keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CLXVII

1. al-Taee ja huostaanotot

Niin kuin tiedossa on, piti tämä demareitten jatkuvasti epäonnistuvan mamuloton yksi mannekiini eli Hussein al-Taee arabiankielisen palopuheen jossa hän arvosteli suomalaisten lastensuojeluviranomaisten islamilaisiin nuoriin tekemiä mielivaltaisia huostaanottoja.

Asiastahan kirjoitti jo blogikollega Professori joten siitä ei sinänsä sen enempää mutta koska itselläni on sattuneesta syystä mahdollisuus esittää lastensuojelun näkökulma niin esitetään. Elikkä joo, islamilaisia on huostaanotettuina ja laitokseen sijoitettuina huomattavan paljon. Ja huostaanoton syyt ovat täsmälleen samat kuin suomalaisilla nuorilla. Eli alkaen koulunkäymättömyydestä päätyen ryöstöihin, pahoinpitelyihin, huumeitten käyttöön ja niiden välittämiseen.

Hussein perää ”kulttuuristen asianhaarojen huomioonottamista” ja lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen ”myöntää, että lastensuojelupalveluissa ei välttämättä ole riittävästi tarvittavaa kulttuurista lukutaitoa.”

Kulttuurisia asianhaaroja ja kulttuurista lukutaitoa? Sattumoisin osaan tulkita noita lauseita ja ne tarkoittavat suomeksi että islamilaisilla pitäisi olla erilaiset säännöt kuin suomalaisilla. Sitä kotoutumista? Osaan muuten sanoa senkin että laitoksiin itsessään ei kaivata islamilaisia sillä niillä alkaa jo olla siellä ikiomat säännöt jo nyt eikä sen röyhkeämpää ja ylimielisempää porukkaa olekaan. Eikä niille mahdeta enää mitään. Kiitos suomalaisten lakimiesten juristerian.

2. Ei sitten saatukaan sopivaa terroristia

Joo, joku häiskä sitten meni ja töni Ben Zyskowiczia. Ja valtamedia oli hetkisen innoissaan. Puhuttiin vihankylvöstä, äärioikeistosta ja vedettiin mutkat suoraksi joten syyhän oli ilman muuta perussuomalaisten. No, sitten kävikin ilmi että kyseessä oli joku äärivasemmistolainen rikollinen narkkari. Ei saatu täsmäohjusta vaaleihin vieläkään joten hajaantukaa, ei ole mitään nähtävää.

Mitä muuten itse asiaan tulee niin itse noudatan linjaa, jota uskoisin blogin lukijoidenkin noudattavan. Eli jos vastaan tulee inhoamani puolueen ehdokas, niin kävelen ohi enkä tee mitään. Sellainen kuuluu ihmistapoihin. Se jäynä tehdään sitten äänestyskopissa.

Tosin eihän täällä huuthemmetissä niitä ehdokkaita pahemmin näykään.

Ei näin.

3. Järkyttävää sortoa rajavartiolaitoksessa

Ylehän on mestari tekemään ongelmia asioista jotka eivät ole ongelmia. Plus sitten vaikenemaan oikeista ongelmista. Nyt joku toimittelijatar Juulia Tillaeus (ei, ei ole minun keksimä nimi) on löytänyt rajavartiostosta ongelman. Kas kun rvl:n niin raja- kuin erikoisrajajääkärikoulutukseen ei hyväksytä keliaakikkoja tai kasvissyöjiä. Oh my God in heaven.

Ja onhan tähän löydetty ongelmaa komppaamaan myös ”asiantuntija” (kyseinen termi on muuten kärsinyt viime vuosina äärimmäisen inflaation) eli erityisasiantuntija Robin Harms yhdenvertaisvaltuutetun toimistosta. Ja mitäs hän loihelausuu:

- Vaikuttaa siltä, että ihmisiä asetetaan terveydentilan ja mahdollisesti myös vakaumuksen takia epäsuotuisampaan asemaan.

Tulisi muistuttaa sekä toimittelijapimua että ”erityisasiantuntijaa” että kyseinen koulutus tähtää sodan ajan erikoisjoukkojen luomiseen. Se ei ole Puuhamaa. Jos haluaa muokata sapuskansa haluamakseen, niin menkää ravintolaan, ei erikoisjoukkoihin.


50 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Uudin 1:
Huusi al-Taqiyya tekee sitä, mitä hänenkaltaisensa Ruotsissakin:
pelottele sossuja, etteivät nämä enää uskalla huostata muslimikakaroita, vaan ganstaklaanit voivat alkaa käyttää niitä ammattitappajina.
Ja sehän toimii, kuten Ellu Lapsukaisasianais todisti!

Uudin 2:
Ei homma ole vielä taputeltu.
KYllä valtavalemedia on jaksanut jankuttaa tapauksen johtuneen vihapuheesta jota levittävät persut.
Teko oli siis persun tekemä.

Uudin 3:
Jos rauhan aikana tarvitsee erikoisruokavaliota, tarvitsee sitä myös sodassa.
Erikoisjoukkojen sodanajan tehtävissä sen noudattaminen ei ole mahdollista, joten sellaista noudattava erikoisrajajääkäri joutuisi asetetuksi eriarvoiseen asemaan viimeistään sotaan jouduttua.
Parempi siis olla hyväksymättä sellaista erikoiskoulutukseen.
Näin siis järkevässä maailmassa, jossa aika ajoin en jaksa uskoa eläväni.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad.

1. Tuohon suuntaan ollaan menossa. Plus sitten tulee muistaa se ejattelu että islamilaiselle islamilaiset tavat ovat länsimaisten tapojen yläpuolella. Vaikka se länkkäri elättääkin ne täällä. Ja niin kuin totesit, hyödylliset idioottimme tekevät tämän kaiken mahdolliseksi.

2. Joo ja valtamediahan on erittäin hyvä tulkitsemaan asioita. Mieleisekseen.

3. Täysin totta. Toivotaan, että sotavaltio kaikkinensa tappelee mielettömyyttä vastaan. Vaikka onhan sekin joutunut antamaan periksi monissa asioissa.

Anonyymi kirjoitti...

Extra uutinen: Yhdysvalloissa 28-vuotias transu, nainen joka kuvitteli olevansa mies, ammuskeli lapsia hengiltä uskonnollisessa koulussa, jätti kuulemma oikein manifestin jälkeensä, mutta kertooko Suomen valtamedia tätä yksityiskohtaa epäillystä? Jos kyseessä olisi ollut valkoihoinen heteromies, niin nimi ja kuvat komeilisivat meidänkin lehdissämme (olipa se sitten tarpeellista tai ei, mutta puhutaan siitä joskus toisten).
Oliko meidän valtamediamme aina näin läpi paska? Jotenkin muistaisin että ei ollut, mutta saattaahan se olla vain lapsuuden unta.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Joo, kiitos taas, YGÄ, vaikka maailman / Suomen meno ei kiitoksia ansaitsekaan. Tarttee lähteä muutamaksi päiväksi Karjalaan (Tl), kuuntelemaan honkien huminaa - ja kaukana kavala maailma!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Näitä tapauksiahan on ollut enemmänkin. Valtamediaamme ne eivät kiinnosta. Propagandan yksi idea on se, mitä jätetään kertomatta. Ei se valtamedia ollut aina näin paska. Se mädäntyminen alkoi joskus 1990-luvulla.

Terho: Kiitokset sinullekin ja oikein mukavaa reissua sinne.

Jani Alander kirjoitti...

Taitavatpa muutenkin asettaa terveydentilan takia erilaiseen asemaan. Veikkaan ettei vaikkapa ylipainoisella astmaatikolla ole asiaa erikoisjääkäriksi. Ja no haluaisinpa nähdä jonkun raijaavan viikon kalorisatsin vegaaniruokana metsään. Siis sillain että sen joutuu kantamaan kanssa itse.

Anonyymi kirjoitti...

Siantuntija joo. Nimi krijoitetaan hamrs lausutaan jatkuva riesa. Kasvisyöjät uskoakseni unotaa sen kasvisten jälttämisen juts siinä kohti kun se kaninruoka loppuu ja nälkä kaivelee vattanpohjaa. Ja kaverit vieressä käristelee taukotulilla makkaraa.
Keliaakikot on eri juttu, ne tuskin hakeutuvat moisiin hommiin, se keliakia kun on oikea ja perin pirullinen vaiva.
Ja tuo hussein al räyhän tae, taattua demarilaatua suorastaan 5tuhannen ja yhden yön tarinoista.Samaa virttä veisaa kuin naapurimme allahit, että ruåtsalqaiset kappaa musulapsia jne.
Ja kaipa se on persujen vika, se että vassarikahjo hyökkää Zyssen kimppuun, kun ei ne perkeleen persut saa näitä soma-LIin suojatteja anttifantteja listittyä? Paitsi ei ne ole luvanneetkaan, vaikka vassarit niin väittää.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Yhdenvertaisuusvaltuutettu Harms. Nimi osuu kuin nenä päähän. Sen verran tuota Lontoon murretta osaan. Tuokin on niin turha laitos kuin olla voi. Suomalaisille, ainakaan täysijärkisille, ei ole mitään hyviä uutisia lupeissa, kun kuulee, että sieltä suunnasta tulee kommenttia eli vaatimusta eli haistattelua.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

You're in the Harms way eli on jätkällä (olettamukseni) nimi kohdillaan!

Prkl! Ei minuakaan valittu hävittäjälentäjäksi! En tosin edes hakenut koska tyhjän saa pyytämättäkin. Mutta! Se olikin siis pelkkää ja puhdasta syrjintää!!!

Mistä saan hakea korvauksia?


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jani Alanderille, Huru-ukolle, Tapsalle vaan ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Jani: Totta joo ja sinänsä jos pitkäaikainen kasvisruokailija söisi yhtä-äkkiä muun puutteessa liharuokaa niin sehän menisi paaripotilaaksi.

Huru-ukko: Oikein hyviä huomioita ja täytyy sanoa että demareilla on tuossa mamulotossaan äärimmäisen paska tuuri. Kannattaisko se jo lopettaa?

Tapsa vaan: Turha, tarpeeton ja haitallinen laitos. Plus tietysti akateeminen suojatyöpaikka.

Tvälups: Joo ja minä olisin halunnut pommituslentäjäksi. Ei onnistunut. Eikä se ole mikään tekosyy että Suomella ei ole pommikoneita. Kuka korvaa?

Anonyymi kirjoitti...

KOva on persujen pelko muuallakin kuin kokkolassa. Pankin ekonomistit gerich&kni povaavat, että mikäli persut voittavat vaalit, niin valtion lainojen korot nousevat. Nousevay ne näiden mukaan jos sossutkin voittavat, mutta ei niin paljoa.
Iltalehdykkä taas kertoo kuinka Riikka Purra tuli lähteneeksi politiikkaan "äääärrrrioiekistolaisen liikkeen myötä. Eli älkää ny "hyvät" ihmiset äänestäkö persuja, rasisteja ja mitä lienevät.
Huru-ukko
PS. Ja mie olisin halunnut olla vaan takalinjojen taavi:))

-TR- kirjoitti...

Siitä USAn ammuskelusta että kun asiasta järjestettiin lehdistötilaisuus niin Biden kertoi tyhmiä vitsejä ja yleisö nauraa hohotti ja taattu.

Kyllähän tässä transhulluudessa on pistetty uusi vaihde silmään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Jep. Kova on pelko. Eniten pelätään kasvojen menettämistä ja kysymystä ”kuka sai tämän kaiken aikaiseksi”.

TR: On pistetty ja se Bidenhän on seniili vanha äijä joka johtaa ydinasevaltiota. Mutta kun Trumpin tilalle piti saada, no, ihan kuka tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

1. Voisiko al-taeen karkottaa kotimaahansa? Kiitos. Kuvottavampaa valehtelijaa en vähään aikaan tiedä.
2. Alhaista ja eikös Hesari ollut ensimmäisesnä kiljumassa oikeistoterroria. Lehti, jota ei ainakaan kannata tilata. Ben käyttää tilanteen hyväksi, niinhän kaikki.
3. Mites sitten tositilanteessa tai rintamalla "en mä syö tätä, missä mun idut, masuun sattuu, äitiiiii, yhyy". Takaisin hiekkalaatikolle kasvamaan.

Voi vittu, mitä ääliöitä on taas viikolla ollut liikkeellä. Puhumattakaan Marinin fasistipuheista, prkl punikki! Meni hermot, hyvää yötä.

Anonyymi kirjoitti...

Keliaakikkona sanon vaan, että on se helevetin hyvä, etten mennyt kurvariksi. Ei ollut vielä varusveijarina ilmennyt mutta kun oli mittarissa 35 tuli kaikenlaista kummallista vaivaa. Ja kun oli 40 olisin ollut kusessa korvessa. vaelluksille oli helppoa järjestää toimivaa ruokaa, kun olen tarkka ja hyvämuistinen tyyppi. Vainohullu nipottaja

- hihittää Lady on the House. Mutta mieti ite, näkkileipä ei käy, eikä energiapatukat. Eikä olut tai mämmi. Ruuassa ei saa olla yhtään gluteenia, ei yhtään. kauran josta puurohiutleet tehdään pitää olla puhdasta, siinä ei saa olla epäpuhtauksia, vaikka ohran jyviä tai vehnän.

Mistäs löydätte makaroonia jota EI ole tehty vehnästä, siis kriisiaikana, yhdelle ukolle komppaniassa.

Ainoa kunnon Harms on Daniil Harms, hyvä kirjailija. Kuoli gulagilla.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset huostaanottojen taustatiedoista. Kulttuuristen asianhaarojen huomioon ottaminen tarkoittaa tässä tapauksessa muslimien huostaanottojen lopettamista ja rangaistuksien poistamista tekivät sitten mitä tahansa. Heidän pitää antaa rauhassa jengiytyä ja tehdä huumekauppaa ynnä muuta kulttuuriinsa kuuluvaa puuhastelua. Suomen lait eivät saa olla esteenä.

Joppos123 kirjoitti...

Allah täi selittelee pois disinformaatiokamppanjaansa ja sosdemtädit kiikuttavat sille pullaa haleilla.
Allah täi on ihan samanlainen islamisti kuin ne jotka ovat päässeet luikertelemaan svedustanian poliittiseen järjestelmään. Temppu onnistuu joko ääässdeepeen tai virheiden riveistä.

Vai on se epistä kun tietynlaiset sairaudet tai valinta olla elämäntapainkkari on este erikoisjoukkoihin pääsylle.
Kaikelle on syynsä. Sodan tai edes rauhanaikana ei voida yhden perussairaan tai ituhipin oikkuja toteuttaa.
Perusrajajääkärit koulutetaan yksinomaan linjojentakaiseen tiedusteluun ja sissitoimintaan. Siellä syödään sitä mitä valmisteluvaiheessa on kohdekätköihin jemmattu ja sen jälkeen sitä mitä saadaan luonnosta, paikallisilta tai viholliselta pöllittyä.
Ihan samalla tavalla on perusteltua miksi diapeetikko tai epileptikko ei ole palveluskelpoinen ja vapautetaan rauhanajan palveluksesta.
Se on heidän ja kaikkien muidenkin etu.
Ei kyllä yllätä yhtään, että tasa-arvovaltuutettu nillittää asiasta. Näille punikeille on vain etu jos kaikilla hävittäjälentäjillämme olisi epilepsia.
Saatanan viides kolonna.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anol1:le, Pyssymiehelle, Ano2:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Hyviä havaintoja. Ja valitettavasti sitä heppua ei nykylainsäädännön mukaan voi karkoittaa.

Pyssymies: Se keliakia on kyllä pirunmoinen vaiva eikä sitä tällainen ei-keliaakikko oikein aina muista hoksatakaan.

Ano2: Tuohon suuntaan ollaan valitettavasti menossa.

Joppos123: Kyseinen sälli on hyvä esimerkki siitä kun puolueet epätoivon vimmalla etsivät itselleen etnisesti edistyksellisiä ehdokkaita. Ottamatta sitten yhtään selvää että mitäs tyyppejä ne oikein ovatkaan. Ja se, mitä kirjoitit erikoisjoukoista osuu naulan kantaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minkähänlaista "valistusta" imaamit antavat muslimeille meilläkin moskeijoissa? Ne, jotka tietävät, ei eivät puhu. Tanskalaisedsa dokumentissa selvisi, että imaami suorastaan kielsi muslimeja integroitumasta Tanskaan ja karttamaan länsimaisia tapoja.

41-vuotias kapteeni Suomen armeijassa sai pari päivää sitten 40:n päiväsakon rangaistuksen. Toisessa hän oli komentanut aamulenkillä porukan uimaan. IL kertoo, että "Kaikki naispuoliset varusmiehet hätkähtivät yllättävää käskyä keventää varustusta ja mennä miesten joukossa veteen. Naisilla oli siviilialusvaatteet verryttelyasun alla, koska valtion alusasuja ei ole saatavilla. Käräjäoikeuden mukaan tilanne herätti naisvarusmiehissä ahdistusta ja pelkoa. Samaten riisutuminen heikensi heidän auktoriteettiään koulutettavien silmissä." Voi hyvät hyssykät. Ken leikkiin lähtee, se leikin kestäköön; sodassakin joutuu kohtaamaan pelkonsa ja tulee vastaan yllätyksiä, voi jopa joutua veteen ilman uimapukua!

Rouva Ano

-TR- kirjoitti...

Vaikka Skotlanti on osa Britanniaa niin sillä on oma itsehallintoparlamentti ja hallitus.

Skotlannin uudeksi hallituksen johtajaksi valittiin pakistanilainen muslimi joka inhoaa valkoisia. Eräässä parlamenttipuheessa hän ääni vihasta värisen valitti kuinka se ja se hallintoviranomainen on valkoinen.


Britannian ja Irlannin pääminnisterithän ovat intialaisia.

Se on jonkinlainen monikulttuurisuuden seuraava vaihe kun ulkomaalaiset pääsevät poliittiseen johtoon.

Irlantihan on kuin Suomi. Sillä ei ole mitään tekemistä kolonisaation kanssa eikä se ole kenellekään mitään moraalista velkaa mutta ei auta. Mädättäjät ovat sen maan pilanneet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja TR:lle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Totta. Islamilaisille me länkkärit olemme vain elättäjiä. Ja mitä armeijaan tulee niin olen koko ajan ollut sitä mieltä että naisista ei sotavaltiolla ole kuin harmia. Koko ideahan tuli ei suinkaan maanpuolustuksen tarpeista vaan vääristyneestä tasa-arvosta eli naisten täytyy saada jos huvittaa mutta jos ei huvita, niin ei tietenkään tartte. Jos oltais perustettu jonkinlainen Lotta Svärd-järjestö uudestaan niin siinä olisi ollut järkeä.

TR: Totta. Siellä punotaan itselleen hirttoköyttä.

QroquiusKad kirjoitti...

Itse asiassa Irlannin tasavallan pääministeri ei ole muslimi, mutta muuten outolintu:
intialaistaustainen avoimesti homo katolilainen Leo Varadkar.
Sen sijaan Pohjois-Irlannin pää- ja varapääministerien salkut ovat tilapäisesti täyttämättä.

Mitä varusmiespalveluksen vaatimuksiin tulee, uusin "Suomen Sotilas" julkaisi yleisönosastokirjoituksen Dragsvikissa palvelevalta varusmiesalikersantilta, joka ei ole ryhmänjohtaja:

hänen AUK-kurssiltaan valmistuneista on hänen mukaansa suurin osa sijoitettu tavallisiin miehistötehtäviin palveluksen loppuun asti!
Hän kysyykin, onko Suomen Raskas menossa NATOn sijaan sittenkin Putler-armeijan suuntaan, kun kerran aiemmin varusmiesalikessuille kuuluvia tehtäviä hoitavat heillä henkilökunnan edustajat?

Mitä mä ny ollenkan sanon jos tää on totta, mitä mä sanon ol...len...kan?
Oliko kyse niin huonosta AUK-kurssista, ettei heistä useimpia voi käyttää esimiestehtäviin (miksi sitten valmistuivat?), onko tämä jokin paikallinen tilapäinen häiriö vai tapahtuuko tätä laajemminkin?
Hyvältä ei kyllä kuulostanut tai siis luestanut mitenkään päin.

QroquiusKad kirjoitti...

Irlannin pääministeriähän ei kukaan muslimiksi väittänytkään.
Näin siinä käy kun ei keskity siihen mitä tekee.
Onneksi tällä kertaa kukaan ei kuollut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, mitään vahinkoa ei tapahtunut. Pistää vaan miettimään että mikä hinku siellä Brittein saarilla on hankkia johtajat ulkomaalaisista.

Tuohon inttihommaan on vaikeaa vastata. Muistan, että PV välillä luopui toimiupseereista kokonaan, huomasi mokansa ja hankki ne takaisin. Tiedän myös että maakuntajoukkoihin on tunkua alikersanteista mutta ei miehistön jäsenistä. Vaikea sanoa mitään yhden kirjoituksen pohjalta

Joppos123 kirjoitti...

Ykän viimeiseen viestiin niin ei ole miehistöstä ollut tunkua, eikä tarvitse.
Heistä jokainen on , jos ikä sallii sodanajanjoukoissa. VAPPI on erikseen mutta meidän porukka jolla lähdettäisiin ryssää vastaan on se noin 260000.
Rerervissä on noin 900000.
Kukin missä kunnossa on mutta kuitenkin.
Se 900000 käsittää sen reservin joka on käytössä.
Ei minua esimerkiksi haittaisi pätkääkään jos olisin ihan jakkejääkäri rintamalla.
Kunhan vaan pidetään ryssä poissa.Jos ei pidetä niin aika karu kohtalo odattaisi.
Ukraina sen todistaa.
Ryssä on "rämeihminen". Siltä puuttuu 1000 vuotisen historian kautta kaikki inhimillisyys.
Iivana julma aloitti järjestelmällisen inhimillisyyden hävittämisen ja samaa rataa jatkaa nykyinen ryssä.
Ei ole kykyä empatiaan, vain oma eloonjääminen on ykkönen.
Jos siinä sivussa tuhotaan tai tapetaan niin perusryssä vetää korviaan luimuun ja yrittää olla näkymätön.
Hajuton, mauton ja näkymätön.
Saas nähdä kun nyt on tahtoa saada 400000 uutta teurasta rintamalle mistä ne keksitään tai saadaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Nyt kun veli Joppos on kuulolla, olisiko valistunutta arvausta mitä tuolla Dragsvikissa on tapahtunut, jos asiat ovat siellä todellakin kuten kerrottu?

Mitä tulee brittien tarpeeseen kerätä johtajikseen entisiä siirtomaalaisiaan, ei siinä kai nyt pitäisi olla mitään kummasteltavaa;
orjalaivojen terva, tervalaivojen orjat ja Valkoisen Miehen Taakka, josta maksamme velkaa!

Ennen oli laivat tervaa
ja kapteeneita miehet, hiiohoi.
Herroja on orjat nyt
kun naiset tähän johti,
Hiiohoi, hiiohoi!

En ylläty lainkaan, jos seuraavan hallituksen opetus-, perhe- ja lastensuojeluministerinä istuu Huusi al-Taqiyya saatuaan maanvyörymäisen äänisaaliin naisilta yli puoluerajojen rohkeasta rasisminvastaisesta työstään.

Joppos123 kirjoitti...

15.5 alkaa pukkikauriin metsästys.
Meikä mukana ihan täpönä.
Jos vaikka saisi pakastimeen luomulihaa.
Kävin ampuatestissä kaverin ( kollegan) metsästysseurassa ja ottivat samantein messiin.
4 laukausta/75m/90 sekuntia.
Osumien keskipiste oli 10. Tarkoittaa sitä, että kaikki neljä laukausta oli 50 sentin kolikon alueella.
Aikaa meni 35 sekuntia. Ei saa ladata lippaasta vaan käsisyöttö.
Tuon näköjään vielä osaan.
Se kauris vielä jossain jolkuttelee.
Pidäppäs kauris hatusta kiinni, täältä tullaan, heh.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123:

Viesti1: Toivotaan vaan että sille reservillemme on riittävästi kalustoa. Sitä itänaapuria kun ei tänne tosiaan kaivata.

Viesti2: Oikein mukavia metsästysreissuja.

Qroquius Kad: Jotain syvempää ja typerämpää siinä on. Mutta en osaa sitä hahmottaa. Ja ajatuksesi kyseisestä ”ministeristä” taisi viedä yöunet.

Anonyymi kirjoitti...

1. Hussein al-Taee ei ole aikaisemmin ollut lasten asialla vaikka rauhan mies onkin. Ahtisaaren CMIn kuppaussampon keulakuva jonka murheelliset ja katuvat spanielinsilmät nostivat hänet - oletettavasti naisten äänin - eduskuntaan. Olen niin, niin pahoillani että haukuin noita kirottuja jutskuja ja uhkasin tappaa saudiprinssit. Ja eniten olen tietenkin pahoillani että olen niin tekninen tumpelo etten osannut poistaa noita viestejä jotka on nyt käsitetty niin väärin.

Tuo "suomalaiset varastavat muslimilapsiahan" on sanasta sanaan sama kuin aikoinaan neukkujen kanssa. En tiedä onko soveliasta kysyä ammattilaiselta sijoitetaanko huostaanotetut pääsääntöisesti muslimi- vai suomalaisperheisiin? Kun muslimipoika on jo ipanasta lähtien kasvatettu siihen, että hän on naisten ja vääräuskoisten yläpuolella, miten suomalainen perhe voisi hyväksyä tällaisen? Ja miten sijoitus toiseen muslimiperheeseen samoine katsantokantoineen voisi ratkaista käytöshäiriöt? Kun uskonto on se ainoa joka antaa idiootillekin itsetunnon, no can do. - al-Taeen oikea nimi on muuten Abu Gulal kertoo wiki. Keitähän muita pseydonyymejä eduskunnassa istuu?

2. Juden raus ja mieluusti metron alle. Huikeaa draamaa kehittelee media täysin tavanomaisesta tapahtumasta metrolaiturilla, paitsi että kohdistui tällä kertaa poliitikkoon. Näin valkoihoisena naishenkilönä ja kokemusasiantuntijana voisin kertoa että Kontulan ja Itiksen metrolaiturit ovat vapaata riistaa minkä tahansa suunnan edustajille. Täynnä vihaa ketä tahansa kohtaan, tosi pelottavia paikkoja. Jos on pakko käydä, ennen klo 15.00 jolloin kaikki hörhöt heräävät koloistaan. Nuo poliitikot käyvät vaan niin harvoin kansan parissa etteivät osaa varoa kuten tavis.
Vielä vähän kolmoskohdasta.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

3. On ollut musertavaa huomata miten ikävän vanhanaikaisesti niin Ykä,joppos, QK ja pari muutakin suhtautuvat tähän rv-jääkäriongelmaan, kaiken inhimillisyyden unohtaen. Minun nimeni on jämerästi Seppo ja haluan jääkäriksi rajavartiolaitokseen. Keliakia tosin rajoittaa ruokavaliotani ja jos siitä ei huolehdita sille kuuluvalla ruokavaliolla niin oma syynne että pieruni paljastavat sijaintimme. Minun nimeni taas on Matti (ent. Mathilda) ja ne avocadot tänne ja sassiin, nyt heikottaa. Ohi vilahti jotain, hassu mursu piippalakki päässä ja jotain sillä oli kädessäkin?

Politiikka on jätetty ahneille amatööreille, mutta maan turvallisuutta ei totisesti kannata antaa muille kuin ammattilaisille. Hyytää vaan miten tuo väki vähenee.

Loppukevennyksenä o.t. eli somaliparlamentaarikko Suldaan Said Ahmedin esitys eduskunnalle siitä, että Suomeen pitäisi perustaa muslimipankki. Koraanin mukaan kun korkoa ei saa ottaa, ja Suomessa on valtava määrä hyvätuloisia muslimeita jotka eivät nyt voi ostaa asuntoja. Tosin kertoi myös, että muslimit tulkitsevat koraania niin että muslimi ei voi ottaa vaihtuvakorkoisia lainoja eli pankkien pitäisi vipata juuri heille nollakoroilla.Tota, mitenköhän ne pankit sitten toimisivat? Mutta kiva idis, siitä vaan saudit ja emiraattiporukka piristää Suomen tympeää finanssipolitiikkaa. - Onks noi ihan hulluja vaatimuksineen? Ei jos niihin myönnytään - silloin me olemme niitä hulluja.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+ ja kiitos hyvistä huomioistasi. Joitain omia huomioita asian tiimoilta.

1. Niitä huostaanotettuja islamilaisia ei sijoiteta perheisiin vaan laitoksiin. Jotka ovat henkilökunnaltaan hyvin naisvaltaisia. Lopputuleman arvannetkin. Ja miehiltäkin on viety kaikki valtuudet pois. Mitä tulee kyseiseen al-Taeeseen niin eikös väärällä nimellä maahantulo pitäisi olla kalossinkuvan paikka perseessä?

2. Muistan jo siltä ajalta kun itse asuin Helsingissä josta on kyllä jo hyvin pitkä aika niin itä-Helsingin metroaseman seudut eivät paljon houkutelleet.

3. Jep. PV-hommat kannattaa jättää ammattilaisille. Siitä islamilaispankistahan kirjoitin hiljattain. Islamilaisten vaatimuksille ei saa antaa tuumaakaan periksi. Ja eivät ne ole hulluja vaatimuksissaan. Ne tietävät, että hullu ei ole se, joka vaaatii vaan se, joka suostuu.

QroquiusKad kirjoitti...

Kuten arabimaissa kaikki, on sikäläinen nimikulttuurikin påäinvastainen länsimaiseen nähden.
Kun Lännessä henkilönnimessä on ollut oma ja isän nimi (Torgils Knutinpoika), on arabeilla "Abu [jokin]" eli jonkun isä;
esim. Saddamia voitiin puhutella puoluekokouksessa kunnioittavasti "Abu Uday" esikoispoikansa mukaan.

Se viittaa kai jatkuvuuteen, mutta silti on, kuten itse itseäni toistan, outoa viitata henkilöön hänen lapsensa kautta eikä toisinpäin.
Tämä "Abu Gulai" tarkoittaa siis "Gulain isää".
Huusi al-Taqiyyan perheeseen se ei kuitenkaan viittaa, vaan johonkin esi-isään kuten tuo selittelee asiaa Ilta-Sanomille:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006088197.html

Jostain syystä taqiyya maistuu.

Joppos123 kirjoitti...

Varsinkin vaalien alla on jokainen ehdokas 100 prosenttisen intin puolella. Kun mennään joitain kuukausia eteenpäin niin ne paskoo meidän ammattilaisten niskaan.
Näin se vaan menee.
Se on tämän ammatin yksiä varjopuolia. Ketään ei oikeasti kiinnosta jos on hengissä.
Sama täällä.

Joppos123 kirjoitti...

Aika historiallinen hetki. Olemme osa liittoutumaa eli NATO:a tästä päivästä eteenpäin. Nyt emme enää ole yksin.
Ryssä ei enää voi uhkailla meitä ilman vastapalloa.
Ryssää ja ryssänmielisiä vituttaa.
Ei voi minkään, ne ryssänmieliset hävisivät ja häviää edelleen.
Avasin skumppapullon. NATO
SLAVA UKRAINI.

Strix Senex kirjoitti...

Suomalaista mediaa luonnehtii vanhoista 30-luvun komedioista tuttu kirkonkylän herrasväen mentaliteetti, jolle ominaista on tärkeily ja naiivius. Sille on ominaista se, että kaikki mikä on ulkomaalaista, on kovasti fiiniä ja kumarrettavaa. Käytännössä se sitten johtaa hännystelyyn ja huijattavuuteen. Niinpä tämä al-Taeekin näytti olevan demaripiireissä suorastaan jonkinlainen messias ja Helsingin vihreät työnsi kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi mahdollisimman rääväsuisen ja itsekeskeisen mutta epäpätevän henkilön. Aina pitää näköjään olla rähmällään johonkin suuntaan ja kun itään päin kumartamisesta viimeinkin päästiin eroon, suunta on nyt kohti Mekkaa.

Taitaa olla kyseessä jonkinlainen auktoriteetin kaipuu, sillä mitenkä muuten on selitettävissä, että ensin kumarrettiin Neuvostoliiton suuntaan, josta siirryttiin kumartamaan Mekkaa kohti. Molemmissa tapauksissa palvonnan kohteeksi valikoitui mahdollisimman autoritäärinen järjestelmä. Ja samasta syystä ne feministit näyttävät olevan rähmällään juuri sen kulttuurin suuntaan, jossa naisen paikka on nyrkin ja hellan välissä. Armas J. Pulla kirjoitti jossakin Ryhmy ja Romppainen kirjassa, että sitä venakko enimmin rakastaa, joka häntä parhaiten pieksää. Taitaa päteä vähintään yhtä hyvin suomalaiseen feministiin.

QroquiusKad kirjoitti...

Suomen valtamedian kruununjalokivi Hell-Sinkin Totuus lähetti kansalaisille paimenkirjeen:

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009488134.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

Toivottavasti kaikki tämän luettuaan nyt viimeistään ymmärtävät oman ja Suomen parhaan ja antavat äänensä Viisaille Hyväpuolueille eivätkä pöljäpahapersuille, koska heidän voittonsa jälkeen Suomi olisi pilalla:

koko maailma joutuisi häpeämään ÄÄÄÄRRRRRIoikeistolaista natsi-Suomea!
Emmehän me sitä halua, emmehän?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Joppos123:lle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

Viesti1: Ja sehän tekee vitsistä suorastaan killing joken että eihän islamilaisten tartte paljon sitä taqiyyaa edes harrastaa. Kas kun tiedostavaistomme tekee sen niiden puolesta.

Viesti2: Jopa pit Hesari soarnan. Myö jouvuttaan kalmistoihin pojat. Eihän tuosta puuttunut enää kuin rakeet, tulvat, heinäsirkat ja esikoisten kuolema.

Joppos123:

Viesti1: Valitettavasti näin voi käydä. Kun on sitä paljon tärkeämpääkin rahoitettavaa. Niin kuin esmes yli kolme miljardia per vuosi etnisesti edistyksellisille.

Viesti2: Tämähän on tilanne. Ruotsin kohdalla on takkuisempaa. Toivottavasti vaan Naton eurooppalainen siipi alkaa palauttaa takaisin syömähammastaan joka on siellä päästetty pahasti rapistumaan. Sinänsä mitä enemmän Venäjä kärsii Ukrainassa tappioita, sen enemmän se antaa meille armonaikaa. Se tulee käyttää hyväksi. Herojam slava!

Strix Senex: Tuo on valitettavasti täysin totta. Ja tuohon yhdistyy säännöllisesti Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden mollaaminen. Ihan kuin ne pystyisivät sillä nostamaan itsensä itseään merkittävämmiksi.

Joppos123 kirjoitti...

Se mikä tässä saa hurraahuudot on, että emme enää ikinä ole yksin. Jo jalkaväen kenraali Ehnrooth sanoi ettei koskaan enään yksin.
Tapasin kyseisen herran muutaman kerran kun olin poikalyseossa. Aikalailla mielenkiintoinen tapaus.
Me nuoret kadetit yritettiin kysellä pitääkö tietyt legendat paikkaansa ja ukko senkuin virnuili.
Yksi mistä kyseltiin niin on tarina jonka mukaan hän olisi soittanut poikansa syntymän jälkeen samantien synnytyssalista silloiselle kadettikoulun johtajalle ja ilmoittanut Andy juniorin 20 vuoden päästä alkavalle kadettikurssille.
Totta. Tosin hän ilmoitti andyn pääsykokeisiin. Andystähän tuli everstiluutnantti ja ihan mukava tyyppi. Olen urani aikana tehnyt joitain yhteiskuvioita hänen kanssaan.
Toinen tarina kertoo siitä kun poliisi pysäytti ylinopeudesta.
Totta. Poliisi kysyi onko herra kenraalia koskaan rangaistu ( oli matkalla itsenäisyyspäivän vastaanotolle)
Kenraali vastasi , samalla mitaliriviään taputellen " koskaan ei ole rangaistu, aina palkittu". Ei saanut sakkoja.
Me pojankolliaiset naurettiin vatsat kippuralla kun se kertoi näitä juttuja ja kenraali nautti itsekkin.
Oli hyvä tyyppi.
Vanha rintamakomentaja.

QroquiusKad kirjoitti...

Eräät tahot jaksavat Vanhan Aatun viisauden sijaan varmaan vielä nytkin hokea Ehrensvärdin sanoja:
"Älä luota vieraan apuun".
Eipä se Augustinkaan elänyt kuten opetti:
Sveaborg rakennettiin ranskalaisten kullalla.
Jos ei olisi saati vieraan apua, olisi jäänyt Viapori rakentamatta.

Kummasti se vieraan apu maistui myös Talvi- ja Jatkosodissa, minkä Aatu E. henkilökohtaisesta kokemuksesta tiesikin.
No, tässä ehti olla aika jolloin oli pakko valehdella puolueettomuuden ja littouttumatomuuden kaikinpuolisesta onnesta, kun hyvin tiedettiin Suomen olevan liitossa Imperialistisen Roistovaltio Ryssän kanssa sen sotilaalliseen etupiiriin YYA:lla liitettynä, ja nimenomaan SIITÄ oli pakko valehdella.

Enää ei tarvitse.
Onneksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Tuollaisia miehiä tarvittaisiin vieläkin. Tai olisihan heitä, mutta heille pitäisi antaa mahdollisuus toimia Suomen hyväksi.

Qroquius Kad: Onneksi ne itänaapurin pahimmat suunnitelmat torpattiin. Niin kuin yhteiset sotaharjoitukset ja jopa Lapin puolustuksen siirtämisen neuvostojoukkojen vastuulle. Ja siitä puolestaan voi pitkälti kiittää Lauri Sutelaa.

Joppos123 kirjoitti...

Ryssä sai sanella aika pitkään meidän juttuja ja nyt vihdoinkin sen pedon otteesta päästiin irti.
Ryssä on rämeihminen ja se ei luonnolleen mitään pysty.
Aikalailla mielenkiinnolla on tullut seurattua minne noi rämeihmiset pakenevat putlerin sotaa.
Pelkästään Phuketiin on rantautunut 200000 nuorta jätkää.
Balille noin 40 000 ja siellä alkaa olla mitta täynnä niiden sikailuja.
Ryssä voi lähteä ryssälästä mutta ryssä ei koskaan lähde ryssälästä.
Balin suunnassa meinaavat laittaa viisumikiellon ryssille.
Kuulemma aiheuttavat järjestyshäiriöitä ja huutavat russiaa . Miksi ne eivät ole rintamalla? Vitun luuserit.
Olen menossa huudeille elokuun lopussa.
Ei hirveästi jaksaisi noiden ryssien kanssa puljata.
Aika lyhyt tuo sytyslanka nykyään, kaikki ok jos ei käydä käsiksi.
Musta on tullut kärttyinen vanha jäärä, heh.
Vaimo sanoi tänään, että äijässä on kaikki . Osaa tapella, on aseita, osaa käyttää niitä ja sissinluonne.
Eipähän tuohon ole mitään sanomista.
Tulipahan tuossa imuroitua ja laittettua safkaa. Alkaa ote lipsumaan.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

En tiedä vääristeleekö OK tahallaan sitä mitä Ehrensvärd tarkoitti noin sanoessaan, vai tietämättömyyttään. Se ettei pidä LUOTTAA vieraan apuun tarkoittaa tietysti sitä että asiat pitää tehdä itse, eikä olettaa että joku vieras auttaa aina tarvittaessa. Vieraan apua ei todennäköisesti tule, ja jos tulee, sen antajalla on omat pyyteensä. Mutta hän ei tietenkään tarkoittanut, että jos sitä on saatavissa, sitä ei pidä vastaanottaa. Jos apua on ja sen antajan insentiivit sopivat itselle, niin vain hölmöhän siitä kieltäytyy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Pistää muuten vähän ihmettelemään että millä ne venäläiset siellä elävät? Ei vissiin ole kaikkein persaukisimmat musikat sinne lähteneet. Ne persaukiset viedäänkin sitten rintamalle lihamyllyyn. Et muuten ole ainoa josta on tullut tikkuinen vanha ukko.

Thorvald: En lähde tulkitsemaan. Itse ajattelen niin, että jos apua saadaan, se on hyvä. Mutta jos lasketaan kaikki sen avun varaan – niin kuin länsi-eurooppalaisissa armeijoissa on pitkään tehty – niin kusessa ollaan. Onneksi Suomi ei ole lyönyt omaa puolustustaan läskiksi Ruotsin malliin.

QroquiusKad kirjoitti...

Sanotaan nyt vaikka näin, että Jatkosodassa Suomi luotti Saksan apuun, koska oli liitossa Saksan kanssa, ja apuahan saatiinkin.
Apua saatiin myös Talvisodassa, mutta suomalaisille oli järkytys, kun Saksa ei tullutkaan auttamaan kuten 1918!
Ei ymmärretty, ettei kukaan tule saman tien auttamaan sitä, jonka kanssa ei olla liitossa.
Ei välttämättä tule laisinkaan.

Mutta kun ollaan liitossa, silloin on voitava luottaa siihen, että apua saadaan.
Sama juttu se on kaikkien liittokunnan jäsenten kanssa:
jos yhtä ei auteta, liittokunta romahtaa ja vihollinen pääsee voittamaan kaikki yksitellen

Itse asiassahan Suomi on se, jonka kanssa ainakin Saksan pitäisi varoa liittoutumista:
miten kävi syyskuussa 1944, kun Saksa oli ensin runsaskätisesti auttanut liittolaistaan torjumaan vihollisen hyökkäyksen?

Joppos123 kirjoitti...

Ryssälästä löytyy kuitenkin jo niin iso keskiluokka, että vanhemmilla on pätäkkää laittaa poikansa putlerin sodalta piiloon.
Phuketissa on pitkälle vuokralle annettavien kämppien hinnat kolminkertaistunut Tammikuusta lähtien.
Thaimaassa vissiin valtaosa ryssistä osaa käyttäytyä mutta Balilla on toinen meininki.
Tuossa oli about viikko sitten Iltalehdessä artikkeli ryssien sikailuista Balilla.
Jäävät viisumin umpeuduttua saarelle tekemään rötöksiä tai pimeitä töitä.
Denpasarin poliisipäällikkö kertoi, että aina kun on ongelmia ulkomaalaisten kanssa niin 99,99 prosenttisesti kysymyksessä on ryssä.
Toivottavasti laittavat niille paskoille maahantulokiellon. Lihamyllyyn ne paskiaiset kuuluvat jos ei edes pakomatkalla osata käyttäytyä.
Itse tosiaan elokuun lopussa menossa Balin kautta Gilisaarille. Gileillä ei pitäisi juurikaan ryssiä olla, liian rauhallisia mestoja niille.
Sukellushommia ja elbaamista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Talvisodassahan saksalaiset sanoivat suomalaisille että antakaa se, mitä naapuri vaatii. Se otetaan sitten myöhemmin korkojen kanssa pois. Natoahan ei sinänsä olla vielä testattu tosipaikan suhteen. Jos se tulee, niin toivotaan että se pitää. Vuonna 1944 sinänsä Suomi ja Saksa kävivät alkuun Lapissa keskenään sovittua leikkisotaa mutta sitten Moskova sanoi että jos suomalaiset eivät hoida asiaa ampumalla niin puna-armeija hoitaa kyllä. Siinä ei ollut sitten enää paljon vaihtoehtoa. Ei mikään ylpein hetki Suomen historiassa mutta sille ei vaan voinut mitään.

Joppos123: Jotenkin kuvittelisi että ne Itä-Aasian maat pystyisivät ajamaan perseilevät ulkomaalaiset maasta huuthelvettiin. Toisin kuin meillä.

QroquiusKad kirjoitti...

Thaimaan mentaliteetti on tietääkseni sellainen, että jos sinne livistää rikoksiaan pakoon, siellä voi olla huoletta;
sikäläisiä viranomaisia eivät minkään valtion luovutuspyynnöt hetkauta.
Jos farang jatkaa perseilyjään siellä, hänelle opetetaan maan tapoja samalla tavoin kuin paikallisellekin.
Sen voi toki välttää, jos voitelurahaa löytyy;
sikäläinen virkakunta on karmean korruptoitunutta.

Ongelmat alkavat tosissaan vasta rahojen loputtua.
Sitä ennen ei ole kovin pahaa hätäpäivää, ellei nyt ehdoin tahdoin yritä päästä hengestään.

Joppos123 kirjoitti...

Money talks. Ja niin se menee noillakin tonteilla. Toki paikalliset vetää niitä koteloon aina jos on syytä.
Ei meikä alkaisi tuolla paikallisille rähistä, aina häviät.
En ole aikaisemmin tuolla käynyt sukeltamassa. Ihan uusi juttu.
Merivirrat ovat kuulemma aika kovia eli "pelastuspoiju" on pakollinen.
Toinen juttu on se, että syvällä ne virrat ovat kovenmpia. Mulla on lupa mennä 30 metriin eli PADI:n Advanced open water lisenssi.
Siellä on muutamia hylkyjä joita vois käydä tsekkaaamassa. Just rajoilla ja voi tehdä vaan yhden sukelluksen päivässä.
Pitää nyt katella mihin päätyy.

Joppos123 kirjoitti...

Mitä tulee tuohon sukellushommaan niin siellä saa aika äkkiä itsensä hengiltä jos ei ymmärrä tiettyjä lainalaisuuksia.
18 metriä on peruskurssin maksimi ja ihan syystä.
Kun mennään vaikkapa sinne 30 metriin niin ylöstulo onkin kellotettu. Vaikka kuinka olisi hinku pinnalle niin on pakko odottaa.
30 kympistä nopeimmillaankin turvallinen ylöstulo on noin tunti.
Puhutaan etapeista.
Jos ei siihen pysty niin jälki on aika rumaa. Typpi alkaa kiehumaan veressä ja pinnalle tullessa alkaa krampata, oksentaa ja sitten meneekin henki.
Kerran nähnyt tällaisen jutun läheltä, Eilatissa.
Noissa ei edes painekammio auta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Joppos123:lle & kiitos lisäyksistänne. En itse omaa sukelluksesta mitään kokemuksesta mutta olen toki kuullut sukeltajantaudista.