torstai 29. kesäkuuta 2023

TÄRÄHTÄNEISTÖ JA PAHAT ELÄIMET

Meikäläinen on jo jonkun aikaa tuumaillut että olisi mukava kirjoittaa vaihteeksi taas ihan puhdasta fiktiota. Mutta eihän siinä pääse edes alkuun kun todellisuus ajaa fiktiosta heittämällä jatkuvasti ohitse. Uusimpana tapauksena tämä pyörremyrsky ämpärissä eli vihervasemmiston natsijahti.

Meinaten, tässä maassahan olisi ihan oikeaakin fundeerattavaa. Esmes taloustilanne ja kehitysmaalaisten suomalaisiin kohdistuva ja jatkuvasti kasvava väkivalta- ja alistamisrikollisuus. Mutta mitä vihervasemmistolainen tärähtäneistö fundeeraa?

Jep. Sitä, minkälainen kravatti Vilhelm Junnilalla oli kaulassaan.

Tyylinäytettä asian tiimoilta. Mukana luonnollisesti suuresti arvostamamme tyylitajun mestari Veronika Honkasalo:

Ehdotus hotellin respasta: Perussuomalaisten kannattaisi laittaa vaatetukseensa kaikenlaisia eläinsymboleita aina satiaisesta sinivalaaseen. Siinä tärähtäneistö saisi aikansa mukavasti kulumaan, kun se pähkäilisi että onko esim. kastemadossa, nokkosperhosessa tai koppelossa jotain natsimerkitystä. Ja jos sellainen keksittäisiin niin sehän aikaansaisi heti loukkaantumisen, järkyttymisen ja housuun laukeamisen voimauttavaa synergiaa mikä on tärähtäneistölle elintärkeää.

Meanwhile in Ankkalampi: RKP näyttää pyrkivän tekemään Suomen ennätyksen kun se yrittää kaataa oman hallituksensa ennen kuin se on kunnolla aloittanut toimintansa. Kaipuu vihervasemmiston valtaan näyttää olevan sielläkin kova.

Muistetaanpa porukalla natsisaivarrella. Se, mikä vituttaa Veronikaa ei voi olla aivan pahasta.

39 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Itse asiassa persujen ensimmäinen varsinainen puolue-eläin taisi olla siiseli.
Sekin on jo unohdettu, mutta olisi varmaan aiheellista palauttaa se muistiin ja käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Derkuilla on virheistä sanonta: heil Holopainen, meil Marin.

Gottihan Se kirjoitti...

Tämähän alkaa muistuttamaan jo Ison Ameriikan hommia kun Trumppi pääsi valtaan. Vihervassarit on niin kuin oikeasti täysin rikki. Ei taida enää mielialalääkkeetkään auttaa, kun miljoonat natsit kummittelee joka nurkan takana!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuohon pesukarhu-hommaan liittynyt joku sellainen aivovaurioinen juttu kuin että pesukarhu on lontoon murteella raccoon, mikä voidaan lyhentää muotoon coon, mikä on joskus muinoin tarkoittanut n-sanaa, rodullistettua tjsp.

vieras kirjoitti...

Sanna Marin kävi Ukrainassa jonkun äärioikeistolaiseksi tiedetyn sotilaan hautajaisissa. Missä kohu oli silloin?

Toinen juttu. Timo Soini väittää että kepu olisi kysellyt häntä eurovaaliehdokkaaksi. Todennäköisempää on se että Soini on kysynyt kepulta pääseekö listalle. Tai sitten kumpikaan ei pidä paikkansa vaan Soini on itse keksinyt kaiken.

Olisi mielenkiintoista nähdä onko hänellä kannatusta jos on ehdolla.

Jos Soini vastustaa aborttia ja homoliittoja, miten hän voisi sopia kepun listalle?
Tämän perusteella kävisi paremmin kristillisten listalle. Luulen kuitenkin että kristilliset ei luota Soiniin. Kristilliset ei ole niin epätoivoisia ehdokkaiden hankkimisessa että värväisivät Soinin.

Soinin käyttäminen julkisuudessa on valtamedian keino mustamaalata persuja. En kuitenkaan usko että persujen kannattajat lakkaavat kannattamasta persuja sen takia että Soini haukkuu persuja mediassa.

JJR kirjoitti...

Hevonen on natsieläin. Lukuisat natsit on kuvattu hevosen selässä.
Kaikki hevosenomistajat ja ratsastajat ovat natseja.

Anonyymi kirjoitti...

Punavihreillä tuntuu olevan paljon yhteistä Putinin kanssa. Eikös hän lähtenyt vapauttamaan Ukrainaa natseista? Suomalainen tärähtäneistö voisi tarjota apua natsien tunnistamisessa ja vaikka muiluttaa niitä Kirsi Pihan parvekkeen alla lymyäviä rajan toiselle puolelle, ettei Putin innostu puhdistuksiin täällä. Kaiken kaikkiaan tämä Junnilan juttu on tahallaan synnytetty myrsky vesilasissa ja rääkymisen aste menee reippaasti yli ymmärryksen. Olikohan hänen suurin syntinsä kuitenkin muslimiterrorin tuomitseminen Turun uhrien muistotilaisuudessa? Sielläkin muuten vasemmisto oli rääkymässä ja pilaamassa tunnelmaa.

Eniten ehkä ihmetyttää takiaispuolue RKP:n käytös; ei minkäänlaista solidaarisuutta! Heidän hehkuttamansa työperäinen maahanmuutto ja siihen liittyvä ihmiskauppa on kokenut kovan kolauksen. Junnilaa syyttämälläkö yrittävät hiljentää kuoliaaksi siitä käytävän julkisen keskustelun? Tiedossahan oli kyllä etukäteen, että todella vaikea tulee olemaan tämän hallituksen taipale, kun jo alkumetreillä heitetään kapuloita rattaisiin ja itse ollaan niin, niin hyviä ja virheettömiä ihmisiä, että sädekehä häikäisee kaikki läsnäolijat. Voiko tästä seurata mitään hyvää?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ja kaiken kukkuraksi erkkopeen Biodee äänestää tyhjää hallitusohjelman äänestyksessä, jota on ollut viikkokaupalla omalta osaltaan laatimassa. Elämä on hankalaa kuviteltujen natsien seurassa Biodeelle.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Gottihan Se:lle, Ano2:lle, vieraalle, JJR:lle, Rouva Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos hyvistä kommenteistanne. Yleensä ja erikseen voi todellakin todeta että todellisuus ajaa fiktiosta heittämällä ohi. Mutta vihervasemmistolainen peppukivun ja henkisen pipin yhdistelmä on kyllä kaunista katsottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin tästä muistotilaisuudesta vielä. Sehän oli Turun terrori-iskun uhrien muistoksi järjestetty.
Tällä välikysymyksellä nämä sydämensivistystä vailla olevat viherpunikit ja heidän hännystelijänsä osoittivat olevansa vain fanaattisia moukkia, jotka ihan tietoisesti halusivat tahrata uhrien muistoa.
Ja mukamas esiintyvät vielä parempina ja sivistyneinä ihmisinä kuin muut nämä nämä moraaliposeeraajat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet täysin oikeassa. Arabi siellä tappoi ihmisiä. Ei suomalaisen miehen suu eikä kravatti.

Väinö Rita kirjoitti...

Pienenä tietoiskuna. Purra on aivan oikeassa, mesimäyrä on vittumoinen eläin. Se ei anna periksi missään vaiheessa, kuten ei tee Purrakaan. Tullaan näkemään Purran urotekoja hallituksessa. Kyllä hän pistää ruottalaiset kuriin tai hallituksesta pois. Gepardin poikaset ovat mesimäyrän näköisiä, koska silloin esim. kotka ei uskalla hyökätä, kun luulee mesimäyräksi, mikä ei koskaan anna periksi. Hyvin valittu eläin, voitaisiin ottaa ilman muuta meidän tunnukseksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Ja eläimistä jos puhutaan, sanon minä että Lady Veronica ja tyttökaverinsa ovat kommunistisaivareita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Väinö Ritalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Väinö Rita: Totta joo. Tiukka eläin. Ei anna periksi koskaan. Tosin Junnilan kravatissa oli pesukarhu.

Qroquius Kad: Joo ja yhteiskunnalle helvetin kalliita ja vahingollisia.

Anonyymi kirjoitti...

Jos siinä nyt sitten olisikin ollut mesimäyrä, niin mikä siinä alunperin sai vasemmiston karvat pystyyn (kunnes sitten osoittautui pesukarhuksi)? Tämä alkaa mennä semmoiselle Da Vinci -koodin kaltaiselle symbolismi/merkitys linjalle, että oksat pois.

Lisäksi toki media käyttää asiassa vain parhaita, käsin valittuja, puolueettomia dosentteja ja asiantuntijoita kertomaan mitä asiasta kansalaisen täytyy nyt tietää. Hyvänä esimerkkinä nyt vaikka Oula Silvennoinen tai Emilia Palonen, joiden symppaamaa aatetta ei tarvitse etsiä suurennuslasin kanssa. Mutta onneksi esim. Oula osaa jättää muut asiat taakse ja antaa lausunnon vain yliopiston tutkijan ominaisuudessa. HAH!

Yhtä uskottavaa olisi, että Adolf H on Saksan valtakunnankansleri, mutta antaa lausunnon juutalaisia koskevasta kysymyksestä puhtaasti kasvissyöjänä ja eläinten ystävänä.

Anonyymi kirjoitti...

1970-luvulla yliopistolla meitä partiotaustaisia pidettiin oletusarvoisesti natseina tai joinakin vielä pahempina olentoina. Sinänsä ei ollenkaan huono juttu, koska se suojasi tehokkaasti pitkäpiimäisten värväyspuheiden kohteeksi joutumiselta. Marsalkka Mannerheim taas oli Suomen Partiolaisten ensimmäinen kunniapartiolainen, joten hevosen täytyy olla natsien toteemieläin. M.O.T.

Anorfis

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Anorfikselle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Hyviä huomioita. Ja valtamediahan käyttää tosiaankin vain niitä vasemmistolaisia / äärivasemmistolaisia ”asiantuntijoita”.

Anorfis: Hjuu, minä en ole ollut koskaan partiossa. Demareitten nuorten kotkien leirillä olin kerran. Siellä annettiin ihan oikeasti mukuloille poliittista koulutusta. Ja yöaikana siellä oli – usko huviksesi – vartiot jossa piti kulkea starttirevolverin kanssa leirialueella. Minä ja kaveri kyllä jätettiin se starttari telttaan. Ajateltiin että jos me hävitetään se, niin joudutaan maksamaan.

Vaan mitähän mahtoi olla pioneerien leireillä?

Anonyymi kirjoitti...

Huomionkääntötemppu! Jotain perkeleellistä on hyväkytty taustalla koska on saatu näin valtava kohu tyhjästä ja media komppaa kympillä...


-Tvälups-

Jk älkää katsoko sirpaleita vaan kokonaisuutta kuten eräs evp kenraali totesi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Tuotahan me emme tiedä. Itse veikkaisin koko asian vain idioottimaisuuden osastolle.

Sir Ilkka kirjoitti...

Vasemmistolla leviää kasetti kuten Päätalon Herkolla hulluina päivinään. Mikähän merkitys sillä ja tällä on? Nyt on jo niin salaiset natsisymboliikat, ettei Junnila niistä edes itse tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän mieltä rotutohtori ja kielitieteilijä Freudenthal, jonka oppien päälle rakentui aikoinaan Ruotsalainen puolue ja sitten RKP, olisi nyt mieltä Suomessa nopeimmin lisääntyvästä populaatiosta, kun jo suomalaiset olivat hänelle alempaa rotua?

Vihervasemmisto tykkää irvailla kravateista kai siksi, että se ei yleensä heidän asusteisiinsa kuulu. Jos saivartelemaan aletaan, kielletään sitten esim. punaisen kravatin käyttö, sillä värihän symboloi kommunistista hirmuvaltaa, joka sivumennen sanoen sai aikaan monta kertaa isommat ruumisröykkiöt kuin natsit.

Miten alkaa tuntua taas siltä, että seuraa lastentarhan touhuja; me ei leikitä sun kanssa. Ei leikitä, vaikka ensin on luvattu.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Oula S luikerteli eduskunnan saunaosastolle, ja tarkasti ”Viltsun” kalsarit, joissa oli ruskea rantu. Oula nosti metakan: taas todiste natsismista. Hitlerin SA-joukkojen univormun väri oli ruskea, soperteli Oula onnessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kun eläimistä nyt puhutaan, niin piraijalauma on lähtenyt saalistamaan. Se on saanut verenmaun ja raatelee kaiken eteensä tulevan. Aivan järkyttävää, kuinka tätä Junnilan keissiä vatvotaan koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Piraijapaidat vaan päälle vihervassuille ja toimittajalegioonille.

Tapsa vaan

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

No nyt se Junnila aikoo erota.
Saatanan Vellihousut!

Anonyymi kirjoitti...

Mieleen tulee eräs Amerikan entinen presidentti, jota on haukuttu natsiksi taukoamatta viimeisen 8 vuoden ajan. Miehellä on juutalaisuuteen kääntynyt tytär ja juutalaisia lapsenlapsia ja hän oli kenties Israel myönteisin presidentti, joka maalla on ollut mies muistiin ja se on jo paljon se, ottaen huomioon että Amerikan johdossa ei yleensä kovin montaa Israel kriitikkoa ole (Ainakaan avoimesti). Mikä ei sinänsä ole yllättävää ,koska Yhdysvallat on maailman juutalaisin maa heti Israelin jälkeen ja heidän kulttuurinen vaikutusvaltansa siellä on paljon suurempi kuin heidän prosenttiosuutensa västöstä.
Media ja vihervasemmisto on täysin hysteerinen natsien suhteen, samalla tavalla kuin varas ja murhaaja on vainoharhainen poliisien suhteen. He muistavat mitä heidän ensimmäisessä paratiisissaan, Weimarin tasavallassa tapahtui. Lopulta sielläkin ilmestyi porukka, joka pisti heidät kuriin, palautti järjestyksen ja poltti kaikki heidän pervoilu kirjansa. Vihervasemmisto suree vielä tänä päivänäkin tuon suvaitsevaisuuden Mekan tuhoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoittaako Purra tänään, että nyt riitti. Ja uudet vaalit.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavaksi nakerretaan seuraava persukanisteri eli ps-ministeri koska kun ensimmäisen ajojahti tuotti lähes heti onnistuneen lopputuloksen niin eihän vihavasemmisto median avustamana tätä tähän jätä!

Ja edelleenkin kannattaa fundeerata mitä tärkeämpää tämän taustalla tehdään..?


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi asiaa minua harmittaa tässä Junnilajahdissa. Ensinnäkin se, että Perussuomalaiset ei ole vieläkään ymmärtänyt sitä, että korkeimmille palleille ei vaan voi nimittää henkilöä, joka somepäivityksissään vitsailee kkk-lumiukoilla tai hehettelee Erik Lindrosin pelinumerolle.

Elinkeinoministerikin joutuu olemaan tekemisissä eri maiden edustajien kanssa eikä näissä muissa maissa välttämättä olla lainkaan huvittuneita em. kaltaisesta huumorista. Ja tämä ennen kuin äärivasemmistosta on tarvinnut kirjoittaa mitään.

Tarkoitus tällä hallituksella on kuitenkin yrittää saada Suomen taloutta parempaan kuosiin ja kaikki mikä liittyy yritystoimintaan ja vähän vientiinkin on osa näitä ponnisteluja. Kokonaisuuden kannalta oli välttämätöntä, että Junnila erosi. Häntä ei olisi tietenkään alun perinkään pitänyt kyseiselle pallille istuttaa, mutta nyt virhe on korjattu.

Edelliseen liittyen se toinen harmittava asia on se, että vaikka vasemmisto on oppositiossa rkp:tä lukuun ottamatta, niin yhdessä median kanssa sillä on enemmän valtaa kuin hallituksella. Siksi Arhinmäki saa jatkaa, siksi Haavisto selvisi kuivin jaloin al-Hol -sekoiluistaan.

Kun on valtaa, voi rikkoa lakia. Jos valtaa ei ole, on oltava lainkuuliainen. Eikä sekään aina riitä. Jos on valtaa voi myös keksiä täysin olemattomia rötöksiä tai vainota median avustuksella henkilöitä, jotka ovat aiheuttaneet vasemmistolle henkisen pipin. Perussuomalaisilla tätä valtaa ei ole ja Kokoomuksen kanssakin on vähän niin ja näin.

Junnila siis lähti, jäädään siis odottelemaan seuraavan vainon alkua - sellainen tulee varmasti, olipa siihen syytä tai ei.

Pääsääntönä näiden vasemmiston kotkotusten kanssa pitää olla se, että niihin ei lähdetä mukaan, anteeksi ei pyydellä eikä viroista erota. Junnila vaan oli väärä mies väärässä paikassa ja siksi poikkeus.

maallikko

Gottihan Se kirjoitti...

Nyt kun on sitten annettu periksi, niin seuravaa pukkaa:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sisaministeri-rantasen-ps-somekaytos-kouhuttaa-kayttanyt-twitterissa-aarioikeistolaiseen-salaliittoteoriaan-linkittyvaa-tunnistetta/8730544

Eli annat pikku sormen, niin vievät koko käden... Ei koskaan saisi antaa näille yhtään periksi.

Tämä myös näyttää sen, että Suomalaiset massat eivät tule heräämään horroksestaan ja uskoo kaiken mitä pravdat sanoo, vaikka kuinka älyttömyyksiä räkyttävät.

Veikkaukseni on että hallitus tulee kaatumaan varmaankin nyt varsin nopeasti.

29051453 kirjoitti...

Seuraavaksi sisäministeri.

klova kirjoitti...

Samaa mieltä kuin nimimerkki Maallikko. Taustojen on syytä olla puhtaat ja valheista jää kiinni.

Mikä on sallittua vihreille ei ole sallittua persuille. Näin se vain menee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Sir Ilkalle, Rouva Anolle, Ano2:lle, Tapsalle vaan, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano3:lle, Ano4:lle, Taisteluvälineupseerille, maallikolle, Gottihan Se:lle, 29051453:lle ja klovalle & kiitos kommenteistanne. Ja joo, se näytelmä meni sitten seuraavaan vaiheeseen. Teen siitä pian postauksen. Jatketaan asian kommentointia siellä.

Anonyymi kirjoitti...

On tämä touhua ja ihmeellisä asiayhteyksiä vedetään. En ole ikäni aikana kuullut, että pesukarhu olisi keekeriä merkitsevä symbooli. Tämä on hyvä tietää.

Toisilla on erit säännöt. Muistan vuosia sitten TV:stä useasti näytetyn erään valtakunnallisen maanpuolustuskurssin avajaisen, jonne ex-pressa ja silloinen muumimamma saapui ilmiselvästi ja ehkä varsin tarkoituksella tämmöinen ns. non-verbaalinen viestiväline päällään.

Tallustellessaan eturivin edestä hänellä oli kommunismin tulipunainen pusero jakkupukunsa alla. Samalla kävellessään puhujakorokkeelle oli naamalla se sellainen vi***mainen virne päällä - ikäänkuin: "siitä saitte valkoiset ja näette mitä väriä tunnustan".

Itse olisin odottanut valtion päähenkilöltä vaikka hillitympää valkoista tai jopa kunnioittavampaa sinistä väriä näytettävän näinkin maanpuolustushenkisessä tilaisuudessa. Eipä tullut väristä tai asiasta silloin rääkymistä...

heppa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, heppa. Olet oikeassa ja Halosesta on tällaisia havaintoja enemmänkin.

Seppo kirjoitti...

Noonnii , vihervasurit ja muut vasurit ovat löytäneet yhteisen sävelen putinin kanssa , eli natseja siellä natseja täällä , mutta selvää on että nyt onnistunutta kokeillaan hetken päästä uudelleen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Seppo. Joo, on koeteltu jo. Useammankin henkilön kohdalla.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Vähän asian vierestä: Onkohan Nils-Aslak saanut bannin, kun sivulle ilmestyy vain: Hups, jokin meni pieleen.? Muut blogit ja ohjelmat toimivat normaalisti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Terho. Tällä hetkellä sivu toimii normaalisti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ylinyymi. Kun noita päivämääriä katsoo niin saattaa jopa ollakin.