torstai 30. syyskuuta 2021

LAITTOMAT LÖYLYT JA TERRORI-ISKU

Pinnanmaan maakunta, Huitsinnevadan Örnätjärvi, joskus tuonnempana…

Mikäs olisi mukavampaa kuin istua kesämökkinsa terassilla saunatauolla ja ottaa siinä samalla tölkillinen Tsuhnan Kostoa? Näitä tuumailee moni ja tuumaili myös Kutvosen Kake – muuan Ykän ja Lötjösen hyviä kavereita muuten – joka asusteli vaimonsa kanssa omassa rivitalokaksiossa Huitsinnevadassa. Kun lapset olivat lähteneet maailmalle niin pariskunta vaihtoi isomman asuntonsa pienempään, osti rivariasunnon ja laittoi kaupan voiton siihen että osti rantatontin Lälläveden rannalla.

Osaavana kirvesmiehenä Kutvoselle ei ollut kovakaan homma rakennella se unelmien mökki. Eli itse asiassa vähän parakkia isompi lautamökki jossa oli laveri, pöytä, pari tuolia, kamiina, kaasuliesi, kaasujääkaappi ja hieman säilytystilaa. Sekä tietysti mökin päädyssä oleva pieni sauna joka sai pesuvetensä käsipumpulla Lällävedestä. Sähköä mökille ei tullut. Pienet aurinkopaneelit antoivat virtaa lampulle ja läppärille. Viihteestä vastasi pieni matkaradio jossa kuului luonnollisesti Huitsinnevadan paikallisradio.

Tällä askeettisella mutta äärimmäisen mukavalla mökillään Kutvoset nauttivat olostaan kaikessa rauhassa, keskittyivät pitämään huolen omista asioistaan eivätkä millään tavalla häirinneet muita. Mikäs tässä oli istuskella saunatauolla? Mikä voisi häiritä sitä? Ei niin mikään.

Paitsi Pinnanmaallakin aika ajoin esiintyvä vahinkoeläin.

Pinnanmaan ulkopuolelta tullut viranomainen.

Voimasavuke Bostonia sytyttävä Kutvonen huomasi että mökin pihalle ajoi poliisiauto ja sen perässä ajoi sellainen muodikas sähköauto. Ja – perkele – sehän ei tiennyt mitään muuta kuin jakkupukuhirviötä. Poliisiautosta marssi mökin eteen Kutvosen vanhat tutut eli vanhemmat konstaapelit Köyriäinen ja Lärvänder jotka sanoivat varsin nolon näköisenä:

- Niin tota Kake… tossa patterikananmunassa on kärsänsä ihmisten asioihin tunkeva virkahenkilö Anni-Inkreetta Läärälä-Nälvén ympäristömoralisointi- ja yleisjeesusteluministeriöstä. Nuo harpyiat kun eivät suostu menemään minnekään ilman poliisipartiota mutta niillä on kovasti, niin kovasti asiaa. Niin että yritä nyt olla leipomatta sitä turpaan ettei meidän tartte puuttua mihinkään. Me ei ihan tosissaan haluttaisi. Sinä kun olet kovasti tolkun mies.

Anni-Inkreetta Läärälä-Nälvén saapui paikalle ilmeellä jossa aisti sen, että mehiläiskuningatar katseli työläismehiläisiä. Syöttiläs katsoi syöttäjiään suurella halveksunnalla.

- Niin tämä on teidän kesämökkinne?

- Kai se on teillä tiedossa kun olette osanneet tänne tulla? Vai luuletteko että me ollaan murtauduttu jonkun toisen mökille?

- Olette rakentaneet tämän vuosi sitten?

- Niinhän siellä papereissanne epäilemättä lukee.

- Niin lukee. Ja niiden papereiden mukaan mökkinne lämmityksenä toimii puukamiina ja puulla lämpiävä saunan kiuas. Koska mökkinne tulkitaan uudisrakennukseksi niin tämä lämmitysmuoto on laiton.

- No milläs me sitten tämä lämmitetään?

- Ilmastoystävällisellä sähköllä tietenkin.

- Jaa että ihan sähköllä? Otin selvää siitä että jos tähän mökinräähkään vetää sähköt niin se kustantaa 18.000 euroa. Eihän tää mökkikään maksa niin paljoa. Tää kun on täysin itse tehty.

- Mutta valtiohan antaa teille lämmitysmuodon vaihtamisesta kompensaatiorahaa.

- Jep. 1.800 euroa. Paljonkos jää omalle kukkarolle?

- Mutta ympäristöministeriön poliittisesti valveutuneet asiantuntijat ovat arvioineet että tuo puun polttaminen tappaa vuodessa 200 suomalaista. Ymmärrättekö, että te olette murhaaja?

Näytti siltä että Kutvosta oltiin varoitettu virkahenkilön vierailusta. Ettei vaan ne perkeleen poliisit? Niitten lojaalisuuteen ei ollut luottamista. Ainakaan täällä Pinnanmaalla. Takapajuisten ihmisten takapajuisella seudulla. Sillä Kutvonen kävi mökissään ja kävi hakemassa printatun paperinipun jonka hän antoi Läärälä-Nälvénille:

- Ja tuossa on puolestaan Hömpstadin Vähänköehkäopiston tutkimus jonka on tehnyt ylempi aivoräätäli Veikko Vopakki. Siinä todistetaan että järjettömien sääntöjen ja virkakoneiston niiden pilkuntarkan nussimisen vuoksi Suomessa kuolee vuodessa 1.800 ihmistä totaalisen vittuuntumisen takia tapahtuviin veren väärinpäin kiertämisen aikaansaamiin komplikaatioihin. Eli murhaaja tällä tontilla kyllä on, mutta sillä on jakkupuku päällä ja korkokengät jalassa.

- Mutta te rikotte myös ilmasto- ja ympäristötunnelakia. Koska teillä on kaksi erillistä asuntoa niin te osoitatte selkeästi piittaamattomuutenne valveutuneitten kansalaisten ilmastotunteita kohtaan. Se aiheuttaa ahdistusta ja sairastumisia.

- Joo, osoittaa sekä piittaamattomuuteni että syvän halveksuntani. Tartteeko minun ja vaimoni ruveta todellakin elämään joidenkin helsinkiläisten koliikkiämmien hormonitoiminnan ylikierrosten mukaisesti?

- Kyllä tarvitsee. Sillä me elämme interperspirationaalisessa yhteiskunnassa eikä missään toksisen maskuliinisessa insinööritodellisuudessa.

- Mites muuten teidän valveutuneitten kansalaisten lennot etelään? Eikös niihin puututa samassa määrin kuin johonkin perkeleen saunan pesään?

- Se on aivan eri asia. He ovat interperspirationaalisen kehittyneen yhteiskunnan kannalta välttämättömiä työtätekemättömiä iskutyöläisiä. Heillä on ansaittu oikeus lomailemiseen. Mutta teille puolestaan on tulossa äärimmäisen ankara rangaistusverotus.

Samassa paikalle tuli vanhempi konstaapeli Köyriäinen joka sanoi virkahenkilölle:

- Nyt on kuulkaa niin että meidän poliisien täytyy lähteä välittömästi. Örnätjärvellä on käynnissä terrori-isku. Mutta tehän voitte jäädä selvittämään asioitanne Kutvosen kanssa keskenänne.

- Jaa minäkö jäisin yksin tommosen… tommosen käppäukon kanssa? Täällä jossain hevonvitunkuusessa? Eihän tästä puutu kuin hörökorvainen banjonsoittaja. Ei tule kuuloonkaan.

Kärsänsä ihmisten asioihin tunkeva virkahenkilö Anni-Inkreetta Läärälä-Nälvén ympäristömoralisointi- ja yleisjeesusteluministeriöstä sipsutteli korkokengissään sähköautolleen mutta huusi vielä Kutvoselle:

- Tämä ei sitten jää tähän!

Kutvonen tuumaili itsekseen että kyllä se muuten saattaa jäädä ja kävi hakemassa mökistään kännykän…

Poliisiautossa:

Köyriäinen ja Lärvänder kuuntelivat ajaessaan poliisin johtokeskuksen raporttia:

Ympäristömoralisointi- ja yleisjeesusteluministeriön ilmastotarkkailudrooni on huomannut Örnätjärvellä osoitteessa Vemppan-tumppasentie 8 hälyttävää toimintaa josta ovat kiistatta vastuussa Pinnanmaan Lälläntäiseurakunnan lälläntäiterroristit.

Osoitteessa asuu n. 75-vuotias liikuntarajoitteinen eläkeläispariskunta. Paikalle on tullut parikymmentä työhaalaripukuista miestä jotka ovat vetäneet päähänsä Hankkijan lippalakin, huutaneet ”lällähu akpaar” ja sen jälkeen alkaneet aggressiiviset remontointi- ja huoltotoimenpiteet kyseisessä asunnossa ja tontilla.

Koska kyseessä on Kannustetun Vapaaehtoisen Maaltapoistumisprojektin vastainen aggressiivisesti teräaseilla suoritettu toiminta, niin toiminta tulkitaan Supon määritelmän mukaisesti äärioikeistolaiseksi terrorismiksi.

Teillä on tiedossa Pinnanmaan Poliisin harjoittelema protokolla näitä toimia kohdatessanne. Toimikaa protokollan mukaisesti. Tarvitsetteko tukipartioita?

- Ei tarvita. Kyllä meillä on homma hanskassa. Partio HUI-5 kuittaa.

Köyriäinen ja Lärvänder ajoivat Vemppan-tumppasentielle ja huomasivat että terroristiseksi toiminnaksi luokiteltu toiminta oli täydessä käynnissä. Porukasta osa oli korjaamassa talon ränsistyneitä ulkorappusia, yksi oli katolla nuohoamassa hormeja ja suurin osa oli tekemässä klapikoneella paikalle kuskattua traktorikärryllistä puita haloiksi. Osa piti paikalla kenttägrilliä jossa paistettiin makkaraa. Eläkeläispariskunta oli juuri syömässä makkaraa erinomaisen hyväntuulisena.

Poliisit nousuivat autoistaan ja huusivat:

- Lälläntäiterroristit! Onko teillä jonkinlaista johtajaa täällä?

Poliisien luo saapui noin kuusikymppinen mies, Väinö Vituttes, poliisien vanha tuttava metsästyshommista:

- No eihän meillä varsinaista johtajaa ole mutta kun minä olen rakennusmestari niin minä olen tässä hommassa vähän niin kuin kymppinä. Niin että lällähu akpaar vaan teillekin.

- Toimintanne on luokiteltu suojelupoliisin toimesta sekä ympäristömoralisointi- ja yleisjeesusteluministeriön määräyksestä terroristiseksi. Esitämme teille poliisin ehdottoman vaatimuksen. Teidän on lopetettava terroristiseksi luokiteltu toimintanne neljäntoista vuorokauden kuluessa. Mikäli ette suostu poliisin vaatimuksiin, niin poliisi lopettaa neljäntoista vuorokauden kuluttua toimintanne voimakeinoin. Suostutteko poliisin vaatimuksiin?

- Jo vain suostumme. Eihän tässä urakassa mene kuin pari päivää. Ja nyt kun on nuo viralliset protokollat hoidettu pois tieltä niin ottaaks jätkät slörvänderiä? Olis Lälläveden Läski & Leivonnaisen perinteistä vanhan ajan käyrää.

- No totta helepuatenassa otetaan.

Syötyään maittavat makkarat poliisit ottivat yhteyden poliisin johtokeskukseen:

- Lälläntäiterroristit ovat suostuneet poliisin vaatimuksiin ja poistuvat paikalta annetun aikarajan puitteissa. Tilanne täysin hallinnassa. Lisätoimenpiteitä ei tarvita.

- Kuitti. Ilmoitetaan tämä Helsinkiin. Sitä miellyttävällä tavalla. Takertumatta tarpeettomiin yksityiskohtiin.

- Vaan entäs ne kyttädroonit?

- Sattumoisin Örnätjärven Erämiehet suorittavat alueella koeammuntoja pienriistaohjuksilla. Kerrankos se vahinko sattuu. Tai toisen ja kolmannenkin kerran.

- HUI-5 kuittaa.

Köyriäinen ja Lärvänder totesivat partioautoon noustuaan että vaikka poliisin tehtävissä Pinnanmaallakin oli tiettyjä, ulkopuolisten viranomaisten aiheuttamia haittapuolia niin paras paikkahan tämä oli poliisin hommia tehdä. Rauhallisten ja tolkullisten ihmisten keskuudessa. Aina kun Pinnanmaalla aukesi poliisin virka niin sitä haki muualtakin Suomesta aina noin puolitoistatuhatta poliisia.


Samaan aikaan Kutvosen mökillä Lällävedellä…

Kutvonen oli kaivanut kännykkänsä, sytyttänyt voimasavuke Bostonin ja soitti ensiksi kaverilleen Pöntisen Pavelle joka oli taitava ja kokenut metallimies:

- Morjens… mökillä joo… kuule, viittitkö joutessasi väsäillä mulle rautaputkesta sellaisen mökkitieni levyisen sulkupuomin… joo… ja sitten jos vielä teet kyltin jossa lukee ”Tie ja mökki tuhoutuneet ilmastomuutoksen vuoksi”… okke… kiitos…

Seuraavaksi hän soitti maanrakennusyrittäjä Pätisen Pentille:

- Terve… joo… kuule, viititkö kaivaa sen meikäläisen mökkitien viisitoista ensimmäistä metriä semmoselle metrin montulle… joo, siihen mutkaan saakka missä on se tuuhea häpelikkö… ja sitten siinä vieressä on se puro… joo, siinä itäpuolella… jos kaivat siitä ojan sitten siihen monttuun niin että siitä tulee lampi… siinä on sitten kyllä rumpu että vesi pääsee pois mutta tekee mukavan lammikon… jaa milläkö minä mökille… siinä lähellä on vanha mettätien pohja… siitä kun ottaa häpelikköä pois niin kyllä siitä pääsee mönkkärillä ihan mukavasti… mutta korkokenkäiset koliikkinaiset ei enää pääse… ai kävikö… mitäs luulet… joo, täällä hipit ei hillu eikä anarkistit askartele…


14 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Sattui silmiini tässä tarinassa (muiden muassa) yksi kohta, eli seuraava "Mutta ympäristöministeriön poliittisesti valveutuneet asiantuntijat ovat arvioineet että tuo puun polttaminen tappaa vuodessa 200 suomalaista". Tämäntapaisia laskelmia sielä vihreältä puolelta tulee kovinkin helposti. Niiden paikkansapitävyyteen ja perusteisiin en ota kantaa kun niitä ei koskaan esitetä, mutta totena ja päätöksenteon perusteina niitä kaupitellaan. Mutta sitä minä ihmettelen, että on se kummallista se poliittinen matematiikka (erotuksena oikeasta matematiikasta joka ei ole kummallista vaikkakin joskus varsin vaativaa) kun tuollaisia jo perusteiltaankin varsin vaikeasti määriteltäviä ja todennettavissa olevia laskelmia pystytään tuottamaan varsin helposti mutta sellaisia suhteelliswn yksinertaisia laskelmia kuin maahanmuuton kustannukset ei saada millään aikaiseksi vaikka kuinka yritetään. Ja perusteluksi esitetään, että sellainen on aivan tavattoman hirmuisen vaikeaa. Ja kuitenkin ne kaikki majoitus- ja sosiaali- ja terveydenhuolto- ja oikeusapu- ja muut kustannukset julkisen hallinnon toimijoiden budjeteista ja kirjanpidosta ja ovat sieltä erilaisilla menetelmillä ja pienellä vaivannäöllä hyvinkin tarkkaan ja luotettavasti haettavissa. Kun sitten moisen selvityksen tekee joku Pauli Vahtera (kunnioitettava suoritus yksityiseltä henkilöltä) tai Suomen perusta (jonka resurssit eivät nekään valtaisat ole) niin eikös riennetä väittämään, että ei se noin ole. Mutta sitä ei enää saada aikaiseksi, että esitettäisiin miten se on, ja missä on virheitä ja mitkä olisivat ne oikeat tiedot.

Ei sitä turhaan sanota että kun tahto puuttuu niin kyky puuttuu mutta silloin kun tahtoa on, mikään ei ole mahdotonta.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä hallitsemattoman maahantulon kustannukset miljardeissa ovat. Laskelmat voisi aloittaa helpoimmasta päästä josta ne ovat parhaiten todettavissa. Oikeudenkäyntikulut korvauksineen jotka jäävät veronmaksajille plus vankilakulut. Vanki maksaa noin parisataa päivässä.

Talon lämmittäminen sähköllä on melkein rikos josta rangaistaan veroilla. Sähköauton lataaminen samasta töpselistä on taas kunnioitettava ekoteko. Siinä yksi vihreä ristiriita lisää.

Leikkipartisaaneja Mannerheimintiellä eilen vilkaisin töllöstä. Voi rassukoita. Tuli hiilijalanjälkeä ja kustannuksia mutta niitä ei nyt lasketa. Media saa nykyisin kauniista kesäillastakin "ilmastokriisin" joka näyttää menevän heikkopäisiin kuin häkä. Ja influenssasta epidemian joka tarvitsee heti miljardeja rokotteita ja 48 tehosterokotetta jotka pitää jokaisen ottaa kun viranomainen sanoo. Siitä annetaan passi jota ilman ei pääse kohta minnekään. Rupeaa muistuttamaan valtioista joita on sanottu olevan totalitäärinen kansan kontrolli. Eri selityksillä tehtynä se ei muuta itse asiaa.

Juha Kivela kirjoitti...

Strix Senexiltä hyvä kommentti.

Onhan niin, että kun se on pois kantasuomalaiselta veronmaksajalta, häneltä ja kantaväestöltä ylipäätään, niin sellaisia laskelmia ei poliittisesta tahdonpuutteesta johtuen tehdä. Totuus ei miellyttäisi. Totuuden peittelemiseksi poliittisella taholla ajatellaan, että ehkä tuo persnetto toivottavasti muuttuisi joskus ajan saatossa saataviksi... Muuttuu tahi ei, mutta siinä prosessissa on jaettu kansaa kahtia, rikottu yhteiskuntasopimusta, ihmisoikeuksia ja "murhattu" kantaväestön tulevaisuutta. Toisaalta tulonsiirrosta nauttiva maahanmuutto- ja elinkeinoteollisuus (erityisesti rakennusalalla ja yksityisessä sosiaali- ja terveydenhuollossa) ei myöskään tahdo tuollaisia laskelmia julkaistavaksi, koska se paljastaisi kuinka veronmaksajan varoja käytetään eräissä piireissä täysin härskisti oman liiketoiminnan kassavirran kasvattamiseen.

Ihmettelen suuresti sitä, kuinka erinäisiin virkamiestehtäviin aamuisin heräävät jaksavat jatkaa päivästä toiseen itselleen ja ympäristölleen vastuullista valehtelua, joka näyttäisi olevan virkamieskuntaan hakeutumisen välttämätön vahvuus. Tuo itselleen valehtelu, jos mikä, täyttänee ympäristötunnelain rikkomisen mennen tullen...

Anonyymi kirjoitti...

Ykän jälleen kerran mainioon tarinaan esitän vain yhden korjauksen. Jakkupuvut taitavat olla jo historiaa, kun seuraa esim. maata johtavien naisten, erikoisesti päämadamen pukeutumista; useinmiten näyttää siltä, että jalkaan on jääneet mieheltä lainatut mustat kalsarit, vaikka niitä hienommalla nimellä legginseiksi kutsutaankin. Eipä tämäkään uusi muoti ole omiaan herättämään vaikutusta, että maan asioita hoitavat vakavasti otettavat henkilöt. Kaikenlainen arvovalta puuttuu, mutta eipähän sitä olekaan. Kuvitelkaapa tilannetta, että eduskuntaan tulisivat miehet näin tasa-arvon ja unisexin aikaan samanlaisissa vetimissä!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Selitys Strix Senexin ihmettelemiin asioihin lienee tämä:
Monien poliitikkojen mielestä kehitysmaalaisten maahanmuuttajien vastaanotto ja heistä huolehtiminen ovat niin tärkeitä velvollisuuksiamme, että niiden kustannuksia ei edes pidä laskea. Toisaalta he kuitenkin pelkäävät, että jos kustannusten suuruus julkisesti kerrottaisiin, nykyinen maahanmuuttopoliitikko ja nuo poliitikot itse menettäisivät kannatustaan. Sen vuoksi jos kustannuksia kuitenkin kysellään, on vastattava ympäripyöreästi tai annettava ymmärtää, ettei se kovin kalliiksi tule, ainakaan henkeä kohti, siis jaettuna suomalaisten veronmaksajien lukumäärällä.
Jos joku kuitenkin ryhtyy niitä laskemaan, hänelle väitetään, että hänen laskelmansa on virheellinen. Mikä sinänsä saattaa olla tottakin, päinvastaisella tavalla kuin epäsuorasti annetaan ymmärtää: kokonaiskustannukset ovat vielä suuremmat kuin mihin yksityishenkilöt ovat laskelmissaan päätyneet, sillä hekin ovat unohtaneet joitakin kustannuseriä. Esimerkiksi se, kuinka suuri osa julkisten paikkojen kunnossapitokustannuksista johtuu maaaahanmuuttajajengien harjoittamasta ilkivallasta, ei ole aivan helposti selvitettävissä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Virkavallan kysyessä lälläntäiterroristeilta kuka heitä johtaa, kuuluu vastaus ettei meistä kukaan ny silleen johtaja ole, mutta minä olen vastuussa;
jonkunhan täytyy olla.

EgoNapinoitsijoilta kysyttäessä johtajaa vastauksen tietää jo etukäteen. Heillähän on länsimaailmanlaajuinen hierarkia osana Global Executioners (vai mikä sen nimi oli?) -terroristijärjestöä.
Suomen maajohtajana toimii Rakkauden, Sisäisen Turvallisuuden (mutta kenelle?) ja Maahanmuuton ministeri hilpeä Huti-Maisa I Herself.

Vastuussa ei ole kukaan. Miksi olisi? Sitäpaitsi Hyvänteolla ei saa olla hintalappua eikä rasisteille perustella yhtään mitään!

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuton kustannuksista pitäisi välikysellä hallitukselta. Ja tivata, että mitäs se tekee prosentuaalisesti vuositasolla. Tuo ilmaisu on TM Ay-änkyrä.

Kuolemista voin esittää ihan yhtä pätevää Stetson-menetelmän tuottamaa dataa. Jointtien jämät tappaa 180 valkoselkätikkaa, 2200 pulua, uhanalaisia lokkeja menee himpun yli 100 000, 16 siiliä ja kolme tavia. Soijanakit ovat vastuussa 689 naakan kuolemasta ja naapurin kollin itsemurhasta.

Mökille pitää hankkia agregaatti, ameriikanauton wanaha 7 liran v-kasi, häkäpönttö ja sopiva vanha sähkömoottori. Kierrätystä ja vihreää bio-energiaa. Mökki lämpiää ilmastoystävällisesti ja kierrätys on päivän sana. Ja jakkukalkkunoita voi hieman viiksettää V-kasin jytinä. Pakoputket kun tuottaa saasteita, ne voi jättää vallan pois.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Ano1:lle, Juha Kivelälle, Rouva Anolle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex, Ano1, Juha Kivelä & Ano2: Tämähän oli sinänsä vain fiktiivinen tarina Pinnanmaalta. Juttuja, joita tykkään välillä kirjoittaa. Mutta on selvää että puun polttaminen tulee olemaan vielä liipasimella ja mediahan puolestaan mainosti Supon varoittelevan äärioikeistolaisesta terrorismista vaikka kukaan ei oikein tiedä, että missä se luuraa.

Ja Strix Senexin kommentti oli osuva. Onhan tosi että nuo rahat ovat verorahoja ja ne löytyvät kyllä kirjatuilta momenteilta. Se, ettei niitä ilmoiteta julkisesti johtuu tietysti siitä, että se paljastaisi järjettömyyden kokonaismäärän eikä sitä pystyisi enää kiistämään.

Rouva Ano: Taitaa olla näin, mutta se jakkupukuhirviö on vaan niin osuva termi.

Qroquius Kad: Asiahan on juuri niin kuin sanot. Eipä tuohon lisättävää.

Pyssymies: Niin pitäisi. Tosin arvaan kyllä, mitä hallitus asiaan toteaisi. Eli ”ihmishenkeä ei voi mitata rahassa”. Ei ainakaan etnisesti edistyksellistä ihmishenkeä. Nuo lukemasi ovat muuten Hömpstadin Vähänköehkäopiston vahvistamia niin että turha on kenenkään niistä mussuttaa. Ja ajan myötähän ei tiedä, että kuinka monenlaisia mökkikikkoja syrjäseudulla joutuu käyttämään. Ja pienissä taajamissakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaankaan oo nyt sitten rangaistavaa uhata Toiviaistakaan attentaatilla, kun itse vielä linjaa, että se on ihan fine. Ainakin sellainen parempi uhkailu.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Kyllä vissiin olisi. Kas kun se olisi yksittäiseen henkilöön, eikä määrittelemättömään ryhmään kohdistuva uhkaus.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin Suomen uutisten mukaan Halla-aho ja Huhtasaari oli mainittu nimeltä. Tosin eri viesteissä, mutta kuitenkin.

Jos Toiviaiseen tai Hutisaloon löydetään minkäänlainen kytkös attentaattiviestissä, niin sellin ovi on jo auki. On parempaa ja ei-parempaa uhkailua.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Tällainen tilanne taitaa olla. Vihervasemmistolainen tappouhkaus on vain ”voimakas mielenilmaus”.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan sitten ihan sallitua todeta, että ilmastovouhkaajat sopii tappaa ja kommarit kans? Entäs saako toivoa sitä samaa ryssän kätyreille - alkukielinen termi: ulkomaalaisille agenteille?

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. No eihän toki. Kas kun se ei olisi sitä parempaa väkivaltaa. Nythän muuten ”kehitys” on mennyt niin pitkälle että federalistien mielestä me kansallismielisethän niitä Moskovan kätyreitä ollaan.