lauantai 29. kesäkuuta 2019

PTRUIT


Homoseksuaalivähemmistön puolelta on aika ajoin esitetty aivan järkeviä lausuntoja että seksuaalisuus on vain yksi osa elämää eikä ihmistä tule luokitella pelkästään sen mukaisesti. Kaikki muu ratkaisee eli lähinnä se, että eletäänkö ihmisiksi. Hotellin respasta on todettu asiaan että jawohl, näinhän se on. Eletään ihmisiksi, se riittää ja normihomotkin elävät keskenään suht tavallista elämää. Lieben und lieben lassen ja niin poispäin.

Ja sitten ne kerran vuodessa menevät ja nollaavat tilanteen:


Jos pitäydyttäisiin vain aikuisten välisessä pervoilussa niin asiaan voisi suhtautua lähinnä kyllästymisellä. Mutta kun mukaan tuodaan lapset niin voi kysyä että tälläkö sitä arvostusta saa?Ei tähän voi sanoa muuta kuin vastenmielistä. Vietetään taas vuosi eteenpäin ja odotetaan kun LGBTQTiiTyy-yhteisö tyhjentää pajatson ensi kesänäkin. Tosin uuden hallituksen myötä pakkosyöttö asian tiimoilta lisääntynee entisestään. Olihan mukana myös pride minister Antti Rinne. Jolle hotellin respasta muistutetaan että arvostusta ei saada aikaan poliittisella päätöksellä.Se tulee ansaita.

62 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pride, ylpeys.

Mulle tulee mieleen: ylpeys käy lankeemuksen edellä. Tyhmänylpeys.
Eilen oli aviisissa otsikko: "Mun sukupuoli ei oo sun huoli!" - No, älä sitten meuhua siitä mulle.

Kulkueen idea on kyllä promiskuiteetti, rietastelu, elostelu, narsismi.

No, sikäli PM - Pride Minister - Hintti Rinne sopii sekaan.

Viikolla töissä nti I., joka puhuu vaimostaan, ei käytä kiertoilmaisua "puoliso", piti ko. kulkuetta nolona, todella nolona. I on siis lepakko mutta ei se ole pääidentiteetti, I on pätevä systeemisuunnittelija.

Sateenkaarilippu on muuten osuustoimintaväen lippu. Mitähän edistyksellisen osuustoiminnan veteraanit tykkäävät H. Rinteen tuesta tunnusvarkaille?

Pyssymies

Olavi Koskela kirjoitti...

Vaan ehkä jotain toivoa herättää se, että isännän salossa, siis pressan linnan katolla, ei sateenkaariliput liehu. Sopii toivoa, että nämä ylypiät, Rinne etunenässä, panevat tämän visusti merkille ja tekevät siitä tarvittavat johtopäätökset.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Suomi.
https://yle.fi/uutiset/3-10854036
En taida osallistua tämän ihanuuden puolustukseen.
Todella valovoimainen nuoriso viemässä Suomea eteenpäin.
Yhteinen tekijä haastatelluissa: rumia kuin pirttihirmut, pakkoruotsi korvattu perseilykielellä, aiwan ihhanaa!.
Ehdotan: rukkaset naulaan. Luonto hoitaa.

(tämä ei ole kommentti)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Olavi Koskelalle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Tuo riekkuminen on noille neiti I:lle varmasti yksi haistapaskan tapahtuma. Veikkaisin että he haluavat elää normaalia elämää. Suurin osa noistakin marssijoista oli heteroita jotka kävivät vaan esittelemässä omaa suvaitsevaisuuttaan. Siinähän kävivät mutta noita lapsia ei tollaisiin tapahtumiin saisi viedä. Ja pannaanpa tähän se osuustoiminnan sateenkaarilippu:

https://otlehti.pellervo.fi/wp-content/uploads/2019/02/sateenkaarilipun-alla.jpg

Olavi: No sehän se oliskin ollut alennustilan huippu. Mutta veikkaanpa että Rinteellä ja muilla ylypiöillä ei ole älykapasiteettia tehdä tarvittavia johtopäätöksiä.

Veijo: Oletan että tuo oli kumminkin kommentti. Poistan jos haluat.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkennan veikkaustani hallituksen iästä: Hallitusyhteistyö loppuu samalla, kun loppuu Suomen puheenjotajuus euristoliitossa, eli vuoden vaihtuessa.
Kauan eläköön virheät ja heidän nuolijansa pride minister anteen rintti. Pääseepähän hetan kanssa vapaasti marssimaan.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. En osaa sanoa. Riippuu aika paljon kepun kenttäväestä. Ja siitä että kuunteleeko puoluejohto sitä. Ei välttämättä kuuntele. Ne muut jallituspuolueethan ovat tällä hetkellä lähinnä orgastisessa tilassa. Ja tulee muistaa että järjestelmäpuolueet eivät päästä perussuomalaisia valtaan ennen kuin persuilla on ehdoton enemmistö eikä järjestelmäpuolueelta enää kysytä mielipidettä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuossa Veijo Hoikan linkkaamassa YLEn videossa n. 04:00 minuutin kohdalta alkaen Pride Minister Antti Rinne kertoo, että ei ole eka kertaa Prideilemässä...

Ja ihmettelen tuota poliisin ilmoittamaa 100.000 marssijaa?
Mutta ehkä ne laski kadunvarren katselijatkin mukaan ja kertoivat 3:lla?

Senaatintorin koko on n. 6.500 m2 ja YLEn videossa väentiheys ei ole edes n. 30.000 henkilön luokkaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hallitus ei takuuvarmasti kaadu Kepun lähtöön, koska Kepu ei takuuvarmasti ole lähdössä mihinkään.

Kepun rivijäsen- ja äänestäjäkunnan mielipiteillä ja näkemyksillä ei ole puoluejohdon silmissä paskankaan painoarvoa:
Kepu on traditionalistipuolueen arkkityyppi.
Se saa vaaleista toiseen tietyn minimiäänipotin, vaikka kuinka kusisi äänestäjien ja rivijäsenten silmille.
Että mitenkä niin?

No, juuri sitenhän nuo ovat tehneet yhä enenevissä määrin kuluneen vuosituhannen alun ajan, eikä äänestäjäkatoa ole ilmennyt siinä määrin kuin normaalipuolueessa olisi odotettavissa.
Sitä ei ole eikä tule, koska liian monelle kepulaiselle ei kerta kaikkiaan ole olemassa muuta vaihtoehtoa kuin äänestää Kepua. Se on jokin vaikeasti hahmotettavissa oleva poliittisen ajattelun estävä lukko korvien välissä.

Voin olla väärässäkin, ja totisesti toivoisinkin olevani, mutta en todellakaan usko hallituksen kaatumiseen, vaan alati paheneviin seuraavaan neljään vuoteen.

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Mikä ihmeen ongelma teillä Junttiseni on tämänkin asian kanssa ?
En näe skidien viemisessä "tuommoisiin tapahtumiin" kertakaikkiaan MITÄÄN ongelmaa.
Päinvastoin, toivoisin sen Japanilaisen Penisfestivaalinkin rantautumista tänne vitun Turvenuijalaan. Se olisi jo jotain !

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Qroquius Kadille ja Paperiselle Puskistahuutelijalle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Toivotaan että Rinne pitää Priden jatkot jossain homoklubissa. Sillähän on yksi puoluejohtajakin jo tuhonnut uransa. Tosin Sanna Marin voi olla vielä tuplasti hirveämpi. Ja valtamediahan on harjoittanut tuota luovaa väkijoukkojen laskemista ennenkin.

Qroquius Kad: Jaan pessimismisi. Kepu on järjestelmäpuolue ja broilereittensa suojatyökoneisto. Jolla on ne uskollisimmat äänestäjät. Teki kepu sitten mitä hyvänsä.

Paperinen puskistahuutelija: Oletan että väänsit vitsiä.

Anonyymi kirjoitti...

Moniko mahtoi huomata, että ainakin joskus alkuviikosta Sanoma Oy:n lasitalon katolla se sateenkaarilippu oli ylösalaisin, violetti raita ylimpänä ja punainen alimpana?
Vahingossako?
Vai oliko kyseessä ehkä tuon lipun nostamisen tehtäväkseen saaneen mutta siihen vain vastahakoisesti suostuneen huoltomiehen hiljainen protesti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jaa, mene ja tiedä. En minäkään kyllä muista kuinka päin se pitäisi tankoon virittää.

Anonyymi kirjoitti...

Lastenpsykiatrit ovat olleet huolissaan lasten liian aikaisesta seksualisoimisesta ja joutumisesta aikuisten maailmaan. Ja sitten tulee joku tiedostaja-idiootti, joka luulee seksuaalisen tasa-arvon tarkoittavan lapsia tuijottelemassa aikuisten fetissejä.

Ei ole niin hyvää asiaa, mitä nämä hyvää tarkoittavat idiootit eivät kykenisi tyrimään. Paremmmat juntit.

Valtsu

Veijo Hoikka kirjoitti...

Londostanin pride-marssilla bongattu uusi lippumalli, joka käy myös rauhaanuskoville. Taitaa olla se ja sama kuinka päin lippu ripustetaan, sanoma on sen verran selkeä...

https://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.mediaite.com%2Ftv%2Fcnn-reporter-spots-isis-flag-at-london-gay-pride-parade%2F&v=TKpcfTkPPiI&redir_token=5TXz2CIheEnAhY5QReMiGkBeQTZ8MTU2MTk1NDIzN0AxNTYxODY3ODM3&event=video_description

Yksityiskohtia: https://isitfunnyoroffensive.com/wp-content/uploads/2015/06/viewimage_story.php_-e1435635326269.jpeg

Anonyymi kirjoitti...

Kepusta vielä: Jos kanki-kaikkonen valitaan niin mikää ei muutu. Toisaalta Katri Kulmuni on ainakin julkisuudessa esiintynyt enemmän perinteisen kepun puolestapuhujana. No saa nähdä. Onhan siellä mies jänkhän laialta piikkinä lihassa tämä kärnä.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitit: "Siinähän kävivät mutta noita lapsia ei tollaisiin tapahtumiin saisi viedä."

Monelle kouluopettajalle lienee ollut suuri helpotus, että se viikko pidettiin keskellä koulujen kesälomaa. Jos se olisi ollut lukukauden aikana, voi vain arvailla, mitä aiheeseen liittyviä tilaisuuksia heitä vaadittaisiin sen aikana kouluissakin järjestämään, jopa alaluokkalaisille.

Kirjoitit taannoin sen jutun Jere ja Ida Vänttisestä, joiden vanhemmat Radanvarsikaupungissa joutuivat kuraattorin pakeille. Jos niin lähivuosina tosiaan tapahtuu siinä jutussa mainituista syistä, niin voisikohan se kuraattori moittia heitä monen muun asian lisäksi vielä siitäkin, että he ilman "pätevää syytä" olivat poissa pride-kulkueesta, ja että koko perhe oli sen aikana mökillä näkemättä merkkiäkään koko asiasta? Voisivatko he vedota edes siihen, että se tapahtumahan järjestettiin keskellä koulun lomaa ja ettei koulun senkään vuoksi pitäisi moista edes vaatia?

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, Jos lapsiperhe sattuu paikalle (eikä tarkoituksena ole osallistua kulkueeseen vaan käydä ostoksilla jossakin sen reitin varrella olevassa liikkeessä) ja lapsi näkee nuo tyypit, esimerkiksi ne siinä alimmassa kuvassasi, eikä lapsille ole kerrottu, mistä on kysymys, luultavimmin he suhtautuvat noihin samaan tapaan kuin sirkuspelleihin. Onhan yhtäläisyytenä sekin, että pelleilläkin tyypillisesti on hyvin kirkas- ja usein moniväriset asut. Sitä he kylläkin saattavat ihmetellä, miksi niitä pellejä on niin tavattoman paljon.
Kerrotaanhan myös tarinaa, että kun lapsi ensimmäisen kerran eläessään näki punkkarin, jolla oli räikeästi värjätyt hiukset, hän kysyi äidiltään: "Miksi tuolla peikolla ei ole häntää?"

KKi kirjoitti...

Kappas...
"
Mikä ihmeen ongelma teillä Junttiseni on tämänkin asian kanssa ?
En näe skidien viemisessä "tuommoisiin tapahtumiin" kertakaikkiaan MITÄÄN ongelmaa.
Päinvastoin, toivoisin sen Japanilaisen Penisfestivaalinkin rantautumista tänne vitun Turvenuijalaan. Se olisi jotain.
"

Niinno jotain on sekin, etten usko tämän olevan sarkasmia vaan ihan oikea mielipide. Kyllä nykyään on sellaistakin mielipidettä, että hinttailut ja muukin genitaalien nyplääminen on lapsille jopa suotavaa. Se on sitä samaa ajan henkeä kuin muukin orwellmaisuus.

Ei hämmästytä tässä poliittisen poliisin maassa. Väitän edelleen olevani etuoikeutetussa asemassa. Kuulun ikäluokkaan joka on nähnyt maamme nousun hyvinvointi yhteiskunnaksi ja tulen näkemään tämän yhteikunnan rappion jota tällaiset paperi puskat kutsuvat edistykseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia katsellessa on tullut mieleen, että lataamosta päässyt porukka on tyhjentänyt jonkun teatterin puvuston. Onko pakko olla noin poikkeavan näköisiä ja kuitenkin huutaa tasa- ja ihmisarvosta? Anteeksi ennakkoluuloni ja konservatiivisuuteni, mutta vaikea on ottaa tuon näköistä porukkaa vakavasti. Mitä muuten puuttuu heidän arvoistaan; eikö vieläkään saa mennä naimisiin kirkossa lemmikkinsä kanssa vai mikä niissä oikeuksissa oikein mättää?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Surta ajattelijaa - M. Nykänen - lainatakseni: tuli semmoinen bon voyage tunne.

Ammoin, 70-luvulla Anneli Tempakka veti ogjelmaa "Olen erilainen nuori" jossa milloin minkäkinlainen nuori kertoi olevansa ihan tavallinen nuori. Vaikka naamassa oli koko Rapalan kataloogi ja tukka hurjempi kuin harjalinnulla. Nämä nuoret yrittivät kaikin tavoin erottautua muista ja sitten kertoivatkin olevansa ihan tavallisia nuoria. Hare krisnat, helluntailaiset, stallarit, lestat, romanit, koltat, tataarit, hipit, punkit, tedit, nuoret kotkat...

Ehkäpä pitäisi sonnustautua papualaiseen penistuppeen ja laittaa villisian torahammas nenään, että näyttäisi ihan tavalliselta mieheltä. Sen verran länimaista hapatusta pitää varmaan sietää, että lisää asuun Offia.

Pyssymies

Kissamies kirjoitti...

Joku käytti ilmaisua "peak Weimar", johon tykästyin. Weimarin Saksan Berliinissäkin oli aika moraaliton meininki, joka sitten päättyi vähän liian jyrkkään ryhtiliikkeeseen. Rehellisesti kyllä taitaa olla oikeasti niin että molemmat olivat saman sairauden oireita.

Mahtavatkohan ne tuolla toisissa osissa maailmaa lopettaa homojen heittämisen korkeista rakennuksista, koska täällä länsimaissa jotkut marssivat katuja pervoasuissa perskannikat vilkkuen?

Joppos123 kirjoitti...

Tuli tuossa eilen oltua yhden viiskymmpisen mimmin gradupippaloissa Katajanokalla ja matkalla sinne tuli nähtyä kaikenlaista sukankuluttajaa. Samaan vitosen ratikkaan aleksilta nousi 3 mimmiä lastenrattaineen. Eihän siinä mitään jos naisoletetut näyttävät siltä, että lajinmääritys pitää tehdä eläinkirjaan tukeutuen mutta jos alle vuoden ikäiselle nappulalle on pitänyt vetää sateenkaarikuteet niskaan ja naamakin maalata sateenkaareksi niin se ei välttämättä ole sen nappulan valinta.
Kauhea huuto ja pauhe (laji määrittelemätön) niillä oli,kakarat huusi ja taisi useammallakin olla vaipat vaihtamatta ainakin hajusta päätellen.
Joskus tuntuu siltä, että ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto nipsauttaa noin itsekeskeisiltä ihmisiltä piuhat poikki.
Jos lapsia hankkii niin pitäähän niistä pitää huolta eikä tehdä jotain sirkusfriikkejä.
Kai ne, mitkä lie tunsivat jotain erityistä voimaantumista häröilystään, minua lähinnä kävi ne tenavat sääliksi ja noin yleisesti vitutti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, Veijo Hoikalle, Huru-ukolle, Ano1:lle, Ano2:lle, KKi:lle, Rouva Anolle, Pyssymiehelle, Kissamiehelle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: Joo, tässä ollaan perversiosta tekemässä normia. Maltetaas kun uuden hallituksen opetusministeri alkaa ”kehittää” opetussuunnitelmia.

Veijo: Taisivat vain hankkia itselleen fatwan sillä nuo arabiankielet lipussa ovat dildoja ja islamilaisethan eivät ole kovin huumorintajuista väkeä.

Huru-ukko: Saa nähdä joo, mutta henk koht en laske kepun varaan yhtään mitään.

Ano1: Tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa mutta tuo kehityskulku on nykymenolla mahdollinen enkä epäile etteikö näitä vapaaehtois-pakollisia pride-mielenosoituksia tulisi koulujenkin ohjelmistoon.

Ano2: Näin voi olla mutta entäs ne lapset jotka on asiakseen viety mukaan kulkueeseen? Ei sen ikäisille mukuloille pidä vielä tuputtaa minkään suuntautumisen seksuaalisuutta.

KKi: Joo, kyllä tuossa sen asian esille tuonti näytti olevan pääasia. Kun se seksuaalisuus on kuitenkin vain varsin pieni osa elämää. Veikkaan kyllä että se PP heitti kommenttinsa kieli poskessa. Mutta joo, kuulutaan samaan ikäluokkaan ja kaiken rakennetun hävittäminen herättää vihaa.

Rouva Ano: Kyseiseltä mielikuvalta ei voi välttyä. Ja sitten ollaan naama mutrulla kun heitä ei oteta vakavasti.

Pyssymies: Toisaalta ne Anneli Tempakan ajat olivat nykypäivään verrattuna varsin viattomat.

Kissamies: Ei huonompi vertaus. Ja varsin pelottava kun muistaa että mitä tuli tilalle. Ja luulenpa että noissa kulkueissa pyllynvilkuttaminen on islamilaisille lähinnä vahvistus siitä että he ovat oikeassa.

Joppos123: Karmea kuva nykyaikamme maailmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kepu meni pilalle siinä vaiheessa kun Pave lähti tai pantiin pois kepusta ;P

-jpt-

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei tuo prideily vaikuta lopultakaan olevan niin luontevan vakuuttavaa mitä halutaan esittää, edes sen keskeisten toimijoiden omastakaan näkövinkkelistä:

https://blogbook.fi/cristalsnow/miksi-suuteleminen-on-niin-vaikeaa/

Mutta niin vain siteeraamanikin julkimon oli ollut pakko sisällyttää bloggauksensa viimeiseen kappaleeseen julistus siitä, että Lopullinen Voitto on saavutettavissa jynssäämällä enemmistön naamaan vähemmistön epänormaalia käyttäytymistä, jolle kuvitellaan siten voitavan saada suuren yleisön hyväksyntä.

Rivien välistä näyttäisi olevan silti luettavissa, ettei ko. julkimo itsekään taida olla loppupeleissä aivan varma mainitun metodin tehokkuudesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys jpt:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

jpt: Jaa-a. Minä sanoisin että kepu alkoi mennä pilalle jo siihen aikaan kun se muuttui maalaisliitosta keskustapuolueeksi ja kekkospuolueena tottui automaattiseen valta-asemaan.

Qroquius Kad: Tuo häiskä oli mulle kyllä aivan uusi tuttavuus. Ja häiskä ei tajua olennaista asiaa. Hän sanoo:

”Pitääkö sitä homoutta hieroa koko ajan heteroiden silmiin? Ja vastaus on pitää. Pitää niin kauan ja senkin jälkeen kun se ei enää ole iso asia. Vaan osa arkeamme.”

Eikä ymmärrä että valtaosalle heteroväestöstä koko homous on ollut pitkään ajatuksena ihan yksmonta eli juurikin osa arkea. Mutta kun sitä hierotaan silmille niin juuri se hierominen aiheuttaa vastenmielisyyttä ja tietyn rajan ylitettyään jopa vihaa. Tuo jätkä kusee omaan nuotioonsa.

KKi kirjoitti...

Niihän asia on, että arjessa ei juuri homoudet pyöri päässä. Tällaiset pridet sun muut saavat homoilun framille ja tuntumaan siltä naamaan hieronnalta.

Luulenpa, että noi ihmiset ovat sillai erikoisia, että seksi on heidän elämässään ääärimmäisen määrittävä asia. Heteroiden kohdalla kova seksiriippuvuus on giagnoosin paikka.

Vähän sama ilmiö kuin femakot. Heillekin tuntuu ne fenitaalit olevan kovin tärkeä asia. Heillekin taitaa tulla yllätyksenä, että uihmiset eivät käytä koko valveilla olo aikaansa vatvomalla vittuja, eikä homoja hihitellen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Juuri näin on. Ei me heterotkaan sitä seksiä esille tuoda. Se kun on varsin pieni osa elämää.

Joppos123 kirjoitti...

Huomenna ajamaan kohti"väylää", lohensoutua. Siellä noi natsilakeilla varustetut hinttarit olisivat ihmeissään.
Kovaa ja kylmää keliä luvassa, ihan sama.
Enemmänkin vitutuksenpurkureissu, jos tulee kalaa niin se on plussa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123 ja helvatun mukavaa reissua.

Lemminkäinen kirjoitti...

Oikeastaan nyt saisi heterot pitää oman kulkueensa, noinniinkuin vastapainona. Lippu esimerkiksi voisi olla kolmionmuotoinen, litkutin lipun etupuolella ja etuotin tanassa lipun takapuolella ja vaatetus voisi olla navasta alaspäin pelkkää paljasta pintaa ja kulkue etenisi twistaten, jazzaten ja chachaten. Anttia voisi kysellä mukaan lipunkantajaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitä saa!

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/06/29/rajavartiolaitos-aukaisee-saunapaivaksi-saunoja-naille-lauteille-et-normaalisti


-Tvälups-

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ensinnäkin Juha Molarin blogissa oli siitä että Helsingissä aiotaan pitää elokuunlopussa perhepiknik. Ajatus heteroiden perhepiknikistä oli kuulemma saanut miehimysten ja hekumoitsijoiden telaketjulinjan no voiko siitä joukosta moista ilmaisua käyttää kun kovuus on uppomunan luokkaa raivoihin. Lähinnä siellä suunniteltiin tilaisuuden sabotointia vetoamalla kaupunkiin ja somessa tapahtuvalla mielensäpahoittamisslle mahdoĺlisiin yhteistyökumppaneihin. Uskon että arkkiperkele Luoma ja hänen palvelijansa tumpputtaja piispa Laajasalo, emeritiuspiispatar Lilith etunenässä huolehtivat saarnastuoleistaan tuomitsemaan tilaisuuden. Se on sitä suvaitsevaisuutta, toiset ovat hyvinkin suvaitsevaisia jos kohde edustaa heidän arvomaailmaa.

Pride homma on karannut käsistä sitä myydään vappumarssina ja mardigras sekä karnevaalikulkueena. Jos heteromies kuljettaa julkisella paikalla 2-3 kpl naisia vähissä vaatteissa kummi&niitti tyyliin hihnassa ja piiska toisessa kourassa loppuu ymmärtämys alkaen virkavallasta ja naisväestä lyhyeen. Tuskimpa mainstreamvalemedia ottaa kuvia ja naistoimittajat alapääkutisten hehkuttavat ennakkoluulottomuudesta kuinka on ihqua.

Tuo kepu, meillä on sukuja jotka ovat äänestäneet vuodesta 1905 sitä. Kepun ongelma on varsinkin 2000 luvulla puolueeseen pesiintyneet citylibetaalit. Kuvittelevat nostavansa puolueen menestykseen uudenmaan ja helsingin vaalipiireissä. Viimeksi kenttäväki nöyryytti puoluejohtoa "tohtorien taistelussa" Virolaine vs. Karjalainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Taisteluvälineupseerille ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen & Pate: Tämmönen tavallinen ihminen vaan ei mielellään mene mihinkään kulkueeseen. Ne ovat ihan eri tyypit jotka haluavat naamansa näkyville ja ne liikkuvat mm. ptruit-kulkueessa. Selvää on että jos Molarin idea ottaa tulta niin siitähän riittää triggeröitymistä. Eihän mieltään saa osoittaa kuin ns. oikeitten, edistyksellisten asioitten puolesta.

Tvälups: Nyt olis kyllä mielenkiintoisia saunoja tarjolla.

Lemminkäinen kirjoitti...

Lol, en minäkään lähtisi mielelläni mihinkään kulkueisiin, paitsi puhdasta piruuttani ja luettuani Paten kommentin niin suvaitsevaisto (joka suvaitsee vain oman pään kehittämiä suvaitsevuusmalleja) olisi aika laittaa tiukille ja se tehdään parhaiten vittuilemalla ilman estoja ja kovalla huumorilla. Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään homoja eikä homokulttuuria vastaan, koska homoja on aina ollut ja tulee aina olemaan ja jos Luontoäidillä (evoluutiolla) olisi ollut jotain homoja vastaan, niin Luontoäiti olisi hävittänyt homot jo kauan kauan sitten. Nähdäkseni Luontoäidillä on jokin tarkoitus homoudessa, mutta tämä tarkoitus on tuskin se että heteroille vittuillaan päin naamaa koska he ovat heteroja ja koska nyt on astuttu vittuilun tielle, niin sitä vittuilua tulee meidän heterojen nostaa muutama pykälä ylöspäin, koska jos emme tee niin, niin olemme täysiä turhakkeita ja hihhuleita.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minä olen jakanut suvaitsevaisuuden kolmeen luokkaan, suvaisevainen suvaitsevaisempi ja ajatollah. Katsoin Tillasen videon marssista niin minkä raivon kaksi aika kovaluontoista seniorikansalaista nämä rouvat saivat aikaan aito avioliitto lipullaan. Ei ainakaan erilaisuus olekkaan rikkaus aidan väärältä puolen katsottuna, suvaitsevaisilta loppui suvaitsevaisuus.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin ja tässä kolhoosissa hyvä naapurini on lepakko joka tykkää ajella HD:llä johtuneeko V2 värinöistä ei ole tuominnut minua siitä että olen hetero. Itse olen sitä mieltä että tietysti jokaisella on oikeus onneen eikä minun asiani ole tuomita kenenkään ihmissuhteita. Pride ja etujärjestö Seta taas edustavat suvaitsemattomuutta ja vihan lietsontaa koska siinä ei kunnioiteta muiden arvoja. Jos et ole samaa mieltä olet vihollinen jonka arvoja ei hyväksytä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Jonkinlainen vastareaktio on varmasti (esmes estottoman kovan vittuilun myötä) tulossa sillä tämä nykyinen pakkosyöttö on sen verran härskiä. Panitko muuten merkille ne jätkät jotka transuilivat noissa kuvissa? Nehän pitivät tietoisesti yllä monttu auki möllöttävien tyhmien blondien stereotyyppiä. Asiastahan pitäisi ehkä huomauttaa feministeille. Meinaan tuokin olis triggeröitymisen paikka.

Pate: Joo. Ajattelepa jos noilla äärisuvaitsevaisilla olisi oikeus allekirjoittaa kuolemantuomioita. Ja naapuriasi tuskin ptruit-kulkueesa näkyi. Kaikkea lyckaa hänelle.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa epäreilua laittaa jutun otsikoksi PTRUIT eikä sitten edes varoitusta "these pictures may damage your eyes". Olen nimittäin onnistunut koko viikon olemaan näkemättä yhtään pridepelleä mikä on kalliolaiselta aika hyvä saavutus joskin on vaatinut melkomoista etukäteissuunnittelua kauppareissuille. Arabia ja Pasila vielä neitseellisiä, paino sanalla vielä.

Noilla pridisteilla oli otsaa verrata itseään riolaisiin sambakarnevalisteihin. Näiden kuvien perusteella vertaus oli törkeä ja toivon että Brasilian suurlähetystö on lähettänyt kiukkuisen nootin ulkoministerillemme, kukas se nyt taas olikaan? Ai niin, eipä ole tainnut lähettää.

Inhoan mitä tahansa asiaa tai aatetta jota pakkosyötetään minulle. Jos asia tai aate on järkevä ja kannatettava, se myy itse itsensä. Seta on aikaisemmin selkeästi sukupuolivähemmistöjen järjestö silloin kun tarvetta siihen oli, mutta kun tarve on loppunut (ja samalla tietenkin olisi valtion sponssikin) niin nyt ollaankin kaikenlaisen tasa-arvon järjestö. En tosin ymmärrä miten tasa-arvoista on se, että homot ovat 95-prosenttisesti framilla ja lesbot sun muut sitten jakavat loput julkisen huomion muruset.

Järkyttävää puvuttomuuskavalkadia, ja ne vähäisetkin riekaleet kuin Tokmannin tai Mustin ja Mirrin alelaarista.

Aika lailla tämä on ajankuvaa, kaiketi jonkinlainen hätähuuto: huomatkaa minut! Olen ainutlaatuinen yksilö ja ihan erilainen kuin muut enkä ole olemassa jollen ole edes yhden marssin ajan julkisuudessa. Aiemmin oltiin kaapissa, nyt valehdellaan häpeällisestä heterotaustasta.

Ehdottomasti hilpein kuva oli tämä "yhdenvertaisen työelämän puolesta". Yritin tiirata mutta ei tuon plakaatin takana Rinnettä näkynyt. Marssiko SAKn banderollin alla jossa varmaan luki ihan jotain muuta?
tira+


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+ ja pahoitteluni mahdollisesta (todennäköisestä) yökkimisrefleksistä. Tuo kulkuehan todellakin oli näyttäytymiskavalkaadi sillä siellä oli kuitenkin valtaosa heteroita jotka ruokkivat egoaan ja saivatpa ehkä naamansakin julkisesti esille.

Totesit näin:

”Jos asia tai aate on järkevä ja kannatettava, se myy itse itsensä.”

Ja tässä olen eri mieltä. Meillä on hallitusvallassa porukka jonka utopistinen ja vahingollinen ideologia – johon kuuluu tämä homohypetys – ei ole järkevä eikä kannatettava. Sitä porukkaa tosiasiassa tukevat muutkin järjestelmäpuolueet ja se lyö vaaleissa itsensä kerta toisensa jälkeen läpi nimenomaan siksi että valtamedia rummuttaa satasella sen puolesta. Ja toimii kaikin keinoin järkevää ja asiallista aatetta vastaan. Siksi meidän kaikkien tulee toimia – jokainen omalta pieneltä osaltamme – valtamediaa vastaan. Jos joku sitä vielä tilaa niin kannattaa lopettaa heti. Ylelle emme tietysti mahda tällä hetkellä mitään.

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

En yleensä vaivaudu vastailemaan kommentteihin netissä sillä se johtaaa vain idioottien kanssa jankutteluun, mutta kiitos kai sitten kaikille jotka "uskoi minusta hyvää" ja luuli minun vitsailevan, mutta uskokaa pois; te huomaisitte kyllä jos vitsailisin ! Tai ainakin melko todennäköisesti. Mutta ei, kyllä tuo joku "Kki" tjns oli oikeassa, tämä oli "ihan oikea mielipide". En näe MITÄÄN syytä saada näppylöitä siitä että Praidissa, jossain kulkueessa ffs, on myös niiden skidejä. En näe siinä MITÄÄN ongelmaa, ettekä näe tekään muuta kuin oman tunkkaisen ankean vihreänruskean omaankin päähänne PAKOTETUN ahdasmielisyytenne takia ...jotakin. En tiedä mitä.
Kai siinä on jokin ongelma, liikaa väriä ja iloa kai tjns. Muttei mitään mitä ei keskiverto mökkireissulla joutuisi sietämään esim saunareissulla. SE jos mikä tulisi olla Lapsilta Kielletty !

Aatelkaa että teillä junttihetskuilla on kuitenkin 100 % KAIKKI ja koko ympäristö ja ELÄMÄ, homoilla yms on yksi vitun VIIKKO ! Ja te KEHTAATTE Saatanan Saatanat alkaa mankua jo siitäkin. Vittu että on teillä jumalauta ottaa perkele ! Haistakaa VITTU !
Vitun turvenuijat saatana.
HÄPEÄN joutua olemaan "puolellanne" tässä Finuiitit vs Neekerit väännössä, mutta mitään muuta yhteistä meillä ei sitten olekaan. Enkä kyllä elänytkään missään illuusiossa että olisi.
Mutta hay; tukahtukaa tunkkaisuuteenne !

Kiitti.

P.s sinähän olet Ykä KOMMARI !! Sinun ei kannata alkaa keulia KENELLEKÄÄN mistään "kelvollisuudesta" ja kunnollisuudesta ja oikeamielisyydestä ja moraalista ja erehtyväisyydestä ja tämän materian maailman ....jostakin, Hyvyydestä kai tjns.
Suksi nuija vittuun !

Saas nähän, onko sinusta vallan Julkaisemaan tämä kommentti !1 Hahaaaaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Paperinen Puskistahuutelija. Tokihan minä kommenttisi julkaisen. Veditpä uskomattomat herneet nenääsi yhdestä ”veikkaan että heitti vitsin” lauseesta. Olen toki tutustunut blogiisikin joka on lähinnä rääkymistä. Niin kuin näyttää olevan nytkin. Kerrotko vielä että mitä ovat ne ”rumat vastenmieliset sukurutsaiset sisäsiittoiset oksettavat muotopuolet plösöt ja täysin muodottomat pullistuneet kuvottavat ja pahansisuiset järjettömät mutantit” joista minuun liittyvässä postauksessasi puhuit. Mistä he löytyvät ja keitä he ovat? Näyttämisen paikka on sinulla.

En tiedä oikeastaan että mitä asiaa sinä ajat mutta pirun kovalla äänellä sinä sitä kyllä ajat. Pärjäilyjä omassa pääsi sisäisessä maailmassasi.

Niin joo, minäkään en yleensä viitsi vastata tällaisiin kommentteihin sillä se johtaa vain idioottien kanssa jankuttamiseen mutta itse pyysit.

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä!
Tällä "paperisella" kaverilla ilmeisesti alkoi syksy näköjään jo keskikesällä. Yleensä tuollainen alkaa vasta kun syksy tulee ja valon määrä vähenee. Jaksamista...syksyyn on vielä pitkä aika...siis kyseiselle henkilölle.


T.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, S.E.P. Joo, pärjäilyjä hänelle. Tosin tuosta avautumisesta jäi vähän epäselväksi että mitä hän oikeastaan haluaa. Jos hän halusi vain todeta että minä olen juntti ja idiootti niin ehkäpä minä sen kanssa jaksan elää. Ei vaikuta toimintoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Pyssymies kirjoitti:

"Ammoin, 70-luvulla Anneli Tempakka veti ogjelmaa "Olen erilainen nuori" jossa milloin minkäkinlainen nuori kertoi olevansa ihan tavallinen nuori. Vaikka naamassa oli koko Rapalan kataloogi ja tukka hurjempi kuin harjalinnulla. Nämä nuoret yrittivät kaikin tavoin erottautua muista ja sitten kertoivatkin olevansa ihan tavallisia nuoria. Hare krisnat, helluntailaiset, stallarit, lestat, romanit, koltat, tataarit, hipit, punkit, tedit, nuoret kotkat..."

Voitiinko kaikkia näitä ryhmiä silloinkaan edes tunnistaa pukeutumisensa tai tukkamuotinsa perusteella? Romaninaiset kyllä varmasti, samoin kuin toisaalta myös hipit ja varsinkin punkkarit, mutta käyttivätkö myös helluntailaiset ja muut Pyssymiehen mainitsemat uskonnolliset ryhmät jonkinlaisia erikoisia asuja, joita muut eivät käyttäneet ja joista heidät voitiin välittömästi tunnistaa? Ainakaan minä en heitä siitä tunnistaisi.

Sen sijaan siihen aikaan oli kyllä ainakin yksi nuorisoryhmä, jota Pyssymies ei maininnut mutta jonka kyllä oli helppo tunnistaan pukeutumisestaan, vaikka se ollutkaan yhtä räikeää kuin punkkareilla. Nimittäin BCR-fanit. BCR eli Bay City Rollershan oli skotlantilainen popyhtye, jonka skottiruutuisia asuja sen lukuisat fanitkin ryhtyivät suurin joukoin jäljittelemään.

AaJii kirjoitti...

No, tottapa näihin Priden kuviin valitaan aina ne kaikkein friikeimmät, koska aika tylsän näköinenhän se tavallinen ihminen on arkivaatteisaan, eikä siitä päälle näe että onko homo vai hetero.

Sitä joskus mietin, että haluaako joku tavallinen perushomo, että hänet rinnastetaan nimenomaan tuollaiseen friikkisirkukseen?

Hommahan on juuri kuten Ykä kirjoituksen alussa totetesi. Vuosi yritetään ihmisille kertoa että seksuaalivähemmistön ihminen on kuin kuka tahansa ja sitten Pride-viikolla vedetään taas kaikki siihenastinen työ pöntöstä alas.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja AaJiille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Muistan toki BCR:n. Ja olihan se 1970 – 1980-lukujen vaihteessa ollut rockabillymuoti tötteröpäineen ja lökäreineen myös varsin erottuva.

AaJii: Luulenpa ettei halua. Ja ilman tuota pakkosyöttämistä normiheterot tuumaisivat koko asiasta että whatever.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, emme ole asiasta eri mieltä - unohdin vain tuon lauseeni lopusta yhden oleellisen sanan eli p.o. "myy itse itsensä minulle". Ja kaikille muillekin, jotka on kasvatettu/opetettu ajattelemaan omilla aivoillaan, tunnistamaan propagandan propagandaksi eikä faktaksi ja miettimään järjettömien asioiden toimeenpanon kohdalla "kuka hyötyy?"

Eikö yliopistoissa enää minkään aineen kohdalla opeteta kriittistä suhtautumista, vai opetetaanko siellä vain yhdenlaista, sitä ainoaa oikeaa kriittisyyttä jonka määrittelee siis kuka? Kun on lukenut noiden martinscheininilaisten oikeusoppineiden ulostuloja milloin missäkin asiassa, on aika tyrmistynyt olo.

Tampereen yliopisto - laadun tae?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Joo, nyt ymmärsin asian oikein hyvin. Mitä yliopistoihin tulee niin uskoisin että siellä kovien tieteitten alueella toimitaan ihan oikeitten tieteellisten menetelmien mukaan. Ilmastotieteistä en tosin ole aina aivan varma. Mutta mitä tulee yliopistojen yhteiskuntatanhuaviin osastoihin niin siellähän toimitaan niin että ensin tehdään poliittiseen viitekehitykseen sopiva johtopäätös ja sitten etsitään sitä tukevat seikat. Noissa tiedekunnissa olisi paljon siivottavaa. Ja valtamediamme etsii asiantuntijoiksi juuri noita martinscheinilaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Pravdan toimittelijalle kävi vahinko, kun ei huomannut pruit-tapahtuman järjestäjän siivouksen pieleen menosta otsikoida "Priden siivous meni päin persettä". Otsikoi tylsästi "... päin prinkkalaa".

Asiaan kuuluvasti järjestäjän edustaja vältteli vastuuta ja yritti työntää vastuuta kaupungille. Kas kummaa, enpäs yllättynyt.

Anneli Kortipakan aikoihin uskisnuoret tunsi hyperkorrektista pukeutumisesta ja tytöt meikittömyydestä. Rivoin voimasana taisi näillä olla "voi tavaton". Pointti oli kumminkin tavallisuuden vakuuttelu vaikka olivat nämä "tavalliset" aika erikoisia. tyyppi, joka avautuu jeesuksesta, profeetta Mormonista, tai muusta omituisesta spontaanisti ei ole kovin tavallinen.

Samoin esmes kolttien, tataarien, saamelaisten ja ytterjeppolaisten tavallisuuden vakuuttelu oli mielestäni hassua. BCR-friikit pääsi unohtumaan. Niitä ja ELO-faneja kyllä pilkkasimme kiitettävästi aikoinaan.

Minä en väittänyt olevani tavallinen, hakkasin, potkin, kamppasin, kuristin ja kiusasin muillakin tavoin ihan luvan kanssa muita kummajaisia ja vielä tein pahviin reikiä matkan päästä. Lisäksi asuin sähköttömässä saaressa kesäni teininä - eikä ollut kuin ulkohuusi käytössä! Hullu mutta enimmäkseen vaaraton oli ikätovereitteni arvio minusta - ei siis "tavallinen nuori".

Pyssymies - ihan epätavallinen setämies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Ei mennyt joo niin kuin Strömsössä. Laitetaanpa se linkkikin:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006160759.html

Minähän olen kotoisin paikkakunnalta jossa oli aika paljon lestadiolaisia eikä heitä muista erottanut oikeastaan mitenkään. Ja minä en ole puolestani kiusannut ketään. Olin puolestani itse kiusattu. Mutta pahviin ammuin niitä reikä minäkin. Ja kävin sitten metsälläkin. Hyvin nuoresta. Siihen aikaanhan 15-vuotias sai käydä omin päin metsällä.

Anonyymi kirjoitti...

Pyssymies kirjoitti "pruit-tapahtuman" järjestäjän siivouksen pieleen menosta: "Asiaan kuuluvasti järjestäjän edustaja vältteli vastuuta ja yritti työntää vastuuta kaupungille. Kas kummaa, enpäs yllättynyt."

Ja tällä perusteella vaadittiin, että kaupungin olisi pitänyt myöntää tapahtumalle suurempaa tukea kuin minkä se myönsi.

Maassa on perustuslain turvaama kokoontumisvapaus, joten kaupunki ei voi yksityisten järjestöjen toimeenpanemia suuriakaan yleisötapahtumia estää. Mutta ei sillä myöskään ole mitään lakisääteistä velvollisuutta niitä suoranaisesti tukeakaan.

Kaupungille (ja sitä kautta veronmaksajille) siivouskulut joka tapauksessa lankeavat. Mutta luulenpa, että ne olisivat jääneet edes hieman pienemmiksi, jos kaupunki olisi menetellyt juuri päinvastaisella tavalla: olisi toisin sallinut tapahtuman mutta ei olisi ainakaan etukäteen myöntänyt sille mitään tukea.

Ei ainakaan sillä tavoin, että sen järjestävän tahon lippu (joka lienee varta vasten suunniteltu mahdollisimman näkyväksi ja huomiota herättäväksi) liehuu koko viikon ajan näkyvästi useiden kaupungin omistamienkin rakennusten, muun muassa kaupungintalon lipputangossa. (Onko siinä muuten koskaan nähty minkään muunkaan yksityisen kansalaisjärjestön lippua?) Ja että sen kuva oli näkyvästi esillä kaupungin Internet-sivuillakin. (Ja juuri kaupungin kehotuksestako lukuisat yksityiset liikeyrityksetkin keskustassa nostivat sellaisen lipun salkoonsa?)

Jos näin ei olisi tehty, se olisi kai sinänsäkin merkinnyt pientä kustannusten säästöä, tosin vähäistä. Mutta sellaisessakin sanonnassa kuin "poissa silmistä, poissa mielestä" taitaa vinha perä. Jos tätä tapahtumaa ei olisi kaupunginkin toimesta näkyvästi mainostettu, ehkäpä siihen olisi osallistunut edes hieman vähemmän ihmisiä, kun hieman harvempi olisi muistanut sellaista olevankaan. Ja sen mukaisesti paikalle kertyvien roskien määräkin olisi ollut vastaavasti pienempi. Siitä olisi koitunut jo hieman suurempikin kustannusten säästö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Totta joo, mutta kai niin Helsingin kaupunki kuin tapahtumaa tukevat lukuisat yrityksetkin mieltävät olevansa pakkoraossa. Hysteria on mennyt sen verran suureksi että jos sitä ei julkisesti tue niin se saattaa saada aikaan tiedostavan joukkorääkymisen. Ja vaikkei aina saisikaan niin on firmoja jotka eivät halua ottaa riskejä. Firmat kun kumminkin pyrkivät bisnekseen. Sen sijaan Helsingin kaupunki ei ja kun katsoo sen valtuustoa niin kaikenlainen asiaan liittyvä hypetys on sille luonnollista.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä kiusaamista sanottiin kamppailulajiksi, "sotataito" Wushu. Aka Kung Fu.

Aikoinaan sain isoilta pojilta turpiini, kun olen nokkela ja "verbaalisesti lahjakas" ts. kova *ittuilemaan tyhmemmilleni. Ja olin kans aika pieni ikäisekseni. Enkä todella pitänyt kynttilääni vakan alla. Isukki vei tatamille, kun kuulemma judo opettaa itsehillintää.

Voi olla, en tiijä siitä itsehillinnästä mutta isot pojat alkoivat ite saada turpaansa. Oppivat sittemmin, ettei kannata yrittää kurmoottaa ihan kaikkia pikkukillejä. Ja ihan porttiteorian mukaisesti siirryin sitten kovempiin lajeihin, karate, jiujitsu, wushu.

Metällä en käynyt, isukilla kun ei ollu manttaalia ja seuran ukot tiesi, että osaan ampua. Muutkin kuin kalamiehet osaa olla kateita.

Myöhemmin kyllä pääsin seuraan, maajussikaverini hommas, ammuimme tarkkuutta maillaan ja jäsenyys vähensi aseen kanssa kuljeskelun epäilyttävyyttä. Pääsin siis ilman "päälystakkia" harjoittelemaan. Sittemmin minulle nakitettiin metsästyksenvalvojan hommia - kun nyt kumminkin kuljeskelin seuran mailla ja olin muuten joutilas. Asiallinen syy oli se, että sain syyn häätää kylähullun stallarin rakkeineen ihan laillisesti huispois häiriköimästä milloin mitäkin seuran aktiviteettiä ja tarkkusammuntaani. Tuppukylän ampujien mpumaradalla kun ei vieläkään ole edes kilometrin rataa.

Pyssymies

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Hoi, mie vastaan vielä. Eritoten kun kerran julkaisit kommenttini, josta olen aidosti yllättynyt !
Minä ensinnäkin suutuin sinun ahdasmielisyydestäsi, EN siitä kommentista että "vitsailet kai". Minä suutun siitä että junttiheterot käyttää lapsia jonain sellaisena Absoluuttisena Hyvänä johon mikään ei saa tai voi koskea, se tarkoittaa teidän LUULEVAN lapsia Tabula Rasaksi, mutta persoona tulee jo sielusta (johon että USKO, ja josta minä en välitä, siis uskottomuudestanne), ja te tukehdutatte kaikki ne jotka EIVÄT ole heteroita tjns. SIITÄ minä SUUTUN ja vitun LUJAA !
Ja mitä tulee noihin kuvotuksiin; minä elän teidän KESKELLÄNNE, joten mitä oikein meinaat MISSÄ niitä on ?!? Herran tähden katso vain ympärillesi !! Tai katso Per-Looks Galleriaa tjns ! Aivan. Abysmaalisen. Kamalaa. Suurin osa ihmisistä ON sellaisia, kuvottavia.

Asiat joita minä "ajan" on totuus ja vapaus, näitä minä yksinomaan ajan. Ihmiskunta on siinä TIELLÄ. Ei siitä "ajamisesta" tule mitään, minä TIEDÄN sen, ja olen VIHASTA yms RÄJÄHTÄÄ. Te snaijaatte minua vasta kun kuolette. Sitten yllätytte. Ennen sitä..........minun täytyy vain sietää ja Suvaita teitä.
(En minä oikeasti teitä SIEDÄ lainkaan!)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Paperinen Puskistahuutelija. Viesti vastaanotettu. Otit sitten jumalaisen oikeuden määritellä ihmiset sisäsiittoisiksi muotopuoliksi ja järjettömiksi mutanteiksi koska he mielestäsi näyttävät junteilta persuilta. Minä olen mielelläni juntti ja minulle sopii ettet siedä etkä suvaitse minua ollenkaan. Itse asiassa se sopii paremmin kuin hyvin. Räjähdä vihastasi keskenäsi kaikessa rauhassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon "Paperisen Puskistahuutelijan" oma blogi avautuu kyllä hänen tänne lähettämiensä viestien kohdalla hänen nimimerkkinsä kohdalta, jotka toimivat samalla linkkinä. Mutta varoituksen sana sille, joka haluaa sitä lukea: siellä ja varsinkin Kapteenin Blogi -osastossa on etupäässä kiroilua, haistattelua ja haukkumasanoja.

Jotkut hänen haukkumansa ihmisryhmät ovat kyllä samoja, joita Yrjökin on ankarasti arvostellut, vaikkakin rauhallisemmin, käyttämättä "Puuskistahuutelijan" kaltaista alatyyliä. Mutta joitakuita tuossa kulkueessa mukana olleitakin "Puuskistahuutelija" itse haukkuu muun muassa "kertakaikkisen rumaksi ja käsittämättömäksi p...väeksi", "kauhistuttaviksi ja epämuodostuneiksi hirviömutanteiksi" ja "ällöttäviksi kammotuksiksi". Jos jotkut heistä ovat hänen mielestään noin inhottavia, ihmettelen vain, eikö hänenkin mielestään olisi ollut parempi, jos lapset välttyisivät näkemästä edes sellaisia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, minä olen jo aikaisemmin seurannut kyseistä blogia. Se on tietyllä tavallaan jopa viihdyttävä sillä sieltä löytyy takuuvarmasti tyyppi joka on aina pahalla päällä. Toisaalta tympeää on että sama tyyppi on mielestään maailman viisain ihminen joka ei tajua miksi muut eivät ymmärrä sitä. Tämä tietysti haistattelun ja isojen kirjaimien säestämänä. Varsin puuduttavaa pitemmässä juoksussa. Antaa hepun olla mielestään maailman viisain tyyppi. Ei vaikuta mitenkään tämän blogin toimintaan.

vieras kirjoitti...

Miksi noi homppelit ja lepakot eivät menneet muslimikortteleihin, tai kävelleet muslimien liikkeiden, moskeijoiden, tai muslimimaiden suurlähetystöjen ja kansulaattien ohitse? Olisiko siinä käynyt niin että homokulkueet olisivat saaneet osakseen rauhan osoituksia?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Olisivat saattaneet hyvinkin saada ja siinä suvaitsevaiston luoma mielikuva täysin maallisista muslimeista olis ikävästi tahraantunut.

Anonyymi kirjoitti...

Palasin tänään kuukauden spartalaiselta mökkilomalta ilman sähköä ja nettiä (suosittelen kokemusta kaikille). Hoidin maksut ja tsekkasin tärkeimmät saitit, ykkösenä tietysti Ykän blogi. Siitä pääsee aina parhaiten hollille mikä on maan tila.

Ykä on kaveri, jonka kanssa olisi hienoa päästä viettämään viikonloppua mökillä. Rauhaisaa iltaa kalassa uistellen. Puhua niitä näitä maailman menosta. Tai ei puhuta mitään. Mitäpä sitä puhua, kun kaksi kaveria ymmärtää täysin toisiaan. Heitellään vieheitä tyyneen veteen ja ihastellaan auringon laskua.

Hyvää kesän jatkoa Ykälle!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja lämmin kiitos. Tuollainen spartalainen loma tekisi gutaa yhdelle sun toiselle. Ehkäpä se mökkiviikonloppu joskus toteutuu. Eihän sitä koskaan tiedä. Oikein mukavaa kesän jatkoa sinullekin.