sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

NATSEJA, NATSEJA KAIKKIALLA


Tuore sisäministerimme Maria Ohisalo (vihreät – de röda) on ilmoittanut taistelevansa (yllätys) vihapuhetta vastaan ja hän on asian tiimoilta todennut komeasti:

Me voimme torjua vihapuhetta. En pelkää puhua näistä teemoista vihreiden puheenjohtajana. Mä en pelkää trolleja, mä en pelkää natseja. Sillä tiedän, että en ole yksin.

Hotellin respassa nousee asian tiimoilta esille muutama kysymys.

Ensimmäisenä tietysti se, että ilmoittiko sisäministeri että ne muutamat kymmenet suomalaiset natsit eivät häntä pelota. Johon voidaan todeta että ihan jees, eivät ne tätä maata miksikään natsivaltioksi pysty muuttamaan eikä niitä pahemmin tartte pelätä. Minkä nyt tarroja liimailevat. Enempi rähinää tulee sieltä vasemmiston puolelta.

Toisaalta tule sitten mieleen toinen, ja varsin pelottava kysymys. Mieltääkö tuore sisäministeri ihan oikeasti että Suomessa vaikuttaa huomattavan suuri natsifalangi? Missä se on piileksinyt? Vai ovatko sittenkin kyseessä tulkitut natsit? Minkä tiimoilta voidaan muistuttaa kyseisen sisäministerin eräästä toisesta lauseesta joka koskee hylsyn saaneitten turvapaikkahuilailijoitten pakkopalautuksia. Ohisalohan totesi että ”palautukset on tehtävä ihmisoikeussopimuksien mukaan” ja ennen kaikkea ”niin, ettei palauteta maihin, joissa ihmisillä on riskejä”.

Tavallinen kansalainenhan saattaa – varsin perustellusti – todeta että pohjoismaitten ulkopuolella ihmisten elämään sisältyy enemmän riskejä kuin pohjoismaissa joten sisäministerin lause on varsin tarkoitushakuinen. Tavallinen kansalainen saattaa hyvinkin vastustaa Ohisalon ja vihreitten ajattelua turvapaikanhakijoista muutenkin.

Onko näin, että tätä vihertävää näkemystä vastustava tavallinen kansalainen on Ohisalon mielestä natsi? Kävikö Ohisalolle niin, että hän monituhatkertaisti suomalaisten natsien tai ainakin natsiksi tulkittujen lukumäärän? Sillä natsiksihan pääsee nykyisin jo sillä että ei hyväksy löysäkätistä maahanmuuttopolitiikkaa.

Ja vielä viimeinen kysymys: kuinka Ohisalo aikoo hiljentää nämä natsiksi tulkitsemiensa ihmisten mielipiteet?Pihtiputaan mummo ei tiennyt olevansa natsihirviö mutta onneksi uusi sisäministeri auttoi häntäkin löytämään todellisen itsensä.

52 kommenttia:

Rigor.Mortis kirjoitti...

Ohisalo ulostaa Iltapaskan artikkelin mukaan ilmoille myös seuraavaa:

"..Ohisalo kertoi haluavansa ministerinä kääntää paitsi turvapaikkapolitiikan suuntaa, myös tapaa, jolla ihmiset aiheesta puhuvat.."

Hölmölän turhapaikkapolitiikka on tunnetusti Euroopan löysintä, joten loogisesti ajateltuna suunnan kääntäminen tarkoittaisi siis politiikan huomattavaa kiristämistä. Suunnan kääntäminen aiheesta puhuttaessa tarkoittaisi taas nykyisin vallalla olevan hyssyttelyn, vääristelyn, suoranaisen valehtelun ja muun poliittisesti korrektin paskanjauhamisen lopettamista. Jotenkin vaan veikkailen, että Ohisalolla ei ole tuollainen suunnan kääntäminen mielessä.. ;)

Qroquius Kad kirjoitti...

Tälläkin kertaa mieleeni nousi musiikillinen kipale, eli piece of music, kuten anglosaksi sanoo:
ei siis biisi, vaan todellakin piisi.

Kappale on tämä:

https://www.youtube.com/watch?v=gsTPBPCAW0s

ja minusta se saattaa onnistua jollain tapaa tavoittamaan hahmotelman meille ulkopuolisillekin sen tunnetilan, mikä hyvän sisäministerittäremme sielussa asustaa, kun hän muodostelee leipätekstissä siteerattuja lausumiaan.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Siis tietysti tässä täytyy huomioida että kyyyyllä niitä natseja on, olen itse nähnyt televisiossa kuinka valtava ja teknisesti kehittynyt porukka se on. Todisteitakin löytyy, koska kaikki mikä on internetissä on varmasti totta. Niille jotka epäilevät niin tuossa todisteita... https://youtu.be/Py_IndUbcxc :D

Anonyymi kirjoitti...

Rohkea ministeri, pelkääköhän suomörköjä, hetteenhirviöitä, lehvälepakoita tai vaikka Anjalan liiton miehiä? Onkohan tarkistanut, ettei sängyn alla sittenkin piileskele mörkö? Entäs zombiepunakaartilaiset, eikö edes niitä pelkää.

On se hurja. Mutta onkohan lääkitys ihan kohdallaan.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

On se vaan hirveän kamalaa, natseja siellä, natseja täällä jokapuoella natseja. Ja setämiehiä ja persrkeleen persuja ja muita menninkäisiä, mutta minä en pelkää ketään enkä mitään julistaa ohi salon, ja ampuu tykillä hyttysiä. Köyhyys on meidän suurin turvallisuusuhkamme. Ja syrjäytyminen, päin , no sitä mihin ei aurinko kuulemma paista jos ei pyllistä suomalaiselle..Olis kannattanu aatella ekas snoo Salmisen Simokin laulussa, kun ajellaan bussia sinistä. Tuntuu anteen rintti ottaneen Simon ajelun ohjenuorakseen, kovin on jälki sen mukaista. Ans kattoo tuleeko tän hallituksen puolivuotispäivääkään..
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rigor.Mortisille, Qroquois Kadille, Heikki Välimäelle, Pyssymiehelle ja Huru-ukolle. Tulee muistaa että meillä saattaa olla tuo sisäministeri seuraavat neljä vuotta. Saadaanko aikaan uusi punainen Valpo?

Tuumailija kirjoitti...

Täytyy esittää kysymys teille jotka olette aikoinaan Neuvostoliiton ja Kekkosen varjossa eläneet: eikös tuohon aikaan vasemmisto sanonut fasisteista ihan samaa? Kaikkialla oli olevinaan fasisteja ja fasistien kätyreitä? Fasistit haluttiin vaientaa? "Mä en pelkää fasisteja"?

Kuulostaako tutulta? Elämmekö aivan tosissaan kaikuja Kekkoslovakian ajoilta ja kuuntelemme äärivasemmiston retoriikkaa lähes yksi yhteen samoilla sanoilla?

Minä en ehtinyt elää Neuvostoliiton pelossa. Mutta nyt alan pelätä ensi kertaa. Nimittäin omia komm...eikun siis punavihreitä. Hekin ajavat varauksetonta kansojen välistä ystävyyttä, maalaavat kauniita puheita isosta liittovaltiohirviöstä joka on ehdottomasti olevinaan rauhan asialla, haukkuvat Yhdysvaltoja, haluaisivat tavallisten ihmisten ottavan luokseen kotiryss...eikun siis kotimuslimeja jotta kaikki saisivat kivoja peli- ja ruuanlaittohetkiä ystävyyskansojen parissa. Ja heilläkin on media puolellaan.

Tältäkö se tuntui silloinkin?

Qroquius Kad kirjoitti...

Uusi punainen Valpo? Pelkäänpä pahoin, että jokin naisvaltaisen turvallisuusjärjestelmän dystopioistasi saattaa toteutua jopa sellaisenaan, eli paljon punaista Valpoa pahempana.
Se kun ei käytä sitä nyrkkivaltaa, vaan sellaista parempaa väkivaltaa, josta soma Li Lystikäs puhui.

Mielessäni onkin sellainen lastenhoitaja, joka ottaa vaavin tiukkaan syleilyynsä. Niin tiukkaan, ettei pikkuinen pysty hengittämään, ja alkaa sätkiä vastaan.

Tukehduttaja toteaa tähän kaikille todistajille:
"Oi, miten pienellä on paha olla; kyllä minun täytyy halata vielä lujempaa!"
Niin hän tekeekin, kunnes vaavi on lähes tajuton.
Sitten on hienovaraisen elvytyksen vuoro, kunnes tukehdutus alkaa alusta kenenkään todistajan tajuamatta...

Mitä tahansa Rinteen hallitus tekeekin, se jättää sen seuraajansa korjattavaksi.
Uuden hallituksen, keitä siinä sitten istuukaan, yrittäessä aloitella jälleenrakennusta Rinne tyttökavereineen huutaa kurkku suorana oppositiossa:
"Kattokaa kattokaa kattokaa ny kaikki, mitä tuo hallitus tekee teille?!
Äänestäkää meitä, ettei tuo hallitus pääse enää koskaan tekemään tuota teille uudestaan!!"

Ja se kansahan...kahdeksan vuoden jälkeen...
niin, sehän äänestää Rinteen hallituksen takaisin valtaan.

Ellei ihmeitä tapahdu. - Toisaalta, kukapa olisi lyönyt vetoa uudenvuodenkemuissa 1988, että kolmen seuraavan vuoden kuluessa Berliinin muuri murtuu ja Saksa yhdistyy, mutta Neuvostoliitto ja Varsovan Liitto hajoavat, ja kaikki tämä ilman III maailmansotaa, vaan lähinnä kansalaisprotestien kautta?

vieras kirjoitti...

Vihreillä on osittain natsitausta. Mikko Paunio on kirjoittanut siitä ainakin täällå, varmaan muissakin jutuissa:

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220951-kuva-jonka-maailman-vihreat-haluaisivat-havittaa

Huomasiko Ykä että Keijo on tänään jauhottanut Hesarin ja Aamulehden?

https://hommaforum.org/index.php?action=dlattach;topic=123432.0;attach=122981;image

https://pbs.twimg.com/media/D9MRHLwXoAIjZw-.jpg:large

MikkoK kirjoitti...

Maailmanhistoriassa on saatu yksiselitteisiä tuloksia sosialismista ja monikulttuurisuudesta. Niiden viitoittamalla tiellä jatketaan kuitenkin yhä uusiin kokeiluihin. Aikaisemmista kokeiluista on yleensä selvitty rahalla ja ruumisvuorilla, mutta nyt mukana on maahanmuuttoase, joka tekee pysyvää jälkeä. Vihreiden johtaja on oikein sosiologian tohtori. Miten äly ja murskaavalla tilastollisella näytöllä hulluudeksi todistettu ideologia sekä vihreä suhteellisuudentajuttomuus mahtuvat samaan päähän?

Kansandemokratian pääsääntö näyttää olevan: mitä paremmin isänmaalliset menestyvät vaaleissa, sitä globalistisempi rankaisuhallitus pysytetään osoittamaan, että äänestäjät ovat vihollisia, mutta heitä ei pelätä. Henkinen side mallimaa Ruotsiin on maailman lujinta laatua. Pakkoruotsikin saatiin takaisin. Side Ruotsiin taitaa olla ainoa asia maailmankaikkeudessa, joka kestää mustassa aukossakin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ohisalo on oikeassa tahtomattaan. Katsotaanpa vihreänliikkeen historiaa. Sehän on syntynyt 1920 luvulla NSDAP:n pseudotieteellisessä okkultisessa huuhaaosastossa, tunnetuin kantavajäsen oli kanalan omistaja Heinrich Himmler. Siinä on pohjimmiltaan sotkettu germaanien pakanauskonnot, rotuoppi, 1800 luvun lopun ja 1900 luvun alun sekopäiset salaseurat. Sitä pseudotieteellisesti tuki Anenerbeorganisaatio. Kun vertaa uusgermaanien utopistisia kyliä, taajama-asutusta, terveellisiä ruokailutottumuksia jne. huomaa mistä vihreiden agenda on lähtöisin jopa luokkajako missä kastittomat tekevät työt, "asiantuntijat" ja yhteiskunnanhuipulla valittu ja puolueen omissa opinahjoissa koulutettu oikean idologian omaava puolue-eliitti. Kaikki marssivat aina puolueen järjestämissä ilmasto, tasa-arvo, solidaarisuus, rassismi, moniarvoisuus, monikulttuurisuus, feminismi, sukupuolineutraalius mitä näitä milloinkin on happeningeissä. Vihreäliike sammui 1945 mutta kun Saksan liittotasavaĺta kielsi oliko 1956 saksan kommunistisen puolueen vihreän liikkeen herätti henkiin itäsaksan turvallisuusorgaanit. 1970 luvun lopulle tullessa se oli itätiedustelujen rahoittama, penetroima ja johtama. Tässä yhteydessä on hyvä muistaa Ph.dr Joseph Göbbelssin toteamus ettei oikeasta sosiaalidemokraatista saa natsia mutta kommunistista kylläkin ja toisinpäin sen osoittivat itäsaksalaiset sekä venäläiset. Tämä selittää miksi meilläkin SKP:n hajottua varsinkin taistolaiset ja maolaiset löysivät henkisen kodin siitä. Samalla kun yhteiskunta mureni arvomaailmaltaan samaa vauhtia kun perheitä alkoivat kasvattaa sukupolvi joka oli kunnallisen päivähoidon ja peruskoulun pilaama. Ohisalo löytää niitä natseja lähempää kuin itse tajuaa, riittää kun katsoo ympärilleen kaikkia 32 vai 36 erisukupuolta olevia puoluetovereita. Nyt emiritusarkkiperkeleen ja muiden leipäpappien säätyyn kuuluvien toimesta vaadittu vihapuhetta aisoihin. Tuntuu vain että vihapuheen määritelmäksi käy se että siinä arvostellaan hallitsevaa nomenklatuuraa ja sen päätöksiä tai asetetaan ne kyseenalaisiksi. Tästä alkaa ollakkin lyhyt matka Heinrich Heinen vertaukseen kirjojen ja ihmisten polttamisesta. Meille syntyy uusi inkvisiittorien luokka jonka tehtävä on tuhota kerettiläiset saastuttamasta viatonta kansaa jonka tehtävä on ajaa itse itsensä kurjuuteen ja näin pelastaa äitimaa ja sen luonnonvarat sekä ilmasto. Tämä ei tietenkään koske tiedostavaa eliittiä joka käy pesemässä elefantteja goalla sekä taikuissa ehkä pössytellen höpöhöpöruohoa. Kotona Kalliossa tehdää austraalialaisesta vehnästä ja eteläafrikkalaisista luomuavokadoista pastaa ja maittava ateria huuhdellaan vuosikerta Chileläisellä tai Argentiinalaisella ehkä Pinot Noir luomuviinillä alas. Tämä raskaan työpäivän jälkeen kun taas meille on keksitty uusia tavoitteita maailman pelastukseen. Ohisalolla on varmasti mietittynä mihinkä mahdolliset lisäpoliisit sijoitetaan estämään vihapuheita. Ehkä hän Tapolalla alkaa rekytroimaan uusvähemmistöjä virkavaltaa ja tuo uutta kansainvälistä driveä virkavaltaan somalien, vähänaasian jannujen ja muiden vähemmistöjen kanssa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tuumailijalle totta, EU:n meitä ajoivat esim. samat demaripolitiikot esim. Lasse Lehtinen, Paavo Lipponen jotka aikoinaan yrittivät sovjetisoida tämän maan. Vaskisteja, sodanlietsojia, kapitalisminkätyreitä olivat kaikki jotka eivät täysin sisäistäneen YYA sopimusta ja maailmanrauhaa sekä solidaarisuutta siihen riitti kun sanoi Pirkkalanmonistetta roskaksi. Kalevi Sorsa hukkasi lkp suunnitelmat ja juorusi kaikki venäläisille politiikassa. Jokainen eteenpäin pyrkivä virkamies kulki nenäkiinni kotiryssän ahterissa nyt kotibryssän. Brezhnev, Andropov, Tshernenkov olivat yhtä vitaaleja kuin Jaen Claude. Historia toistaa itseään tietyssä syklissä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen tänään koettanut löytää lehdistä ministerin tuohtunutta kannanottoa viikonlopun rasistiseen rotuviharikokseen, hyökkääjinä ihan oikeat arjalaiset vaaleat pohjoisen rodun valioyksilöt. Kaasuttivat alempirotuisia. Koskahan alkavat uuninluukut kolista. Vaan, enpäs ole löytänyt. Pelkääköös ministeri Ohisalo (virheet - de dorka) natseja? Vai miksei "vartiointiliikkeen" toimilupaa ja "vartijoiden" kaasulupia ja muita lupia ole jo peruttu? Onko Ohisalo piilonatsi?

Linkistä asia selvenee: https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000006144233.html

Joko ålandiin on tilattuna Zyklon B:tä? Vai käyttävätkö korviketta - Uragan D2:ta.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuumailijalle, Qroquius Kadille, vieraalle, MikkoK:lle, Patelle Pankavaarasta ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Tuumailija & Pate: Sanoisin, että touhu on nykyisin vielä härskimpää kuin silloin YYA-aikoina.

Qroquius Kad: Hyviä huomioita ja ennustus saattaa pitää paikkansakin. Ainakin nykyhetken valossa. Mutta niin kuin totesitkin, asiat saattavat muuttua nopeastikin.

vieras: Oikeastaan nuo lehdet jauhottavat jo itse itsensä kun menevät kerta toisensa jälkeen tuohon miinaan.

MikkoK: Niin, onko kyseessä äly vai papukaijamainen ulkoaopettelu?

Pate: Hyviä ja vihreille kiusallisia huomioita.

Pyssymies: Aika härski tapaus.

Anonyymi kirjoitti...

Aiheen vierestä: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006140449.html?fbclid=IwAR0D60gL7iTqL8FyMpiSDjtKkoULMj-1yuMnSvc7km1KA8CmascU5tZh4ic

https://yle.fi/uutiset/3-10836142

Mitä tuollaisille pitäisi tehdä?

Itse muistelen että yläasteella oli muuten erityisluokka, joista oppilaista 90% varmaan olisi kuulunut koulukotiin eikä terrorisoimaan muita oppilaita tavallisessa koulussa. Liekö siinä "säästetty".

Becker kirjoitti...

Tää Ohisalo on Wikin mukaan valtiotieteiden maisteri ja sosiologian tohtori. Mulle tuottaa suuria vaikeuksia ymmärtää näitä ns.akateemisen koulutuksen saaneita ihmisiä sillä he vaikuttavan olevan täysin pihalla normaalista arjesta. Esson baarissa istuu täyspäisempää porukkaa kuin mitä ovat nämä isopalkkaiset maisterit, dosentit,tohtorit ja professorit. Vaikuttaa siltä että korkekoulujen pääasiallinen tehtävä on suoltaa viidennen kolonnan porukkaa jonka toimenkuvana on sanan vapauden ja kansallisvaltioiden mitätöiminen. Kalan mätäneminen alkaa päästä ja Suomen Arkadian mäeltä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tavallisten laitosten toimintamahdollisuuksia on vähennetty jatkuvasti. Tarkoitus on ollut varmaan hyvä eli mielivallan välttäminen mutta siinä on mennyt lapsi pesuveden mukana. Nyt tarvittaisiin tuollaisia EVA-tyyppisiä laitoksia niille hankalimmille tapauksille:

https://www.tays.fi/fi-FI/Toimipaikat/Tays_Pitkaniemi/Hoitoyksikot/EVAyksikko

Becker: Usko huviksesi että et ole taatusti ainoa joka fundeeraa samoin.

vieras kirjoitti...

Tiina Wiik sanoi että on parempi jos kämypuolue ja kämypuolueet onnistuvat vaikuttamaan pelkällä olemassaolollaan muihin puolueisiin, niin että ne kämyyntyvät. Pitäisi tavoitella kansallismielistä hegemoniaa. Hankalampi tie olisi tavoitella sitä että yksi kämypuolue olisi suurin eduskuntapuolue, puhumattakaan että saisi yli 50 prosenttia eduskuntapaikoista.

https://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/06/kansallismielinen-ilmaherruus-tanskan.html

Miksi se ei persujen osalta ole toiminut? Yksi syy on siinä että persut itse on keskeneräinen. Se on vasta kaksi vuotta ollut nuivapuolue, kun se käytännössä "perustettiin" silloin. Tuosta alkaen se on ollut puolue jossa nuivat voivat vapaasti toimia. Jos puolue on keskeneräinen, niin miten se voisi toimia täydellä höyryllä poliittsella näyttämöllä?

Jotkin seikat ovat tehneet järjestelmäpuolueet samanlaisiksi konsensuspuolueiksi. Tämä pitäisi selvittää ja analysoida. Mitä, missä, milloin, miten ja miksi tämä on tapahtunut. Mitä tarkoittaa "pitkä marssi instituutioiden läpi"? Mitä on tapahtunut metapolitiikan ja kulttuurin puolella ja onko se siirtynyt politiikkaan? Yhtä hyvin eduskuntapuolueiden kesken voisi olla kansallismielinen konsensus ja kansallismielinen hegemonia. Saadaanko sellainen samoilla vai eri metodeilla?

vieras kirjoitti...

Joku amerikkalainen konservatiivi totesi että se mitä nyt tapahtuu yliopistolla, tapahtuu myöhemmin kongressissa.

Yliopistosta valmistuu niitä jotka sijoittuvat julkishallintoon, medioihin ja kulttuuriin. Tuosta porukasta osa siirtyy puolueisiin ja näistä sitten joku valitaan vaaleissa. Tätä taustaa vasten voi päätellä jotain hänen poliittisesta toiminnastaan.

KKi kirjoitti...

Onhan noita natseja siellä, natseja täällä ja natseja kansakunnan kaapin päällä ja kaapissa. :P

Voihan tuota Ohisalon plikkaa ihmetellä ja kummastella. Vaan käykää nyt joku kertomassa pimulle, että natsikortti ei ole enää valttia.
Tavan persvakoäijä ei piittaa ...ttujakaan siitä pitäkö joku piiperö häntä natsina taikka ei.

Omalle kuplalleen tyllerö vain haluaa todistaa kuinka hurjan peloton pikkuinen piiperö hän onkaan. Melkein kuin The Aino Pennanen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

vieras: Olen varsin pessimistinen. Se, mikä on onnistunut Tanskassa ei näytä onnistuvan Suomessa. Varsinkin kun valtamedia on täysin vihervasemmistolainen.

KKi: Eihän me siitä piitatakaan mutta jatkuvalla natsittelun syötöllä voidaan saada aikaan vielä neuvostohenkisemmät vihapuhelait. Broileriosastolla kun tuo menee vielä läpi.

vieras kirjoitti...

Tästä syystä valtamedia pitää nujertaa sillä ettei niille anna rahaa. Kansallismielisten tulee panostaa omiin medioihin joiden avulla järjestää viestinnän. Ehkä kämyjen annattaisi perustaa oma painotalo joka painaisi lehtiä ja muita jaettavia juttuja. Jos nettitoiminta kohtaa hankaluuksia niin perinteisen jaettavan matsukun levittäminen voisi paikata sitä.

Yliopistojen nujertaminen on hankalampaa kun ne ovat valtion laitoksia. Yksi keino olisi nolata ne julkisuuden avulla jollain Keijon tapaisilla jutuilla. Entä jos soluttaisi opiskelijoiden joukkoon kämyjä? Onko mitenkään mahdollista soluttaa kämyjä julkishallintoon, yliopistoihin, kulttuuriin, mediaan, poliisiin ja tuomioistuimiin? Ainakin ne voisivat vuotaa tietoja kämyille ja sabotoida suvakkien toimintaa.

Lemminkäinen kirjoitti...

Setämies versus Kanatyttö. Kanatyttötermiä (sisältää kaikki 1500+ sukupuolta) tulisi jokaisen käyttää kun joku oletettu alkaa höpisemään omia sekavia natseista ja rasisteista ja paljon muustakin. Kanalassa (olen kuullut) kukko nappaa joka kerta höyhenen kanalta kun kana on toiminut kanamaisesti. Jos evoluution kehittämä järjestys toimisi niin kuin sen pitäisi, niin kanatytöillä ei olisi tänään jäljellä ensimmäistäkään perskarvaa, lol. Valitettavasti tämän päivän kukoilta on viety ja viedään ilmeisesti loputkin laillisesta nokkimisoikeudesta > (sananvapaus) ja kanalasta tulee kuulumaan vain kanojen kotkotusta, kukkojen makoillessa äänettöminä jossakin sivummalla.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tämä Ohisalon lausunto on siinä suhteessa kuvaava että teoriassa ns. korkeastikoulutettu ihminen jonka jo politiikassa toimivana pitäisi tuntea erilaiset poliittiset aatteet käyttää tuota natsinimitystä poliittisista vastustajistaan tai häneen kriittisesti suhtautuvista leimakirveenä. Minusta tämä on selvää vihapuhetta ja kiihoittamista kansanryhmää kohtaan. Vihreiden lisäksi tästä maasta tuskin löytyy muita aitoja natseja edes teboilin kahvipöydän ympärille.

Anonyymi kirjoitti...

Ålandin natseista on paljastunut misää mielenkiintoista: https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/2b5659c9-b5db-4bf3-bb69-948d2c28d509

Miksi ålandboende bätre folkin potkupalloseuran pomot määräsivät estämään "millä hyvänsä hinnalla" fanien kentälle tulon. Miksi tyhmät tottelivat, kas kun eivät hommanneet maximeita asemiin? Kun kerran hinnalla millä hyvänsä piti torjua ilveksen kannattajien voitonjuhlat.

Mikäs muuten on palloliiton vastuu asiassa. Palkkaamansa vartiointiliikkeen hemmot poseeraavat sosiaalisessa mediassa pyssyjen kanssa. Miksi, mitä vartijat tekevät aseilla - lupaa kantamiseen tai käyttöön ei ole. 80-luvulla oli muttei niitä käytetty, eikä niillä elvistelty. Tuttavapiiriini kun kuuluu paitsi poliiseja myös jokunen vartija, vanhan liiton miehiä. Ei steroideja eikä kynäniskoja. Jos puhe ei auta, sitten niskapers -ote ja rautoihin rosvo ilman ihmeenpää vemmellystä.

Ko. firma kuulemma kouluttaa aseiden käyttöä - öö, kouluttaa ketä? Ei poliisi, kurvarit, erikoisjääkärit tai ihan tavalliset jääkärit tarvitse jotain putiikkia kouluttamaan.

Kanisteri Hutisalo vois vaikka laittaa Safetorin - toimilupa ja aseluvat ja pulloliiton - valtionavut tarkempaan syyniin nyt heti, eikä joskus myöhemmin. Myös ålandin potkupalloseuran voisi laittaa tutkintaan: kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja yllyttäminen rikokseen.

Mutta taitaa mielikuvitusnatsit kiinnostaa tytteliä enemmän.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Lemminkäiselle, Patelle Pankavaarasta ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

vieras: En tiedä, onko kansallismielisellä puolella raha tuohon painotaloon mutta ideahan on sinänsä hyvä. Netin kautta voi tehdä jatkuvasti enemmän jäynää mistä tuo tapaus Keijokin on hyvä esimerkki.

Lemminkäinen: Valitettavasti tämäkään ei taida riittää vaan kukoista pitäisi tulla kuhnureita. Ja joo, sitten niille jotka lukee näitä kuin piru raamattua: ei, en halua repiä kenenkään perskarvoja.

Pate: Joo, ja sitten tietysti jos kyseinen Ohisalo ei erota näitä aatteita niin voi kysyä että mitä siellä yliopistossa oikein opetetaan.

Pyssymies: Aika mielenkiintoiseksi menee. Yhdessä noista kuvistahan on muuten Glockin muuntosarja jota ei oikein miellä tavallisiin vartiohommiin käytettäväksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisen pikkulapsimaisen uhon esittäjästä 'jääprinsessa' on rankasti yli sanottu.

Valtsu

Lemminkäinen kirjoitti...

Kanatytön päiväkirjasta: Rakas kotkot-taulu. Olin ulkona kävelyllä Pekka-Marian ja Sirkka-Perhosen kanssa kun eteemme ryntäsi setämies joka yritti ostaa Sirkka-Perhoselta seksiä. Keskellä kirkasta päivää. Tämä natsisikasetämies verhosi yrityksensä seksinostoon kysymällä Sirkka-Perhoselta: -Anteeksi, mutta oletteko huomannut että valutte verta! Siis mitä! Sirkka-Perhonen vain voimaannutti itseään "vapaalla valumisella" ja kaikenlaiset setämiehet tulevat sen vuoksi häiritsemään häntä. Mitä röyhkeyttä. Onneksi paikalla oli poliisiauto ja poliisit ehtivät ottaa natsisetämiehen hoiviinsa, ennenkuin natsisetämiehen tuhannet natsikaverit ehtivät paikalle häiritsemään rauhassa kulkevia oletettuja.

Becker kirjoitti...

Aika lapsellisia noi Safetorin kuvalliset esitykset. Kuvitteleeko ne olevansa jokin Black Waterin tai Spetznatsien rinnakkaisjärjestö. Näyttää enemmänkin joltain paksuniskaisten stereoideja napsineen ex linnakundien turhautumisenpurkaus toiminnalta. Ruotsalaista turvallisuuspalvelua en tulisi missään tapauksessa käyttämään, mutta tuontyyppiset kuvalliset esitykset eivät myöskään herätä luöttamusta. Toki tuvamiehen pitää olla tiukka asioiden niin vaatiessä, mutta asiat ja koulutus tapahtuu enemmänkin poissa julkisuudesta. Kyynelkaasun sumuttaminen voitosta ilahtuneiden katsojien päälle kertoo jo omaa kieltään paksuniskojen ammattiataidosta ja kyvystä hallita sinänsä ei väkivaltaista tilannetta.

Olen itse saanut aikoinaan vartijakoulutuksen ja kierrettiin autolla kaverin ja koiran kanssa öistä Helsinkiä. Silloin oli rauhallisempaa eikä kovia otteita juuri koskaan tarvittu. Jos tarvittiin, niin siihen riitti koira. Käytiin joskus yöllä vartijoiden ja taksikuskien suosimassa kahvilassa tauolla ja kerran kun tuli puhetta aseista niin näytille tuli ukkojen jemmoista varsinaisia tykkejä. Pienin taisi olla SW.38 Special.
Ruotsissa olen yhden ainoan kerran nähnyt vartijan pitävän julkisesti asetta esillä. Tämä näkyi Öölannissa Sollidenin linna edustalla,joka on Knugenin kesämökki, ja jonne yleisöllä on joskus vapaa pääsy. Securitaksen hommissa ollut tyttö piti asetta näkyvillä kotelossa. Tuumin vain että tiukan paikan tullen lähteekö aseesta luoti vai lähtevätkö ase ja sen kantaja yksissä tuumin takavasemmalle.

Anonyymi kirjoitti...

Antille ja muille hallituksen tytöille voisi valita juhannusbiisiksi ”Paniko Mörkö sisään”, kun tuntuvat niitä mörköjä eli natseja näkevän joka puolella. Ohisalo on lapsellisuuttaan uhonnut, että hän ei pelkää! Yhtä naurettava ulostulo kuin Rinteellä taannoisessa Kultaranta-keskustelussa, jossa hänellä ei Halla-ahon hallitsematonta maahanmuuttoa koskeviin ajatuksiin ollut mitään järkevää sanottavaa. Laitetaanko rautaa rajalle, oli säälittävintä, mitä poliitikon suusta on vähään aikaan kuultu ja osoitti vaan sen, että uuden turvapaikanhakijatulvan sattuessa seisotaan edelleen tumput suorana, eikä tehdä mitään. Nyt oikeasti alkaa pelottaa!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Oolannin meiningistä sen verran, että tuo voi olla maakunnan autonomian piiriin kuuluvia juttuja, joihin Suomen sisäasiainministerillä ei ole sanan sijaa. Mitä lie Schutzstaffelia rakentavatkaan demilitarisoituun maakuntaansa?

Mistä tuli mieleeni, että näin ollen olisi kovin loogista, että Ahvenanmaan kansanedustaja ei saisi äänestää eikä puhua, kun eduskunnassa päätetään Manner-Suomen sisäisestä lainsäädännöstä. Tai esim. valtioneuvoston luottamuksesta. Sehän on se yksi rkp:n automaattinen edustajanpaikka.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, Lemminkäiselle, Beckerille, Rouva Anolle ja Achtungille & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: No joo, kyllähän kyseinen henkilöoletettu on kaukana jääprinsessasta. Mutta tarkka siitä, että hänen mielipiteensä on se ainoa oikea.

Lemminkäinen: Tällä menolla tuollainenkin scifi on tulevaisuudessa mahdollinen. Ei tarvita kuin kokemus siitä että naisoletettua kohtaan on kohdistettu asiat x, y ja z. Kokemushan riittää.

Becker: Joo, vaikka itse kannatan huomattavasti vapaampia aselakeja niin nuo systeemit vähän ihmetytti.

Rouva Ano: Jep, kyseinen Rinne puhui pokkana lukemista 100 – 200 miljoonaa Eurooppaan tulevaa afrikkalaista. Jätkä ei taida todellakaan tajuta mitä kyseinen lukumäärä saisi aikaan Euroopalle. Euroopalla kun ei ole sitä seppo Ilmarisen rakentamaa Sampoa.

Achtung: Tuohon en osaa sanoa mitään. Ahvenanmaanhan pitäisi olla demilitarisoitu mutta en tiedä kuinka nuo määritellään. Siviileiksi vissiin. Sinänsä Suomi voi miehittää kyseisen maakunnan koska hyvänsä kun vaan siirtää joukkoja rajavartioston alaisuuteen ja toimii niillä.

vieras kirjoitti...

Matteo Salvini vierailee Amerikassa ja tapasi varapresidentin. Tviiteistä näkee kuvia ja videoita ainakin näistä':

https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1140925101195636736

https://twitter.com/LegaSalvini/status/1140710591360880641

Ei taida Rinne eikä kukaan hänen hallituksensa ministereistä saada vierailukutsua presidentiltä, varapresidentiltä tai edes ministereiltä. Kongressista en tiedä esittäiskö se kutsua. Edustajainhuone on demokraateilla joten se voi ehkä kutsua. Senaatti on republikaaneilla joten se voi olla nihkeä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kaipa siellä Oolannissakin on voimassa Laki yksityisistä turvallisuuspalveluista

(https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2015/20151085#a1085-2015),

jonka 19. pykälä kertoo tällaista:

"Ampuma-asetta saa kantaa vain henkivartija- tai arvokuljetustehtävissä sekä huomattavan yleisen edun kannalta merkittävän vartioimisalueen vartioinnissa, jos tehtävän suorittaminen olosuhteiden johdosta sitä välttämättä edellyttää.

Ampuma-asetta saa kantaa ainoastaan vartija, joka on osoittanut vuosittain, että hänellä on riittävä ampuma-aseen käsittelytaito ja ampumistaito.

Jos vartija on vartioimistehtävässä käyttänyt ampuma-asetta, turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan on viivytyksettä ilmoitettava siitä aseenkäyttöpaikan poliisilaitokselle."

Tämä ei tosin tuohon puheenaolevaan Toiseen Oolannin sotaan sinänsä kuulu, koska siinä ei käytetty ampuma-aseita.
Safetor Oy Ltd muuten näyttää pitävän päämajaansa Kauhavalla, eikä Mariehamnissa tai muuallakaan saarimaakunnassa, joten ainakin minun on hieman hankala mieltää sitä joksikin Ålandska Frikorpsiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Muinoin, 89-luvulla, olin joskus tutun vartijan mukana yöllisillä keikoilla. Hommani oli lähinnä olla joo-miehenä ja pitää seuraa. Jos olisi tullut tarvis, olisin kovakuntoisempana voinut jäljittää karkulaisia jalan. Koiran kanssa tai ilman. koira oli iso, vahva ja älykäs saksan paimenkoira - vahanmallinen, ei luiskaselkä. Totteli puheäänellä annettuja käskyjä - ei tarvis huutaa ja meuhuta. maalimiehestä päästi puheäänisen"irti" käskyn jälkeen irti oitis. Käskyllä "sano" haukkui kovalla äänellä ja "kova sana" sai helevetin kovan haukun aikaan. väärään paikkaan eksyneet hiipparit ja humalaiset toljakkeet tottelivat kevyen konsertin jälkeen puhetta oikein hyvin.

Voimankäyttövälineinä oli yksi siis sussari, nokialainen nuoriso-ohjaaja, harjanvarren pätkä - tämmösellä saa puukon pois nopsaan, kyynelkaasua pikkupullo - myöhemmin OC tuli mukaan ja CN jäi pois, ja 44magnum S&w 4" piipulla. Koiraa kummoisempaa voimaa ei tarvittu. Paitsi kerran joku toljake piti raudoittaa maijaa odottamaan, ei uskonut koiraa kuin minuutin kerrallaan.

Rivollin rullassa oli muuten kaksi kovaäänistä paukkupanosta - ite kehiteltyä - ja 4 rn panosta. Ase pysyi kotelossa joka keikalla, eikä sillä kuulemma koskaan ammuttu työkäytössä.

Silloin ei ollut piripäitä vaivana mutta kuulemma ne tottelee OC:a oikein hyvin.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Qroquius Kadille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

vieras: Ehkäpä Yhdysvalloissa tuumitaan että Suomi toimii seuraavat neljä vuotta Halosen – Tuomiojan linjoilla.

Qroquius Kad: Kiitos lisäyksestä. Niin että ei tässä vielä olla tilanteessa Operaatio Finlandia (Arto Paasilinna).

Pyssymies: Kiitos myös lisäyksistä. Suomessa ollaan – vielä – onneksi siinä tilanteessa että harva poliisikaan on joutunut kaivamaan esille pyssyn holsterista.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minkälainen meteli meillä tulisi jos täällä joku tekisi Mats Sandbergit tuo noheva SÄPÖn pomo joka viraabeli busineksinä paritti avovaimoaan. Kyllä kai naapurissammekin sitä pidetään osana ihmiskauppaa. Mutta eipä ole demarit, vihreät, feministit tai keskusta älähtäneet.

Anonyymi kirjoitti...

Haluan vielä sanoa, että kunnioitan sinua Ykä, Tajukangas ja onneksi monia muita syvästi - jos joku ei kutsu paskaa paskaksi, niin olemme hävinneet. Keep on rockin' in the free world! Vaikka hieman pelkään, että Niilo Nuori on Suvaitsevaiston puolella.

Valtsu

Toivottavasti joskus saan puristaa kättäsi. Äitinikin oli pitkään lastensuojelussa töissä ja auttavasti tiedän, miten kovaa hommaa teet. Monella inssillä ja raksaäijällä tulisi paskat housuun alkoholistiperheestä lapsia hakiessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta ja Valtsulle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Toi oli mulle ihan uusi juttu. Onko linkkiä?

Valtsu: Toivottavasti joskus päästään lyömään kouraa kouraan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Case Sandbergistä on juttua tuolla:

https://www.nordfront.se/tidigare-sapochef-pimpade-ut-sambo-atalas.smr

Lähde ei ehkä ole kaikista luotettavin, mutta sen mukaan tapaus on menossa käräjille, joten siitä kuultaneen jatkossa lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä ihan OT mutten malta olla tarjoamatta pientä tiedonjyvää:

Suomessa vieläkin poliisi ampuu varsin harvoin, toisin mahtaa olla ameriikan ihmemaassa. Elävien kuvien ja hesarin mukaanhan sillä asiaan kuuluu tulitaistelu tai syyttömän xxxkerin teloitus tunnin välein.

Miten usein keskimääräinen poliisi ampuu virassaan - siis mikä lie väli mpumisten välillä?

Rummun pärinää .........

Ja vastaus on niinkin itsestään selvä: 40 vuoden välein.
Siis on varsin tavallista, että Joe Officer ei ammu ikinä.
Tiedon olen saanut alan lehdestä ja aikoinaan yhdellä itsepuolustusampumakurssilla kun olin komennettuna Seatleen.

Pyssymies

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"...Miksi ålandboende bätre folkin potkupalloseuran pomot määräsivät estämään..."

Cupin finaali oli Suomen Palloliiton järjestämä.

"Nyt ottelun järjestäjä antoi Safetorin järjestyksenvalvojille ehdottoman käskyn estää faneja tulemasta kentälle juhlimaan."

Ehkä Suomen Palloliiton:
- Kilpailutoiminnon kilpailupäällikkö
- Kilpailutoiminnon kilpailuasiantuntija
- Tapahtumatoiminnon päällikkö
joiden tehtäväkuvakuksessa on sana 'Cup' tietävät?

Tai sitten Turvallisuusmanageri jonka tehtäväkuvauksessa on 'Palloliiton tapahtumien turvallisuusjärjestelyt. Seurojen turvallisuuskoulutukset.'

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Sielläkö jo joku stasinvihreä ministeri on uunittamassa keskustaministeriä?
Kun niin kovasti poltattaa?

https://yle.fi/uutiset/3-10839120

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kiitos linkistä.

Pyssymies: Amerikkalaiset elokuvat ja tv-sarjat varmasti vääristävät kuvaa. Jossa hornanperseen Kansasin perukoilla työskentelevä sheriffi tosiaan tuskin sitä pyssyään holsterista kaivaa esille kovin herkästi.

VNV: Vähän omituinen tapaus kaiken kaikkiaan. Ja tuosta toisesta jutusta totean että jokseenkin touhu on mennyt niin herkäksi ettei kohta uskalla sanoa mitään mistään.

Ukkeli kirjoitti...

Vihapuhelakiin säädetään varmaan käännetty todistustaakka, kuten työelämän syrjintälakiin. Eli syytetyn pitää todistaa, ettei ole vihapuhunut. Samalla tavalla selvitään rasismin määrittelystä. Syyttäjä syyttää rasistiksi ja syytetyn täytyy osoittaa, ettei ole rasisti ja natsi. Helppoa, kun sen osaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ukkeli. Sillä linjalla jo ollaan. Olihan Halla-ahonkin tuomion perusteena se eeppinen:

”Logiikalla tai niin sanotuilla järkiperusteluilla ei tämän vuoksi ole todellista merkitystä uskonnollisista kysymyksistä käytävässä keskustelussa.”

Strix Senex kirjoitti...

Joo. En minäkään pelkää natseja. Enkä mörköjä. Enkä lohikäärmeitä. Enkä kummituksia. Enkä .... mitäs kaikkia niitä taruolentoja onkaan, joilla lapsia pelotellaan. No, joku natsi voi jossakin ollakin, mutta taitavat olla täällä niin harvinaisia, että ne pitäisi varmaan suojella, siinä määrin harvinaisia ja uhanalaisia olentoja ne täällä ovat.

Sensijaan mitä tulee tuohon viimeiseen kysymyskseen: "kuinka Ohisalo aikoo hiljentää nämä natsiksi tulkitsemiensa ihmisten mielipiteet?" molemmat varmasti tiedämme vastauksen. Tietenkin samoilla menetelmillä kuin Brezhnev, Ulbricht ja muut hengenheimolaiset. Sensuurilla, poliittisen poliisin nostamilla syytöksillä ja poliittisesti värittyneiden tuomarin antamilla rangaistuksilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Jep. Ja se kaikki tapahtuu tietysti hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden nimissä.

eniz kirjoitti...

Neuvostoliiton viholliset olivat automaattisesti fasisteja, vaikka Italian panos saavutuksista puhumattakaan oli itärintamalla aika marginaalinen.
Stalin ei hyväksynyt sitä, että vihollisena oli natsit eli kansallisSOSIALISTIT. Suomalaisetkin olivat fasisteja viimeistään jatkosodassa.
Mutta ei tuota fasisti-sanaa niin runsaasti 70 luvulla viljelty. Jo sana porvari kävi kiro- ja haukkumasanasta. Porvareissakin oli kuitenkin ihan hyviäkin tyyppejä, jotka tekivät idän kauppaa. Pahin haukkumasana taisi olla neuvostovastainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, eniz. Ja joo, tuo pitää paikkansa. Jos muuten Italia olisi tehnyt kakkosrähinässä ykkösrähinät ja vaihtanut puolta tarpeeksi ajoissa niin fasismi olisi täysin salonkikelpoinen ideologia nykyisin.

Sax on the Web kirjoitti...

"Tältäkö se tuntui silloinkin?"

Justiinsa samalta, eikä ihme. Vihreäthän ovat DDR:n perillisiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sax on the Web. Jep, ja yleensäkin se länsieurooppalainen rauhanliike oli kovasti Moskovan tukema.