perjantai 30. kesäkuuta 2023

PAUNA LIHAA

Niinhän siinä absurdissa näytelmässä kävi että Vilhelm Junnila otti ja erosi ministerinpestistään. Ja tämähän on vihervasemmistolle selvä viesti. Eli: Se onnistuu. Se todellakin onnistuu. Joukkorääkymisellä voidaan tässä maassa saada aikaiseksi mitä hyvänsä. Laadusta ei ole väliä. Ainoastaan rääkymisen määrä ratkaisee. Ja siinähän toimii megafonina maamme vihervasemmistolainen valtamedia ja sen äärivasemmistolaiset ”asiantuntijat”.

Eihän tämä tosiaan Junnilaan jää. Kun se on onnistunut kerran, niin totta kai yritetään uudestaan. Sisäministeri on jo seuraavana tähtäimessä. Kas kun hänellä on ollut twitterissä tunnisteena väestönvaihto. Kun muuten katsoo Suomen alueen väestön kehitystä niin se ei kylläkään ole mikään äärioikeistolainen salaliittoteoria vaan täyttä totta.

Ajojahti keskittyy henkilöihin mutta varsinainen kohdehan on tietysti perussuomalaiset puolueena. Sen äärimmäinen vahingoittaminen ja lopulta paluu vihervasemmistolaiseen valtaan. Maalle tuhoisin seurauksin.

Perussuomalaiset. Älkää antako periksi. Muistakaa että rääkyminen on vain rääkymistä eikä tärähtäneistölle saa antaa yksinoikeutta määritellä mitä saa sanoa, kirjoittaa, puhua ja ajatella.


66 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harjaus osa 2. Nyt puhdistetaan loputkin kämyt ainakin päättäviltä paikoilta.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Maassamme on kuulemma vapaa media. Missä se on? Nykyinen valtamediamme on pakotettu toistamaan tiettyjä agendoja. Ja se toistaa niitä mielellään, kun se koostuu punavihreistä piraijoista. Missä on se Kekkonen, joka sanoo, että pitäkää tunkkinne. Politiikkaa hoidetaan Arkadianmäellä, eikä Sanomatalon ja Tohlopin toimituksissa.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Periksiantaminen on alkanut.
Miten se nyt enää voisi loppua, kun näytettiin että vihollisen edessä peräännytään.

Anonyymi kirjoitti...

Pettymys tämä päätös oli. Nyt kun pää on saatu auki suvakit innostuvat vain lisää. Toinen pettymys oli varsinkin kristillisten Päivi Räsäsen ulostulot. Hän sai tukea, kun oli taannehtivasti tutkinnassa vanhoista kirjoituksistaan. Nyt sitten heitti Junnilan bussin alle, eikä Junnila ollut tehnyt tai sanonut mitään lainvastaista. Kova taival tulee perussuomalaisilla olemaan näiden hallituskumppanien kanssa niinkuin oppositiossa ja valtamediassa ei olisi tarpeeksi.

Olisi niitä oikeitakin vakavia ongelmia Suomessa ratkaistavana, mutta nyt tanssitaan kiukuttelevien pikkutyttöjen pillin mukaan.

Ikätoveritar

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Tapsalle vaan, Qroquius Kadille ja Ikätoverittarille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Puhdistetaan, jos siihen suostutaan.

Tapsa vaan: Olet oikeassa, tosin ei valtamediaa ole pakotettu siihen vaan se tekee niin omasta halustaan ja pakottaa poliitikot toistamaan VMP:n agendaa.

Qroquius Kad: Emme omista kristallipalloa. Näyttää siltä, että sisäministeri ei anna periksi.

Ikätoveritar: Totta. Ja jos Räsänen kuvittelee saavansa vihervasemmistolta jonkinlaisen synninpäästön niin hän erehtyy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, maallikko. Epäilemättä kusessa ollaan mutta ratkaisu ei ole ainakaan se, että otetaan tänne kehitysmaalaisia automaattiselle elatukselle.

Apoliteia kirjoitti...

Kas siinä meni meikäpojan viimeinen usko äänestämisellä ja uurnilla ramppaamiseen vaikuttamiseen tässä maassa. Kaikki uskottavuus meni Perussuomalaisilta, joilla ei tästä päivästä alkaen ole virkaa kansallismielisten puolueena (mennä nyt nöyristelemään hurreille ja konkarille vaikka luottamuslause saatiin jo!), ja varsinkin Purralta, joka onkin näemmä Soini 2.0. Toivottavasti on kivaa Bilderbergin kokouksessa, johon tällaisilla liikkeillä toki saa kutsun ajan oloon. Selkärankaa ei ole, tokkopa ikänä olikaan .

Viherämmillä tulee valta pysymään, oltiin hallitusaitiossa eli ei, kunnes se tavalla tai toisella siirtyy turbaanipäille. Kaipa se heille kuuluukin, kun kerta löytyy hävyttömyyttä vaatia sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Mediakradia voittäa demoktradian.

QroquiusKad kirjoitti...

Vanhenee ja vähenee se Japaninkin väestö mutta ei siellä kusessa olla.
Varsinkaan sinne ei huolita afro-, arabi- ja afganistijätkiä.
Sopii miettiä miksi Eurooppaan pitää saada jänskättävää kulttuurivärinää mutta ei Japaniin.

Anonyymi kirjoitti...

Tietenkään se ei ole ratkaisu, että tuodaan työvoimapulan varjolla tänne väkeä vetelehtimään ja vaatimaan.

Väestön vähenemisen ongelma on viheliäisempi ratkaistava kuin väestökasvun aiheuttamat ongelmat. Nythän tätä ongelmaa yritetään paikata tuomalla tai yrittämällä houkutella Suomeenkin työvoimaa rajojen ulkopuolelta. Mikä tarkoittaa käytännössä elatusautomaattia keskiruskeille rauhan uskonnon edustajille.

Mutta tämä on vasta alkusoittoa. Se mitä Ruotsi ja Ranska ovat tänään, on Suomi viimeistään ylihuomenna.

Esimerkiksi Suomessa ja varmaan monissa muissakin maissa, vaadittaisiin ensin kantaväestön keskuudessa herääminen tyyliin 'Hei, mehän ollaan jäämässä vähemmistöksi omassa maassamme'. Sen jälkeen aktiivista perhepolitiikkaa yms, mutta tällä hetkellä kaikki tällainen on tietenkin rasismia.

Vasemmisto, keskusta mukaan lukien, on kuin ruoste. Se ei lepää vaan tuhoaa vähitellen kaiken. Sen suhteen porukka voisi oikeasti jo herätä ja alkaa vähän miettiä ketä äänestää.

Mutta menee sivuun varsinaisesta aiheesta, että jääköön minun puolesta väestöaihe nyt tähän.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Apoliteialle, Anolle, Qroquius Kadille ja maallikolle & kiitos kommenteistanne.

Apoliteia: Ei persuista vielä se Soini 2.0 ole tullut. Ei sentään vielä ammuta itseämme.

Ano: Ja niin on ollut jo pitkän aikaa.

Qroquius Kad: Kaiken kaikkiaan totta.

maallikko: Hyviä huomioita. Sitä perhepolitiikan tukemista kaivattaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mediakratia = hybridikeskus ja mediapooli.
Kaikki lehdet ja tv-uutiset suoltavat samoja aiheita ja samalla nuotilla.
Tottakai koska niillä on yhteinen "keskusjohto".

Ei ollut edes sotien aikana lehdistömme yhtä samanmielistä kuin nykyään..!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Hyviä huomioita ja se viimeinen kappaleesi tiivistää kaiken. Kysehän on kasvojen säilyttämisestä. Sillä porukalla joka on ollut typeryyttään tuhoamassa maatamme jo kymmeniä vuosia.

Tvälups: Joo, ja YYA-aikanakin valtamediassa oli ihmisille vaihtoehtoja. Nyt ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Natsikortit ovat niin hihasta vedettyjä kuin olla voi ja aiheuttavat Suomelle "mainehaittaa". Ja vanhojen puheiden tutkiminen tikun kanssa sana sanalta on viimeinen homma jota antaisin jonkun tehdä minun maksamalla palkalla. Mutta näin tehdään nykyisin talossa jossa toimii ylin lain toimeenpanovalta Suomessa.

Mediakin löysi yhden jyvän. SS-perinneyhdistyksen jota oli tuettu yli puoluerajojen. Ristillisetkin. Mikä ettei. Historia ei muutu kieltämällä. Siitä pitää (pitäisi) tietää ja ottaa opiksi.

Junnila oli antanut yrityksistään ja opiskeluistaan väärää tietoa ja se riittää syyksi eroon. Ministerin kun pitää olla rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu. En kyllä muista milloin meillä on ollut sellainen viimeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Taitavana (vaan ei rehellisenä) tunnetun mediapoolin rahoitamme me valtion budjetin ulkopuolella kerättävillä polttoaineiden ja sähkön valmisteverojen yhteydessä perittävillä huoltovarmuusmaksuilla. Median ei tarvitse kaivella omia taskujaan.

Ha-nostri kirjoitti...

Persujen pitää kaataa hallitus. Kenties uusintavaaleissa nähdään, onko kansa tyytyväinen punavihreiden strategiaan vai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Salelle kelpaa ministeriksi maanpetturi mutta ei Suomen etua ajava. Muuten, esiintyikö puuhapete yk hommissa korkeamalla oppiarvolla mitä oli?

kt

Gottihan Se kirjoitti...

Vähän OF, mutta tuosta Birthgap dokkarista sen verran. Olen nähnyt sen kokonaan, se on kolmiosainen ja todella mielenkiintoinen. Eliittihän siitä ei tykännyt (varsinkaan osista 2 ja 3) kun sen tekijä Stephen J. Shaw on varsin kriittinen ihmisten kuskaamisesta toisesta maasta toiseen ja on kaikkia näitä "maailmassa on liikaa ihmisiä" järjestöjä vastaan. Tosin varsin diplomaattisesti tuo nämä asiat esille, mutta kuten tiedämme, minkäänlainen kritiikki näitä asioita vastaan on haram.

Koko dokkarin katsottua, voin tiivistää asiat yhteen ei niin diplomaattisesti:
- Väestönrohmahdus maailmassa, varsinkin lännessä on mahdotonta torjua enää.
- Italia ja Japani (siellä asiat todellakaan ei ole hyvin) tulee ekana romahtamaan kansan vanhentumiseen. Muut seuraa perässä.
- Afrikka seuraa perässä, näillä näkymin 2050-luvulla kaikki Afrikan maat ovat alle 1.8 syntyvyyden. Siellä lapsiluvut pienentyvät todella kovaa tahtia. (Me "pahemmat kuin aatu" puolen kulkijat yleisesti sivuutamme tämän faktan.)
- Maailman populaatio kasvaa vielä kymmeniä vuosia, koska ihmiset elää pitempään. Kohta meillä on vain vanhoja ihmisiä ja pari nuorta joiden pitää elättää nämä vanhemmat ikäluokat.
- Ongelma ei ole parit jotka tekevät lapsia vaan ne jotka eivät tee yhtään. Tämä on räjähtänyt käsiin.
- Isot kriisit tuottaa näitä perheettömiä aina aivan hirveästi. Kooviid oli viimeisin naula arkkuun ja seuraava on kohta rysähtävä uusi finanssikriisi.
- Porukan kuskaaminen muista maista on todella huono idea. Kummallekkin maalle.
- Lähtömaa menettää ihmisiä, monesti osaajia joita he tarvitsevat omassa maassaan. Tämän takia nämä maat eivät pysty vaurastumaan nopeasti. (Suomessa on vääristynyt kuva tästä, kun me emme saa näitä oikeita osaajia yhtään.)
- Maa joka ottaa vastaan, tulijat kuppaavat rahat, joko sossusta tai töistä. Se varallisuus harvoin pysyy siinä maassa josta he sen ovat hankkineet. Integraatiota ei tapahdu ja tulijat harvoin haluat edes tehdä lapsia ja jäädä asumaan maahan loppuelämäkseen.
- WEFfit ja muut organisaatiot, niiden aikeistahan täällä jo kaikki tietää...
- Dokkarin tekijöillä ei ole mitään ideaa miten tämän väestönromahduksen voisi keskeyttää niin kuin aikuisten oikeesti. Mutta valtioiden pitäisi tarjota kansaisilleen mahdollisimman paljon apua perheiden perustamiseen ja auttamiseen. Ja ei kuskata porukkaa muista maista "korjaamaan" tätä.

Ja he eivät ottaneet somea huomioon tässä. Se on jo alkanut tekemään tästä väestönromahduksesta vieläkin nopeampaa kaikkialla maailmassa.

Hirveitä ongelmia on, otat sitten ulkomaalaisia vastaan tai et, mutta vähemmän niitä on jos et ota niitä vastaan. Jos todella kärjistän.

Anteeksi pitkästä OF postauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Ylenannon MOT löysi "puutteita" Junnilan koulutksista ja yrittäjyydestä. Eli ei löytänyt muka niistä negatiivista tietoa ja se luettiin Junnilalle suureksi synniksi ja vaikka mitä. Suoranaiseksi valehteluksi.
Vaan erään vihertävän pressaehdokkaan ja entisen ulkoministerin paljon härskimmät ja törkeämmät valehtelut eivät aiheuta minkäälaista ylenantoa. Esim. YK:n Darfur-operaatio, josta pekkapoika sai potkut sotkettuaan asioita, ei mainintaa kuin että se loppui muka se operaatio jne..
Taattua ylenantoa. MOT = mikä on todistettu:)
Huru-ukko

Tapio Suhonen kirjoitti...

Se on niin, että ihmisen tulee olla lihava kommunisti - kuten tuossa naapuriblogissakin totesin.
Hairahduksille ja miksei myös rikoksillekin riittäne ymmärrystä.
Päännyökyttelyä ja myötäeloa aina Kontulaa ja Andersonia myöten...
Jos kirjoitushistoriasi kertoo sinun - tyhmyyttäsi ja pahuuttasi - tölväisseen natsivitsin saunaillassa vuonna yksi, niin, voi voitettuja...

Anonyymi kirjoitti...

Mietin jo vuosia sitten, viimeistään 2015 Trumpin ajojahdin aikana, että milloinka vastaava jenkkityylinen poliittinen häirintä ja "lawfare" iskee kunnolla Suomeen.

Eli se, että tietyt puolueet joilla on hallintoeliitti ja media tiukassa kontrollissa eivät suostu millään hyväksymään demokraattisen prosessin, eli vaalien tulosta, vaan aloittavat koordinoidut mustamaalauskampanjat ja myös oikeusjutut, joilla voittajaa tullaan häiritsemään koko vaalikauden ajan.

Noiden vanhojen syntien esiinkaivaminen on läpinäkyvän valikoivaa, kuten esim. Al-Taee-juttu osoitti...

Peppu-Pekan syntien poispyyhintä on selvästi jo aloitettu TP-vaaleja silmälläpitäen. Pidetään huoli siitä, että niitä pidetään esillä hänen kampanjansa aikana!!!

Purra näyttää kyllä olevan hyvin ajan tasalla näiden asioiden suhteen - PS:t ei saa antaa näille periksi! Ja jos häirintä ei laannu, niin potut pottuina!!!


t: Vittuuntunut Stadilainen

Vanha kyynikko kirjoitti...

Ehkäpä seuraava wokettajien hyökkäyslistalle on kansanedustaja Mäenpää(PS),joka kehtasi epäillä Kansansivistyslaitoksen lapsille suunnattua opetusta"Pojallakin voi olla pimppi" IlkkaPohjalainen-lehdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkille Gottihan se. En ole tosiaan katsonut kuin tuon 1. osan. Siinä se pysäyttävin graafi on noin 13:n minuutin kohdalla. Siihen on merkitty väestön vähenemä/sukupolvi eri syntyvyyksillä.

Haeskelin netistä mikä on syntyvyys Suomessa ja löysinkin tietoa. Siellä oli vielä määritelty erikseen suomalaistaustaiset ja ulkomaalaistaustaiset. Suomalaisille lukema oli noin 1,4 ja ulkomaalaistaustaisille 1,8. Muutamia etnisiä ryhmiä ulkomaalaistaustaisissa oli, joiden syntyvyys oli selvästi yli 2 eli heidän määränsä kasvaa. Somalit muistaakseni olivat kovimpia sikiämään.

Jos ajatellaan, että suomalaistaustaisia on 5,1 miljoonaa ja sovitaan, että sukupolvi on 30 vuotta niin saadaan Suomea koskeva esimerkki. Syntyvyydellä 1,4 populaation koko pienenee noin 2/3:aan lähtöarvosta 30 vuodessa. Aika voi olla lyhyempikin, kun en huomannut, että sitä olisi dokumentissa sanottu.

Olkoon lähtötilanteena vuosi 2015 ja siis vuonna 2045 suomalaissyntyisiä olisi jäljellä enää 5,1 - 1,7 ----> 3,4 miljoonaa. Lievästi ilmaistuna voi sanoa, että kyllä tulee katukuva muuttumaan.

Kun aina puhutaan siitä, että velkavetoinen rahajärjestelmä on pitkällä aikavälillä mahdoton ja tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa niin rahajärjestelmälle tulee ongelmia myös vähenevän syntyvyyden kautta.

Kun taloudessa menee/meni mukavasti lapsettomien äitien osuus pysyi pienenä. Talouskriisi nostaa heidän osuuttaan, mikä vaikuttaa kansalaisten määrää vähentävästi pitkällä aikavälillä. Tämä sitten aiheuttaa ongelmia talouteen, joka vähentää syntyvyyttä jne eli kierre on valmis ja sitä hyvin vaikeaa tai mahdotonta pysäyttää.

Suomea ajatellen tämä on varmaankin talvisodan alkamiseen verrattavissa oleva uhkakuva ja tästä selviämisen pitäisi olla asialistalla kaikkein tärkein asia.

maallikko

QroquiusKad kirjoitti...

Mikä se sellainen lapseton äiti on?

klova kirjoitti...

Kotimaankielisten hedelmällisyysluku oli 2022 1,29. Eikä se tuosta nouse. Miksei?
Koska aikuisen ihmisen elämä on raskasta ja velvollisuuksien täyttämää, parimarkkinoilla osapuolet asettavat ylimitoitettuja vaatimuksia ja koska kolmasosa sukupolvesta tuntuu syrjäytyvän. Syitä voi löytää vaikka kuinka. Korjausehdotuksia ei ole, koska ongelmaa ei voi ratkaista verottamalla tai tuilla.

Suurin syy taitaa olla nuorten käyttäytymisen muutos, käykö kukaan edes ravintoloissa nykyään? Onko koko elämä virtuaalista ja somen täyttämää?

Joka tapauksessa asialle ei enään voida mitään 2022 sukupolvi on pieni ja aikoinaan se tekee vielä pienemmät sukupolvet ja kierre voimistuu. Suomessa on 2030-luvulla lähes pelkästään kuntia joiden ainoa kasvava ikäryhmä on +75 vuotiaat. Itä-Suomi on täynä kuntia joissa ei asu kuin eläkeläisiä ja pienehkö määrä keski-ikäisiä.

Ja sitten nämä vielä kouluttavat opettajia. Ketä varten, niitä kuntia varten joissa 2033 syntyy kaksi lasta vuodessa tai ei välttämättä yhtään. 100 000 opettajaa kun 7-17 ikäluokka on joku 300 000. Opettaja kolmelle lapselle.

Kaikki ikäluokat pitäisi hoitajamitoituksen mukaan jo kouluttaa hoivatyöhön ja ei oikein riitäkään, olettaen että hoitajamitoitus pidetään voimassa. Muille aloille ei sitten riitäkään ketään, varsinkin kun kolmasosa ikäluokasta jää elämään ikuista teinipojan elämää pleikkaa pelaten kunnan kämpässä.

Pitäkää itsenne kunnossa, 2030 tai 2040-luvuilla hoivakodeissa meno on kylmää. Ja paskanhajuista. Ei ole oikein rahaa ja ei ainakaan ole hoitahenkilökuntaa. Eikä ole edes niitä eläkkeiden maksajiakaan.

Koska se 2023 ikäluokka oli vielä edellistäkin pienempi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ha-nostrille, kt:lle, Gottihan Se:lle, Huru-ukolle, Tapio Suhoselle, Vittuuntuneelle Stadilaiselle, Vanhalle kyynikolle, maallikolle, Qroquius Kadille ja klovalle & kiitos kommenteistanne. Noin yleensä voi tuumia että vihervasemmisto VMP:n tukemana ja yllyttämänä yrittää kaapata vallan rääkymällä. Mihinkään kapinaanhan siitä ei ole. Väestöasioista oli hyviä huomioita. Tosin tuohon Afrikan väkiluvun laskemiseen en usko ollenkaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Miten niin vihervasemmisto VMP:n tukemana ja yllyttämänä yrittää kaapata vallan?
Sillähän on kaikki valta Suomessa, ja VMP on osa vihervasemmistoa.
Toimittajiksi itseään kutsuvat viherkommunistitytöt päättävät, mitä Suomen politiikassa saa sanoa.
Siitä osoituksena Iltalehti julkaisi tänään tämän änkyräkommunistin oksennuksen:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-tuomaala/junnila-eroaa-mutta-se-on-ongelmien-lakaisemista-maton-alle/

Tuo on muuten pelkkää vaikeasti luonnevikaisen kommunistin jorinaa, mutta tämä osuus huolestuttaa:

"Yaron Nadbornik, Helsingin juutalaisyhteisön puheenjohtaja: 'Perussuomalaiset saivat vaaleissa viidenneksen äänistä, ja nyt Junnilan kaltainen henkilö on ministerinä. Voisi kysyä, mikä tilanne olisi ollut, jos he olisivat saaneet 40 tai 50 prosenttia äänistä.'

Nadbornik: 'Olen huolissani Suomen tulevaisuudesta.'"

Minä olen huolissani Suomen juutalaisten tulevaisuuden puolesta, jos heidän asenteensa todellakin on tuo, että Perussuomalaiset ovat heitä vainoavia natseja ja viherkommunistit heidän suojelijoitaan.
Entä kuinka paljon tuolla Yaronilla on painoarvoa Israelissa ja USAn juutalaisten keskuudessa?
Levittääkö hän tuota julistusta sinnekin?

Gottihan Se kirjoitti...

Afrikan väkiluku tulee olemaan korkeimmillaan tuolla 2100-luvun taitteessa ja lähtee sitten laskuun, mutta syntyvyys on ollut laskussa jo kymmeniä vuosia ja menee alle 1.8 lapsen näillä näkymin 2050-luvulla. Eli meidän elinaikoina, näemme vain väkiluvun kasvavan hirveätä vauhtia. Mitä olen itsekkin noita dataloadeja katsellut ja yksittäisiä kertomuksia kuullut tutuilta jotka ovat Afrikasta, niin en ole nähnyt mitään syytä epäillä tätä ennustusta. Tosin ainahan voin olla väärässä.

Muuten tuossa vihervassari mediasta, niin on ollut koomista lukea noista Ranskan verisistä mellakoista taas. Aika kauan ne puhuivat mielenosoituksista, myös täällä Atlantin rannalla. Patonki vaimo on ollut kuumana kuin hellan koukku, kun "paremmin" tietävät ovat sille täällä kovasti mielipiteitään kertoilleet, kuinka pahoja nuo mellakkapoliisit ja tavalliset poliisit muutenkin ovat Ranskassa... Kyllä se tietää tasan tarkkaan mitä siellä tapahtuu ja miksi. Kovasti media vain sen "unohtaa" kertoa...

Persut on kyllä nyt vähän tuhoon tuomittu tuolla hallituksessa, kun Junnila antoi periksi. Yksitellen nyt alkavat "skandaaleita" paukuttamaan nuo vihervassarit (media + muut puolueet) niin kauan kun ei ole ketään jälellä. Kerran kun on annettu periksi, niin yleensä sitten annetaan seuraavallakin kerralla. RKP näyttäisi vähän Troijan hevoselta nyt tuossa hallituksessa. Liian hyvällehän se näytti, kun hallitusohjelmassa oli varsin hyviäkin kohtia. Toivottavasti olen väärässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ei sillä kylläkään hallitusvaltaa onneksi ole, mutta se joukkorääkymisellä yrittää saada sen itselleen takaisin. Tuo on aika käsittämätöntä mitä tuo Nadbornik on sanonut. Jos juutalaiset pelkäävät suomalaisia joilla ei ole juutalaisia vaastaan yhtään mitään eivätkä islamilaisia jotka haluaisivat lähinnä leikata pään irti juutalaisilta niin ne sahaavat kyllä pahasti omaa oksaansa. Vai olisko niin että tuo kyseinen heppu nielee VMP:n kaikki tulkinnat purematta?

Gottihan Se: Nuo Afrikan ennusteethan pohjautuvat vertailuun länsimaihin eli kun koulutus- ja elintaso nousee niin syntyvyys laskee. Niissä vaan unohdetaan se, että ne eivät ole länsimaita ja lisäksi on tietysti islam.

Totta tuo Ranskan juttu. Siellä arabit riehuvat mutta valtamedia ei kerro, kuka riehuu. Siellä muuten varmasti alkaa poliiseilla liipasinsormi syyhytä.

Yritykset hallituksen hajottamiseen aivan varmasti jatkuvat. Ei auta kuin toivoa että persut kestävät. RKP:hän siellä selvästi on se Troijan hevonen enkä minä luota kokoomukseenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen yrittänyt ottaa selvää, mitä Ranskassa oikeasti tapahtui kun tämä viimeinen mellakointi alkoi, mutta huonolla menestyksellä. Poliisi ampui nuoren pojan kylmäverisesti teloitustyyliin ja taustalla on rasismi, niinkö? Mitä oikein tapahtui? Jossakin vihjailtiin, että poika kaahasi autollan kovaa vauhtia ja jätti noudattamatta poliisin pysähtymiskäskyä. Ei ilmeisesti halunnut jkstakin syystä jäädä kiinni? Mikä on totuus, kun aivan oleellisista asioista media vaikenee? Ranska on kai saanut nyt oman George Floydinsa ja nyt laitetaan oikein urakalla paikat remonttiin ja palamaan ympäri maata. Järjetöntä riehumista malliin BLM.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Mikä naurettava sirkus tästä(kin) tuli. Kaikenmaailman asiantuntijaa lässyttämässä, kuinka suomi on nyt tyyliin lämmittämässä uuneja. Nyt saatiin vielä tavjakin kommentoimaan. Että asioista ei pitäisi puhua suoraan, koska se lietsoo vihapuhetta. Siis mitä jlauta?!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Ymmärtääkseni kyseinen gangsteri yritti poliisia karkuun. Mutta hiekkaneekereillehän mellakointi on sitä ominta itseään.

Ano: Totta. Ei lisättävää.

QroquiusKad kirjoitti...

Kas tässäpä video, josta näemme mistä tämä kaikki alkoi:

https://i.ylilauta.org/48/8c/488ca760b0ac105e.mp4

Tuosta kulmasta näyttää, että tuo olisi saattanut olla jopa vahinkolaukaus, kun ählämi lähti vastoin poliisin käskyjä liikkeelle ja auto tönäisi asetta.

Anonyymi kirjoitti...

Maalittaminen onnistui, ikävä kyllä. Osanottoni Junnilalle! Tästä vielä noustaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sisäministeri Rantanen näyttää olevan seuraava maalitettava. Hänen ei pidä erota koska ei ole sanonut tai kirjoittanut mitään väärin. On enemmän kuin valikoivaa yrittää löytää "äärioikeistolaista terrorismia" ja unohtaa matujen tekemät. Näyttää äskettäin Oslossa tapahtuneen jotain. Viidakkoveitsen kanssa on heiluttu. Mikähän ääri on mahtanut olla liikkeellä.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraava poliittinen ps-uhri on kansanedustaja Juha Mäenpää. Hänet on poistettu Provinssi-festivaaleilta hänen Ilkka-Pohjalaisessa perjantaina olleen kirjoituksensa johdosta. Hän oli siinä kritisoinut opetushallituksen ohjeita, joiden mukaan kouluissa ja varhaiskasvatuksessa lapsille pitäisi opettaa, että joillakin pojilla on pimppi. Hänelle kävi kuten Joakim Vigeliukselle Tampereen yliopistossa kun hän kyseenalaisti miesten kuukautiset.

Mäenpään kirjoitus oli järjestävän tahon mukaan ristiriidassa heidän ARVOJENSA kanssa. Sillälailla!!! Olen satavarma siitä, että tällaisia kommunistin johtaman opetushallituksen jakamia arvoja ei jaa yksikään täyspäinen suomalainen. Täällä jahdataan kuvitteellisia natseja ja pengotaan arkistoja päät märkinä, että löydettäisiin jotakin raskauttavaa, mutta edes lapsia ei suojella tällaiselta hevonpaskalta, jota vihervasemmisto ja yliopistot levittävät. Kuka laittaisi stopin tälle tieteen- ja biologian vastaiselle järjettömyydelle?

Ei säästy hallituskumppanikaan loankaivulta, vaikka valtioneuvoston nimissä osallistuu tasa-arvoa huutavalle pride-marssille; Elina Valtoselta on löytynyt joku vanha kirjoitus, mutta näitä alkaa nyt tulla jo niin paljon, ettei jaksa tämän jälkeen enää kiinnostua. Jos ei oppositio toimittajakätyreineen muuta osaa, niin pitäkää tunkkinne!

Rouva Ano

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Mäenpäähän se on seuraava känselöitävä. Heitettiin ulos Provinssi Rockista kun kirjoitti koulun wokettamisesta lehteen. Nämä vihervasemmiston hulluimmat edfutajat perustaisivat oikeasti gulakkeja ja lähettäisivät meidät sinne jos vain pystyisvät eli ovat aivan natsien ja stalinistien tasolla.

Anonyymi kirjoitti...

Jo nyt on helvetti. En ole ministeri Valtosen fani mutta hänenkin vanhoja kirja-arvosteluja kaivellaan. Kirjassa kun sanotaan että islam saa euroopassa liikaa jalansijaa. Johan tuon näkee sokea Reettakin että kalifaatteja pukkaa.

Eivät maahantulijat ole yksi homogeeninen joukko jota ei saa arvostella. Siellä on monenlaista kengänkuluttajaa. Jos noista ei saa rikollisia perseilijöitä ja huijareita arvostella ja kotiuttaa niin hevonperseessä ollaan. Parempi jos haittamaahanmuuttajia ei päästetä maahan ollenkaan. Noudatetaan Ulkomaalaislakia. Maahan tullaan vasta kun on henkilötiedot ja paperit kunnossa.

Anonyymi kirjoitti...

PROVINSSIN toimitusjohtaja Marko "pimppimarko" Kivelä vahvistaa tapahtuneen.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Rouva Ano, ongelma noista tulee kun Valtonen ja persutkin ovat alkaneet pyydellä anteeksi näitä esiinkaivettuja juttuja. Se polittisesti ja psykologisesti todella typerää ja antaa vain lisää polttoainetta noitarovioiden pystyttäjille. Sitä ei pitäisi mennä tekemään, mutta niin vain nyt tekevät. Se tulee tuhoamaan tämän hallituksen, ei tuo median ja opposition ajojahti sinällään.

Anonyymi kirjoitti...

Gottihan Se:
"- Väestönrohmahdus maailmassa, varsinkin lännessä on mahdotonta torjua enää."

Niinpä... väestön määrän romahdus on populaation keino hakeutua optimaaliselle väestömäärän tasolle.

Asiasta toiseen Uusi Suomi verkkolehti julkaisi 2.7.2023 uutisen "Tutkija: Tämän Riikka Purra varmisti ministerivalinnoilla – Perussuomalaiset ministerit tyrmäävät nyt väestönvaihtoteorian".

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tutkija-taman-riikka-purra-varmisti-ministerivalinnoilla-perussuomalaiset-ministerit-tyrmaavat-nyt-vaestonvaihtoteorian/3974fbaf-0c5d-4145-b515-656572d79bbf

Kumminkin nyt käynnissä on prosessi, joka vaihtaa väestöjä entisissä kokonaan valkoisissa maissa. Se ei ole teoriaa. Ehkä uutinen vääristelee persujen kannanottoja. Jos ei, niin uutisen siteeraamat persuministerit ovat ymmärtämättömyydessään alkaneet pelata vihervasemmistolaisen ajattelun säännöillä.


acc

Edelleen Vanha kyynikko kirjoitti...

Imperiumin vastaisku tuli nopeammin kuin osasin odottaakaan.Mäenpää poistettiin Provinssi-tapahtumasta ko.kirjoituksen takia.Tatataaa..

Joppos123 kirjoitti...

Ennen hallituksen kaataminen oli poliittisen opposition tehtävä. Nyt se on ulkoistettu vihervasemmistolaiselle medialle kun oppositio ei siihen itse kykene.
Tämä kuvio oli odotettavissa kun median koskemattomat lemmikit hävisivät vaalit.
Hallituksen tulisi nyt haistattaa pitkät paskat medialle ja alkaa tekemään töitä maamme pelastamiseksi.

-TR- kirjoitti...

Tästä kun pistetään sellainen 20v aikaa eteenpäin kun suuret ikäluokat ovat vaihtaneet hiippakuntaa niin tulee tosiaan olemaan erinäköinen katukuva.

Tosin, vaikka maahanmuuttajien syntyvyys on suomalaisia korkeampi niin heilläkin se on alempi kuin kotimaissaan.

Maahanmuuttajissa on myös virolaisia ja venäläisiä joiden syntyvyys ei ole suomalaisia suurempaa.

Väestötiede on erittäin mielenkiintoista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Ano2:lle, Rouva Anolle, Thorvald Eskilinpojalle, Ano3:lle, Ano4:lle, acc:lle, Vanhalle kyynikolle, Joppos123:lle ja TR:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistänne.

Tapaus Mäenpää on hyvä – ja ikävä – esimerkki siitä, kuinka pitkälle wokeltaminen on edennyt Suomessa. Mutubiologia on se virallinen biologia ja jos sen kieltää, niin on väärinajattelija.

Joppos123 tiivisti myös oman näkemykseni koko tästä caustista:

”Ennen hallituksen kaataminen oli poliittisen opposition tehtävä. Nyt se on ulkoistettu vihervasemmistolaiselle medialle kun oppositio ei siihen itse kykene.
Tämä kuvio oli odotettavissa kun median koskemattomat lemmikit hävisivät vaalit.
Hallituksen tulisi nyt haistattaa pitkät paskat medialle ja alkaa tekemään töitä maamme pelastamiseksi.”

Hyvin kiteytetty. Anteeksipyytämällä ei tule kuin lisää anteeksipyydettävää ja se on tuhon tie.

QK:n videosta: Tuo on voinut olla tosiaankin tönäisyn aiheuttama vahingonlaukaus, tosin silloin poliisilla oli ollut sormi jo valmiiksi liipasimella.

Maailmanmenoon pettynyt kirjoitti...

Nämä viimeaikaiset väestönvaihtopuheet ja persuministereiden yhtäkkinen täydellinen irtisanoutuminen niistä osoittaa sen, että nykypersut on tehty täysin samasta materiaalista kuin edeltäjänsä Sinisessä tulevaisuudessa, jotka ratsastivat vaalikampanjassaan haittamaahanmuuton ehkäisyllä, isänmaallisuudella ja arvokonservatismilla mutta heti kiinni hillotolppaan päästyään, kun vihervasemmisto vähänkin hiillostaa ovat heti irtisanoutumassa kaikesta aikaisemmin sanomastaan, jotta voisivat roikkua rystyset valkeina vallankahvassa kiinni edes sen yhden hallituskauden ennen joutumistaan pysyvästi oppositioon tai putoamistaan eduskunnasta. Suomen puoluekentällä ei ole tällä hetkellä tarjolla yhtä ainoatakaan puoluetta, jota väestönvaihtoa vastustava äänestäjä voisi kannattaa ja jolla olisi mahdollisuus päästä eduskuntaan saati hallitukseen ajamaan tavoitteitaan. Sinimusta liike tietenkin on olemassa, mutta viime vaaleissa niiden maanlaajuinen kokonaisäänimäärä pääsi hädin tuskin puoleen puolueen rekisteröimiseksi vaadittujen kannattajakorttien määrästä. Kun tilanne tällä hetkellä on se mikä se on, en jaksa henkilökohtaisesti enää edes välittää kantaväestön jäämisestä vähemmistöksi omassa kotimaassaan. Suomen hallitusmuoto on demokratia. Jos suomalaiset äänestävät jatkuvasti vaaleista toiseen 80-prosenttisesti väestönvaihdon kiihdyttämistä ajavia puolueita ja se ainoakin väestönvaihtoa vaalilupaustensa tasolla vastustava, kannatukseltaan 20-prosenttinen puolue pyörtää puheensa heti hallitukseen päästyään kun poliittinen vastapuoli sitä siltä vaatii, niin mitä asialle oikein on tehtävissä? Muutenkin, vaikka persut pikkuisen väestönvaihtoa vastaan toimisivatkin, heidän osuutensa vaaditun enemmistöhallituksen muodostamiseksi on kuitenkin viime kädessä niin pieni, että heidän alun perin ajamansa tavoitteetkin laimentuvat nelivuotisen hallitustaipaleen aikana käytännössä olemattomiin, ja sitten on vielä vaa'ankielipuolueena toimiva vahvasti vasemmistolainen RKP. Niille, jotka saattavat pitää tässä kirjoittamiani asioita jokseenkin provokatiivisina tahtoisin esittää seuraavanlaisen kysymyksen: jos Suomen kansa ei itse oman demokratiansa kautta kykene omaa jäämistään vähemmistöksi omassa kansallisvaltiossaan estämään, niin keiden sen sitten tulisi suomalaisten puolesta tehdä? EU:n? YK:n? Venäjän federaation? Vastausta odotellessa.

-TR- kirjoitti...

Alhaisen syntyvyyden teema kiinnostaa tavattomasti ja katsoin juuri YouTubesta Birth gap part 1 mutta YT ei näytä osia 2 ja 3.

Ilmeisesti liian hapokasta. YT on nykyään täysin läpiwoketettu.

Mistähän kautta ne puuttuvat osat voisi katsoa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Maailmanmenoon pettyneelle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Maailmanmenoon pettynyt: Sinä kylläkin tuomitsit perussuomalaiset siniseksi tulevaisuudeksi jo ennakkoon. Ehkä tähän voisi sanoa että aikanaan se ikuiseksi kuviteltu Neuvostoliittokin kaatui valtavan nopeasti.

TR: Tähän en valitettavasti pysty vastaamaan. Jos joku pystyy, niin julkaisen.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni kukaan ei ole varsinaisesti pyytänyt anteeksi. Junnilalle ei olisi anteeksi annettukaan, vaikka esim. al Taee harjattiin höyhenenkeveästi ja syytökset valuivat kuin vesi hanhen selästä, selityksenä oikea puoluekanta eli SDP. Kun Riikka Purra ja Mari Rantanen ovat ilmoittaneet, etteivät usko väestönvaihdon salaliittoteoriaan, niin sekään ei ole anteeksipyyntö. Se tapahtuu, ellei tahti muutu, vaikka varsinaista suunnitelmaa ei olisikaan. Se toteutuu löperöiden lakien ja seulan lailla vuotavien rajojen kautta, pyytämättä ja monelle nukkujalle ja huonomuistiselle yllätyksenä kuten vuoden 2015 invaasio. Keskikokoisen kaupungin verran väkeä kehitysmaista joka vuosi olisi yksinkertaisesti liikaa, jos halutaan kansallisvaltio nimeltä Suomi säilyttää.

Rouva Ano

Maailmanmenoon pettynyt kirjoitti...

Jaahas, sinä olet siis sitä mieltä, että minä olen lähes jostain uskonnollisesta periaatteesta ja mihinkään tosiasioihin pohjaamatta vain joskus muinoin huvikseni päättänyt, että nykypersut käyttäytyvät ihan samalla tavalla kuin siniseen vuonna 2017 loikanneet kansanedustajat ennen loikkaamistaan, vaikka kaikki merkit siihen viittaavatkin. Mitä sitä paitsi minua hyödyttäisi perussuomalaisten politiikan kannattajana leimata perussuomalaiset jo ennakkoon sellaiseksi, mitä he eivät ole? Koko ajan alkaa vain näyttää yhä enemmän ja enemmän siltä, että perussuomalaiset on naiivien äänestäjien kusettamiseen luotu valeoppositio. Jos olet eri mieltä, olisi kyllä kiinnostavaa tietää, miten sitten itsellesi selität Mari Rantasen ja kaikkien muiden persuministereiden äkillisen irtisanoutumisen kaikesta väestönvaihtoon viittaavasta median ja vasemmiston älähdettyä ja kaiken muun matelun ja pokkuroimisen esimerkiksi Vilhelm Junnila -tapaukseen liittyen. Aiheuttaa varmaan tuollainen ristiriita uutisten ja oman poliittisen toiveajattelun välillä monen vakaumuksellisen äänestäjän päässä sellaista, mitä psykologiassa tavataan nimittää kognitiiviseksi dissonanssiksi. Minua huvittaa ihmiset ketkä kuvittelevat, että persut voisivat yksinään, ilman vähintään kahta muuta politiikassa suurin piirtein samoja asioita ajavaa puoluetta saavuttamaan tavoitteitaan nykyisenlaisen järjestelmän puitteissa. Niinhän se nykyinen vihervasemmistokin toimii eli on hajauttanut itsensä ainakin kolmeksi puolueeksi (SDP, Vihr, Vas), jotka voivat yhdessä kerätä suuremman äänipotin mitä yksikään näistä puolueista yksinään. Lisäksi on huomattava, että Kok, Kesk ja Rkp jakavat monia samoja tavoitteita vihervasemmiston kanssa, joten sikäli melko harmonisesti toimivan enemmistöhallituksen muodostaminen on helppoa. Persujen tapauksessa se ei onnistu, koska persut ovat yksinään liian kaukana kaikista muista, ja siksi yhteistyö on alkanut yskiä jo muutaman viikon sisällä vasemmiston ja median käynnistettyä kolme yksittäistä ajojahtia persuja vastaan.

Neuvostoliiton hajoamista ei voi tähän verrata, koska ei sielläkään asiat miksikään muuttuneet äänestämällä jotain uutta puoluetta vaan kommunismin omien sisäisten vikojen vuoksi, eli se osoittautui kyvyttömäksi luomaan toimivaa talousjärjestelmää. Voi olla, että nykyjärjestelmän sisäiset viat ovat lopulta ainoa asia, joka tulee romahduttamaan sen sisältäpäin, eli suomalaisten jäätyä vähemmistöksi maassaan tulee tapahtumaan jonkinlainen sisällissota tai vallankaappaus joka tuskin tulee päättymään suomalaisten kannalta siinä vaiheessa kovin suosiollisesti, jos suomalaiset ovat siinä vaiheessa omassa vaiheessaan jo kutistuva vähemmistö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Maailmanmenoon pettyneelle, Gottihan Se:lle ja maallikolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Meinasin sitä että ei saa antaa tuumaakaan periksi.

Maailmanmenoon pettynyt: Ymmärrän kyllä ajatuksesi. Mutta sinä pistit sanoja minun suuhuni. Nykypersuissa on kuitenkin selkeä ero Soinin porukkaan nähden. Mitä tulee tuohon järjestelmän romahtamiseen niin se ei ala Suomesta vaan jostain EU:n alueelta. En verrannut Neuvostoliittoa Suomeen vaan nimenomaan EU:hun.

Gottihan Se & maallikko: Kiitos lisäyksestä.

-TR- kirjoitti...

No, harmi ettei ilmaiseksi pysty katsomaan.

Kiitos silti vastauksesta.

QroquiusKad kirjoitti...

Suomen politiikan nykytilanne nyt kerta kaikkiaan on vain niin, että on Järjestelmäpuolue (viherkommunistit+huorapuolueet KaKo ja Kekkuli) ja Perussuomalaiset.
Siinä kaikki.

PS on nyt mennyt hallitukseen, jossa pääpuolueena on viherkommunistien huorapuolue ja pari takiaispuoluetta, joista toinen vihaa syvästi kaikkea suomalaista.
Mistä se Pää-äMmä Urpo käskynsä ottaa, ellei käskyttäjiltään ja herrattariltaan viherkommunistitytöiltä, kun on tähänkin asti tehnyt niin?
Mikä tuosta olisi yht'äkkiä muka tehnyt itsenäisen toimijan, saati Perussuomalaisten yhteistyökumppanin?

Itse itseäni toistaen:
ainoa syy miksi Järjestelmäpuolue ottaisi Perussuomalaiset hallitukseen on vain ja ainoastaan, että se saa iskeä sille puukon selkään.
Nyt se on tapahtunut.

Mikään ei voi teoriassakaan muuttua, ellei PS saa Unkarilaisjytkyä.
Sitä ei tapahdu, koska suomalaiset eivät ole unkarilaisia eivätkä virolaisia.
Mitä tulee Eeuun hajoamiseen, sitä ei todellakaan pidä toivoa ennen kuin on muodostettu jotain sen tilalle, Visegrádin Liitto tai Uusi Hansa;
jotain sellaista mitä Eeuusta odotettiin.

Nimittäin jos Eeuu hajoaa nykytilanteessa, Suomi vain eroaa äkkiä NATOsta ja liittyy Ryssään.
Näin tämä nyt vain valitettavasti on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad.

Viesti1: Millä perustelet sen, että Suomi vapaaehtoisesti liittyisi osaksi Venäjää?

Viesti2: Sinänsä kun hölmö potkii höpelöä niin se on kieltämättä jotenkin kaunista.

QroquiusKad kirjoitti...

En voikaan perustella.
Poliiitiselta eliitiltämme vain voisi odottaa sellaista hölmöntölmäystä:
kun sitä luulee, että kaikki on jo nähty, tulee kohta jotain vielä poskettompaa.

Ryssään liittyminen olisi epäloogisuuden looginen huipennus;
tytöt puolestaan perustelisivat, etteihän tässä mitään järkeä ole, mutta kun nyt vaan tuntui siltä, että tää olis kivaa. Pimps! Pimps!! – Ei se tietenkään odotettavaa ole, koska tytöt tykkäävät yli kaiken Mustasta Makkarasta ja sellaisethan juoksisivat örkkejä karkuun Suomesta.

Prozac kirjoitti...

Räsänen oli innokkaana kivittämässä junnilaa. Käsittämätön limanuljaska, joka hetki sitten oli itse syytettynä vanhoista "synneistä".

Prozac kirjoitti...

No jos kovasti kunnioitettu sauli niinistömmekin loihe lausumaan junnilan tapauksesta että "onhan tämä nyt kiusallista" niin kyllä silloin on junnilan erottava. Ja onko jossain tieto että purra olisi hänet erottanut? Lähtikö ihan omasta halustaan? Ehkä noin yleisesti persujen kannattaisi jättää nämä klu klux vitsailut vähän vähemmälle, eikä syötellä vasurien lapaan. Pitäisihän sitä nyt aikuisten ihmisten ymmärtää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Prozacille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Menihän tuo jo vähän yli. Ja pyri jatkossa jättämään se pimpsaosasto vähemmälle. Se saa lähinnä ajattelemaan että sinulla on kyseisestä värkistä pakkomielle. On sinulla asiaa muutenkin.

Prozac:

Viesti1: Ja hyvin unohti sen, kuinka häntä tuettiin.

Viesti2: En tiedä taustoja ja tuskin niitä kerrotaankaan. Niinistöhän on itse federalisti eikä sitä kiistä. Ja vasurit löytävät ne lapaansyötöt ihan järkipuheistakin. Ehkä olisi viisaampaa todeta niille että lyökää kyynärpää kiveen niin ehkä helpottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vastasin oikeastaan Thorvald Eskilinpojan kommenttiin, mutta täällä menee kirjoitukset helposti ristiin ja väärinymmärryksiäkin saattaa tulla. Ei haittaa kun vanhan kansanviisauden mukaan haukkukaan ei haavaa tee, mutta huumorin puute sen sijaan tekee elämästä tosi tylsää. Varsinkin vihervasemmisto tuntuu olevan läpeensä huumorintajutonta porukkaa; siinäpä yksi syy lisää karttaa sitä kuin ruttoa.

Toivon, että PS hallituksessa nyt väläyttää sen kulmahampaan esiin ja painaa sisulla eteenpäin!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Toivon siitä kulmahampaasta samaa kuin sinäkin ja jos vihervasemmistosta olisi kiinni niin huumori varmaankin kiellettäisiin kokonaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta kun se värkki on nykyeliitin valtalähde.
Niin kauan kuin yhteiskuntia on perustettu, on naisen valtaresurssia rajoitettu joko järjettömästi (islam) tai järkevästi (sallittua vain avioliitossa), sillä se on jyräävän voimakas.

Kun se valtaresurssi on nyt päästetty leuhottamaan täysin rajoittamattomana, on seuraus tämä mikä nyt näkyy:
sen avulla jokainen nainen voi saada haluamansa joltain mieheltä.
Kun tähän on yhdistetty vielä poliittiset oikeudet, on peli pelattu ja politiikka pelkkää tyttöjen saneluvaltaa.

Pandoran Lipas on avoimena eikä sitä enää saa kiinni, ellei jostain tule Konservatiivista Vallankumousta sulkemaan se palauttamalla avioliittoinstituutio voimiinsa.
Vaihtoehto on kaatua islamin alle, ja naiset kulkevat säkkeihin puettuna.
Paitsi että;
oliskohan Suomen Lestadiolainen Tasavalta sittenkään huono idea...?

En itse koe olevani sinänsä pakkomielteinen, mutta ymmärrän kyllä että se voi siltäkin näyttää.
Ja asiahan ON erittäin tärkeä, ylläkuvatuista syistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kommenttisi on julkaistu. Itse en nosta kyseistä värkkiä niin korkealle.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Rouva Anolle: Ehkä kielsivät vain uskovansa salaliittoon, mutta media uutisoi sen siten että he kielsivät uskovansa väestönvaihtoon.

Eli se on ihan sama miten PS kommentoi näitä peräytymisiään tai selittelee mitään, se uutisoidaan vääristellen heille epäedullisella tavalla. Pienikin peräytyminen saadaan näyttämään taydelliseltä nöyristelyltä ja se näyttää pahalta rahvaalle joka ei lue kuin otsikot.

Siksikään ei kannata kommentoida mitään muutenkaan kuin että se ensin uutisoidaan kirjallisesti jossain omassa lähteessä, ja sitten viitataan vain siihen lausuntoon. Ja aina pitää kiistää median tekemät väärintulkinnat, muuten ne jäävät elämään sinä oikeana tulkintana ja totuutena. No, eihän se kiisto edes mene uutisointiin, mutta onhan ainakin tehty.

Anonyymi kirjoitti...

Samoilla linjoilla kuin Thorvald tuossa edellä. Perussuomalaiset ministerit julistivat, että jatkossa mennään tilastoilla ja numeroilla eli faktapohjalta. Ihan hyvä, mutta vastapuoli on tunnetusti immuuni realismille.

Ei sellaisia ihmisiä, jotka aidosti uskovat kymmeniin sukupuoliin voi tilastoilla vakuuttaa. Käy vain kuin sian kanssa painiessa: vaatteet vain sotkeentuvat ja sika hermostuu. Mutta ehkäpä persuministerien viesti olikin tarkoitettu omille kannattajille ja niille muiden puolueiden reaalimaailmassa eläville äänestäjille.

Pikku hiljaa voisi alkaa tuoda esiin sitä näkemystä, että oppositiohan ei hyväksy rehellisten vaalien tulosta ja siksi mölisee. Hallitus siis edustaa demokratiaa ja oppositio totalitarismia. Koska sellaiseltahan se näyttää ja aika pian asian voisi sanoa myös ääneen. Älämölöhän siitä seuraisi, mutta siihen voisi sitten vaan todeta, että 'MOT'.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Vanha kyynikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, maallikolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Thorvald & maallikko: Erittäin hyviä huomioita kummallakin.

Ano: Kommentti taisi jäädä jotenkin kesken.