maanantai 27. maaliskuuta 2023

MIELIKUVARIKOLLINEN

Radanvarsikaupunki, hieman tuonnempana…

Jaa-a… mitähän ne knääkät ovat minun varalleni kehittäneet? Näitä tuumaili 48-vuotias perheellinen sokerisorvaaja Unto Epatte marssiessaan Radanvarsikaupungin poliisilaitoksen ovesta sisään. Hänen kaverinsa Jouko Jötikkä oli ollut samassa tilanteessa aikaisemminkin ja osasi kertoa että kuulustelun syytä ei ajatusrikollisille koskaan ilmoitettu etukäteen. Saipahan tyyppi kiehua muutaman päivän epävarmuuden liemissä. Unton mieleen tuli se vanha vitsintapainen ”Tiedäkkös, miten pidetään hullua jännityksessä? Mä kerron huomenna”. No, tätähän se perkele soikoon oli. Kiusa se on pienikin kiusa joka todennäköisesti ennakoi huomattavasti isompaa kiusaa.

Unto ilmoittautui ja hänet ohjattiin metallin- ja räjähteidenpaljastimen läpi kuulusteluhuoneeseen jossa häntä odotti yhteiskunnallinen ylikonstaapeli Dominetta Ruoskio. Unto kysyi:

- Mitenkäs… kuulusteltava kai seisoo?

Ruoskio hymähti ja viittasi istumaan. Istuttuaan Unto kysyi:

- Niin mistäs minua sitten syytetään? Kas kun kuulustelukäskyssä ei sitä mainittu. Olishan se ollut jokseenkin kohteliasta ilmoittaa.

Dominetta katsoi hetken ajan tietokoneensa näyttöruutua. Sitten hän vastasi:

- Viranomaiskoneisto on kohtelias vain ihmisille, jotka ovat kohteliaita toisille ihmisille. Oikeille ihmisille. Te ette ole olleet. Teistä on tehty useita rikosilmoituksia. Vakavista rikoksista.

- Hä? Minkähänlaisista rikoksista?

- Mielikuvarikoksista.

- Saiskos tuon suomennettuna? Tai ihan selkokielellä kiitos. Olenks minä kuvitellut keskenäni jotain kiellettyä? Eihän mulla ole edes mitenkään vilkas tuo mielikuvitus. Enempi tylsä tyyppi minä olen.

Dominetta Ruoskio katsoi Untoa hetken kuin jotain siivoojalta huomaamatta jäänyttä vastenmielistä näljää yleisen vessan lattialla, huokasi ja sanoi sitten:

- Olisi ehkä hyvä seurata lakien kehittymistä. Ja jos ei seuraa niin kannattaisi pitää lärppänsä kiinni. No, tässä on teille printit siitä, mitä olette esittäneet sosiaalisessa mediassa niin monikulttuurisuus- kuin ilmastoaktiiveille. Eli kaikki on tallessa. Niitä on turha yrittää enää poistaa. Ja ne sisältävät raskauttavaa materiaalia.

Unto kävi printit läpi ja totesi ihmeissään:

- Mutta mitäs rikollista näissä on? Minähän olen faktoilla ja tilastoilla osoittanut sekä monikultturismin että ilmastohysterian vaarallisuuden asiasta innoissaan housuunsa pissijöille. Vai väitättekö että tuo, mitä olen kirjoittanut sisältää ensimmäistäkään valhetta? Ne ovat pelkkiä faktoja kaikki.

Ylikonstaapeli Ruoskio otti printit Untolta, huokasi jälleen ja vastasi:

- Teidän tulisi ymmärtää että kehittyneessä intersektionaalisen feministisessä yhteiskunnassa faktat ovat toisarvoisia. Jopa loukkaavia. Ainoastaan hyväksytyillä mielikuvilla ja tunteilla on merkitystä. Ja te olette loukanneet kahta yleisesti hyväksyttyä – laillisesti hyväksyttyä – mielikuvaa ja niiden esittäjiä. Ensinnäkin sitä, että maahanmuutto, nimenomaan kehitysmaalainen maahanmuutto todellakin on Suomelle välttämättömyys ja väistämättömyys. Sen mahdollisesti aiheuttamat täysin marginaaliset ongelmat johtuvat vain suomalaisten rasismista ja suvaitsemattomuudesta. Eikä kyseistä mielikuvaa eikä varsinkaan sen esittäjiä saa arvostella. Millään perusteella. Lisäksi on hyväksytty mielikuva että islam on täysin humanistinen ja länsimainen uskonto eivätkä islamilaiset eroa suomalaisista millään muotoa. Ja se mielikuva on yhtälailla arvostelun ulko- ja yläpuolella.

- Ja toinen hyväksytty ja sitä myötä myös suojeltu mielikuva on se, että Suomen intersektionaalisen hallituksen väestöllemme ja elinkeinoelämällemme pakottamat ilmastotoimet ovat maailman pelastamisen kannalta välttämättömiä ja väistämättömiä ja näin ollen myös arvostelun ulkopuolella. Niiden arvostelu on rangaistava teko.

Unto nieleskeli hetken, mietti, onko unessa, nipisti itseään ja totesi että ei, enpä taida olla:

- Siis… faktoilla ei ole merkitystä… vaan pelkillä mielikuvilla?

- Nimenomaan niin. Ja koska olette käyttäneet faktoja viha- ja loukkaamistarkoituksessa ja vielä julkisesti niin olette saaneet aikaan sen että usea vihervasemmistolainen nainen on joutunut sairaslomalle koska he mieltävät joutuneensa julkisesti vihanolatuksi faktistin vihakampanjan seurauksena. Kas kun teidän vihafaktanne ovat saaneet sosiaalisessa mediassa myös hyvin paljon tykkäyksiä joka tekee asiasta vielä raskauttavamman.

- Eli onko siis niin, että hermoherkkien naikkosten tunteet ovat nykyisin tärkeämpiä kuin tosiasiat?

- En käyttäisi kyseisistä valveutuneista henkilöistä noin brutaalia ilmaisua… mutta kyllä, kyllä näin on. Tunteet, ja nimenomaan oikeat naiselliset tunteet menevät kehittyneessä yhteiskunnassa insinööritodellisuuden faktojen edelle.

- Ja sen myötä tietysti minun ja kaltaisteni vihaaminen ja vielä julkinen sellainen on ok? Vaikka minä puhun vain faktoja?

- Nimenomaan on. Eikä mitään ”vaikka”, vaan ”nimenomaan”. Koska vihafaktanne loukkaavat oikeaoppisia ihmisiä sekä heidän tunteitaan  ja olette muutenkin intersektionaalisen uhriutumispyramidin alimmalla tasolla.

- Jaahah, no, mitenkäs minun sitten käy?

- Alkaa oikeusprosessi jossa teidät tuomitaan sakkoihin, suuriin vahingonkorvauksiin tunnekunnianloukkauksista ja sitten ehdolliseen vankeuteen. Mutta se on vain osa rangaistuksesta. Oikeudenkäyntiä tietysti venytetään ja kaikki kulut tulee teidän maksettavaksenne. Se todennäköisesti ajaa perheenne vararikkoon. Lapsistanne on muuten jo tehty useita lastensuojeluilmoituksia hyvin perustein sillä eihän lapsen kasvu ja kehitys ole turvattu vihafaktistin perheessä. Lisäksi kuvanne laitetaan kaikkiin Radanvarsikaupungin julkisissa tiloissa sijaitseviin häpeätauluihin. Anteeksipyyntö on tässä vaiheessa täysin myöhäistä. Kuulustelu on päättynyt. Voitte poistua.

Unto poistui poliisiasemalta miettien että voi kun pienenä tietäis kuinka isona on hauskaa.

Yhteiskunnallinen ylikonstaapeli Dominetta Ruoskio puolestaan nojasi tyytyväisenä mukavan toimistotuolinsa selkänojaan, laittoi kädet niskansa taakse ja tuumasi että oikeat tunteet… ei vääriä faktoja… vain oikeat tunteet… vain oikeat tunteet… elämä on ihanaa kun sen intersektionaalisen oikein oivaltaa…


28 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Pajatso tyhjeni niin, ettei tähän enää keksi mitään, mikä olisi vielä pessimistisempää katoamatta jonnekin Helvetin puutarhoihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Niin. Mehän käymme sotaa jossa toisella puolella ovat vastakkain mielikuvat ja tunteet ja toisella puolella faktat. Ja tällä hetkellä faktat ovat häviämässä.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Mielikuvilla on vahva voima, on aina ollut. Lasten maailma on satujen maailma, ja kasvaminen ja kehittyminen aikuiseksi on paljolti juuri sitä, että mielikuvat ja todellisuus opitaan erottamaan toisistaan.

Antiikin kreikkalaisten teatterissa roolihahmot luotiin käyttämällä naamaria, ja kunnon mies ei näytellyt naista tai koiraa. Heillä oli demokratia, joka tarkoitti lähinnä valikoidun porukan tekemiä enemmistöpäätöksiä.

Oma "edustuksellinen" demokratiamme tarvitsee pohjakseen nimenomaan kykyä eläytyä yhteiskunnan eri rooleihin -- jotka tietyssä mielessä ovat nimenomaan mielikuvia. Eli siis oma poliittinen elämämme on eräänlaista näytelmää. Kirjallisuuden romaanimuoto kuvitteellisine roolihahmoineen teki tietä uuden ajan demokratialle, ja esimerkiksi vallan kolmijako-oppi on romaanimuodon tuote -- ei siis mikään valtio-opillinen muotorakenne, kuten ei ole koko "edustuksellisuuden" kognitiokaan.

Paha juttu on, että erinäisistä syistä yhteiskuntamme ovat kriisiytrymässä, ja kriisiytyminen merkitsee aina kehityksellistä taantumista lapsenomaisemman ajattelun huomaan. Suomessa meillä on nukkehallitus, joka saa valtuutuksensa naistenlehtien kansissa julkaistuista valokuvista. Politiikka on identiteettipolitiikkaa, eli setämiehet ovat tässä näytelmässä niitä punanenäisiä pellejä, joille saa vapaasti nauraa.

Ja vain heitä saa pilkata, varsinaisten tähtien pilkkaaminen saa aikaan verisen narsistisen loukkaantumisen.

Roolihahmot ovat sillä lailla sekaisin, että näistä tuskin yksikään elää oikeassa todellisuudessa -- he ovat päässään sekoittaneet näytelmät ja reaalimaailman. Todellisuus on muuttunut fiktioksi, poliitikot ovat kuin filmitähtiä, viihde-elämän idoleita. Tositeevee on kai kohta poliitikolle pätevyysvaatimus.

Kirjallisuuden roolihahmot ovat joutuneet syytettyjen penkille, klassikoita kirjoitetaan uusiksi. Jopa animoituja piirroshahmoja, sarjakuvasankareita väritetään väärinymmärretyn "edustavuuden" buoksi uudestaan. Kun piirroshahmoja ei oikein voi haastaa oikeuteenkaan -- paitsi siis näissä Ykän mainioissa tutkielmissa -- paremman puutteessa haastetaan hairahtuneita kirjailijoita ja pilapiirtäjiä oikeuteen. Pahimmassa tapauksessa vihakulttuurien omankädenoikeuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Vai mielikuvarikollinen? Nyt tarinasta osa on totta, eikä mielikuvaa.

Euroopan komissio, parlamentti ja Euroopan unionin neuvosto sopivat 10.3. uudesta energiatehokkuusdirektiivistä. EU:n Suomelle asettama energiansäästötavoite on niin kova, että jopa työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) katsoo sen vaikeuttavan vihreän siirtymän investointeja.

EU:n jäsenvaltioiden on vähennettävä yhteisesti EU-tason energiankulutusta niin, että se on 11,7 prosenttia alempi vuonna 2030 kuin mitä vuonna 2020 tehdyssä kulutusennusteessa arvioitiin. Samalla vihreään siirtymään liittyvä teollistuminen tarvitsee kuitenkin hurjan määrän lisää sähköä.

Paljon energiaa käyttävälle pohjoiselle Suomelle jyvitettiin tavoite, jonka mukaan energian loppukäyttö saa vuonna 2030 olla Suomessa enintään 241 TWh. Tämä on noin 50 TWh nykyistä vähemmän eli on "säästettävä" vielä enemmän ja lisää sähköä vihreän siirtymän, ilmastotavoitteiden ja energiatehokkuuden nimissä.

Eihän tässä ole mitään järkeä!!!

https://yle.fi/a/74-20023410

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh... nyt oli synkkä tarina... ei toivoakaan järjestä...
Toki yllä kuvailtu "todellisuus" on jossainmäärin mahdollista, muttei ehkä ihan noin jyrkkänä (toivottavasti)...
Mutta Ykän mielikuvitusta on pakko ihailla !
-Lukija

Anonyymi kirjoitti...

Nykyisin on jo vaikea keksiä fiktiota jolla ei olisi vastinetta reaalimaailmassa. Silmille niistä hyppää juuri tapa jolla poliitikot ja viranomaiset toimivat. Jos poliitikko ei ymmärrä että kansa valitsee hänet valvomaan ja ajamaan etuaan, hän hoitaa väärää postia. Valitettavan usein huomaamme sen vasta vaalien jälkeen. Samoin toimii virkamies joka puolustaa vaikka talousrikollista ennen kansan etua, jota hänen tulisi virkavalan vannoneena pitää kaiken edellä.

Äänestäminen kerran neljässä vuodessa on kansan vaikutusmahdollisuuksissa liian vähän. Annamme siinä vapauden neljäksi vuodeksi tehdä mitä haluaa. Näin toimii edustuksellinen demokratia. Virkamiehen pesti on taas elinikäinen ellei tee virkavirhettä josta saa fudut. Viranomaista suojaa myös hänen valvojansa joka on osa hyväveliverkkoa ja rakenteellista korruptiota. Kansalaisen vaikutusmahdollisuus viranomaisen toimintaan on nollan ja tyhjän puolivälissä.

Anonyymi kirjoitti...

Toi kuvahan on ihan ilmiselvästi erään entisen kokkarikansanedustajan, nykyisen eu.fanaatikon pidätyskuva ajalta kun hän jäi hämeenlinnan asemalla kiinni rattijuopumuksesta. Ja kertoi polliisille ettei olisi ikinä lähtenyt kännissä rattiin selvinpäin. Nimeä en sano ettei mene maalittamiseksi vaikka se voi sinne lispahtaakin pseudofeministien mielestä. Koska faktat on vihapuhetta.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

"Uuden säästötavoitteen mukaan energian loppukäyttö saa olla Suomessa vuonna 2030 enintään 241 terawattituntia (TWh)."
https://yle.fi/a/74-20023410

Siis vaikka tuo 241 TWh tuotettaisiin vesivoimalla ja aurinkokennoilla, niin enempää ei saa käyttää. Järjetöntä!

kukavaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, hepalle, Lukijalle, Anolle, Huru-ukolle ja kellevaan & kiitos kommenteistanne. Kirjoitushan on osaltaan tosi. Mielikuvat ja tunteet menevät Suomessa faktojen yli jo nykyisinkin. Ja tuo uutinen, jonka linkkasitte kertoo taas hyvin kuinka EU:n utopistit kyykyttävät Suomen ei vain polvilleen vaan rähmälleen.

Huru-ukolle: Tuon kuvan kaivelin ulkomailta aikaa sitten ja käsittelin sen tuollaiseksi Corel Photo-paintilla.

QroquiusKad kirjoitti...

Tämän näytelmän punanenäisistä pelleistä:

ne punanenäiset, hassuvaatteiset maskinaamat ovat klovneja.
Klovni tekee tarkoituksella itsestään naurettavan kutsuen yleisöä nauramaan kanssaan.
Pelle sen sijaan tekee itsestään naurunalaisen ja nauraa muiden mukana, kun ei tajua muiden nauravan häntä eikä hänen kanssaan.

Niin.
Me setämiehet olemme tämän näytelmän pellejä.
Äänestämme vaali toisensa jälkeen samat naamat tekemään samanlaista tuhon politiikkaa, vaikka olemme nähneet mitä siitä seuraa.
Tämä vaan jatkuu, vaikka vaihtoehto olisi kyllä ollut jo kauan, mutta kun se ei kelpaa niin minkäs sille voi.

Ja tyttöyleisö saa taas kohta lisää naurunaihetta.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvassahan on selvästi muuan juoppo kommariämmä, kökkäreiden listalta valittu.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ja huomionarvoista on se, että nyt puhutaan energiasta ylipäätänsä. Ei siis puhuta esim fossiilisista energiamuodoista tai ydinenergiasta...
Tulee mieleen se toteamus ,että vaadi mahdottomia ja kun saat sen niin vaadi lisää..
-Lukija

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Lukijalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: No, tämän blogin setämiehet eivät ole. Synninpäästö meille sentään.

Pyssymies: Niin kuin ylempänä totesin, olen löytänyt tuon kuvan aikaa sitten ulkomailta. Ja hieman käsitellyt. Kyseessä ei ole mainittu henkilö. Ihan mies se on.

Lukija: Täysin totta. Ja sehän oli vanha bolshevikkien nyrkkisääntö. Toimii piru vie hyvin nykyisinkin.

QroquiusKad kirjoitti...

Emme me toki itseämme pellekastiin lue.
Mutta liian moni tekee niin.
Moni heistä kuuluu siihen.
Ja tytöt sen kun nauravat.

Meitäkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En tiedä nauravatko. Ehkä ennemmin vihaavat ja halveksivat.

QroquiusKad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin niiden nauravan taas ensi sunnuntai-iltana kun meikäläiset ovat saaneet 55 edustajaa eikä se riitä mihinkään.
Heistäkin osa osoittautuu takinkääntäjiksi, loikkareiksi, selkäänpuukottajiksi tai roistoiksi.
Tytöt perustavat Pimpsallitus Kakkosen jossa salkkuja on vaihdeltu ja Kekkulit vaihdettu KaKoon.
Mikään ei muutu paitsi pahemmaksi.

Mikä tässä nyt ei tyttöjä naurattaisi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Riittääkö niillä älykkyys siihen? Vai ihmettelevätkö ne vain, kuinka meidän kaltaisia ihmisiä voi olla olemassa? Kas kun nehän ovat mielestään oikeassa. Niin kiduttavan oikeassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Yritän siis sanoa, että tytöt ovat vallassa valienkin jälkeen aivan yhtä tukevasti kuin tänäänkin eikä meikäläisillä ole enempää kuin nytkään.
Mikä siinä nyt voisi olla tyttöjä naurattamatta:
siinä ne setämiehet taas yrittivät jotain eikä tullut mitään.
Valta on heillä, get over it, boom-boom-boomer!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Valitettavasti siltä näyttää. Ja jos joku kuvittelee, että kokoomus tuo muutoksen niin unelmissahan voi tietysti elää.

Anonyymi kirjoitti...

Olen nyt kyllä jokseenkin eri mieltä QK:n pessimismin kanssa. Ainakin vaikuttaa, että kansalaiset ovat kyllästyneet nykyiseen kyiseen menoon. Ainakin kun kuuntelee ihmisten puheita tuolla kylillä kulkiessani, mutta se miten se sitten vaikuttaa siihen siellä vaalikopissa, se jää nähtäväksi. Eli onko se vain aprillipilaa vai ei. Sannahan teki taas sen minkä osaa, jäi pois iltalehden vaalitentistä, jossa olisi joutunut vastaamaan kiusallisiin kysymyksiin. Kun muka ääni on mennyt niiiin huonoksi, no vähemmälläkin valehtelulla saa äänensä käheäksi.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä, nähty ja kuultu on, että kansalaiset ovat kyrsiintyneet nykymenoon ja haluavat siihen suunnanmuutoksen.
Mutta eipä sitä sitten tehdäkään.
Pahin kanto kaskessa on juurikin KaKo, johon sen vanhempi äänestäjäkunta lataa toivonsa:
"Voi kun Kypäräpappi tulisi vielä takaisin, ja ehkä tuleekin jos tarpeeksi..?"

Jytkyvaalien alla KaKon silloin puoluesihteeri Taru Tujunen kertoi puolueen saaneen alati enenevissä määrissä tuhansittain samanlaisia yhteydenottoja.
Koulutetut, hyvässä yhteiskunnallisessa asemassa olevat KaKon jäsenet ja äänestäjät olivat aloittaneet viestinsä:
"En ole rasisti, mutta..."

Kakon vastaus oli vaalien jälkeen laittaa Ben Vaaliväkivallanuhri puhelemaan maahanmuuttokriiittisiä.
Se riitti.
Se riittää nytkin.
Kuten sanottu, vaikka PS saisi 80 edustaja se voidaan helposti sulkea hallituksesta.

En edes hämmästyisi, jos vaali-iltana ilmoitettaisiin, että pimpsallitus sitten jatkaa vaalien jälkeen niin kuin niitä ei olisi ollutkaan, ja veretseisauttavat tyttökikatukset siihen päälle.
Mikä niitä estäisi?
Voimasuhteet sallisivat sen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Minulla on aivan samanlaisia kokemuksia kuin Huru-ukolla mutta ehkä tuttavapiirini on rajoitettu. Ja se Zyssen pahoinpitely todnäk häviää mediasta melko pian kun se pahoinpitelijä ei ollutkaan sitä toivottua mallia.

Mito Islam kirjoitti...

Kuvassa taitaa olla panttilainaamon käppäukko.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on unelma-osastolla on ollut viime aikoina hiljaisempaa, mutta sehän ei valitettavasti tarkoita alkuunkaan sitä, että siitä olisi luovuttu. Tuskin suuresti erehdyn, jos veikkaan, että 3.4 alkaa nousu kohti uutta aallonharjaa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

No nämä minun kuulemani eivät ole tuttavapiiristä. Ihan vaan tuolta kyliltä, esim. kaupan penkiltää jossa istuskelee kaikenikäisiä ja erilaisia kulkijoita. Siinä itsekin hetken istuessani, ostoksia pakatessa tulee näitä kuultua. Oma tuttavapiiri on niin pieni,(olematon) etten niiden kanssa ole puheissa ollut, sen paremmin kuinedes lähisuvun kanssa He tietävät mun ajatukset ja suuntauksen ilmankin. Olinhan sinivalkoisen siirtymän varavaltuutettukin entisinä aikoina. No, ei siitä sen enempää. Vaaleja tulee ja menee. Eli ans kattoo kuinka äijän käy.
Huru-ukko
PS. Sanna teki sen taas jonka parhaiten osaa, blokkasi yhden vaaltentin kun ei muka ääni kestä. Vähemmälläkin valehtelulla ääni sortuu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Mito Islamille, Tapsalle vaan ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Mito Islam: Joku amerikkalainen mies se on. Käsitelty sitten Photo-paintilla.

Tapsa vaan: Veikkaan, että veikkaat oikein. Ja EU:han tarjoaa lisää unelmaa josta tulee postaus aivan pian.

Huru-ukko: Toivotaan, että havaintosi realisoituvat vaaleissa. Ja jos se S. Marin jotain osaa niin väistämisen hankalassa paikassa.

Heikki kirjoitti...

Unton kannattaa seurata aikaansa ja opetella sujuvasti valehtelemaan. Hän voisi vain tylysti todeta olevansa tänään transnainen ja muslimi, joten hän on uhrimpi kuin nuo valittajat, jotka ihan selvästi osoittavat olevansa islamofobeja transvihaajia.

Joten alapa mielikuvapoliisi ihan alusta tämä prosessi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heikki. Joo, nykyaika mahdollistaa kaikenlaisen kikkailun. Mutta rupeaako tavallinen setämies sellaiseen?