perjantai 9. kesäkuuta 2023

AJAN HENKI OSA XIII

Eli Miss Jätkä

Ajan henkeenhän kuuluu jatkuva transhypetys jota täytyy transhypettää koska sitä täytyy transhypettää koska se on tiedostavaa muotia. Yksi esimerkki kyseisestä hypetyksestä on tämä Miss Suomi-ilmiö ja nyt on kovasti hienoa että kyseisiin kinkereihin pääsee transsukupuolinen nainen ts. jätkä.

Sinänsä jokainen tekee omia valintojaan ja kyseiset kinkerit ovat koko lailla turhia. Mutta tällaisena konservatiivisena käppäukkona mietin – ja hypettäjien tulisi miettiä myös – että kuinkahan moni nuori ihminen on jo nyt ja kuinka moni tulevaisuudessa huomannut – sen jälkeen kun on peruuttamattomasti silvottanut itsensä – että ei hän olisikaan tarvinnut sitä silpomista vaan mielenterveyden apua?

Ja näille hypettäjille muistuttaisin että te olette muodikkaassa innossanne tästä osaltanne vastuussa. Ja muistakaa että kyse on vain muodista joka on lähtenyt täysin lapasesta.

Eikös kirurgeilla muuten ollut aikanaan nyrkkisääntönä että tervettä kudosta ei turhaan leikata?


45 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä äänestin transua. Toivottavasti kaikki muutkin. Sairastahan se on. Niin. Vaimoni joukkoraiskattiin matujen osalta noin 19 vuotta sitten. Mikään ei ole muuttunut. Äänestin tätä transua vitsinä. Sekä protestina.

Anonyymi kirjoitti...

Lyön vetoa, että täällä kommentoivat ovat rumia väsyneitä naamoja. Itseäni on sanottu aina babyface nimikkeellä. Taidanpa ottaa osaa ensi vuonna. Vahvuutiani ovat kauniita kasvot, pitkät jalat eli sääret . Sekä kuulemma hyvä perse. Osaan kokata, sekä toivon kaikille miehille voimia. Tissini ovat dd kokoa. Bai the vei. Kyllä. Käytän stay up sukkia.

Gottihan Se kirjoitti...

Jaahas. Ja luulin että ei kai nämä hommat näin pitkällä Suomessa voisi olla. Olin väärässä... Mutta ei huonoa jos ei hyvääkin, koska muistakaa että nämä tyypit eivät lisäänny. Eli aakkossillisalaatit lopettavat oman sukupuunsa seuraavien parin sukupolven aikana. Siinä on yksi syy minkä takia ne on niin kiinnostuneita muiden lapsista. Toisia syitä tässä en viitsi alkaa arvelemaan...

Kyllähän tässä alkaa oikeasti mietityttämään että onkohan ne salaliittoteoriat oikeassa että, nämä aakkossillisalaatti hommat on jonkun misantrooppi-eliitin salajuoni saada ihmisten määrä maailmassa sinne 600 miljoonaan? Jos on, niin hyvin on juonet lähteneet vetämään!

Anonyymi kirjoitti...

Minulle yksi kaverilääkäri sanoi kun juteltiin ajan hulluudesta, että on yksi syy miksi transuilu yleistyi räjähdysmäisesti, hän sanoi, että tuon yleistyminen tapahtui lähes samaan aikaan kun räjähti käsistä mielialalääkkeiden käyttö, eli tuo "lääke" on syypää lähes yksin yhteiskunnan hulluudesta, sillä mielialalääkitystä käyttävät äidit antoi syntyvälle lapselleen sairauden että eivät tiennyt edes välttämättä ovatko edes ihmisiä, siitä se sitten lähti leviämään ja tässä ollaan, loppua ei näy.

Heikki kirjoitti...

Veiikkaan, ettei jää ihan viimeiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Gottihan Se:lle, Ano3:lle ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Olet toiminut harkintasi mukaan ja se on ok.

Ano2: Terveiset yhdeltä rumalta väsyneeltä naamalta. Setärumalta käppäukolta.

Qroquius Kad: Kysehän ei ollut yhdestä tyypistä vaan yleisestä hypetyksestä joka on lähtenyt täysin käsistä.

Gottihan Se: Voi toki, ollaanhan me. Tässä tuskin on kyse salaliitosta vaan ihan totaalisesti lapasesta lähteneestä muodista.

Ano3: En osaa sanoa varmaksi mutta en pidä sinänsä mahdottomana.

Heikki: Tuskin jää.

Anonyymi kirjoitti...

Opetushallituksen päivitetty paketti sisältää samaa riemua et ylpeyttä:
Pojillakin voi olla pimppi jne.

Salaliitto? Ehei! Ihan avoimesti on nämäkin kerrottu esim wef:in materiaaleissa!


-Tvälups-

Juha R kirjoitti...

Muutama vuosi sittenhän Miss Helsingiksi valittiin lähinnä Louvren kummitusta muistuttava rumilus. Nimensä taisi olla Sephuora, ehkä ilman tuota u-kirjainta. Rasismin pelossa pakkovalinta. Nyt ollaan Miss Suomi-kisoissa vastaavassa woketilanteessa. Just muistin, että olihan meillä jo aikaa sitten tummaihoinen Miss Suomikin. Näinköhän siinäkin oli värillä väliä. Ehkei silloin vielä niin kovasti. Muuten olen sitä mieltä, että mokomat kisat voisi lopettaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä aika usein nykyään saa harmitella, ettei ole niin vanha kuin Ykä. Olisi saanut elää kauemmin selväjärkisten valtakautta.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Juha R:lle, Tapsalle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: En epäile wef:in aikeita yhtään mutta sekopäisyys hallitaan täällä ihan omin neuvoinkin.

Juha R: Joo, muistan tuon episodin. Ei ollut mikään varsinaisen kaunis nainen mutta olipahan etnisesti edistyksellinen. Ja näissä missikisoissa kyseisen henkilöjonkun täytyy tietysti päästä mahdollisimman pitkälle. Muuten alkaa joukkorääkyminen.

Tapsa vaan: Joo, tulihan sitä järkiaikaa aika kauan elettyä. Niin kauan, että sen vielä muistaa.

Ano: Kiitos linkistä. Nostan hepulle lätsää. Mutta ei kyseessä olekaan mikään valtiotieteitten maisteri.

QroquiusKad kirjoitti...

No kas, Professori Rahtari jolle työ on harrastus!
Kyllä eräiden kelpaa.

Mitä tulee aiempaan Miss Suomeen joka julisti raikuvasti valtavalemedian komppaamana olevansa musta, Musta, MUSTA ei asiaa olisi kukaan huomannut ilman julistusta.
Mikäli tuon Hulapula Sökösökön kuvia näytettäisiin miljoonalle ihmiselle tasaisesti ympäri maailmaa kysyen, mistä päin arvelevat tämän olevan kotoisin, sanoisivat epäilemättä lähes kaikki että Pyreneiden niemimaalta tai Latino-Amerikasta.

Kun heille sanottaisiin, että kyseessä on nigerialaisnegroidin isän ja liljanvalkoisen suomiäidin mulattitytär, epäilemättä kaikki katsoisivat kuvia uudestaan ja pitkään.
Lopuksi sanoisivat, ettei tuo kyllä näytä yhtään mulatilta saati afrolta, vaan välimerelliseltä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Hiukka kateellinen olen minäkin tuolle proffarahtarille. Tekee varmasti just sitä, mistä tykkää. Tuota Odusogajuttua en ole edes ajatellut. Saattaa olla. Ja voisitko muuten käyttää ihmisistä ihan niitä oikeita nimiä?

Anonyymi kirjoitti...

Kummallista, etteivät feministit ole vähään aikaan vaatineet missikisojen lopettamista; nehän ovat naisten alistamista. Ehkä ovat yhdessä muiden vähemmistöjen kanssa nähneet, mitä on tulossa ja arvostelu on lopetettu. Voihan seuraava vaihe olla se, että missikisoissa nähdään nainen tai naisoletettu, jonka kauneus arvioidaan pelkästään burkhan ristikon takaa näkyvien silmien perusteella. Eihän nykyisistä misseistäkään tiedä mikä on aitoa ja mikä ei, joten aivan sama. Silmät ovat sielun peili ja niillä voi hyvin kannattaa maailmanrauhaa sekä lasten, eläinten ja varsinkin naisten oikeuksia. Ja kuvitelkaa, millainen suksee tällainen Miss Suomi olisi maailmalla!

Rouva Ano

29051453 kirjoitti...

Kaikesta muusta ja erityisesti kehitysavusta ja maahanmuutosta on säästettävä, mutta kaikki peliin mielentervyspalvelujen lisäämiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Stereotypiat ne vaan jyllää. Meinaan vaan kun ahdasmieliset kristityt vaativat, että homot ja lesbot on 'eheytettävä' niin onhan se ahdasmielistä. Tällaisen suppean ihmisen päässä oleva miehen tai naisen malli ja reaalimaailma törmäävät, tulee AHISTUS ja ulkomaailmaa on muokattava, että se ahistus helpottaisi.

Nyt on sitten suvaitsevainen laita saavuttanut vähintään saman ahdasmielisyyden asteen kuin lahkolaiskristityt. Jos pikku Jasmin kiipeilee puissa ja leikki pikkuautoilla kuin pojat konsanaan, niin äärisuvaitsevaisen päässä oleva malli tytöstä törmää reaalimaailman kanssa ja taas tulee se AHISTUS. Sama tietenkin myös silloin kuin joku poika ei ihan istu muottiin.

Sitten aletaan vaatia lääkkeitä ettei vaan se puberteetti sieltä tule ja leikkauspöydälle pitäisi lapsen päästä. Miksi? Useimmiten siksi että se suvaitsevainen on se, joka tässä kärsii, koska maailma ei olekaan sellainen kuin omissa mielikuvissa. Eihän tässä ole kyse mistään muusta kuin niistä eheytyshoidoista, jotka olivat kauhistus vain jokin aika sitten.

En keksi suurempaa itsekkyyttä kuin tämä, että vaaditaan ulkomaailman muuttamista, jotta itsellä olisi hyvä ja levollinen olo. Vielä kun se naamioidaan tällaiseen jeesusteluun ja 'lasten parhaaksi' -höpinään niin huhhuh.

Se on niin huvittavaa toisaalta, kun ahdasmieliset ihmiset ovat iän kaiken koettaneet lokeroida kaiken mahdollisimman tarkasti. Ja sitten kun jokin asia tai ilmiö ei oikein sovi mihinkään lokeroon niin sitten valvotaan yöt ja mietitään, että mikähän siinäkin on vialla..

Ihmisetkin ovat ahdasmielisten mukaan erittäin tarkasti ja selkeästi rajattuja tyyppejä, mikä on useimmiten elämälle vierasta. Siis se rajailu. Antaisivat olla, mutta kun eivät voi, kun asia vaivaa.

Noh, hyvää alkanutta kesää kuitenkin kaikille.

maallikko

Gottihan Se kirjoitti...

Tuosta minkä takia tämä transuilu on ylestynyt on vähän monialaisempi asia kuin vain mielialalääkkeet, joilla varmasti on osuutta asiaan aika vahvasti myös. Hormonaaliset haitta-aineet (endocrine disruptors) näyttäisi olevan se suurin, mutta ei lähellekkään ainut, syypää näihin mitä nuo aika vähäiset todelliset tutkimukset ovat kertoneet. Noita haitta-aineita sitten taas löytyy yleensä enemmän noilta isoilta paikkakunnilta kuin korvesta ja niitä on kaikkialla. Ne ovat myös yksi suurimmista syistä miesten testosteronin laskuun viimeisten kymmenienvuosien aikana.

Mutta se iso räjähdys tämän koko aakossillisalaatin kanssa menee aikalailla yksi yhteen somen suosion kanssa. Sosiaalinen tartunta (social contagion) on varsinkin lasten, nuorten, mielisairaiden ja autismikirjoon kuuluvien kohdalla todellinen ja todella vaarallinen. Koko homma on myös vielä ihan alkutekijöissään, eli tiedämme ne todelliset vahingot vasta vuosikymmenten päästä. Mutta eipä tässä mikään oraakkeli tarvitse olla, jotta näkeen mahdollisen lopputuleman.

Anonyymi kirjoitti...

Virheät esittää metsästyskortin, ampumakokeen ja metsästyksen ikärajojen korottamista.
Alaikäisen käsitellessä ampuma-asetta ja ampuessa riistaa "suuritehoisella kiväärillä" hän ei opi vastuullisuutta, tervettä, luonnollista ja nöyrää suhtautumista luontoa kohtaan.

Sama puolue kuitenkin ajaa äänestysiän laskemista sekä touhottaa kuinka alaikäinen voi itse päättää sukupuolensa huoltajien/vanhempien kannasta huolimatta.


Kulttuurimarksismin etujoukko ajaa kaikkea epänormaalia samalla kaikkia perinteisiä arvoja kaikin keinoin tuhoten...


-Tvälups-

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä sinä veli Ykä nyt pyydät tässä nimiasiassa aika paljon, vaikka ymmärränkin etteivät nimiväännökset ole kaikista yhtä hauskoja kuin itsestäni.
Minähän käytän kunniallisista ihmisistä heidän oikeita nimiään, ja erotan väännöksillä heistä ne jotka eivät kunniaa ansaitse.

Katsotaan mitä voin asialle tehdä;
ainakin voin luvata etten keksi enää uusia.

Anonyymi kirjoitti...

Rouva Ano: World Muslimah -kisa ei liene tuttu? Silmäverkollisia sinisiä naistensäkkejä eli burqia ei käytetä missään maassa Afganistanin ulkopuolella ja talebanit ei tietenkään naisiaan mihinkään kauneuskisoihin päästä vaan ruoskituttaa ne heti jos neliösenttimetri paljasta ihoa vilahtaa jossain, joten toivon, että kommenttisi oli vitsiksi tarkoitettu. Muuten kyllä ihmettelen, ettei yhtään hijabiin ja maahan ulottuvaan abayaan pukeutunutta, uimapukukierroksia boikotoivaa Miss Suomi -kandidaattia ole näkynyt... vielä.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuli mieleen tästä tervettä kudosta säästävän kirurgian periaatteesta, että vuosikymmenten ajan oli vatsaleikkausten yhteydessä rutiinia nipsaista myös umpilisäke pois, ettei asiaan enää tarvitsisi palata myöhemmin.
Umpilisäke kun katsottiin silkaksi turhaksi evoluution hukkapätkäksi.

Vuosituhannen loppua kohti asenteet alkoivat muuttua pohtimaan, josko se hukkapätkä kuitenkin olisi johonkin tarpeellinen, ja se alettiin jättää olemaan.
Nykyisen tietämyksen valossa se voi olla erinomaisen tärkeä suolistofloran varasto.

Näin maailma muuttuu ja kehitys kehittyy:
säästämme umppiksen mutta nipsaamme pois pippuliksen ja teemme tilalle pimppiksen!
Sitten ei kun hyvää matkaa missikisoihin ja runsaan estromyrkyttämisen jälkeen vaikka tissikisoihin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle, 29051453:lle, maallikolle, Gottihan Se:lle, Taisteluvälineupseerille, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Hyviä huomioita.

Rouva Ano: Tuo feministit vs. missikisat-juttu on muuten totta. En ole hoksannut ennen kuin sanoit mutta näinhän se on.

Rouva Ano & Ano2: Epäilemättä oli vitsiksi tarkoitettu sillä Rouva Ano taatusti tietää kuinka islamilaiset naisia kohtelevat.

29051453: Ei nyt ihan kaikesta muusta mutta mielenterveyspalvelut ovat kyllä tärkeitä.

maallikko: Hyviä huomioita ja suvaitsevaisia voisi ihan perustellusti verrata joihinkin fundamentalistiuskovaisiin.

Gottihan Se: Tuo sosiaalinen tartunta pitää täysin paikkansa ja sen määrä alkoi lisääntyä kun älypuhelimet alkoivat yleistyä.

Tvälups: Totta joo. Tuo on hyvä esimerkki siitä kuinka

a) vihreät työntävät kärsänsä asioihin jotka eivät niille kuulu

ja

b) vihreät työntävät kärsänsä asioihin joista eivät tajua mitään.

Qroquius Kad:

Viesti1: Se ei ollut käsky vaan pyyntö. Ihan selvyyden vuoksi. Esmes se viimeisin nimenväännös oli sellainen että ihmisen piti tajuta muutenkin kenestä puhuttiin. Muuten se olisi jäänyt ehkä arvoitukseksi.

Viesti2: Totta. Minulta on muuten nipsaistu se umpisuoli. Oli aikanaan pahasti tulehtunut.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.
Että en ainakaan ala keksiä enempää nimiväännöksiä, koskapa kyseisen henkilön tapauksessa oletin asiayhteyden olevan lukijoille selkeä, mitä se ei tietenkään välttämättä ole.
Väännöskin oli lisäksi huono.

29051453 kirjoitti...

Ennen penisilliinin keksimistä 98 prosenttia vatsakalvontulehduksista johti kuolemaan. Näin muistan lukeneeni.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli jo arvattavissakin.
Mitenhän olisi mahtanut käydä, jos Miss Suomi -kilpailun järjestäjät eivät olisi päästäneet Rimi Riuttaa mukaan vaan olisivat ilmoittaneet, että siihen voivat osallistua vain "oikeat", eivät siis trans-naiset? Olisiko hän, tai joku muu hänen puolestaan, voinut jo vaatia hänelle osallistumisoikeutta vaikka oikeusteitse ja kilpailun järjestäjille syytettä syrjinnästä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, 29051453:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Sattuu ´n´ tapahtuu. Täysin hengenvaaratonta.

29051453: Antibiootit ovat yleensäkin erinomainen keksintö tulehduksiin.

Ano: Jonkunlainen joukkorääkyminen olisi epäilemättä alkanut. Ja muuten, mikä hiton nimi on Rimi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita.

Anonyymi kirjoitti...

Keskustelun aloitushan oli siis transunjätkän osallistuminen missikilpailuun. En ole tainnut missään Ykän blogissa törmätä näin hyppelehtivään keskusteluun. Aloitettiin tuosta yhdestä transuressukasta ja päädyttiin umpisuolenleikkaukseen ym. Ette te transuja vastusta koska harva teistä edes yhtään tuntee, te vastustatte niitä ihmisiä jotka pakottavat teidät hyväksymään ideologiansa eli asioita jotka eivät teitä pätkääkään kiinnosta ja tuputtavat tuskastumiseen asti. Minua ei kiinnosta tuikituntemattomien ihmisten sukupuoliset suuntautumiset niin kauan kun en joudu siitä maksamassani mediassa maksamaan.

Jättäkää transut rauhaan. Olettaisin että heillä muutenkin aika kurjaa. Ei siltikään missikisoihin eikä naistenlajeihin, ei rusinoita pullasta mistään syystä, reilu peli.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Korjaus:
eiväthän sulfalääkkeet olekaan antibiootteja, vaan vain antibakteerisia;
ne eivät ole eliöperäisiä bakteerien tappajia kuten penisilliini, vaan kemikaaleja jotka estävät niiden toimintaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Paitsi että näyttäväthän ne olevankin.
Rähmä.
Alan tulla vanhaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

tira+: Postauksen idea oli nimenomaan se asioitten pakkotuputtaminen. Ei yksi tyyppi. Jos se jäi sinulle epäselväksi niin syytön minä siihen olen.

Qroquius Kad: En minäkään tuota olisi heittämällä tietänyt.

QroquiusKad kirjoitti...

Emme me transuja vastusta koska harva meistä edes yhtään tuntee, me vastustamme niitä ihmisiä jotka pakottavat meidät hyväksymään ideologiansa eli asioita jotka eivät meitä pätkääkään kiinnosta ja tuputtavat tuskastumiseen asti. Minua ei kiinnosta tuikituntemattomien ihmisten sukupuoliset suuntautumiset niin kauan kun en joudu siitä maksamassani mediassa maksamaan.

Jättäkäämme transut rauhaan. Olettaisin että heillä muutenkin aika kurjaa. Ei siltikään missikisoihin eikä naistenlajeihin, ei rusinoita pullasta mistään syystä, reilu peli.

Näin olemme siis kaikki samaa mieltä?

KKi kirjoitti...

Jaha ja transuhypetys lisää kierroksia. Tuskinpa aina ihan transujen aloitteesta. Tässäkin hypessä lienee taas kerran kyse Hyvien Ihmisten uusimmasta keksinnöstä suvaita ja samalla päästää vittuilemaan persvakokansalle.

Ans kattoo milloin ihan tavalliset, ei mediahakuiset transut saavat tappiinsa tästä hypetyksestä. Tavan homot ovat tainneet jo vähän vittuuntua homohypetykseen. Sekin kiintoisaa mitä wokeltajat keksivät seuraavana wokettaa.

Aikoinaan kun jollotuskisoihin osallistus se edityksellinen kehitysrajoitteinen poppoo arvasin heti ja aivan okein heidän voittavan. Ei hän siinä silloin ollut muuta vaihtoehtoa. Kakkossijakin olisi Pertin nimipäivillä ollut syrjintää.

Joten, eiköhän vuoden 2023 missi ole jo selvillä. Transuhypetystä luvassa muutaman pukukierroksen verran. Uimapukukierros saattaa olla hauska.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Näin olemme siis kaikki samaa mieltä?"

Miksi ihmeessä pitäisi olla samaa mieltä? 😄

Prozac kirjoitti...

Muistelen aikanaan verratun tuota WWW eli worldwideweb kirjainyhdistelmää pirun numeroon 666.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ole World muslimah -kisa tuttu, mutta tulipahan sekin aukko sivistyksessä
nyt paikattua. Kun nykyään missikisoihin osallistujien ulkonäköä on paranneltu kirurgin veitsellä, botoksilla, silikonilla, hiuslisäkkeillä ja vahvalla meikillä sekä transujen ilmestyminen näillekin areenoille, missikisat alkavat todellakin olla pelkkä vitsi.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, KKi:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Prozacille, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Jos emme ihan samaa mieltä niin ei tässä pahempaa riitaa kumminkaan ole.

KKi: Samanlaisia ajatuksia minulle. Muodissa mukana olevien ihmisten julkista hyvesignalointia.

Thorvald: Kai täysin samaa mieltä ollaan vain muurahaispesissä yms.

Prozac: Jonkinlainen muistikuva asiasta minullakin mutta siitä on kyllä jo kovin kauan.

Rouva Ano: Totta.

Ano: Kiitos lisäyksistä.

QroquiusKad kirjoitti...

Kuten käyttämistäni sanamuodoista voi huomata, huvittelin hieman satirisoimalla aiempaa sisar tira+:n kommenttia.
Veli Thorvaldin kysymykseen "Miksi ihmeessä pitäisi olla samaa mieltä?" olisin toki voinut vastata
"Koska Saatana sanoo niin!":

https://www.youtube.com/watch?v=Ob4YJwCnTDw

Sille kaverille ei sanota vastaan!
Olisin vastannut Foodoran "Koska minä haluan!" -mainoksella, mutta sitä ei netistä löydy, ja Saatana nyt muutenkin on paljon minua kovempi kaveri.

-TR- kirjoitti...

Monet ovat sanoneet että LGB oli vielä ihan ok mutta T ja Q ja myöhemmät lisäykset ovat tehneet hommasta niin absurdin että ei siitä normaali ihminen voi mitenkään pitää.

Varsinkin kun sitä hierotaan naamaan joka mahdollisessa tilanteessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Asiaahan voi väännellä joo. Laitetaan toinen Foodoran mainos. Se, joka minua erityisesti ärsyttää:

https://www.youtube.com/watch?v=9yqus4oRIV4

TR. Luulisin, että ne aivan tavalliset homoseksuaalit muuten ajattelevat asiasta koko lailla samoin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Onhan tuo seko tuo mainos. Uusavuttaomat asuntoa ostamassa jne. Eipä kyllä ole äkkiseltään katsoen kehumista tuossa keittiössäkään. Siellä viihytisi ehkä heittiö....
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Kuinkahan paljon näitä uusavuttomia nykyisin on?

QroquiusKad kirjoitti...

Minusta muuten tuo "uusavuton" on hieman laittamattomasti kehitelty termi.
Sehän pitää sisällään nimenomaan perinteisen avuttomuuden, eli ei osata laittaa ruokaa tai siivota tahi muutenkaan selvitä aikuisen ihmisen itsenäiseen asumiseen liittyvistä päivittäisistä askareista.

Terminähän "uusavuttomuus" tarkoittaa uudenlaista avuttomuutta, kuten vaikkapa mummeleiden tuskia digiboxien kanssa tai pankkipalvelujen lopettamisesta seuraavia pakkonettiasioinnin ongelmia.
Uuden maailman uusia ongelmia, joihin ei hallita suoroitutumiskeinoja, ei vanhan maailman vanhoja ongelmia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, tuo on kyllä totta. Avuttomuus on avuttomuutta. Ajasta riippumatta.

Anonyymi kirjoitti...

QK:n tarkoittamassa mielessähän nämä eivät ole uusavuttomia, osaavat tilata pöperöä kännykällä, että sikäli. Sanotaan sitten, että "vanha-avuttomia":))
Huru-ukko

Sir Ilkka kirjoitti...

jos kalu on vielä tallella, niin joutuu varmasti teippaamaan sen persvakoon uimapukukierroksella.