torstai 2. maaliskuuta 2023

VIHAINEN FEMINISTI EI VÄISTÄ

Niin kuin lukija hyvin tietää, julkaisee valtamedia kaikkea mahdollista feministien julkivalittamista oikein mielellään ja absoluuttisena totuutena. Tuoreimpana esimerkkinä Yle, joka nostaa esille muuan Irene Naakan joka on pahalla päällä ja aikoo pistää tuulemaan. Jaa miksikö? No siksi:

Sadan metrin matkalla kaksi miesoletettua meinasi törmätä somevaikuttaja ja kirjailija Irene Naakkaan, kun hän käveli sillalla Helsingissä eikä mahtunut väistämään.

Pankaas merkille että vaikka tässä taas kerran syyllistetään miehiä niin silti ”uutiseen” oli pakko laittaa termi miesoletettu. Ja törmäyskin oli ”melkein”. No, kuinkas kyseinen Naakka aikoo pistää tuulemaan?

Pitkään feminismiaktivismia tehnyt Naakka päätti, ettei hän enää väistä miehiksi olettamiaan vastaantulijoita.

- Jos en keskity siihen, että en väistä, rupean väistelemään. Minun pitää päättää, että nyt muistan tämän. Kun on 37 vuotta elänyt tietyllä tavalla, käyttäytymisen muuttaminen ei tapahdu itsestään.

Itselleni tulee mieleen asian tiimoilta kaksi vaihtoehtoa:

1. Koko tarina on täysin keksitty ja kyseinen Naakka halusi itselleen lisää mediahuomiota. Jota Yle tietenkin antaa.

2. Kaksi miestä tosiaan meinasi törmätä kyseiseen Naakkaan ja naikkonen sai siitä kuningasidean. Tästähän saa mediahuomiota. Ettei suorastaan aktivistin mainetta. Tietäen että Ylessähän se menee läpi kuin häkä. Ja sen myötä hän onkin nostamassa itseään suureksi aktivistiksi. Suorastaan tienraivaajaksi:

- On hienoa olla vallankumouksessa mukana, koska tämähän on vallankumous. Kyse ei ole mistään pikkumaisesta ajatuksesta vaan protestista.

Niin notta ihan vallankumous. Vallankumous tässä tapauksessa suomennettuna tarkoittaa turvallista ja täysin vaaratonta leikkipartisaanitoimintaa jonka kohteena ovat suomalaiset miehet jotka eivät muodosta vallankumoustaan leikkivälle leikkipartisaanille minkäänlaista vaaraa. Vaan mikähän kumma siinä on että nämä suomalaiset feministit eivät koskaan avaudu etnisesti edistyksellisen tuontitavaran suomalaisiin naisiin kohdistamasta ihan oikeasta vaarasta?

Olihan ”uutiseen” pakko lisätä myös eräs akateeminen suojatyöläinen ja jo aikaa sitten puhkinaurettu termi:

Samalla tavalla välillä on noussut pintaan esimerkiksi miesten tapa istua jalat levällään eli manspreading.

Luulisi feministeilläkin olevan edes jonkinlainen alkeellinen taju miehen ja naisen anatomian välisistä eroista. Mutta tässä partisaanileikissä faktojen ei anneta häiritä hyvää läppää. Näin ollen kyseisestä melkeintörmäyscaustista tullee jatkossa uusi suomalaisten naisten ikioma #metoo. Ja Yle tulee jatkamaan myrskyä vesilasissa julkaisemalla ”uutisen” jossa kerrotaan, kuinka paljon kyseinen Naakka on saanut vihaviestejä. Joka tämäkin postaus tietysti oli. Kas kun minä en ota kyseistä naikkosta vakavasti vaan pidän häntä huomiohuoraavana pellenä. Mitä hän onkin.
29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen puheenvuorooni viitaten:

Kirjoitin jyrkkiä sanoja, ehkä typeriä, ehkä defaitistisia ja varmastikin pahennusta herättäviä, mutta syy niihin voidaan lukea veli QK:n kertomuksesta: "...koettuaan elämänsä kaikkien aatteiden, arvojen, ihanteiden ja uskomusten romahduksen."

Pahoittelut.


+ULFBEHRT+

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kun tällaiset narsistiseen uhriajatteluun -- uhrirooliin samaistumiseen ja siitä saatavaan voimaantumiseen -- perustuvat ja arkirealistisissa suhteuttamisasteikoissa aikalailla laitimmaiset yksilökokemukset opillistetaan jonkin aikalaisismin mukaisella skolastisella käsitteistöllä, tahatonta parodiaahan siitä syntyy.

Feminismin osuvampi nimi voisi olla martyrologia, ja sen syvyyspsykologiaa kyllä voitaisiin opettaa ihan jo lukioissa -- sillä siinähän ei oloe kyse mistään kyökkipsykologiasta, vaan ihan niistä kaikkein perustavanlaatuisimmista ihmispsyyken muodostumisen mekanismeista, jotka ihan jokaisen sielun pohjaan on varhaisessa lapsuudessa istutettu.

Jokaisen tajuntaan syntyy varhaisimmassa vaiheessa ensin häntä hoivaavan ihmisen hahmo, siis "Sinä", ja vasta vuosia myöhemmin alkaa muotoutua se kokemuksellinen itsetietoisuuden raami, josta sanomme "Minä". Jokainen on maailmaan syntymisen jälkeen "Objektin" roolissa, vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottaja, ja elämä on sitten kasvua ja kehitystä autonomiseen aikuisuuteen, toimintakykyisen "Subjektin" rooliin.

Ja niin se vaan on, että jos tämä aikuistuminen jää jostain syystä puolitiehen, psyyke ei sitä vastaantulevaa reaalimaailmaa jaksa kohdata vaan kriisiytyy. Ja kriisiytymiseen ainoa rakenteellinen puolustusmekanismi on taantuminen takaisin kehityksellisellä asreikolla -- ja jos kriisi on paha, ainoa ehjää kokemusta tarjoava psyykkine tila löytyy sieltä ihan varhaisen lapsuuden symbioottisista tunnoista. Subjekti taantuu Objektiksi ja vaatii suojakseen parempaa maailmaa.

Kaikkein varhaisimman kehitysvaiheen tunnot ovat "kaikkiallisuuden" ja "kaikkivoipaisuuden" -- omnipresenssin ja omnipotenssin -- tuntoja, ja niistä saatava voimaantuminen on sitten niin koukuttavaa, että pian psyyke oppii niihin aina palaamaan ja käpertymään. Tällaisia taantumailmiöitä pitää nykyinen kulttuurisen narsismin aikamme paitsi ihan "terveinä", myös moraalisina ankkuripaaluina, ja nämä skolastista käsiterealismia edustavat erilaiset "ismit" ovat metamorfooseja, jotka yksilön tajunnassa muuttavat narsistisen loukkaantumisen opilliseksi puolestaloukkaantumiseksi.

Martyrologia olisi oikea nimi kaikille näille "ismeille". Mutta, ajatella, meillä on nyt jopa naishallitus, joka poliittisena ohjelmanaan tunnustaa "intersektionaalista feminismia".

Pahaksi on päässyt, sanoisi Kekkonen.

Ha-nostri kirjoitti...

Olen saanut luotettavista lähteistä tietoa, että kyseessä ovat ne samat kaksi miestä, jotka Husu Hussein jätti taksistaan kesken matkan.

Anonyymi kirjoitti...

Miten naakka meinaa väistää mieheksi identifioituvaa naista tai naiseksi identifioituvaa naista, ilman että olettaa näiden sukupuolen?

Strix Senex kirjoitti...

Mitäpä tähän juttuun olisi lisättävää. Näitä äkäisiä, itsekkäitä, hyökkääviä huomionhaluisia naisihmisiä on ollut maailman sivu. Uutta on oikeastaan vain se, että joku vaivautuu niiden vuodatuksia julkaisemaan, jos nyt sekään on uutta. Kohtuuden nimessä täytyy kyllä myöntää, että löytyy vastaavia luonteita joskus miehistäkin, siis sellaisia, jotka yhtä aikaa uhriutuvat ja haastavat riitaa, kokevat itsensä väärin kohdelluiksi ja kehuskelevat aloittamillaan tappeluilla ja törmäilyillä. Lähinnä tulee mieleen tuo naapurin Putin.

Anonyymi kirjoitti...

En muista suomalaismiehen koskaan kävelleen kadulla päin minua missään, matumiehet sitäkin enemmän, he eivät väistä.

Kerran tuli kolme ählyä rinnakkain vastaan ahtaassa tilassa, eikä tilaa väistämiseen ollut. Pidin kulkulinjani, ja jogurttitölkki ostoskassissa taisi osua ikävästi ählyä reiteen. Älämölöhän siitä tuli, mutta en reagoinut mitenkään, jatkoin vain matkaani. Joskus unohtuu itsesuojeluvaisto, kun ottaa läpsyttäjien öykkäröinti ja tilanvaltaus niin päähän.

Naiset ovat myös kävelleet joskus pahki ihan tilavassakin paikassa. Silloin noudatan mieheni neuvoa jännittää käsivarsi tiukaksi, tuntuupahan päinkävely jossain. En yleensä ole v….mainen, mutta joskus se kannattaa.:)

Ikätoveritar

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän tuohonkin sanoisi? Toivottavasti naakan olettamat henkilöt tunnistavat itsensä ja tilanteen ja kertovat julki mitä siinä aikuisten oikeasti tapahtui.
Ja tuo miesten leveily julkisessa liikenteessä. Ei ne mihet vie niinkään paljon tilaa kuin ne "naisoletetut" jotka heittää sen toisen jalan siihen toisen polven päälle, niin että se pitkäkin hameenhelma paljastaa säärtä, reittä ja vaikka mitä. Olikohan se juurikin siinä ylenannon avautumisessa, että naakkaparvi jo kokoontuu ja nokkii niitä harmaavarpusia (miehiä) joille ei anneta suunvuoroa?
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Luin sattumalta kyseisen jutun jo ennen Ykän postausta.

Eiköhän nainen yleensä väistä, koska on pienempikokoinen. Toki täällä stadissa on paljon ylimielisiä neitosia tullut keskustassa vastaan, jotka eivät väistä. Herrasmiehenä olen yleensä väistänyt. Jutussa muistaakseni mainittiinkin, että on stadissa myös töykeitä naisia ja kohteliaita miehiä.

Joo, tätä peruskauraa se nykyään on Ylenannon uutisointi. Tasapuolisuuden nimissä olisi tietty pitänyt kysyä asiaa joltain mieheltä, mutta sehän ei sovi agendaan. Ja lisäksi kiinnittää huomio siihen, miten useat kultamunat kävelevät kaduilla kuin Euroopan omistajat.

Tapsa vaan

Ihmettelijä kirjoitti...

Tulee mieleen kun vähän yli vaahtosammuttimen kokosina painettiin pitkin raittia monta rinnakkain ja huudettiin: ei väistetä, ei väistetä, siinä aikuiset sitten väisti. Sisäänpäin hymyillen, jotkut, saatana kehtas nauraa päin naamaa.
Ihan ei hesariin päästy. Siihen aikaan se olikin oikea sanomalehti ja töissä ihan oikeita journalisteja.

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusvoimissa suunnitellaan arvonimittelyn uudistamista, herra ja rouva puhuttelu poistumassa.

Esitän uudistukseksi vanhaa, historiallista TOVERI etuliitettä, se on kansallemme tuttu jo vuoden 1918 kapinasta ja Täällä Pohjantähden alla teoksista.


-Tvälups-

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Tuleeko herra/rouva luutnantin sijaan käyttöön jokin "sukupuolineutraali" nimike kuten "herva luutnantti", vai mennäänkö SS-joukkojen tapaan ja puhutellaan pelkällä sotilasarvolla. Tuohan erotti SS:n ja Wehrmactin/Luftwaffen toisistaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Kukaan ei liene herroittelu/rouvittelua pohtiessaan ajatellut, että sen voisi jättää poiskin Waffen-SS:n tapaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen viime aikoina harrastellut taas sukututkimusta ja siihen liittyen lukenut pari kylähistoriaa, missä vanhukset muistelivat millaista elo oli vielä 100 vuotta sitten pohjois-Suomessa.

Mukavasti kontrastia kun sitten katselin uutisia, missä haastateltiin muutamia ihmisiä, että kuinka bussilakko on sotkenut päivärutiineja. Muuan poika sanoi joutuvansa nyt kävelemään 25 -30 minuuttia, kun bussi ei kulje lähempää. No, hän oli poika vielä enkä nyt ala häntä tässä sen enempää osoittelemaan. Tulipahan vaan mieleen, että toista se oli ennen vanhaan.. ja nykyäänkin maalla.

Huomasin myös otsikon, missä joku nainen sanoi ettei aio enää väistää. Arvasin sisällön enkä vaivautunut juttua lukemaan.

Oikkonen tuossa ylempänä jo kirjoittikin, kuinka ihminen on syntyessään objekti ja kuinka hänestä tulee aikuistuessaan subjekti -jos kaikki menee hyvin. Paljon tuntuu olevan nykyään raakileita liikkeellä. Vauvoja aikuisen kehossa, vauvoja jotka otetaan vakavasti, vain koska ulkokuori on aikuisen.

Kirjoissa joita luin, elämä maaseudulla näyttäytyi toisaalta raadantana toisaalta lapsillekin sälytettiin vähä kerrassaan vastuuta. Vaikuttaa siltä, että siihen aikaan todella kasvettiin aikuisiksi.

Liekö sitten niin, että liika hyvinvointi läskistää ihmisen noin niin kuin kuvaannollisesti. Ihmisistä tulee pehmoja kaikin puolin. Jotenkin minusta vain tuntuu, että ennen kasvatus toimi paremmin, keskimäärin. Ylilyöntejä oli, mutta silloin saatettiin päätyä esimerkiksi kasvattilapseksi.

Ihmisen tulisi, ainakin mielestäni, olla kyvykäs kovuuteen ja rankkoihinkin päätöksiin ja tekoihin mikäli tarvetta on. Että ihmisellä olisi kuvitteelliset torahampaat, joita voisi näyttää ja käyttää tiukan paikan tullen. Tuollaisella uhoaja-akalla niin kuin tuokin feministi on, taida olla kaikkia maitohampaitakaan vielä.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, ULFBEHRTille, Seppo Oikkoselle, Ha-nostrille, Ano1:lle, Ano2:lle, Strix Senexille, Ikätoverittarelle, Huru-ukolle, Tapsalle vaan, Ihmettelijälle, Taisteluvälineupseerille, Thorvald Eskilinpojalle, Qroquius Kadille ja maallikolle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistänne. Kaiken kaikkiaan kyseinen episodi on tätä ajan henkeä jota edes 1980-luvun Pahkasika-lehti ei olisi pystynyt ennustamaan.

Laitetaan muuten vielä linkki tuohon tvälupsin kertomaan juttuun:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/716e26b2-c844-4a21-b215-97e6f27f7735

Ja todellakin. Uutinen kertoo:

”Pääesikunnan henkilöstöosastolla mietitään sukupuolineutraaliin puhutteluun siirtymistä.”

Puolustusvoimilla on monia tehtäviä mutta niihin ei perkele pitäisi kuulua olla interperspirationalistien mannekiinina.

Anonyymi kirjoitti...

Sotilasarvotkin ovat jäänne patriarkaalisen naisvihan aikakaudelta!
Kuka vain voi kokea olevansa vaikka kenraali sillä kun sotilasperinteitä aletaan muuttaa ja murentaa nnin tehkää se lopullisesti.

Pronomini-sodan puute ajaa nämä marksistit hulluksi kun Suomen kielessä hän on hän sukupuolesta tai sen puutteesta huolimatta.

Onneksi muistettiin ammatti- ja tehtävänimikkeet sekä nyt myöskin sotilaallinen puhuttelu. Kaikki vain pois uuden uljaan maailman edestä..!


-Tvälups-


Jk. Meno alkaa olla kuin Weimarin Saksassa 1920-luvulla, ja mites se päättyikään..?

muuanpena kirjoitti...

Olisikin kiva seurata, ja voisin jopa kuvata, Naakan kävelyä jalkakäytävällä kun vastaa tulee viisi mies etnikkoa, eikä muuten tartte olettaa, rinnatusten tavallinen huuto älämölö päällä, näillä kun ei ole tapana väistää. Löytyykö rivistöstä kunnioittava rako feministisen tuijotuksen aiheuttamana, vai yrittääkö Naakka rohkeasti puskea läpi, jonka seurauksena joutuu viiden kovakouraisen kähmijän ympäröimäksi. Ja jos onni seuraa, niin jää omaisuutensa ainoaksi haltijaksi, kun siitä pääsee jatkamaan matkaa. Toki voi väistää pitkälle kadun puolelle, jos ymmärtää, miten homma oikeasti menee. Ja päättää lujasti, että kun oikeita suomalaisia miehiä tulee vastaan, niin enpä väistä, kun kerran näin olen päättänyt.

DuPont kirjoitti...

Olen itse monesti huomannut, että jokainen aate/ideologia tekee itsestään irvikuvan, kun vetää aatteensa sinne äärimuotoonsa. Pätee kaikkiin. Feminismikin on järkevä ajatusmalli, kun tavoitteena on tasa-arvo. Mutta kun se vedetään äärimuotoonsa, se menettää rationaalisuutensa ja muuttuu ideologiseksi piruksi. Feminismi tuon ed.mainitun kohdalla on radikalisoitunut miesvihaksi tasa-arvo-ajatuksen sijaan.

Vika ei ole yhteiskunnassa tai miehissä. Vika ei ole edes feminismissä tai naisissa. Vika on tuon naisen päänsisäisessä radikalisoitumisessa ja rationalismin puutteessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, muuanpenalle ja DuPontille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Muistelen muuten että Kiinan (siis kommunistisen sellaisen) armeijassa oli aikanaan käytäntö jossa arvomerkit poistettiin kokonaan. Upseereilla oli takeissaan neljä taskua ja perusryynäreillä vain kaksi. Käytännöstä luovuttiin sitten myöhemmin. Yleensäkin muuten tuo esille tuomasi asia on sen verran LGBTQTiiTyytä että julkaisen siitä piakkoin oman postauksensa.

muuanpena: Naakka väistäisi eikä kommentoisi asiasta yhtään mitään yhtään mihinkään. Niin kuin feministit muutenkin rekevät.

DuPont: Sanoisin, että olet oikeassa. Ja nykyinen feminismihän on muodin ja hysterian sekoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan noita kiukkuisia ämmiä ollut maailman sivu. Oli sääntö ilman poikkeusta että postitoimistossa piti olla vähintään yksi kiukkuinen vanhapiika. Ilmari Kiantokin kirjoitti aikanaan siitä jonkin novellin. Meidän Postissa oli aikanaan semmonen ämmä että kukaan ei siihen jonoon mennyt ja ämmästä tuli entistä kiukkuisempi kuin toisten luukuilla oli pitkät jonot ja hän sai istua yksin rauhassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Yritin googlettaa miten muiden maiden asevoimissa puhutellaan.

Erityisesti kiinnosti Israel;
siellä kun kansallisia asevoimia perustettaessa yhtenä vahvana perustana toimi brittiarmeijassa toiminut Jewish Brigade, ja monia asioita omaksuttiin Saarivaltakunnasta.
Yksi niistä ei ollut brittien perinteisen ankara sotilaskuri;
iipoille motivaatio syntyy siitä, että heille asepalvelus on kirjaimellisesti kuolemanvakava asia, johon ei tarvita mitään näennäissotilaallisia pelleilyjä.

Eipä löytynyt kuin tuollainen:

https://maanpuolustusmitali.fi/wp-content/uploads/2021/09/Maanpuolustustajan-protokollaopas.pdf

joka kertoo vain tämän verran:

"Ruotsissa käytetään pelkkää sotilasarvoa ilman meikäläistä 'herroittelua (rouvittelua)', esimerkiksi everstiä puhutellaan Överste. Virossa,
Saksassa, Venäjällä ja useissa muissa maissa noudatetaan samaa tapaa kuin
Suomessa, eli Virossa eversti on Härra kolonel, Saksassa Herr Oberst ja Venäjällä Gospodin polkovnik. Anglosaksisissa maissa puhuttelu on sen sijaan
pelkkä Sir, ilman sotilasarvon mainitsemista."

Eli rouvittelu mainittiin mutta unohdettiin samantien, kun angloista mainitaan vain "Sir" mutta ei "Ma'am", ja Bundeswehrin esinaiset lienevät "Frau".
Joka tapauksessa tässä asiassa voitaisiin siis varsin hyvin ottaa mallia Ruotsista.

KKi kirjoitti...

Tämä tättähäärähän on jonkinlainen mediapersoona, femakko ja perverssi. Tehnyt esimerkiksi femakkolähetystä tämän julkkistranspervo Muna vai Monako se jokin Plingi olikaan.

Eli mitä tämä juttu tarkoittaa? No se tarkoittaa tättähäärältä olevan pätäkkä vähissä ja mediaan pitää päästä kun oikeita töitä ei osaa.

Tämä pöyristyminen ja pyöristyminen on näiden elinkeino. Ei sen kummempaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Silloin ennen ne kiukkuiset vanhatpiiat eivät päässeet ”mediajulkkiksiksi”.

Qroquius Kad: Kiitos lisäyksestä.

KKi: Olet täysin oikeassa. Nykyaika tarjoaa nollille varman elatuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisikö tieliikennelakia täydentää lisäämällä siihen jalankulkijoitakin koskevat säännökset väistämisestä ja "etukävelyoikeudesta" (vrt. etuajo-oikeus)? Ja ottaa käyttöön sitä osoittavat liikennemerkitkin?

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli firman IT-osastolla, pääkonttorilla, käytössä termi The mikrotuki step. Kuvasi määrätietoista, tiheää, pitkää ja raskasta askelta. Ääntä joka lähtee kiireisen satakiloisen ukon kovakumisista kengistä. Ei ole klop-klop-klop vaan TUM-TUM-TUM. Kuulin itse siitä kuvauksen: apu on tulossa, eikä kannata mennä hortoilemaan käytävälle - se apu tulee kovaa.

En kuitenkaan ikinä tormännyt mihinkään, enkä kehenkään. Paitsi pariin toljakoivaan puikulapäähän, joka vetelehtivät tientukkona kaupungilla. Oppivat kerrasta, kukkakeppi kun jää toiseksi törmäyksessä tyvitukin kanssa.

Mikä lie tuon varislinnun ongelma, hortoileeko sinne tänne osaamatta kulkea suoraan. Voi se tietysti olla naismainen kyvyttömys erottaa oikeaa ja vasenta.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tällä menolla siihen ollaan menossa. Vai tulisiko pelkästään naisille käytettäviä jalkakäytäviä?

Pyssymies: Tuo varislintu on vaan haistanut ajan hengen ja tuuliviirin asennon ja etsii itselleen huomiota älyttömillä keinoilla joita valtamedia pitää älykkäinä. Olen muuten itsekin ns. aikuisen kokoinen mies mutta se ei ole tuottanut koskaan ongelmaa. Minulle kun ei ole vaikeaa antaa tilaa ihmisille.

Anonyymi kirjoitti...

Itseni kasvatettiin olemaan herrasmies. Eli avataan/pidetään ovia. Sekä kunnioittamaan naisia. Ja kantamaan vastuu. Mutta nykyään en pitele ovia, en tervehdi naisia, en väistä jalkakäytävällä piruuttanikaan, en puutu asioihin, jos naista pahoinpidellään esim ravintolan ulkopuolella, en puutu mihinkään. Ainoa mihin puuttuisin, on lasten pahoinpitely tms.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Itselläni on samanlainen kasvatus. En kylläkään enää availe ovia naisille. Vanhuksille kyllä. Tosin itsenikin aletaan laskea vanhuksiksi. Pahoinpitelyjä en onneksi ole nähnyt aikoihin kun asun niin syrjässä enkä soittoruokaloissa ole aikoihin käynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Itseasiassa me kaikki itsepuolustuslajien opiskelijat osaamme hallita kroppamme, siis väistää ja tanssia. Ruuhkan läpi päsee kovaa ilman törmäyksiä. Ovien availu on niin mennyttä aikaa, ovet jotka ovat kiinni aukeavat vain kulkuluvalla. Jos avaan oven tai pidän sitä auki, pitää minun kysyä sitä kulkulupaa / ID-korttia. Oven vetäminen kiinni nokan eestä on siis ihan OK* ja itseasiassa työnantajan / asiakkaan vaatimus. Vaarana on ns. sosiaalinen hakkerointi - jota olen itsekin harrastanut, penetraatiotestaus oli yksi tehtävistäni tai työlaji. Pääsin höpöttämällä paikkohin ja pois niistä ilman huomiota.

Ovi kiinni - jos sillä kulkijalla on kulkulupa avaa se sen oven.Jos jään pitämään ovea auki ja sillä EI ole ID-korttia tai kulkulupaa, no sitten alkaa aikaa kulumaan. Minun pitää odottaa, että joku tule sen tunnistamaan ja luvittaman. Mahdollisesti pitää odottaa vartijaa / poliisia, pitää kiinniotettuna. Siinä ovensuussa, vaikka kuinka olis tarvis päästä vessaan / kahville / palaveriin / töitä jatkamaan.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja Qroquius Kadille. No joo, niitä normaalia saranaovia alkaa olla kotien ulkopuolella aika vähän. Jotkut aukeavat itsestään ja joihinkin tarvitaan lupa. Noita pakistanilaisia seremonioita olen nähnyt ennenkin. Aika huvittavia ovat sekä seremoniat ja asusteet. Ja noihin on tuhlattu valtava määrä treenaustunteja joista ei ole taistelussa mitään hyötyä. Keskittyisivätköhän intialaiset enemmän itse asiaan?