lauantai 19. marraskuuta 2011

TUPLAPEUKKUJA JA HOMOHYPETYSTÄ

Hotelli Yrjöperskeleen respassa on pantu merkille, että maatamme on jälleen koetellut huomattava causti, joka pistää alaleuan väpättämään, jalat vapisemaan ja joka tunkeutuu uniinkin saaden hyvän hallintoalamaisen heräämään pissit housussa hiestä märkänä kauhunpuistatuksiin.

Kysehän on siitä, että pari perussuomalaista kansanedustajaa meinaa jättää tulematta presidentinlinnan itsenäisyyspäivän bailuihin sen takia, kun siellä homot tanssahtelee.

No, kiistämättä tätä voi sinänsä pitää suvaitsemattomuutena, etteipä jopa epäkohteliaisuutena. Vaan meillä respassa kun ollaan tämmöisiä tyhjänkyselijöitä, niin tulee mieleen jokunen seikka.

Eli pari kansanedustajaa ei tule linnan juhlille, kun ne ei tykkää homoista, ja suvaitsevaisteollinen kompleksimme vetää siitä pellollisen herneitä nenään ja huutaa skandaalia.

Samaan aikaan jossain Iranissa hirtetään homoja, ja suvaitsevaisteollinen kompleksimme ei kommentoi sitä mitenkään. Ja jos niiltä asiaa kysyy, niin ne toteavat joko että ei nyt kerkeä kommentoida, kun pitää lähteä kioskille tupakin ostoon, tai sitten toteavat vanhan tutun kommentin että saatanan rasisti ja heiluttelevat yhtä aikaa SETAn ja HAMASin lippuja.

Ei siinä mitään jos hirtetään, mutta kun ei tulla samoihin bailuihin. Pitäähän se joku roti olla tässä maailmassa sentään.

Täällä respassa ollaan sinänsä hyvin suvaitsevaisia ihmisten seksuaalista elämää kohtaan. Se, mitä ihmiset tekee makuuhuoneissaan on täällä suhteellisen yhdentekevää. Mutta tämä jatkuva homohypetys kiistatta alkaa pikkuhiljaa tympiä. Kun ei enää riitä, että hyväksyy, ja antaa ihmisten olla ja pitää huolen omista asioistaan, vaan pitäisi aktiivisesti julistaa, että täähän on tosi nasta juttu tää.

Ja esimerkkiä antaa kunnioitettu, ja onneksi pian entinen tasavallan presidenttimme, nyt kun näistä linnan juhlista kerran puhutaan.

Rajoittuneen muistini mukaan tässä maassa ei ole linnan juhlien kättelyjonossa saanut presidentiltä tuplapeukkuja kuin yksi ainoa ihminen.

Kuka se mahtais olla? Olisko kyseessä joku Mannerheim-ristin ritari? Vai oliskos joku menestyksekäs olympiaurheilija? Vai ehkä joku pirun hyvä lastenlääkäri? Tai joku fysiikan tutkija ehkä? Tai ehkäpä joku heppu, joka on ideallaan ja sitkeydellään perustanut firman, joka elättää satoja suomalaisia?

No ei.

Tuplapeukut sai heppu nimeltään Jani Toivola.Tyhmempi, niin kuin esmes minä saattoi tuumia viimeisten linnanjuhlien aikaan, että kuka vitun Jani Toivola. Eihän siinä auta muu, kuin ottaa Google käyttöön.

No, Toivolahan on nykyisin kansanedustaja, jonka valinnasta vihreätkään eivät välttämättä ole kovin innoissaan (vaikkeivat sitä tunnustakaan), sillä heppuhan pudotti saman puolueen Jyrki Kasvin, josta olis saattanut olla vihreille pitkässä juoksussa huomattavasti enemmän hyötyä, mutta nyt on kyse miehen saavutuksista ennen kansanedustajaksi valitsemista. Jotain erikoistahan hepun on täytynyt tehdä, kun kaveri saa tuplapeukkuja aina presidenttiä myöten.

Ja löytyyhän niitä meriittejä. Heppu on näyttelijä, tanssija ja juontaja. Joita Suomessa ei ole kuin muutama. Korkeintaan kolmetoista tusinassa.

Vaan kun kaveri sattuu samalla olemaan homoseksuaali ja vielä puoliksi kenialainen. Oliko hepun meriitti vain siinä, että hän on puoliksi kenialainen ja kokonaan homoseksuaali ja julkinen sellainen? Tämäkö sen Tarjankin sai peukkuja nostelemaan? Tämäkö oli se erityisansio?

Ne homoseksuaalit mitä itse tunnen, eivät muuten ole Toivolan kaltaisia ammatti- ja tapaloukkaantujia. Ne nyt vaan haluavat elää elämäänsä niin kuin muutkin eivätkä halua nostaa homouttaan kovin tapetille. Seksuaalisuushan on kumminkin vain yksi elämän osa-alueista, ja niitä osa-alueita on paljon muitakin. Ennen kaikkea heillä ei ole vihaa ketään kohtaan. Pinnat siitä heille.

Sen sijaan ne lesbot, joita tunnen, lähes poikkeuksetta tuntevat aivan järjetöntä ja perustelematonta miesvihaa. Olenhan minä keskusteluyhteyteenkin heidän kanssaan päässyt, mutta eivät he sitä miesvihaa ole mulle osanneet perustella. Se vaan on. Onhan heistä joku minultakin kysynyt, että miksi minä heitä lesboja niin vihaan. Ja kun minä olen kysynyt, että kuinka minä olen sen vihani osoittanut, ei vastausta ole koskaan tullut. Muuta kuin se, että no kun musta tuntuu siltä.

Vielä kerran toisto:

Suomessa pari persukansanedustajaa ei tule linnan juhliin, kun ne ei tykkää että homot tanssahtelee. Painokoneet seis. Etusivu uusiksi. Skandaali.

Iranissa hirtetään homoja. SFW. Ei aiheuta toimenpiteitä. Nehän on joitain vitun iranilaisia homoja vaan. Ei niistä saa kotimaisia suvaitsevaisuuspisteitä.

21 kommenttia:

Sokerimunkki kirjoitti...

On kyllä viiden tähden arvoinen hotelli tämä Hotelli Yrjöperskeles, ei voi muuta sanoa. Voittaa selvästi kaikenmaailman Kämpit ja muut hienostolukaalit. Jatka samaan malliin ;)

Agr. Löllö kirjoitti...

Ihan pikku epätäsmällisyys siinä nyt oli; nimittäin lesbotkin ovat homoseksuaaleja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sokerimunkille ja Agr. Löllölle & kiitos kommenteistanne.

Sokerimunkki: Kiitos kannustuksesta. Hotellin respa vain reagoi ympäröivään maailmaan, joka taatusti jatkaa samaan malliin.

Agr. Löllö: Vaan tulipa tyrittyä. Kiitos muistutuksesta.

Jyrki J.J. Kasvi kirjoitti...

Luen itseni suvaitsevaistoon ja olen ylpeä siitä, ja olen melskannut kyllä myös Iranin homofoobisista uskonnollisista johtajista. Oman maan asiat kannattaa kuitenkin yrittää panna ensin kuntoon ennen kuin lähtee muille saarnaamaan. Sitäpaitsi se, että jossain toisaalla vainotaan seksuaalivähemmistöjä, ei anna meille vapautta saati velvollisuutta kohdella omia kansalaisiamme huonosti, päinvastoin.

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos Ykä! Panee miettimään.

Voishan sitä tässä taloustilanteessa ikään kuin näyttää hiukan esimerkkiä, ja jättää linnanjuhlat pitämättä tai ainakin laittaa jakaa juomakupongit ovella valmiiksi. Tarjontaa voisi supistaa ja tyytyä suomalaiseen perusruokaan: kinkkukiusaus ja lihapullat. Sitä ne ittensä elättävätkin syövät, ja perskules, pysyvät yllättävän pitkään hengissä!

JJJ Kasville: Nii'in. Ja mitä teki kansa? Kiitti tiputtamalla eduskunnasta. Ihan sama mitä tekee, niin sama touhu jatkuu. Klovnit vaihtuu mutta show sen kuin kiihtyy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jyrki Kasville ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Jyrki J.J. Kasvi: Mielenkiintoista sinänsä, että vihreä vaikuttaja lukee tätä vihablogia. Olen ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että omia kansalaisia ei tule kohdella huonosti, mutta en ole oikein varma, että millä lailla järjestelmämme kohtelee homoseksuaaleja huonosti. Järjestelmä ei heitä sorra, päinvastoin heillä on tukenaan sekä yksityinen että yleinen puolestaloukkaantumiskoneisto, mitä taas ei valkoisilla heteromiehillä ole (eivätkä ne sitä kyllä kaipaakaan).

Jos asioitten kuntoon laittamisella tarkoitat sitä, että asenne muuttuu kokonaan ja menee tolle hypetyksen puolelle, niin ei sitä tule tapahtumaan. Minä edelleenkin pidän vastenmielisenä sitä, että kaksi heppua nuohoaa toisiaan. Minä edelleenkin kerron homovitsejä, kun vietän kavereitten kanssa saunailtaa (tosin blogissani en niitä viljele). Ja minun puolesta homot voivat ihan rauhassa heittää keskenään niin härskiä heterovitsiä kuin lystäävät. En minä siitä rikki mene.

Joten en ole ihan varma siitä, kuinka nämä asiat tulisi laittaa kuntoon. Tämä puolestaloukkaantumiskoneisto itsessään saattaa fanaattisuudellaan niin homoseksuaalit kuin esmes tietyt maahanmuuttajaryhmittymät naurettavaan valoon, eikä se ymmärtääkseni heidän etujaan palvele.

Kumitonttu: Hyvä idea, mutta veisin pitemmälle. Mitenkäs olis kenttäkeittiö ja pakkiruokailu? Ja eväänä noppasoppaa (tunnetaan myös nimellä pataljoonasoppa). Ruokajuomaksi kenttäpullosta raikasta vettä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihme drama queen-porukkaa nuo jotkut homot ovat, ja myöskin on tuo ammatti-, tapa-, ja puolestaloukkaantumiskoneisto.

Jukka Hankamäkeä en osaa arvioida. Hän on nuiva eikä mokuttaja. Mutta jokin ihme pakkomielle kristinuskoa vastaan on kun haluaa väenväkisin kirkon vihkimään homoja. Silti hän väheksyy avioliittoa ja kristillisiä arvoja.

Muhamettilaisuus ei ole homofobinen uskonto. Päinvastoin, siinä on selkeät ohjeet sille miten homojen suhteen tulee menetellä. Iranissa toimitaan noiden ohjeiden mukaan. Ja näin toimitaan muissakin muhamettilaisissa maissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja kiitos kommentistasi. Hankamäki on monessa mielessä järkevä ja asiallinen mies. Hänen homoutensa ei haittaa minua ollenkaan, vaan tietty elitistisyys. Heppuhan tuumaili aikanaan perussuomalaisten Lapin kansanedustajasta että tämmöset puolikoulutetut, kun kansanedustaja oli vain erityisnuorisotyöntekijä. Jos me kaikki oltais tohtoreita pääaineena filosofia, me ei kylläkään oltais puolikoulutettuja, mutta huomattavan vajaaruokittuja.

Iranissa toimitaan noin, ja minusta tuntuu, että tiettyjä tyyppejä harmittaa, kun täällä ei ole mitään kunnon sortoa. Ei tule muuta kuin henkisiä pipejä, ja niitä täytyykin sitten huutaa taivaankorkealle. Ja niitä hyvin usein huutaa vielä ne tyypit, joita asia ei koskenut ollenkaan. Sitä oikeamielisen loukkaantumisen tuomaa euforiaa, you know. Voisikohan sen luokitella huumeeksi?

Veli Hopea kirjoitti...

Missä on JJJ Kasvi skrev:

"Oman maan asiat kannattaa kuitenkin yrittää panna ensin kuntoon ennen kuin lähtee muille saarnaamaan."

Tämän täytyy olla joku lipsadus. Vaikkas freudilainen sellainen, sillä eikös aika moni ns. suvaitsematon ole viljellyt tuollaista policyä jo ajat sitten. Vihakirjoitteluksi tuota on viime aikoina nimitetty suvaitsevaisten toimesta. Joku viitseliäämpi varmaan löytää esimerkkejä siitä, miten halutaan oman maan asiat kuntoon ennenkuin aletaan esimerkiksi jakaa rahaa huusseihin. Tai jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Olen lueskellut tätä Yrjöperskele-blogia varmaankin parin vuoden verran ahkerasti. Kannanottosi ovat kerrassaan mielenkintoisen hersyvällä tavalla ylöskirjattuja.

Minua on harmittanut tämä homojen ylenpalttinen esiin tuominen mediassa. Onkohan esim. YLE saanut ohjeen pitää heitä esillä samaan tyyliin kuin maahanmuuttajia monikulttuurisuuden nimissä?

Olet täysin oikeassa siinä, että jokainen saa makuukammareissaan mellastaa mieltymystensä mukaan, mutta pientä rajaa siihen kuinka kaapista karanneita julkisuuteen tungetaan. Osa meistä kansalaisista on iäkkäämpää sakkia, joiden arvomaailmaan yhteiskunnankin toimesta syötettiin homoutta rikoksena ja vähintäänkin sairautena. Ei kaikkien takin kääntö onnistu niinkuin kansanedustajilla.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mihin kohti tämä pitäisi kirjoittaa, mutta saapuiko sähköposti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veli Hopealle, Anolle ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Veli Hopea: Tuo kyllä kävi mullakin mielessä. Kai me vaan sitten halutaan pistää kuntoon vääriä asioita.

Ano: Kiitos kannustuksesta. Ja onhan se kyllä niin, että jos jotain asiaa julistetaan tarpeeksi paljon, niin propaganda alkaa kääntyä itseään vastaan.

Vieras: Joo, perille tuli, kiitoksia. Hyvä tietopläjäys, jonka sisällön pitkälti allekirjoitan.

Närpes varg (grrrr...) kirjoitti...

Oletko Yrjö huomannut, että aivan meidän kaikkien silmien edessä harjoitetaan jatkuvasti rikollisuutta yhdenkään poliisikoiran perään haukahtamatta. Rikokset esitetään vieläpä telkussa parhaaseen katseluaikaan, uutisissa yleensä.
Tarkoitan näitä nopeasti sairastuvia j aivan ihmeellisesti taas paranevia isokenkäisiä herroja ja rouvia. Viimeksi tänään Valviran pääjohtajatar noin vain ilmoitti lähtevänsä sairaslomalle ja palaavansa taas töihin kuun lopulla.
Saikkurahat maksavana veronmaksajana minua pirustri haluttaisi tietää, mikä tauti häneen näin yllättäen iski? Voisiko hän näyttää lääkärintodistuksen? Jos tohtori on siihen vaan kirjoittanut latinaksi, että "livisti töistä", voitaisi porukalla ottaa lekurilta okeudet pois.
Ministerit, kansanedustajat, papit, pankinjohtajat, kaikki jotka joutuvat äkisti poliisin kanssa tekemisiin "sairastuvat" äkkiä ja ovat saikulla jopa vuosikausia.

Jos yrjö ja minä mentäisi hakemaan lääkäriltä saikkua siksi, että meidän epäillään pihistäneen korin kaljaa Siwasta niin arvatkaa mitä tohtori sanoisi? Soittaisi poliisit paikalle ja huutaisi että nää saatanan rikolliset meinaa nauttia täyttä palkkaa tekemättä mitään.

No, minä en osaa enempää. Kirjoita sinä Yrjö aiheesta räväkkä tarina niin saadaan taas hauskaa tähän syksyn pimeyteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Närpes Vargille ja kiitos kommentistasi. Jep, olen huomannut ilmiön. Kai se on niin, että käsi käden pesee eikä korppi korpin silmää noki. Vaan nyt jos olen rehellinen, niin täytyy tunnustaa, että ainakin julkishallinnon puolella tuota sairalomaoikeutta ollaan tupattu käyttämään, mitenkä sen nyt sanoisi, luovasti. Ja härskisti. Jopa niinkin luovasti, että useissa kaupungeissa on otettu linja, että työuupumus ei ole enää palkallisen sairasloman peruste. Mikä on tietysti pirun ikävää niille, jotka oikeasti ovat burn-outissa. Aiheesta tuskin kirjoitan sen tarkemmin, kun mulla menee toi päävärkki sillä mallilla, että jos joku pyytää tilaustyön, niin mulla tulee siitä aiheesta sitten melko välitön writer´s block. Mistä sitten johtuneekaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vieraalle: Kiitos sähköpostivinkistä & linkistä. Täytyy tutustua.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossapas linkki Akuliinan (vai mikä Atlas se nyt tätä nykyä on) uusimpaan vuodatukseen, jos et liene jo vilkaissutkin. Onhan tuohon saatu ihan lahjakkaasti mahdutettua miltei kaikki tiedostavan maailmantuskan elementit...;)

http://akuliinasaarikoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89404-lansimainen-erottelun-politiikka

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen sitä, että nyt näyttää siltä, että osa homoista saa kutsun linnan juhliin pelkän seksuaali-identiteetin perusteella.Esimerkiksi "vuoden gay" ja ne muut profiilinsa esille nostattaneet.

Noin kolmasosa(n.600)vieraista saa kutsun ensimmäistä kertaa ja yleensä jonkin ansion perusteella.Onko homous nyt yllättäen henkilön eduksi laskettava ansio?Ruukinmatruuna sanoo homoutta "evolutiiviseksi tai biologiseksia umpikujaksi".
Miten "biologinen umpikuja" voi olla ansio ja juhlittu asia?

Millä tavoin homous on ansio?Ehkä silloin, jos populaa on liikaa, mutta yhteiskunnallisella tasollahan se lähinnä "destruktiivinen voima".

Mutta jos homous lasketaan asioksi, niin eikö sitten bi:t,transut,lesbot ja muut?Eiköhän tasarvon nimissä valita myös vuoden hetero, jotta saisi kutsun linnaan!

Ari Laakso kirjoitti...

Mannerheim-ristin ritarit korvataan hiljalleen ruskean reiän ritareilla!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Laakson Arille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitos linkistä. Akuliinan avautumiset eivät jaksa enää hetkauttaa, mutta hänen saamansa mediatila kylläkin.

Ano2 & Ari: Minullehan linnan juhlat ovat sinänsä yhdentekevät, mutta asiahan on just niin kuin Ano2 kirjoitti, eli ihmisiä kutsutaan niihin ominaisuuksiensa, ei ansioittensa pohjalta. Tällöin voitaisiin aivan hyvin valita vuoden hetero. Tai mikseipä vaikkapa vuoden pilkkijä?

Tasogare kirjoitti...

Haha :D Unohdin tämän blogin hetkeksi kun ilmoitit, että nyt ei kiinnosta hetkeen kirjoitella.. mutta nyt aloin taas lukea näitä kirjoituksia ja on ihan pakko nauraa :D Jutut osuvat juurikin jutun ytimeen :>

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tasogare. Minä kun kuvittelin noitten eduskuntavaalien jälkeen, että homman voisi jättää kansanedustajille. Kuinka lapsellinen sitä ihminen voi ollakaan? Sittenhän se vasta alkoi se haisunäädän kusimyrsky.

Niin muuten, sanavahvistuksena oli "kupla".