maanantai 29. maaliskuuta 2021

24. EPISTOLA

Tällä kertaa en laita epistolaan kaikkea sitä mitä on kertynyt viime kertaisesta epistolasta (julkaistu lokakuussa 2020) sillä suvaitsevais-tiedostava vauhti on sen verran huikeaa että täysimittaiset epistolat tavoittelisivat Kalle Päätalon Iijoki-sarjan pituutta. Laitan tällä kertaa kyseiseltä ajalta jonkinlaisen TOP 10:n. Joku voi tuumia että tästä puuttuu jotakin ja voi myös tuumia että järjestys on väärä. Hänen mielipiteensä on ihan yhtä lailla oikea kuin minunkin. Tämän nyt vain laittoi pystyyn yksihenkinen arvostelulautakunta. Eli minä. Aloitetaan:

10. Jutta Urpilainen ja I bless the rains down in Africa

Jutta Urpilainenhan on kunnostautunut rahan lapioimisessa Kankkulan kaivoon (muistaaks kukaan tapaus Kreikan?) ja hänen olennaisinta ydinosaamista tarvittiinkin sitten hyvän huoraamisen perusteella saadussa palkkiovirassa EU-komissiossa:


Eli Afrikkaan – tuohon suurten kuviteltujen mahdollisuuksien maanosaan – tulee nimenomaan meidän eurooppalaisten synnyttää työpaikkoja. Siihen, että väestöräjähdys on maanosan suurin  ja akuutein ongelma ei Urpilainen puutu. Kas kun aihe on suvaitsevais-tiedostavaistossa tabu. Eli selkeä työnjako: Toiset yrittävät synnyttää työpaikkoja. Ja toiset synnyttävät onnistuneesti lisää afrikkalaisia. Paljon lisää afrikkalaisia. Joille tarvitaankin sitten taas lisää EU-anerahaa.

9. LGBTQTiiTyyn kravattiote yhteiskunnasta

Alati kasvava transvillitys on yhdistelmä kiimaa ja sirkusta jota tavallisenkin kansalaisen pitäisi mennä katsomaan vaikka ei yhtään kiinnostaisi. Yksi monista esimerkeistä on tapaus Tampereen Yliopistosta – no mistäs muualtakaan – jossa tietyn luentosarjan aikana muuan miesopiskelija kyseenalaisti menstruoivien miesten olemassaolon. Seurauksena oli luonnollisesti joukkorääkyminen:

- Kaikki miehet eivät ole biologisesti miehiä.

- Kaikki miehet ei ole syntymässä määritelty miehiksi.

- Onko sun mielestä asiallista laukoa transfobisia kommentteja.

- Kyseenalaistat tällä kommentilla käytännössä joidenkin miesten oikeuden itsemäärittelyyn.

- Sieltä tuli ala-aste biologiat.

- Ihanko oikeasti tällainen puhe sallitaan täällä.

- Nää biologiaöyhöttäjät ei IKINÄ ole itse lukion jälkeen opiskelleet biologiaa eikä varsinkaan kielitiedettä joka on tässä kontekstissa paljon relevantimpaa.

Niin. Biologiassa ei biologia ole relavanttia mutta kielitiede on. Vaan saipa heppu jopa näin rakentavaa palautetta:

Tampereen Yliopisto on tietysti, no, Tampereen Yliopisto eikä siltä voi muuta odottaakaan mutta mitäs eduskuntaryhmien puheenjohtajat tuumaavat asiasta? Onko niitä sukupuolia enemmän kuin kaksi vaiko ehkä ei? Ja he vastaavat:


Eli odotettavissa on jatkossakin lisääntyvä määrä LGBTQTiiTyy-sirkusta. Jonka tavallisen kansalaisen tulisi ottaa vakavasti.

8. Suomalaisen miehen asema

Eli muistutetaan oikeusmurhasta:

Helmikuussa sitten korkein oikeus ilmoitti että kyseinen kaveri ei saa valituslupaa korkeimpaan oikeuteen joten hän joutuu maksamaan vaimonsa syrjähyppelyn tuloksia siihen asti kunnes kyseinen tulos täyttää 18 vuotta. Oikeusvaltio?

7. Pekka, pälkähästä pääseminen ja sovellettu sananvapaus


Niin kuin hyvin tiedetään tulkitsi ulkoiluministerimme Pekka Haavisto lakia varsin omaperäisesti ja halusi köijätä naispuolisia ISIS-terroristeja lapsineen Suomeen. Homma piti tehdä salaa mutta reisillehän se meni ja sitten tutkittiin. Lopputulos oli ennalta selvä eli vaikka Pekka vähän niinqu rikkoi lakia niin hän on muuten niinqu oikeessa joten ei tässä mitään valtakunnanoikeutta tarvita eikä ministerinhommiakaan tartte lopettaa.

Ei ollut siis yllätys niin mutta tapaus antoi osaltaan kuvan suomalaisesta sovelletusta sananvapaudesta. Mitäs eräs näistä ISIS-naisista oli julkisesti todennut?

Somalialaissyntyinen, 31-vuotias ”Äiti Terroristina” tunnettu nainen muun muassa kertoi olevansa iloinen ja puhui hyväksyvästi amerikkalaisen toimittajan James Foleyn vuonna 2014 tapahtuneesta julmasta ja raa’asta julkisesta mestauksesta.”

Johon asiasta vastaava viranomainen Jussi Tanner toteaa:

- Somepostaus vuosia sitten ei voi olla sellainen yksittäinen peruste, jonka pohjalta jätämme lasten perusoikeudet toteuttamatta ja koko perheen leirille.

Hotellin respassa toivotaan että tuollainen armahtava ajattelutapa koskisi tavallisia suomalaisiakin eikä vain islamilaisissa kurkunleikkausporukoissa olleita. Päivi Räsänen on vieläkin löysässä hirressä ja tavallisten suomalaisten sanomisia verkossa kytätään kuin pikkulapsen silmää. Suomalaisen sanoma sana on edelleenkin pahempi rikos kuin haittamaahanmuuttajan tekemä väkivallan teko.

6. Pikkupimujen henkinen pipi ja olemattomat murhaleegiot

Huulipunahallituksemmehan sai sitten tuoreeltaan juuri sellaisen raportin kuin halusikin ja alkoi uhriutuneena väpättää alaleukaa naisvihasta. Oltiinpa ihan poikkeuksellisen vihakampanjan uhreja.

Asian tiimoilta tietysti – tutkimuksen otsikkoon vedoten – voi kysyä että kuinka ihmeessä vallankäyttäjät voivat joutua tavallisten ihmisten vallan väärinkäytön kohteeksi? Noin muutenhan tässä noudatettiin oikeastaan vain tuttua kaavaa:

1. Huulipunahallituksemme tekee utopististen pakkomielteittensä ohjaamana toinen toistaan järjettömämpiä päätöksiä.

2. Päätökset saavat aikaan kyistä arvostelua.

3. Arvostelut dumpataan samantien naisvihana joten hallituksen järjettömät päätökset eivät ole ongelma vaan ongelma on se, että niitä arvostellaan. Järjettömät päätökset jatkuvat edelleen.

Koska pimperohallituksemme uhriutuu kovin mielellään niin muistutetaan talvisesta tapahtumasta joka on hieman sukua tälle tuoreimmalle. Ensiksihän tuli hurjia uutisia joiden mukaan äärioikeistolainen falangi suorastaan suunnittelee sisäministeriö Ohisalon ja valtakunnansyyttäjä Toiviaisen lahtaamista. Ja asiastahan pantiin alaleuka väpättämään aina pääministerinnaa myöten:


Tosin eihän sitä uhriutumisekstaasia kestänyt kuin 18 minuttia kunnes…

Epäilemättä sisäministeriössä karjuttiin käytävillä että etsikää ny perkele edes vähän lihaa luitten ympärille tuohon juttuun. No, etsiväthän ne, mutta…

Mutta epäilemättä samanlaisia episodeja tulee jatkossakin. Onhan se paljon mainostettu äärioikeisto löydettävä. Jos ei löydetä, niin sitten se on keksittävä. Ja siinä touhussa käsitys äärioikeistosta levenee ja laajenee päivä päivältä. Äärioikeistoahan ovat kaikki, jotka eivät allekirjoita utopistihallituksen utopistisia haaveita. Ja utopistihallitus aikoo hiljentää utopianvastaiset mielipiteet josta taas kertoo tuore uutinen:

Ilmianto-organisaatio? Mitenkä tulee toi DDR niin elävästi mieleen?

5. Sovellettu tasa-arvo lain edessä ts. naiset ovat tasa-arvoisempia kuin miehet

Tämän vuoden helmikuussa tuli sitten rahvaan tietoon siitä että hallitus valmistelee lakia jolla sukupuolet asetetaan eriarvoiseen asemaan. Eli:

Hallitus on valmistellut rikoslain muutosesityksen, jonka mukaan rangaistusta voidaan koventaa, jos teko johtuu rikoksen uhrin sukupuolesta, kertoo tiedote.

Valtioneuvoston tiedotteen mukaan esitys on luotu, sillä useat selvitykset ovat osoittaneet, että erityisesti julkisuudessa työskenteleviin naisiin kohdistuu heidän sukupuoleensa kohdistuvaa vihaa ja seksuaalissävytteistä vihapuhetta.

Jälleen kerran pyritään perustelemaan suunniteltavaa lakia jollain, jota ei ole laissa. Lisäksi peruste on mielenkiintoinen sillä kuinka määritellään viha ja vihapuhe? Perusteissa ei mainita ensimmäistäkään väkivallan tekoa eikä edes sellaisen suunnittelemista. Tätä lakiesitystä osattiin odottaa jo vuodesta 2017 saakka. Jaa miksikö? No siksi:

Jep. Paineitaan purkavat vitunvirkkaajat pitävät Suomessa nykyisin hallitusvaltaa. Hotellin respasta esitetään vielä kysymys. Jos se  laki tulee voimaan. Eli: Raiskaushan se varsinkin on sukupuoleen kohdistuva rikos. Kai raiskaajia sitten rankaistaan ankarimman jälkeen? Ja koskeehan se myös etnisesti edistyksellisiä raiskaajia, joukkoraiskaajia ja alaikäisten raiskaajia? Ja jos ei koske, niin millä perusteella?

4. Valtamedian henkilökultti ja antihenkilökultti

Mitä tarvitaan, että saadaan valtamediassa erehtymättömän jumalattaren asema? Vastaus: ei tarvitse olla muuta kuin nuori ja nainen:

Kyseisen nuoren naisen johtama hallitus on ilmastopakkomielteessään tuhoamassa Suomen talouden mutta valtamedia ei siitä sannakiimassaan välitä. Samoin hallituksen koronaepidemiaan omaksuma ”arvotaan päivän toimenpide” on valtamedialle johdonmukaisuutta ja jämäkkyyttä. Osaahan pääministerimme sentään lukea sujuvasti paperista.

Yhtä lailla vastenmielistä on ollut suomalaisen valtamedian Donald Trumpia vastaan käymä avoin sota joka jatkuu vieläkin vaikka Yhdysvalloilla on jo uusi presidentti. Valtaosa toimittajista on tietysti toiminut asian suhteen papukaijoina jotka vihaavat Trumpia koska Trumpia vihaavat muutkin joten Trumpia täytyy vihata. Se fiksumpi osa pelkää että Trump-ilmiö saattaa omassa muodossaan tapahtua Suomessakin joten sellainen kannattaa demonisoida jo etukäteen.

3. EU-tukipaketti ja nöyrä Suomen maakunta

Muistutetaan tästä uudesta vihervasemmistolaisesta matematiikasta. Eli: kun Suomi joutuu pulittamaan toisille 6,6 miljardia josta sillä on oikeus/velvollisuus törsätä pieni osa itse niin Suomi on tienannut huomattavan summan rahaa. Kysehän on siis EU:n ns. koronatukipaketista  jossa tosiasiassa laitetaan muutama säkillinen betonia lisää liittovaltion sokkeliin. Tai ei se mikään liittovaltio ole vaan utopistien johtama keskusjohtoinen komentovaltio. Ja mitenkäs sen ”tienaamisen” kanssa sitten menikään?

Ja mitäs asiaan tuumasi meidän kaksoisplusihaillen arvostama Tytti Tuppurainen?

Hotellin respassa mietitään että koskahan nämä ”isänmaan ystävät” alkavat nimittää EU:n vastustajia separatistisiksi maanpettureiksi? Tästä Suomen ”tienaamasta” rahasta sitten miljardi törsätään ns. vihreään siirtymään mutta siitä kohdassa kaksi.

2. Hallituksen viherkiima

Vihervasemmistolainen hallituksensa tekee parhaansa että Suomen elinkeinoelämä saadaan rapautettua pakkomielteeksi muuttuneen hiilijalanjäljettömyyden nimissä. Kerrataan hieman hallituksen tähän astisia saavutuksia:

-  Jatkuvat polttoaineiden hinnankorotukset joita hallitus on luvannut vielä lisää. Vaikutus sekä logistiikalle että suurempien kaupunkien ulkopuolella asuville ihmisille tuhoisa.

- Öljylämmityksen laittaminen lahtipenkkiin:

Erityisesti tämä pakkomielteen sanelema ratkaisu tietää taloudellista katastrofia suurelle määrälle eläkeläisiä mutta saahan se aikaan vihervasemmistolaista hyvää mieltä ja muullahan ei pahemmin ole väliäkään.

- Sähköautokiima maassa jonka sijaintia maapallolla ei hallitus ole hoksannut katsoa karttapallolta. Kyseiseen kiimaan ei riitä pelkkä komentaminen vaan kannustimena tarjotaan veronmaksajien rahoja:

Eli Suomeen pitää saada lisää sähköautoja koska Suomeen pitää saada lisää sähköautoja ja siitä tulee jälleen hyvä vihervasemmistolainen mieli eikä pakkomielteestä päästä eroon. Hotellin respassa eletään insinööritodellisuudessa ja kysytään taas kertaalleen:

a) Missä ne ladataan?

b) Millä ne ladataan kun vain toivioenergia on sallittu?

ja

c) Ihanko tosissaan – kun Suomessa auton keskihinta on alle neljä tonnia – Mikkonen luulee että ihmiset alkavat urakalla ostaa kymppitonnien sähköautoja pelkästään vihervasemmistolaisen ilmastohysterian nimissä?

Jatketaan saavutuksilla:

- Suunnitellut ruuhkamaksut jotka Helsinkiin autoilevalle ulkopaikkakuntalaiselle olisi 500 - 1 000 euroa vuodessa.

- Ja – toistaiseksi – pisteenä i:n päälle tämä EU-törsäyksestä varattu miljardin euron ”valtava harppaus”:

Hallitus on niin viherkiimassa että pääministerinna Sanna Marin mainosti Nesteen päätöstä perustaa biopolttoainelaitos Porvoon sijasta Rotterdamiin siten että se on osa hallituksen kovasti mainostamaa vihreää siirtymää ja sitä on syytä tukea. Mutta miettikääpäs: Kyseisen hallituksen toimet on suunniteltu huomattavasti kauemmas kuin vuoteen 2023 jolloin on seuraavat vaalit. Tuo pakkomielteen riivaama porukka näyttää uskovan että se on vallassa jatkossakin.

Kaikesta huolimatta hallituksen viherkiima ei päässyt sijalle yksi, vaan siihen pääsee:

1. Vihervasemmistolainen väestönvaihtokiima

Tämähän on jatkunut jo iät ajat mutta katsotaan viimeisimpiä saavutuksia / vaatimuksia joita on jarruttanut lähinnä korona. Syksyllähän vihreät pudotti jassosta keskustan vaatimalla ei-ihan-vähää:

Sehän ei riitä että täytyy saada uusia työperäisiä (lue: elätettäviä kehitysmaalaisia) vaan eihän maassa laittomasti oleskeleviakaan saa karkoittaa:

Ja eihän tämäkään riittänyt:

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) sanoo perjantaina julkaisemassaan blogikirjoituksessaan, että ilman oleskelulupaa eli laittomasti maassa oleville rakennettava palomuuri helpottaisi asiointia viranomaisten kanssa.

– Monet eri tahot ovat jo vuosia pitäneet esillä palomuurin tarpeellisuutta. Palomuuri tarkoittaa tässä tapauksessa menettelyjä, joiden avulla oleskeluluvaton voi asioida viranomaisten luona ilman pelkoa välittömästä palauttamisesta, Ohisalo kirjoittaa.

Miksi juuri tämä viherkiiman muoto tuli sijalle yksi? Vastaus: Täysin järjettömästäkin taloudenpidosta voidaan selvitä kovalla työllä ja uudella rakentamisella. Mutta väestörakenteen etninen, kulttuurillinen ja uskonnollinen muuttaminen ei korjaudukaan niin helpolla. Maailmassa on yllin kyllin esimerkkejä kyseisen tyyppisistä valtioista ja hyvin monen yhteinen piirre on jonkin asteinen sisällissota. Epäilemättä vihervasemmistolaiset eivät pakkomielteensä vallassa sellaista suoraan halua koska eivät tunnu tajuavan pakkomielteensä hintaa ja seurauksia mutta jo tähän mennessä tapahtuneesta suomalaisiin kohdistetusta tuontiväkivallasta tuo lauma on vastuussa.

Epäilemättä nämä epistolat jatkuvat tulevaisuudessakin. Valitettavasti.


47 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ministeri Mikkonen laakaisi ilmoille, olikohan Sannikan haastattelussa, että eteläeuroopan maat tarvitsevat meidän tukea koska eivät kilpaile meidän kanssamme "markkinoilla". Voi hyvä jyssäys sentään. Missä tynnyrissä on tyttö kasvanut? Vissiin vihreässä niin kuin monet muut nykyisin.

Tämänkin tukipaketin saajia ovat saksalaiset ja ranskalaiset pankit jotka ovat noita maita lainoittaneet valtavilla summilla. Rahat tuskin käyvät edes kääntymässä avunsaajamaissa, vaan käy niin kuin Kreikassa. Vanhat velat maksetaan pois ja uudet lisääntyvät. Paitsi itäeuroopassa. Ne maat ostetaan mukaan. Ja sitten tarvitaankin uusia "tukipaketteja" jnejne. Varmaan kokeillaan kuinka hulluja ehdotuksia jäsenmaat vielä hyväksyvät. Tämä "tukipaketti" alkaa olla jo parodiahorisontin tuolla puolen. Euroopan unionissa pärjäävät maat jotka ottavat velkaa niin että ranteita pakottaa ja jättävät velat toisten maksettavaksi. Politikot voivat luvata avunsaajamaissa kansalla kaikkea hyvää.

Samassa haastattelussa otettiin esille myös pari Suomen vaatimatonta ongelmaa. Asumisen ja elämisen kalleus. Ovathan nuo, kohtuuhintainen asuminen ja köyhyyden "puolittaminen", olleet kaikkien hallitusten ohjelmissa niin kauan kuin muistan, kymmeniä vuosia. Mutta käy niin kuin politiikassa aina käy, päinvastoin kun sanotaan.

Nimetön kirjoitti...

Lisätään epistolaan Valtiontalouden tarkastusvirasto ja Tytti Yli-Viikari. Aikamoinen viikari. Valtiontaloutta valvova viranomainen, mutta on itse elänyt pellossa. Sanotaan kansan luottamuksen rapautuvan. Voiko se enää enempää rapautua.

Lähtö virasta lienee jo selvä, mutta kiinnostaa saako Tytti kuinka nopeasti uuden "työn". Tuskin hän joutuu työvoimaviranomaisten aktivointiin ja ilmaiseen työharjoitteluun. Tätä sanotaan rakenteelliseksi korruptioksi jossa Suomi on maailman johtavia maita. Hyväveli -sisko järjestää kaverille tuloja. Kolmas osapuoli maksaa. Usein tietämättään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Vihreä tynnyri on oikein osuva vertaus. Ja tämän ns. tukipaketin tehtävä on mainitsemasi lisäksi sitoa maita aina tiiviimmin liittovaltioon. Eli siis keskusjohtoiseen utopistien johtamaan valtioon. Ja juu, eihän suomalaisten asumisen ja elämisen kalleuteen voida keskittyä kun tässähän on ensiksi muu maailma pelastettavana.

Ano2: Tapauksen myötähän suomen kieli on rikastunut. ”viikaroinnin” lisäksi on tullut ”yli-viikarointi”. Käsittääkseni Yli-Viikari on vihreä joten eiköhän hänelle sopiva suojatyöpaikka löydy.

Nimetön kirjoitti...

Tämä on kuin pahaa unta näkisi eikä ikinä heräisi.

Qroquius Kad kirjoitti...

Vihervasemmistolaiset tekevät tätä kaikkea täysin tietoisina sen seurauksista. Se on sitä, mitä he haluavat:
kaaosta, hävitystä, tuhoa ja anarkiaa. He vain vaikea-asteisessa narsismissaan kokevat itse olevansa sen kaiken yläpuolella.

Tätä on haluttu ja tätä on saatu ja saadaan. Tämä hallitus jatkaa keväällä 2023 täysin vaaleista riipumatta, koska suurin osa kansasta haluaa näin olevan ja äänestää siksi vihervasemmiston valtaan.

Kansalla on niin hyvät hallitsijat, kuin se ansaitsee. Koska olemme valinneet tällaiset hallitsijat, syökäämme soppamme, maatkaamme kuten olemme pedanneet ja tuhoutukaamme, jos meistä ei kerran tämän parempaan ole.

J. Jörgensen kirjoitti...

Viitaten tuohon tokavika kappaleeseen, jos nämä viherääliöt ihan totta sisällissotaa haluavat, tai eivät vain oikeasti ymmärrä mitä ovat tekemässä, niin ...tana saamansa pitää! "Pohja se on miunkii säkis" ärjäisi Lammiolle Rokan Antti, ja meitä Antteja on yhä enemmän tässä maassa.

Nimetön kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Ehkä se tosiaan menikin niin, että se maya-intiaanien ennustus maailmanlopusta, tulkinnoista riippumatta, toteutui, koska 2012 meno meni yhtäkkiä tällaiseksi.

Mutta niinhän tuo Conan barbaarin luoja Robert E. Howard totesi, että ihmiskunnan ainoa luonnollinen olotila on barbaria ja barbarismi, ja nyt mennään siihen suuntaan kovaa vauhtia. Kultit korvaavat järjen.

Yst. terv. Ano Nyymi

Nimetön kirjoitti...

Olipa taas melkonen lista! Ykälle näistä iso kiitos, vaikka lukeminen ei päivää pelasta, vaan nostaa sitä kuuluisaa v-käyrää. Jos tämä kooste esitettäisiin vuosikausia ulkomailla asuneelle suomalaiselle ja kotimaan asioita seuraamattomalle, hän takuulla jäisi sinne missä onkin, eikä ikinä palaisi takaisin. Ei auttaisi vakuuttelu, että tutkimuksen mukaan täällä asuu maailman onnellisin kansa!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille, J. Jörgensenille, Ano Nyymille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Jep. Vihervasemmistolaisen paratiisi on tavallisen ihmisen painajainen.

Qroquius Kad: Tästä on puhuttu ennenkin. Itse näen, että eivät ne kaaosta halua. Ovatpahan vain hyväuskoisia typeriä sinisilmäisiä laumasieluja. Heidän narsismistaan olen kyllä pitkälti samaa mieltä. Suomalaisten itäsaksalaiseen äänestyskäyttäytymiseen pidän yhtenä pääsyyllisenä valtamediaa. Suurin osa ihmisistä kun seuraa vain sitä. Mutta toisaalta, suuri osa ihmisistä on luonteeltaan sosialisteja. Heille se käy, koska se vapauttaa ihmisen vastuusta, yrittämisestä ja ajattelusta.

J. Jörgensen: Kyrpiintymisen määrä on kyllä kasvussa mutta se porukka joka niitä sisällissotia aloittaa on nimenomaan islamilaiset. Mutta kyllä ihmisellä pitää olla oikeus puolustaa itseään.

Ano Nyymi: Ehkä jokainen kulttuuri aikanaan rappeutuu ja sitten tuhoutuu. Länsimaisessa kulttuurissa on ikävän paljon Rooman rappion piirteitä.

Rouva Ano: Ja ajattelepa jos tämä lista oltaisiin näytetty jollekin tavalliselle vuoden 1974 suomalaiselle.

Pate kirjoitti...

Tuli mieleen, että kun kaveri joutuu maksamaan elareita muijansa tavaran levittelyn johdosta/tuloksena, onko tässä nyt joku ns ennakkotspaus? Eli voiko ämmät tuosta noin vaan laittaa esim puolisonsa maksamaan vaikkapa mullahin kersan? Tosin muistaakseni joku tälläinen tapaus taisi jossain ollakkin. Ja sitten tuo että naisen sana riittää. Ollaan vaarallisella tiellä. Miesten näkökulmasta. Lyön vetoa, että esim huoltajuuskiistoissa tuota käytetään entistä enemmän hyödyksi. Äidin eduksi. Vaikka olis mikä sekopää. Ja tuo että vuosien takaiset nettikommentit eivät saa vaikuttaa. Ai jaa. Kuinkahan moni mies menetti työpaikkansa siinä helvetin metoo sekoilussa. Aika moni väitän. Vyosien takaisista kommenteistaan. Lainaan tähän obelixia. Hulluja nuo vihervassurit. Toktoktok.

Nimetön kirjoitti...

Laittakaapas arvon kanssataistelijat youtubesta sellainen kanava kuin Leveli seurantaan.
Kaikkea ei tarvitse katsoa, eikä kaikesta olla samaa mieltä vaan kyllä vanhan sydäntä oikein lämmittää kun seuraa poikien sunnuntai-lähetyksiä ja huomaa kuinka herääminen aiheuttaa -tutusta näemmä muissakin kuin vain meikäläisessä.


-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Kaikki länsimaat tuntuvat olevan samassa tilanteessa, kukin omalla tavallaan... jonkinsortin vasemmisto tekee tuhojansa...
Luen parhaillani iltaisin Herodotuksen (484-425 Ekr.) Kirjoittamaa historian kirjasarjaa 1-5... hän kuvailee lukuisien muinaiskulttuurien nousuja, elämää ja tuhoja... jotenkin vain mieleen hiipii ajatus, että nyt on meidän länsimaisten vuoro hiipua...
-Raksaäijä-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle, Taisteluvälineupseerille ja Raksaäijälle & kiitos kommenteistanne.

Pate: En tiedä onko suunniteltu ennakkotapaukseksi. Virallinen syyhän oli että kaveri myöhästyi hakemuksessaan mutta pitäisihän ilmiselvässä asiassa koneiston joustaa. Yleensä ottaen huoltajuuskysymyksissä miehet ovat naisvaltaisella sosiaalialalla aina heikommassa asemassa.

Tvälups: Kiitos vinkistä.

Raksaäijä: Tällaiset ajatukset tulevat väkisinkin mieleen.

KKi kirjoitti...

"
jotenkin vain mieleen hiipii ajatus, että nyt on meidän länsimaisten vuoro hiipua...
"
Näinpä kylläkin ja tahti kiihtyy. Muistellaanpa -50/-60 lukujen optimismia. Verrataan siihen lännen itsensäruoskimiseen missä ollaan nyt.

Kehitystä voi tuskin enää pysäyttää ja edessä on uusi kierros. Vajoaminen keskiaikaan ja sitten hidas nousu jälleen sivilisaatioiksi.

Toi huvittaa toi valtion sähköautolaina. Autoihin saa jo nyt kaikenlaisia rahoituksia. Se vaan, että ketä huvittaa maksaa jotain 500€/kk jostain pilakinneristä.

Tavan kansa ajaa polttokoneella vielä silloinkin kun sähköautohumpuukille nauretaan.
Ovat varakkaiden ja tiedostavien leluja nyt ja tulevaisuudessa.

Nimetön kirjoitti...

Epistolan jatkeeksi menee kyllä heittämällä tämä VTV:n johtajattaren touhuilu!

https://www.talouselama.fi/uutiset/vtvn-tytti-yli-viikarin-uran-dokumentoinnissa-puutteita-valtionvarainministeriossa-ei-voitu-todentaa-yli-viikarin-tutkintoja-mutta-vtv-toimitti-opintotiedot/2daf8f57-1696-4c25-9d8d-bfee963f8a4d?ref=iltalehti:5f4a&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_talouselama_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

"Oman ilmoituksensa mukaan Yli-Viikarilla on kolme ylempää korkeakoulututkintoa Euroopan huippuyliopistoista.

Viiden vuoden sisällä hän on suorittanut maisteritutkinnot Sorbonnen yliopistossa (1997), College of Europessa (1999) sekä l´ENA:ssa (École nationale d'administration, 2001).

Saavutus on kova kenelle tahansa, sillä pelkästään ENA:n opinahjosta tulevat kaikki Ranskan valtionhallinnon keskeisimmät virkamiehet.

Näistä tutkinnoista ei löydy dokumentteja valtiovarainministeriöstä, josta Yli-Viikarin nykyinen virkamiesura näyttää saaneen alkunsa.

Suomesta Yli-Viikarilla on VTV:n sivuilla olevan ansioluettelon mukaan johtamistaidon kurssitodistus Aalto-yliopistosta vuodelta 2015."

Nykyinen oikeuskanisteri T Pöysti on näemmä edistänyt tämän syöttilään uraa ihan huolella ja kysymys kuuluu, että milläköhän ansioilla..?


Pukit kaalimaan vartijoina.

-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Terve Ykä ja muut. Listassa mainittu isyysoikeusmurha on varoittava tapaus: selkeästi on naisilla olemassa kannustin hyppiä vieraissa, ja maksattaa viattomalla mukulan elatus. Siinä voittavat sekä äiti, että vieras mies ja näiden yhteinen jälkikasvu. Mikäänhän ei varmaan estä muuttamasta yhteenkään myöhemmin, yksi onnellinen perhe sitten ja rahaa tulee tekemättä mitään.

Nimetön kirjoitti...

Eikös sillä yli-viikarilla ole jo suojatyöpaikka? Joku halosen hommaama jonkun ison taidejutun pomona? Muistelen juuri äskettäine lukeneeni semmoista. Ja paksteessa tarkastajan virka nykyisessä työpaikassa.
Huru-ukko

Nimetön kirjoitti...

Tätä afrikkakomissaaria ei ole paljon medioissa näkynyt. Hyvä siellä Brysselin bunkkerissa suunnitella, miten suomi osallistuu kovalla rahalla Afrikan rakentamiseen. Tiedä vaikka suunnittelisi jotain sataatuhatta työvoimapulan paikkaajan tuomista Suomeen, heti kun korona helpottaa. T. Oloneuvos

Nimetön kirjoitti...

Imettelen että kaikenlaisia vakavia rikostuomioitakin on ainakin maailmalla annettu ja kumottu dna-todisteiden perusteella. Jokin isyystutkimus on on selvyydessään niihin verrattuna ihan eri luokkaa. Silti ei voida kumota väärää päätöstä, miksi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle, Huru-ukolle, Oloneuvokselle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Se uusi kierros vaikuttaa valitettavan mahdolliselta. Olen muuten siinä käsityksessä että aika moni sähköauton ostanut on palannut takaisin polttomoottoriautoon. Se sähköauto kun ei näillä leveysasteilla vaan kerta kaikkiaan toimi.

Tvälups: Ja kuinkahan paljon tällaisia akateemisia suojatyöläisiä virkakoneistostamme mahtaa löytyäkään?

Ano: Hyvin paljon mahdollista.

Huru-ukko: Tähän en osaa sanoa mitään.

Oloneuvos: Maltahan kun tämä koronahomma loppuu. Sitten on taatusti huippuosaajaa taas tulossa vielä entistä enemmän.

Ano2: Helvetin hyvä kysymys. Koneisto vetosi muotoseikkoihin.

Nimetön kirjoitti...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007888867.html

Ikävä homma, no, moran mainitaan olleen hallussa julkisella paikalla. Siitä voi tehdä johtopäätöksiä siitä mitä porukkaa edustava.

Nimetön kirjoitti...

Suomalaisen miehen asema

Hemmo käytti väärää kanavaa asiansa hoitoon. Pitää haastaa huorannut vaimo ja huoripukki rakastaja petoksesta syytettynä oikeuteen. Vaatia rangaistusta ja korvauksia.

Homo-pekka ja luikurin jenkka

No, onneksi pekan poliittinen ura on ohi, vielä kun saisimme suojatyöpaikan torpattua.

”Suomalaisen sanoma sana on edelleenkin pahempi rikos kuin haittamaahanmuuttajan tekemä väkivallan teko.” Vihapuhetta! Muuten, kun junttisuomalainen keksii, että sana on teko, niin mitäs jos siirtyykin suoran tekoihin? Sen sijaan, että Jösse – nimi vaihdettu yksityisyyden suojaamiseksi – twiittaisi ”Ton mätäsalon joutais ampua” karauttaakin statiin ja käy ampumassa rakastetun ministeri hutisalon. Niin, saakos Jösse sitten tuomion vihapuheesta? Jos jää kiinni. Asiaa sopisi mietiä nyt, etukäteen.

Pikkupimujen henkinen pipi ja olemattomat murhaleegiot

Kyllä se ääääärioikeisto on olemassa. Näkeehän sen siitäkin, että sitä ei ole löydetty. On ne vaan niin kovia hemmoja. Osaavat piilotella ja kaikkee.

Ja mariinin hallituksen arvostelu on naisvihaa. Sipilän hallituksen arvostelu oli taas miesvihaa. Eiku...

Antitrolleja ja ilmiantajia. Niin, olettekos tulleet ajatelleeksi, tätä konstiahan voi käyttää myös se hirmuisen kamala ääääääääärioikeisto. Samoin kuin cancel-kulttuuria. Sillä erotuksella, että meillä, minulla, on oikeaa valtaa canceloida vassarit ja tuotoksensa. Kapteeni laevas, Jumala daevas – ne pikkuherroja Adminin rinnalla. Sillä Admin tekee ihan mitä lystää. Muistakaas huviksenne. Kun joku MAKSAA minulle päätöksien tekemisestä, ei se joku kyseenalaista päätöksiä ihan heti. Palkattomien vinkujien vinkunoita voidaan perua, eihän se maksa mitään.

”Hallitus on valmistellut rikoslain muutosesityksen, jonka mukaan rangaistusta voidaan koventaa, jos teko johtuu rikoksen uhrin sukupuolesta, kertoo tiedote.” Mikä järki tässä on, kaikillahan on jokin sukupuoli. Taas uusi ihan randomilla käyttöön tuleva pykälä.

”Erityisesti tämä pakkomielteen sanelema ratkaisu tietää taloudellista katastrofia suurelle määrälle eläkeläisiä mutta saahan se aikaan vihervasemmistolaista hyvää mieltä ja muullahan ei pahemmin ole väliäkään.” Niinpä, kun eläke on tonnin huituvilla per kuu, niin ei tarvi olla syömättä kuin vuosi ja kahdeksan kuukautta niin on rahat turhaan remppaan kasassa. Tähän olisi muuten halpa konsti, vastukset kattilaan ja ei kun menox. Mutku se ei jostain syystä käy, ydinvoiman CO2 päästöt tai joku esteenä. Autot pitää siirtää käyttämään sähköä muttei taloja – autoja ei saada piuhan päähän, ei ainakaan tien päälle mutta talot on jo kaikki piuhan päässä.

jatkuu - kunhan jaksan näitä älyttömyyksiä perata.

Pyssymies

Qroquius Kad kirjoitti...

Yksi ja toinenkin ajattelee, että kyllä tästä noustaan vielä. Mutta ei Eurooppa ole aiemmin ollut tällaisessa tilanteessa:

https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

Tuo ei ole mikään germaanien kansainvaellus tai hunni-invaasio. Tuo on eurooppalaisen sisivtyksen lopullinen tuho.
Nyt olisivat käsillä ne viimeiset ajat, jolloin asiaan voisi vaikuttaa, vaan milläs vaikutat?

Lähitulevasuus on vielä synkempi:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1145246#p1145246

Moni fantasioi Vapaussota Kakkosesta. Miten sitä voi edes kuvitella käyvänsä tuollaisella väellä, joka seuraavien 20 vuoden kuluessa muodostaa nuoren aikuisväestömme enemistön.

Nyt meillä on edessämme se Spenglerin länsimaiden perikato.
Olemme kukoistaneet aikamme, ja nyt meitä elinkelpoisempi elämänmuoto, eli kehitysmaabarbaari syrjäyttää mmeidät ja tuhoaa kaiken.
Tulevaisuus kuuluu todennäköisimmin kiinalaisille.

Me saamme todistaa aitiopaikoilta sen tuhon, emme loppuratkaisua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Pyssymiehelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Mites se meni se sanonta? Moraali on hallussa. Ainakin neljä ensimmäistä kirjainta siitä.

Pyssymies:

Kusetetusta sällistä: Se vaan on se oikeuden käyminen tavan sällille niin kallista että kuka uskaltaa ottaa riskin?

Homo-Pekasta: En muuten usko, että Pekan ura on ohi. Ellei seuraavissa eduskuntavaaleissa tapahdu ihmeitä. Kas kun Pekka on maskotti.

Junttisuomalaisen teosta: Jossain vaiheessa se on mahdollista. Miehellä, jolla ei ole enää mitään menetettävää.

Äärioikeistosta: Olemassa on. Niin kuin ne demonit aikanaan. Vaikkei niitä kukaan nähnytkään.

Antitrolleista: Mulla tulee huomenna siitä postaus.

Sukupuolikovennuksesta: Ei koske VHM:ää.

Vastuksista kattilaan: Ei hyvä ratkaisu. Nostaa sähkölaskua ihan helvetisti.

Qroquius Kad: Mikään maanosa ei ole ollut koskaan ennen tällaisessa tilanteessa. Ei milloinkaan. Aikanaan maahanmuuttajat tulivat töihin koska töitä oli tarjolla. Nyt ne tulevat elätettäviksi koska elatusta on tarjolla.

Murhainfon jutusta: Heppu totesi: ” Joukossa on erityistä tukea tarvitsevia lapsia”. Ei. Joukossa on erityistä kuria tarvitsevia lapsia.

Tulee vielä muistaa että se kehitysmaabarbaari tarvitsee länsimaisen yhteiskunnan elääkseen. Itse se ei pysty pitämään minkäänlaista yhteiskuntaa yllä.

Professori kirjoitti...

Olipa masentava lista. Mutta valitettavasti sitä eivät tainneet lukea ne, joille sen lukemisesta ja etenkin luetun ymmärtämisestä olisi ollut hyötyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Professori. Valitettavasti olet oikeassa. Ja jos ne lukevat, niin ne eivät ymmärrä että mikä ongelma tässä oikein on. Asiathan menevät juuri niin kuin vihervasemmistolainen haluaa.

Nimetön kirjoitti...

Yli-Viikari pisti eläköityvän virkamiehen kotiin täydellä palkalla ilman työvelvoitetta. Siinä johtamisen mallia. Toivotaan että syy selviää ja tulee julkiseksi tutkinnan myötä.

Nimetön kirjoitti...

Tämä Yli-Viikari se vasta on mielenkiintoinebn tapaus! Piti ihan googlettaa. Hänellä on maisterintutkinto Sorbonnesta käsittäen estetiikan ja taideaineet sekä sisältäen maininnan, että hallitsee kulttuuriprojektien laatimisen ja toimeenpanon. ENA:sta on kaksi tutkintoa eurooppalaisen politiikan ja hallinnon saralta. Ne eivät ole varsinaisia yliopistollisia loppututkintoja, mutta arvostettuja täydennyskoulutuksia. Arvostus on kyllä tullut selväksi: EU-avustaja 2005, VTV:n controller-toimintojen lainsäädäntöasiantuntija 2006, tarkastusviraston johdon asiantuntija 2007, ylijohtaja ja nyt pääjohtaja. Kahteen viimeisimpään virkaan valittu ilman julkista hakua. Sopii näin ylivertaisen virkanaisen lennellä veronmaksajien piikkiin ympäri maailmaa vaikutteita saamassa, tarjoamassa isännille kosteita lounaita ja ostaa kauneussalongin palveluksia. Jossakin lienee koira haudattuna, ja ainakin pukki on kaalimaan vartijana vai olisiko se tässä tapauksessa kuttu?

Pauli Vahtera kirjoitti jo 25.11.2020 blogin ”Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) - Pukki kaalimaan vartijana”. Kannattaa lukea, jos ei pelkää verenpaineen nousua.

Mielenkiintoista on myös Vallilan tapon/murhan oikeudenkäynnin käänteet, kun 14-vuotias osoittautuikin ainakin 16-vuotiaaksi. Onko Suomi jo kehitysmaa, jossa syntymäaika tarpeen tullen tempaistaan stetsonista ja siihen kaikkien tulee uskoa? Onneksi poliisi ei uskonut.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Eikös kyseinen Yli-Viikari itsekin ollut töissä palkalla ilman työvelvoitetta?

Rouva Ano: Kuinka monta samanlaista virkamie… totanoin henkilöä löytyy koneistostamme? Mitä tulee tuohon ikähommaan niin vihervasemmistolaisemmehan vastustivat iän selvittämistä jo useita vuosia sitten. Ei ollut kuulemma ihmisoikeuksien mukaista.

veejii kirjoitti...

Tervehdys kaikille.

Toivottavasti hallitus sähköautokiimassaan ei heti keksi että esimerkin vuoksi vaihdetaas ensin poliisiautot sähköautoihin. Seuraavaksi vuoron saavat palo- ja pelastuskalusto ynnä puolustusvoimien autot. Sähkötankkia ei vielä liene kukaan suunnitellut. Ja mistä sitten sähkö? No, ostetaan sitä tuolta itärajan takaa kun edullisesti myyvät.

Mutta vakavemmaksi veti mielen eilinen IL:n artikkeli: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3d8baa91-4666-4878-a727-c68519231cbc

DDR, here we come!

KKi kirjoitti...

"
Tulee vielä muistaa että se kehitysmaabarbaari tarvitsee länsimaisen yhteiskunnan elääkseen. Itse se ei pysty pitämään minkäänlaista yhteiskuntaa yllä.
"
Tuota kun se kehitysmaabarbaari ei ymmärrä asiaa, eikä sen käsityskyky riitä hahmottamaan tulevaisuutta päivää pidemmälle. Kas kun kolmivuotias aikuisen ruumiissa ja euroopan kokoinen ego.

Juuri siksi yhtesikunta romahtaa. Neekereistä ei ole yhteiskuntaa ylläpitämään. Valkoiset taasen hiipuu hiljaa pois, ihan omasta tahdostaan.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kondomien ostamisen jälkeen parhain sioitukseni: https://www.dna-tester.fi/fi :D

Nimetön kirjoitti...

Iltasanomien Yli-Viikarin ja Pöystin suhdetta valottavassa jutussa VTV:n henkilökunta pelkää, että Yli-Viikari jää edelleen taloon, koska hänellä on pakasteessa ylijohtajan virka. Heinäluoma puolustaa, että viittä hakijaa haastateltiin Yli-Viikari oli paras. Kysymys kuuluukin millaisia tumpeloita ne neljä muuta olivat? Ja ketä he olivat?
Ja millainen oli entisen johtajan Pöystin ja Yli-Viikarin suhde? Oliko se "vain" esimies - alainen, vai jotain josta ei kerro edes juorulehdet? Emme ole edes perhetuttuja sanoo Pöysti tänään, no miten lienee. Ja mitä se muille kuuluu, paitsi, että jos ns. reittä myöten kiivennyt.
Sitten tämä lappilainen vireä-Outi. Ohisalonkin tavannut tänä vuonna, Ohisalo niin järkyttynyt että.
Kanssarikollisena tuomittu, nykyisin turkulaistunut musta miesoletettu. Kun kuvia katsoo, Outi mitä ileisimmin ns. batiikkinoita ja tämä nyt uusturkulainen, no kuvastahan sen näkee.
Hyvin edustavat ns. virheitä arvoja molemmat.
Huru-ukko

Lissu vaan kirjoitti...

Nämä ihmiset on selkeästi täyttä ymmärrystä vailla. Senkaltaiset on ennen viety hoitoon, mutta nyt alkaa asiat olla päinvastoin.
Jos se ymmärrys joskus palaa, tulee se olemaan kova paikka niin, että ehkä se on parempi torjua uudestaan.

Nimetön kirjoitti...

Sinäkö olet keksinyt nimityksen huulipunahallitus, vai olitko ensin löytänyt sen jostakin muualta? Jos niin mistä? Ainakin se on esiintynyt blogissasi melko säännöllisesti. Mikäli se on Sinun keksimäsi, Sanna Marin on saattanut lukeakin blogiasi, sillä hän on kiinnittänyt huomiota hallituksesta käytettyihin moniin nimityksiin, joista yksi on juuri se. Asiasta oli juttua Ilta-Sanomissa ja sen verkkosivulla:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000007867493.html
(En vaadi, ettet saisi sitä käyttää; kysynhän vain ihan uteliaisuuttani.)

Nimetön kirjoitti...

Vastukset kattilassa käyttävät vastuullista, hiiletöntä ydinsähköä. Tietenkin hiiletön sähkö pitää vapauttaa arvonlisäverosta ja muista veroista – onhan meillä varaa ja vihreä siirtymä ja muita hienoja iskulauseita.

Vakavasti, sen sähkön voisi todellakin tehdä verovapaaksi, vaikka kaikille yli 65 vuotiaille sähköön siirtyjille. Siis noihin vastuksiin. Käyttöaika lie noin 20 vuotta, sinä ajassa yksi lämpöpumppu menisi jo vaihtoon ja remppa siirtyy seuraavalle omistajalle. Parhaassa tapauksessa huomataan, että lämmitystä voidaan jatkaa puu-, turve- jätepelleteillä tai ihan vaan öljyllä.

Lisäetuna on sulakekoon vaihtamisen tarve, tämä edesauttaa sähköautoilun lisääntymistä.

Edelleen, Miksi paikallaan pysyvän talon, johon saadaan helposti sähköverkosta sähköä, lämmittäminen on jotenkin kovasti huono juttu. Kun samaan aikaan autolla liikkuminen pitäisi sähköistää. Autoa ei saada ainakaan tiellä piuhan päähän kovin helposti ja akkuteknologia on kongolaisen orjatyön varassa. Ja kiinalaisten harvinaisten maametallien. Muuten pikavauhtia kokoon hutiloitu Olkiluoto kolmekin alkaa syssymällä tuottaa sähköä, ilmastoteko vailla vertaa.

Sähköautoilua ajetaan kuin kärmestä pyssyyn. Hutisalo ja ja mikä-se-nyt-olikaan näyttävät tuossa kuvassa kumpikin ihan kaheleilta.

Tein männä suvena vertailua. Halvin kyseesen tuleva sähköauto maksaa 40 donaa. Toimintamatka ei ilman latausta riitä 400km matkaan mutta olisi juuri ja juuri perheen toiseksi autoksi kelpaava. Pikkuauto, sopii kahden hengen tarpeisiin mökkireissulle - toimintamatkavarauksella. Sopii neljälle hengelle kaupunkiajoon. Lisäkustannusta koituisi latausasemasta ja sulakekoon nostosta.

Itselataava hybridi, kulutus alla 5 litraa sadalla, sopii viidelle kaupunkiajoon. Mökkireissulle riittavan tilava neljälle. Hinta alle 25 donaa. Toimintamatka ilman tankkausta 800 km – tankkaus kestää kaksi (2) minuuttia ja tuo 800 km lisää toimintamatkaa.

Kaupunkimaasturin saisi hinnalla noin 35 donaa ja ainoa hyöty olisi mahdollisesti parempi ennuste peurakolarissa.

Sijoittamalla 100 donaa saisi hienon lataushybridinmaasturin / sähköauton, jossa olisi suorituskykyä vöyräästi. Minulla on kumminkin niin pieni ja huono alemmuskopleksi, että se mahtuu pikkuautoon. Ylimääräiset irtorahatkin sijoitan rahastoon, kiitos kysymästä.

Sähköauto, tuo 40 000 maksava vastaa jotain uutta alle 15 donan rimpulaa mukavuudeltaan.

Pyssymies

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta Ykälle ja kommentoijille. Aika sanattomaksi vetää nykymeno. Ja vielä kun tilataan jutussakin kuvattuja sekopäisyyksiä puolustamaan raportti "naisvihasta" - jos et ole punavirheiden ämmien puolella, olet misogyyninen hirviö.

Jostain kumman syystä en vihaa vaimoani, äitiäni, Purraa, Rantaa, Kattelusta, Elomaata jne.

Pinlaareni kirjoitti...

"Mitä tulee tuohon ikähommaan niin vihervasemmistolaisemmehan vastustivat iän selvittämistä jo useita vuosia sitten. Ei ollut kuulemma ihmisoikeuksien mukaista."

Ikä on vain numero, ja sukupuoli-identiteetti on sosialinen konstruktio. Mutta annas olla jos kaltaiseni käppäukko haluaisi olla identiteetiltään vaikkapas 12-vuotias vesiskootteri, mikä äläkkä siitä nousisi.

Nimetön kirjoitti...

Olen jo vuosien ajan nauranut ilmaisulle; "Me haluamme kuulua länteen." Missä sanamuodossa se nyt sitten ilmaistaankaan. Mikään ei paljasta asemaamme niin mukavasti kuin tuo "halu kuulua länteen".

Onko joku muka joskus kuullut ruotsalaisen, englantilaisen, hollantilaisen jne "haluavan kuulua länteen.? Maa joko on länsimaa tai ei ole. Ei sellainen maa tai kansa halua erikseen johonkin sellaiseen, mitä se jo on. Suomi ei ole länsimaa, siksi se haluaa olla länsimaa.

Joka kerta kun paljastuu tällaisia poliitikkojen ja virkamiesten outoja suhmurointeja, ei tarvitsisi kuin erota. Tapaus tapaukselta Suomi alkaisi muistuttaa näitä länsimaita. Mutta kun ei voi erota. Matti Vanhanen tuhahti jotenkin seuraavasti, kun lautakasoista vihjailtiin; "Minunko kohdalla pitäisi alkaa uusi kulttuuri?" Ei voi erota, kun ennenkään ei ole tarvinnut eikä siis tarvi jatkossakaan.

Noin muuten voi tosiaan todeta, että meininki yltyy ja epistolat alkavat olla aina vain surrealistisempia. Mutta sellaista se on nykyään Suomessa, hullut on päässeet valtaan ja sadat tuhannet hullut heitä äänestävät. Mutta nautitaan nyt tästä, ensi vuonna menee taas paljon huonommin.

maallikko

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitokset veli (jos sopii kutsua) pyssymiehelle mielenkiintoisista laskelmista, ja näkemyksistä.

KKi kirjoitti...

"
Sähköauto, tuo 40 000 maksava vastaa jotain uutta alle 15 donan rimpulaa mukavuudeltaan.
"
No jaa. Minä ostan alle kympillä roti kymmenen vuotta vanhan 4,6 litraisen Lincolnin. Erotuksella ostaa vähän kalliimpaakin bensiini kokolailla runsaasti.

Siitä jo vähän maksaa kun vihreitä vituttaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys veejiille, KKi:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Huru-ukolle, Lissulle vaan, Anolle, Pyssymiehelle, Pinlaarenille ja maallikolle & kiitos kommenteistanne.

veejii: Eikös ne jo vähän tuumailleet että poliisin dieselautot eivät ole ilmastoystävällisiä? Tuo toinen asia ei paljon ikeniä naurata ja minulla on tulossa siitä postaus hetikohta.

KKi: Laitetaanpa hyvä esimerkki kehitysmaameiningistä:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tansaniassa-traaginen-presidentin-muistotilaisuus-45-ihmista-tallautui-kuoliaaksi/8102972

Mitä sähköautoihin tulee niin aina luotettava KTT eli kavereitten tietotoimisto on kertonut että moni sähköauton ostanut on vaihtanut sen takaisin polttomoottoriautoon.

VNV: Asia ei onneksi ole minulle enää kovin ajankohtainen.

Huru-ukko: Virkakoneistohan ei nykyisin hae osaamista vaan muuten sopivuutta. Noihin suhdeasioihin en ota kantaa kun en tiedä. Ja kyseisen Outin ”kunnostautumista” vihreät salailivat pitkään vaikka aivan hyvin asiasta tiesivät.

Lissu vaan: Erityisesti tuo porukka toimii pakkomielteen johdattamana ja sellainen ei ole maan johtamisessa kovin terveellistä.

Ano: Ei ole minun keksimäni termi enkä nyt millään muista että mistä sen ensimmäisen kerran bongasin. Sinänsä noita typyköitä ei yhtään häirinnyt aikaisemman hallituksen nimittelyt. Oli perskekoa, oli SSS:ää ja mitä niitä nyt olikaan.

Pyssymies: Hyviä huomioita. Sinänsä ajatus verovähennyksistä aiheuttaa valtakoneistossa heti rytmihäiriöitä. Ja suomalaisen auton keskihintahan on jotain kolme tonnia niin että siitä lähdetään.

Pinlaareni: Naisvihahan on se uusin R-korttia vastaava heitto. Ja joo, meitä käppäukkoja eivät nämä identiteettiasiat koske. No, ei tosin ole niin tarvettakaan.

maallikko: Hyviä huomioita. Alaspäin mennään. Tämä päivä on parempi kuin huominen.

Qroquius Kad kirjoitti...

"Huulipunahallitus" ei yllätys, yllätys olekaan misogyynipersvakopersun keksintö, vaan naistenpa itsensä:

https://yle.fi/uutiset/3-11112164

Mitä tulee sähköpanssareihin, onhan toki niidenkin käyttöönottoa ajateltu:

http://animesitaatit.blogspot.com/2021/03/vihreaa-sodankayntia.html

Nimetön kirjoitti...

harakkahan esitti valtion takausta sähköautolainoille, miksikäs ei lämmityslainoillekin voisi saada valtion takausta. Eläkeläisellä ei ole paljoa ulosmitattavaa eläkkeessään. Ja kun säädetään, ettei sitä taloa saa ulosmitata, niin hommahan hoituu hienosti. Kuolinpesä maksaa sitten aikoinaan.

Oikeasti koko hiilivouhotus on syvältä ja poikittain.

Ajan laadukkaalla, uudella pikkuautolla koska:
Se auto on keino liikkua asiakkaan tiloihin. Auton pitää mahtua parkkiin helposti. Sillä pitää voida pyöriä & parkeerata keskustoissa ilman venkslailua. Sen pitää toimia luotettavasti. Lähteä käyntiin ja toimia ilman ämpyilyjä. Sen pitää olla stressitön ajettava, automaattivaihteinen, ilmastoitu, vakionopeussäätimellä varustettu. Olla ylläpidoltaan kohtuullisen halpa ja ennenkaikkea ennakoitava. Se ei saa olla asiakkaita karkottavalla tavalla julistava - ei statement. Siis, ei volga, honqvi - kiinan tsaika siis, hummer, pasi, tesla, ferrari, veteraani-sitikka tai muu kummajainen. Autoja tuntemattoman mielestä joku datsun corolla tai ford kadet. Se, että hyrysysy on kummallinen aina sähkön voimalla, besamoottorin lataamana kulkeva, herättää positiivisia mielikuvia. Edistyksellistä mutta toimivaa teknologiaa. Eikä liian erikoista.

Pitkä selitys mutta mielikuvat on joskus tärkeitä. Muistanpa kauan sitten kun muuan myyntitykki menetti asiakkaita hommattuaan uuden kalliin mersun. Kalliimman kuin asikkaillaan. Ihmettelin jo silloin autovalintaansa, oli kuulemma turvallinen ja varma peli ja kun halvalla sai.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: No kas, jäljet eivät johtaneetkaan sylttytehtaalle vaan noirutulle Pohojam´maalle. Ja tuolla Feyris Nyanyanilla on joskus aika hauskoja juttuja. Lausutaanko se muuten nyannyan vai njännjän?

Pyssymies: Joo, autohan kannattaa valita sen mukaan mitenkä sitä käyttää. Ei siksi, että se olisi joku viesti muille. Meidän huushollissa on kaksi melko iäkästä bensakoneista autoa. Hyvin ollaan niillä pärjätty. Sähköautolla ei näillä selkosilla sitten pärjäisikään.

Nimetön kirjoitti...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007895091.html

-eikä taida olla edes aprillia? Kohta koko tapaus käännetään naisvihaksi sekä maalittamiseksi...-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tuollaista avautumista saattoi odottaa. Väitän muuten että naisilla se itsensä puunaamisen pakkomielle tulee ihan itsestään eikä miesten pakottamana.