torstai 27. kesäkuuta 2019

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CVII


1. Lyhyesti eräästä Hutisalosta

Wikipedian mukaan Suomen sisäministerin tehtäviin kuuluu poliisia, pelastustointa, rajojen vartiointia ja maahanmuuttoa koskevat asiat. Näin ollen voi todeta että sisäministeri on valtakunnan turvallisuuden kannalta varsin tärkeä, ettei suorastaan elintärkeä henkilö. Hän on vastuussa meikäläisenkin turvallisuudesta koska en voi ottaa vallitsevassa tilanteessa turvallisuuttani omiin käsiini. Suomalaisten turvallisuus on korvamerkitty viranomaisille. Mistä taas voi päätyä siihen johtopäätökseen että sisäministerin täytyy olla erittäin hyvin perillä siitä, mitä hän tekee, mitä maassa tapahtuu ja hänen täytyy ymmärtää tietyt kansalaisia kohtaan kohdistuvat turvallisuusriskit. Hänen tulisi osata myös reagoida niihin oikealla tavalla.

Suomen tämänhetkinen sisäministeri on vihreitten tuore puoluejohtaja Maria Ohisalo. Onko hän tehtäviensä tasalla? Tuon kysymyksen myötä tulee mieleeni pari asiaa hänen viime aikojen avautumisista.

Ensinnäkin hän totesi hylsyn saaneista turvapaikanhakijoista:

Ohisalon mukaan palautukset ovat ja tulevat jatkossakin olemaan osa turvapaikkajärjestelmää. Hänen mielestään palautukset tulee kuitenkin tehdä ihmisoikeussopimuksiin vedoten.

– Ja niin, ettei palauteta maihin, joissa ihmisillä on riskejä.

Tästä tulee mieleen kysymys:

Mitä ovat ne ihmisoikeussopimukset joitten mukaan ihminen voi hakea turvapaikkaa elintasosiirtolaisuuteen vedoten ja saada oikeuden jäädä maahan? Ne sopimukset joihin on vedottu suvaitsevais-tiedostavasta väestönosasta kerta toisensa jälkeen. Geneven pakolaissopimus ei ole sellainen. Niitä ei ole olemassakaan. Onko Ohisalo tietoinen tästä – niin kuin ministerin luulisi olevan – vai tekeekö hän ns. taktisen unohtamisen utopiansa ylläpitämiseksi?

Ja toinen kysymys:

Kuinka paljon on olemassa maita joissa on vähemmän ”riskejä” kuin Suomessa ja pohjoismaissa? Onko sellaisia ollenkaan?

Onko Ohisalolla tämän myötä tarkoitus että Suomesta ei voi karkoittaa ketään? Vaikka kyseiset henkilöt olisivat syyllistyneet raskaisiin rikoksiin?

Toinen asia. Ohisalo totesi:

”On tarkoituksenmukaista ja kustannustehokasta, ettei ihmisiä laiteta säilöön, vaan heillä on mahdollisuus liikkua. Valvonta ei välttämättä tarkoita jalkapantaa, vaan esimerkiksi matkapuhelimeen liittyvää paikkatietojakoa.”

Vaan entäs jos se hylsyn saanut elintasosiirtolainen ei pidäkään sitä kännykkäänsä mukanaan? Onko Ohisalo todellakin niin yksinkertainen ettei tajua kusetuksen mahdollisuutta vai haluaako hän tällä tavoin kiertää koko karkoitusasian?

Tämmösiä minä vaan yksinkertaisena mietin. Osaako Ohisalo vastata? Haluaako hän vastata?2. ISIS-lapset

Aiheesta ”palautetaanko ISIS-naiset ja lapset Suomeen & missä määrin” on käyty keskustelua enemmän kuin sen verran. Itse olen huomannut keskustelussa aika ajoin sellaisia vaatimuksia että jos äidit/lapset/molemmat palautetaan Suomeen niin lapset täytyy erottaa äideistään ja ottaa huostaan & sijoittaa lastensuojelulaitoksiin.

Asiasta sattuneesta syystä jotain tietävänä voin sanoa että meidän lastensuojelulaitoksiltamme on viety rajoituskeinot sen verran täydellisesti että me emme enää pärjää omienkaan huostaanotettujen kanssa. Sitten kun laitoksiin sijoitetaan valmiiksi psykopaatteja, tappokoulutettuja ja mahdollisesti tappotöihin osallistuneita nuoria niin kyseessä ovat enää kävelevät aikapommit. Ei lastensuojelulaitoksissa mitään erikoisjääkäreitä olla. Sijoitusta vaativat saattavat ehkä ajatella että tällä tavoin nämä lapset/nuoret erotetaan haitallisesta ja vaarallisesta tuttavapiiristä. Ottakaapa piruuttaan selvää kuinka vaikeaa on tehdä yhteydenpidon rajoitus. Ja sekin on aina ajallisesti rajattu. Kas kun se älykännykkä ja yhteys läheisiksi tulkittuihin ihmisiin kuuluu nykyisin automaattisiin ja kyseenalaistamattomiin ihmisoikeuksiin. Lisäksi voi todeta että kyseiset tyypit ovat itse sitä haitallista ja vaarallista tuttavapiiriä.

Ei sellaisia laitoksia enää ole jotka pystyisivät käsittelemään noita nuoria. Ehkä kannattaisi miettiä laitoksissa olevien lasten, nuorten ja henkilökunnan turvallisuutta. Samoin kuin yleistä turvallisuutta. Joku tietysti voi kysyä että no kuinkas heidän käy jos heitä ei päästetä Suomeen. Vastaan jälleen Rhett Butleria siteeraten:

Frankly, my dear, I don´t give a damn. Onhan olemassa termi ”varoittava esimerkki”.Laitoksilla alkaa olla keinonaan enää pelkkä puhe. Ja kuinkahan pelkkä puhe näille pienokaisille riittäisi?

3. Pride-paradoksi

Nythän vietetään jälleen tuota viikkoa jolloin homohypetystä hierotaan vasten tavallisten ihmisten pärstävärkkiä. Voin todeta että arvostusta ei saada vaatimalla vaan ansaitsemalla mutta en puutu asiaan sen enempää koska itseänikin asia alkaa totaalisesti kyllästyttää. Laitanpa kumminkin valokuvan mikä kuvaa aikamme yhtä suurinta paradoksia:Sheep against wolfphobia. Kuinkahan kauan tuo porukka pysyisi hengissä islamilaisessa maassa?

55 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun pitäisi kiireesti vinkata sinne jonnekin Syyriaan vai missä ne voidaan laittaa tuomiolle, että Suomi on mahdollisesti armahtamassa nämä rikolliset naiset ja että hakevat Suomeen, jos se saisi vipinää asettaa ne tuomiolle siellä missä kuuluukin.

Taitaa olla moni pettynyt vihreisiin, kun paljastuu oikea toiminta vaalivalheiden alta. Ainakin mun ulkomaalainen kaverini sanoi, että taisi olla väärin äänestää. Hyvä kun sanoi, välttyi kuulemasta, että mitäs minä sinulle sanoin.

AaJii kirjoitti...

Hyviä havaintoja. Näissäkin näkyy taas se, että minne terveen järjen käyttö on päättäjillä hävinnyt. Kun sitä ISIS-vaimo -juttuakin miettii, niin eihän tuossa tervejärkisellä ihmisellä pitkää päättelyketjua tarvia kun totetaa, että jos ihan vapaaehtoisesti terroristihommiin lähtee, niin kyllä siinä se vastuukin tulee.

1. ja 2. kohta muutenkin on hyvä esimerkki ongelmasta, jota ei olisi olemassakaan jos meillä rajat pitäisi. Näiden ISIS-vaimojen ukkoja ei olisi koskaan ylipäätään tarvinnut päästää rajan yli Suomeen. Sama koskee nyt näitä karkotettavia.

Voisitko joskus kirjoittaa dystopian siitä vaihtoehtoistodellisuudesta että sisäministerinä 2015 olisi ollut joka jolla on munat, ja sen sijaan että Tornioon olisi laitettu varusveijarit matkatavarakantajiksi, raja olisi suljettu ja epätoivottujen hrnkilöiden rajanylitys olisi estetty. Millainen olisi Suomi nyt ja miten se olisi vaikuttanut esim. puolueiden valtasuhteisiin kun vyöryn haittavaikutuksilta oltaisiin vältytty. Oltaisiin siis tehty Unkarit.

Mitä kolmoskohtaan tulee, niin itselläni oli vuosia täysin neutraali suhtautuminen homoihin. Olen aina ajatellut, että suuntautumistaan ei kukaan voi valita, jo homon käännyttäminen heteroksi on yhtä mahdotonta, kun olisi heteron kääntäminen homoksi. Sitten tuli tämä LBGTQXYZ-villitys. Jos halutaan, että homoihin suhtaudutaan kuin kehen tahansa, niin miksi pitää järjestää tuollaisia friikkisirkuksia, joita pride-kulkueiksikin kutsutaan? Tai pitää hirveää mekkalaa siitä jos vaikka koulussa on tytöt ja pojat erikseen. Ymmärrän, että on olemassa ihmisiä joilla ihan biologisestikin voi ollaa vähän niin ja näin niitten värkkien kanssa, että onko setä täti vai jotain muuta, mutta kyseessää on niin marginaalinen ilmiö, että eihän siinä mitään järkeä ole että sen mukaan pitäisi määritelmät muuttaa kaikille.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Nämä perusinstituutiot, poliisi, oikeus ja puolustus on kaikki jätetty nykyperseilijöitten hallituksessa kaikkein rähmäisimpien tyyppien "vastuulle".
On syytä pelätä, että nämä tyypit kantavat "vastuunsa" täysimääräisesti; ettei
vain läikkyisi ylikin...
Niin: ja opetus jatkaa vieläkin hullummalla linjalla kuin neiti Grrr-Laasosen aikaan!

Kirkko jääköön omaan alikategoriaansa; sehän on pelkkä naurettava höpinäkerho,
jossa joku tyttönen vuorollaan käy supattamassa arkipiiskan korvaan:"Nyt ois mun,naisoletetun, vuoro ja halu päästä piiskantaloon asumaan"!

Isisistä sen verran, että nappi niskaan siellä missä ovat, niin tulee lyhyt matka helvettiin.

KKi kirjoitti...

Joopa. Ohisalon plikan politiikka osaltaan edistää sitä hetkeä ja aikaa kun nämä lbgttitityy hintahtavat, höntit hipsterit pääsevät tutustumaan islamin suvaitsevaisuuteen.

Länsi-Euroopan kaltainen viiksimiehellä salvottu, ihmisoikeususkontoon hurahtanut yhteikunta on kokolailla munaton agressiivisen islamin edessä. Evoluutiossa ei pärjää ellei halua pärjätä. Länsi ei taida haluta.

Anonyymi kirjoitti...

Taas nousi verenpaineet. Voi näitä ns. asiantuntijoita ja ymmärtäjiä sekä heidän kommmentejaan.

Suomen Punainen Risti (SPR) ja Pelastakaa lapset ry:
"...Paljon on puhuttu niin sanotuista Isis-lapsista. Lasten nimeäminen tällä tavalla on syrjivää ja leimaavaa. Kansainvälisesti käytetään usein termiä vierastaistelijoiden perheenjäsenet..."

linkki: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e8f77d27-7932-4fe8-ae1d-e5c8b6790427

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) entinen tutkimusprofessori.
"..."paholaisen pentuina" pidettyjä punaorpojakin kohdeltiin sata vuotta sitten paremmin kuin nyt Isis-lapsia..."

linkki: https://yle.fi/uutiset/3-10849538

Eikö pottunokkien sinisilmäisyydellä ole mitään rajaa? En kyllä ymmärrä heidän ajatustenjuoksua...

heppa

Olli kirjoitti...

Kiitos Ykä taas hyvästä kirjoituksesta.
En tunnista enää tätä aikaa missä elämme. Meille pakkosyötetään paloletkulla aivan mielipuolisia asioita. Tästä maailmasta on kadonnut oikeasti järki. Vielä 70-luvulla tällaisia asioita esittävät ihmiset, olisi viety lepositeissä.

ke 26.6 aamupäivällä oli uutinen, missä sisäministeriön kansliapäällikkö pyöritteli tuota leireillä olevien kurkunleikkaajien asiaa, aika myönteiseen sävyyn.. Silloin tiesin lopputuleman, oli tullu Hutisalolta ohjeet.. herra kansliapäällikkö,, ei anna yhtään uutista julkisuuteen, ilman tarkkoja nuotteja. Ke 26.6 illalla Hutisalo antoikin jo kommentin, että ei niitä sinne voi jättää. Herrakristusperkele!

Lehden luin.. Oli uutinen että näyttelijä Krista Kososen 3-vuotiaalla tyttärellä on tällaisi normaaleja prinsessa leikkejä, mitkä on aina kuuluneet tyttölasten repertuaariin. Tämähän ei Kristalle käy. Hän valitti uutisessa, miten saisi kitkettyä nuo pois ja tyttärensä sukupuoli neutraaliksi. Herrakristusperkele!

Oikeasti. Mikä tässä on vielä lopputulema ?????
Pätkän sanoin.. Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta......

Anonyymi kirjoitti...

Professori Matti Viren on kommentoinut Maria Ohisalon väitöskirjaa (https://beta.oikeamedia.com/o1-112509). Näiden kommenttien perusteella näyttäisi slltä, että kyseessä on “tutkimus”, josta nobelisti Richard Feynman käyttää nimitystä cargo cult science. Cargo cultithan ovat uskontoja, jotka syntyivät toisistaan riippumatta eri paikoissa Tyynen meren alueelle, kun alkuasukkaat näkivät valkoisten saavan tavaroita (cargo) aivan itsestään, vaikka he eivät tehneet niiden eteen muuta kuin joitakin käsittämättömiä temppuja. Alkuasukkaat päättelivät, että nämä olivat varmaankin uskonnollisia seremonioita. Toinen maailmansota oli joillekin saarille rikasta aikaa, kun cargoa näytti tulevan määrättömästi. Sitten valitettavasti sota päättyi, amerikkalaiset lähtivät ja cargon tulo loppui. Saarelaiset tuumasivat, että onneksi katsottiin silmä kovana, mitä amerikkalaiset tekivät. Käännytään siis amerikkalaisten uskoon ja tehdään samat seremoniat. Laitettiin kiitorata, nuotiot kiitoradan varteen, bambumaja lennonjohtotorniksi, bambukeppi antenniksi ja puusta tehdyt kuulokkeet lennonjohtajan korville. Sitten vain lennonjohtaja alkaa lukea asiaankuuluvia loitsuja tai rukouksia. Lentokoneita odotettiin, mutta ne eivät saapuneet. Feynmanin mukaan nykyisin on joukko “tieteitä”, joiden edustajat ovat katsoneet vierestä oikeita tieteitä. He yrittävät ponnekkaasti tehdä näkemänsä temput, mutta jostakin syystä lentokoneet eivät laskeudu.

Joppos123 kirjoitti...

Aika moni asia on jo nykyisin pyyhkinyt parodiahorisontin yli, että kohina vaan kuuluu.
Ohisalo jatkaa samaa jargonia joistain sopimuksista joita ei ole olemassa mutta kun samaa skeidaa on jauhettu vuositolkulla niin valtaosa kansasta oikeasti uskoo niiden olemassaoloon.
Laittomien hyysäämiseen vedetään hihasta jokin uusi "sopimus" jos tarve vaatii. Vihervasemmistolaisessa ideologiassa vieras menee aina omien edelle, mummot saavat siis edelleen maata ylilääkittyinä paskat housussa. He eivät voi enää vaatia oikeuksiaan eivätkä radikalisoidu.
Noista ISIS vosuista ja heidän äpäristään saa ainakin meikäläisen verenpaineen punaiselle alta nanosekunnin.
Hutisalo salo selittää, että heillä on oikeus palata. Näin vissiin onkin mutta heitä EI ole velvollisuus hakea.
Jos meikäläinen paljon matkustelevana joutuu onnettomuuteen tai meikä keikataan niin konsulikyytejä ei ole, puhumattakaan jos joutuisin rikoksen vuoksi lusimaan. Omillani olisin.
Mikähän tuon tappokultin akoista kakaroineen tekee niin helevetin erikoisia, että hallitus pähkii jo pitäisikö ne ihan väkisin hakea härmään loisimaan ja pitämään tappokultin ideologiaa elossa?
Siinähän lähtee ranne ja hutisalo keskenään hakemaan, minä kolleegoineen jätämme homman väliin oli sitten liksa ihan mitä hyvänsä. Toinen vaihtoehto hakukeikalle olisi ettei ketään löytynyt, sorry.
Hutisalot sun muut pumpulissa eläneet tättähäärät eivät vaan käsitä sitä, että jos kakara on piltistä asti kasvatettu vääräuskoisten tappokoneeksi ja mahdollisesti jo muutamat aivot ampunut aavikolle niin sitä ajatusmaailmaa ei enää voi muuttaa.
Vituttaa armottomasti koko asian vatvominen ja lässytykset jostain "sopeuttamisesta".
Lortot ovat tiensä valinneet joten kulkekoot sen loppuun asti. Annetaan ajan hoitaa ongelma, parin vuoden päästä he kaikki ovat joko mullan alla tai paratiisin kynnyksellä.
Toinen vaihtoehto on antaa paikallisten tuomioistuinten hoitaa himotappajien tuomiot, jos tulee hirttotuomio niin fine. Hirtetäänhän sekä Malesiassa että Singaporessa huumekuriirit. Maassa maan tavalla.
Suomeen on jo saapunut useita ohiammuttuja isisjätkiä ja pahoin pelkään, että heiltä ei mitään puutu.
Pridehysteriä on sitä samaa hyperventilointia kuin ilmastohysteria. Minulle aivan sama kunhan ei meikäläisen nyytteihin käydä käsiksi, voi tulla releksinomainen etummainen takimmainen.
Jotenkin tuon titityysakin islamfanitus on sairasta. Varmasti tietävät, että monessa muslimaassa pelkästä homoepäilystä lähtisi henki.
Jotenkin tulee mieleen se kun toisessa maailmansodassa sakemannit ajoivat juutalaisia kaasukammioihin ja monttuihin lahdattavaksi ja valtaosa juutalaisista tiesi mitä tuleman pitää. Silti lampaan lailla menivät.
Tämä titityy sakki menisi varmaan samalla tavalla teuraaksi sillä etotuksella, että he hurraisivat mennessään.
Tosiasioilta ummistetaan silmät ja mieli. Sama tuli mieleen kun taas luin Ruotsin uutisia. Kaduilla taistellaan päivittäin, pommit paukkaa ja autot palaa. Mitä tekee svedut? Järjestävät yhteislaulutilaisuuksia Skanssenilla. Aika absurdia.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se aika erikoista, että ihmisoikejaisto sekä muut paremmat oletetut valitsivat salafistisen islamin etnototeemikseen. Eikö värikkäiden kankaiden nostaminen yli puuduttavien pellavaliinojen olisi riittänyt?

Hieman sama tämän Priden kanssa. Varsin pitkälle viety seksuaalinen yhdenvertaisuus ei riitä mihinkään. Vähemmistöjä pitää palvoa, ylistää, ihailla kaikkein pervointakin yksityiskohtaa myöten: tuli vain luettua somessa miten eteläsuomalaisen kaupungin varhaiskasvatusjohtaja ei nähnyt mitään ongelmaa koiran talutushihnassa ja koira-asussa konttaavia miehiä tuijottavissa pikku lapsissa. Että hyvä se on pilttien tutustua alistuspornoon jo ennen kouluikää!

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Jo siinä vaiheessa, kun nämä suomalaiset naiset lähtivät sota-alueelle ja liittyivät isis-joukkoihin, heiltä olisi pitänyt ottaa pois Suomen kansalaisuus. Suomen kansalaisella ei pitäisi olla mitään tekemistä tuhansien kilometrien päässä käytävässä sodassa, johon emme mitenkään ole syyllisiä tai vastuullisia.

Typeryyttään sinne lähteneet ja idiottisimmat vielä lapsensa sinne mukaan ottaneet (+ siellä vielä lisääntyneet) saavat kyllä vastata itse tekemisistään. Lasten kohtalo on tietysti surkea, mutta ”asiantuntijat” vakuuttavat, että kyllä oikealla terapialla heistä saadaan kunnon kansalaisia. Ykä voisi olla toista mieltä, mutta ei varmaankaan kysytä eikä varsinkaan resursseista tai rahasta puhuta yhtään mitään... Tässä täytyy kai sitten vaan toivoa, että itsemurhapommittaja osuu aikanaan sellaiseen paikkaan, jossa on mahdollisimman paljon näitä asiantuntijoita ja asialla jeesustelijoita. Halla-ahoa on toisessa yhteydessä tällaisesta ajatusrakennelmasta syytetty, mutta minkä kirjoitin, sen kirjoitin.

Rouva Ano

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Rinnekkin on tullut kaapista ulos, siinä sitä sitten Hetan kanssa ostellaan sukkiksia, meikkejä, tanttua, käsiveskaa ja korkkarit kun mennään yhdessä sateenkaari marssille. Vekkuli olio tämä pääministeri tosin voiko häntä edes kutsua miesoletetuksi niin olio on neutraalimpi ilmaus mutta on kuin paraskin leipäpappi eli tehkää niin kuin minä sanon älkää niin kuin minä teen. Hallitus sitoutuu hiilipäästöjen vähentämiseen ja mitäs tekee pääministeri laskee moottoripurjehtijaristeilijän vesille, lyö löpöä tankin täyteen ja purjehtii kauniiseen itämeren saaristoon saastuttaen sen noella ja pienhiukkaspäästöillä tuhoten sen tulevilta sukupolvilta. Kesän ilmastonpelastusteon teki J Nyysiys Näpinpalo joka vei ilmasto- siis demarikansanedustaja Asellin vesijetin.

Minulla on ehdotus koska joulu- ja tammikuussa on pimeää ja synkkää ruvetaan syvimmän kaamoksen keskellä viettämään toreilla ja turuilla ja varsinkin kotona iloisia heterokarnevaaleja, sadonkorjuu sitten elo- syyskuussa. Ei olisi puhettakaan kaamosmasennuksesta, rouvillakin olisi niin hehkuvat posket.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Seuraavat huomiot näin pridesesongin aikaan, firmojen yhteistyötä ja näkyvyyttä ajavat naiset. Tämä ehkä johtuu siitä että koulutetut naiset ovat koukussa feminismiin. En oikein jaksa uskoa että perushetero mies omaa kärsivällisyyttä kuunnella sodomiittien ja jakaa muiden nyrjähtäneiden maailman tuskaa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Sitten näistä kotiuttamisista. Ilmeisesti 2 vai 3 naista on aborginaaleja ja loput high tech raketti-insinöörskiä. Palautetaan uusiot todellakin lähtömaihinsa. Lisäksi me voitaisiin palauttaa vastavuoroisesti vähäänaasiaan kaikki vilunkia tehneet koska paskaakos niitä täällä istutetaan veronmaksajien rahoilla linnassa lihomassa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Pride kulkueissa on ukkoja koirina, pitäisi nyt sen verran ihmissuhteista tietää että se on mahdoton yhtälö. Jos jonkin asian oppii parisuhteissa niin miehen ja koiran ero on siinä ettei koiraa voi kusettaa puhelimessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, AaJiille, Terho Hämeenkorvelle, KKi:lle, Hepalle, Ollille, Ano2:lle, Joppos123:lle, Valtsulle, Rouva Anolle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne. Suomihan on päätynyt tilanteeseen jossa hyväuskoinen typerä sinisilmäisyys on muuttunut pakolliseksi normiksi. Samoin kaikenlaiset perversiot on määritelty normaaliksi.

Tässä on esimerkki siitä mitä meille valtamedian kautta tyrkytetään:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006154927.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=d5d0fed058e0d3832a069f09a38e69d8

Joppos123 kirjoitti...

Ei ne kaapuakat istu linnassa sekuntiakaan jos ne tänne holataan. Ei ole mitään todisteita mahdollisista rikoksista, ihan kotiäitejähän ne ovat omien sanojensa mukaan olleet.
Ihan hyvänä esimerkkinä "ISIS-veljesten" irvokas oikeudenkäynti. Jätkien puheita oli nauhoitettu vokissa missä kehuskelivat teloituksilla ja löytyipä netin syövereistä ihan kuvamateriaaliakin tueksi puheille mutta tuomiotta jäivät. Loikoilevat nyt Suomessa turvisstatuksella koska IRAK haluaisi heidät takaisin siellä tuomittavaksi. Eihän murhaajia sinne voi lähettää kun joutuisivat kaulakiikkuun.
Ei, kyllä ne akat loikoilisivat korotetuilla tuilla maaiman tappiin jatkaen murhakultin sanoman levittämistä.
Kakaroista kasvatettaisiin tulevia murhamiehiä tekemään iskuja nimeenomaan Suomessa.
Pitää muistaa, että meillä on vieläkin joukkoja Irakissa tukemassa peshmerkojen taistelua murhakultin rippeitä vastaan. Olemme siis de facto kyseisen kultin ykkösvihollisia vääräuskoisuuden lisäksi.
Tämä lienee yksi syy miksi "ranne" on puun ja kuoren välissä, tai siis oikeiden asiantuntijoiden ja viherpiiperätäjien välissä.
Jos se oli hutilaukauksesta kiinni niin ne vosut olisivat jo täällä.
Aika paradoksaalista jos me lennätettäisiin tunnettu vihollinen omalle maaperällemme elämään meidän rahoilla ja valmistelemaan uutta sotaa meitä vastaan.
Yksi syy siihen miksi ollaan osallistuttu esimerkiksi Irakin operaatioon on se, että tapellaan niitä vastaan muualla kuin Suomessa ISIS:n jätkien, akkojen ja kakroiden tänne kelkkominen tuo sen sodan tänne ennemmin tai myöhemmin.
Saattaisi tulevaisuudessa olla mielenkiintoisia Pride-ja muita massatapahtumia, muista sattumuksista puhumattakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Olet valitettavan oikeassa. Hallintomme ottaa tietoisen riskin. Suomalaisten kustannuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Och kommentare på finska:

Ohisalon mukaan palautukset ovat ja tulevat jatkossakin olemaan osa turvapaikkajärjestelmää. Hänen mielestään palautukset tulee kuitenkin tehdä ihmisoikeussopimuksiin vedoten.

- Ei palautuksia pidä tehdä "ihmisoikeuksiin vedoten" - mitä se edes tarkoittaa. Palautukset - karkotukset oikeammin - pitää tehdä Suomen lakien mukaan.

"Ja niin, ettei palauteta maihin, joissa ihmisillä on riskejä."

- Onko jossain maa, jossa ihmisillä ei ole riskejä? Oikeasti, maa ilman riskejä. Suomessakin on riskejä, voi vaikka joutua liikenneonnettomuuteen tai punkki purra. Meteoriitti tippua päähän, sopii tutustua vaikka Keurusselän tai Lappajärven historiaan. Turvapaikanhakija leikata kurkun pokki. Kemian opiskelija räjäyttää räjähderepun vieressä.

Maa ilman riskejä - tämmöinen ministeri tällä kertaa.

”On tarkoituksenmukaista ja kustannustehokasta, ettei ihmisiä laiteta säilöön, vaan heillä on mahdollisuus liikkua. Valvonta ei välttämättä tarkoita jalkapantaa, vaan esimerkiksi matkapuhelimeen liittyvää paikkatietojakoa.”

- Samalla logiikalla voidaa lopettaa vankilatkin.
Vielä kätevämpää ja halvempaa olisi kalliin kännykkävalvonnan sijasta käyttää kerran tunnissa "Hep - täällä" lausahdusta.

Daesh-jengi - nämä joutaa tuomiolle Syyriassa ja Irakissa tai missä nyt lienevätkään - Ykää siteeraten: Frankly, my dear, I don´t give a damn. Suomeen ei ilman pitävää henkilollisyyden ja kansalaisuuden todistamista näitä pidä päästää. Nähdäkseni joutavat jäämään ihanneyhteiskuntaansa.

Sheep against wolfphobia. - hyvin sanottu. En oikeen hahmota miten friikkisirkus edistää GLBT-väen etua, vielä vähemmän ymmärrän niiden intoa saada maahan homojen hirttäjiä ja katoltanakkaajia. Samaan aikaan kun Räsäsen lausahdus, että raamattu on homoilua vastaan nostattaa hirmuista raivoa - hirttely on ihan OK.

Hutisalolle ja muillekin vouhkille: tuuli on kääntymässä, hallitus ei välttämättä istu neljää vuotta. Kylväkää toki tuulta - mutta arvatkaas mitä niitätte.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Tere. Minä esitin eilen eräässä viranomiastapaamisessa, että tämä Rinteen hallitus ei pysy pystyssä kuin puoli vuotta. Saa nähdä kuinka oikeassa tai väärässä olin arvailuni kanssa. Arvelin että kepu heittää pyyhkeen kehään ensimmäisenä, koska sellutehtaat ja hakkuut vastaan viherpiperöt ja hakkuukeillot. Ja tuli tuossa mieleen tämä Sierilän voimalaitoskin, eli jos ja kun sähköä tarvitaan helevatan paljon lisää, kun kaikki liikenne kulkee sähköllä, niin mistäpä virheät sitä sähköä repivät, loppuu se ilman voimaloita sieltä töpselistäkin. Ja sähkö kun loppuu, loppuu rahakin taikaseinästä. Ja juu, tuo oli hyvä tuo Hutisalo:))
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Aikasemmin jo mainitsin, että aika monella tänne paukkineella karvakädellä on turistimatkan lisäksi ollut muitakin syitä ottaa hatkat kotimaastaan.
Joukosta löytyy paljon sellaisia jotka lähtömaa ottaisi ilolla takaisin tuomittavaksi mutta juuri niitähän ei Suomi sitten luovuta.
Jälkimmäisillä on varmasti riskejä lähtömaassaan mutta mihin perustuu meidän velvollisuus suojella ja elättää niitä paskiaisia?
Tähänkin kysymykseen vihainen naisoletettu jokusalo vastaisi "kvsopparit", päästä keksityt.
Voin vain kuvitella kuinka pahimman luokan perseilyyn kotimaassaan syyllistynyt Irakilainen "pakolainen" saa lilliä loppuikänsä Suomessa ja odotella oikeutta klaaninyhdistämiseen nauraa vatsa kuralla persaukiselle järjestelmällemme.
Samaan aikaan uhrien omaiset ihmettelevät oikeuksiensa perään.

Antti "ana ranne"Rinne laittoi sitten eilen riman palttiarallaa Betelgeuseen asti mitä tulee Suomen (6kk) EU puheenjohtajakauden tavoitteisiin.
Ei enempää eikä vähempää kuin koko maailman pelastamisen.
Ensin pelastetaan kuulemma ilmasto ja sitten Afrikka ja siinä sivussa Eurooppa.
Johtavia arvoja ovat kuulemma sanan-ja lehdistönvapaus, tasa-arvo ja oikeusjärjestelmän tasa-arvoisuus. Siis sitoutuminen yhteisiin arvoihin muuten viedään pullikoivilta jäsenmailta kaikki tuet pois.
Puola, Unkari, Tsekki ja Slovakia varmaan heräävät yöllä omaan huutoonsa kun Napoleon kompleksista kärsivä ja mitä ilmeisemmin hyvässä lääkityksessä oleva Suomen PM tälläisiä laukoo.
Mehän olemme edelläkäviöitä mm lehdistön-ja sananvapaudessa ihan vaan kun katselee näitä "vihapuhe-ja laulujahteja".
Oikeusjärjestelmämmekin on demlan johdolla maailman huippuluokkaa varsinkin kun ja jos käyttöön otetaan emeretus arkkihyyppä Mäkisen ehdotelmat "maalittamisesta" sun muusta skeidasta.

Joko uusiomooses anagondalla on oikeasti mennyt todellisuus ja fantasia sekaisin näitä laukoessaan tai sitten kysymyksessä on taas uusi vappusatanen eli syötti äänestäjille.
Harras toiveeni on, että tämä hallitus kaatuu mahdollsimman nopeasti ennenkuin saavat aikaiseksi tuhoa jonka korjaamiseen menee vuosikymmeniä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Huru-ukolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Hyviä huomioita. Näkisin muuten itse että kyseisen Ohisalon linja on se, että Suomi karkoittaa elintasosiirtolaiset teoriassa mutta ei käytännössä.

Huru-ukko: Kepulaisethan ovat uskollisia puolueelleen mutta voisi kuvitella että maaseudun kepulaisten mitta alkaa jossain vaiheessa täyttyä.

Joppos123: Ne kvsopparit ovat tosiaan omien korvien välissä keksittyjä. Veikkaanpa muuten että äärihumanistisen hallituksemme kuolemanrangaistusta vastustavat jäsenet hyväksyisivät mennen tullen Nürnbergissä natseille annetut hirttotuomiot. Kas kun ne oli niitä oikeita hirtettäviä. Itse näen asian niin että jos häiskä on syyllistynyt todistetusti useisiin (kymmeniin) raakoihin murhiin niin ei muuta kuin kuulaa ottaan. En tiedä onko siinä kyse edes oikeudesta mutta eipähän se enää tapa ketään. Ja joo, niin Rinteellä kuin koko hallituksella ovat menneet todellisuus ja fantasia sekaisin. Mutta tulee muistaa että valtamedia on tämän hallituksen takana ihan kybällä ja suurin osa suomalaisista saa infonsa sitä kautta. Valitettavasti.

Joppos123 kirjoitti...

Oikeutta on Ykä monenlaista mutta se, että jätetään jotkut kokonaan tuomitsematta on perseestä ja nämä Suomeen halajavat akat jäävät ilman tuomiota.
Eikä se niskalaukaus ole mielestäni edes kenttäoikeuden päätöksellä väärin jos näyttö on selvä. Niitä jaellaan maailmalla edelleen.
Tänään tuli töllöstä, että hallitus ei meinaa millään tavalla toimia aktiivisesti noiden akkojen ja kakaroiden takaisin holaamiseksi. Okkei, mieleeni tuli kolme vaihtoehtoa.
1. Hallitus on tullut järkiinsä
ja antaa ajan hoitaa ja sehän noissa olosuhteissa hoitaa
2. Antaa niiden lonnia tänne takaisin kuten pystyvät, pääsihän ne sinnekkin
3. Suomi teki sopimuksen Ruotsin kanssa joka holaa omiaan sotilasvoimin takaisin ja ne akat tulee sitä kautta takaisin.

Mitenköhän tässä on tullut aika analyyttiseksi ja kallistun vaihtoehtoon 3?
Ne vaan yllättäen ja pyytämättä pöllähtävät tänne suoraan Tukholmasta kuten 30000 ylläriä 2015 Torniosta.

Voi se olla jokin muukin maa kuin Ruotsi mutta ainoa syy viivettelyyn on sopimus jonka joku muu maa hoitaa ja täällä ollaan "ihmeissään".

Luen rivien välistä sen mitä Rinne ei sanonut. Vanhana tiedustelukoulutuksenkin saanut aina epäileväinen kurppa lukee senkin mitä ei kirjoiteta.
En vaan jaksa uskoa, että vasurit ja vihreät olisivat muutoin suostunut nyt annettuun lausuntoon, pelattiin aikaa ja joku muu hoitaa hakemisen. Me ei oltaisi lähdetty ja hallitus tietää sen.
Pistähän varmuuden vuoksi aikakirjoihin olinko oikeassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Joo, olen samaa mieltä. Ja vaihtoehto 3:n joku variaatio tullee tapahtumaan eli se sakki palaa Suomeen ja jää tänne. Seurauksista on sitten hallitus vastuussa. Mutta kyllä se selitykset löytää. Turun terrori-iskukin oli vain ”Turun puukotukset”.

Joppos123 kirjoitti...

Siinä vaan on sekin ongelma, että meitä jotka ovat tapelleet noita kurkunleikkajia vastaan aina Afganistanista lähtien on jo aika monta.
Ei me hyvällä katsella kun naapureiksi alkaa pukkaamaan edelleen vihollisina olevia tyyppejä jotka vittuilevat päin naamaa.
Venäjät ja muut ollaan sovittu mutta noihin on edelleen vihollissuhde ja heidän asenteellaan se ei ole koskaan sovitettavissa.
Tuntien aika paljon nykypäivän veteraaneja niin voin sanoa, että ei siitä hyvä seuraisi. Itselläni noin 10 krihaveteraanin tiivis kaveriporukka (ei mitään lällydemarisinibarettisakkia) vaan kunnon sotilaita.
Ollaan sakki joka pidetään yhteyttä vähintään kuukausittain tai jopa viikotttain.
Näitä samoja sakkeja on satoja Suomessa kun ottaa huomioon roottoreiden vaihdon eri operaatioissa.
Jos hallitus ihan oikeasti meinaa tuoda taistelun tänne niin antaa palaa vaan, me ollaan valmiita ja siinäkään taistelussa ei ratkaise se onko mies, nainen, vanhus vai lapsi vaan se kuka pitää asetta kädessä.
Tuo rynkky on hyvä morsian mutta sille on aivan yhdentekevää kuka painaa liipaisinta, vastaanottajassa tulos on aina vakio.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää muistaa että kun isis muijat tuonne lähtivät niin kalifaatti oli voimakkaimmillaan. Avionrikkojia kivitettiin, homoja heiteltiin korkeilta paikoilta, kauloja katkottiin, shoppailtiin seksiorjia...Ja muuta sellasta. Propagandassa ei tätä peitelty vaan päinvastoin aivan avoimesti koko maailmalle huudettiin: "juuri tätä me olemme." Joka moiseen kutsuun vastaa asettaa itsensä ihmistapain ulkopuolelle. Noista lapsistakaan tuskin millään resursseilla saadaan enää ihmisiä. Mutta jos otetaan tärähtäneistön jutut aivan todesta ja uskotaan hetken että aivan jokainen kyetään massiivisiin ponnistuksin integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan. Mitä ollaan tällä jättimäisellä resurssien haaskaamisella saavutettu? Kourallinen arabeja ja neekereitä. Jippii. Omasta mielestäni näihin isis palaajiin pitäisi suhtautua vähän kuin natsisotarikollisiin nurnbergissä siinä mielessä että heitä varten pitäisi perustaa ihan oma tuomioistuimensa hoitelemaan näitä tapauksia. Tavallisen sivistysvaltion lainsäädännöstä kun loppuvat keinot tällaiseen. Vaikka mitä hyötyä moisestakaan olisi näinä länsimaisen sivistyksen alennuksen aikoina. Homoista ja heidän faneistaan taas sen verran että aikansa kutakin. Aika olis jo naureskella tämäkin vouhotus kumoon. Ajattelin että jos pokka riittäisi niin aloittaisin kaikki keskustelut vieraassa seurassa lauseella: "minä olen hetero."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppoa123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Ja yhtä lailla vittuuntunut se on tämmönen tavallinen reserviläinenkin. Ihmisellä täytyy olla oikeus puolustaa itseään eikä käveleviä aikapommeja kannata maahan haalia millään perusteella.

Ano: Tosi joo ja silloinhan ISIS julkaisi urakalla noita kurkunleikkausvideoita. Tarkoituksena levittää pelkoa ja alistumista. Onneksi siellä päin maailmaa ei alistuttu. Mitenkä olisi täällä käynyt? Sivistysvaltion nimeltä Suomi lainsäädäntö on tehty suomalaisia varten. Se ei pärjää käytettävissä olevilla keinoillaan islamilaisia vastaan.

Joppos123 kirjoitti...

Me olemme valmiita jos sikseen menee. Veikkaan ettei hallituksella ole aavistustakaan millainen paskamyrsky siitä silloin tulee tai kiinnostaako niitä edes.
Heidän kannattaisi ihan oikeasti miettiä mitä tänne kannattaa tilata.
Suomen virallisesta väkivaltakoneistosta on ainakin 90 % samaa mieltä ja siihen kuuluu myös sisäministeriön porukat. Tuohon 10% lasken niiden sukankuluttajien varaan joilla ei ole munaa tai niihin jotka odottavat lisää ruusuketta tai jopa jellonaa kaulaan.
Tämä arvio ei perustu mihinkään tutkimukseen vaan 32:n vuoden kokemukseen ja siihen mitä asioista keskustellaan ja millä tavalla.
Jos me päästetään Suomi samaan tilaan kuin mitä Ruotsi on tänään eli matalan intesiteetin sisällisotaan niin väkivalta arkipäiväistyy.
Pommit paukkaa ja me voidaan samaan aikaan lauleskella karaokea.
Mikään ei uudessa normaalissa tunnu enää miltään.
Ruotsi on jo mielestäni epäonnistunut valtio.
Kertoohan se jotain jos palanneet ISIS jätkät ovat paikallisessa koraanikoulussa opettajina, siis jossain vitun madrassoissa.
Madrassa on aina synonyymi päänleikkaamiskultille, kaikkialla maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun eduskunnalla kohta alkaa loma, eikä ministereilläkään liene mitään kiirreellisiä tehtäviä (loma-aikaanhan yksi mies/nainen/henkilöoletettu hoitaa kevyesti useamman hallinnonalan tehtävät) Rinne, Hutisalo ja Haavisto kolmantena pyöränä (konfliktiasiantuntijana) voisivat henkilökohtaisesti käydä hakemassa leireiltä suomalaiset isis-naiset lapsineen ”kotimaahan”, veronmaksajien piikkiin luonnollisesti. Saisivat samalla kunnon kosketuksen tai edes pienen hipaisun kulttuuriin nimeltä islam sekä rauhan ja rakkauden uskontoon. Köyhyystutkija näkisi köyhiä muuallakin kuin leipäjonoissa ja Kelan tilastoissa.

Kunnioitetut lähettiläät voisivat myös siinä sivussa järjestää seminaarin, jossa opettaisivat paikallisille länsimaisia arvoja, ihmisoikeuksia ja suvaitsevaisuutta sekä antaisivat neuvoja pride-kulkueen järjestämisessä. Korkean tason vierailijoiden vastaanotto olisi luultavasti lämmin, sillä ihmisethän ovat kaikkialla maailmassa samanlaisia...

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalisen tasa-arvon avoin kannattaminen ei ole mahdollista (henkeään vaarantamatta) kuin yhteiskunnissa, joissa se on jo hyvin pitkälle toteutunut. Ja siksi se on vihervasemmistolaisten yksi suosikkihyvesignalointikohteista: Mitään ei tarvitse oikeasti panna peliin ollakseen aivan perkeleen hyvä ihminen.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Ettäs tiedätte!

https://www.verkkouutiset.fi/tutkijat-polttopallo-on-epaeettinen-sorron-valine/


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

"Laitoksilla alkaa olla keinonaan enää pelkkä puhe. "

- Tuli mieleen yksi asennuskeikka vuodelta kivi ja keppi, olin sairaanhoitopiirin hommissa ja paikka tällä kertaa joku lastenpsykiatrian laitos. Riski sairaanhoitajaukko kuljetti noin kymmenenvuotiasta pentua huoneesta toiseen ja oli hätää kärsimässä. Pentu meuhusi ja kailotti hävyttömyykiä ja rimpuili. Hoitaja hinasi kädestä ja pentu oli koko ajan pääsemäisillään irti.

Jos minun olisi pitänyt semmoista pentua siirtää, olisin ottanut kummankin käden lukko-otteseen selän taakse ja ohjannut toisella kädellä suuntaa. Edes aikuisen voimat eivät riitä ko. otteesta irtautumiseen. Ei ole kipulukko tai muu ikävä ote vaan raajojen epäsymmetriseen voimaan perustuva - ojennus vs koukistus.

Eikö työntekijöille opeteta mitään fyysiseen pakotukseen liittyvää vai eikö mitään saa käyttää? Olen otteen opettanut useammillakin järkkärikursseilla - seura osallistui koulutuksiin ihan PR-mielessä - eikä kellään polliisilla ollut ikinä mitään sen käyttöä vastaan. Olivat pikemminkin kiinnostuneita - näytäs uudestaan...

Toinenkin saman putiikin keikka oli kummallinen, ipana - teini - riehui ja häiriköi ja työntekijä vaan "hyi, ei, hyi ei .." vienolla äänellä. Tämä oli yksikkö missä ne pennut asuu ja josta ne käy koulua - joku xxxxkoti. Ei edes komentanut, täteili vaan. Vähän hämmästyin.

Meneekö ne pennut rikki jos niitä komentaa. Ja kyllä: erotan toisistaan naama punaisena karjumisen ja kantavalla äänellä puhutun tiukan selko-puheen.

Pyssymies

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minusta valveutuneiden kansalaisten pitäisi kaivaa hutisalon väikkäri ja perata se täikammalla läpi tieteellisten hutien ja plagioinnin varalta ja jos näin on käynyt ehdottomasti vaatia sen hylkäämistä sekä ministerin eros.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Rouva Anolle, Valtsulle, Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Varmaankin myös reservistä valtaosa tuumii noin. Pohjautuen siihen ajatukseen että jos Suomeen ja suomalaisiin kohdistuu ulkoa tuleva väkivallan uhka/jo tapahtunut & jatkuvasti tapahtuva väkivalta niin totta kai meillä on oikeus suojella itseämme. Valtiovalta vaan on eri mieltä ja se syöttää meille tuota uhkaa sekä voimavarana että velvollisuutena. Ruotsin tilanteesta kertoo oikein hyvin PT-media ja veikkaisin että siellä ammutaan nykyisin päivittäin ainakin saman verran kuin Itä-Ukrainassa ellei sitten enemmänkin.

Rouva Ano: Ja tuo seminaari pitäisi ilman muuta laittaa julkaisuun suorana lähetyksenä.

Valtsu: Osuit naulan kantaan. On helppoa olla ihmisoikeusaktivisti maassa jossa sen voi tehdä turvallisesti ja suojatuissa oloissa.

Tvälups: Vittu joo… ja mitähän seuraavaksi?

Pyssymies: Osaan minäkin otteet mutta idea on se, ettei kipua saisi aiheuttaa. Ja noissa otteissa riehuja aiheuttaa itse itselleen kivun. Kiinnipidoissa ei käräjien kynnys ole koskaan korkealla. Lisäksi tulee muistaa että ala on muuttumassa aina enemmän naisvaltaiseksi. Kaikella kunnioituksella heille mutta fysiikan lait pätevät myös tässä touhussa.

Pate: Niin kuin Huhtasaaren kohdalla tehtiin. Matti Virénhän on käynyt sitä vähän läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Brittiläisen Kolumbian yliopiston pedagogiikan professori Joy Butler...

Nyt alkaa tuo tutkimus haiskahtaa Yrjöperskeleen ja Keijo Kaarisateen yhteistyöltä..?

Onko tutkimus totta vai parodioiko joku näitä ihan reippaasti lipan alta?
Kun en minä enää erota mikä on piruilua ja mikä ihan vakavissaan lässytettyä epistolaa.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

". Kiinnipidoissa ei käräjien kynnys ole koskaan korkealla."

- Huh hah hei. Enpäs paremmin sano. Ei pahemmin kadehdituta lastensuojelun työntekijöiden tilanne. Jos teet - syyte, jos et teet - syyte. Työkalupakissa ei kohta taida olla kuin papukaijamerkkki ja sokeriton, vegaaninen tikkukaramelli.

Tarkoittamani ote ei ole kivulias - oln kokeillut, vaan milläs tämmösen todistaa jos on sana sanaa vastaan. Kiukuttaa se kyllä voi pideltävää ja pipi se henkinen pipikin on.

Voimia eloon ja tuuria duuniin.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä miettinyt näitä isis-naisia, ja varsinkin sitä jonka haasstattelu oli taannoin julkisuudessa. Hän on naittanut anakin vanhimman tyttärensä, 13v, jollekin "soturille". Eli hän on naimisissa eikä ole näitä ns. isis-äitejä, tai mistä sen tietää montako kakaraa hänellä jo on. Nämä meikäläiset suvakit ummistavat silmänsä musujen lapsiavioliitoilta, yleensä, mutta tässä tapauksessa he varmaankin jättävät sen kokonaan huomiotta tai tuomitsevat jyrkästi. Paitsi että samaan hengenvetoon vaativat tätä "aviomiestä" tuotavaksi tänne elätettäväksi, onhan hänellä siteitä Suomeen!!
Juuri luin siitä, että anteen rintti tuottaa Italiasta laivalta, jonka satamaanpääsyn Salvini torppasi, muutaman afrikaanon ja musulmaanin tänne turvapaikanhakijaksi, ja joiden hakemus täällä tutkitaan meikäläisten toimesta. Ja kurpitsavankkurit kulkee ja kelagold ojennetaan, kas ettei vain tulisi paha mieli. Hutisalolle ja kumppaneille. Huru-ukko
PS. Maailmalla, lontoonkielellä sanotaan pääministeriä primeminister, meillähän antti on PRIDEminister.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän noille mustakaavuille laki löytyy:

11 luku (11.4.2008/212)
Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan
1 § (11.4.2008/212)
«Joukkotuhonta»
Joka jonkin kansallisen, etnisen, rodullisen tai uskonnollisen taikka niihin rinnastettavan kansanryhmän hävittämiseksi kokonaan tai osittain

1) surmaa ryhmän jäseniä,

2) aiheuttaa ryhmän jäsenille vaikeita ruumiillisia tai henkisiä sairauksia tai vammoja,

3) asettaa ryhmälle sellaisia elinehtoja, joista voi aiheutua ryhmän fyysinen häviäminen kokonaan tai osittain,

4) ryhtyy pakkotoimiin syntyvyyden ehkäisemiseksi ryhmän keskuudessa tai

5) pakolla siirtää lapsia ryhmästä toiseen,

on tuomittava joukkotuhonnasta vankeuteen vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkaudeksi.

Yritys on rangaistava.

Ari

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle, Huru-ukolle ja Arille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Joo, ettei kyseessä olisi sama porukka joka teki tutkimuksen että ylilihavuus täytyy rinnastaa kehonrakennukseen ja se meni ”tieteellisissä” julkaisuissa läpi ihan heittämällä. Saitko muuten yksityisviestini? Oli hieman teknistä kysyttävää.

Pyssymies: Lisätään tähän se että meillä ei ole oikeutta käyttää mitään apuvälineitä. Ei rautoja, ei nippusiteitä. Matottamisestakin on tullut pahoinpitelytuomio. Eläkettä odotellessa.

Huru-ukko: Joo, ja nuo tyypit ”pelastettiin” Libyan rannikolta. Miksi niitä ei palautettu Libyaan?

Ari: Niin löytyy jos sitä noudatetaan. Oikeudessa on vaan se ongelma että mistä todisteet? Ja välitetäänkö niistä? Sinänsä jos löytyy näyttöä että alle 15-vuotias on ollut mukana murhatöissä niin se siirretään suoraan lastensuojelulle.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tämä ISIS porukkaa ei koske mitkään kansainväliset sotimista koskevat lait koska kysymyksessä on siviilirikolliset. Rangaistukset pitäisi jakaa kysessä olevat lailliset kansainvälisesti tunnustetut valtiot. Meillä on kokemusta 6 miljoonan markan pastorista.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

PT-median kokoamista etnisen värinän rikastumisesta Ruotsin suviöissä tulee mieleen rahoittavat lomailukohteet kuten South Central Los Angeles, Tijuana, Beirut ja Gaza.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Perelle Pankavaarasta.

Viesti1: Jep. Aivan niin kuin aikanaan Nürnbergissa todettiin. Meillä ei todeta vaan ymmärrystä riittää.

Viesti2: Ainoa ero Beirutiin lienee ettei Ruotsissa etnisesti edistyksellisillä ole raskasta aseistusta.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"Meillä on kokemusta 6 miljoonan markan pastorista."

Euron, Pate.

6 miljoonan euron, tähän mennessä... :(

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Netissä pyörii parhaillaan hauska kuva Rinteestä nahka- ja niittitamineissa. Minusta tuntuu että ainoat kemut missä ei ole pridehypetystä on vanhoillisleastadiolaisten suviseurat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

VNV: Helvatunmoinen läjä kyhnyä joka tapauksessa.

Pate: Joo. Alkaa ihan tosiaan kyllästyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Oletan, että jopa Räsäsen käsityksen mukaan homoilu annetaan kyllä anteeksi kuten muutkin synnit, mutta yhdellä ehdolla: anteeksianto edellyttää aina katumusta. Pride-kulkueet ja Pride-viikot kuitenkin osoittavat jo nimellään, että niiden järjestäjät eivät suinkaan ole katumassa tekojaan, päinvastoin. Itse asiassa monet kristityt kirjoittajat (jo kauan ennen kuin mistään pride-tapahtumista oli puhettakaan) ovatkin pitäneet ylpeyttä (englanniksi pride) kaikkein pahimpana syntinä juuri sen vuoksi, koska se helposti johtaa siihen, ettei ihminen edes tajua olevansa syntinen, joka tarvitsee anteeksiantamusta. Tässä tapauksessa erityisen selvästi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En lähde analysoimaan synnin olemusta mutta kyllähän tässä on viestinä että me hierotaan tätä vasten teidän läsiänne ettekä te mahda sille mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjöperskeles kysyi:
"Mitä ovat ne ihmisoikeussopimukset joitten mukaan ihminen voi hakea turvapaikkaa elintasosiirtolaisuuteen vedoten ja saada oikeuden jäädä maahan? Ne sopimukset joihin on vedottu suvaitsevais-tiedostavasta väestönosasta kerta toisensa jälkeen. Geneven pakolaissopimus ei ole sellainen."

Ohisalolla on mahdollisesti ollut mielessään myös kansalais- ja poliittisia oikeuksia koskeva yleissopimus, jonka Suomikin allekirjoitti jo vuonna 1976. Sen teksti löytyy muun muassa täältä:
https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1976/19760008/19760008_2.

Se asettaa kyllä rajoituksia sille, millä ehdolla ihminen voidaan karkottaa maasta, johon hän on jo saapunut. Mutta ei se merkitse, etteikö maastakarkotus kävisi päinsä missään tilanteessa.

Sen 13. artiklassahan sanotaan:
"Yleissopimuksen sopimusvaltion alueella laillisesti oleskeleva muukalainen voidaan karkottaa sieltä vain laillisessa järjestyksessä tehdyn päätöksen mukaisesti, ja hänen on sallittava, paitsi milloin kansallista turvallisuutta koskevat pakottavat syyt eivät sitä estä, esittää syitä maastakarkotustansa vastaan ja saada asiansa uudelleen tutkittavaksi sekä olla tässä tarkoituksessa edustettuna asianomaisen viranomaisen tahi asianomaisen viranomaisen erityisesti määräämän henkilön tai henkilöiden edessä."
Niin siis sopimusvaltion alueella laillisesti oleskeleva muukalainen. Maahan jo alun perinkin laittomasti saapuneiden karkottamista ainakaan tämä artikla ei estä mitenkään.

Suomen perustuslaki on tietysti eri asia kuin kansainväliset sopimukset. Mutta siinäkin (9. artiklassa) sanotaan, ettei ulkomaalaista saa karkottaa, luovuttaa tai palauttaa, jos häntä "tämän vuoksi uhkaa kuolemanrangaistus, kidutus tai muu ihmisarvoa loukkaava kohtelu." Siitä, mikä on ihmisarvoa loukkaavaa kohtelua, voidaan tietysti olla monta mieltä.

Se kuitenkin on selvä, ettei sellaista maata olekaan, jossa ihmisillä ei olisi minkäänlaisia riskejä. Jos Ohisalon lausunto tältäkin osin ymmärretään kirjaimellisesti, niin se kyllä merkitsisi, ettei ketään palautettaisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuokaan sopimus ei koske elintasosiirtolaisuutta jota tietysti ei tuossa vaiheessa ilmiönä vielä ollutkaan. Itse veikkaan että sekä Ohisalo että moni muu hänen kaltaisensa vetoavat vaan ns. sopimusten mustaan usvaan koska tietävät oikein hyvin että valtamedia ei kysele heiltä että mitähän sopimusta mahdoittekaan tarkoittaa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ylpeys, yksi seitsemästä kuolemansynnistä.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Hutisalon ja Rinteen ajatusmallin mukaan jos tänne pölähtää ISIS porukkaa, meksikolaisia kartellien väkeä ja jengejä väliamerikasta niin kaikki ne ovat vainottuja viranomaisten toimesta. Eli kielikouluun, halipusuterapiaan... mahtaisi M13 jäsenet tukehtua omaan nauruunsa siitä ovatko suomalaisten hulluus geeneissä vai onko meskatelia sotkettu ruokaan ja juomaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Joo, eihän siihen tarvita kuin poliittista halua määritellä ja sitähän tässä maassa riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjön luulisi ainakin tietävän:
Onko niihin huostaanotettuihin lapsiin enää käytettävissä mitään laillisia kurinpitokeinoja? Jos niin minkälaisia? Voidaanko edes äärimmäisissä tapauksissa esimerkiksi kieltää /ja estää) poistuminen laitoksesta joksikin ajaksi tai ottaa vaikkapa kännykkä joksikin ajaksi pois? Onko niissä esimerkiksi iltaisin "kotiin"tuloajat (tai pikemminkin laitokseentuloajat), joiden noudattamatta jättämisestä seuraa jotakin? Edes jos sellainen toistuu joka ilta?

Jos esimerkiksi ne "Isis-lapset" sijoitettaisiin hajalleen eri laitoksiin ja eri paikkakunnille eikä kenellekään heistä edes kerrottaisi, missä ne muut ovat, voitaisiinko heitä estää ottamasta toisiinsa yhteyttä?

Vanhan sanonnan mukaanhan kolme tärkeintä lasten kasvatuskeinoa ovat uhkailu, kiristys ja lahjonta. Mutta voidaanko huostaanotettuja lapsia edes uhata millään, niin että se tehoaisi?

QroquiusKad kirjoitti...

Löysihän tuo Huti-Maisa ainakin yhden todellisen sopimuksen, johon vedota ISIS-terroristinpentujen tapauksessa eli tämän:

https://www.unicef.fi/lapsen-oikeudet/sopimus-kokonaisuudessaan/

Onhan tuossa artikloja, joiden nojalla Suomen kansalaisuutta nauttivien terroristinpentujen paluuta Suomeen ei voi ainakaan estää,ja saattaapa joku artikla jopa velvoittaakin jonkin sortin nouto-operaatioon.
Tarkasti lukemalla sieltä voisi toisaalta löytyä myös perusteet sille, miksi tällaisia vaaratekijöitä ei missään tapauksessa saisi tuoda suomalaislasten joukkoon.

Joku juristi osaisi varmasti heittää lonkalta lukuisan määrän niinikään todellisia sopimuksia, joihin vetoamalla nuo Lapsen oikeuksien sopimuksen klausuulit voitaisiin katsoa tähän tilanteeseen sopimattomiksi. Sellaista ei taida täällä nyttemmin olla, kun Castor on juuttunut Uuden Suomen puolelle?

Mutta vähät sopimuksista. Ei niitä tarvita mihinkään, kun Huti-Maisa lukee koko EU:lle mahtinsa ylivaltaa:

https://yle.fi/uutiset/3-10854452

Uskonpa täysin vakavissani hänen valmistelevan jo näiden terroristiperheiden salaista palauttamista Suomeen anonyymeinä ja terroristipentujen sijoittamista täällä tavallisille koululuokille, luonnollisestikaan kertomatta heidän taustoistaan koulun henkilökunnalle yhtikäs mitään.

Kun allahuakbarit alkavat raikua kouluissa ja vääräuskoiset lapset vuotavat kurkuistaan verta luokkahuoneiden lattialle, riemuitsee Huti-Maisa mahtinsa ylivallasta, jonka koko Eurooppa sai näin nähdä:
"Katsokaa mitä suomalainen vallasnainen tekee, eikä kukaan voi häntä estää!"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Onhan niitä vielä. Mutta hyvin rajallisesti. Tuota yhteydenpidonrajoitustakaan ei saa käyttää jos ei nähdä että nuori on välittömästi vaaraksi itselleen tai muille. Osastollepaluuajat ovat kyllä olemassa. Mutta oikeastaan mitään ei saa tehdä ilman sosiaalityöntekijän siunausta ja sosiaalityöntekijöitä on kovasti monenlaisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Qroqius Kadille. Meni kommentit ristiin. Veikkaan että vallasnainen tulee kuluvan kesän aikana hommaamaan nuo Suomeen. Loma-aikana kun ihmiset eivät kiinnitä asioihin huomiota. Tilapäisestä vallastaan juopuneena.