tiistai 23. maaliskuuta 2021

ME TERRORISTIT

Suojelupoliisi tarjosi taas vuosittaista raporttiaan terrorismista ja sen uhasta. Pääosin tarjolla oli samaa tuttua settiä kuin aikaisemmin. Ääri-islamilaisuuden uhka toki mainitaan mutta jälleen kerran nostetaan esille äärioikeistolaisen terrorismin uhka. Sehän on kuin demonit aikanaan. Niitä on laumoittain ja ne ovat vaarallisia, tosin kukaan niitä ei ole nähnyt.

Tyypilliseen tapaan Supo ei mainitse tavallisiin suomalaisiin kohdistuvaa tuontitavarana hankittua arkipäivän terroria joka ilmenee niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksina. Mutta kun ne väkivallan teot eivät tapahdu järjestön x, y tai z nimissä niin kyseessä ei ole vika vaan monikultturismin mukanaan tuoma ominaisuus.

Vaan olipa raportissa uuttakin. Ja oikeastaan hälyttävää:

Vuosikirjassaan supo nostaa esiin myös maailmanlaajuisesti levinneen "väestönvaihtoteorian". Se on supon mukaan yksi huomionarvoisista äärioikeistolaisten terroristien aatteellisista vaikuttimista.

Supon mukaan väestönvaihtoteoriaan nojautuvat näkemykset ovat korostuneet useassa äärioikeistolaisessa terrori-iskussa maailmalla.

Kyseisen salaliittoteorian mukaan länsimaiden väestöä oltaisiin tietoisesti vaihtamassa muualta tuleviin ihmisiin.

Väestönvaihto-termiä ovat Suomessa käyttäneet myös muutamat kansanedustajat, kuten perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja ensimmäinen varapuheenjohtaja Riikka Purra.

Eli tässä vedetään komeasti mutkat suoriksi ja yhdistetään täysin laillinen oppositiopuolue ja sadat tuhannet kansalaiset sekä äärioikeistoon että potentiaaliseen terrorismin uhkaan. Ei voi välttyä ajatukselta että pikkuhiljaa ollaan valmistelemassa perussuomalaisten toiminnan kieltämistä. Tietysti demokratian, turvallisuuden ja sananvapauden nimissä.

Supon tulkinta teki myös tästä blogista ja pääosan sen lukijoista sekä äärioikeistolaisia että potentiaalisia terroristeja. Hienoa. Eihän tässä meikäläisellä kovin monta titteliä ole tähän asti ollutkaan. Vaan mikä se on se äärioikeistolainen nykyään? No sehän on tällainen tavallinen ihminen joka tykkää rauhallisesta elämästä sekä rauhallisesta ja turvallisesta yhteiskunnasta. Ja joka vastustaa tuontiväkivallan hankkimista maahamme. Sellainenhan se on, se äärioikeistolainen. Ja potentiaalinen terroristi. Ovat ne vaan niin kauhian hirveitä ihmisiä, ne.

Ykä & kumppanit suunnittelemassa hirveitä.

65 kommenttia:

Ekku kirjoitti...

Yritetään saada aikaan tilanne, että demokraattiset vaikutusmahdollisuudet viedään "väärinajattelijoilta".
Kyllä se on pitkän päälle varma tapa saada aikaan todellista terrorismiä. Ylen ja Pravdan toimittajat joutuvat toistaiseksi vaan odottamaan, kun eihän niitä äärioikeistolaisia terroritekoja ole ollut Suomessa ensimmäistäkään.
Tulkinta terrorismistä käy kyllä koko ajan laveammaksi, kun se vaan on "oikean" tyyppistä...

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllähän tässä on viime aikoina saanut nähdäkseen kiihtyvällä tahdilla erilaisia alustuksia "vihapuheen" ja "maalittamisen" kriminalisointeihin.
Kun nämä kaksi lakia on saatu valmiiksi, voidaankin osoittaa sormella Sitä Suurta Vihapuhuja-Maalittaja-Saatanaa.

Sen jälkeen Perussuomalaisen puolueen lakkauttaminen onkin enää ilmoitusasia.

Pate kirjoitti...

Tälläinen raportti taisi olla hintana, että sai jatkaa supon pomona. Ja samoin heti oli ns rivien välistä luettavissa, että mahtaako olla taustalla ps:n kieltäminen. Juu. Meitä terroristeja onkin sitten sellaiset alkaen 20 % väestöstä. Siis ihan rauhallisia niitä. En tiedä. Sanattomaksi vetää.

Juha Kivela kirjoitti...

Missä vaiheessa Suojelupoliisi on ryhtynyt poliittiseksi toimijaksi? Tai määrittelemään mikä on Suomessa sallittua poliittisesti? Siis tarkoittaen myös totuuden määrittelyä ja - käsitettä?!

Olikohan Suojelupoliisin virkavakanssin uusimisen ehtona jotakin, jota perinteisesti ei Suomessa ole viranomaiselta edellytetty? Onko Suomessa yleisesti käytössä nykyään jotkin aiemmasta poikkeavat viranomaisvirkasuhteen ehdot ja -vaatimukset?

Sen verran erikoiseksi on Suomessa jopa viranomaisen toiminta käynyt, että tulisikohan tavan kansalaisen olla syvästi huolissaan maamme tilanteesta ja tilasta?

Itse en enää tunnista juurikaan Suomea maaksi, joka noudattaisi länsimaisen demokratian tunnusmerkistöä ja kriteeristöä...

Vasara taisi mainita tuossa aiemmin, että valehdella pitää vakavalla naamalla. Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun vakavalla naamalla valehteleminen ei enää riitä tai tehoa kansalaisiin? - Tai jos kansalaiset päätyvät jopa havaitsemaan, että viranomaiset ja maan hallitus valehtelee heille vakavalla naamalla?

Demokratia on nyt Suomessa vakavasti uhattuna, eikä uhka tule jostain kuvitellusta - tai viranomaisten keskenään määrittelemästä käsitteestä - "äärioikeistosta"!

Vastaavilla kriteereillähän kuka tahansa voidaan määrittää "äärioikeistolaiseksi" tai "äärioikeistoksi".

Juha Kivela kirjoitti...

PS. Unohtui... Ymmärsiköhän Suojelupoliisin johto, kuinka laaja-alaisesti tämä vaikuttaa yhteiskuntaamme - ja lisää yhteiskunnassamme toisten viranomaisten työtaakkaa aivan tarpeettomasti?! Vai tuliko käsky Suojelupoliisiin ylemmältä taholta ja Suojelupoliisin ulkopuolelta?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Jos naapurustosta yhtäkkiä puolet väestä edustaa etnograafisesti toisenlaista porukkaa kuin tutut, tavalliset pottunenät, niin sen sanominen ääneen on fasismia. Paitsi että fasismin mentyä pois muodista ja muistista niin on keksitty tuo äärioikeisto mihin sopii oikeastaan ihan kaikki.

Yst. terv. Ano Nyymi

Nils- Aslak kirjoitti...

Minä olen työskennellyt 35 vuotta kirvesmiehenä pk-seudun rakennustyömailla. Vuonna 2.000 työmailla lähes 100% oli suomalaisia, mutta nyt 20 vuotta myöhemmin 70-80% on ulkomaalaisia. Tietääkseni ei ole kuitenkaan nähty kymmenien tuhansien suomalaisten rakennustyöläisten joukkokuolemaa.

Nils- Aslak kirjoitti...

"TE ETTE VIE MEIDÄN VAPAUTTAMME!", sanoi Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen muslimeille avatessaan valtiopäivät.

"TE ETTE VIE MEIDÄN VAPAUTTAMME!", me sanomme Supolle ja kysymme mites Kaivohuoneen tappotyön tutkimukset edistyy!

Anonyymi kirjoitti...

Väestönvaihtoteoria

Kun maahan annetaan saapua mitään osaamatonta, täysin hyödytöntä sakkia ja maksetaan ko. porukan hilluminen. Ja kehutaan homman älykkyyttä, niin onkos ihme, että jonkun teorian asiaa seuraava kehittelee? Kun väestörakennetta ei ikuiset elätit korjaa, työvoimapulaakaan eivät korjaa, kas kun eivät työllisty. Uskonto kieltää tai jotain. Samaan aikaan kantaväestöä kehotetaan olemaan lisääntymättä, ettei maapallo tuhoudu. Ja tulijoita syrjitään positiivisesti, kantaväestö syyllistetään olemattomista asioista.

Onko tyhmyys vai salaliitto todennäköisempi vaihtoehto?

Ei ehkä kannata huutaa sutta koko ajan suu päälaella. Joku voi ottaa kailotuksen tosissaan, ja sitten se SUSI todella tulee. Mitäs sitten meinaatte tehdä? Mitäs jos 20% kansasta keksii olevansa terroristeja ja päättää panna toimeksi?

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Qroquius Kadille, Patelle, Juha Kivelälle, Ano Nyymille, Nils-Aslakille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Tuohon ollaan pyrkimässä. Miettimättä, mitä se saattaa saada aikaiseksi.

Qroquius Kad: Ja se kaikkihan tapahtuu rakkauden, hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden nimissä.

Pate: Se hinta kyllä haiskahtaa. Ja sitä myötä Supo on hyvää vauhtia muuttumassa uudeksi punaiseksi Valpoksi.

Juha: Erittäin hyviä kysymyksiä ja tavan kansalaisen tulee olla hyvin syvästi huolissaan. Toivotaan, että se vakavalla naamalla valehteleminen huomataan ja vaikutetaan äänestämällä. Niin pitkään kuin se mahdollisuus vielä on. Ja joo, veikkaan että käsky tuli nimenomaan sisäministeriöstä.

Ano Nyymi: Joo, ja äärioikeistolaiseksihan kelpaa nykyisin jo meikäläisen kaltainen ottokivivuorelainen demari.

Nils-Aslak: Sama ilmiö on tuolla logistiikan puolella. Ja tietysti pääkaupunkiseudun takseissa. Onneksi olen muuttanut sieltä jo aikaa sitten tänne Huitsinnevadaan. Ja toisin kuin Tanskassa meillä se vapauden vieminen on kyseenalaistamaton itseisarvo.

Pyssymies: Tuohon ei ole paljoa lisättävää. No, ehkä se että minä kallistun sille tyhmyyden puolelle. Suvaitsevaistomme ei ole niin fiksua että siitä olisi kehittämään salaliittoja.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei ole suvaitsevaistostamme kehittämään salaliittoja, mutta ovat erittäin lahjakkaita tottelemaan niiden suunnittelijoita ja käskyttäjiä.

Tarkasti ottaenhan kyseessä ei ole salaliitto, vaan määrätetoinen poliittinen kehitys, jolla eurooppalaista integraatiota on ohjattu alkuperäisiltä Hiili- ja teräsunionin perustoilta alati kiihtyvällä tahdilla kohti Uutta Unelmaa, Euroopan Neuvostoliittoa.

Suomen osa siinä on kaiken maksajana ja jaksajana. Tämänhetkisen vaiheen tavoite on tuhota maamme vientiteollisuus ja muu talous sekä liikenne ja infrastruktuuri, että joutuisimme 100 % lähentelevään riippuvuuteen maahamme tuotavasta ruoasta ja energiasta.

Kun siihen on päästy, voidaankin meille tehdä ihan mitä tahansa. Sitä kuvitellessa loppuu dystopistienkin mielikuvitus kesken.

En toki tiedä, onko näin.
Niin on, jos siltä näyttää, sanoi Luigi Pirandello.
Moni on siteerannut häntä.

KKi kirjoitti...

@Nils-Aslak
"
Minä olen työskennellyt 35 vuotta kirvesmiehenä pk-seudun rakennustyömailla. Vuonna 2.000 työmailla lähes 100% oli suomalaisia, mutta nyt 20 vuotta myöhemmin 70-80% on ulkomaalaisia.
"

No näinpä.

Sama tilanne meillä. Alkaa asiakas olla jo ihmeissään jos kuljettaja puhuu Suomea.

Itse asiassa sitä tuntee itsensä ihan pikkuriikkisen kusetetuksi. Aikoinaan, joskus -90 luvulla mainostettiin kuskin hommaa ihan ammattityöksi.
Nykyään se onkin paljastunut hanttihommaksi johon kelpaa jokainen kakkaslovakki ja ma ei voi tieta kalev boeg.

Eipä siinä, olisi pitänyt opiskella jokin oikea ammatti. Vaikkapa käsitehässimisen psykopaatti. UTA:n sosiologian laitoksella.
Arvosanalla Anal Masturbator.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Näinhän valitettavasti on. Sekä utopistisen vihervasemmiston että globaalin markkinatalouden yhteinen vihollinen on kansallisvaltio. Ja kaikki järjestelmäpuolueemme ovat federalistisia.

KKi: Ja tästähän saamme kiittää EU:ta ja omia typeryksiämme jotka eivät osaa eivätkä halua sanoa sille ei.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kevät tulee kovaa vauhtia ja lannoitteta myydään kiihtyvään tahtiin. Ei stä tiiä jos joku sokeria ja hapetinta sinne kaataa sopivassa paikassa.
Luulen että ei. Ainakaan äärioikeisto, komukat ehkä provosointitarkoituksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä ja Veljet ja Siskot vihassa.

" Me ollaan terroristeja kaikki, kun oikein silmin katsotaan
Me ollaan vihapuhujia kaikki, ihan Jokainen. "

Amen to that, ja siirto rutioon...

T. Ymmi

KKi kirjoitti...

No EU sinänsä ei niin mörkö. Jos se olisi pysynyt länsi-Euroopan hyvinvointivaltioiden kauppaliittona.

Vaan vitulleen meni siinä kohtaa kun elintasoltaan matalat kakkaslovakiat otettiin mukaan. Siitä ei hyvä seuraa jos talousalueen sisällä on suuret elintaso erot. Rikkaiden maiden duunarit kärsii.

Litulatu maiden mukaanottohan oli NATO operaatio. Litulatu maiden ei haluttu päätyvän Putinin Venäjän lipun alle. Siitä suurpoliittisesta päätöksestä kärsimme me ja Nils-Aslak.

Kepuleillekokkareille tilanne on loistava. Itäisiltä mailta riittää halpaa työvoimaa. Aikanaan halvan työvoiman aiheuttama sosiaaliturvan kuormitus länsimaissa romahduttaa sosiaaliturvan. Sitten ei enää Ykääkään tarvita, selvikköön kakarat miten tykkää.

Hissukseen yhteiskunta muuttuu vanhaan feodalistiseen suuntaan. On eliitti ja on orjat. Keskiluokka katoaa.

Ja voipi olla Ykä, me tulemme näkemään tämän kehityksen.

Kuten olen todennut, me -60 luvulla syntyneet olemme etuoikeutettuja. Näemme hyvinvointivaltioiden synnyn, uhon ja tuhon.

Anonyymi kirjoitti...

Melkosta vihapuhetta suoraan vallanytimestä. Jos tuo supon sekoilu ei ole kiihottamista ihmistä toisen päälle, niin mikä sitten on. Totuus lienee kuitenkin se, kun viimeinenkin maapallon asukas luopuu sosialistidemokratiasta niin siihen loppuu köyhyys, kurjuus ja sodat ja ihmiset voivat elää onnellisina elämänsä ilman vihaa ja kateutta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ymmille, KKi:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei me sellaista harrasteta. Mutta onhan meillä piru vie niitä aseita. Kyllä ne on meiltä pois vietävä vaikkei me olla niitten kanssa töpeksittykään.

Ymmi: Tai jos oikein tulkitaan. Ja tulkitsijoitahan tässä maassa riittää.

KKi: EU olisi mennyt ETA:na ihan hyvin. Mutta sitten se alkoi muuttaa itseään liittovaltioksi. Tai paskat edes liittovaltioksi vaan keskusjohtoiseksi valtioksi Neuvostoliiton tyyliin. Me muuten oikeastaan ei olla etuoikeutettuja. Me ollaan nähty se parempikin aika. Vuonna 2010 syntyneelle tämä on normaali. Hän ei osaa edes kaivata parempaa.

Ano2: Vaan kun eivät luovu. Sosialismi on niin monelle niin helppo ratkaisu. Se vapauttaa ihmisen vastuusta ja ajattelusta.

Anonyymi kirjoitti...

Onko väestönvaihto salaliitto(teoria), joidenkuiden määrätietoisesti joko salaa tai jopa avoimesti ajama tavoite vai pelkästään väistämätön muttei tarkoitettu seuraus kehityskulusta ja politiikasta, jonka seurauksia pitkällä tähtäimellä ei ole haluttu edes ajatella?
Joka tapauksessa sellainen on monissa Euroopan maissa hyvää vauhtia tapahtumassa, tarkoituksella tai vahingossa. Niinhän J. H-A totesi eräässä kirjoituksessaan jo 15 vuotta sitten (http://www.halla-aho.com/scripta/demografisista_asioista_ja_muusta.html).
Siinä hän muun muassa totesi, että esimerkiksi Amsterdamissa, Rotterdamissa ja Haagissa puolet alle 14-vuotiaista ja 40 prosenttia 15-29-vuotiaista on muita kuin "länsimaalaisia". Ja näiden pääasiassa Turkista, Marokosta ja Surinamesta muuttaneiden lukumäärä oli kohonnut lähes nollasta noihin lukemiin puolessa vuosisadassa. määrä on kohonnut nollasta nykyisiin lukemiin alle puolessa vuosisadassa. Hän jatkoikin:
"Mielestäni on aidosti omituista, että suurin osa yhteiskunnasta on täysin välinpitämätön tai ainakin mieluummin vaikenee. Ei tämän mittaluokan asiasta voi vaieta. "Niitä" on ensin vähän, sitten "niitä" on huomattava vähemmistö. Ennemmin tai myöhemmin "ne" muodostavat enemmistön, ja lopulta jäljellä on vain "niitä". Tämä ei ole kiihotusta tai hysteriaa, tämä on matematiikkaa. Seuraavien vuosikymmenten aikana tämä on totta Hollannin, Ruotsin, Ranskan ja Britannian suurimpien kaupunkien kohdalla."
Ja edelleen:
"Koska kaikki mielipiteet ovat mielestäni oikeutettuja, en ala purnaamaan, jos joku on oikeasti sitä mieltä, että eurooppalaisuus ... saa kadota. Kuitenkaan kukaan ei sano olevansa tätä mieltä, lukuunottamatta tietysti niitä imaameja, jotka julistavat Lännen tuhoa … moskeijoissaan Ruotsissa, Hollannissa ja Britanniassa.
Vaikka eurooppalaisuuden romahdusta ei kukaan sano kannattavansa, huomattava osa eurooppalaisista vastustaa mitään muutoksia siihen politiikkaan, joka - edellä esitetyistä syistä - väistämättä, seuraavan sukupolven tai kahden aikana, johtaa eurooppalaisten joutumiseksi vähemmistöön mantereellaan. Ainoa selitykseni tilanteelle on, että suuri osa meistä ei yksinkertaisesti ns. tule ajatelleeksi."

Tällaista lopputulosta sopii kyllä sanoa väestönvaihdoksi, olipa se sitten jonkin salaliiton määrätietoinen tavoite tai ei. Sitä voisi verrata vaikkapa siihen, miten intiaaneille lopulta kävi, kun he jäivät suurten siirtolaisjoukkojen "jalkoihin" ja lopulta pieneksi vähemmistöksi omassa maassaan. Sillä kertaa vain maahanmuuttajat tulivat Euroopasta. Onko siis eurooppalaisille itselleen käymässä samoin?

Oli minullekin tullut sama asia mieleeni jo ennen kuin luin tuon kirjoituksen. Ja olin saanut sellaisen vaikutelman, että runsaan maahanmuuton ja maahanmuuttajien kantaväestöä suuremman syntyvyyden demografiset vaikutukset vähänkään pidemmällä aikavälillä ovat erittäin arkaluontoinen kysymys, ehdoton tabu, josta ei ole sopivaa puhua tai tuskin edes ajatella. Ilmeisesti maahanmuuttajia oli sopivaa ajatella vain yksilöinä, ei suurina joukkoina, ja jokaiseen yksittäiseen tulijaan olisi pitänyt suhtautua IKÄÄN KUIN hän olisi ainoa tai ainakin viimeinen, joka tänne ylipäänsä on tulossa (taikka hyvin tietäisikin, että näin ei suinkaan ole.)
Mutta myöhemmin olen kyllä lukenut joidenkuiden poliitikkojen esittävän sellaisiakin lauseita, jotka viittaavat siihen, että juuri tuollaista lopputulosta jotkut määrätietoisesti tavoittelevatkin.

KKi kirjoitti...

Jaa'a Ykä.

Lamavuosina venäjä veti. Kuskina tienasin paremmin kuin koskaan. 10-12 tuhatta´silloista markkaa kuukaudessa. Ei ollut litulatuja kilpailemassa. Verot meni tietenkin. Vaan silloin vielä ilolla ne maksoin. Menihän ne meidän vanhusten ja omien vähäosaisten hyväksi.

Vaan kehitys kehittyi. Tuli EU, tuli kilpailu. Venäläiset alkoivat ajaa itse. Tämähän ihan OK.
Vaan se, että itäeurooppalaiset halppismaat kilpailevat 400€/kk palkoilla meidän kanssa ei ole reilua. Paitsi tietysti kepuleiden kokkarien mielestä.

"Suomalainen" Ahola Transport on muuten eräs hupaisampia. Liputtaa innolla kalustoa ma ei voi tiata maahan. On muutenkin... No ei niin kamalan kiva.

Itseäni säälittää penskat jotka tomerana opiskelevat kuljetusalaa. Kovin tosissaan opettelevat peruuttamaan yhdistelmää. :D Lapset, antakaa olla. Alkakaa vaikka muoti blogaajiksi. Kuljetukset hoitaa tulevaisuudessa litulatut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Hyviä huomioita kaiken kaikkiaan. Itse uskon enemmän siihen vahinkoon. Tai typeryyteen ja muotiin. Ainakin täällä Suomessa. Muotiin, joka hoki jo 20 vuotta sitten että ”monikulttuurisuus on rikkaus” sen tarkemmin miettimättä että mitä tuli sanottua. Ja joka lapsellisesti kuvittelee että tänne tulleet islamilaiset ovat samanlaisia pohjoismaisia lällydemareita kuin mekin. Ajan myötä on tullut tietysti mukaan ihmisen ego ja kasvojen menettämisen pelko. On ehkä tajuttu että on tullut tyrittyä pahemman kerran mutta eihän sellaista saa ääneen sanoa.

KKi: Tuohon suuntaan ollaan menossa. Ja joku suosittu muotibloggaaja taitaa tienata ihan hyvin. Meistä kummastakaan vaan ei sellaiseksi ole.

Nils- Aslak kirjoitti...

Minua ihmetytti tänään, kun tuosta Coloradon ampumisesta löytyi niin vähän juttua. Sentään 10 kuollutta ja valkoihoinen ampuja. Mutta kun se olikin Ahmad Alissa ja Koraani oli esillä.


https://www.friatider.se/ahmad-21-bakom-massmordet-i-colorado

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Nils-Aslak. Joo, allahu oli taas akpaar. Ei aiheuta toimenpiteitä medialtamme.

KKi kirjoitti...

Eikös tuo Coloradon tapaus kuulukin enämpi johonkin taide / kultuurijulkaisuun. Se että ählämi ampuu ei sinällään ole uutinen.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen propaganda uutislähetystä eilen kotiin töistä ajellessa kuuntelin. ÄÄRIOIKEISTO sitä ja tätä ja uhkataso 2 on käsillä nyt.. Lopuksi kuitenkin todettiin (sivulauseen omaisesti) että Supolla oliko se nyt 390 tai 400 tyyppiä seurannassa, joista enempi kuin
puolet liittyy ismamisteihin! tätä ÄÄrioikeisto nyt on se vaaran aiheuttaja.No kai
se muhamettikin voi äärimmäistä laitaa edustaa?

-Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Coloradon väkivalta oli sitä parempaa sorttia, Anderssonia lainatakseni.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki mikä ei ole vasemmiston pyhittämää on äärioikeistolaisuutta. Siinähän koko vasemmiston idea, on sorrettuja ja sortajia . Ja sortajilta täytyy ottaa kaikki pois, hyvällä tai pahalla. Mieluiten pahalla. Joku mainitsi intiaanit ja mieleen tuli kuinka Ykä kynämiehenä voisi pakinoida siitä kuinka intiaanien Supon päällikkö oli muinoin kovin huolissaan maahanmuuttovastaisuudesta. Siitä kuinka oli huolestuttavaa, että merkittävä osuus intiaaneista levitti väestönvaihtosalaliittoteorioita ja heidän suhtautuminen maahanmuuttajiin oli epäilyttävän nuivaa...jne. No olishan toi toki kaukaa haettua siinä mielessä, että tilanne ei toki ole aivan identtinen tämän päivän kanssa. Heti tulee mieleen ainakin sellainen ero, että tuolloin mamut olivat oikeasti työperäisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas vai semmosta sontaraporttia valpolta tuli, eiku supolta. Pitääpä tässä ruveta soittelemaan puolelle miljoonalle yrittäjä kaverille. Nii että lyödäänkö pensselit santaan ja röhönauramaan sohvalle. Sisäministeriön haju vahvasti sontaraportissa. T. Oloneuvos

Mito Islam kirjoitti...

Tervetuloa vaan Ykä ja muutkin tänne salaliittoteoreetikoiden maailmaan😂 se ei ole kuin muutama porras " voiman pimeältä puolelta" alaspäin. Tiedän ettei suurin osa sitä halunnut, niinkuin ei rasistin tai natsinkaan leimaa, nyt kun se on saatu niin se ei lähde vaikka kuinka nillittäisi, joten parempi vain totutella.
Ei kumminkaan kannata suoraan hypätä syvään päätyyn ja sotkeutua liskoihmisiin tai lättämaahan😂 aloittelijalle alkuun hieman kevyempää ja sitten kun on kokemusta voikin kinata siitä asuvatko natsit kuun pimeällä puolella vai onton maan sisällä😂

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos me kuunatsit tempaisisimme oikein tuntuvan iskun. Kesäkuussa. Meinaan, vaalit tulossa ja kun äänestämme ja agitoimme kunnolla, voisi PS saada sen verran ääniä, että tuntuu, Ja ennenkaikkea kepulidemarikokkareet eivät saa ääniä.

Ps.
Se väestönvaihtoteoria on ihan huttua, Turusssa, Varissuollakin on vain 86% koulukkaista äidinkieleltään muita kuin suomenkielisiä.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Moro
Kopioin lainauksen USarin kommenttiosiosta, missä käsiteltiin tätä samaa aihetta.
Toisella kotimaisella, mutta täyttä asiaa!

Matti Lehtinen #3376495 24.3.2021 8:04
Ilmoita asiaton viesti
Viidakkorumpu laulaa sellaista että ne keillä on varaa muuttavat kiihtyvään tahtiin pois. Kaverilta tuli tollasta.
”Fler och fler av våra vänner lämnar Sverige, och det gör så ont i hjärtat. Att man kanske aldrig ses igen.
Igår berättade två av mina föräldrars bästa vänner att de har beviljats migration till Nya Zeeland. Båda är specialistläkare. De säger att de lämnar Sverige för att de känner att deras barn inte har någon bra framtid här.
Det är inte första gången som människor vi känner lämnar Sverige. Under senaste 2 åren har vi haft vänner som flyttat till bl.a. Brasilien, Schweiz, USA och Australien. Samtliga högutbildade. Och flera andra har börjat processen att på allvar undersöka möjligheten att flytta. Ingen idiot vill jobba häcken av sig och betala världens högsta skatt för att sedan behöva dö i väntan på en operation, tigga för en läkartid och betala uppehälle för kriminella och tiotusentals vuxna män som saknar asylskäl.
Man behöver inte vara Einstein för att fatta att Sverige och dess befolkning inte har en ljus framtid. Sverige kommer, i bästa fall och med lite tur, att vara som vilket land i Mellanöstern som helst där alla högutbildade bara har en prioritet: att lämna.
Dock helt otroligt att majoriteten av svenskarna inte ens fattat vad som väntar dem och deras barn.
Som min pappa säger: så sorgligt och frustrerande att tvingas bevittna början på slutet för en av världens finaste och mest framgångsrika länder, en av världens mest anständiga och gästvänliga befolkning som utsattes för det värsta tänkbara sveket av sina ledare. Att bevittna hur Sverige sjunker bit för bit, en gigantisk fin och vacker Titanic med en oduglig kapten som ”inte såg det komma”, och som kommer att gå till historien.

Voi Aikoja Voi Tapoja

KKi kirjoitti...

"
asuvatko natsit kuun pimeällä puolella vai onton maan sisällä��
"
Eikäkö natsit asuvat litteän maapitsan juuston ja kinkun välisellä vyöhykkeellä.
Sieltä sitten kivasti rasisteeravat falafelia ja kepappia.

Anonyymi kirjoitti...

"Vaikka eurooppalaisuuden romahdusta ei kukaan sano kannattavansa, huomattava osa eurooppalaisista vastustaa mitään muutoksia siihen politiikkaan, joka - edellä esitetyistä syistä - väistämättä, seuraavan sukupolven tai kahden aikana, johtaa eurooppalaisten joutumiseksi vähemmistöön mantereellaan. Ainoa selitykseni tilanteelle on, että suuri osa meistä ei yksinkertaisesti ns. tule ajatelleeksi."

Näin ollen "väestönvaihto" onkin oikeastaan harhaanjohtava ilmaisu. Oikeampi olisi "väestönvaihdos". Paitsi jos tosiaan väitetään, että se on joidenkuiden nimenomaisena tavoitteena. Ainakin minun kielikorvani mukaan "vaihto" on aina jokin tarkoituksella suoritettu teko, kun taas "vaihdos" voi yhtä hyvin olla myös jotakin, mikä tapahtuu kenenkään sitä tarkoittamatta, joko luonnonvoimien tai vaikka ihmisten tekojenkin vaikutuksesta, jos niiden seurauksia ei osata ennakoida tai niistä ei välitetä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Aikoja Voi Tapoja:n viestistä innostuin tutkimaan tilastoja!
Ruotsi syntyneet 2020 n. 113 000
https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/fodda-i-sverige/

Ruotsi maahanmuutto: 2020 n. 82 500
https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sverige/
Syntyneet + maahanmuutto 2020 = 195 500

Ruotsi maastamuutto 2020 n. 49 000
https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/utvandring-fran-sverige/

Ruotsi kuolleet 2020 n. 98 000 ja ilman koronaa olisi n. 92 000
https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/doda-i-sverige/

Mastamuutto + kuolleet, (vähennettynä korona 6000) = 141 000.
Väestönkasvu 195 500 - 141 000 = 54 500
Linkeissä on tilastot 2000 - 2020.
"Att bevittna hur Sverige sjunker bit för bit, en gigantisk fin och vacker Titanic med en oduglig kapten som ”inte såg det komma”, och som kommer att gå till historien."
Seurata sitä kuinka Ruotsi uppoaa vähitellen, jättimäinen hieno ja kaunis Titanic ja epäpätevä kapteeni, joka "ei nähnyt sen tulevan". Näin se tullaan muistamaan.

StegetEfter: Jag såg det inte komma... https://twitter.com/stegetefter/status/1197648479448915969

Johan

KKi kirjoitti...

Voi sentään. :D

Ei ole olemassa mitään suunniteltua väestönvaihtoa. On vain käsistä karannut suuri ja mahtava humanitäärisyys. Länsimainen hyvinvointi kärvistelee omassa hyvinvoinnissaan. Haluaa jakaa hyvinvointiaan kaikelle kansalle.

Unohtaen täysin kuinka se hyvinvointi on luotu. Hyvinvoinnin on luonut valkoinen mies. Kyllä rasistisesti sanottu, vaan ikävän totta.

Nyt valkoinen mies pistetään häpeämään. Perusteena käytetään WWII tapahtumia. Saksan teollista, Sakasalaiselle tehokuudelle tyypillistä, ei toivottujen kansanryhmien joukkotuhontaa.

Nyt me nostamme entiteetit jotka eivät ole olleet historiassa kykyneviä luomaan sivilisaatioita johtavaan asemaan. Kaikkine positiiviseni asennoitumisineen.

Kertokaa minulle yksi, edes yksi menestynyt neekeri taikka ähläm yhteisö. Edes yksi.

Tämä nykyinen neekerin palvonta on vain meidän valkoisten miesten huonoa omatuntoa omasta kyvykkyydestämme.

Mietitäänpä näin.
Eurooppalaiset tulivat laivoilla afrikkaan. Miksi ei afrikkalaiset laivoilla eurooppaan? Afrikkalaisilla oli kyllä aikaa. Sen aikaa kun euroopassa kehitettiin teknologiaa ja sivistystä.

Pinlaareni kirjoitti...

Kuuntelin eilen Radio Rock - kanavaa, ja sieltä tuli iltapierun sponssaama uutislähetys, jossa lässytettiin äärioikeistosta ja uhkatasosta.

Ei viitsitty edes sivulausessa mainita raportissa kerrottua rauhanuskonnon kannattajien osuutta kokonaiskuvassa. Tästä tulikin mieleeni taas kerran: Kaikki kuukeroinnilla mainostavat boikottiin.

Minäkin vissiin kuulun uudessa punavirheässä totuudessa kainalontuulettajiin.

Anonyymi kirjoitti...

Etkös tiedä. Kuunatsit asuvat oikeasti maapallon sisällä olevalla toisella, isommalla maapallolla. Tuota kuu-teoriaa levitämme ihan vaan hämäysmielessä. Kiinalaiskommarit on siihen halpaan jo menneet, hakevat jollain kuukanilla meitä navalta.

Voittoterve!

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Väkivaltainen ÄÄÄÄÄÄrioikeistolaisuus sen kun leviää. Nyt on soininvaarakin hypännyt kelkkaan. Soininvaarakin on käyttänyt ilmaisua väestönvaihto.

https://demokraatti.fi/suomen-osuus-tulee-olemaan-useita-miljoonia-eika-sita-meilta-kysyta-varoitus-ex-ministerilta-on-varauduttava-massiivisiin-vaestonsiirtoihin


”Satojen miljoonien ihmisten asuttaminen uudestaan ei ole aivan kivuton asia. Minne he menevät? Katse kääntyy tietysti harvaan asuttuihin maihin kuten Australiaan – ja esimerkiksi Suomeen. Suomen osuus tulee olemaan useita miljoonia, eikä sitä meiltä kysytä”, Soininvaara arvioi.

Vihreiden ex-puheenjohtaja sanoo, että ilmastonmuutoksen edistämistä kannattavien puolueiden tulisi Suomessa ajatella myös tätä.

”Tosiasiassa heidän politiikkansa johtaa juuri siihen ”väestönvaihtoon”, jota he julkistetuissa ohjelmissaan vastustavat.”

Nyt herätys siellä POLPOssa.kopittakaa soininvaara äkkiä, ettei tauti leviä.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Juu vaan turussa nyt ihmetellään, että mistä se kv.opiskelijoiden keskuudessa levinnyt afrikkamuunnosta lähellä oleva virusmuunnos on tullut. No minä tiedän: se tuli Rymättylän silakkamarkkinoilta jäitä pitkin kalastajien rysäveneessä:)
Huru-ukko

Pinlaareni kirjoitti...

"Kertokaa minulle yksi, edes yksi menestynyt neekeri taikka ähläm yhteisö. Edes yksi."

Wakanda. Ai perhana, se onkin vaan marvel-puulaakin satuja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Sepille, Ano1:lle, Ano2:lle, Oloneuvokselle, Mito Islamille, Pyssymiehelle, Voi Ajoille Voi Tavoille, Ano3:lle, Johanille, Pinlaarenille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

KKi & Ano1: Jokainen islamilaisen suorittama joukkolahtaaminen on yksittäistapaus josta ei pidä tehdä johtopäätöksiä. Kuviteltu suomalainen äärinoikeisto taas on ilmiö, josta on suotavaa tehdä kaikenlaisia johtopäätöksiä.

Sepi: Ja varsin äärimmäistä laitaa edustaakin. Mutta valtamedia pitää kiinni propagandastaan. Sitä eivät faktat pääse häiritsemään.

Ano2: Tiivistit vasemmiston idean hyvin. Ja joo, ne Amerikan mamut tekivät kyllä töitä. Tämä muuttaminen suoraan elätiksi on kyllä ainutkertainen ilmiö historiassa. Sellaista ei ole ollut ennen.

Oloneuvos: Se on tuo yrittäjän elämä tehty sen verran hankalaksi että pensselit santaan-vaihtoehto käy varmasti monenkin mielessä.

Mito Islam, KKi & Pyssymies: Aiheesta kuunatsit tietysti voi kehittää paljon hyviä vitsejä mutta tulee muistaa että tosiasiassa ne sijaitsevat vihervasemmistolaisten korvien välissä.

Pyssymies: Kannatan tuota äänestysiskua kybällä.

Voi Aikoja Voi Tapoja & Johan: Minulla on tuo ruotsi vähän ruostunut mutta selväksi tuli että kansankoti on kusessa.

Pyssymies, Ano3 & KKi: Oikeastaan KKi kiteytti tuosta väestönvaihdosta minunkin ajatukseni eli ”On vain käsistä karannut suuri ja mahtava humanitäärisyys. Länsimainen hyvinvointi kärvistelee omassa hyvinvoinnissaan. Haluaa jakaa hyvinvointiaan kaikelle kansalle. Unohtaen täysin kuinka se hyvinvointi on luotu. Hyvinvoinnin on luonut valkoinen mies. Kyllä rasistisesti sanottu, vaan ikävän totta.”

Pinlaareni: Joo, kainalontuulettajia näköjään ollaan. Ainakin sellaisiksi tulkittuja.

Huru-ukko: Voehan kehno. Näinköhän niitä uskaltaa ostaa niitä Rymättylän uusia perunoitakaan enää?

Tinahattu kirjoitti...

Varokaa, varokaa ja suu suppuun. Muistakaa ettei Kalergi-suunnitelmaa ole olemassa. Pian olette telkien takana kuin Ilja Janitskin jos uskallatte arvostella sitä suunitelmaa jota ei ole olemassa.

MV-lehti, Julkaistu 23.02.2018 06:53, 8914 lukukertaa
https://mvlehti.net/2018/02/23/ulkoministerion-raportti-ykn-agenda-2030-toimenpideohjelmasta-suomessa/
[…]
EU:n perustajat toteuttavat Kalergi-suunnitelmaa, ja YK:n Agenda 2030 sopii tähän täydellisesti, koska sen verukkeella voidaan kansoilta estää teknologinen kehitys, kahlita kansakunnan varat sosialistisen unelman rakentamiseen, sekä ajaa monikulttuurisuuden rotujensekoitustavoitteita niin että ne näyttävät pintapuolisesti hyviltä asioilta. Vain sen ymmärtämällä että YK:n Agenda 2030 ja EU:n Kalergisuunnitelma ovat molemmat vieraiden valloittajien projekteja joilla tunkeutuvat maahamme muokkaamaan sitä haluamansa malliseksi, voi ymmärtää miksi, samalla kun pakotetaan maksamaan valtavia ympäristöveroja, tuodaan maa täyteen uusia, innokkaita kuluttajia oppimaan ympäristön kannalta kestämättömään elämäntapaan, ja vielä maksetaan heille sitä enemmän mitä enemmän he siittävät lisää ihmisiä tänne lisäämään ympäristökuormaa kaikin tavoin.
[…]
____________


Sitten muuta. On pidetty meteliä Floridan mellakoista. Tuskin niistä on kuultu Suomessa.

5. anon[364] • says:
March 22, 2021 at 10:52 pm GMT • 1.1 days ago • 100 Words
https://www.unz.com/isteve/the-racial-reckoning-goes-on-spring-break-in-miami-beach/#comment-4543158
[…]
Huh? Miami Beach has been having problems with criminal black “vacationers” for 20 years, both during spring break and during the infamous “Black Beach Week” Memorial Day weekend event, during which many black-owned businesses have been known to shut down rather than deal with the dregs.
[…]

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Joo, tuota Kalergi-suunnitelmaa on tännekin linkitetty eräänkin kerran. Yksi heppu kirjoitti sata vuotta sitten levottomia ja joillekin on helppo ajatella että siinä, juuri siinä on se mörkö joka on ollut taustapiruna sata vuotta. Kyseisen Agenda 2030:n vaarallisuutta en sinänsä kiistä millään muotoa.

Anonyymi kirjoitti...


Sopiva linkki ylewatch blogista.
Se on SUPOn mielestä myös salaliittoteoria ja väestönvaihto
on äärioikeistolaista. SUPO on solutettu jollain
muulla väellä.

https://www.lansivayla.fi/paikalliset/3194255

300 oli niitä vastarintalaisia?

En ole lukenut SUPOn raporttia, mainitaanko
moottoripyöräjengit.
Pelkästään moottoripyöräjengeihin olla enemmän
väkeä, kuin vastarintalaisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En tiedä MC-porukoista mutta nuo Espoon lukemat ovat aivan hirvittävät. Ja niitä ei vissiin saisi arvostella. Vaikka pääosa niistä on elätettäviä.

Pinlaareni kirjoitti...

Lukaisin tuon veli/sisar anon linkittämän artikkelin, ja tämä lause pisti miettimään: "Suurin osa ulkomaan muuttovoitosta tulee Pohjoismaiden ja EU-maiden ulkopuolelta."

Termi "muuttovoitto" kuulostaa erityisen hilpeältä tilanteessa, jossa kuntiin muuttaa kehitysmaalaisia juhlapaikanhakijoita. No, onhan se niille voitto, kun pääsevät lihapatojen ääreen.

Pinlaareni kirjoitti...

Lisäyksenä edelliseen, lanseeraan tässä yhteydessä termin "muuttovoittaja".

Qroquius Kad kirjoitti...

Yleisesti ottaen MC-jengit ovat olleet ja ovat vieläkin epäpoliittisia, joskin 1990-luvulla niiden ja skinhead-järjestöjen välillä oli jonkin verran yhteistoimintaa;
ne olivat molemmat täysin valkoisia alakulttuureja, samoin kuin blackmetal-musiikki (ei pidä sekoittaa neekeröinteihin!).

Sittemmin skinhead-järjestöt ovat epäpolitisoituneet liivijengien kaltaisiksi ammattimaisiksi rikollisjärjestöiksi, kun taas MC-jengien kehitys on ollut surullisempaa:
jopa waka wanha Hell's Angels MC on hyväksynyt Membereiksi muitakin kuin valkoisia.

Ympäri käydään, yhteen tullaan? Ehkä ei.
Joka tapauksessa SuPolla ja muillakaan poliittisen turvallisuuden orgaaneilla (onko meillä sellaisia?) on tuskin tarvetta seurata MC-jengejä enempää kuin skinhead-jengejäkään.
Eikä blackmetal-bändejä.

Juha Kivela kirjoitti...

Tuosta Anon linkkaamasta Länsiväylän kirjoituksesta, sen viimeinen kappale kuuluu siis:

"Tammi-syyskuussa Espoon väestöä lisäsi eniten maahanmuutto. Espoo sai muuttovoittoa pohjoismaista 90 ja EU-maista 470 asukkaan verran. Suurin osa ulkomaan muuttovoitosta tulee Pohjoismaiden ja EU-maiden ulkopuolelta. Tammi-lokakuussa määrä oli 1 400 henkilöä".

Hieman erikoisesti kirjoitettu, tai sitten kärsin jonkin sortin lukuhäiriöstä. Onko teksti ymmärrettävä niin, että 560 asukasta saapui pohjoismaista ja EU-maista ja lähes kominkertainen määrä eli 1400 asukasta pohjoismaiden ja EU-maiden ulkopuolelta?

Siis aikana, jolloin EU:ssa ja Suomessa olisi tullut olla jonkin sortin tiukatkin liikkumis- ja maahantulorajoitukset?! Kuinka paljon vastaavana aikana koko Suomeen on köijätty ulkomaalaisia edistämään väestönvaihtoa? Hupsista sentään, Suojelupoliisi ryhtyi poliittiseksi toimijaksi ja määritteli termin ja käsitteen väestönvaihto ajatusrikolliseksi toiminnaksi.

Hesari otti toki kaiken ilon tänään irti revittelemällä tuolla väestönvaihto -termistöllä, jonka Suojelupoliisi siis poliittisena toimijana ja äänestyskäyttäytymisen ohjaajana määritellen sen ajatusrikolliseksi toiminnaksi, joten Hesari ei myöskään voinut välttyä omalta poliittiselta vaikuttamiseltaan ryhtyessään vihasyrjimään ja vihapuhumaan persuja vastaan.

Maa nimeltä Suomi on ansainnut kohtalonsa? - Kansan ja Suomen osalta toivon, että Pyssymies -nimimerkin mukaisesti näytämme äänestyskäyttäytymisellä mielipiteemme asiasta, mikäli sen vielä voimme tehdä. Poliittiset pelimerkit näyttävät nimittäin siltä, että äänestäminen Suomessa ei taida enää jatkossa olla sama, mitä se oli ennen?!

Nyt on todellakin kansalaisen syytä olla syvästi huolissaan. Toivottavasti pystymme vielä demokraattisten vaalien ja lakien puitteissa sekä rauhanomaisesti ottamaan tämän kauniin maamme utopisteilta (äärijotakin) haltuun... Tuho on muutoin arvaamaton.

Anonyymi kirjoitti...

Kalergi-suunnitelmasta puheen ollen:
Voi vain arvailla, onko sillä todella ollut suuri vaikutus vai onko hänen(kin) aikoinaan kaavailemansa kaltaista politiikkaa alettu myöhemmin toteuttaa hänestä riippumatta. Ei Kalergin nimi ainakaan kovin yleisesti tunnettu ole.
Mutta joka tapauksessa:
Blogisivusi oikeassa laidassahan, sen vaakunan ja muutaman muun kuvan alla, on "Suositeltavia lukemistoja" -palsta, jossa on linkki muun muassa Professorin ajatuksia -blogiin. Jos olet seurannut sitä, olet kenties huomannutkin (vai oletko): Sen kirjoituksiin vastaa aivan säännöllisesti muun muassa yksi kirjoittaja, joka käyttää nimimerkkiä Kalergi-suunnitelma. Selvästi ei kuitenkaan siksi, että hän itse kannattaisi sitä suunnitelmaa, pikemminkin päinvastoin, vaan siksi, koska hän ainakin uskoo sillä olleen keskeinen ja mitä suurin vaikutus erityisesti EU:n ja sen edeltäjän EEC:n syntyyn ja kehitykseen.

Anonyymi kirjoitti...

KKi peräänkuulutti edes yhtä menestynyttä neekeriä. Kelpaisiko Glen Kamara? Kertoi jonkun vastajoukkuelaisen slovakin supsuttaneen korvaansa loukkaavan sanan, ja rasistisia potkujakin oli joltain jalkoihin tullut. Kun en fudiksesta muuta ymmärrä kuin että siellä kentällä nimenomaan potkitaan, ehkäpä joku voisi valaista miten erottaa rasistiset potkut ei-rasistisista? Glen Kamara on nyt jos ei varsinaisesti menestynyt niin syvävaikuttaja kuitenkin koska hänen kokemansa ko. järkyttävä rasistinen väkivalta ja raakuus pakottaa ilmeisesti Fifan muuttamaan umpirasistisia käytäntöjään ja vaatimaan niin futaajilta kuin faneiltakin hillittyä ja kunnioittavaa käytöstä kaikkia beigen ylittäviä ruskeansävyisiä kohtaan.

Mitenkähän muuten Afrikassa nuo matsit sujuvat? Rauhanomaisesti ja vastapuolta kunnioittaen, ilman muuta.

Supo tekee mitä sen kuuluukin: pimittää, hämää, annostelee ja vääristää tietoa kuten sen tehtävä onkin. Eihän se enää ole suojelupoliisi vaan tiedustelupalvelu. Miksi vasta nyt, herää kysymys. - Supo on jo aikaisemmin kertonut seuraavansa 370 potentiaalista etnistä terroristia, nyt fiksusti heitti lihanpalana räyhäreille parikymmentä määrittelemätöntä äärioikeistolaista tietäen että media tarttuu juuri tuohon täkyyn ja jättää heille työrauhan tutkia noita todellisia uhkia. - Minua on muuten aina huvittanut tämä Saksan tiedustelupalvelun nimi BND eli Bundesnachrichtendienst eli uutispalvelu. Jotain sumeaa saksalaista huumoria?

On muuten silkkaa semantiikkaa puhutaanko väestönvaihdosta tai -vaihdoksesta, jos lopputulema on masentavasti sama.

Ykä, kerrot joskus saavasi aiheita kirjoituksiisi joltain kommentoijalta. Onko joku sp-osoite mihin voisi sellaisen lähettää? Tuli vaan mieleen kun luin tällaisen - mitenkään blogiisi liittymättömän uutisen:

Mika Lintilän pulju TEM on huolissaan joten tehdään kuten aina eli perustetaan työryhmä. Kun on ensin tuupattu firmat ulkomaille ja valtion firmat myyty, Juha Sipilän johtama työryhmä on nyt keksinyt hienoja keinoja "kotimaisen omistajuuden vahvistamiseksi.
jatkuu...
tira+Anonyymi kirjoitti...

jatkoa...
Sipilän työryhmän kuningasajatus oli se, että jokaiselle Suomessa vakituisesti asuvalle vastasyntyneelle avataan osakesäästötili jolle valtio tallettaa 300 euroa. Lapsi saa nostaa tilin huikeat tuotot vasta täytettyään 18 vuotta. Koska ihan kaikki vanhemmat eivät ole huippusijoittajia, äitiyspakkaukseen sujautetaan pieni puolueeton (Nordea, OP tms.) kirjanen sijoittamisesta, samoin neuvolassa annetaan sijoitusohjeita tälle huikealle summalle ja kouluja vaaditaan opettamaan sijoittamisen autuutta. Vanhemmat, neuvolatädit ja opettajat, mihin enää bankstereita tarvitaan. Ja tämä ei ihan oikeesti ole vitsi vaan Sipilän työryhmän visio.

Mitä tämä tulisi maksamaan? Vain vaivaiset 14 miljoonaa/v. nykyisillä syntyvyysmäärillä. Ja kotimaisten firmojen omistajuus kohoaisi huippuunsa, Suomen talous pelastuu. Lessu- ja somppuäidit innoissaan hakkaavat tiekkareitaan tuijotellen pörssikursseja. Mikä voisi mennä pieleen?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pinlaarenille, Qroquius Kadille, Juha Kivelälle, Anolle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Pinlaareni: Joo, jos ”muuttovoitto” tarkoittaa lähinnä lisääntynyttä elätettävien määrää niin kyseinen termi on lähinnä vittuilua.

Qroquius Kad: Tiesin kyllä että ainakin Ruotsin Bandidoksessa on kovastikin tummapintaisia jäseniä mutta Hell´s Angels oli kyllä yllätys. Miten lie ne kaksi muuta suurta eli Outlaws ja Pagans?

Juha: Hyviä kysymyksiä tuosta ”muuttovoitosta”. Ja tässä on tosiaan otettu taas uusi askel kansallismielisten demonisoinnissa. Äänestetään, kun siihen on vielä mahdollisuus.

Ano: Luen Proffalta joka postauksen ja myös kommenttiosiot joten kyseinen kommentoija on tuttu.

tira+: Jaska Brownhan postasi kyseisestä potkupalloilijasta hyvin omassa uutiskatsauksessaan (kohta 16):

http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2021/03/uutiskatsaus-122021.html

Päätellen aika ajoin tulleista uutisista ne paikalliset matsit eivät taida kovin rauhallisia olla. Vaikuttaa siltä että Supo noudattaa orjallisesti poliittisen johdon määräyksiä. Mikä tietysti järkevässä maailmassa olisi oikein mutta kun…

Se sähköpostihan on yrjoperskeles@gmail.com

Tuo mainitsemasi uutinen oli minulle ihan uusi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kohkataan kauheesti siitä konttialuksesta kontillan suezin rantahietikolla ja kuinka se teki ihme kiemurteluja ennen kanavan rantaa ajamistaan.
Katselin juutuubista sitä kuviota, siinä kiinnitti huomiota kolme egyptiläistä hinaajaa jotka pyörivät siinä ympäristössä. Yksi kävi laivan kyljessäkin, toine hieman etäämmällä ja se kolmas ajoi kanavaan juuri ennen tätä konttilausta. Miksiköhän? Olisiko kalrgi-suunitelamaan kuuluva?
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. En ota sen kummemmin kantaa. Totean vaan että onhan se melkoinen saavutus parkkeerata laiva rantaan niin perästä kuin keulasta yhtä aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Totean vaan että onhan se melkoinen saavutus parkkeerata laiva rantaan niin perästä kuin keulasta yhtä aikaa."

Suezin kanava on niin kapea, että juuri niin auttamatta käy, jos iso laiva kääntyy jostakin syystä poikittain tai vaikkapa vain 20 astetta viistoon.

Trilisser kirjoitti...

Sen verran kommentoisin, että onko Ykä taho joku muu täällä lukenut sen alkuperäisen Supon raportin? Yrjön linkkihän vie Ylenannon juttuun, ja voi hyvin kysyä, että vastaavatko Ylen tahi muun "vastuullisen median" politrukkien tulkinnat Supon alkuperäistä tulkintaa? Itse en ole sitä alkuperäistä raporttia lukenut. Kun on hyvin todennäköistä, että kuten rivipoliisienkin keskuudessa tietty kahden kirjaimen puolue nauttii keskimääräistä suurempaa kannatusta, niin samaa voisi olettaa myös Supon rivijäsenten keskuudessa. Joten ehkä se oikeampi kritiikin kohde olisi (taas kerran) "vastuullinen media", eikä itse Supo. Aivan kuten koko poliisilaitosta ei ehkä pitäisi arvostella vain Taposkan pohjalta.

Joppos123 kirjoitti...

Tässä on muutamia päiviä ollut uutispimennossa ja jos olisin luolanperukoilla ollut tietoinen, että jopa 20 pinnaa kansasta on "teroja" (itse mukaanlukien) niin olisin niitä nuolia piirrellyt kartalle ihan eri asentoon.
Lohduttavaa lienee se, että kollegat ovat myös kuunatseja.
Porukka ympärillä nuorenee mutta oman havaintoni mukaan asenteet kovenee,itse alan edustajaa jo pikkuisen pehmoa kriittisyyttä kun vertaa nuorison asenteisiin ja vitutuksen määrään.
Ei punaviherkoppeloilla uuden sukupolven kanssa ainakaan helpompaa tule olemaan, se sukupolvi ei pelkää sanoa mielipidettään meni virka tai ei.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Trilisserille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Ja nehän ovat ne konttialukset ihan hemmetin isoja kippoja.

Trilisser: Jutussa olisi pitänyt lukea – niin kuin yleensä kirjoitan – että ”uutisen mukaan”. Toisaalta Supolta ei ole tullut minkäänlaista korjausta. Ja mitä varmimmin rivipoliisien keskuudessa vihervasemmistolaisuus ei ole kovin suosittua.

Joppos123: Täytyy nostaa lätsää nuoremmalle sukupolvelle. Sillä on pirun paljon korjattavaa.

KLS kirjoitti...

Kirjoitit: ”Minulla on tuo ruotsi vähän ruostunut mutta selväksi tuli että kansankoti on kusessa."

Tässä suomennos nimimerkin "Oi aikoja oi tapoja" kopioimasta, kaveriltaan saamastaan ruotsinkielisestä viestistä:

”Yhä useammat ystävistämme jättävät Ruotsin, ja se tekee kipeää sydämessä. Kenties ei koskaan enää nähdä.
Eilen kaksi vanhempieni parhaista ystävistä kertoi, että heille on myönnetty lupa muuttaa Uuteen-Seelantiin. Molemmat ovat erikoislääkäreitä. He sanovat, että he jättävät Ruotsin, koska heistä tuntuu siltä, ettei heidän lapsillaan enää ole tulevaisuutta siellä.
Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun tuntemamme ihmiset jättävät Ruotsin. Viimeisten kahden vuoden aikana meillä on ollut ystäviä, jotka ovat muuttaneet muun muassa Brasiliaan, Sveitsiin, USA:han ja Australiaan. Muutamat korkeasti koulutettuja. Ja monet muut ovat alkaneet vakavissaan selvittää mahdollisuuksia muuttaa. Kukaan idioottikaan ei halua tehdä kovaa työtä ja maksaa maailman korkeimpia veroja todetakseen sitten, että joutuu kuolemaan odottaessaan leikkausta, kerjäämään lääkärin vastaanottoaikoja ja maksamaan rikollisten ja kymmenientuhansien sellaisten aikuisten miesten ylläpidosta, joilla ei ole tarvetta turvapaikkaan.
Ei tarvitse olla Einstein ymmärtääkseen, että Ruotsilla ja sen väestöllä ei ole valoisaa tulevaisuutta. Ruotsista tulee parhaassakin tapauksessa ja hyvällä onnella minkä tahansa Lähi-idän maan kaltainen, missä kaikilla korkeasti koulutetuilla on yksi pyrkimys yli muiden: muuttaa maasta.
Niinpä on täysin uskomatonta, että enemmistö ruotsalaisista ei ole käsittänyt, mikä odottaa heitä ja heidän lapsiaan.
Niin kuin isäni sanoi: niin surullista ja turhauttavaa, että on pakko todistaa lopun alkua yhdelle maailman hienoimmista ja menestyneimmistä maista, yhdelle maailman hyvätapaisimmista ja vieraanvaraisimmista kansoista, joka joutui johtajiensa taholta pahimman ajateltavissa olevan petoksen uhriksi. Sen todistaminen, kuinka Ruotsi uppoaa pala palalta, jättiläismäisen hieno ja kaunis Titanic, jolla on kelvoton kapteeni, joka ”ei näe, mitä on tulossa”, ja joka pian jää historiaan.”

Joppos123 kirjoitti...

Ruotsi oli vielä -70 luvun puolessa välissä eräänlainen maahanmuuttajien Eldorado. Tekevälle löytyi töitä niin paljon kuin vaan halusi tehdä.
Itse muutin vanhempieni mukana Västeråsiin vuonna -75.
Suurin työllistäjä oli siihen aikaan Asean tehdas. Vanhemmat painoivat kahta vuoroa jotta oli varaa ostaa se Volvo ja käydä kesälomilla kotipuolessa sitä esittelemässä. Ei se ilmaiseksi tullut.
Kakaroille se ympäristö oli turvallinen. Oli nuorisoklupia ja uimahallia missä nuoriso-ohjaajat vahtivat ettei me rämäpäät telottu itseämme.
Sama nuorisoklupi tarjosi myös erillaisia kerhoja.
Itse kuuluin muistaakseni ainakin kolmeen eri kerhoon.
1. Leipurikerho. Sitä veti yhden Italiaisen kaverin isä. Leivottiin jokainen lauantai sämpylöitä klo 5 alkaen ja toimitettiin ne tilaajille eli käytännössä asuinalueen koko porukalle. Rahat säästettiin joka vuotiseen kalastuskerhon kesäreissuun.
2. Kalastuskerho. Meitä oli aktiiveja joku 10. Tehtiin leipurikerhon tuotoilla kalstusreissuja esimerkiksi Taalainmaan taimenvesille. Polkupyörillä mentiin ja peräkärrit fillareihin rakennettiin itse, vaihtelevalla menestyksellä.
Osa peräkärryistä potkittiin kiukuspäissään lepikkoon kun olivat raskaita kiskoa. Tarakalla rinkka meni helpoiten.
3. Elektroniikkakerho. Yhden kaverin faija oli varttihullu radioamatööri ja opetti meidät rakentamaan radioita sun muuta tarpeellista tavaraa. Tämä porukka oli Islannista ja sen heebon puheista ei saanut juuri mitään selvää mutta melkoinen tohtori Sykerö se oli.
Niillä oli kotona yksi huone täynnä kaikenlaista radioroinaa ja hän otti yhteyksiä ympäri maailmaa, me tuojotettiin hypnoosissa sitä touhua.
Sama mies teki kotiviiniä ja pikkuisen vanhempana me junnut verotettiin sitä satsia sillointällöin mutta se on taas ihan oma tarinansa.

Nyt noille tonteille ole minulla mitään asiaa ellen mene ase kourassa. Kaikki on laitettu paskaksi ja palamaan koska välttämätön islamilainen maahanmuutto.
Västeråsista on tullut yksi koko Euroopan väkivaltaisimmista kaupungeista jossa ammuskellaan sarjatuli-aseilla kyttien koteihin.
Svedut saivat mitä tilasivat ja samaa paskaa tilaillaan nyt härmään.
Matut rokotejonojen ohi ja bileet basaareissa jatkukoon. Kantiksille uhkailuja, vittuilua ja katteettomia lupauksia.
Pääasia ettei synnytyskoneet kuole. Satun meinaan tietämään, että sommpuvalaat ovat aikalailla yliedustettuja teholla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KLS:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

KLS: Suuret kiitokset käännöksestä. Et pane varmaan pahakseni jos käytän tuota itsekin.

Joppos123: Ruotsi on kuoleva maa joka tekee kuolemastaan kyseenalaistamattoman itseisarvon. Ei oikeastaan käy edes sääliksi. Sitä saa mitä tilaa. Ja meidän nilkit painaa perässä. Suurella monikulttuurisuuskiimalla.

Joppos123 kirjoitti...

Ruotsin tie on myös Suomen tie. Väitän, että 10 vuoden päästä täälläkin paukkuu pommit harva se päivä ja ammuskelut ovat osa arkea. Se nyt vaan on osa monikulttuurista yhteiskuntaa mitä vihervasemmisto halajaa.
Jakaantunut kansa on helpompi hallita kuin yhtenäinen kansa.
Kaikki mikä pirstaloi yhtenäisyyttä on vihervasemmistolle käypää valuuttaa.
Asiasta vastuussa olevat saattavat jossain vaiheessa joutua montunreunalle ja ihan syystä.
Oma etu ensin ja samalla maan saattaminen lähes sisällissotaan on mielestäni syy aikanaan käydä maanpetosoikeudenkäyntejä joissa tuomiot jaetaan sotatilan oikeuskäytännön mukaisesti.
Väitänpä, että nyt vastuussa olevat spaissarit lähtevät karkuun mutta maailma on pieni.
Aina me saadaan ne tuomiolle jos halutaan.
Sori ääriterroristisesta kirjoituksesta.
SUPO:n kannattaisi viimeistään tässä vaiheessa miettiä kenen riveissä seisoo.
Pelttari sai virkaansa jatkoa lupaamalla jahdata kuunatseja ja vähätellä todellista uhkaa.
Mahtaakojan nukkua yönsä hyvin?

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun pääsi urputtamisen vauhtiin niin tulee lisää.
Norja meinaa kieltään tulevana kesänä lohestuksen Tenolla ja se aiheuttaa melkoisen ryntäyksen "Väylälle" eli Tornionjokeen.
Suomi teki kaikkien aikojen paskimman sopimuksen tuon Tenon suhteen.
Itse kalastelen Väylällä ja nytkin on varattuna mökki veneineen ensi kesäksi.
Norskit ovat muutoinkin aika nihkeitä myöntämään lupia omiin jokiinsa.
Siksi aika paljon porukkaa on siirtynyt Ruotsin puolelle.Kalix on hyvä. Pitää olla aika umpisurkea kalastaja jos sieltä ei saa lohta ylös.
Johtopäätös:
Norskit saavat pitää tunkkinsa.
Me mennään muualle.
Teno ei nyt muutoinkaan ole se maailman paras lohijoki.
Perkeleen kalliit luvat ja omaa venettä ei saa ilman paikallista juoppokuskia.
200 euroa päivä ja se "soutaja" juo viinat, syö eväät ja sitä saa pahimmalaan noukkia joesta.
Näin on joskus käynyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Luulenpa että veikkauksesi osuu ikävän oikeaan. Ja onhan niin että jos maa ajautuu kaaokseen niin silloin eivät vanhat lait enää vaikuta. Eikä kommenttisi ollut ääriterroristinen. Kertoipahan vaan siitä, mihin tilanne voi joskus ajautua. Eihän esmes vuonna 1978 kukaan kuvitellut että Jugoslaviassa porukat alkaavat lahtaamaan toisiaan urakalla. Ja joka tapauksessa mukavaa kalareissua sulle ensi kesänä.