tiistai 28. syyskuuta 2021

PELLEKAVALKADI

Niin kuin lukija hyvin tietää, aikovat egoaan ruokkivat ja partisaania leikkivät Egokapina-liikkeen jäsenet panna Mannerheimtien tukkoon. Suomen Uutiset sai haltuunsa videon jossa porukka kehuskelee sitä että he voivat tehdä niin kuin lystäävät. Niin kuin voivatkin. Mutta katsokaapa tarkemmin tuota videolla olevaa porukkaa. Klikatkaa kuva suuremmaksi:

No niin, sitten kuva pienemmäksi ja kysymys: Mitä tuo kapinallista leikkivä porukka saisi aikaiseksi jos sillä ei olisi valtakoneiston ja valtamedian täydellinen tuki? Ei tietenkään mitään. Nuo tyypit eivät ole varsinainen sairaus vaan sairauden oire ja se sairaus löytyy ihmisistä jotka päättävät suomalaisten asioista.

Ja joo, hotellin respassa ei sumenneta noita pärstiä vaikka kyseinen porukka niin vaatikin:

Ovat meinaan niin mielellään paistatelleet valtamediassa omalla, sumentamattomalla pärställään. Siinähän vaaditte. Hotellin respassa vaaditaan että ruokitte egoanne jollain muulla tavalla esim. kiiltokuvia keräilemällä. Niin kuin tytöille on ominaista. Tietyssä iässä. Kunnes ne kasvavat aikuisiksi.

42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä perseestä noita sekopäitä oikein tulee.

QroquiusKad kirjoitti...

Mistäkö noita tulee? Äänestyskopeista, joissa äänestetään Järjestelmäpuolue valtaan taas uudestaan keväällä 2023 antamaan tuollaisten huseerata antirasismin ja ilmastonmuutoksen vastaisuuden nimissä.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä perseestä noita sekopäitä oikein tulee. Kyselee anonyymi. No veikkaanpa että suvakin puosta niitä tulee.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Terve Ykä

Siinä se nyt nähdään,kun ei saanut viime kerralla kaasua käyttää. Yltyvät vain, mokomat paskat.

Kuri kuuluu kouluun, ja jos ei puhetta usko, pitää lyöntiä kestää. Paitsi ei tietty niiden, jotka ovat poliisiministerin erikoissuojeluksessa.

T: Ymmi

Juha Kivela kirjoitti...

Juu, muuan "pääministeri" Sanna Marinin tulisi hallituksineen olla keräilemässä niitä kiiltokuvia. Ei yrittää lapsiaikuisena esittää ja leikkiä, jotain, jota ei todellisuudessa ole. Ei ainakaan Suomen kantaväestölle. Tiedä sitten olisiko siellä kukaan toinenkaan Suomen pääministeri kantaväestölle, koska näyttää vakavasti siltä, että kyseinen virka on täytetty YK/EU/WEF nukella, joka toteuttaa erinäisiä Suomen ulkopuolelta johdettuja ideologisia agendoja, kuten YK2035, YK2021, the Great Reset, Ilmastonmuutos ja mitä niitä kaikkia oikein olikaan...

Niin, ja nythän ollaan sitten ideologista agendaa laittamassa sille kuuluisalle turbovaihteelle luovuttamalla kansallinen verotusoikeus EU:lle. Eräät kovasti tahtovat syventää kommunistista suunnitelmataloutta, jossa tänäkin aamuna puhuvat päät radiossa toitottivat kuinka on ihanaa, että energia tulee maksamaan Suomessa enemmän, jotta keski- ja etelä-Euroopassa voidaan vastaavasti alentaa energian hintaa. Suunnitelmana oli oikein siirtyä globaaliin energia(suunnitelma)talouteen.

Hyvästi Suomi ja Suomineito?! - Takaisin ei enää saada?!

PS. QK niinpä niin... ei taida olla toivoa vuodesta 2023? Betonoitu vihervasemmistolainendemarivalta, jota nyt hehkutetaan kautta Pohjolan ja Saksan?

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Seurasin keskustelua hullujenhuoneelta. Eli eduskunnasta. Äitini kanssa, joka oli vierailulla. Eli perheemme selviytyi 90 luvun lamasta, kun lapsetkin laitettiin töihin. Ja metsistä haettiin marjat yms. Että saatiin syödäksemme. Äitini tehnyt pitkän uran hoitajana. Sanoi vain, etyä hän tietää, mihin suohon on menossa hoitoala. Ja että, on ottanut selvää, sveitsissä saa eutanasian. Maksua vastaan, mikä tulisi silti halvemmaksi, kuin se kohtalo tms , mikä täällä odottaa. Meidän mutsi ei mene näihin laitokseen. Se on päätetty. Valtio tms verenimijä " hyväntekeväisyys " pelleilyt jäävät ilman. Se edestä äitini puolesta taistelemme. 35 vuotta rankkaa työtä. Ja ennen sitä hänen vanhempansa. Kovaa työtä jne.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Ymmille, Juha Kivelälle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1, Qroquius Kad & Huru-ukko: Eiköhän ne ole tulleet ihan siitä samasta portista kuin me muutkin. Mutta syyn siihen, miksi ne voivat kaikessa rauhassa elämysmatkailla kertoikin Qroquius Kad kommentissaan oikein hyvin.

Ymmi: Toivotaan, että noilla ruokahalu kasvaa syödessä ja ne lähtevät riekkumaan johonkin metsästysseuran pikkujouluihin. Tosin metsästysmajat sijaitsevat luonnossa joten ehkä se on noille vähän lähtemätön paikka jo alun perin.

Juha: Onhan niin, että jos Liittovaltioon siirrytään niin kaikki on menetetty. Eihän se Marinia & kumppaneita paljoa haittaa mutta meitä tavallisia ihmisiä haittaa. Kuvitteleeko joku että Euroopassa kiinnostaa se, kuinka tämä Euroopan Takahikiän Perähikiä pärjää?

Ano2: Luulen, että niihin laitoksiin en mene minäkään vaan teen ns. henkilökohtaisen ratkaisun. Työntekijät ovat muurahaiskansalaisia. Akateemiset paskanpuhujat ovat muurahaiskuningattaria.

Juha Kivela kirjoitti...

Anonyymille 28. syyskuuta 2021 klo 20.11.

Surullisena ja jonkin verran kyrpiintyneenä seuraan itsekin tuota tilannetta mm. hoitoalalla. Ei käy oikeus eikä kohtuus Suomessa. Vastaavasti Suomen täytyy saada uusia elätettäviä lennätettynä ja laivattuna Suomeen sellaisella tohinalla, että oksat pois! Helsinki muuttui puolentoista vuoden aikana muuten aivan erinäköiseksi kaupungiksi, liekö koronalla ollut erikoinen vaikutus?! Vauhtia on kuulemma suunniteltu kiihdytettävän loppuvuotta kohden ja ensi vuonna mennäänkin jo ihan eri komennossa... Kantasuomalaisilta tavan kansalaisilta pois ja maahanmuuttajat edellä. Ei oikein, ei kohtuullista. Vääryydellä tätä maata on johdettu ja ajateltu vastedeskin johdettavan. Pitäisikö sitä hieman äänestäjien edes yrittää miettiä asioita ennen sinne äänestyskoppiin menoa? Vai olisiko siitä edes hyötyä? Kykeneekö tavan äänestäjä enää ajattelemaan realistisesti?!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas siinä taas kavalkadi henkilöitä. Henkilöitä, joiden sukupuoli ei taida olla tiedossa ja jotka eivät varmaan tiedä oikein itsekään, miksi ovat olemassa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Sanotaan nyt vielä se, että joku kommentoi mielestäni aika hyvin. Että tämä maa tarvitsee ns romahduksen. Että realiteetit tulevat uudelleen selväksi. En tietenkään toivo mitään kurjuutta tms. Mutta jotenkin on nykymeininki ideologineen hallituksen osalta ns lähtenyt mopo käsistä. Vai pitäisikö sanoa tesla?

QroquiusKad kirjoitti...

Mikäpä on tehdessä omaehtoinen eutanasia etenkin, jos omistaa ampuma-aseen. Onnistuuhan tuo toki muutoinkin, vaikka on enemmän tai vähemmän kuormittavaa itselle ja muille.

Vaan entäpä jos se eutanasian tarve ei varoitakaan, vaan iskee aivoinfarktin muodossa lyöden toispuolihalvaantuneeksi?
Eipä pääsekään enää ase- eikä myrkkykaapille eikä ryömimään junaraiteille. Hirttäytymisestä ei kannata puhuakaan.

Sitten matka vie sairaalan kautta laitokseen, jossa maataan loppuelämä täysissä järjissä mutta puhe- ja liikuntakyvyttömänä, jota kohdellaan vähä-älyisenä.
Silloin sitä ymmärtää sen laillisen ja virallisen eutanasiamahdollisuuden arvon.

Harmin paikka, että vasta sitten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Tapsalle vaan, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Juha: Syytän äänestäjien käyttäytymisestä valtamediaa. Sitä kun lukee – ja vain sitä, ei mitään muuta – suurin osa suomalaisista ja myös pitkälti uskoo lukemaansa.

Tapsa vaan: Mutta sen he tietävät, että juuri nyt on heidän etsikkoaikansa. Se prime time.

Ano: Voi olla, että tarvitsee. Ei kukaan tervejärkinen sitä sinänsä halua, mutta valtakoneistomme on sitä saamassa aikaan joka tapauksessa.

Qroquius Kad: Niin. Näitähän ei voi etukäteen ennustaa. Tuo voi sattua nuorellekin ihmiselle.

Pate kirjoitti...

Suuri kunnioitukseni. Luulin kyynisyyteni/realismini olevan jotain, mitä ei voi selittää. Ja tämä kommentti ei ollut mikään loukkaus. Olet oikeassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Laitetaanpa kyynisyyden lisäämiseksi Maria Ohisalon kiemurtelua aiheesta onko laiton laitonta:

https://twitter.com/joakimvigelius/status/1442543911596019717

QroquiusKad kirjoitti...

Kovasti tuo hilpeä Huti-Maisa tuossa twiitissä hoki valtiovallan kolmijakoa, joka estää häntä ottamasta kantaa asiaan.

Montesquieun kolmijaossahan valtiovalta on jaettu lakiasäätävään valtaan, toimeenpanevaan eli hallitusvaltaan ja tuomiovaltaan. Valtioneuvoston eli hallituksen täysivaltaisena jäsenenä ja sisäministerin asemassa Suomen korkeimpana poliisiviranomaisena hän nimenomaan on se, jolle asia kuuluu.

Hilpeä Huti-Maisa ei siis katso edustavansa toimeenpanovaltaa. Mitä sitten? Lakiasäätävääkö käskyttämällä eduskuntaa säätämään mieleisiään lakeja vai tuomiovaltaa valtakunnanfreisler Raija Toivioretkeläisen kautta, vaikka tämä ei edes kuulu sisäministeriön alaisuuteen?

Vai eikö Huti-Maisa tiedä, mitä valtiovallan kolmijako pitää sisällään? Vai pitääkö hän kanssaihmisiä niin tyhminä, etteivät tietäisi?
Vastaus ei ilmeisestikään ole, ettei välittäisi, koska hän kuitenkin on vastaavinaan kysymyksiin sen sijaan, ettei tulisi haastatteluihin tai käskisi toimittajia pitämään turpaansa kiinni.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ohisalohan suoraan sanoi kannattavansa tuota pellelaumaa nimenomaan sillä, ettei sanonut mitään. Mutta kyllä hän tiesi, mitä teki. Haastattelu oli marginaalikanavalla ja Ohisalo tietää, että valtamedia ei esitä hänelle noita kysymyksiä. Sinänsä oli ihmeellistä kuulla järkeviä kysymyksiä Sanna Ukkolalta. Minä kun muistan hänet jo viidentoista vuoden takaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä mieli on taas käydä yöpuulle, kun tietää, että on kustantanut tuonkin porukan elämistä taas verorahoillaan.

Toivottavasti heidän prime timensä kestää enintään sen 1,5 vuotta enää. Mutta pelkään kyllä, että suurella tod.näk.:llä se kestää vielä pidempään. Sen verran sakeaa on tuo Kokoomuksenkin touhu.

Tapsa vaan

tira kirjoitti...

"Korostamme että olemme hierarkioton eikä meillä ole johtajia". Höpö höpö. Ihan samaa kamaa kuin stallerillakin. Muutama - ehdottomasti mustatukkainen ja taiteellisesti silleen rento jäbä ja sitten nuo aivottomat pikkulikat napottamassa idoliansa, joista nykyinen hallituksemme ilmeisesti muodostuu. Manipuloivia paskiaisia joista media kauhoo nykyiset vaikuttajansa. Sarasvuot, Himaset, Enbusket sun muut. Peesissä friikki Maria.

QK, Ohisalo on raskaana ja hänellä jos kellään on ollut maailman ikinä köyhin lapsuuus joten mercy, mercy. Hän kuulunee tähän niin rakkaaseen kaikkein haavoittuvimpiin, tota, ministerehin. Köyhänä lapsosenahan kaikille poliisi on sika ja kunniottakaamme hänen traumatisointiaan.

Sivusta: median jo pressaksi nostama puuteroitu puudelimmme Haavisto mahtaili, miten hienosti järjestämme etäkoulutusta al-Holin leirille. Kuis se hieno komisario Tapolakin sanoi: kelpaa se oppi terroristeillekin Mutta opinnothabnenemmänkin LI'n kuin Pekan planeettaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan. Pelkään, että olet oikeassa. Ja prime time jatkuu vielä 2023 – 2027. Jolloin minä olen jo pitkälle päälle kuudenkymmenen. Olisi kiva kuolla siinä vaiheessa kun järki on alkanut palautumaan. Näinköhän onnistuu?

tira+: Kyllä tuon porukan kohdalla tulee ne stallariajaat mieleen. Ohisalo puolestaan tietää, että hän on valtamedian suunnasta untouchable. Tämä Li on muuten onnistunut tekemään myyräntyötä opetushallituksessa varsin suurella menestyksellä. Ei ole sinänsä pitänyt suurta meteliä itsestään. Ja saanut aikaiseksi sen, että Pirkkalan kokeilu koskeekin nyt koko maata. Pekkaa tuskin valitaan presidentiksi mutta lienee hyvä, että presidentillä ei ole enää Kekkosen valtaa. Suora kansanvaali kun pystyi nostamaan presidentiksi jopa Halosen kahteen kertaan.

Strix Senex kirjoitti...

Juuri kun pääsin kommentissani mainitsemasta huoleni ajattelun alkeellistamisesta, niin nostat esiin oikein kansakouluesimerkin siitä, mitä se on. Useammallakin taholla. Tässä tapauksessa niin tuon elokapinan perässähiihtäjä ja tykinruokaporukassa kuin politiikan ja viranomaistenkin taholla.

Kautta aikojen on tärkeiden asioiden liepeille pesiytynyt sekä höynäytettäviä huuhaa-porukoita että häikäilemättömiä vallantavoittelijoita ja bisneksen tekijöitä. Ilmastonmuutos on nyt tällainen tapaus. Sen verran perehdyin aikoinaan fysiikkaan, että pidän huolta ilmastonmuutoksesta ja kasvihuonekaasujen vaikutuksesta hyvin perusteltuna. Toisaalta, ilmastosysteemi on myös siinä määrin monimutkainen, että epävarmuuksia on ja ne asteen kymmenesosan tarkkuudella esitetyt profetiat ovat joko hihasta vedettyjä tai toimittajakunnan keksimiä, yksinkertaiset (ja/tai henkisesti laiskat) ihmiset kun etsivät yksinkertaisia ja selkeitä lukuja joten heillä on taipumus nähdä monimutkaiset asiat kovasti yksikertaisina. Jos halutaan toimia vastuullisesti, asiaa siis täytyy käsitellä harkiten ja järjen kanssa.

Siitä, että ilmastonmuutoksen vahtiminen ja kontrollointi ovat tärkeitä asioita ei suinkaan seuraa, että läheskään kaikki niiden nimissä tehdyt asiat olisivat tarpeellisia tai hyödyllisiä tai edes ei-vahingollisia ja että niiden tekijät joko ymmärtäisivät jotakin siitä, mitä ovat tekemässä tai olisivat edes rehellisiä. Pikemminkin päinvastoin. Kun rahaa on jaossa, rahastajia ilmestyy aina. Kun mahdollisuuksia saada vaikutusvaltaa halpahintaisella demagogialla on tarjolla, yrittäjiä ilmestyy aina. Ja aina löytyy niitä lauman perässä juoksijoita, jotka ovat valmiita seuraamaan kovimmin huutavan demagogin johdatusta. Jokseenkin varma tämäntyyppisen huijauksen tunnusmerkki onkin paniikin lietsominen eli se, että ihmisiä yllytetään juoksemaan ympäriinsä, huutamaan ja huitomaan käsillään kuin amerikkalaisessa katastrofielokuvassa. Eihän tällä tavoin saada aikaan muuta kuin sotkua, vahinkoa ja hävitystä. Murheellista kuitenkin on, että historiasta ei ole näköjään mitään opittu, vaan sama alkeellinen huijaus menee läpi kerta toisensa jälkeen. Vielä murheellisempaa on, että demokratia ei näytä kykenevältä puolustamaan itseään vaan jopa laskee tällaista sabotaasia suosivia henkilöitä soluttautumaan yhteiskunnan avaintehtäviin.

Vaikka tämä epistola pitkäksi venähtikin, niin lisään kuitenkin vielä pari suuruusluokkatietoa. Suomen kasvihuonepäästöt vuonna 2020 olivat Tilastokeskuksen Ympäristö- ja luonnonvaratilaston mukaan 48 miljoonaa tonnia. Laskua vuodesta 2003 oli 44 %. Maailman kasvihuonepäästöt olivat vuonna 2019 Ilmasto-oppaan mukaan olivat 59 000 miljoonaa tonnia. Edeltävän kymmenvuotiskauden keskimääräinen kasvu oli 1,5 % vuodessa. Suomen päästöjen osuus oli siis 0,8 promillea maapallon päästöistä. Tätä voisi havainnollistaa vaikka niin, että jos maailman päästöjä kuvaa 10 litran vesiämpäri sinne muualta maailmasta tuleva vuotuinen lisäys on kahvikupillisen verran ja Suomen päästöjen määrä vastaa yhtä teelusikallista. Ja sitten on vielä niin hölmöjä (tai epärehellisiä) poliitikkoja, että he väittävät pelastavansa maailmaa poistamalla sen teelusikallisen, vaikka viiden miljoonan ihmisen toimeentulo menee saman tien.

MikkoK kirjoitti...

Odotusaikana tulevan äidin mieliala vaihtelee ja hänen hoivaviettinsä valmistautuu ajoittamaan terävimmän kuntohuipun vauvanhoitovaiheeseen. Hormonit hallitsevat nyt maata. Kyllä Suomen kansan pitää olla ymmärtäväinen ja antaa viettien viedä kohti putousta.

Ekku kirjoitti...

Jos poliisi ei tee tälle uusimmalle mielenosoitukselle mitään, niin se menettää kyllä enemmän kuin voittaa.
Tässähän kerrotaan kansalaiselle ihan selväsanaisesti, että poliisi kohtelee kansalaisia eriarvoisesti kunkin vallitsevan poliittisen suuntauksen mukaan.

Poliisilla on taatusti kaikki lailliset valtuudet toimia, jos vaan halutaan näin tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin netistä Alfa-tv:n ohjelman, jossa Sanna Ukkola keskusteli sisäministerin kanssa; liukas oli kuin ankerias. Mistään ei ottanut vastuuta, esiintyi vain poliitikkona eikä johtamansa ministeriön päällikkönä. Ei suostunut kuitenkaan kertomaan henkilökohtaista mielipidettään elokapinasta, oli kyllä valmis julistamaan Suomeen ilmaston hätätilan ja tolkutti ihmisten oikeutta mielenosoituksiin. Oikeusvaltio-sana toistui tämän tästä, se ei toimi näin eikä näin ja suurin uhka sisäiselle turvallisuudelle ovat syrjäytyneet ihmiset, mitä ilmeisimmin suomalaiset (poislukien vihreät), ettäs tiedätte! Tuli myös tunne, että etukäteen oli sovittu, että määrätyistä asioista ei keskustella eli ei esimerkiksi poliisien tarpeesta ja voimista silloin kun naapurimaan ongelmat autopaloineen. murhineen, raiskauksineen, jengeineen ja pommeineen vyöryvät tänne. Jos kärsisin korkeasta verenpaineesta, en uskaltaisi tätä naista ikinä kuunnella, mutta nyt tein sen uteliaisuudesta. Riitti kyllä pitkäksi aikaa.


Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Jos Wabhat ukot vaan viitsis lähteä tukkimaan sisäministeriöön johtavat tiet ja vaatimaan, että tekevät työnsä ja palkkaisivat lisää talousrikospoliiseja tutkimaan ministerien teot ja valtion kaupat siltä ajalta kun yliviikari on siellä ollut töissä sekä alkaisivat tekemään sitä työtä mihin sisäministeriön on tarkoitettu eli huolehtimaan _suomen kansan turvallisuudesta_ eikä päästäisi niitä "töistä" pois ennen kuin tämän tekisivät.. Ihan näin yhdentoista aikaan ajateltuna.

Lissu vaan kirjoitti...

Pellekavalkadiin on, ylen tämän aamuisen nettiuutisen mukaan, lyöttäytynyt mm. kolme keskiluokkaista naisihmistä, jotka kuuluvat yli 45 vuotiaiden kapinallisten jaostoon.
Kokevat kertomansa mukaan voimaantuvansa osallistumisestaan tähän kovin tarpeelliseen ja (egoa) kohottavaan toimintaan.

Ovat tarjoutuneet maksamaan nuorempien kapinallisten mahdollisia sakkoja jopa.
Itse ovat vielä työelämässä, joten juuri heille maksamista tulee jatkossakin vihreän ideologian saavutusten myötä. Milloinkahan kyllästyvät?

-TR- kirjoitti...

Jos suomalaiset itse joskus keksisivät jotain omaperäistä niin sitä voisi hieman arvodtaskin vaikka eri mieltä olisikin mutta tuo elokapinatouhu on apinoitu sellaisenaan suuresta maailmasta.

Ekku kirjoitti...

Ehkäpä näiden naishenkilöiden työpaikat on sellaisia, että ilman "vihreää ideologiaa" niitä ei edes olisi?

Tuo "voimaantuminen" on sellainen pelle-sana, että sen käyttö vie uskottavuuden mistä tahansa jutusta. Ihan kuin yritettäisiin sitä käyttämällä tehdä harrastuksista, mielenkiinnon kohteista tai päähänpinttymistä jotenkin arvokkaampia.
Huru-ukkojen harrasteet ei koskaan ole ole voimaannuttavia,pelkästään vaivaannuttavia:)

Anonyymi kirjoitti...

Ekku:)
t. Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Näin unta

Kuoro lauloi:

"Dies iræ, dies illa
Solvet sæclum in favilla,
Teste David cum Sibylla."

Radiossa ja TV:ssä, aamulla varhain.
Puhelimeen tuli viesti: Dies irae.
Wihan päivä oli koittanut.

Olen unesta jo kertonutkin.

Pelkään sen olleen enneuni.
Toivon sen olleen enneuni.

"Kun Tuomari käy istumaan,
kaikki salattu nyt paljastuu:
mikään jää ei kostamatta."

Toivon sen olleen enneuni.
Pelkään sen olleen enneuni.

Pyssymies

Lissu vaan kirjoitti...

Sinänsä on heidän oma asiansa, mistä elämäänsä merkitystä ja sisältöä hakevat, sen voimaantumisen kuitenkin kertoivat olevan yhtenä syynä tähän osallistumiseensa.
Mutta mun pointti oli enemmän se, että eivät ymmärrä mitä tekevät, koska juuri työtä tekevä keskiluokka joutuu kaiken vihreän tuhotyön maksumiehiksi.
Lisäksi koko pelleilyn laittomuus ei näytä tuossa nosteessa huolettavan ollenkaan.

Käppäukkojen harrastukset on tietysti toksisia kaikki ja niihin pitää ekohengessä ehdottomasti puuttuakin.

Ekku kirjoitti...

Ei mitään henkilökohtaista, mutta tuo "huru-ukko" on vaan aika käytetty ja oikein pahasti leimaava yleiskäsite.

Joukkoon alan kuulua minäkin. Kumma kyllä, huru-ukot ja setämiehet ei korvaansa lotkauta näiden naisoletettujen säälittäviin solvausyrityksiin, vaan nauravat paskaisesti päälle:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, MikkoK:lle, Ekulle, Rouva Anolle, Anolle, Lissulle vaan, TR:lle, Huru-ukolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita. Ja tämä ilmastohysteria kun on tosiaan muuttunut sekä uskonnoksi että bisnekseksi niin sitä ei saisi käsitellä kuin yhdestä ainoasta sallitusta näkökulmasta.

MikkoK: Joo. VVV eli viettien viemä valtakunta.

Ekku: Juuri näin. Veikkaan, että kenttäpuolella kiristellään hampaita.

Rouva Ano: Juuri näin. Ohisalohan ajattelee, että hänen (ja Egokapinan) visio on kiveen hakattua inhimillistä totuutta ja näin ollen kaiken keskustelun yläpuolella.

Ano: Tavalliset ihmiset kun eivät vaan viitsi lähteä riekkumaan. Me tykätään pitää huoli omista asioistamme. Riekkuminen on noille egonsa ruokkijoille ominaista.

Lissu vaan, Ekku & Huru-ukko: Laitetaanpa vielä linkki:

https://yle.fi/uutiset/3-12118601

Yleensähän ihminen järkevöityy vanhetessaan mutta nuo naiset kaipaavat lisäkicksejä. Termi voimaantuminen on juuri sitä, mitä Ekku sanoi. Mutta huomattavaa on tämä Ylen totaalisen puolueellinen uutisointi asian tiimoilta. Se on tekemässä tuosta pellelaumasta suuria sankareita.

Ja eihän me huru-ukot edes harrasteta mitään. Kunhan puuhaillaan ja käppäillään.

TR: Totta.

Pyssymies: Tiivistit hyvin monen ihmisen tunteet.

Ekku: Eipä lotkauteta. Kas kun kumikuitti ei pure. Tämä ”käppäukko”-termikin on alun perin vihervasemmiston keksimä ja yritetty käyttää haukkumanimenä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ykä sen takia te tavalliset ihmiset, ette vaikuta yhtään mihinkään ihan sama ketä äänestätte ja kun te tavalliset sitten kun äänestätte äänestätte niitä kusettajia kuitenkin niin tämä on loppu tulos.. Miten helvetissä vaikka lehdissäkin on kerrottu kuinka sipilä on kupannut rahansa kukaan normaali äänestää koko keskustaa sama koskee noita muitakin puolueita.. Lehdistö ei sano sanaakaan normaali ihmisten vaatimuksia koska, ette niitä sisäministeriön edessä rieu ja tuskin nämä päättäjätkään niistä tietävät koska saavat tietonsa iltapäivä lehdistä.. POKS.

QroquiusKad kirjoitti...

No kas, nyt meille on sitten opetettu Korkeastioppineiden Rohvessoorien suulla, kuinka meidän kyrpiintymisemme EgoNapinan nulikoiden etuoikeudesta terrorisoida yhteiskuntaa johtuukin meidän setämiesten ja kumppaneidemme alamaismentaliteetista:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008298578.html

Toteavatpa vielä, että mielenosoitukset ovat tärkeä osa demokratian kehitystä.
Vaan eivät kai nämä samat tietäjät ole juurikin niitä, joiden mukaan yhteiskunnan on pakko tehdä jotain sille, etä heidän ikkunansa alla pidetään jatkuvia natsimarsseja?

Tyhmä kysymys;
täytyyhän meidän kaikkien nyt ymmärtää, että Hyvyyden, Oikeuden ja Totuuden Esitaistelijoita koskevat eri säännöt kuin setämiehiä, natseja ja muita persuja.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, jo täällä kommenttiosiossa lainattujen lehtijuttujen/medioiden määrä kertoo miten naurettavat mittasuhteet ja palstatilat nämä vähämieliset ovat saaneet osakseen. Olen yrittänyt olla seuraamatta koko episodia, ei verenpaineet enää kestä. Sen verran äsken osui muita uutisia selaillessa silmään että poliisi ilmeisesti tällä kertaa ei anna näiden ihan vaan leiriytyä keskelle Helsingin pääkatua. Olisi mukava tietää kummasta on kyse, leikkiikö joku poliisijohtaja urallaan vai onko sisäministeriössä pikkarit kastuneet muutenkin kun ilmastokiimasta. Ei noilla vitun idiooteilla ole mitään koko kansan tukea takana, jos asia mahdollistettaisiin niin varmasti löytyisi vapaaehtoisia poistamaan nuo Manskulta niin nopeasti ettei pätkästä saisi kun loppukevennyksen iltauutisiin.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kuittisi menee ohi ja haukut väärää puuta. Niin minä kuin valtaosa tämän blogin lukijoista ei taatusti äänestä kepua. Ja tavalliset suomalaiset eivät lähde mielellään kaduille. Se on pirun hyvä homma kun pidetään yllä järkevää yhteiskuntaa. Tilanne on sinänsä mennyt järjettömään suuntaan mutta suomalaiset ovat hitaita syttymään.

Mielenkiintoisia muuten nuo sanamuotosi. te äänestätte väärin, te ette riehu, te tavalliset ihmiset. Oletko sinä jotain erikoisempaa? Ja mitä ajattelit itse tehdä? Sen lisäksi että mussutat jossain marginaaliblogin kommenttiosiossa?

Qroquius Kad: Vittu joo, ja näin on. Ja nämä alamaiset muuten kustantavat noiden elämysmatkalaisten sekä ”asiantuntijoiden” elämän. Mikä termi on muuten kärsinyt niin pahan inflaation kuin ”asiantuntija”?

Puupääukko: Aika näyttää mitä poliisi tekee. Urat ovat uhattuna. Ja joo, jos Helsingissäkin todettaisiin tavallisille siviileille että poistakaapas nuo tuolta niin vapaaehtoisista ei olisi puutetta.

Anonyymi kirjoitti...

Ästeepeen ja kepun edustajien hiljaisuus Hutisalon touhujen edessä on kyllä mystistä. Ei inahdustakaan. Onko siellä kissa vienyt kielen vai mitä tämä on? Olen kyllä hoomoilasena.

Tapsa vaan

Jani Alander kirjoitti...

Noiden touhujen katselun kyllä lääkäri kieltäisi multa jos tietäisi, ei perkele kun verenpaine nousi kyllä rankasti sitä päivän sekoilua seuratessa....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja Jani Alanderille & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan. Kyseiset puolueet ovat osa Järjesteömäpuoluetta ja mukana tässä katastrofissa.

Jani: Onneksi poliisi sentään toimi siellä Helsingissä niin kuin poliisin kuuluukin.

tira kirjoitti...

Ykä, kun nyt tulit kysyneeksi että mikä termi on kärsinyt niin pahan inflaation kuin asiantuntija, niin tuli muutamakin mieleeni. Humanisti. Tampereen yliopistosta valmistunut sosiologi. Toimittaja. Itä-Suomalaisen oikeuden tuomari. Poliitikkoja tässä ei tarvinne mainita, koska heidän arvostuspisteisiinsä ei mikään inflaatio pure. Inflaatio on taloustermi ja taloudella ja poliitikoillahan ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Nykyhallituksen mielestä "talous on vaan, hihi, semmonen hassu miesten juttu joka vaan tapahtuu". Jotain ihme rahajutskaa, mutta minähän olenkin köyhyystutkija. Lisätäänpä tähän listaan myös tutkija.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä: Otinpa vain sen kepun siihen ääriesimerkiksi ja mitä ihmeen järkevää yhteiskuntaa(niin joo älyvapaata eriskuntaa) pidetään yllä sillä, ettei käydä huutamassa sisäministeriölle, että tehkää työnne ja käyttäytykää kuten täysjärkiset? Mitä kaikkea nuo saa tehdä kun suomalaiset istuu kotonaan sitten pitämässä yllä (seiniä?) sitä yhteiskuntaa, siis ihan oikeasti sillä ei ole mitään väliä kun ne tosiaan saa tehdä mitä vaan iskeä vaikka vankilaan jos sanot neekeri ja olet persaukinen eikä varaa maksaa.. Kukaan ei oikeasta sano mitään vaikka pistäisivät suorassa tv lähetyksessä putinille kirjeen, että lahjoitetaan sulle loput fortumista.. Ja mähän teen helvetisti kun kannustan teitä marginaali porukoita menemään sinne tekemään ensimmäisen järkevän mielenosoituksen jossa vaadittaisiin virkamiehiä ja ministeriä tekemään sen työnsä pelkän palkan noston ja kaistapäistelyn sijaan.. Sitä paitsi miettikää nyt miten helvetin hauska jo koko idea on, ettei päästä niitä pois vaan vaatii lisää poliiseja ja _työskenteleviä_ virkamiehiä ei kai ohissalokaan voisi vastaan väittää kun tasa-arvoisiahan ollaan...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tiralle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

tira: Joo, kyllä noitten arvo mitataan lähinnä Zimbabwen dollareissa.

Ano: Marginaaliporukan mies kiittää kovasti tekevää kommentistaan.