keskiviikko 7. kesäkuuta 2023

TUNNETYÖPAJA ELI EHKÄ VUODEN PARAS

(Siis tähän mennessä)

Lukijakin on hyvin perillä siitä että kehitysmaalainen rikollisuus – tai oikeastaan miehittäjän ote – muuttuu koko aika röyhkeämmäksi. Nyt on yleistynyt paljon nämä alistusryöstöt joissa uhrilta viedään vaatteet päältä ja nöyryytetään kaikin mahdollisin tavoin. Valtakoneistomme tietysti tarjoaa lääkkeeksi ennaltaehkäisevää toimintaa ja sehän toimii ihan yhtä hyvin kuin ennenkin eli ei toimi ollenkaan.

Vuoden ehkä tähän mennessä parhaat pohjat veti eräs 19-vuotias typykkä Keski-Uusimaalehdessä. Juttu on maksumuurin takana mutta aina valpas Hommaforumi poimi olennaisen. Ja mikä oli se idea? No:

Nuoret voisivat esimerkiksi järjestää tunnetyöpajoja toisilleen.

Tunnetyöpaja? Anskumä mietin sitä tunnetyöpajaa. Siinä on suomalaisia nuoria jotka sanoo että ”meistä on ihan kauheaa että te ryöstätte, hakkaatte ja nöyryytätte meitä”. Ja toisella puolella nämä kehitysmaalaiset sankarit toteaa että ”Joo, me tiedetään ja nimenomaan sen takia me tehdään sitä jatkossakin. Ettekä te lampaat mahda meille mitään”.

Jotenkin tulee mieleen se suomalainen naispuolinen seksuaaliterapeutti – en muista nimeä – joka invaasio 2015:n aikana uhosi että kun hän pääsee arabipojille antamaan kunnon seksuaaliterapiaa niin raiskaukset loppuu kuin seinään. Nainen hävisi vähin äänin julkisuudesta.

Mutta niin pitkään kun lääkkeeksi tarjotaan tyhjän paskan lässytystä tämä tulee jatkumaan ja pahenemaan.

Joku voisi tuumia että mitä sinä vanha äijä jotain 19-vuotista pimua kiusaat ja siihen minä vastaan että melkoinen osa niin poliittista kuin virkakoneistoamme on täynnä noita 19-vuotisia hyväuskoisia pimuja. Täysin syntymäajasta riippumatta.


53 kommenttia:

Teutjärvi kirjoitti...

Nuo tyttölöiset vetää yliopistoissa hyviä numeroita ja se antaa harhan että he ymmärtäisivät
maailmanmenosta jotain. He saavat hyviä virkoja ja johtavia asemia ja suurella itsevarmuudella
pilaavat kaiken. Olivatko ydinfyysikot Julius ja Ethel Rosenberg viisaita kun kavalsivat
atomisalaisuudet Stalinille?. Älykkyys ja viisaus ei ole sama asia.

Gottihan Se kirjoitti...

Tämä Tunnetyöpaja pitää kyllä heti trademarkata ja markkinoida koko maailmalle ja samalla Suomi nousuun! Kuten tunnettu Käteinen sanoi: "Me tienataan tällä!".

Mutta nyt tosissaan, en tiedä olenko jo menettänyt kotimaisen ymmärryksen niin pahasti että en ymmärrä mitä tämä "tunnetyöpaja" itseasiassa tarkoittaa? Tuntuu siltä että tämä viherpiipertäjä ja niin sanotusti parempi ihminen on vain laittanut kaksi sanaa yhteen joilla ei ole mitään tekemistä toisiensa kanssa. Ehkä olen vain tyhmä ja niin sanotusti paha ihminen.

Mutta eiköhän se menisi niin kuin Ykä kirjoitteli. Lisänä tuontitavarat varastelisi ja hakkaisi kaikki osallistujat kiitokseksi.

Ainut asia mikä näihin ongelmiin auttaa on laittaa kovaa kovaa vasten. Poliisilla on mahdollisuus puuttua tähän jos haluavat, mutta näköjään nämä niin sanotut paremmat ihmiset vaikuttaa sielläkin...

Anonyymi kirjoitti...

Uusia turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksia avataan, kun jotakin on selvästi tulossa. Suomalaisetko sinne ovat muuttamassa pakoon näiltä tulijoilta vai mikä on kupletin juoni? Muutaman todella syrjässä olevan voisi kyllä muuttaa näiden katujengien säilöönottopaikoiksi ja vartijoiksi miehiä, joille ei ryppyillä ja joille annetaan oikeudet pistää jannut ojennukseen. Primitiivisen kulttuurin väkivaltaisia asenteita ei pullahalilla muuteta.

En malta olla muistuttamatta taas siitä, kuinka noin 10-20 vuotta sitten hehkutettiin, että kun naiset pääsevät päättäviin asemiin, niin silloin kaikki asiat järjestyvät. Seurauksena on ollut pikemminkin katasfrofi, kun vallan kukkuloille ovat nousseet naiset, joita viedään joka tuulen mukana. Yksi tuuliviiri kiertelee maailmalla hymytyttönä pystejä pokkaamassa. Vaikea on uskoa samaksi, joka oman maan eduskunnan ministeriaitiossa näytti murjottavalta lapselta, jolta on viety tikkari suusta.

Rouva Ano

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Siihen nähden miten räikeää ja määrällisesti määräävää tuo sukupuolittuminen näissä kansainvaellusta koskevissa asenteissa on asiasta puhutaan vieäkin ihan liian vähän.

Suomalaiset kunnioittavat naisiaan niin paljon etteivät edes avaa suutaan vaikka kuristavaa sääliä tuntien näkevät miten nätit neitokaiset ripustautuvat vieraskulttuuristen kaulaan.

Narsistinen uhriajattelu on sitten se kaikkia läntisen individualismin hyvinvointiyhteiskuntia vaivaava pyyken kehitysvamma, joka täydellistää tuon tuhoutumisen kokonaiskuvan.

Vaan minkäs teet. Ihminen on sielultaan niin pieni, ja sielu niin täynnä sitä kokemuksellista individualistista totuutta. Ja ne perustavat siis jopa tunnekouluja saadakseen oikein täydestä sydämestä mässytellä uhriajattelun tuottamalla oikeassa olemisen tunteella ja myös sillä taipumuksella omankädenoikeuteen, jonka uhrirooleihin samaistuminen tuo mukanaan.

Elokipinä silmissä, hormonit verenkierrossa. Meidän yhteiskunnissamme naisilla on oikeus. Pitäisikö itkeä vai nauraa.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä 19-vuotiaat tunnetyöpajojen ehdottajat eivät tajua, että taloudellisen hyödyn lisäksi roadmanit ryöstelevät, nöyryyttävät ja pahoinpitelevät suomalaisia ihan vain siksi, että se on heistä kivaa. Nämä tyypit eivät ole niinkuin me, siksi heihin on turha vedota millään tunnetyöpajatoiminnalla.
Olen itsekin varmaan ollut aikoinaan sinisilmäinen 19-vuotias, mutta puolustuksekseni sanon, että Suomikin oli silloin erilainen, enkä voinut kuvitellakaan, että maa voitaisiin tuhota tietoisella politiikalla näin nopeasti tällaiseen kuntoon. Tämä nykyinen 19-vuotias typykkä elää tässä dystopia-Suomessa, mutta silti kuvittelee mahdottomia.

Ikätoveritar

Qroquius Kad kirjoitti...

Ylempänä tehtiinkin hyvä kysymys:
mitä tämä "tunnetyöpaja" tarkoittaa?

Kun tuo Hommalainen oli kerran lukenut koko jutun, miksi ei voinut laittaa sitä kokonaisuudessaan, vaan vain lause sieltä, toinen täältä?
Eihän tuota nyt voi kommentoida, kun ei tiedä asiayhteyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän päivän IL kertoo 10-vuotiaan pojan pahoinoitelystä Angry Birds -puistossa. Voihan olla, ettei asialla ole olleet etnisesti erilaiset, mutta silmääni pisti jutussa naispuolisen komisarion lehdelle antama lausunto sen jälkeen kun oli ensin vähätellyt pojan fyysisiä vammoja: "Tällä hetkellä poliisi selvittää, mitä siellä on tapahtunut. Toki jos silloin vahvistuu, että kaikki osapuolet ovat alle 15-vuotiaita, ei puhuta rikoksesta vaan rikolliseen tekoon syyllistymisestä." Voi Ziisus! Samanlaista käsitehässimistä kuin polkupyörän tai auton luvaton käyttööotto. Ei se varkauskaan muuksi muutu, vaikka kauniiseen paperiin käärittäisiinkin.

Rouva Ano

Strix Senex kirjoitti...

"Nuoret voisivat esimerkiksi järjestää tunnetyöpajoja toisilleen". Joo siis mä en nyt tosiaan oikeen tiedä että mikä se on se pahempi juttu jonka takia asiat menee vituralleen. Että onko se toi hirvittävä naiivius vai onko se sokeus ympärillä tapahtuville asioille vai onko se vain se naisen logiikka.

Anonyymi kirjoitti...

Menestys on yhtä hyvä kuin sateenkaarityöpajoissa, joita kultamunat myös karttavat kuin ruttoa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Teutjärvelle, Gottihan Se:lle, Rouva Anolle, Seppo Oikkoselle, Ikätoverittarelle, Qroquius Kadille, Strix Senexille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne. Yhdyn useisiin kommentteihin eli mitä enemmän naiset ovat saaneet maassamme valtaa niin sitä enemmän asiat ovat menneet kirjaimellisesti vituralleen. Niitä tunnetyöpajoja löytää googlella ja ne vaikuttavat kovasti, no, naisellisilta.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Näitä kehitysmaalaisia käy omallakin työpaikalla perseilemässä. Vetävät miten törkeästi vain, niin loputtomiinymmärtäjät menevät tarjoamaan ymmärrystä. Ja seuraavalla kerralla sama juttu.

Ongelma itselle on siinä, että jos panen kehitysmaalaiset ruotuun, saan itse paskaa niskaani - tila kuulemma muuttuu turvattomaksi. Niinpä ei puutu enää mitenkään.

Tuo 'turvallinen tila' on sitten yksi muotitermeistä, jolla oikeutetaan mitä tahansa.

Valtsu

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Mahtoikohan se 2015-seksuaaliterapeutti olla tämä Kangasniemen lahja maailmalle?
https://yle.fi/a/3-8109788

Vaan olis siinä menoa ja meininkiä jos Helsinki-Priden hörhöt kaikki Kangasniemelle pukkaisi. :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi perustaa tunnepaja, jossa opitaan tuntemaan oikeutettua vihaa niitä kohtaan, jotka perseilevät tämän maan pilalle, ja niitä kohtaan, jotka sallivat sen tapahtua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: Tuo on muuten valitettavan yleistä aika monessa työpaikassa. Nimenomaan julkisella sektorilla.

VNV: Jep. Juuri tuo.

Ano: Lähinnä kai perustetaan tunnetyöpajoja joissa opetetaan pakkorakkautta viranomaispäätöksellä.

Anonyymi kirjoitti...

Lähes kaikki naiset, joiden kanssa olen viime vuosina keskustellut Suomea Paskastaniaksi muuttavista kehitysmaalaisista, ovat syyllistäneet minua, ja näiden syyllistäjänaisten syyllistämisveisun prototyyppi on suunnilleen seuraavanlainen: "Sinussa on vikaavikaavikaa ja sinä olet syyllinen, koska sinä suhtaudut niin negatiivisesti kehitysmaalaisiin, mutta älä silti ihan kokopäiväiseksi natsiksi rupea, sillä Suomi tarvitsee kehitysmaalaisia!" Aina jonkun naisen päästäessään suustaan jonkun järkyttävän ja alamittaisen natsittelufraasin hämmästelen itsekseni: "Ei olisi tuostakaan uskonut!" - Ja sitten tulen pikapikaa tänne Voiman Pimeälle Puolelle, ja onnekseni myös _tunnen_ miehiä, joiden seurassa voin levätä tämän yhä enemmän ja enemmän ahdistavan kehitysmaalaisasian tiimoilta: kiitos teistä kaikista nais- ja mies_tunne_pajalaisistani!

Helsingitär

Anonyymi kirjoitti...

Vai tunnetyöpajoja. Varmaan tuo perustuu nykyään niin muodissa oleviin kasvatuksellisiin periaatteisiin, joiden mukaan on käytettävä porkkanaa ja porkkanaa ja vielä enemmän porkkanaa. Epäilemättä samoin metodein on valmisteltu tuokin tyttönen täydellisen avuttomaksi ja hyödyttömäksi. Jokainenhan sen tietää, tai ainakin pitäisi, että ihan kaiken henkisen kasvun edellytys on vastoinkäymiset. Ihmiselle on hyväksi, että elämä tai auktoriteetti aina silloin tällöin potkii naamaan. Ainakin kuvainnollisesti, ellei jopa kirjaimellisesti. Näihin väkivaltaisiin kulttuurin rikastuttajiin tämä nyt ei enää liity kuin korkeintaan etäisesti. Suuri osa kun on jo luultavasti sen verta menetettyjä tapauksia, että jonkun näköisen luonnehäiriöisen leiman vois varmaan melkein jokaiselle lätkäistä. Ehkä heille voisi tunnepajassa opettaa tervettä pelkoa, luultavasti tästä maasta vielä löytyy riittävästi rieskoja miehiä asia hoitamaan kunhan saataisiin nää 19v tytöt pois tieltä. Ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Anonyymi kirjoitti...

Kangasniemi kunnostautuu muutekin kuin pride-marssilla. Nyt siellä järjestetään lasille oma homohypyetystapahtuma. Ja veronmaksajien rahoilla. Tässä poiketaan kunnan omista ohjeista, että tuetaan vaan paikallisten tapahtumia, nämä molemmat ovat ulkokuntakalisia (ulkokultaisia?)
Asiasta kertoi partisaani.
Huru-ukko

Qroquius Kad kirjoitti...

Koska itse asiasta oli Hommassa vain asiayhteydestä irti klipsaistuja lauseita, ei tuosta selvinnyt keiden niitä tunnetyöpajoja oikein pitäisi perustaa kenelle.

Pitäisikö siellä hakattujen, ryöstettyjen ja raiskattujen pohtia keskenään miltä nyt tuntuu vai
pitäisikö uhrien ja rikollisten istua keskenään pohtimassa miltä nyt tuntuu vai
pitäisikö rikollisten istua keskenään pohtimassa miltä nyt tuntuu?

Kolme täysin eri asiaa.
Niistä yksikään ei ilmene irrottamalla lauseita toisistaan ilman asiayhteyttä, mikä on muuten juuri sitä mitä valtavalemedia tekee koko ajan.

Niinpä siis on pääteltävä, että pimpsetta peräänkuuluttaa uhreja istumaan keskenään pohtimassa miltä nyt tuntuu.
Ei niitä rikollisiakaan sinne saa eivätkä ne varsinkaan istu keskenään pohtimassa rikostensa niissä aiheuttamia tunteita ja tuoksuja.
Ne tietävät, että niillä on mahtavan hauskaa.

Mutta tämä jää nyt täysin arvailun varaan, koska en tiedä mitä pimpsetta tarkoitti:
en osaa lukea pimpsetan ajatuksia eikä minulle vaivauduttu siteeraamaan niitä kokonaan vaan esiteltiin hänen lauseitaan sieltä täältä.
Että anteeks ny vaan, mutta kun sellainen vituttaa minua aivan oikeasti:

se on kuten sanottu juuri sitä mitä viherkommunistiämmät tekevät halutessaan saada asian näyttämään päinvastaiselta kuin on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Helsingittärelle, Anolle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Helsingitär: Kuulostaa karmealta ja kertoo siitä kuinka helppoa ihmisen on valehdella itselleen. Mutta tänne Voiman pimeälle puolelle sinä olet aina tervetullut.

Ano: Hyvin tiivistetty.

Huru-ukko: Jaa-a. Mikähän kyseistä kuntaa vaivaa.

Qroquius Kad: Ajatustenlukija en ole minäkään mutta olettaisin tämän olevan sukua niille ”keskusteluille” joissa koulukiusattu ja koulukiusaaja (siis kouluterroristi) laitetaan kuraattorin toimesta keskustelemaan ja ”löytämään sopu”.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä maa on miehittäjien kauttakulkumaa. Nato, WHO, EU, karvapaikkaturistit...you name it.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kun olisikin vain kauttakulkumaa. Mutta kun ne jäävät tänne.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Ja vitut ! Oli tässä männä viikolla eräässä tilaisuudessa, jossa (olin muuten ainoa mies joukossa!) joku läähätystyöntekijä esitteli jotakin väriviallista jossain mutastaniassa, joka oli kuulemma niin opiskeluhaluinen ja -kykyinenkin, että... No, oli tekaissut saamillaan rahoilla lapsosen siinä sivussa ja jatkanut sitten "opiskeluaan". Kuvaan kuuluu, että hm. esitelmoitsijä keräsi kolehdin lopuksi ponnekkaiden saatesanojen kera ! Multa ei sattunut löytymään mitään av någon anledning.
Muuten olen sitä mieltä, että naiset (flikat ) eivät ymmärrä kokonaisuuksia, vaan tuijottavat vain sitä yhtä simmusilmää.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ai jaa, NATO onkin miehittäjä?
Minä kun luulin meidän olevan NATOn jäsenmaa, yhtenä monesta Imperialistista Roistovaltio Ryssää vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Terho: Olen muuten pitkälti samaa mieltä kanssasi.

Qroquius Kad: Älä lämpee. Juu, Nato ei ole miehittänyt Suomea. Mutta kyllä minä sallin täällä myös Nato-arvostelun. Ja se Ano nyt lähinnä heitti sen muun muassa.

Anonyymi kirjoitti...

Vaivaisikohan Kangasniemeä pölkkipää? Vai oliko se pölkypää???
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Mamujengeille tyypillistä, käyvät aina joko yksinäisen tai muuten heikomman osapuolen kimppuun porukalla. Keinoja olisi panna hanttiin mutta luultavasti rikoslain kanssa yhteensopivia ja silloin saa valkonaama kylmää kyytiä. Ajattelin vaikka porukkaa valkonaamoja pakettiautossa joka partioisi ja puuttuisi tilanteisiin suuremmalla voimalla. Tuomio siitä tulisi ja vähintäänkin natsi kortti heilahtaisi. Jotain asialle olisi kuitenkin tehtävä omien suojelemiseksi. Kotiuttaminen rikoksista olisi paras vaihtoehto mutta se kun ei kertakaikkiaan käy.

Pitihän aikanaan Odininsoturitkin kieltää kun seisoivat ja tuijottivat vihaisesti.

Joppos123 kirjoitti...

Nämä tällaiset idealistiset 19v pikkulikat ovat todennäköisesti eläneet valkoisten heteromiesten turvaamassa pumpulissa koko ikänsä ja elämä on yhtä jatkuvaa strömsöötä.
Hänen mielestään paatuneinkin "neekeriroudman" muuttuu kunhan sille lässyttää riittävästi.
Valitettavasti osa noista pikkutytöistä on niin fanaattisia, että ajatusmaailma ei varmaankaan muuttuisi vaikka joukko roudmänejä putsaisi sen tampoonia myöten, latoisi tuelta turpaan ja vetäisi kuivana kakkoseen.
Mitä NATO:n tulee niin olemme liittolaistemme kanssa yhdessä ryssää ja pirua vastaan. Joitakin vain edelleen hiertää lasinsirpaleiden tavoin ettemme enää ole ryssän vallattavissa, pirusta en mene takuuseen saa sekin yrittää.

Anonyymi kirjoitti...

Tarina yhdestä tunneleiristä. Talvisota oli päättynyt, joukot vetäytyivät kotikonnuilleen. Lappeenranassa annettiin yhdelle ryhmyrille määräys mennä paikalliseen vankilaan palauttamaan järjestys. Muutaman mihen komennuskunnalle määräys ei ollut mieluinen. Paskasissa ja revenneissä asuissaan he menivät vankilaan juuri kun ruokailu oli alkamassa. Ruokalaan päästyään sinne laskeutui syvä hiljaisuus. KP:t nojalleen seinää vasten soturit menivät jonon ohi hakemaan ruokaa. Vankien joukosta ei kuulunut vastaväitteitä. Syötyään ryhmyri nousi ja sanoi "Tulemme rintamalta ja meidät komennettiin tänne palauttamaan järjestys. Me emme ole kokoajan näkösällä, mutta me olemme täällä. Jos häiriöitä tai rähinöitä syntyy me lopetamme ne". Ei tarvinnut puuttua, uskoivat kerrasta.

kt

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Anolle, Joppos123:lle ja kt:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: En tiedä, mitä se on mutta paljon sitä tuntuu olevan.

Ano: Hyviä huomioita. Suomalaisilta on viety oikeus puolustaa itseään.

Joppos123: Tuollaisia pikkulikan arkkityyppejä löytyy maastamme viljalti.

kt: Tuo oli kyllä varsin vaikuttava.

Joppos123 kirjoitti...

Pullossa ikänsä asuneita tylleröitä löytyy aina lässyttämään asioista joista ei ole mitään käryä.
Muutama OT:
Melkoiset despootin tavat omaksunut "suolipekka" aikoo kolmannen kerran pressaksi. Kun katselee lehdistön listaa mahdollisista muista ehdokkaista niin tuleepahan mieleen, että mikä ihme presidentti-instituutiota vaivaa?
Ei meinaan ole kaameasti priimaa tarjolla. Johtuneeko pressanvallan alasajosta vai onko ehdokaslistalla todellakin the creme meidän kyvykkäistä ihmisistä?
Sama vaivaa aika monia muitakin demokratioita kuten vaikka jenkkejä vaikka siellä pressanvalta onkin aika suuri.

Toinen OT:
Onhan se varsin kummaa kun mitättömän koronasairastelun jälkeen iskee tavan kesälentsu ja olo on kuin olisi vedetty katujyrällä yli×2.
Lentsu tietenkin iskee heti ulkomaanmatkan jälkeen ja juuri sille viikonlopulle kun pitäisi pitkästä aikaa lähteä vähän kuuntelemaan rockmusaa eli Hyvinkään Rockfestille.
Kolmen päivän ranneke ja menen jo tänään vaikka paareilla perkele.
Onneksi asun sen verran lähellä, että pystyy valikoida mitä bändejä käy katsomassa ja välillä kotiin huilimaan.
Tänään tähtäimessä vain kaksi bändiä, Pantera ja Battle Beast.
Pikkasen uozoa lääkkeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kokemusta on jo vähän. Meillä oli pienimuotoiset juhlat pihalla. Yksi vieraista, nainen, sai puhelinsoiton. Ilme muuttui ja soitti tilataksin. Kysyi tulenko mukaan. Olen isokokoinen mutta hyvätapainen ja lupasin tulla. Mikä hätänä? Hänen ystävänsä, nainen, oli päästänyt pari tummahipiäistä kotiinsa ja nyt miehet käyttäytyivät uhkaavasti.

Lähdettiin, meinasivat kerätä enemmän porukkaa. Mennään nyt ensin katsomaan. Mentiin. Kerrostalo, toinen kerros. Joku tuli ulko-ovesta ja pääsin sisään. Soitin ovikelloa pitkään. Sitten ovi lennähti auki, nainen juoksi ulos ja minä kävelin sisään. Siellä pari miestä istuu sohvalla kuin pyhäkoulussa. Kehoitin poistumaan. Toinen oli hövelimpi, kätteli minua monta kertaa, mutta toisen jouduin poistamaan mekaanisesti.

Ulkona odotti jo poliisiauto, taksinkuljettaja soittanut. Poliisi kysyi mitä on tapahtunut. No ei kai vielä mitään, kehoitin poistumaan, tuolla menevät. Mitä teit, et kai anastanut virkavaltaa, sanoi poliisi. Uussanoja minulle, en osannut vastata. Mentiin taksiin ja takaisin meille. Lihat olivat palaneet grillissä karrelle ja viinaryyppyihin tullut lasin makua. Juhlat pilalla.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitten nähdään onko kokkarit pelkkiä orpopojuja ja jan-olof lapasia. Peppupekan ja nyhverö-rehnin voittaisi ihan mennen tullen mansen varapomo. Kummola. Tulisi toimeen örkkien kanssa, tulisi örkeille tuttu ja turvallinen olo, kas bresnevhän siinä. Ja vielä jääkiekkomiehiä. Ja olisi kokemusta kansainvälisistä jutuista.

Muista mistä tämän eka kerran luit.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle, Pyssymiehelle & Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123:

OT1: Tuo kävelevän katastrofin suosio ei lakkaa ihmetyttämästä minua. Valtamedia on tietysti yksi osa sitä.

OT2: Ei muuta kuin nopeaa paranemista.

Ano: Nostan hattua.

Pyssymies: Kokoomukseen ei kannata luottaa. Kummola tuskin on innostunut presidentin pestistä.

Qroquius Kad: Joo, huomasin sen jo Hommaforumilla. Mutta en viitsinyt sen enempää mainostaa. Reppanahan tuo on.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Jos käsitys maailmasta ja ihmisistä on hyvin lapsellinen ja hyvyyteen suoraviivaisesti uskova, niin voihan se olla että ottaa mielenterveyden päälle kun omat päänsisäiset mallit eivät kohtaakaan ulkoista maailmaa sovussa. Aika tyypillinen tapa seota.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thorvald Eskilinpoika. Täysin totta.

Joppos123 kirjoitti...

Sinänsä alan olemaan sitä mieltä, että pressan istituutiosta voisi tehdä pelkästään edustuksellisen.
Vähän kuin kunkut muissa maissa.
Nimellinen "Ylipäällikkyys" PV:sta ja sillä siisti.
Me joka tapauksessa toimisimme puolustussuunnitelman mukaisesti jos tulisi tarve.
Ei siihen oikeasti mitään lupia tarvitse.
Luvat ovat jyvitetty alueiden komentajille ja jos ne eivät vastaa niin ihan jakke jääkäri voi tehdä päätöksiä.
Tämä on se suurin ero puten örkkiarmeijaan.
Me annetaan vastuuta alas.

Anonyymi kirjoitti...

No sieltähän se sitten lävähti tiskiin. Eu:n toimesta se kuuluisa haiseva. Eli taakanjako. Jos ette ota vastaan ongelmia, niin sakkoa 22 000 e per moniosaaja. Itsehän olen sitä mieltä, että maksetaan ne " sakot ". Halvemmaksi tulee. Ja mitä näihin tunnepajoihin tulee, niin vertaisin niitä vaikkapa riippuvaisten kokoontumisiin. Että kun on riippuvainen suvakki jostain ongelmia aiheuttavista ihmisryhmistä. Anteeksi oikeita ongelmia omaavilta vertauksesta. Allekirjoittaneella & co, on tänään tunnepaja, missä omimme kulttuureita musiikin osalta. Harjoitusten lämmittely kappaleena harrastamme aliarvioitua " me halutaan olla neekereitä " . Biisissähän ei ole mitään vikaa.

Joppos123 kirjoitti...

Eilisen havainnon perusteella ( Rockfest) ei näkynyt yhtään patjahuulta tai geelipäätä.
Ne eivät tule tuollaisille festareille. Ne vaanivat pikkutyttöjä ja tuolla niitä ei ole.
Yhtään järjestyshäiriötä en nähnyt. Jokunen jalaton vietiin järkkärien toimesta lepäämään.
Tänään ilta vol.2

Anonyymi kirjoitti...

Kun oma prinsessamme nyt pokkailee palkintoja ties mistä, niin muutamme sanoituksia. Eli me kaikki halutaan olla sannamarineita. Se on itseasiassa helppoa muuttaa , se lyriikka siihen muotoon. Olemme miettineet, saataisiinko enemmän keikkaa , jos alkaisimme ns ylistämään näitä viittä v**tua. Siis biisivalinnoissa. Viimeisenä ns coverina olisi guns&Roses back of bitch.

Joppos123 kirjoitti...

Vähän taas OT mutta nyt lävähti uutinen. Greta the ilamstomarttyyri lopettaa valkolakin saatuaan koululakon. WTF?
Oisko niin, että angstisen pikkutytön hysteria ei vaan enää sovi aikuiselle naiselle?
Seuraajat katovat instasta ja naamakirjasta.
Oisko seuraava keino ansaita elantonsa onlyfans?
Kai pervot sedät maksavat siitä jos Greta pyllistelee niille?

Joppos123 kirjoitti...

Anolle vinkki. Kuuntelahan sellanen biisi kuin "vittu". Tommi Taberman feet joku en muista mikä mutta siinä on kaikki oleellinen. Löytyy youtubesta.
Tuo samariinin hehkutus on kyllä aika ihmeellistä. Natsiakka joka hävisi vaalit, teki perkeleellisesti velkaa ja useamman virkarikoksen muutamassa vuodessa.
Eräs entinen kolleega on hänen turvaryhmässään ja sanoi , että vituttaa suojata ihmistä joka ei välitä ja vittuilee koko ajan.
Kysyin josko heittäytisi luodin eteen jos tarve vaatisi. Heittäyisi. Meidät soltut on rakennettu näin.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tässä nyt kilpaillaan ns naisten voimaantumisesta, niin sen verran mitä olen seurannut, niin Riikka Purra pesee kaikki. Hän on selvä johtaja. Ilman mitään typerää valtamedian prinsessa hypetystä. Hän ei kaipaa mitään julkisuutta. Asia ihminen. Realisti.

Qroquius Kad kirjoitti...

Jos pressalta viedään kaikki valtaoikeudet, mitä sillä sitten enää tekee?
Ennen kaikkea, pitäisikö senkin jälkeen järjestää kansakuntaa repiviä vaaleja ilman mitään hyödyllistä syytä?

Miksei vain muuttaa Suomikin kuningaskunnaksi ja kutsua tuo kaveri kuninkaaksi:

https://en.wikipedia.org/wiki/Donatus,_Landgrave_of_Hesse

Hänen isoisoisänsä kun valittiin Suomen kuninkaaksi 1918 ja itselläänkin on jälkikasvua, joten kruununperimyskin olisi hoidossa.
Ei tarvitsisi muuttaa muuta kuin valtion nimeksi Suomen kuningaskunta - Konungariket Finland,
siirtää pressan valtaoikeudet valtioneuvostolle poislukien nimellinen Puolustusvoimien ylipäällikkyys sekä
lisätä PV:n ja puolustushaarojen nimien eteen "Kuninkaalliset" sekä joukko-osastojen nimiin "Kuninkaallinen";
Kaartin Jääkärirykmentistä tulisi toki Kuninkaallinen Kaartinrykmentti.

Siinä kaikki.
Kun uuden kuningashuoneen budjetti pidettäisiin samana kuin nyt pressainstituution, olisi sillä pari miljoonaa euroa ENEMMÄN rahaa kuin Kalle Kustaan perheellä, ja kuningashuone tuottaisi Suomeen joka vuosi rutkasti riihikuivaa rahaa, kun turistit tulvisivat ympäri maailmaa pällistelemään uutta monarkiaa.

Pelkkää voittoa olisi tiedossa!

Anonyymi kirjoitti...

Semmoista. Minullahan on velvollisuuksia ruotsiin ja suomeen. Lue lapset. Eli vaimo oli ihan riikin ruotsalainen. 2 lasta . Sitten tuli suomalainen vaimo. Vituiksi meni. Ei siinä mitään. Hoidan velvollisuudet. Mutta. Mitäpä jos olen kyllästynyt katsomaan itseäni peiliin siten, että olen ollut väärässä. Olen ollut väärässä ruumiissa, sekä en tiennyt mitä tein. Minusta minut on raiskattu kun tein lapset. Tajusin sen nyt. Haastan oikeuteen lasten äidin. Vaikka onkin kuollut. Mutta minulle löytyy se tuki ryhmä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Jos pieni Greta lopettaa ilmastopyhimyslapsen leikkimisen, se tapahtuu yksinkertaisesti siksi, ettei se hyödytä hänen narsistivanhempiaan enää.
Siksi hänen vanhempansa päästävät hänet pois valokiilasta, johon hänet loputtomassa julkisuudenkiimassaan nostivat viherkommunistien propagandan avulla.

Pieni Greta on edelleen moniongelmainen ja vammainen pikkutyttö, joka EI todellakaan ryhtynyt ihan issekseen maailmanjumalattareksi.
Nyt hän toivottavasti saa lopulta olla rauhassa ja saa ehkä lopulta apua lukuisiin vaivoihinsa, vaikka lapsiparan elämä on melko totaalisesti pilattu.

Ymmärrän kyllä, että ihmiset ovat alkaneet uskoa viherkommunistipropagandaa, on se ollut sen verran tolkutonta valehtelussaan, että sairas lapsi muka ryhtyy omin päin maailmanjohtajaksi.
Olisi silti suotavaa ajatella omilla aivoillaan eikä hokea papukaijana viherkommunistien propagandaa.

Anonyymi kirjoitti...

Miss Suomi kisan voittaa Rimi sillä muu on rasistista transfobiaa ja naisvihaa!

"Pojillakin voi olla pimppi" terv: opetushallitus


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123:

Viesti1: Onneksi presidentillä ei ole enää sellaista valtaa kuin aikaisemmin. Mietipä Halosta Kekkosen vallalla. Ja joo, taitaa olla että Venäjän armeijalla on vieläkin kovasti neuvostotyyppinen käskytyssysteemi eli jos komppaukko ammutaan niin komppania ei oikein osaa toimia ilman käskytystä.

Viesti2: Mukava että järjestys on säilynyt. Itselläni on viimeisestä festarikäynnistä jo yli 30 vuotta.

Viesti4: Marinin mediahehkutus on hyvä esimerkki aikamme sairaudesta. Toivotan voimia ja jaksamista kollegallesi.

Joppos123 viesti3 & Qroquius Kad: Luulen, että QK on kommentissaan hyvin lähellä totuutta.

Ano1: Hyviä huomioita. Minkälaista musiikkia te noin niinkun varsinaisesti teette?

Qroquius Kad: Se Suomen kuningaskunta olisi muuten varsin mainio vaihtoehtohistorian paikka mutta tunnustan että ainakaan omat kykyni eivät siihen riitä.

Ano2: Toivotan voimia ja jaksamista.

Tvälups: Totta. En tiedä, pitäisikö sanoa voi vittu vai voi mulkku mutta julkaisen asiasta pian lyhyen postauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Greta ole lopettamassa ilmastolakkoiluaan yhtään mihinkään. Se oli vaan sellainen iltapäivälehtien (ja Ylen) perus klikkiotsikko, että nyt kun on saanut valkolakin se ei enää _koulu_lakkoile. Siis paino sanalla koulu. Ne lakot ovat sitten jatkossa korkeakoululakkoja, työlakkoja, työttömyyslakkoja, eläkelakkoja.

Toisin kuin Qroquius Kad, uskon että kyllä Greta on itse täysin vapaaehtoisesti ja täydestä sydämestään mukana tuossa touhussa, tosin ei ilman massiivista ja maailmanlaajuista media- ja lobbauskoneistoa, jossa hänen julkisuushakuiset vanhempansakin ovat mukana vaikuttamassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En epäile, etteikö hän pakkomielteisenä uskoisi asiaansa mutta se koneisto hänen takanaan ja häntä hyväksikäyttäen pitää kyseistä ilmiötä hengissä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Enpä ole mielestäni esittänyt, että pieni Greta olisi jotenkin pakotettuna mukana ollut, mutta kaipa sellaisenkin tulkinnan on voinut tehdä.

Fakta nyt kuiten vaan on, että pienen Gretan äippyli olisi kovasti halunnut teettää tyttärensä lukuisista ongelmista tosi-TV-ohjelmaa jo tämän ollessa 13-vuotias, mutta onneksi TV-kanavalla oli rotia ja häpyä torpata hanke asian tajuttuaan.

"Koululakko" alkoi sitten pienen Gretan kotiuduttua 16-vuotiaana nuorisopsykiatrian osastolta.
Kaikki nämä lakkoilut ja muut touhut loppuvat kuin seinään silloin, kun niistä ei enää ole narsistivanhemmilleen mitään hyötyä.

Ei moniongelmainen ja vammainen lapsi niitä pysty itse touhuamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eka kommentti, Teutjärveltä: Rosenbergit kavaltajia. Rehabilitoitu ja syyttömiksi todistettu jo sen sataan kertaan. Ai niin, mutta kun olivat juutalaisia.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: En minäkään mieltänyt että olisit sanonut tytön toimineen pakotettuna.

tira+: Teloitettiin vakoilusta mutta en sano tuohon sen tarkempaa kun en varmaksi tiedä. Sinänsä en oikein tiedä kuinka kyseiset henkilöt liittyivät tähän postaukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Gretan moniongelmaisuus ja henkinen epävakaus on ihan päivänselvä asia samoin kuin se, ettei hän olisi koskaan missään julkisuudessa ollutkaan ilman julkisuushakuisia vanhempiaan ja kaiken takana pyörivää valtavaa lobbauskoneistoa. Ajatus siitä, että Greta olisi ilmastomielenosoituksissa ilman omaa tahtoaan on ymmärrettävissä seuraavasta lauseesta: "Jos pieni Greta lopettaa ilmastopyhimyslapsen leikkimisen, se tapahtuu yksinkertaisesti siksi, ettei se hyödytä hänen narsistivanhempiaan enää." Se ettei hän ryhtynyt ihan itsekseen maailmanparannusjumalattareksi on eri asia kuin se, ettei hänellä olisi siihen minkäänlaista halua. Ei hän kuitenkaan niin vammainen ole, ettei pystyisi omaa tahtoaan muodostamaan ja ilmaisemaan. Varsinkin kun omaa selvästi taipumusta pakkomielteiseen ajatteluun. On periaatteessa älytöntä nimittää 20-vuotiasta naista "pikkutytöksi", vaikka hän kieltämättä näyttääkin siltä kuin olisi ollut jollain murrosiän estävillä blokkereilla alle 10-vuotiaasta saakka tähän päivään. Lisäksi pahat kielet netissä väittävät, että hänellä olisi fetaalialkoholisyndrooma, koska kasvonpiirteet ainakin täsmäävät siihen ja se olisi voinut aiheuttaa hänen hyväntasoisen autisminsakin. Lobbauskoneisto voi varmaan järkätä ilmastomiekkareita senkin jälkeen kun vanhemmat ovat lakanneet osallistumasta siihen.

Olisi mielenkiintoista lukea lisää tuosta Gretan äidin suunnittelemasta reality-tv-sarjasta, kun en netistä siitä enempää tietoa löytänyt.
Terv. se edellinen anonyymi