto-angstin ja etenkin elokapinoinnin taustalta löytyisi jälleen sama tuttu KBG, onhan liikkeen pääguru lähes jokapäiväinen haastatteluvieras " riippumattoman" Putinmedia RT-kanavan ohjelmistossa.
Rahoituskuviot ovat kanssa vähintäänkin hämäriä ja omien puheidensa mukaan organisoimaton liike on mitä ilmeisemmin sittenkin aikalailla lähes puolisotilaallisesti organisoitu ja hierarkinen.
Voipi tulla lapsukailla vielä aika jolloin joutuvat miettimään miltä tuntuikaan olla hyödyllinen vedätettävä ja idiootti.
Mene ja tiedä. Mitä nyt tällasen varttia vaille eläkeukon horinoita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle, Seppo Oikkoselle, Pyssymiehelle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

TR: 4.873 ääntä Pirkanmaan vaalipiiristä. Iiriksiä äänestäviä yliopistotyttösiä riittää ja niitähän hallituksemme haluaa aina vain lisää.

Seppo: Totta puhut. Me vaan ollaan tilanteessa jossa persuja lukuunottamatta yhdenkään puolueen edustajat eivät uskalla kritisoida järjettömimpiäkään vihreiden ideoita.

Pyssymies: Fatimiahan veikattiin varapuheenjohtajaksi mutta oliskos äänet menneet Iiriksen kanssa ristiin? Hurriganesista puheenollen: Niin Cisse ja Albert ovat olleet tups´ahossa jo yli 30 vuotta. On tuo ajan kulku vaan järkyttävän nopeaa.

Joppos123: Uutta sisäministeriä en osaa vielä varmaksi sanoa mutta kyllähän Ohisalo naruja vetelee koko ajan. Se, mitä tuumit egokapinasta pitänee paikkansa ja tuo termi ”hyödyllinen idiootti” on aivan yhtä ajankohtainen kuin joskus 1970-luvullakin. Valitettavasti niitä vaan tuntuu löytyvän loputtomasti.

Qroquius Kad kirjoitti...

Minäpä yritän kertoa vitsin:

Iiris Suomela on älykäs, viisas ja järkevä, monipuolisesti ja laajasti sivistynyt, harkitseva ja kypsä aikuinen nainen. Hän on siis loistava valinta mihin tahansa poliittiseen johtotehtävään.

Ei tämä nauratakaan.
Itkisin jos kehtaisin, sanoi Tony Halme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, tuo oli sellainen ”killing joke”. Eipä nykyisin muita paljon keksikään. Varsinkin kun kyseinen nainen ei ole mikään poikkeus vaan arkkityyppi.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan Suomela olisi hyvä valinta puolueen johtoon vaaleja ajatellen. Luulisi että loputkin ns järkivihreät (jos heitä on enään jäljellä) äänestäisivät jotain muuta puoluetta.
-JUSSI-

Pate kirjoitti...

Terve! No enpä yllättynyt. Olen varma siitä, että kun sukkahousu jallituksessa on Vogue ministeri esitellyt tissivakoa, niin tämä pistää paremmaksi. Sillä on isommat tissit. Joita jossain kuvissa esittelikin. Ja haukkui miehiä sovininisteiksi. Ja tämä pimpulahan kailotti, että ei kiinnosta yli 50:ten asiat. Darraa kompaten. Sanokaa sanoneen. Ennen vaaleja tissit on esillä. Muuta kun ei olekkaan.

J. Jörgensen kirjoitti...

Mielenkiintoista sinänsä, että jos nk avainministereinä pidetään pää-, valtiovarain-, sisä-, ulko- ja perhe ja peruspalveluministereitä, niin näistä viidestä pestistä kaksi (40%) on vihreillä; tämä siis runsaan 10%:n kannatuksella. Eikä siinä mitään, jos kyseiset ministerit olisivat täysjauhoisia tolkun ihmisiä, joille Suomen ja suomalaisten asiat olisivat etusijalla. Vaan kun molemmilla on oma agendansa, jossa kansalaisten etu tuntuu olevan kovin sivuseikka.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät pienentävät "hiilijalanjälkeä" tappamalla kansalaisia viluun ja nälkään, köyhimmästä päästä alkaen. Sehän käy kätevissä kuukausierissä kun "haittaverot" nostetaan tappiin. Loppuu köyhiltä syöminen ja lämmittäminen, varmaan asuminenkin katon alla. Muuten en vaan tiedä mikä on hiilijalanjälki. Orgaanisen solun sideaine on hiili. Me olemme hiiltä ja syömme hiilipohjaista ravintoa. Kun hiili otetaan pois, meitä ei ole.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Joppos, eikös sen egokapinan taustayhdistyksen posti jaeta osoitteeseen ja henkilölle jolla on vahva yhteys rauhanpuolustajiin? näin jostain olin lukemani.

Pate kirjoitti...

Jörgensen. Niin. Tämä mahdollistettiin kusetuksella. Oli metoota jne. Oli nuorisoa rähmällään tuomiokirkon edustalla. Oli Somalia kiljumassa, että me rakensimme kaiken tämän, oli Ylen propaganda tervasta, että olemme syyllisiä. Jne jne. On Ylen dokkaria kaikesta, mikä sotii isänmaallisuutta vastaan, on syyllistävää paskaa kantismiestä vastaan, heti perään juttua mussukoista Afrikasta/lähi-idästä, jotta ihanaa. Raiskaukset yms, vittu mitä niistä. Kunhan ovat kantisten tekemiä. Muusta ei väliä. Ohijonot. asunnot ja työpaikat. Positiivinen syrjintä. Vihapuhe. luoja mikä rikos kantis asukkailta. Kuten valtakunnan mulqvisti todisti.

Pate kirjoitti...

Korjaan sen verran, että oma ns agenda ojassa. Vituttaa tuo valtakunnan mulkku. Oma kokemus näistä htin rikollisista lähi-itäläisistä. Olivat entisiä sotilaita/sotapoliiseja. tuomio oli naurettava. uhri kuoli. Parin vuoden kuluttua. Itselläni on ihan jäätävä ns viha, näitä ymmärtäviä kohtaan. Virheet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys JUSSIlle, Patelle, J. Jörgensenille, Anolle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

JUSSI: Vaan kuinka paljon on enää niitä järkivihreitä? Ja vähienkin tilalle tulee 18 vuotta täyttäneitä muodikasta maailmantuskaa potevia tyttösiä.

Pate:

Viesti1: En ole noita tissikuvia nähnyt jos kohta en etsinytkään. En usko niitä ennen maakuntavaaleja tulevankaan. Kas kun vuodenaika on väärä.

Viesti2: Tiivistit hyvin valtamedian, eritoten Ylen linjan asioihin. Ja pannaanpas tähän näytille Ylen toimittajan tanssahteleva näkemys Elokapinan tiimoilta:

https://www.youtube.com/watch?v=2NHkbLKzO8k

On varmaan mukavaa olla perskärpäsenä perskärpästen joukossa.

J. Jörgensen: Et muuten ole ainoa joka tätä ihmettelee. Olisko näin että demarit ja vasurit tuumasivat että vihreät ovat kaikkein härskimpiä ja tekevät likaisen työn parhaiten? Kepun mielipidettä tuskin edes kysyttiin.

Ano: No hiilidioksidistahan ne meuhkaavat. Mutta joo, haja-asutusalueitten elämää pyritään tekemään koko ajan vaikeammaksi. Samoin kuin myös pienempien taajamien.

Thorvald Eskilinpoika: Tähän en osaa sanoa mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Patelle: On juu esitellyt olematonta tissivakoa Voguessa. Siitä herääkin kysymys, että millä ansioilla? Ei ainakaan ulkoisilla avuilla, liekö klaus vihajnnut, että tämä olematon pitää näuýttää maailmalle? No tämä iiris-rukka sitten. Onhan sillä isommat joten vakokin löytyy, ja kuten sanoit, se nähdään vaalien alla, ja tosiaakin, liekö muuta nähtävänäkään. Muuta kuin persvakoäijien mollaamista.
Ja Yrjölle: Taitaa se taannoinen kauhuskenaarioni toteutua vielä pahempana. Sori siitä, ei tämmöisestä vanhasta pierusta irronnut sen parempaa/pahempaa, kun en uskonut maailaman, tai edes virheiden olevan niin .itun tyhmiä. Vaan minkäs teet, kun on elänyt ikänsä niiiin toisenlaisessa maailmassa. Anteeksi.
Huru-ukko
PS. Siirto rutioon ja surumarssi. Aivan sama kenen, kunhan on surumarssi!

Anonyymi kirjoitti...

Elokapinen taustayhdistyksen, jonka rahankeräysrikoksen tutkijan takavrikkopäätöksen perui polpon päällikkö kopperoinen, elonvaalijat ry:n puheenjohtaja on kommareiden/vasemmistoliiton jäsen ja vaikuttaja. Partisaani osaa kertoa paremmin. Linnkiä en osaa laittaa, löytynee näillä vihjeillä.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon otsikkoon, haluatteko kuulla hyvän vitsin. En tiedä onko tämä hyvä vai huono, vanha kysymys kuitenkin: Millä voi erottaa kaksi homoa toisistaan? Rautakangella.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle (meni kommenttimme ristiin) ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Perustellun tunteesi jakaa moni ihminen.

Huru-ukko: Kauhuskenaariot ovat niitä todennäköisimpiä. Valitettavasti. Tiedän myös sen, että Helsingin poliisi jätti tutkimatta kyseisen porukan rahankeruurikoksen. Kyseisestä vitsistä olen kuullut version ruotsalaisesta kapteenista ja luutnantista saunassa.

Anonyymi kirjoitti...

No tuota, ei jättänyt tukimatta, mutta ko. keräyksen rahojen takavrikon tuktinnan ja mahdollisen rikoshyödyn valtiolle saamisen perui/ esti mmuan kopperoinen polposta. Kun pitäähän eloapinoilla olla rahaa jolla koppikovauset maksetaan ja manskulle tuodaan soijanakkeja,
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Totta. Ja muun muassa samantasoisen rahankeräysrikoksen vuoksi muuan Janitskin kuskattiin aikanaan Andorrasta Suomeen väkisin. Syöpäsairaana. Vaan kenenkä käskystä kyseinen kopperoinen mahtoi päätöksensä tehdä?

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Elokapinan taustayhdistyksenä toimivan Elonvaalijat Ry:n puheenjohtaja on Suomen Kommunistisen Puolueen (SKP) ylöjärveläisaktiivi Minna Mentula."

"Mentula antoi tuolloin Ylelle haastattelun omilla kasvoillaan kertoen osallistuneensa tapahtumaan. Hänen tulkintansa mukaan tilaisuus oli ”rauhanomainen mielenosoitus”, vaikka tapahtumasta kuvatut videot todistavat aivan muuta."

"Hän myös kertoo Kommunistisen Nuorisoliiton olleen mukana järjestämässä tapahtumaa. Hän oli itse tuolloin kyseisen yhdistyksen jäsen, mistä voi tehdä johtopäätöksen, että Mentula oli itse mukana järjestämässä mellakkaa."

Anonyymi kirjoitti...

avot sano ryssä kun vitun näki.. vot vot kun kaksi. tulipahan vaan jostain syystä vanha vitsintynkä mieleen puheena olleista huippupoliitikoista.

kiitos ja anteeksi
Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon vihreät!

Erästä tohtorismiestä lainatakseni: voisiko mikään mennä pieleen?

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Sepille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Thorvald Eskilinpoika: Joo, näyttää olevan sekä SKP-aktiivi että yliopiston tuotos. Eli etsikkoaikaansa elävä elämysmatkailija.

Sepi: Vitsi otettu vastaan. Toisaalta jos niitä on kaksi niin sitten siinä mieskuntoa kysytään. Aikanaan muuten Radio Jerevan-vitsit olivat loistavia. Neuvostoliitossa. Nythän niitä voisi kertoa meillä.

Tapsa vaan: Eräs ei-tohtorimies vastaa: Kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden politiikka toimii kuin neuvostovalmisteinen perseenpäristin, joka ei mahtunut perseeseen eikä pärissyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Sama perseenpäristin on muuten kyllä laajalti käytössä suomalaisella julkisella sektorilla. Tosin siitä on päätös että se toimii, vaikkei se toimikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Iiris Suomela kertoo itse, hän on tullut opiskelemasta suoraan vihreään puolueeseen taistelemaan ilmastonmuutosta vastaan (Don Quijote). Tuo kertoo paljon ja kaiken. Hän ei ole elänyt ilmeisesti päivääkään reaalimaailmassa saati tehnyt oikeaa tuottavaa työtä. Virheissä se lasketaan eduksi.

thinker Dill kirjoitti...

Radio YLEnannolta kysytään: Onko se totta, että Helsingissä Mannerheimintiellä jaetaan ilmaiseksi Tesla-merkkisiä henkilöautoja?

Ja radio YLEnanto vastaa: Kyllä se on aivan totta. Paitsi etteivät ne ole Tesla-merkkisiä henkilöautoja, vaan sähköpolkupyöriä. Eikä niitä jaeta ilmaiseksi, vaan niitä varastetaan.

Jervania mukaellen.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyajan yhä hullummaksi käyvää touhua katsellessa, voi tuntea kiitollisuutta siitä, että on saanut elää suurimman osan elämästään tolkullisessa yhteiskunnassa. Samalla suututtaa ja pistää vihaksi, että kaikenlaiset märkäkorvat ja idealistiset tyttöset on päästetty pilaamaan hyvä maa. Miten he ovat saaneet tällaisen vallan? Valtaahan ei kuulemma anneta, vaan se otetaan. Olisi mielenkiintoista tietää, minkälaisia lehmäkauppoja hallituksessa tehdään, mutta sitähän ei meille kerrota. Taitaa olla jo puhki kulunut juttu, mutta meitä kasvatetaan kuin herkkusieniä eli pidetään pimeässä ja syötetään p-skaa.

Eipä siis hyvin alkanut tämä lokakuukaan, mutta hyvää viikonloppua kuitenkin kaikille! Ruska on kauneimmillaan, nautitaan edes siitä!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

No jos kerron vitsin. Onko tämä hyvä, lukija voi päättää.

Kaukaisessa pohjolassa kämpillään elävä Aslak kärsi pitkinä kaamosaikoina naisen puutteesta. Hän päätti tilata postimyynnistä pumpattavan Barbaran.

Tätä pakettia Aslakille jänkien taakse alkoi toimittaa posteljooni Timo. Postimiehen taival oli pitkä, ja Timo päätyi postinkuljetusreissullaan eräkämpille yöksi. Ja ilta oli pitkä sekin. Timo katseli kuljettamiaan paketteja, ja hänen huomionsa kiinnittyi Aslakin tilaamaan pakettiin. Mies ei malttanut olla avaamatta pakettia hienovaraisesti, ja kun sisältö paljastui, hän ei malttanut olla testaamatta Barbaraa.

No, asiallisena miehenä Timo pyyhki jälkensä ja pisti Barbaran mahdollisimman hyvin entiseen kuosiinsa käytön jälkeen ja sulki paketin. Seuraavana iltapäivänä hän sai toimitettua postin Aslakille.

Sitten keväällä, kuukausin päästä posteljooni tapasi Aslakin, ja kavereita kun olivat tai ainakin hyvän päivän tuttuja ja kun selkosilla asiat puhuttiin asioina, Timo kysäisi Aslakilta:

- Olin näkevinäni alkutalvesta sinulle kantamastani paketista, että olit tehnyt tilauksen, joka helpottaa miestä pahimmassa hädässä. Miltä se tuntui?

- Kyllä se paremman puutteessa meni, Aslak sanoi, ihan aidolta tavara tuntui ja sain siltä tippurinkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, thinker Dillille, Rouva Anolle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Oikeastaan vihervasemmistossa se ei enää ole vain etu, vaan myös välttämättömyys. Sillä reaalimaailmassa eläminen saa ihmisen aikaa myötä ajattelemaan epäilyttäviä ajatuksia.

thinker Dill: Kun vihapuhejahti pääsee lopputulokseensa ei meillä paljon muuta olekaan kuin oma Radio Jerevanimme.

Meiltä kysytään: saako Järjestelmäpuoluetta arvostella?

Me vastaamme: periaatteessa kyllä, mutta kotona on mukavampi asua.

Rouva Ano: Sehän tässä surullisinta on että Suomessa on jo hirvittävän paljon nuoria ihmisiä joille tämä mielettömyys on normaalitila. Ja tarinat järkevästä Suomesta heille samaa kuin meille Kalevala. Mutta nautitaan porukalla syksystä. Nyt kun se on parhaimmillaan eikä loskakelit ole vielä alkaneet.

Ano2: Joo, tuttu vitsi. Suvaitsevais-tiedostavan näkökulman mukaisesti se menettelisi jos antisankarina olisi suomalainen peräkammarin poika. Mutta kun siinä olikin saamelainen niin vihavitsin puolelle vilahti.