keskiviikko 21. kesäkuuta 2023

KUN SUOMI TUHOSI MAAILMAN

Tämä uusi hallitus ei ole päässyt vielä toiminnassa kunnolla alkuunsa mutta tiedostavasta suunnasta on tietysti tullut voimakasta itkua ja hammasten kiristystä. Mukaan on tullut Suomen luonnonsuojeluliitto joka ampuu kovilla:

ORPON HALLITUSOHJELMA KUUMENTAA ILMASTOA JA PAHENTAA LUONTOKATOA – LISÄTOIMIA TARVITAAN

Tässähän nostetaan Suomen merkitys ennennäkemättömälle tasolle sillä tähän mennessä Suomen vaikutus maailman ilmastoon on ollut sama kuin satiaisen munissa elävällä kutiaisella. Vaan ehkä niitä kuuluisia laskentaperusteita on muutettu. Vai onko kyseessä suorastaan läränormal activity jonka seurauksena maailman ilmastokohtalo ratkaistaan vain ja ainoastaan Suomessa?

Liitto heittää vielä sen tyypillisen:

Tuoreen hallitusohjelman perusteella näyttää siltä, ettei Suomi saavuta ilmastolakiin kirjattua hiilineutraaliutta vuonna 2035.

Muistutetaan vielä siitä, että Suomihan on jo hiilinegatiivinen. Kaikki toimet ovat vain vihervasemmistolaisen egon ruokkimista.

Vaan olisikohan tässäkin avautumisessa taustalla pelko että ehkä jossain vaiheessa tulevaisuutta ilmastohysteerikot joutuvat myös perustelemaan väitteensä? Viimeiset neljä vuottahan pelkkä väittäminen on riittänyt.

27 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

On tässä jotain hyvääkin. :D

Kuulin "Veijon Esson" baarissa kun pienperhe tuli syömään, eräs jäsenistä kommentoi ruokaa odotellessaan suunnilleen näin:
"On se vaan mielenkiintoista kuulla kun Suomela, Honkasalo, Marin, Saarikko, Ohisalo, ym. Eduskunnassa aloittavat puheenvuoronsa: Arvoisa Herra Puhemies..."

PS.
"Veijon Esso" tarkoittaa tässä yhteydessä nimeltämainitsemattoman paikkakunnan nimeltämainitsematonta huolto-/liikenneasemaa.

Rehellinen Reiska kirjoitti...

Ylipäätään vasemmistolaiset yhdistykset kiljuvat kurkku suorana johtajansa LiiAnderssonin yllyttämänä mitä hölmömpiä määkimisiä.
Ai prkl, kun tuntui vanhan ukon rinnassa hyvältä, kun Halla-aho istahti eduskunnan puhemiehen pallille.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ihmisen aikaansaama ilmastonmuutos on voittaja siinä vimmatusti metsästettyjen eskatologisten kuvastojen sarjassa, jota niin sanottu vihreä liike on tuottanut 60-luvulta lähtien. Ilmastoa koskevat uhkakuvat ovat globaaleja ja totaalisia, eikä niissä pääse yksikään maapallon ihminen karkuun. Tapa jolla nämä uhkakuvat vetoavat alitajunnan tarpeisiin ja voimiin on uhriajattelusta voimaantumista ammentaville vastustamaton.

Vaikka tämän nimenomaisen uhkan tiedollinen hallinta taitaa olla niin alkutekijöissään, ettei toistaiseksi edes tiedetä, miten monimuuttujaisista ilmiöistä ilmastossa on kyse, eskatologialle riittää, että ilmastonmuutos on yhtä kumoamaton kuin todistamatonkin, joten sen varassa on vallan hyvä ratsastaa. Saarnaajien jälkeläiset, narsistiset poliitikot, rakastavat asiasisältöjä joilla saavat aikaan vahvan ja vaikuttavan efektin, johon samaistuvista tulee kannattajia.

Siksi poliitikot omaksuivat ja omivat ilmastoeskatologian julistukseensa. Siksi tämä oppi levisi ympäri maapallon kuin humaus ja huumaus. Mitään tiedollista ei vastaavalla vauhdilla voi levittää. Vain alitajunnan valmiudet – tarve jakaa tuomioita ja syyllistää – mahdollistavat synnittömien yhteisrintaman.

Se, että kaiken taustalla vaikuttavat vain alitajunnalliset tekijät, käy räikeällä tavalla ilmi niistä hirvittävistä kognitiivisista dissonansseista, joita maailmanlopun eskatologioita mutoillut "vihreä ajattelu" itse sitä huomaamatta pitää sisällään. Siis ihan samat ihmiset vääntävät ääni väristen "hiilijalanjäljestä" ja samaan hengenvetoon raivoavat sen puolesta, että Afrikan väestöräjähdyksen seurauksena valmiiden kulutusmahdollisuuksien piiriin Eurooppaan vielä tällä vuosisadalla vaeltavien satojen miljoonien kehitysmaalaisten tielle ei saa asettaa esteitä, vaan avattava kaikki portit "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä.

QroquiusKad kirjoitti...

Joutuisivat perustelemaan?
Miksi nuo neljä luontotyttöä joutuisivat mitään perustelemaan kenellekään?
Heistä tuntuu, että Suomi tuhoaa maailman, ja se tunne sekä siitä syntyvä uusi tunne ovat tärkeämpiä kuin mitkään typerän miesajattelun vaatimat faktat.

Kun tytöistä tuntuu joltain, sen on oltava niin ja sillä siisti!
Tämä on seuraus, kun Pillun Ylivaltaa ei rajoiteta mitenkään, vaan sen annetaan leuhottaa täysin vapaasti.
Olipa pillu sitten jalkojen tai korvien välissä.

Heikki kirjoitti...

Etelä ja keskieuroopassa metsät on hyvin paljolti kaadettu maatalouden tarpeisiin todella kauan sitten. Jäljellä olevia suojellaan paikoin tarkasti. Ei riitä ymmärrystä siellä, eikä meillä "vihreiltä", että suuri osa metsistä on meidän peltoa, joka tuo merkittävän osan tuloista. Tietenkin osa pitää jättää luonnontilaan.

Joppos123 kirjoitti...

Noissa ilmastohysteriaa julistavissa järjestöissä häärää 100% vihervassareita ja tottakai nyt pitää rääkyä kitapurjeet suorana kun uusi hallitus keskittynee muuhun kuin Suomalaisten elinmahdollisuuksien tuhoamiseen.
Taustalla painaa myös huoli omasta hyväpalkkaisesta suojatyöpaikasta kun rahahanoja kiristetään.
Valtaosa ns "luonnonsuojelujärjestöistä" on osa viidettä kolonnaa.
Sama koskee monia muitakin tahoja.
Eilenköhän se oli kun tättähäärät julkaisivat uudet ravintosuositukset.
Heidän mukaansa lihaa ei tulisi syödä ollenkaan ja viinakin on kokonaan haram.
Samaa ideologista sekopääsakkia kaikki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, JJR:lle, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille, Heikille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne.

Vanha kyynikko kirjoitti...

Oikeistohallitus kuumentaa viher-yms vassareiden tunteita,ja sitä ei keritty saamaan vielä rikoslakiin.
Lainaus ISOSTA kirjasta(ei sanatarkka):"Kun hulluus on hiipinyt "lapsosten" mieliin,niin kurituksen vitsa sen sieltä kauas karkoittaa"!
Vaikka en uskovaisten ryhmään kuulukkaan,tuon ohjeen noudattaminen olisi säästänyt meidät monelta mieliharmilta.

Teutjärvi kirjoitti...

66 Miljoonaa vuotta sitten maapallolla ei ollut minkäänlaista jäätikköä, mutta pallo kuhisi elämää. Jos jäätiköt sulaa siihen menee satoja vuosia, niin kauan kun maapallon liika kansoittuksesta ei puhuta mitään, minä viittaan kintaalla koko vouhotukselle.

Anonyymi kirjoitti...

Muistelen lukeneei joskus menneisyydessä, että vihreitä viisaampien laskeneen jotta maailman metsät pitäisi hakata ja kyntää ja kylvää, ja silti ei heinänsyönti (kasvit yms.) riittäisi maapallon väestön ruokkimiseen ilman eläimistä saatavaa proteiniia, valkuaista ja mitä niitä tapellisia aineita onkaan. Seurauksena iso nälänhätä muuallakin kuin entisessä Ceylonissa, nyk, Sri Lanka.
Minusta syökööt kuka minkäkin kokee itselleen hyväksi pakkosyöttämättä sitä toisille. Varsinkin kun yritetään naamioida ja nimetä se kasvimössö lihan näköiseksi ja makuiseksi ja vieläpä nimeämällä se lihatuotteen nimellä. Soijanakki on soijanakki eli ei sitä pidä makkaraksi kutsua kun se ei ole makkaraa. Viherhörhöt vain kusevat itseään ja toisia samanmoisia silmään. Mieli tekee oikeaa makkaraa vaan ryhmän pelossa ollaan nauttivinaan korvikkeesta. Ei loppunut korvikeaika sotien jälkeen kuin hetkeksi jatkuakseen nykyisin entistä pahempana.
Huru-ukko

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Suljin Ampparit sun muut median seuraamis sivut kokonaan ainakin vävhäksi aikaa. Ei todellakaan jaksa kuunnella tuota junttien vihhervassaritoimittelijoden välittämää vasemman laidan sivistymätöntä rääyntää. SDP:n kansanedustajatkin todistiat itsensä kykenemättömiksi liikkumaan kalustetussa huoneessa kun eräät heistä alkoivat rääynnän Halla-ahon puheesta. Jos olisivat kuunnelleet ja ymmärtäneet mitä hän sanoi, olisivat jättäneet rääyntänsä tekemättä koska juuri siitä tahallisesta väärinymmärtämisestä ja toisten edustajien turvantukkimisesta Halla-aho nimenomaan puhui. Ja selitti hyvin sivistyneesti miten sellainen on demokratian, hyvien käytöstapojen ja perustuslain vastaista. Minkään noista kunnioitusta ei vasemmistolta löydy, kuten olemme viimepäivinä saaneet todeta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vanhalle kyynikolle, Qroquius Kadille, Teutjärvelle, Huru-ukolle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos hyvistä kommenteistanne. Ja rauhaa Tiinan muistolle.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys

Tuo roskamedian ja opposition riekkuminen heijastaa selkeästi kuinka paljon tässä maassa on joutosakkia jotka pelkäävät joutuvansa etsimään töitä.
Ja koettavat maanisesti toitottaa sitä agendaa jota sen kaljan kallion baarissa notkuvalle senttarilla maksava taho haluaa.

Työttömät eivät ole äänessä koska ei heistä kukaan välitä.
Paljon ennemmin kannattaa parkua Saimaannorppien puolesta kun se on muodikasta.

Hallitus on tuskin suutaan aukaissut kun oppositio jakelee epäluottamuslauseita.

Kaikenmaailman Zombie-firmat haikailevat orjakaupan renesanssia.
Njärpes-pomodoro etc. tarttee osaajia,tukityöllistettynä määrävälein.
Kaikki tuet valtiolta mitä lähtee ja sitten eikun töihin.
Keinokastelu,keinovalaistus,keinolämmitys,keinolannoitus...
Täten saamme työllistettyä ulkomaisia osaajia.
(maataloustukia miljoonakaupalla,eihän sillä ole maataloutta lainkaan...)

Ay-liike on kauhuissaan kun maanantain krapulapäivän palkkaa ei tule sohvalle.
Duunareilta ei ole edes koskaan kysytty haluavatko he tällaisen edun.
Ammattimiehellä on varaa pitää palkaton vapaapäivä.
Niitä ammattiyhdistyksen virkailijoita kun katsoo niin oikein hyvin he elävät.
He nauttivat konjakkia aamiaiseksi.

Nykyhallitus eroaa edukseen kassaneideistä ja oikeustieteen kandeista siinä määrin,
että ei ole ihme kun hävettää.Sitä häpeää parkuu oppositiossa moni.
Osa mittailee katuja ja koettaa sopeutua.
Antti Rinteen ja demarien sekoilu jää historiaan.

Muu lammaslauma katsoo suu auki ja jos ei ymmärrä niin räkyttää varmuuden vuoksi


Regards Josef


Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin Reetta ennusti viisi vuotta sitten: "jos emme heti lopeta fossiilisten polttoaineiden käyttöä, maailma tuhoutuu viidessä vuodessa!"

Että hyvää maailmanloppua nyt sitten vaan taas!

Tyttö (tai taustapirut) oli poistanut ko ennustuksen keväällä mutta interweb ei unohda.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tulee puhtaan luonnon, ilman ja vesien Suomeen, niin näille vouhottajille voisi sanoa, että ihan oikeasti, älkää nyt viitsikö, keksikää parempia harrastuksia. NL meni jo, mutta ei sen tilalle olisi tarvinnut kehittää uutta uskontoa.

Rouva Ano

Gottihan Se kirjoitti...

"Koska metsien hakkuutasoihin ei haluta puuttua, vaan hakkuita saatetaan jopa kasvattaa, jää ilmastotavoitteiden toteutuminen markkinoiden varaan." Sanoo Suomen luonnonsuojeluliiton suojeluasiantuntija Hanna Aho.

Tuohan kertoo kaiken oleellisen tämän "asiantuntijan" viherpunikki ajatusmaailmasta. Mieluummin jopa diktatuuria kuin vapaita markkinoita. Kas kun markkinat voipi toimia paremmin kuin hänen selkeästi rakastama sosialismi. Siinähän voi pää räjähtää tyttöparalta, jos markkinat ottaa vallan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Josefille, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle ja Gottihan Se:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, ei näytä pahemmin duunareita olevan tuossa porukassa.

Josef: Se joutosakki koostuu nimenomaan akateemisista suojatyöntekijöistä.

Tvälups: Hitto vie, täytynee käydä ostamassa viskipullo sen maailmanlopun kunniaksi.

Rouva Ano: Jep. Kyseessä on uskonnon ja muodin sekoitus. Sopii eräille. Vapauttaa nimittäin turhasta ajattelemisesta.

Gottihan Se: Hyvä huomio.

-TR- kirjoitti...

Me nykyaikana nauramme keskiajan taikauskoisille ihmisille joita peloteltiin maailmanlopulla mutta olemmeko me kovinkaan paljon edistytty noista ajoista?

Jaarppa kirjoitti...

Luonnonsuojeluliitto valitsikin alkuvuodesta viestintävastaavakseen erään Miisa Nuorgamin...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Jaarpalle & kiitos kommenteistanne.

TR: Hyvä kysymys.

Jaarppa: Siinä vakka ja kansi kohtaavat.

vieras kirjoitti...

Jussin valinta puhemieheksi sai suvakkien päät hajalle kuin tomaatti jota murskataan soseeksi. Ilmeisesti persut ja Jussi tekivät oikean ratkaisun laittaessaan Jussin puhemieheksi. Oliko Jussi suunnitellut tämän kaksi vuotta sitten kun jätti puheenjohtajuuden?

Olin toivonut Jussista sisäministeriä, mutta ehkä hän ei voisi keskittyä täysillä siihen, kun olisi suvakkimedia rääkymässä kellon ympäri. Puhemiehenä hän voi keskittyä eduskunnan toiminnan johtamiseen. Toivon tietysti että Jussi tarjoaa kabineteissa tukea sisäministeri Mari Rantaselle ja pj. Riikka Purralle. Jussin tarvii pitää puhelimen äänet päällä siltä varalta jos Riikka tai Mari soittaa.

Anonyymi kirjoitti...

1,5 asteen lämpenemisellä yli 10 000 vuotta edellyttäen, että sulamista tapahtuisi myös talvisin... silloinkin etelänavalla olisi vielä jäätiköitä... jotta molemmmat navat pysyisi jäättöminä vaatisi se sen, että keskilämpötila olisi navoilla talvisinkin plussan puolella. Ainakin etelämantereen talvet on tanakasti pakkasella.
- Lukija

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Anolle ja Lukijalle & kiitos kommenteistanne.

vieras: En tiedä, mitä Jussi suunnitteli mutta tuo vihervasemmiston hampaiden kiristely on kaunista kuultavaa. Ja totta kai Jussin vaikutus puolueessa tuntuu jatkossakin.

Ano: Jep. Hysteria ei kun kiihtyy.

Lukija: Totta.

Strix Senex kirjoitti...

Näiden vasemman laidan kulkijoiden kovasti kiihtyneen retoriikan yhteydessä on varmaan hyvä muistuttaa, mitä Mediakasvatusseura sanoo populismista.

”Populismi voi tarkoittaa joko ideologiaa, aatteellisia liikkeitä tai puhetyyliä (retoriikkaa), joka perustuu kansansuosion havitteluun ja protestointiin. Populistien keskeinen väite on, että he (ja ainoastaan he) edustavat ”todellisen kansan” näkemyksiä. Populismi perustuu vastakkainasettelujen luomiseen, jonka osapuolina ovat ”me” ja ”muut”. Populismi muuntautuu sen mukaan, mikä on kansansuosion nostattamisen kannalta kaikkein tehokkainta. Populismi on demokratian kannalta ongelmallista, sillä koska populistien suosio perustuu nimenomaan erilaisten asioiden vastustamiseen, eivät he usein ole valmiita kompromisseihin. Populistien väite siitä, että he edustavat ”tavallisen kansan” mielipiteitä, on epäjohdonmukainen ja ristiriitainen. Käytännössä populistien ”kansa” tarkoittaa vain sitä ihmisjoukkoa, joka on populistien kanssa samaa mieltä. Se joukko, joka on täysin samaa mieltä populistien kanssa, voi siis todellisuudessa olla varsin pieni. Populistiset liikkeet yrittävät haalia kansansuosiota lietsomalla kansankiihkoa ja vihaa, joka kohdistuu heidän määrittelemiään eliittejä kohtaan. Populismi pohjautuu siis vastustajia kohti hyökkäämiseen ja voimakkaiden tunteiden herättämiseen. Populistisen retoriikan työkaluna on myös asioiden yliyksinkertaistaminen”.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Mitenkähän tuosta tunnistaa nimenomaan vihervasemmiston.

QroquiusKad kirjoitti...

Populismin vastakohta on elitismi.

Se on järjestelmä, joka suosii eliitiksi kutsuttua valikoitua vähemmistöryhmää;
sen jäsenillä on suuremmat etuoikeudet muuhun yhteiskuntaan nähden.
Elitismi on silloin tapa toimia yhteiskunnassa, jossa vähemmistö on sijoitettu muiden yläpuolelle.
Tällä tavoin se monopolisoi taloudellisen ja poliittisen vallan asemat.

Elitismi perustuu ryhmään ihmisiä, joilla on Paremmuus eri aloilla, kuten moraalinen, kulttuurinen ja henkinen.
Siksi katsotaan, että eliitillä on etusija tehdä yhteiskuntaa ohjaavia päätöksiä.
Samoin katsotaan, että niillä, jotka eivät kuulu valittuihin ryhmiin, ei ole tietoa tai he käyttäytyvät hyväksytyllä tavalla päästäksesi valta-asemaan.

Elitisti siis katsoo hänellä olevan eliitin jäsenenä erivapaus ja oikeus sanella tyhmille muurahaiskansalaisille mikä on Oikeus ja Totuus ja mikä ei.
Tyhmältä muurahaiskansalta ei pitäisi tarvita kysyä yhtikäs mitään, sillä eliittihän hoitaa ajattelun heidän puolestaan.

Varsin tuttua viherkommmunismista tämäkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo oli kyllä erinomaisesti tiivistetty.