perjantai 19. maaliskuuta 2021

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXXXVI

1. Ylpeästi kehitysmaaksi

Niin kuin lukija hyvin tietää, toimii huulipunahallituksemme lähinnä erilaisten pakkomielteitten ohjaamana. Yksi pakkomielteistä on Suomen elinkeinoelämän tuhoaminen hiilijalanjälkeen vedoten ja sitä linjaahan veti pääministerinnamme Sanna Marin tiukasti tuoreeltaankin. Asian taustaa: neste päätti sijoittaa uuden biopolttoainelaitoksen Rotterdamiin Porvoon sijasta ja suomalaisille jäi asiasta lähinnä tuulen huuhtoma perse. Vaan mitäpäs Marin asiasta loihelausui?

No, hänhän totesi että kyseinen päätös on osa hallituksen kovasti mainostamaa vihreää siirtymää ja sitä on syytä tukea. Kyseistä vihreää siirtymää ajetaan nykyisen hallituksen toimesta kuin käärmettä pyssyyn ja Suomen muuttuminen pikkuhiljaa kehitysmaaksi – utopian nimissä tietenkin – on asia jota ei pian saada edes arvostella. Siitä hyvä esimerkki oli tämä tuore Naton tutkimus jonka mukaan Suomen naishallitus on poikkeuksellisen vihakampanjan kohde. No, itse tutkimus ja sen johtopäätökset kuvaavat vain hyvin ajan henkeä jonka voi tiivistää lyhyesti näin:

1. Huulipunahallituksemme tekee utopististen pakkomielteittensä ohjaamana toinen toistaan järjettömämpiä päätöksiä.

2. Päätökset saavat aikaan kyistä arvostelua.

3. Arvostelut dumpataan samantien naisvihana joten hallituksen järjettömät päätökset eivät ole ongelma vaan ongelma on se, että niitä arvostellaan. Järjettömät päätökset jatkuvat edelleen.

Näin ollaan suojeltu sekä demokratiaa että sananvapautta. Jos joku pitää äskeistä lausetta jotenkin ristiriitaisena, hän syyllistyy ilman muuta naisvihaan. Niin pääministerin kuin muittenkin asianosaisten reaktio kyseisestä hyvin tilatun tuntuisesta tutkimuksesta on kuultu tiivistettynä lukemattomilla hiekkalaatikoilla:

- Mä oon tyttö! Mua ei saa kiusata!

Behold, peasants. I have a Vision.

Niin muuten, asian tiimoilta vinkki ravimiehille. Unohtakaa ne etelän lämminveriset ja alkakaas siittämään urakalla suomenhevosia. Jos tämä punavihreä feministivalta jatkuu vielä viisitoista vuotta niin niille alkaa olla tarvetta.

2. Kiilakkaa pojat, kiilakkaa

Toinen hallituksemme pakkomielteistä on tietysti se, että Suomeen pitää saada lisää kehitysmaalaisia koska Suomeen pitää saada lisää kehitysmaalaisia. Kyseinen – usein rikastukseksi ja aikanaan kultamuniksikin nimitetty – kansanosa ei vaan ole tahtonut oikein työllistyä. Voi olla että syitä on kaksi. Ensinnäkin töitä ei ole ja toisekseen tänne ei olla tultu varsinaisesti työn perässä vaan nimenomaan siksi että suomalaiset höhlät elättävät.

Tämä pakkomiellehän ei sinänsä ole nykyisen hallituksen keksimä vaan ns. positiivinen erityiskohtelu ts. tavallisten suomalaisten syrjintä on keksitty jo vähintään viisitoista vuotta sitten. Nähtävästi erityiskohtelua/syrjintää ei hallituksemme mielestä ole vieläkään tarpeeksi joten:

Työ- ja elinkeinoministeriö on julkaissut työelämän monimuotoisuutta maahanmuuton ja kotoutumisen näkökulmasta koskevan toimenpideohjelman.

Pääministeri Sanna Marinin (sd) hallitusohjelmaan perustuvan hankkeen tavoitteena on, että yritykset ja organisaatiot hyötyvät monimuotoisuudesta ja että maahanmuuttaneiden pääsy osaamistaan vastaaviin tehtäviin ja uralla eteneminen helpottuvat.

Yksi ohjelman tavoite on edistää ”monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta” julkisella sektorilla sekä järjestöissä.

Huomatkaa uuskielen sana ”inklusiivisuus”. Hotellin respassa herää kysymys että kuinkahan innostuneita nimenomaan yritykset ovat lisääntyvästä inklusiivisuudesta? Niiden tarkoitus on tehdä tulosta eikä inklusiivisuutta. Uutisessa on myös lisää mainiota newspeakia:

Yhtenä keinona tavoitteen saavuttamiseksi mainitaan se, että lisätään tietoa mahdollisuuksista palkata henkilöitä, joilla on kehittyvä suomen kielen taito.

Kehittyvä suomen kielen taito? Ts. huono suomen kielen taito. Onkohan valtakoneistossa palkattuina kokopäiväisiä kiertoilmaisuiden keksijöitä. Nytkin kiertoilmaisut olisi voinut ohittaa ja tiivistää hallituksen hankkeen lyhyeen:

- Kun joku sellainen, joka on mennyt viimeiset kolmekymmentä vuotta perseelleen ei vieläkään onnistu niin yritetään uudelleen vaikka sitten väkisin.

3. Tulkintarikos = aseet pois

Helsingin Pravda jatkaa hyväksi havaitsemallaan linjalla ja toteaa pääkirjoituksessaan ”Viharikos on peruste perua aselupa”. Nythän on vaan niin että viharikokseksi tulkittavan esim. mielipidekirjoituksen tuomitsemiskynnys on menossa aina vain alemmaksi ja aselupien perumisella on selvä tarkoitus vaientaa maahanmuuttopolitiikkamme arvostelu.

Poliisin mukaan viharikos voi toimia ”signaalirikoksena”, jonka tarkoitus on uhkailla tai pelotella kokonaista ihmisryhmää.

Muistutetaan että termiä viharikos ei ole edelleenkään Suomen lainsäädännössä. Joten kuinka aseet voidaan viedä sellaisesta, jota ei ole? Tai voidaanhan ne, kun on sekä tarpeellista tulkintahalua että poliittista tahtoa ja sellaistahan Suomesta löytyy.

Hotellin respasta veikataan, että jatkossa peruste aseitten viemiseen on jo pelkkä asiaan liittyvä esitutkimus ja meillähän löytyy kyllä porukkaa joka mielellään tehtailee rikosilmoituksia. Suvaitsevais-tiedostavaiston linjahan on se, että älä keskustele, älä edes riitele, vaan pyri vaientamaan.

Rikollisilta takavarikoituja aseita. Koska käyttöön saadaan termi ”mielipiderikollisuus”?


36 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Ja uutta uutista pukkaa.

Yle kertoi, kuinka Nato-raportti kertoo Suomen hallituksen olevan poikkeuksellisen vihakampanjan kohde somessa. Tutkimuksen mukaan raju some-kirjoittelu heikentää Suomen demokratian tilaa. Naton sateenvarjon alla toimiva tutkimuslaitos selvitti suomenkielisten twiittien sisältöä viime keväänä ja kesänä. Erilaisilla analyysityökaluilla tehdyissä seulonnoissa suomenkielisen twitterin julkaisuista 7 prosenttia tulkittiin loukkaavaksi tai herjaavaksi.

Aiheet, joihin ”törkypostaukset” liittyivät, olivat useimmiten koronapandemia, maahanmuutto, EU-politiikka ja sosiaaliliberaali politiikka. Osa sisälsi piilotettua tai avointa seksististä kieltä. Suomalaisten naispoliitikkojen kohtaamasta häirinnästä oli haastateltu vihreiden kansaedustajaa Iiris Suomelaa. Hänen kokemuksensa mukaan miespoliitikot eivät saa samojen asioiden sanomisesta yhtä paljon rapaa niskaansa kuin naiset.

Raportin omasta yhteenvedosta käy kuitenkin ilmi, että seksistinen ja/tai naisvihamielinen nettikirjoittelu on kolmantena kaikkien vihamielisten viestien listalla. Huonon hallinnon ja Covid-19-epidemian toimien nettiarvostelu olivat tutkimusaikana selvästi eniten viestejä aikaan saaneet aiheet. Vuoden 2020 alussa korona-arvostelu oli kärjessä, vuoden lopussa kärkeen nousi huono hallinto yleisesti.

Tuollainen selvitys ei kuitenkaan kerro oikeastaan mitään, jos mukaan ei oteta muita vertailukohteita. Ilman vertailukohtia ja suhteuttamista se on vain luokiteltua raakadataa.
Hallituksen luontaisetuna on aina joutua jonkun tahon haukkujen kohteeksi ja osa niistä haukuista on aina epäasiallisia. Sitten, jos vastaavassa vertailussa mukana olisivat muut hallitukset ja/tai oppositio, vertailu alkaisi kertoa jotakin. Jos vertailussa olisi vastaavasti kerätty tieto siitä, oliko Sipilään ja hänen hallitukseensa tai Halla-ahoon kohdistuva twiittailu mittavampaa vai vähemmän mittavaa ja asiallisempaa vai epäasiallisempaa, informaatio kertoisi jo jotakin. Jos mukaan otettaisiin tieto siitä, minkälaista twiittailu oli, kun kohteena on vaikkapa Putin tai Trump, mittakaavakin alkaisi tulla selväksi.

Käytetty metodi muistuttaa epäilyttävästi niitä menettelyjä, joita diktatuuriin pyrkivät vasemmistopopulistiset ääriryhmät ovat käyttäneet kautta aikojen. Tarkoitus ei ole saada ihmisiä ajattelemaan vaan kiihottumaan. Tarkoitus on nimenomaan hukuttaa ajattelu ja harkinta kiihkoiluun ja meteliin. Jo Ranskan jakobiinit aikoinaan ajoivat kansaa kaduilla vastaavilla ympäristöstä irrotetuilla, suhteuttamattomilla ja väritetyillä kiihotuskirjoituksilla. Tämä päivän laumoja ovat toimittajakunta (kuten muuten oli silloinkin) twitter ja muu some. Menetelmänä käytetty uhriutumisen ja räyhäämisen yhdistelmä on kuitenkin edelleen sama.

Nimetön kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Kyllähän siitä(kin) saadaan toivottu lopputulos, kun homma menee niin, että ilmoitat ettet ole samaa mieltä kuin vaikkapa hallituspuolueen edustaja x. Jos x:n kohdalla löytyy sopiva sukupuoli tai muu ominaisuus niin erimielisyys vaikkapa kippurahäntäisten päästäisten suojeluun Imatrankoskella liittyen onkin vihapuhetta, maalittamista ja ties mitä.

Tuo Neste-homma taas vei kirjaimellisesti jalat suusta. Mikään muu yhteiskunta ei ole taatusti sahannut omaa oksaansa kuin tämä nykyinen. Varmaan jos täällä keksittäisiin fuusioreaktori niin ensimmäisenä se lahjoitettaisiin ulkomaille, ostettaisiin kovalla rahalla takaisin ja sitten purettaisiin koska kaikilla ei olisi sellaista ja olisi epäreilua jos meillä olisi.

Yst. terv. Ano Nyymi

Nils- Aslak kirjoitti...

Viime talvena huomasin Demokraatin nettilehdessä ison otsikon, mutta vain parin rivin uutisen, jonka mukaan Ilkka Taipale ja joku toinen mies olivat perustaneet järjestön vastustamaan miesten syrjintää Suomessa.

Uutinen ihmetytti ja ilahdutti minua suuresti, joten kävin katsomassa sitä monta kertaa lisätietoja odottaen. Muutaman tunnin kuluttua juttu oli kuitenkin kadonnut jonnekin, eikä netistä löytynyt mitään tietoa siitä. Ei, en ole käyttänyt alkoa vuosikymmeniin.

Mikähän lie se tapaus oli, Ilkka Taipale on aina ollut suorapuheinen toiminnan mies. Oliko sillä toisella miehellä virka katkolla, jos ei peru!!

Nimetön kirjoitti...


Ykän hyvän blogin kirvoittamia omia mietteitä ja horinoita:

Eihän tästä puutu enää kuin ajatusrikos. Et sanonut ääneen, mutta tunnusta, että ajattelit kuitenkin!

Miksi Nato tutkii suomalaista someviestittelyä? Onko maailma käynyt liian rauhalliseksi? Jos siltä näyttää, voisi lähettää tutkijat moskeijoihin kuuntelemaan imaameja. Naisten kaltoinkohtelu tuntuu olevan päivän trendi; siitä tehdään isoja otsikoita ja tutkimuksia, mutta kouluväkivalta on vain kiusaamista ja poikien nahistelua, joka nousee otsikoihin vasta kun joku lapsi menettää henkensä.

Suomen Perustan tekemän tutkimuksen maahanmuuttajien sosiaaliturvasta media sen sijaan vaikeni kuoliaaksi, vaikka se perustuu tilastokeskuksen tietoihin. Jos kiinnostaa vaikka oman kunnan tilanne, osoite on: www.kuntaluvut.fi

Toivottavasti mahdollisimman moni kuuli eilen, kuinka eduskunnassa naurettiin ääneen Marinin höpötyksille vihreästä siirtymästä sekä innovaatioista, rahavirroista ja työpaikoista, jotka Suomi yleisen hyvän nimissä hövelisti luovutti Hollantiin. Kun kuunteli hallituksen perusteluja, tuli tunne, ettei täällä Pohjolan perukoilla mitään kannatakaan tehdä, kun emme pysty kilpailemaan Euroopan ytimessä olevien maiden kanssa. Syitä on useita, mutta niitä ei haluta tunnustaa ja niille ei aikakaan nykyinen hallitus aio tehdä yhtään mitään kun muutenkin toteutetaan utopistista hallitusohjelmaa aivan kuin mitään maailmanlaajuista poikkeustilaa ei olisi olemassakaan.

Röhönaurut olisi ansainnut myös Matti Vanhanen elvytyspaketista, joka tuo takaisin Suomelle ja koko Euroopalle satoja miljardeja euroja laittaa taloudet kuntoon. Rahaa sylkevä Sampo on nyt siis keksitty. Hiljentykäämme.


Rouva Ano

Ekku kirjoitti...

Sanna Marinin kommentointi kyseisestä "tutkimuksesta" on ihan omiaan laskemaan pääministerin arvovaltaa ja kyseisen virka-aseman myös. En tässä siteeraa sitä Twitter-kommenttia, mutta miespuolisen pääministerin esittämänä vastaava kommentti kuuluisi lähinnä: "Minulla ja muilla ministereillä on kylän suurimmat k****t, pitäkää tytöt mölyt mahassanne.
Ei harkintakyvyn puute ole sukupuoleen liittyvä asia.

Qroquius Kad kirjoitti...

Uudin 1:
pääuutistenlukija Manna Sariini ja tyttökaverinsa julistivat hallituksensa kantavan motiivin olevan intersektionaalinen feminismi. Eli siis:
"Me ollaan Tyttöjä, ja se tekee meistä Ylivertaisia ja Kaikkien Alojen Asiantuntijoita! Ja te setämiehet pidätte turpanne kiinni!"

Kun setämies kehtaa kysyä perusteita moiseen, kajahtaa rääkynä:
"Isot Pojat kiusaa koska olen Tyttö!"
Ylivertaisuus katosi äkkiä jonnekin...

Uudin 2:
Tottahan se inklusiivisuus toimii hyvin, kuten peruskoulussa...niiden mielestä jotka eivät joudu opettamaan niitä inkluusiolla kyllästettyjä luokkia äbäläwäbälän ja ittuaatanaerkeleen keskellä.

Kehittyvä suomen kieli taas on samnalainen käsite kuin kehittyvä maa;
sehän oli vielä vähän aikaa sitten kehitysmaa, eli kehittymätön maa, eli Paskastania.

Uudin 3:
Eiköhän tälläkin nyt meneillään olevalla Isot Pojat kiusaa -kampanjalla olla keräämässä perusteita vihapuheen kriminalisoivaan lakiin eli Lex Sannaan, jolla kielletään arvostelemasta politiikassa ja valtamediassa toimivia henkilöitä (lukuunottamatta perussuomalaisia) sekä naissukupuoleen kuuluvia yleensäkin, vaikka sukupuolia ei olekaan.

Lex Sannan mentyä läpi seuraa poliisin maalittamisen kriminalisoiva laki eli Lex Taponen, johon nimihenkilö on jo hyvän aikaa kerännyt perusteita toiminnallaan niin Internetissä kuin muuallakin julkisuudessa.

Sitten alkaa ropista tuomioita ja aseluvat hupenevat kuin jääkarhut helsinkiläisen vihertytön harhoissa.

Pate kirjoitti...

Seuraaviin eduskunta vaaleihin 742 päivää. Vuorokaudessa 24 tuntia. Niillä on aikaa vielä vaikka mihin. Tiedä vaikka ps puolueena yritetään kieltää. Tai kuten saksassa yritettiin, tiukkaan kontrolliin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Ano Nyymille, Nils-Aslakille, Rouva Anolle, Ekulle, Qroquius Kadille ja Patelle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Kiitos hyvistä huomioista. Vihervasemmistolle se tärkein kiihottuja on tietenkin valtamedia. Veikkaan että vihervasemmistokin tajuaa että normaalin äänestämisen kautta se on nyt valtansa huipulla ja sitäkin se on puolivahingossa. Mutta valta maistuu hyvälle. Mitä se on valmis tekemään valtansa säilyttämiseksi? Sen se tietää, että niin kepu kuin kokoomus ovat huorapuolueita joista ei ole pelkoa ja valtamedia on aina tukena.

Ano Nyymi: Tämä on keksitty ja tätä jatkuvasti käytetään. Koska se menee läpi. Nestehommasta olen täysin samaa mieltä. Vihervasemmistolaiset eivät kerta kaikkiaan tajua, kuinka yhteiskunta pidetään hengissä.

Nils-Aslak: Ei kuulosta hyvältä mutta kuvaa hyvin feminististä Suomea. Pahinta ei olla vielä nähty. Miesten syrjintään olen törmännyt omissa töissäni useasti.

Rouva Ano: Ajatusrikos on jo olemassaoleva rikos. Siitä vaan puhutaan kiertoilmauksilla kun ei oikein iljetä vielä sanoa mistä on kysymys. Tuossa tutkimuksessa oli kovasti tilatun makua. Vaikka muuta väitetään. Naisten kaltoinkohtelua islamissa taas ei mainita ollenkaan. Haittamaahanmuuttajien sosiaaliturvan järkyttävää summaa tietysti paikataan myöntämällä niille haittamaahanmuuttajille Suomen kansalaisuuksia joten silloinhan kyse on suomalaisille annetusta sosiaaliturvasta. Se elvytyspakettihan on tehty ihan puhtaasti liittovaltiokehityksen syventämiseen. Hliljentykäämme, piru vie.

Ekku: Kyseinen Marin ei tajua, että kunnioitus ansaitaan. Sitä ei saa vaatimalla ja ruikuttamalla. Minkä hän puolestaan hyvin hallitsee.

Qroquius Kad:

1. Ja se on jännää, että ne tytöt symppaavat sitä kulttuuria jossa tytöt ovat vain irtainta omaisuutta eivätkä hahmota asiaan liittyvää lievää suurempaa ristiriitaa.

2. Omissa töissäni olen joutunut olemaan tämän inklusiivisuuden kanssa tekemisissä ns. paskaan asti. Kerron heti, jos huomaan siinä jotain hyvää. Nyt on mennyt muutamia kymmeniä vuosia mutta en ole vielä huomannut.

3. Ja sitten tulee tietysti sama laki joka koskee valtamedian toimittajia. Osittain se on ollut jo käytössä. Muistanemme tapauksen MV-lehti.

Pate: Veikkaan, että olet oikeassa. Varmasti jonkunlaista yritystä tähän suuntaan tulee ennen vaaleja. Sillä vihervasemmisto on nyt valtansa huipulla ja ainoa uhka sille on perussuomalaiset.

Vasarahammer kirjoitti...

Niiden törkypostausten tai internetissä julkaistujen törkyvideoiden takia ihmisia tuomitaan pitkiin ehdottomiin vankeusrangaistuksiin tämän päivän Suomessa. Yksikään valtamedian instanssi ei pidä moista outona tai mitenkään huolestuttavana kehityksenä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara. Jep. Suomalaisen sanoma sana on pahempi rikos kuin haittamaahanmuuttajan tekemä väkivallan teko.

Nimetön kirjoitti...

Moi,
Jotenkin, kun Kassaneiti Marinin hallituksen touhuja ja aikaansaannoksia seuraa, niin väkisin tulee mieleen teinitytöt, jotka ovat saaneet Isän luottokortin käyttöön!
Tuosta Nato raportista heräsi ensimmäisenä ajatus, onko sen kirjoittajana ollut se YLEnannon huumetuomittu Jessika tyttö? Eikös se ollut joku NATOlle vihapuheraportteja väsäävä toimija?

En ole ollut aseista aiemmin kauhean kiinnostunut, mutta nyt pikkuhiljaa alkanut miettiä Presidentti Koiviston sanoja, että aseiden käyttö pitää olla mahdollista myös niille, jotka ei niitä halua käyttää!
Pitänee varmaa ruveta miettimään hankinta vaihtoehtoja sen varalle, jos joku Lex-Taponen ihan oikeesti tulisikin voimaan.

Voi Aikoja Voi Tapoja

MikkoK kirjoitti...

Länsimaisssa joillakin väkivaltaisilla ryhmillä on diplomaattinen koskemattomuus, joka aiheuttaa mediassa ja päättäjissä tuskastumista, koska kyseisten ryhmien toimille ei saa tehdä mitään ja niitä pitää peitellä vaikka minkälaisilla savuverhoilla. Tuskastumista puretaan hyökkäämällä rauhallisen kantaväestön kimppuun sanallisesti ja jopa fyysisesti. Hallituksilla on jopa suojeluksessaan väkivaltaisia katurähinäjoukkoja, jotka uhkaavat ja pahoinpitelevät kantaväestöä.

Groomingjengien riehuessa tappavasti nostetaan me too-meteli, kun joku valkoihoinen heteromies on katsonut tai ollut katsomatta naista.
Kun joku kehtaa arvostella maahanmuuton jättimäisiä ongelmia, takerrutaan yhteen vieraslaji-sanaan ja unohdetaan arvostelun sisältö. Sen sijaan sallitaan maahanmuuttajien ja heidän imaamiensa puheet, joissa vääräuskoinen kantaväestö on apinoita, ali-ihmisiä ja luvallisia väkivallan ja huijauksen kohteita.
Kun maahanmuuttajat riehuvat mielenilmaisuissaan, poliisi suojelee heitä, kun taas kantaväestöä pamputetaan ja sähkötetään, kun he seisovat paikallaan kyltin kanssa. Näin virkavalta purkaa omia patoutumiaan ja sisäisiä ristiriitojaan käyttäen suomalaisia nyrkkeilysäkkeinä.

Historiassa sodan aikana vihollisia on kuvattu epäihmisinä omien joukkojen tsemppaamiseksi. Nyt meillä on päättäjät, jotka kuvaavat oman kansan ihmiset kulttuuria vailla oleviksi saastaisiksi rasisteiksi ja maahanmuuttajat maamme pelastaviksi kotijoukoiksi, jotka rohkeasti jättävät kotimaansa uhrautuakseen Suomen puolesta taistelussa suomalaisia vastaan.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kovasti pinnalla olkut "NATO-raportti" ei tosiaankaan alkuperäisen ajatuksen mukaisesti ollut tähän päivään tilattu. Julkaistut tulokset ja tutkimusaiheen vaihto taas on nykyisen hallituksen tilaama.
Tutkimuksen tekijä on taas NATO:n löyhästi liittyvä organisaatio jolta voi tilata vaikkapa tutkimuksen jonka mukaan paska maistuu ja haisee hyvälle ja onpa vielä terveellistäkin.
Tutkimuksen tulokset sattuivat vaan kovin hyvin saumaan jossa samariinin kannatus kyykkää, korona voimistuu ja etnisten tunkeminen rokotusjonojen ohi alkaa olla faktaa.
Jollain pitää taas sariinin yrittää osoittaa faktaksi se, että häntä ja muita spaissareita kiusataan.
Hän johtaa ja get ovet it.
Kummasti ns NATO kelpaa vihervasemmistolle silloin kun se sopii heidän agendaansa. Muutoin paha paha.

Nimetön kirjoitti...

Kyllä nyt on hätä, kun maahanmuuttajat sairastuvat koronaan! Rokotusjärjestystä tullaan ehkä muuttamaan ja ne, jotka ovat väinpitämättömiä maskien ja turvavälien suhteen, nostetaan eturiviin ja pääsevät elämään normaalia elämää aikaisemmin kuin vanhusten jälkeen ne työssäkäyvät ikäluokat, jotka pitävät tätä yhteiskuntaa pystyssä. Näin palkitaan taas kunniakansalaisia, vaikka täytyy myöntää, että asia ei ole ihan näin yksinkertainen. Suututtaa siitä huolimatta! Malli on: älä noudata mitään ohjeita ja suosituksia, hakeudu vaikeuksiin ja kun ihonväri on oikea, niin intersektionaalinen yhteiskunta rientää apuun helmat liehuen.

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

Demarilandian viimone rykäsy:natoa pyllyyn. Ja niinkun sitä taas kerran luuli, että kaikki on jo nähty, eikä huonommaksi voi enään mennä. Väärässä olin jälleen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Voi Ajoille Voi Tavoille, MikkoK:lle, Joppos123:lle, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Tuo vertaus teinitytöistä ja isän luottokortista oli kyllä aika osuva. Ja siitä tuli mieleen sinänsä asiaan liittymätön legendaarinen pätkä:

https://www.youtube.com/watch?v=R3Joe2sw-cA

En usko että Aro on ollut tässä mukana. Hän näki niitä moskovan mörköjä ihan ominpäin. Mitä aseisiin tulee niin eräskin heppu varmasti suunnittelee uutta asekätkentää. Aseet voi poliisi viedä vain jos niiden kanssa törppöilee. Tai näin pitäisi olla mutta ei enää oikein ole.

MikkoK: Tiivistit kyllä nykypäivän ikävän osuvasti. Ja me, jotka emme tätä hyväksy olemme niitä pahoja ihmisiä.

Joppos123: Joo, kyselyn aineistohan on kokonaan peräisin viime vuodelta. Haisee siltä että Marin & kumpp haluavat lanseerata käyttöön vanhan majesteettirikoksen eli nostaa itsensä arvostelun ylä- ja ulkopuolelle.

Rouva Ano: Yleensä ottaen tuolla porukalla on aivan omat säännöt. Totta kai on, koska he ovat vihervasemmiston käveleviä solidaarisuuspokaaleita.

Ano: Ole huoletta, ehkä jo ensi viikolla meidät yllätetään jälleen…

Joppos123 kirjoitti...

Jokainen päivä rummutetaan, että matut rokotejonojen kärkeen ja voitte olla ihan varmoja, että näin tulee käymään.
Jokainen voi myös itsekseen miettiä jos me intersektionaalisen feminismin alimmalla olevat haistatettaisiin paskat koronalle niin mentäisiinkö jonoissa ohi,
Rokotteen saanut tartuttaa ollen itse suojassa joten luvassa ulkonaliikkumiskieltoja kantiksille.
Mätäsalo valui jo viime viikolla hunajaa kun kuulemma armeija tulee kaduille turvaamaan matujen bileitä ja kyykyttämään muita. Ei tule.
Matuja voisin lähteä pistämään koivet oikoseksi mutta omia vastaan en lähde.

Joppos123 kirjoitti...

HUS:n ja THL:n äänitorvet ovat jo viikon raakkuneet kuinka matut tulee laittaa oitis rokotejonon kärkeen ja lyönpä vetoa, että näin tulee tapahtumaan.
Pitäähän synnytyskoneiden porsinta turvata vaikka maassamme on edelleen paljon muuta riskiryhmiin kuuluvia joille rokote on vasta tulossa.
Hallituksemme ei ymmärrä sitä, että yksi kuollut porsija korvautuu tuotapikaa uudella Somaliasta tulleella "serkkutytöllä".
Tästä tulee jälleen uusi vetovoimatekijä. Tule Suomeen, saat ikuisen ilmaisen elämän, voit räkiä elättäjiesi silmille, raakkua rasismia ja sinut pidetään hengissä kaikin keinoin. Kantakirjalaiset ovat sinua elättäviä orjia, niistä ei ole niin väliä.
Vituttaa taas niin ettei veri kierrä. Tulisi vaikkapa kunnon sota niin saataisiin samalla loiset pois maasta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Aseet voi poliisi viedä jos törppöilee...vaan kuka ja kenen syyksi se kaatuu.

Aikoinaan keskustelimme lyhyesti täällä

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5756811523674514581&postID=550182408585113329

tästä tapauksesta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001122535.html

johon saatiin Korkeimman Oikeuden ennakkopäätös

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001940243.html

Tällä kertaa. Miten käynee seuraavalle? Joka voit olla juuri Sinä.
Päteekö tämä nimenomainen KKO-enakkotapaus silloin?
Tehdäänkö jotain, joka saattaa ennakkopäätöksen pätemättömäksi?

Joppos123 kirjoitti...

Saas nähdä uskaltaako sariini tehdä ensi viikolla päätöksen jonka mukaan geelipäät rotetaan etuajassa.
Eihän se tauti mihinkään sillä häviä vaan antaa neekereille ja geelipäille vapaat kädet jatkaa bileitään.
Olen ihan varma, että ensiviikolla tulee päätös asiasta ja se on matuille suosiollinen. Mätäsalo laittaa muutoin ukaasin lähteä hallituksesta jos ei lemmikeistä pidetä huolta.
Sekin akka joutuu jossain vaiheessa tuomiolle tekosistaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Kaiken kaikkiaan tämä matujen rokotusasia on taas kerran selvä viesti heille: teitä ei koske samat säännöt kuin suomalaisia. Te voitte tehdä mitä lystäätte.

Qroquius Kad: No joo, harvassa ovat ne kerrat kun kansalainen voittaa virkakoneiston. Ja vielä harvemmassa ovat ne, jotka uskaltavat edes yrittää.

Gifu-fontti kirjoitti...

Vastahan oli jossain ylen uutisessa tieto, että komissio on lähettänyt muutamalle maalle Suomi mukaanlukien vittuilukirjeen, missä kerrottiin että ois niinku syytä kirjata lakiin viharikokset, erityisesti holokaustisen kieltämisen rangaistavuus. https://yle.fi/uutiset/3-11797574

Tuota odotellessa ei kannata ihmetellä että jotkut ovat siirtyneet nimettömään kirjoitteluun. USA:n esimerkistä nähdään, että vuosien takaiset kirjoitukset johtavat ns. cancelointiin ja turvassa ei ole enää kukaan, koska moni mielestään "hyvä ihminen" on menettänyt työnsä ja toimeentulonsa yhden sanan takia.

Mitä tulee aseisiin ja niiden takavarikkoon, niin poliisi ei taida maksaa niistä käypää korvausta, vaikka mitään rikosta ei olisi tapahtunut. Päin vastoin aseenomistaja pääsee bonuksena "epäiltyjen rekisteriin", josta sitten ei pääse koskaan pois. Laiton rekisteri, joka ei perustu mihinkään säädökseen, vain epämääräiseen "poliisilla on oikeus pitää henkilörekistereitä".

Mahdollisesti elän niin kauan, että Suomessa asuu miljoona muslimia ja muut ulkoperäiset lisäksi joskus 40-luvulla. Samalla odotan innokkaasti mitä tapahtuu kun holokaustisesta on 100 vuotta. Aikamäärä, jolloin asiat yleensä ovat unohtumassa vai vieläkö joku on erityisen kiinnostunut 1900-luvun ensivuosikymmenien tapahtumista muuta kuin kalenterin muistopäivinä? Ja koska Euroopassa muslimienemmistö tuolloin (tasaisen vauhdin taulukolla), niin antisemitismi on taas vapaata toimintaa eikä holokaustista saa mainita historiankirjoissa.

Kannattaa muuten katsoa youtuvesta englantilaisen historiantutkijan ja tietokirjailijan Simon Webbin lyhytvideoita kanavalta "History debunked". Niistä voi nauttia kunnes ne estetään yhteisönormien vastaisina. Äijällä ei meinaa pokka pitää muutamassa videossa, kun meno on Britanniassa niin järjetöntä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Gifu-fontti. Juu, näinhän se komissio vaati. Samalla kun EU pumppaa Gazaan rahaa porukoille jotka oikein mielellään veisivät loppuun sen mikä Hitleriltä jäi kesken. Kyseisille utopisteille juutalaiset kelpaavat kyllä kuolleina joihin vedota mutta eivät elävinä omassa maassaan.

Kukaan tämän blogin lukijoista ei varmaankaan ihmettele miksi minäkin kirjoitan nimimerkillä. Tuo aseasia menee tod näk niin kuin ennustat ja tätäkinhän käytetään ihan puhtaana pelotteena. Minä veikkaan että en itse ole enää elossa kun mainitsemasi tapahtuu. Saattaa olla ihan hyväkin. Minä kun muistan Suomen Suomena. Ja kiitos vinkistä.

Nimetön kirjoitti...

Tuosta kehitysmaa-statuksesta.
En meinaan ollenkaan laittaisi pahaksi jos Suomi sellaiseksi julistettaisi.
Meinaan edut ovat paremmat kuin täällä maksajapuolella.

Olemme kehitysmaa jo senkin perusteella kuinka suuret ulkomaalaiset sijoittajat on laskettu rahastamaan kansalaisille elintärkeillä perusinfrastrukuureilla sekä kuinka muun muassa kaivosteollisuuden tuotteet ulosviedään verovapaasti maastamme. Jopa afrikassa kaivosyhtiöt maksavat kaivosveroa toiminnastaan sekä ennenkaikkea tuotostaan!

Gepardihattuisia heimopäälliköitä meillä ei tosin ole mutta nekin tulisivat luksusautoineen ja jetteineen meille halvemmiksi kuin nykyiset päättäjämme, joiden eu komissaariviroista olemme maksaneet ja maksamme kymmeniä miljardeja per broileri.

Ja jos ei nyt suoraan kehitysmaaksi niin vähiten kehittyneiden maiden tunnusmerkit meillä alkavat jo täyttyä:


a) terveys/ruokahuolto: aliravittujen ihmisten osuus
- ylipainokin on merkki huonosta ravinnosta

b) terveys: alle 5-vuotiaiden lapsikuolleisuus
- ennätysalhainen syntyvyys ei sekään mielestäni kerro terveestä yhteiskunnasta

c) koulutus: toisen asteen koulutukseen osallistuneiden määrä
- koulutuksen sisältöäkin lienee syytä tutkiskella

d) koulutus: aikuisten lukutaito
- ainakin medialukutaito sekä luetun ymmärtäminen ovat alhaisella tasolla

Kohta 3. Talouden haavoittuvuus (mittarina EVI, Economic Vulnerability Index) osuukin pelottavan tarkasti kohdilleen:

a) väestön koko; ei yli 75 miljoonaa asukasta

b) eristyneisyys

c) vientituotteiden kapea-alaisuus

d) maa-, metsä- ja kalatalouden osuus kansantuotteesta

e) alavilla rannikkovyöhykkeillä asuvien osuus väestöstä

f) tuotteiden ja palveluiden viennin epävakaus

g) luonnonkatastrofien uhrit

h) maataloustuotannon epävakaus

-Edellämainituista vain kohta g) ei meitä kosketa koska olemme moisilta toistaiseksi välttyneet...

Maailman onnellisin maa... VMP

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tuossa kaikessa on kyllä vinha perä.

Nimetön kirjoitti...

Männäviikolla joku sisäministeriön vihreä virkatäti oli jo vaatimassa virallista tunnistautumista internet-kirjoittamisen perusvaatimukseksi. Koska hänen mukaansa ampuma-aseillekin on hankittava hallussapitoluvat niin on luonnollista, että ("sanakin on teko", "maalittaminen" ja "viharikos") vastaava lupajärjestelmä pitää vallita myös internetin suhteen...

Kiina ja sosiaalinen pisteytys, anyone?

Agenda 2030 ja the great reset, anyone?

Niinno, tvällärisedän foliopipoilua kaikki tyynni...

Kuten tämäkin:
"a. Reduce existing stockpile
b. Reduce supply of new weapons
c. Close the gates between the legal and illegal markets
d. Reduce motivation for acquiring guns"

"Reducing the existing civilian stockpile.
Disarming civilian populations is more difficult than disarming governments. Nevertheless it is arguably more necessary, given that civilians constitute the overwhelming majority not only of gun owners, but also of the victims and perpetrators of gun violence."

https://www.un.org/en/chronicle/article/small-arms-no-single-solution
https://www.un.org/en/chronicle/article/advancing-disarmament-within-2030-agenda-sustainable-development

EU:n himoama aserekisteri ei suinkaan ole tarkoitettu aseistariisuntaa varten...

- Registeration leads to confication -

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Ei valitettavasti ole foliopipoilua. Minä muistan ohimennen lukeneeni tuosta virkatädin vaatimuksesta mutta en älynnyt ottaa juttua ylös. Olisko sulla mitään linkkiä siihen? On meinaan aika hurjat vaatimukset ämmällä.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Olisi mielestäni aivan loistavaa jos Marin piikittäisi aavikon prinssit ensin. Veikkaan että siitä tulisi yksi prosentti lisää PS:n kannatukseen.

Mutta ei kaikki ulkomaalaisetkaan ole nähtävästi suojeltuja. Kun Helsingissä puolet tartunnoista on muun kielisillä eli kehitysmaalaisilla niin ehdotus on että heidät rokotetaan ensin. Kun Turussa vaihto-opiskelijat eli kehittyneistä maista saapuneet saivat toisensa tartutettua ehdotus on että alueelle julistetaan ulkonaliikkumiskielto jota poliisi saapui valvomaan. Näyttää siltä, että toiset maat on vaan enemmän tasa-arvoisia kuin toiset, ettei olisi jopa värillä väliä?

Samaan aikaan Stadin Pravda on tehnyt jo kaksi juttua jossa sama musta mies rokottaa suomalaisia vanhuksia. Taas nähdään että ilman maahanmuuttoa ei Suomi pelastu. Vaan kova on kaverilla taakka kun saa yksinään vastata kaikkien somalien maineen palauttamisesta.

Nimetön kirjoitti...

Tulipa taas kiinnostavaa tekstiä, kiitos. Ja eikun rääpimään hallitsijoittemme mielenmaisemaa. Normi-ihmisillä puhutaan sielunmaisemasta mutta sielua tuolla porukalla tuskin on.

1. Ilmu ja sussiunakkoon se kamala hiili! Melkein kuin ärrävikaisen vihreän vinkaisu. Teitä miespuolisia kommentoijia (varsinkin jopposta ja pyssymiestä) saattanee kiinnostaa tieto, että puolustusvoimien muonittaja Leijona Catering on nyt ilmoittanut ryhtyvänsä hiilineutraaliksi. Yhtiö rahoittaa Intiaan rakennettavia tuulivoimaloita. Kun tämä ilmeisesti on pois ei hävittäjistä vaan alokkaiden lautasilta, niin älkää miettikö mahat kurnien hampaat irvessä isänmaata ja tulevaa sotaa (neukut, as usual), vaan niitä karmeita torstaisia metaanipäästöjänne. Pannarinne saatte syödä, Intian korruptoitunut hallinto sallinee sen. Kaikkosesta en tiedä.

"Mä olen tyttö, mua ei saa kiusata". No, Matti V. saa nyt toki vähän vetää letistä kun se on äänestetty Suomen seksikkäimmäksi mieheksi ja sitäpaitsi määrää fyrkasta. Paitsi ettei tietenkään määrää. Sanna määrää ihan kaikesta. Sanna on P.M. Sauli on vaan pressa joka keikistelee joku ruma piski sylissä saadakseen bointseja en nyt muista mihin. Minä sentään jynssään vessaa todistaakseni että olen ihan samanlainen kuin kuka tahansa suomalainen äitsykkä. Mutta hetkinen: tämä suomalainen äitsykkä aloitti opintonsa 2007 ja valmistui vasta 2017. Jos kestää 10 vuotta valmistua hallintojargonian paasaamiseen, niin?

2. Olemme odottaneet jo 31 vuotta kultamunien kuoriutumista, turhaan. Olemme saaneet valtavan määrän uussuomea: monikulttuuri, monimuotoisuus, kulttuurinen rikkaus, rodullistaminen, Ruskeat tytöt, husu ja sen sata turhaketta. Inklusiivisuus. Se ei kuulkaas ole sama kuin hotellien all incl. Ai niin, paitsi tietyille onkin.

3. Aseet pois, ilman muuta. Siis laittomat aseet. Pimikasti ostetut tuliaseet, stiletit, nyrkkiraudat jne. Mutta onhan se helpompaa takavarikoida lallisia mtsästysaseita joilla VOISI tappaa jonkun mielikuvitusolennon, kuten työssäkäyvän somalin joita suomalaiset miehet taukoamattomasti jahtaavatkin. Ja suomalaiset naiset niitä somaleita? - En muuten oikein ymmärtänyt tuota poliisin signaalirikosta ja tuskinpa ymmärsivät itsekään. On noilla poliiseilla nykyään kurjaa, kaikki sympatiat.

jatkuu
tira+

Nimetön kirjoitti...

keski-ikäinen pikkupoika: ei tietenkään tuo ahkera piikittäjä ollut somali vaan kenialainen Peter Kipchunga. Afrikkalaiset nimet on aika helppoa erottaa toisistaan. hesarin agendaan tietenkin kuuluu tämä että mustalle miehelle annetaan kokoaukeama kun hän tekee jotain täysin normaalia. hesari haluaa kertoa että Suomi ei tulisi toimeen ilman maahanmuuttajia. Bussit eivät kulkisi ilman somaleita, joiden käsitys on se, että tämä on MINUN bussi, täällä kunnioitetaan minua. Jos valkoinen nainen sanoo bussiin astuessaan hei, hän on pahainen huora enkä sano mitään, en katso. Jos vain leimaa kortin eikä edes katso, ei kunnioita minua. MINUA, Ahmedia joka pidän yllä Suomea! - Länsiafrikkalaiset kuskit ihan toisesta maailmasta: ystävällisiä suupaltteja jotka istuvat ja odottelevat kunnes se viimeinenkin vanhus on könynnyt paikalleen.

Somaleita yli 20.000 pk-seudulla. Ei yhtään somaliyritystä. Kerran yksi kuppila Kalliossa, kielsi suomalaiset ja toisen klaanin sisäänpääsyn ja kiljui rasismia. Että mie inhoan noita mölöturpia! Kun joudunn taas huomenna kauppamatkalla istumaan heidän henk.koht. busseissaan.
tira+

Nimetön kirjoitti...

Mainitsemastasi äitiyspakkauksesta voisin sanoa, että jostakin lukemani tiedon mukaan sen alkuperäisenä tarkoituksena ei ollut vain tukea vastasyntyneiden lasten äitejä taloudellisesti (siinä suhteessa sen merkitys onkin aika vähäinen), vaan ennen kaikkia suostutella mahdollisuuksien mukaan kaikki odottavat äidit raskauden aikaisiin terveystarkastuksiin. Sitä pidettiin nimittäin hyvin tärkeänä eräiden yleisten tartuntatautien välttämiseksi. Mutta kun kaikki äidit eivät niihin muutoin tulleet eikä pidetty sopivana rangaistakaan niistä pois jäämiseksi, keksittiin houkuttimeksi äitiyspakkaus. Se nimittäin myönnetään, tai ainakin alun perin myönnettiin vain, jos niissä terveystarkastuksissa on käyty.

Nimetön kirjoitti...

Uutisvirrasta poimittua, liittyen Koskelan teinisurmaan:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f088d14c-b331-4ef2-ad06-e85aa88b7640

""Kiusaamiseen ei puututtu”
Roni Löfman ja ”Karoliina” joutuivat vuosien koulukiusaamisen kohteeksi samassa koulussa, jota kävivät myös Koskelan teinisurman osapuolet."

Tuo lienee vain jäävuoren huippu. Murha on epätyypillinen lopputulos, mutta henkisesti eri asteisesti traumatisoituneita peruskoulu onnistuu edelleen tuottamaan. Valitettava systeemi, toimii niissä harvoissa tapauksissa joissa oppilasaines riittävän homogeenista. Esimerkiksi Kulosaaren kaltaisilla alueilla tuskin kovinkaan suuria ongelmia.

Sitten tähän vielä vähän kotimaista punk-musiikkia, yhtyeeltä nimeltä Laki & Järjestys :

https://www.youtube.com/watch?v=5H_Hg5Vk3Rs

https://www.youtube.com/watch?v=fz87GWTu2CM

https://www.youtube.com/watch?v=Kb-bnA3I8Dk

Qroquius Kad kirjoitti...

Yritin etsiä tuota veli Tväl-upseerin mainitsemaa virkatäteilyä. Ei löytynyt onneksi sellaisenaan, mutta tällaisia läheltä liippaavia:

https://www.vihreat.fi/ajankohtaista/vihapuheen-torjunta-vaatii-tiukempaa-lainsaadantoa/

https://avoinhallinto.fi/assets/files/2021/02/CSS-Kansalaispaneelin-kannanotto_FI_16022021.pdf

Erityisesti tuo jälkimmäinen kylmäsi selkäpiitä, koska se saattaa hyvin pian olla todellisuutta lain muodossa.
Tuhotyttöjen hallituksella on nyt tekemisen meininki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys keski-ikäiselle pikkupojalle, tira+:lle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

keski-ikäinen pikkupoika: Värillä on todellakin väliä. Ja valtamedia etsii kaikkiin mahdollisiin juttuihinsa juuri tuollaisia värimannekiineja. Vanha kikka eikä mene läpi.

tira+: Minäkään en kyllä hahmota kuinka intialainen tuulivoimala parantaa Suomen maanpuolustusta. Sanna ja kumppanit tietävät elävänsä once in a lifetime-tilaisuutta ja sen huomaa. Valta maistuu sen verran makealta että ennustan jonkinlaista yritystä persujen toiminnan kieltämiseksi. Olisikohan poliisi kirjoittanut ”signaalirikoksen” jonkinlaiseksi vastalauseeksi jonka saattaa kategorisesti kiistää? Ja joo, se asenne siellä on kyllä kuin miehittäjällä.

Ano1: Meni vissiin väärän postauksen kommentteihin mutta eipä se haittaa. Voit olla oikeassa. Silloin oli niitä tauteja enemmän. Myös lastentauteja. Olenhan minäkin sairastanut sekä tuhka- että vesirokon.

Ano2: Totta. Kiusaamisesta ja sen estämisestä kyllä puhua lässytetään paljon mutta tosiasiassa sille ei tehdä mitään.

Qroquius Kad. Olihan nuo aika hyytäviä. Varsinkin kun hoksaa kaiken sanahelinän läpi että ei siinä olla poistamassa mitään vihapuhetta vaan väärinajattelua. Pelottavaa on myös että tuo jälkimmäinenhän sijaitsee valtiovarainministeriön virallisella palvelimella.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hyytävää oli myös saada vilaus oikeinajattelevais-suvaitsevaisen mielenmaisemaan Timo Vihavaisen bloggauksen

https://timo-vihavainen.blogspot.com/2021/03/kuuluuko-rauha-aikamme-tabuihin.html#comment-form

kommenttiosiossa:
aluksi luulin tuota trollaukseksi, jonka tavoitteena oli saada aikaan Iso Ihana Naisellinen Riita. Kommentaattori kuitenkin raivostui ja lopetti niin pian, että hän oli täysin tosissaan.
Vihavainenkin totesi, että kyse on näköjään jo uususkonnosta.

Siitähän tässä on kyse:
kun Husu muistutti Somalian auttaneen Suomea Talvisodassa ja somalineitoset julistivat heillä olevan oikeus tuhota Helsinki, koska hehän sen ovat rakentaneetkin hiellään ja verellään, he toistivat sitä, mitä heille oli opetettu.

Tuon Vihavaisen kommentaattorin kaltaiset ihmiset tuntevat toki Helsingin ja Suomen historian, mutta koska se ei sovi heidän uususkontonsa dogmeihin, tiedot heitetään sivuun ja julistetaan uskontoa.
Nuo todellakin uskovat Totuutena siihen, mitä paasaavat, ja opettavat sitä eteenpäin maahantunkeutujille.

Meikäläisillä on nyt paska leivässä:
KZ-Lagereisa ja Gulagissa tiedettiin, että poliittisen fanaatikon voi aina murtaa, mutta uskonnollista ei mitenkään.

Sellaisia täällä nyt riehuu hallitusta myöten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuli tuosta mieleeni että käsitykseni mukaan trollaaminen on radikaalisti vähentynyt. Johtuneeko siitä että trollit tuumivat – vähän Pahkasikatyyliin – että kun todellisuus on mennyt trollaamisesta vihervasemmalta ohi niin ei maksa vaivaa. Voin olla väärässäkin mutta tällainen mielikuva mulla on.