lauantai 24. kesäkuuta 2023

PRAVDA JA LÖYDETYT NATSIT

Vahingonilo on tietysti varsin alhainen tunne mutta joskus se vaan tekee niin eetvarttia. Tarkoitan tietysti tätä vihervasemmiston itkupotkuraivaria kun sen absoluuttinen valta ei olekaan enää niin absoluuttista ja ennen kaikkea perussuomalaiset ovat hallituksessa. Rynnäkkörääkymiseen osallistuu luonnollisesti myös Helsingin Pravda joka on julkaissut varsin härskin jutun ”Suomen maakuva muuttui nopeasti”. Juttu keskittyy perussuomalaisiin ja tehdäänpä nopea tiivistelmä siitä, mitä Pravda on etsinyt ja löytänyt:

- äärioikeisto

- rasismi

- raiskausfantasiat

- äärioikeistolainen

- maahanmuuttovastainen

- äärioikeisto

- Adolf Hitler

- uusnatsit

- äärioikeisto

- massamurhaaja Breivikin esikuva

- Anders Bering Breivik

- joukkomurhaaja

- äärioikeistolainen

- sanallinen mellakoija

- äärioikeisto

- uusnatsit

- rotuun liittyvä rikostuomio

- rikostuomio

- kiihottaminen kansanryhmää vastaan

- uskonrauhan rikkominen

- rasismi

- raiskausfantasiat

Niin että ei asia kai jäänyt kenellekään epäselväksi. Pravda luottaa toiston voimaan. Perustaen toistonsa aina luotettaviin ja puolueettomiin vihervasemmistolaisiin lähteisiin.

Ja Valtamediapuolue VMP näyttää pyrkivän antamaan hallitukselle epäluottamuslauseen vaikka  en kylläkään muista että kyseinen VMP olisi ollut vaaleissa mukana.


27 kommenttia:

Kalle Pelttari kirjoitti...

Iltalehdessä oli juttu ensimmäisestä YLE:n A-studiosta, missä olivat Orpo ja Purra, sekä oppositiosta Saarikko ja Li Andersson. Toimittajan mukaan Li jauhotti Orpon Ja Purran 6-0. Minusta tapahtui juuri päinvastoin. Li puhua pölpötti koko ajan päälle ja YLE:n toimittaja säesti. Ei epäilystäkään, miten vastenmielistä YLE:lle on olla puolueeton. Kaikki jutun kommentit iltalehdessä oli valittu tukemaan Li sekä Saarikon esitystä. Toimittaja oli aika vihreän näköinen ulkoiseltakin olemukseltaan. Vähän samaa kuin Pravdan (HS) jutut.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pitäisi median kirjoittaa vaalikauden hallitusohjelmasta mutta kun henkiset resurssit ei riitä muuhun kuin asian vierestä louskuttamiseen.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Joskus muinoin jopa tilasin hesaria, joka silloin oli vielä lukukelpoinen lehti. Muttamutta, että nyt tahraisin sormeni hesariin tarttumalla - ei ! Pois se minusta! En ole pyhimys, mutta....no, ei kai tarvitse enempää selvittää. Hyvää jussin jatkoa !

Gottihan Se kirjoitti...

Kyllä Suomessa on tavan kädettömiä uusnatseja, natseja, äärioikeistoa, rasisteja, naisvihaajia ja kaikkea muuta taivaan ja helvetin väliltä. Jos niitä kerran on kaikki kylät ja suot pullollaan ja eivät mitään ole saaneet aikaan näinä vuosina. Aika munatonta toimintaa, kyllä Aatu ja muut kääntyilevät haudoissaan, kun nykyiset on niin avuttomia vaikka niitä vihervassareiden mukaan on ainakin sata miljoonaa Suomessa.

Olen muuten huomannut että kovasti vihervassarit on kyllä mielipiteitään ulkomaiselle medialle laukoneet ja ne on ottanut kaiken todesta kuten kunnolliset valistuneet "journalistit" tekee.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Viime päivien tapahtumat -- kun oma valtamediamme on tehnyt kaikkensa kylvääkseen suureen maailmaan omaa vääristynyttä kuvaansa perussuomalaisista ja vallankin Halla-ahosta -- ovat oiva ja oikea tyyppiesimerkki niistä suomalaisen kulttuurieliitin perisynneistä, jotka koko itsenäisyytemme historian ajan ovat varmistaneet sen, että eliittikeikareiden keskinäinen kateus ja toinen toisensa kampitusyritykset ovat estäneet omien todellisten lahjakkuuksiemme nousun kansainväliseen menestykseen.

Mistäpä tässäkään tapauksessa muusta on kyse kuin siitä, että omassa keskuudessamme nousevat oikeat ajattelijat, joille älyllinen rehellisyys on luovuttamaton hyve, yritetään kaikin mahdollisin tavoin mitätöidä ja mustamaalata.

Voisimme tietysti tehdä kansallista psykoanalyysia ja jäljittää ne historiallisesti alistetuille kansoille ominaiset taipumukset, joista keskinäinen kateutemme ja varsinkin kaiken poikkeavan ajattelun -- varsinkin kaiken kulttuurikeikareille älyllisesti liian vaativan ajattelun -- torpedoiminen juurtaa. Kansallista psykoanalyysia saadaan kuitenkin odottaa vielä pitkään.

Journalistimme ja journalismimme on siis jälleen osoittanut oman härkäpäisen typeryytensä ja pahantahtoisen ilkeytensä selkäänpuukotuksineen. Valtamedia on jälleen kerran sortunut journalismin sijasta juonalismiin -- myrkkykielisten ämmien perisyntiin, jossa huhut ja vääristynyt yleiskäsitteiden käyttö palvelevat vain oman kansallisen pikkusieluisuutemme asiaa. Journalistit, vai millä nimellä näitä vähäjärkisiä skribenttiharjoittelijoita pitäisi nimittää, varjelevat omaa tiedollisen ajattelumme eltaantunutta vedenpintaa tuomarinnuijat kourissaan ja ovat valmiita iskemään upoksiin jokaisen, joka kansallisesta mutavedestämme yrittää nostaa päänsä vedenpinnan yläpiolelle.

Juornalismimme on valtamediamme juoruämmien ongelma -- sitä he eivät itse tunnista eivätkä tunnusta, vaan ovat täynnä itsetietoista miellyttämisen tarvetta, hymyhampaita ja keskinäisen empatian päännyökytystä. He ovat tyypillisä narsisteja omaan uhrisamaistumisten ansaansa jääneinä -- tarvitsevat tulöisieluisia ihanteellisia ideologisia julistuksiaan, jotta mikään reaalimaailmassa vastaan tuleva ei heidän täydellistä tietämättömyyttään ja todellista asiahallitsemattomuuttaan paljastaisi.

Juornalismin lisäksi sitten juristeria on toinen mammutin kokoinen ongelmamme. Ajatelkaas -- meillä ovat voimassa sotalain pykälät koskien "kansanryhmää vastaan kiihottamista" -- ja nuo pykälät on laadittu lähtien siitä täysin käsittämättömästä perusolettamuksesta, että "kansanryhmien" loukkaamista voidaan ajatella yksi yhteen samalla tavalla kuin yksilön loukkaamista. Eli meillä on pykäliä jotka de facto yrittävät panna viralta koko sosiologian.

Ja sitten valtamedian narsistit käyttävät noidenkin pykälien perusteella julistettuja tuomioita oman mussuhumanistisen idealisminsa tukena mustamaalatessaan niitä jotka on pelkkää käsitesekaannusta olevien pykälien perusteella tuomittu.

Voi meitä.

Heikki kirjoitti...

Pravda kusee nyt omiin muroihin. Ei tajua pilaavansa itse Suomen mainetta. "Väittää" ps:n edustavan pahaa maailmassa. Ja yle säestää/ Jukka Lindström.

Anonyymi kirjoitti...

On tosiaan kirjoittelu muuttunut eri näköiseksi. Marinin hallitusta hehkutettiin kun oli niin paljon naisia. Joten kun nyt on vielä enemmän naisia olettaisi sen näkyvän mediassa....mutta ei. Naiset ovat tietenkin vääränlaisia. Kertoo tietenkin sen, että alunperinkään ei ollut naisista kyse vaan moraaliposeerauksesta. Nyt on vain natseja ja 30-lukua ja muuta synkistelyä. Kyllä tämä sumutus selvästi vielä joihinkin uppoaa, kun monet ovat ihan vakavissaan sitä mieltä, että nyt koittaa köyhille ja vähemmistöille kovat ajat.

-TR- kirjoitti...

Meneekö hesarilla huonosti kun sitä tyrkytetään joka asemalla ja kauppakeskuksessa? En huoli edes ilmaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

No mitäs me " natsit " yms. Meitähän onkin ihan prkl:sti juu. Noo mutta eikös siellä olla muuttamassa lenininpuiston nimeä marinin puistoksi. Siis ihan tosissaan. Lahko on lahko. Kyllä siellä tehdään kolmea vuoroa, kun käännetään kivet ja mannut etsiessä ps vastaan mitä tahansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalle Pelttarille, Ano1:lle, Terho Hämeenkorvelle, Gottihan Se:lle, Seppo Oikkoselle, Heikille, Ano2:lle, TR:lle ja Ano3:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistä. Valtamediahan mieltää että sillä täytyy itsellään olla oikeus käyttää valtaa ja nimenomaan vihervasemmistolaista valtaa. Ja kun sitä on edes vähän kyseenalaistettu niin sehän on majesteettirikos.

Antifilatelisti kirjoitti...

Sillä välin VMP:ssä: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009677125.html

Arhinmäki on yksi vastenmielisimpiä hahmoja koko politiikan kartalla.

Gottihan Se kirjoitti...

Vähän menee OT:ksi, mutta pysytään kuitenkin Suomen mediakentässä. Kun on nyt näitä Suomen pravdoja tullut vähän taas katseltua, niin olenko ainoa joka on huomannut aivan älyttömän seksin, pornon jne. työntämisen ihmisten nenän eteen?

Kaikissa paikoissa kirjoitetaan kokoajan uusia artikkeleita seksistä, yhden illan sekoiluista, onlyfanssin tekemisen "iloista" jne.

Aika käsittämättömän hedonistista menoa. Ihan menee yksiin Brittien tabloidlehtien ja Channel4:n hommiin.

Tämä tuli kyllä itselle ihan yllätyksenä.

Antifilatelisti kirjoitti...

RIP Tiina Wiik. https://pt-media.org/2023/06/21/in-memory-of-tiina-wiik-may-her-memory-be-honored/

Anonyymi kirjoitti...

Jo tuon artikkelin otsikko oli paljonpuhuva. Ei ilmeisesti merkitse paljoakaan mitä MAALLE tapahtuu, paljon tärkeämpää on mitä MAAKUVALLE tapahtuu. Ja kuten Oikkonen ylempänä kirjoitti, tälläkin ilmiöllä on historiansa. Panisiko nykyisyys silti vielä paremmaksi...
-jussi n

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Antifilatestille, Gottihan Se:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Antifilatelisti:

Viesti1: Arhinmäki on vitsi, jota vaaditaan ottamaan vakavasti.

Viesti2: Tiinan muistoa kunnioittaen.

Gottihan Se: Joo, ja huoratkin ovat nykyisin seksityöläisiä.

Ano: Siitä maankuvastahan ne muut maat eivät ole edes kiinnostuneita.

Anonyymi kirjoitti...

Prigozhin aloitti kapinan Venäjällä ja Arhis koittaa samaa Suomessa...


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Nähtäväksi jää, mitä Venäjällä tapahtuu. Arhinmäen kiukkuamisella voinemme pyyhkiä persettä. Hän ei mitään kapinaa saa aikaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Maskirovkaa oli koko operaatio. Jos "kapinallisiin" olisi liittynyt sotilasosastoja, turvallisuuspalvelujen joukkoja tai siviilejä olisi ne vangittu/teloitettu ensimmäisinä wagneriittejen toimesta.

Näin ei nyt tapahtunut, joten sisäistä vihollista ei ole.

Päätekijäkin sai jo syytesuojan!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Moni varmaan muistaa, kuinka koronan alkaessa jyllätä, ministeriaitiosta toivottiin Eduskunnan kyselytunnilla, ettei oppositio esittäisi ikäviä kysymyksiä, vaan puhallettaisiin yhteen hiileen kun on niin vaikeat ajat. Nyt ei ilmeisesti ole vaikeaa ja hallitusta saa lyödä kuin vierasta sikaa, vaikka olemassa on vasta pelkkä ohjelma. Ja media marssittaa julkisuuteen räkyttäjiksi ne ministerit ja asiantuntijat, jotka ovat toimillaan nykyisen ahdingon aikaansaaneet. Tulee mieleen väkisinkin hysteria Trumpin valinnan jälkeen. Yhtään mitään hyvää ei löydy.

Käyn satunnaisesti Uusisuomi.fi -sivustolla ja ihmetyttää meno sielläkin; aivan kuin omatkin koirat purisivat. Puheenvuoro-palstalla kommentoijat ovat aiheesta riippuen oudon vasemmistolaisia ja riitelynhaluisia. Onko vanha Kokoomuksen äänenkannattaja kaapattu? Kaikki vähänkin mielenkiintoisimmat jutut ovat maksumuurin takana kuten monissa muissakin lehdissä (toisaalta ymmärrettävää), mutta varsinkin IL ruokkii kansalaisia ilmaiseksi näillä jokapäiväisillä seksijutuillaan ja niitähän riittää kun kahden sukupuolen lisäksi nykyään on liuta muunsukupuolisia temppuineen. Televisio tekee sitä samaa. Onko toimittajien ja ohjelmantekijöiden päissä märät sahanpurut vai tapahtuuko kaikki aivotoiminta housuissa, kun ei löydetä parempia aiheita vai tätäkö kansa oikeasti haluaa?

Rouva Ano

29051453 kirjoitti...

Kuka sanoi:"Oman pesän likaajat"?
Tuo tarinasi "Uinuvan talon uusi aamu" on kyllä yksi parhaista. Olisiko siitepölyä ilmassa kun ison miehn silmät kostuivat? On Ykällä sana hallussaan.
Kiitos monista hyvistä hetkistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle, Krekorille ja 29051453:lle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: En tiedä maskirovkasta mutta nopeastihan tuo lässähti.

Rouva Ano: Muistanpa joo ja nythän toimitaan just niin kuin sanoit. Uutta Suomea en lue mutta tuo on totta mitä iltalehdistä sanoit. Ne alkavat olla pornolehtiä.

Krekori: Kiitos linkistä.

29051453: Lämmin kiitos kannustuksesta.

-TR- kirjoitti...

Minulle on Arhinmäestä muodostunut käsitys että nulikkamsisuutensa lisäksi hänelle on jalkapalloa monimutkaisemmat asiat yli hilseen meneviä.

Siksi hän olikin Sixpack-hallituksessa sporttiministeri vaikka oli puolueen pj.

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan asian vierestä. Maskirovkaahan se, vaan miksi? Oma veikkaus on että jos nyt Wagner hyökkäisi esim johonkin NATO maahan niin viides artikla ei pätisi. Virallinen Venäjä voisi kiistää osallisuutensa ja vedota palkkasotilasjoukon hallitsemattomuuteen. Wagneria voitaisiin myös vahvistaa armeijan yksiköillä. Ryssiä kun ei toisistaan erota kuin rautakanki ja nikkelirauta. T Simo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Simolle & kiitos kommenteistanne.

TR: Joo, ja hallitsee myös mauttomat kannustushuudot.

Simo: En lähde veikkaamaan. Ei ole tietoa tarpeeksi. Putin on joka tapauksessa ollut jo toista päivää pois julkisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Weimarin tasavallan saastainen meininki alkaa näyttämään terveeltä nyky menoon verrattuna. Ei ihme että prestituutit pelkäävät natseja, samalla tavalla kuin murtovaras ja murhaaja pelkäävät vainoharhaisesti että poliisi väijyy joka nurkan takana.

QroquiusKad kirjoitti...

Mikäli Wankerit hyökkäisivät johonkin NATO-maahan, olisi se hyökkäys koko liittoumaa vastaan ja siihen voitaisiin vastata kaikella voimalla tarvitsematta välittää vähääkään Kremlin kitinästä.
Sillä eihän Wanker ole mikään muu kuin palkkasoturiyhtiö, onhan se niin moneen kertaan sanottu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Se natsisyytös on niin helppo esittää kun sitä ei nykyisin tarvitse millään tavalla perustella.

Qroquius Kad: Tuo menee taas ottiatuota-osastolle joten en kommentoi sen kummemmin.