maanantai 19. kesäkuuta 2023

KÄPPÄUKOT JA WEF

Pinnanmaan Huitsinnevadassa, Örnätjärven Erämiesten metsästysmajan rantasaunan kuistilla suoritti löylyjen välistä vilvoittelaatiota kaksi setärumaa™ käppäukkoa eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Käppikset olivat olleet koko päivän suorittamassa kolmiolaskentaa Suljun ja Päkityksen salon alueella. Huolimatta useista kuljetuista kilometreistä ja tarkasta havainnoinnista ei yhtään kolmiota tällä kertaa löytynyt.

Saunan kuistilla Lötjönen aukaisi Tsuhnan Koston, sytytti voimasavukkeen ja loihe lausumahan:

- Niin joo, minä olen viime aikoina ajatellut aika paljon sitä WEF:ää ja sen suunnittelemaa Great Resetiä eli Suurta Nollausta.

Ykä puolestaan suoritti vastaavia vilvoittelaatiotoimenpiteitä ja totesi:

- Joo… eli ”et omista mitään ja olet onnellinen”. Se vaan aina tuppaa olla niin että ei omistamisen määrä koskaan varsinaisesti vähene. Omistussuhteet vain muuttuvat. Radikaalistikin. Pienistä taskuista isompiin taskuihin. Ja tässä Suuressa Nollauksessa ollaan epäilemättä ajamassa keskiluokkaa jonkinlaiseen torpparin asemaan. Ettei pahempaankin. Ja mikäs on ajellessa kun ilmastohysteria on apuna.

- Se on totta. Mutta minä ihmettelen siinä yhtä asiaa. Kun siihen kuuluu mukaan se kehitysmaalainen jatkuvasti kasvava maahanmuutto. Meinaten, kyllä minä ymmärrän sen että vaikutusvaltaiset ihmiset ahneuttaan haluavat lisää rahaa, lisää valtaa ja absoluuttisen kontrollin kaikkeen. Se on syvältä mutta samalla valitettavan inhimillistä. Mutta se kehitysmaalaisten muutto erityisesti Eurooppaan sotkee koko suunnitellun utopian.

- No niinhän se sotkee. Sillä ei saada aikaan kuin kehitysmaalainen kaaos joka hajottaa yhteiskunnan, sen tavoitellun kontrollin ja sen rahankin kanssa tuppaa pian olla vähän niin ja näin. Ja vielä kun ne haittamaahanmuuttajat ovatten pääosin islamilaisia. Kas kun niiden määrä ylittää tietyn prosenttiosuuden niin ne yrittävät ottaa itselleen kaiken vallan, kuuntelematta jotain Klaus Schwabin mielipidettä pätkääkään ja sen tien päässä on sota.

- Joo, se on nähty maailman sivu, niin kuin Kivivuoren Janne sanoi. Yleensä ottaen tällaisen tavallisen ihmisen kannattaisi suhtautua hyvin skeptisesti, etten sanoisi vastenmielisesti kaikkiin porukoihin jotka lupaavat jotain uutta, upeaa ja ennen näkemätöntä. Mutta niin vaan sen WEF:in porukan opetuslapsina on suomalaisiakin poliitikkoja. Mahtavatkohan ne edes tajuta, minkä asian kanssa leikkivät?

- Sitähän emme tiedä. Mutta sen tiedämme että käppäukkoja ei sinne Davosiin kutsuta. Kun eihän meillä ole niitä ilmastoystävällisiä yksityissuihkareitakaan.

- Ei kutsuta niin. Kas kun tiedetään, että käppäukot saattaisivat pilata tapetit ja tunnelman. Eiköhän lähdetä wef-vapaaseen löylyyn?

Ja näin tapahtui näinä päivinä ja näillä selkosilla jossa käppäukot vielä hallitsivat. Selkosilla jossa hipit ei hillu eikä anarkistit askartele. Ja koirat sanoo wuf eikä wef.


24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikea on ymmärtää nykypäivän päättäjien aivoituksia meillä ja muualla Euroopassa. Kehitysmaalaisille maahanmuuttajille löytyy puolustajia ja ihailijoita, heidän vuokseen muutetaan lakeja, uhrataan miljardeja elatukseen, koulutukseen ja terveydenhoitoon sekä viedään arvostelijoita oikeuden eteen rasisteina. Ja mitä saadaan vastineeksi? Siitä sarakkeesta ei yksittäistapauksia lukuunottamatta juuri kehumista löydä. Tasa-arvon mallimaassa, ironista kyllä, sen puute on räikeintä kantaväestön ja maahanmuuttajien välillä. "Vieraat ensin", totesi jo Kari Suomalainen noin 30 vuotta sitten. Mikään ei ole muuttunut.

Oman mielenrauhan takia pitäisi kai lopettaa lehtien luku ja politiikan seuraaminen. Antaa hevosten surra, niillä kun on isompi pää.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Yle. Ykkösaamussa 2-luokan toimittelijat haastelevat 3-luokan asiantuntijoita. Ja kansa maksaa, Yle-veron kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Asia on varmaan esillä myös Kultaranta-keskustelussa jossa pannaan parhaillaan maailmaa järjestykseen. En vaan ehdi seuraamaan kun pitää mennä Esson baariin Ryysyranta-keskusteluun.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin sujuu maailman parantaminen Kultarannassakin kuulemma. Marin myöhästyi kumpanakin päivänä tilaisuudesta. Liekö kyseessä ollut näpytys Saulille siitä ettei saanut kutsua Zelenskin tapaamiseen aiemmin.
Ja toimittelija pahastui kun marinia tituleerettiin entiseksi pääministeriksi. Onneksi stupido sentään ktsui "virassa" olevaksi pää-ämmäksi.
Ei marin ollut tosin ainoa joka myöhästyi, lehtien mukaan myös uusi vihevimma virtakin myöhästyi sunnuntaina, syynä "väärä tieto" tilaisuuden ajasta.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Katselin tuossa eilen ylen ulkolinja ohjelmaa. Eipä siinä oltu unohdettu länsimaiden syyllistämistä. Juu sehän on meidän syytä kaikki, kun muslimit laittavat paskaksi kaikki, tappavat ihmisiä, tekevät terroria yms. Sukupolvien ajan. Nyt on al-hol tikittävä aikapommi . Ai jaa. Olipa uutinen . Ettäkö isis sekä muslimit ovat vaarallisia? Onhan se nähty, kun sitä ihmisoikeus juttua on tullut noudatettua. Mitäpä ne täällä entisessä hyvinvointi pohjolassa tekevät? Perseilevät, tekevät rikoksia, raiskaavat naisia sekä tappavat. Lisäksi enenevässä määrin vaativat. Senhän ne osaavat. Vaatia. Velvollisuuksia ei ole. Kun ne ihmisoikeudet ja se parempi uskonto. On uskomatonta, miten hiljaa nämä feministit jne ovat, niistä ympäri Eurooppaa tapahtuvista suorastaan brutaaleista naisten raiskauksista ja joukkoraiskauksista yms. Ei vaan jaksa ymmärtää sitä, että nämä massoittain tulevat ovat mussukat ovat tervetulleita. Käsittämätöntä. Suomalaisella naisella esim, on asiat aika helvetin hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Murheellisia uutisia kämy-rintamalta. Tiina Lokka os Wiik on menehtynyt.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Siitähän on hieman ristiriitaista tietoa. Joka tapauksessa Minusta ärsytti osuvasti niitä suvaitsevaisia. Sen takia nyt iloitsevat. Kertoo paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Tsuhnan kostosta mieleen, ruokakauppoihin on seuraavalla hallituskaudella tulossa 2,5 % vahvemmat juomat. On se hyvä että virkamiehet (-naiset) säätävät prosentit tarkalleen. Eihän me muuten osata. No, antaa kuvan miten suurten asioiden kanssa hallitusneuvotteluissa puuhastellaan.

Historiassa on tapahtunut suurempiakin tekoja. Muuan Jesse muutti veden viiniksi ja amerikkalaiset oluen vedeksi. Muutenniin, hinnat nousevat kun vahvemmat juomat siirretään S- ja K-marketteihin. Budwar olut maksaa Alkossa 3,19. S-marketissa 3,46 ja K-marketissa 3,65.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Ano1:lle, Ano2:lle, Huru-ukolle, Ano3:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano4:lle ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano & Ano3: Ja näitä asioita ihmettelee moni muukin.

Ano1: Tämä on ollut Ylen linja jo pitkään.

Ano2: Toivotaan, että jotain tolkkua siellä löytyisi.

Huru-ukko: Mitä enemmän vasemmistoa jurppii, sen paremmalta tilanne näyttää.

Tvälups & Ano4: Jos pitää paikkansa niin erittäin ikävä tieto. Voimia ja jaksamista Junesille.

Ano5: Joo, en oikein ymmärrä tuota. Joku kasiprosenttinen on olueksi jo turhan vahva ja viiniksi taas ei tarpeeksi vahva.

Anonyymi kirjoitti...

Ärsyttää hitosti, valtamedian sensuuri. Eli tarkoitan osaan lukea, kuunnella, ranskaa, osittain espanjaa , sekä helvetin hyvä englanti sekä ruotsi. Tämä suomen valtamedia on paskaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Totta.

Qroquius Kad: En lähde spekuloimaan tästä yhtään sen enempää kun en tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

No en tiedä mikä on totuus, mutta,auta armias, jos joku sanoma toimittaja tai ylen toimittaja olisi kuollut. Jlauta mikä mikä meteli sekä valtakunnallinen kriisi. Itse arvostin heitä sen takia, että toivat esiin /paljastivat sen helvetin oulun groomingin. Onko jo unohdettu? Sekä muut saatanan muslimien sikailut.

Anonyymi kirjoitti...

Oma sukuni on kotoisin alkaen eteläpohjaanmaa sekä siitä ylös päin. Me emme myönnä mitään. Mutta erittäin vahvistamattomien tietojen mukaan, Tiina Wiik on kuollut.

Anonyymi kirjoitti...

Teemu Keskisarja päättää kolumninsa Suomen Uutisissa hyvin hieman näpäyttämällä hallitusohjelman moittijoita: Etsikää siitä hyvää, sillä kyllä sitä siellä on. Älkää lukeko sitä kuin piru koraania. Hyvin sanottu:)
Huru-ukko
PS. Sillä miehellä on sana hallussa:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Ano2: Heillä oli suuri ansio sen groomingin paljastamisessa. Mutta koska asia on niin epäselvä, en julkaise enää asiaan liittyviä kommentteja.

Huru-ukko: Kyllä. Järkevä ja asiallinen mies.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon itse aiheeseen. Eli se WEF. Niin onko se totta? Marinia seuratessa oli. Sekä valtionvarainministeriä seuratessa. Purra onkin nyt tiukassa paikassa. Hänen pitää olla ns rautarouva. Eli Thatcher päinvastaisessa mielessä. Tarkoitan, että rahan meno yli rajojen turhuuksiin loppuu. Purra saa varmasti painetta niiltä charmikkailta etelän miehiltä. Hajuvesineen sekä yltiöpäisiltä kehuilta. Uulalaa mon cheri, tai uuhhh fantasic photos about your legs! You are hot! Olen 100% varma että Marin sai kuulla näitä. PURRA ei näitä juttuja kuuntele/ alennu kuuntelemaan. Olen varma siitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Hyvin paljon mahdollista. Ja nimenomaan WEF ja sen tavoitteet olivat tämän postauksen pääaihe.

QroquiusKad kirjoitti...

Tässäpä suomennos artikkelista, jossa lanseerattiin "en omista mitään ja olen onnellinen":

Tervetuloa vuoteen 2030. Tervetuloa kaupunkiini - tai sanoisinko "kaupunkiimme". En omista mitään. En omista autoa. En omista taloa. En omista mitään laitteita tai vaatteita.

Se saattaa tuntua sinusta oudolta, mutta se on täysin järkevää meille tässä kaupungissa. Kaikesta mitä pidit tuotteena, on nyt tullut palvelua. Meillä on käytössämme kuljetus, majoitus, ruoka ja kaikki mitä tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme. Yksi kerrallaan kaikista näistä asioista tuli ilmaisia, joten meillä ei ollut järkeä omistaa paljon.

Ensimmäinen viestintä digitalisoitiin ja ilmainen kaikille. Sitten kun puhdas energia vapautui, asiat alkoivat edetä nopeasti. Kuljetuksen hinnat laskivat dramaattisesti. Meillä ei ollut enää järkeä omistaa autoja, koska saimme kutsua kuljettajattoman ajoneuvon tai lentävän auton pidemmälle matkalle muutamassa minuutissa. Aloimme kuljettaa itseämme paljon organisoidummin ja koordinoidummin, kun joukkoliikenteestä tuli helpompaa, nopeampaa ja kätevämpää kuin auto. Nyt voin tuskin uskoa, että hyväksyimme ruuhkat ja liikenneruuhkat, puhumattakaan polttomoottoreiden aiheuttamasta ilmansaasteesta. Mitä ajattelimme?

Joskus käytän pyörääni, kun menen tapaamaan ystäviäni. Nautin liikunnasta ja ajamisesta. Se tavallaan saa sielun mukaan matkalle. Hassua, kuinka jotkut asiat eivät näytä koskaan menettävän jännitystä: kävely, pyöräily, ruoanlaitto, piirtäminen ja kasvien kasvattaminen. Se on täysin järkevä ja muistuttaa meitä siitä, kuinka kulttuurimme syntyi läheisestä suhteesta luontoon.

"Ympäristöongelmat näyttävät kaukaiselta"
Kaupungissamme emme maksa vuokraa, koska joku muu käyttää vapaata tilaamme aina kun emme sitä tarvitse. Olohuonettani käytetään liiketapaamisiin, kun en ole paikalla.

Välillä päätän laittaa ruokaa itse. Se on helppoa - tarvittavat keittiövälineet toimitetaan ovelleni muutamassa minuutissa. Koska kuljetus tuli ilmaiseksi, lakkasimme täyttämästä kaikkia noita tavaroita kotiimme. Miksi pitää pastankeitin ja kreppikeitin ahtaalla kaappeissamme? Voimme tilata niitä vain silloin, kun tarvitsemme niitä.

Oletko sinä lukenut?
2030: myötätunnon nousu vai sotalaivojen ja muurien maailma?
Mitä syömme vuonna 2030?
Mitä syömme vuonna 2030?
Tämä helpotti myös kiertotalouden läpimurtoa. Kun tuotteet muutetaan palveluiksi, ketään ei kiinnosta lyhytikäiset asiat. Kaikki on suunniteltu kestämään, korjattavaksi ja kierrätettäväksi. Materiaalit virtaavat taloudessamme nopeammin ja ne voidaan muuttaa uusiksi tuotteiksi melko helposti. Ympäristöongelmat näyttävät kaukaiselta, koska käytämme vain puhdasta energiaa ja puhtaita tuotantomenetelmiä. Ilma on puhdasta, vesi puhdasta, eikä kukaan uskaltaisi koskea luonnonsuojelualueisiin, koska ne ovat niin arvokkaita hyvinvoinnillemme. Kaupungeissa meillä on runsaasti viheralueita ja kasveja ja puita kaikkialla. En vieläkään ymmärrä, miksi täytimme kaikki kaupungin vapaat paikat aiemmin betonilla.

Ostoksen kuolema
Ostoksilla? En oikein muista mikä se on. Useimmille meistä se on muuttunut käytettäväksi asioiden valitsemiseksi. Joskus tämä on minusta hauskaa, ja joskus haluan vain algoritmin tekevän sen puolestani. Se tuntee makuni paremmin kuin minä tähän mennessä.

Kun tekoäly ja robotit ottivat niin suuren osan työstämme, meillä oli yhtäkkiä aikaa syödä hyvin, nukkua hyvin ja viettää aikaa muiden ihmisten kanssa. Ruuhka-ajan käsitteellä ei ole enää mitään järkeä, koska tekemämme työ voidaan tehdä milloin tahansa. En oikein tiedä kutsuisinko sitä enää työksi. Se on enemmän kuin ajattelu-, luomis- ja kehitysaika.

Hetken aikaa kaikki muuttui viihteeksi, eivätkä ihmiset halunneet vaivata itseään vaikeiden asioiden kanssa. Vasta viime hetkellä saimme selville, kuinka käyttää kaikkia näitä uusia tekniikoita parempiin tarkoituksiin kuin vain ajan tappamiseen.

Jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Teemu. Katso kolumni, Suomen Uutiset.fi.

Anonyymi kirjoitti...

Taloussanomat: Halvan veden aika ohitse. Veden hinnassa merkittävät korotuspaineet!

Niin, mitäs minä sanoin eli olen kirjoittanut ja ennustanut jo vuosikymmenen?
Jätteet olivat koepallo, sähköstä saatiin varmuus (ei nouse suomalaiset vastarintaan), joten seuraavaksi rahastetaan vedellä. Sekin voidaan tehdä useaan otteeseen kuten polttoaineista jo vuosikymmenien aikana olemme oppineet.
Maksa veroa veroista. Kuten polttoaineiden ja sähkönkin osalta.
Ensin eriytetään siirtomaksu veroineen ja perusmaksuineen, sitten kulutus (jonka saanee kilpailuttaa, hah!) ja sitten lasku myös jätevedestä kuten osassa maata hulevesi maksullista jo onkin.

Joko -tuttaa? Mieti sitä, että meillä on virkamiehinä joukko porukkaa, joka keksii näitä rahastus- ja verotuskohteita ihan työkseen! Maksamme veroja siitä, että verovirkamies keksii lisää veroja sekä veroluonteisia maksuja maksettavaksemme...

Arvatkaas vaan mihin niiden kompostien ilmoittaminen johtaa..?
Onko vielä epäselvää mitä koirien ja kissojen rekisteröinnistä seuraa..?
Savupiippu ja ikkunaveroja ei (vielä) ole palautettu mutta mutta...

Pakkohan meidän on koska yk, eu ja wef! Pakko kuin köyhän kuolema.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Jep. Tuttu virsi. Ja varsin hyytävä.

Ano: Kyllä.

Tvälups: Olet oikeassa. Pahalta näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Venäjä romahtaa ihan justiinsa! Aseetkin siltä loppuivat jo vuosi sitten huhtikuussa kuten toveri kenraali meille on vakuutellut...

Talouspakotteet vetävät sen kenttään alle puolessa vuodessa ja kun pääosa eu-maista kiertää niitä parhaansa mukaan niin sinisilmäinen tshuna tuhoaa omat elinkeinonsa ja maataloutensa ihan siitä ilosta, että saa niin tehdä sekä pyrkiä maailman vihreimmäksi maaksi siinä samalla.

Nyt sama eu on värkännyt kymmenien miljardien apupaketin tuolle euroopan korruptoituneimmalle valtiolle mutta aivan! Eu:lla ei ole rahaa, joten tarvitaan taakanjakoa..! Vetelä-Euroopan maat tulevat siitä takuuvarmasti luistelemaan mutta onneksi täällä pohjoisessa on luokan mallioppilas, joka kantaa taas vastuunsa...
Pitäähän sitä jäsenvaltiota auttaa, eiku!

Maailman tyhmin kansa sillä alhainen äo on tie onnellisuuteen kun ei ole huolta huomisesta.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Onko kirjoituksen lopussa olevassa kuvassa UnaBomber ?

Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Acc:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: En muista, että olisin kirjoittanut Ukrainan sodasta tässä postauksessa.

Acc: Ei ole. Oli vaan eräs kuva jonka löysin jo vuosia sitten.