sunnuntai 23. joulukuuta 2012

JOULUTERVEISIÄ HUITSINNEVADASTA

Kiitän lukijoita ja kommentoijia kuluneesta vuodesta ja toivotan vielä kertaalleen hyvää ja rauhallista joulua. Huitsinnevada alkaa valmistautua joulun viettoon.

12 kommenttia:

Becker kirjoitti...

Joulu ja Uudenvuodenterveiset sinne respaan koko köörille ja kiitokset mielenkiintoisesta vuodesta.

IDA kirjoitti...

Sitä samaa sinne! Eli rauhallista joulua!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Becker ja IDA: Hotellin respan henkilökunta kiittää, ja toivoo, että vuonna 2013 olisi yleisvitutus vaivananne joko vain vähän ja mieluummin ei ollenkaan. Rauhallista joulua ja voimia eloon.

Anonyymi kirjoitti...

Rauhallista ja lämmintä joulunaikaa Ykä&Co

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on hotellin joulumenu? Kinkku ja punaviini varmaan maistuvat. Entäs tapaninpäivän kalkkuna?

Nyt on -19,6°C. Toivottavasti pakkaset rauhoittuisivat.

Hyvää joulua!

Kumitonttu kirjoitti...

Olkoon joulupuurossasi manteli ja kontissa jotain mieltäylentävää. Niillä pääsee jo pitkälle. Itse lahjoin itseni sillä pohjois-korean leirielämästä kertovalla kirjalla, olisko ollu nimeltään Leiri 14 tai jotain sen suuntaista. Ja spirometriin sijoitin, kun Autoliitosta halvalla sai.

Jaska Brown kirjoitti...

Erinomaisia jouluja myös täkäläisestä Huitsinnevadasta. Talossa on rauha ja hiljaisuus, paitsi että vaimo on vielä hereillä. Laitoin juuri uuniin vajaat kymmenen kiloa sianpersettä, saas nähdä aamulla kuuluuko uunista ulvonta, jos kinkusta tulee susi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Joulun rauhaa myös Taisteluvälineupseerille, Vieraalle, Kumitontulle ja Jaskalle. Täällä menu pohjautuu perinteiselle kinkkupohjalle. Kalkkunaan ei olla totuttu. Se kun ei oikein maistu miltään. Tämän astiset pakkaspohjat täällä -18,7°C. Itse päätin lahjoa itseäni miniläppärillä, mutta tunnetusti hitaana miehenä en ole vielä saanut ostetuksi. Ja Jaska, niin kuin on todettu, Huitsinnevada ei ole vain paikka, vaan myös mielentila.

Jaska Brown kirjoitti...

Ei ole kinkku vielä kypsää, lämpömittari näyttää vasta 65. Onneksi sentään enemmän kuin ulkolämpötila. Täällä taas oltiin eilen jokunen sata kilsaa reissun päällä ja auton lämpömittari (ulko, onneksi) seilasi välillä [-26, -19]. Mielenkiintoisia muutoksia tapahtui ihan lyhyelläkin matkalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Jaska. Tuo on yleistä. Me asustellaan pikkuisen ympäristöämme ylempänä. Kun lähdetään ajamaan alavampaan maastoon, niin jo parin kilometrin päässä voi olla viisi astetta kylmempää.

Kapo kirjoitti...

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta maan parhaalle bloggaajalle! Ykä on on yksi niistä syistä, miksi voi olla ylpeä suomalaisuudesta:)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kapo, kiitos kannustuksesta ja oikein antoisaa joulun jatkoa.