perjantai 22. kesäkuuta 2012

LUONNONVOIMIA JA PYRAMIDEJA

Meikäläisellä tulee aika ajoin mietittyä sitä niin sanottua oivalluksen hetkeä. Kun heppu hoksaa, että joku asia, mitä hän on pitkään tehnyt ja sen puolesta propageerannut onkin ollut alusta asti täyttä tuubaa. Hyvä esimerkki varmaankin on tämä maahanmuuttopolitiikkamme ja varsinkin tämä sosiaaliperäinen maahanmuutto.

Monelle hepulle, joka on pitänyt sosiaaliperäistä maahanmuuttoa hyvänä asiana on saattanut jossain vaiheessa tulla se oivalluksen hetki, jolloin hän tajuaa, että tämäntyyppistä maahanmuuttoa ei tarvita, se ainoastaan heikentää huoltosuhdetta ja lisää ja raaistaa rikollisuutta plus aikaansaa keinotekoisia suojatyöpaikkoja, joihin kulutetut rahat ovat suomalaisilta itseltään pois. Tällöin heppu tietysti toteaa julkisesti, että ei hittovie, minä olen ollut väärässä koko ajan. Voitteko millään antaa anteeksi? Ja ehkä me yritetään korjata tätä luomaani hirviötä. Kertokaapa te mielipiteitänne asiasta, kun minä en nyt tällä hetkellä hirveästi arvostelukykyyni luota. Kun se näyttää olleen viimeiset kaksikymmentä vuotta vähän sieltä tännepäin.

Näin tietysti tapahtuisi ideaalimaailmassa. Reaalimaailmassa on olemassa myös sosiaalidemokraattinen vaihtoehto, jota kuvaa tämä pääkirjoitus (kiitokset taas Roopelle mediaseurannasta). Kirjoituksen tekijähän on ns. jännän äärellä eli oivalluksen juurella ja hän itsekin toteaa, että eihän tää oikein pelittänyt ole. Mutta sosialidemokraattisen vaihtoehdon valinneena hän tietysti näkee hyvänä, että sitä, mikä ei toimi, tulee jatkaa vanhaan malliin, ja siihen tulee upottaa vielä enemmän rahaa.

Kirjoittaja heittää tiedoksemme tämän ikivanhan totuuden:

Maahanmuutto on nykymaailmaan kuuluva itsestäänselvyys ja Suomen kaltaiselle pienelle, ikääntyvän väestön maalle myös välttämätöntä.

Hän tietysti unohtaa, että sosiaaliperäinen maahanmuutto ei auta pienen ja ikääntyvän väestön ongelmia ensinkään, koska se vain entisestään heikentää huoltosuhdetta ja tuottaa uutuutena nuorempaakin väestöä, joka entisestään heikentää huoltosuhdetta. Toteamalla että maahanmuutto on nykymaailmaan kuuluva itsestäänselvyys kirjoittaja nostaa sosiaaliperäisenkin maahanmuuton jonkunlaiseksi luonnonvoimaksi, mille me emme voi kertakaikkiaan mitään. Tyhmempi väestönosa kun tuumii vieläkin, että sosiaaliperäinen maahanmuutto ei ole luonnonvoima, vaan asia, joka saadaan loppumaan sopivalla lainsäädännöllä.

Itse kun olen virkamies, niin seuraava kappale mietityttää minua erityisesti. Eli:

Järjestöt odottavat julkisen sektorin huolehtivan kotouttamiseen riittävät voimavarat. Omaa panosta ne sitoutuvat antamaan työpaikkojen hyvien käytäntöjen levittämiseen sekä myönteisten asenteiden edistämiseen.

Tuossahan oli kyse työmarkkinajärjestöistä. Tarkoittaako tämä sitä, että ne tunkevat kärsänsä varsinaiseen julkisen sektorin viranhoitoon? Idea siitä, että tänne on aina vain haalittava enemmän täysin tarpeetonta porukkaa Afrikasta ja Lähi-idästä ei ole lakiin valettu, vaan se on poliittinen mielipide. Ja viranomaisen ymmärtääkseni tulisi virantoimituksessaan olla poliittisesti sitoutumaton.

Maahanmuutto ei ole luonnonvoima. Sosiaaliperäinen maahanmuutto vielä vähemmän. Edistyksellisen, suvaitsevaisen ja oikeaoppisen ihmisen ego, ja henkisen pipin pelko taas on luonnonvoima. Kyllä demaritoimituksessakin tajutaan, että ei tää oikeaoppinen linja ole toiminut ennen, ei se toimi nyt, eikä se toimi jatkossakaan, mutta asian tunnustamisen häpeä olisi liian suuri, joten jatketaanpa samalla linjalla ja uskotellaan toisillemme, että tässä on jotain järkeä. Ja demarithan eivät tietenkään ole ainoita oikeaoppisia.

Itse näen tilanteen sellaisena, että Suomessa alettiin kaksikymmentä vuotta sitten rakentaa vähän helvatun suurta pyramidia. Pyramidi piti rakentaa siksi, koska muillakin oli sellainen ja oli ideana niinqu nastaa, että meilläkin olisi pyramidi.

Sen jälkeen on pyramidin rakennustyömaalle kuskattu rekka-autojonoissa yhä kiihtyvällä tahdilla hiekkaa, soraa, sepeliä, rompoolia, tiiliä, lecaharkkoja, harjaterästä ja kaikenlaisia parrunpätkiä. Pyramidi nousee aina vain korkeammaksi, tosin silloin tällöin se reunaltaan romahtaa, mutta siihen voi ratkaisuksi laittaa lisää hiekkaa, soraa, sepeliä, rompoolia, tiiliä, lecaharkkoja, harjaterästä ja kaikenlaisia parrunpätkiä

Välillä joku tyyppi toteaa, että eikös noille rakennustarpeille olis jotain tolkun käyttöäkin ja onkohan tässä touhussa nyt muutenkaan mitään järkeä, mutta heille luvataan syytteitä, koska he ovat pyramidivastaisia, ja epäilys hienon idean järkevyydestä aiheuttaa oikeaoppisen henkisen pipin, jota suurempaa murhenäytelmää tässä maassa ei olekaan.

Suomessa on tuhoisia luonnonvoimia, joitten aikaansaamiin vahinkoihin uppoaa rahaa. Näitä ovat mm. tulvat, pakkaset ja ukkosissa esiintyvät syöksyvirtaukset. Niitä tuhoisampi luonnonvoima on suvaitsevainen ego, mutta tämän luonnonvoiman aiheuttamia vahinkoja ei saa mieltää vahinkoina, vaan arvona itsessään. Tämän mahdollistaa se, että elämme maassa, jossa hölmöläiset vaativat täyspäisiä ihmisiä kantamaan säkillä valoa tupaan.

*

Niin muuten, lopuksi sivuhavaintoja. Eduskunta antoi suomalaisille äänin 104 – 71 juhannuslahjan. Lahja on vähän epätavallinen, sillä suomalaisille ei varsinaisesti anneta mitään, vaan he joutuvat maksamaan lahjan, jota he eivät saaneet. Lahjan hinta määritellään tarkemmin tulevaisuudessa.

Tästähän voisi joku hieman napistakin, mutta turha vaiva, sillä onhan esille tullut pari paljon pahempaakin skandaalia, eli Halla-aholle määrätyt sakot olivatkin kuulemma liian pieniä, ja persut, juuttaat, remontoivat puoluetoimistonsa käyttämällä asiasta tehden suomalaista työvoimaa, ja tämähän on aiheuttanut ns. asiantuntijatahoilla oikeaoppista nillitystä.

Halla-ahon kohdalla on tietysti sinänsä helppo ampua causti alas siteeraamalla Väinö Linnaa eli pitäis nimi tietää, kun on osattu kotoo hakee, mutta persujen kohdalla luulen, että termi suosi suomalaista tullaan jollain tavoin kriminalisoimaan. Ja eiköhän se termi isänmaallisuuskin siinä sivussa mene. Tarttee varmaan ostaa lisää säkkejä, joilla kantaa valoa tupaan.

No, joka tapauksessa hotellin respan henkilökunta toivottaa lukijoilleen hyvää ja rauhallista juhannusta. Pitäkää vesillä liivit päällä ja vetoketjut kiinni.

12 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Just joo...

Helpommalla selviäisi, kun lähtis aamuyöstä soutelemaan vetskari auki, mutta eihän me periksi anneta!

Jussit ja sillee.

t: tonttulan poppoo

Keskiäkäinen mies kirjoitti...

"elämme maassa, jossa hölmöläiset vaativat täyspäisiä ihmisiä kantamaan säkillä valoa tupaan"

Siinäpä tuli Yrjöltä viisaus jonka ainakin Keskiäksy painaa pieneen mieleensä ja tutkiskelee sitä sydämmessään mettumaari-ehtoon myöhäisinä hetkinä.

Juhlakasta Jussia niin Ykälle kuin respan väellekkin.

Pyrrhos kirjoitti...

Mainio kirjoitus. Pyramidivertaus varsinkin oli varsin osuva. Hyvät Juhannukset Perskeleen porukalle.

Becker kirjoitti...

Mokia ei myönnetä, rakennetaan vaan lisää Malmöötä ja Rinkebyytä ja sitten kun homma kusee, niin ainahan löytyy konsultteja, jotka keksivät hyviä selityksiä miksei homma toiminut. Tuo Afrikasta ja Lähi idästä raahattavan lössin peesaaminen on aivan käsittämätöntä.
Olikos suomalaisissa lehdissä muuten juttua siitä somalilaisesta "toyboysta", joka kähvelsi kuninkaallisia jalokiviä 900.000 kruunun edestä joutumatta edes kunnolla edesvastuuseen.
Tarina on niin uskomaton, että ei edes Kafka olisi keksinyt vastaavaa. Poliittisen korrektiuden nimissä siitä ei varmaan pahemmin uudisoitu.

Itse pysyttelen kuivalla maalla, joten tuon vetskarin asennolla ei nyt ole niin väliä.

Jussia sinnekkin koko poppoollen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumikselle, Keskiäksylle, Pyrrhokselle ja Beckerille, kiitos kommenteistanne ja rauhallista jussin jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää juhannusta myös respaan. Hyvä että tänään voi vaan polttaa kokkoa, grillata ja antaa mielen levätä. Ehtiihän noita Malmöä, Epsanjaa sun muita tyhmyyksiä pähkäillä taas sitten arkenakin. Joten lippu korkealle ja olkoon yöttömän yön juhla taas keskuudessamme.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä on blogistanin parhaita kirjoittajia ja tuttua korkeaa tasoa tää viimeinenkin on. Todella säälittävää on, että ns. oikeassa mediassa ei muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta esiinny saman tason kirjoittelua enää ollenkaan. Ei missään. Tätä kirjoitusta lukiessani tuli ainoastaan yksi juttu mieleen. Se koski tota tulevaisuuden ennustelua. Eli jos vuonna 2030 on suomessa vain puoli miljoonaa mamua niin sehän on siunaus aivan kaikkineen. Koska nää ennustukset on tehty tänä hulluuden aikakautena. Vuonna 2020 ei tule olemaan ainuttakaan euroopan valtioita joissa ei oltais tajuttu kuinka totaalisen päin vittua tää nykyinen mamuskeida onkaan. Huomattavasti ennen sitä on käteinen, Urpilainen yms. quislingit tulleet osaksi suomen poliittista historiaa. Eli uskon valoisaan tulevaisuuteen suomen osalta. Emme ole edes vuoteen 2030 mennessä ehtineet siihen pisteeseen missä ovat jo nyt mm. englanti, pian ruotsi yms. tulevaisuuden paskastaniat. Eli tulemme jäämään jälkeen tuosta 2030 visiosta. Mikäs sen iloisempaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, lippu liehuu täälläkin. Ja grilli kuumuu. Ei oo takeita ettenkö ottais huurteisenkin.

Ano2: Kiitokset kannustuksesta. Ja kyllähän tuo valtamedia tuntuu samalla melko tympeällä sabluunalla toimivan. Pääkirjoituksiin tietysti on oma, vielä tympeämpi sabluuna. Tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. En osaa tuumia vuoteen 2030, mutta nykymenolla, jossa puuhataan tätä EU-liittovaltiota, joka ei ole mikään liittovaltio vaan keskusjohtoinen virkamiesdiktatuuri, siinä virkamieskunnassa saatetaan hoksata, että mitäs jos tuolle luokan kilteimmälle oppilaalle eli Suomelle ruvetaan dumppaamaan muualta tullutta ylijäämäväestöä. Ja Katainen – Stubb – Urpilainen-akseli ei taatusti sano ei. Eli toivotaan, että he mahdollisimman pian ovat sitä poliittista historiaa.

Jouko Lilja kirjoitti...

Olohuoneessa olevaa virtahepoa ai ole olemassa jos siitä ei puhuta.
Mokuttaja ei huomaa näkevien silmiensä edessä olevaa ongelmaa. Eikä siten myöskään ratkaisua siihen. Sama vaivasi edemennyttä Neuvostoliittoa. Sielläkään ei haluttu tunnustaa päälle kaatuvia ongelmia, koska se olisi ollut vastoin reaalisosialismia. Niinpä oli kuljettava kaaoksen kautta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joukolle ja kiitos kommentistasi. Tuolla kaavallahan se tuppaa menemään. Neuvostoliiton kohdalla vissiin selvisivät pienemmällä kaaoksella, kuin mitä tällä kertaa luvassa on.

Anonyymi kirjoitti...

jota kuvaa tämä pääkirjoitus

Kuvassa oleva huiviton mustapaita on aika hottis.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ihan söpö nainenhan tuo.