lauantai 21. tammikuuta 2017

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXXXI

1. Päivän epistolan julistaja

Täällä Voiman Pimeällä Puolella on jo aikaa sitten tiedetty että islamilaisen terrorismin suosio ei johdu pelkästään köyhyydestä ja työttömyydestä vaan terroristeiksi on värväytynyt myös pitkälle koulutettua väkeä. Niin valtamediallamme kuin tiedostavilla tutkijoillamme on ihmeellinen tapa pantata itsestäänselvyyksiä ja löytää ne sitten muutaman vuoden myöhässä. Niin kuin teki Aamulehti joka haastatteli tämän hetkistä suosittua tiedostavaa maskottia Karin Creutzia:

Helsingin yliopiston sosiologian väitöskirjatutkija Karin Creutz on tutkinut väkivaltaista ekstremismiä Suomessa. Hän haastatteli ääriliike Isisiin osallistuneiden läheisiä ja teki havainnon, joka on varmasti monelle yllätys. Isisiin lähtee aivan kunnollista, pärjäävää väkeä.

Niin kuin tuli todettua, tämä on jo aikaa sitten tiedetty ja tehty omalta puoleltamme se johtopäätös että viisainta olisi olla päästämättä näitä ihmisiä maahamme ollenkaan. Sen lisäksi että heissä on potentiaalisia terroristeja, he syyllistyvät väkivalta- ja seksuaalirikollisuuteen huomattavasti enemmän kuin kantaväestö ja he muodostavat tolkuttoman taloudellisen rasitteen jonka vastineeksi ei saada kuin kiittämättömyyttä ja lisää väkivaltaa. Karin Creutz on luonnollisesti ajatellut asian eri tavoin ja syyllistää ketäpäs muita kuin suomalaisia:

Työntävänä tekijänä näyttäytyy Suomen yhteiskunnallinen ilmapiiri, joka on muuttunut aggressiivisemmaksi kymmenen viime vuoden aikana. Creutzin tutkimusten mukaan Suomen muslimit kokevat olevansa ahtaalla. Nykyään voi julkisesti sanoa sellaisia törkeyksiä, joita ei voinut 15 vuotta sitten kuvitellakaan.

Creutzin mukaan käynnissä on yleiseurooppalainen oravanpyörä, jossa toinen ääriliike radikalisoi toista.

Monet suomalaiset muslimit kokevat nyky-Suomen uhkaavana. He törmäävät jatkuvasti huuteluun ja tuijottamiseen, myös väkivaltaan. Jotkut kokevat olevansa oman kotimaansa vihollisia vain siksi, että ovat muslimeja.

– Kokemus siitä, ettei ole suomalainen, on nuorelle identiteettimielessä hankala, jos hänen ainoa kotimaansa on Suomi, Creutz pohtii.

Mielenkiintoista vaan on, että tätä muslimeihin kohdistunutta väkivalta-aaltoa ei olla huomattu muualla kuin karincreutzien tutkimuksissa. Voi olettaa kyseessä olevan sellaisen perinteisen nykyaikaisen tutkijan (tai itse asiassa vielä jatko-opiskelijan) joka tekee ensin johtopäätöksen ja sitten etsii sitä puoltavat faktat. Samalla metodilla voitaisiin osoittaa, että suomen vankilat ovat täynnä syyttömänä tuomittuja ihmisiä. Ei tarvitse kuin mennä ja kysyä.

Mitä tulee Creutzin huoleen siitä, että ei-suomalaista ei pidetä suomalaisena, niin se johtuu siitä, että ei-suomalainen ei ole suomalainen. Ennenkin on tullut todettua, että jos maahan saapuu häiskä vaikkapa Angolasta, opettelee kielen, painaa konepajalla hommia ihan neekerinä, tienaa suomalaisille veromarkkoja ja käyttäytyy muutenkin ihmisiksi niin häntä pidetään mahdottoman hyvänä tyyppinä. Mutta ei suomalaisena, sillä hän ei ole suomalainen. Karincreutzit ovat ehkä sitä mieltä että maailmassa on vain yksi maa, nimeltään Maailma ja vain yksi kansa, nimeltään ihmiset mutta näin ei asia kuitenkaan ole. Eikä pakolla määrättyä rakkautta tuntematonta ja vihamielistä kohtaan saada aikaiseksi niin viranomaisen kuin jonkun jatko-opiskelijankaan vaatimuksella.

Aikanaan pikkutytöt leikkivät pehmoleluilla kunnes sitten kasvoivat aikuisiksi ja alkoivat tekemään aikuisten hommia. Nykyisessä systeemissä pikkutyttö voi kieltäytyä kasvamasta aikuiseksi ja hankkia uusia pehmoleluja. Ne pehmolelut tuppaavat vaan olla tavallisille ihmisille vähän turhan kalliita ja vaarallisia. Valitettavasti vain valtamediamme on lääpällään näistä täysi-ikäisistä pikkutytöistä.2. Toiston toistoa

Tämän tyyppistä uutista tulee sen verran säännöllisesti ettei siihen jaksa aina edes reagoida, mutta reagoidaan nyt sitten. Eli Helsingin yliopiston tutkija Martti Lehti on – taas kertaalleen – selvittänyt, että mistäs se mahtaakaan johtua se etnisesti edistyksellisten kansojen suuri rikollisuuden määrä täällä Suomessa. Ja mikäs se syy sitten mahtoi ollakaan? No, Marttipa kertoo:

Työttömyys ja heikko osallistuminen yhteiskuntaan selittävät sitä, miksi tietyissä maahanmuuttajaryhmissä rikollisuuden taso on niin korkea.

No enpä olis arvannut. Tätähän ei ole toistettu kuin montasataaviiskytseittemän kertaa. Ja toistoa komppaa tutkija Mikko Aaltonen, joka loihelausuu että ”yleisesti syrjäytymisen ehkäiseminen on myös rikollisuuden ehkäisemistä.”

Tätä toiston toistoa jatketaan ja jatketaan ja samalla aivan tietoisesti unohdetaan se tosiseikka että minkähän ihmeen takia suomalaisten pitkäaikaistyöttömien pahoinpitely-, omaisuus- ja seksuaalirikollisuuden tasot eivät ole nousseet Lähi-idästä ja Afrikasta tulleitten maahanmuuttajien tasolle. Suomalainen pitkäaikaistyötön korkeintaan juo nätisti itsensä hengiltä tai menee ehkä kaulakiikkuun. Tämä on kysymys, johon yliopistoilla ei ole vastausta, mutta toisaalta ei se kysymys yliopistoja kiinnostakaan, sillä eihän suomalainen pitkäaikaistyötön ole mikään yliopiston julistama ja pyhittämä solidaarisuustalkoitten kohde. Hän on vain tilastoluku, painolastia ja hukkapätkää.

Kyseinen Martti Lehti jatkaa toiston toistoa ja kertoo hämmästyttävän idean, millä tätä tuontitavarana hankittua rikollisuutta voitaisiin vähentää:

– Asiaan voitaisiin vaikuttaa nykyistä yksilöllisemmällä ja kokonaisvaltaisemmalla kotouttamisella.

Hotellin respassa muistetaan kuulleen tuo lause jo noin parikymmentä vuotta sitten ja sitä on sitten toistettu kerta toisensa jälkeen. Täällä kun ei olla hankittu tuota yhteiskunnallista yliopistollista koulutusta, niin mieleen tulee väkisinkin tietty kaava:

1. Pannaan vuosikymmeniä rahaa kankkulan kaivoon ja huomataan, ettei sillä saada aikaiseksi mitään.

2. Koska rahan kankkulan kaivoon upottamisella ei olla saatu aikaiseksi mitään, tehdään johtopäätös, että kankkulan kaivoon ei olla upotettu vielä tarpeeksi rahaa. Näin ollen sitä luonnollisesti upotetaan lisää ja jos omat rahat eivät riitä, niin lainataan muualta.

Mikäli Suomi olisi valtio, jossa sanotaammeko vaikka Pohjanmaa olisi pelkkää öljykenttää, niin tähän olisi ehkä taloudelliset mahdollisuudet. Moraalisesti moinen toiminta olisi perustelematonta silloinkin. Öljykentistä puheenollen, montakos turvapaikkahuilailijaa on öljyvaroistaan rikas Saudi-Arabia ottanut vastaan pysyväiselatukselle ja yksilölliselle & kokonaisvaltaiselle kotouttamiselle?

Tästäkään toiston toistosta ei voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin sen, että monikultturismi on noussut uskonnoksi, eikä sen opinkappaletta voi järjellä perustella eikä sen oppeja myöskään järjellä tuomita niin kuin eräässä kuuluisassa oikeudenkäynnissä aikanaan todettiin.

Suomalaiselle pitkäaikaistyöttömälle ei ole tarjolla ”yksilöllistä ja kokonaisvaltaisempaa kotouttamista”. Sen sijaan hänelle on tarjolla väkisin määrättyä tyhjänjoutoa työharjoittelua yhdeksän euron ylimääräisellä päiväpalkalla ja mikäli hän kieltäytyy siitä, hänelle tarjotaan yksilöllinen ja kokonaisvaltainen karenssi. Siihen nähden kyseisessä uutisessa siteeratun työ- ja elinkeinoministeriön neuvottelevan virkamiehen Paula Karjalaisen lause työyhteisöjenkin pitäisi muuttua niin, että otettaisiin avoimemmin töihin ihmisiä, vaikka he eivät osaa täydellisesti suomea” ylittää jo preussilaisenkin vittuilun tason.3. Purkka pysähtyi Washingtonissa

Hotellin respassa onnitellaan Yhdysvaltain tuoretta presidenttiä Donald Trumpia ja toivotetaan hänelle voimia eloon vaativassa tehtävässään. Voimia tehtävään todella tarvitaan. Antero Lärvänen ehti saada Trumpilta lyhyen puhelinhaastattelun, jossa hän totesi olevansa hyvin tietoinen siitä, että suomalainen valtamedia toimii aktiivisesti ja ns. lehtineekerin raivolla häntä vastaan. Trump totesi asian huolestuttavan häntä suuresti sillä hän on hyvin perillä siitä, että suomalainen media on ehkä maailman vaikutusvaltaisin mediavaikuttaja jota seurataan kylmä rinki persesilmän ympärillä kaikkialla maailmassa ja ilman sen tukea on minkä tahansa presidentin hyvin vaikeaa saada toiminnalleen uskottavuutta. 

Huitsinnevadan Paikallisdemokraatti ei kuulu valtamediaan, joten se toteaa, että Donald on tervetullut pilkkimään ja saunomaan Lällävedelle koska tahansa. 57 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ostin eilen pullon laadukasta jenkki-viskiä ja vedin kunnon siivut Trumpin valtaan nousun kunniaksi. Parasta tässä on ollut median ja suvaitsevaiston jatkuvat itkupotkuraivarit. Olen saanut työpaikallani paljon osakseni vihapuhetta. Se menee kuin vesi hanhen selästä. Kannan ylpeydellä MAGA-lippistäni ja usko Trumpin tekevän Ameriikasta suuren jälleen. Oikea USA ansaitsee sen.

Nimetön kirjoitti...

Ykältä tuhtia ja painavaa tekstiä, kuten aina. Elämme todella mielenkiintoisia aikoja. Kun kiukuttelevat lapsetkin viimein lopettavat itkupotkuraivarinsa ja väsyvät rääkymiseensä, vaalitulokseen pettyneet aikuiset ihmiset eivät vain osaa antaa periksi ja tyytyä tilanteeseen, jonka hoitamiseen "oikealla" tavalla he ovat auttamattomasti myöhässä.

Jopa Suomessa on ollut mielenosoitus Trumpia vastaan, naisten järjestämä, tietty. Tilaisuuden puhujana itse Eva Biaudet ja miehiäkin oli kuulemma mukana. Miehisyydestä ei tainnut kyllä olla mitään takeita ja osa oli varmaan lähtenyt mukaan sen takia, ettei kotona tule mykkäkoulua. Minulle jäi vain epäselväksi, mihin tällä mielenosoituksella haluttiin vaikuttaa ja ovatko osallistujat todellakin niin naiiveja, että kuvittelevat tällä tavalla vaikuttavansa jonkun vieraan valtion politiikkaan? Vai onko Donald Trump huonontanut suomalaisten ja muiden länsimaisten naisten oikeuksia ja etuudet ovat nyt ovat vaakalaudalla? Kehitysmaiden naisten surkean aseman puolestahan he eivät koskaan ole mielenosoituksiin vaivautuneetkaan; sellaista se on feministinaisten solidaarisuus kanssasisariaan kohtaan.

Australiasta kiiri eilen uutinen, josta heti paikalla kerrottiin myös suomalaisessa mediassa, että kyseessä ei ole terroriteko. Melbournessa nuori mies kiihdytti autolla vakijoukkoon (kuten Berliinissä ja Nizzassa) ja surmansa sai neljä ihmistä ja parikymmentä loukkaantui. Äijästä yritettiin tehdä pelkästään mielenterveydeltään häiriintynyt yksilö, josta kertoi se, että hän olisi muka ollut pukeutuneena pelkästään valkoisiin tossuihin ja punaisiin kalsareihin. Youtuben videoista selviää kuitenkin, että poliisin viimein kiinni saamalla miehellä oli alun perin päällään harmaat housut ja valkoinen t-paita ja eräs haastateltu silminnäkijä kertoi, että tämä oli huutanut autostaan allahu akbaria. Taitaa siellä Australiassakin media olla määrätyn tahon vallassa, vaikka heidän maahanmuuttopolitiikkansa muuten on valovuosien päässä suomalaisesta.

Itse jään mielenkiinnolla odottamaan Trumpin kautta. Voihan olla, että se osoittautuu pettymykseksi, mutta se on sitten vaan nieltävä. Se, mikä tässä ajassa taas ärsyttää, on näitten kommentaattoreiden ja asiantuntijoiden spekuloinnit ja analyysit ja niitähän on media on kyllästymiseen asti täynnä. Mistä he tietävät, mitä tulee tapahtumaan, kun eivät ole pitkään aikaan tienneet mitään muutakaan?

Mukavaa lauantai-iltaa kuitenkin kaikille!

Rouva Ano


Nimetön kirjoitti...

Tämän päivän lehdessä oli pitkä artikkeli Jyväskylän yliopistoon v. 1914 saapuneesta turkkilaisesta astrofysiikan opiskelijasta. Hän viipyi Suomessa vain muutaman kuukauden, ei opiskellut ollenkaan, palasi takaisin Turkkiin, liittyi ISISiin, meni Syyriaan ja pääsi siellä hengestään. Artikkelissa ylistettiin hänen ihailtavia ominaisuuksiaan ja korkeata älyään, sillä joku turkkilainen professori oli maininnut häntä jopa neroksi. Radikalisoitumista ISISin kannattajaksi vähän ihmeteltiin, mutta oikeastaan sitä pidettiin ymmärrettävänä, kun ajatellaan, millaisia hyökkäyksiä länsimaat ovet tehneet Afganistania ja Irakia kohtaan. Rivien välistä annettiin ymmärtää, että kyllä hänen surkea kohtalonsa on oikeastaan meidän syymme, kun me olemme niin syrjiviä. Mitäpä tähän suomalainen voi sanoa puolustuksekseen, ei kai juuri mitään.

Toinen professori

Qroquius Kad kirjoitti...

Minulle tuo Karin Creutzin tiedostavainen julistus näyttäytyy oleellisena osana poliittisen ja hallintoeliittimme valmistautumista lähitulevaisuudessa vääjäämättä yhä lähempänä häämöttävään islamistiseen terroristi-iskuun. Sen estämiseksi ei saa tehdä mitään, koska se sotisi The Unelmaa vastaan; on vain istuttava alistuneesti odottaen pommin tai rekan dieselin jyrähdystä, jonka tapahduttua selitetään sen olleen suomalaisten rasistien toistuvalla, raa'alla ja suunnitelmallisella väkivallalla nurkkaan ahdistamien muslimirassukoiden hädänpurkaus.

Minusta on jo jonkin aikaa tuntunut, että Stubb ja muut eurofederalistit oikein odottavat sitä kuin kuuta nousevaa: sehän todistaisi Suomen olevan lopultakin oikea EU- ja Länsimaa! Kun taistolaisten keskuudessa häiriintyneimmät yksilöt saattoivat ilmeisen vakavissaan kokea Suomen saavuttavan todellisen itsenäisyytensä vasta Neuvostoliiton 16. neuvostotasavaltana, voin uskoa eurofederalistien nyt kokevan Suomen todelliseksi EU-maaksi vasta sitten kun katumme ovat täynnä raivoavia muslimeja, jotka ulvovat allahuakbaria terroristi-iskua juhliessaan. Se on länsimaista, se!

Olihan Creutzilla tietynlaista pointinpoikasta havaittavissa: jos se kuvitteellinen angolalainen saisi parhaista suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumisyrityksistä huolimatta osakseen vain vihaa, alkaisi hänkin varmaan vihata suomalaisia. Eipä hänen sellaista tietenkään tarvitsisi kohdata, ymmärrettävästä syystä. Mutta jos maahan tulisi yhtäkkiä 30 000 nuorta angolalaismiestä selkein valloittajan elkein, tuskin muille kuin karincreutzeille olisi yllätys, että heitä alettaisiin vihata.

Eniten syytä vihaan olisi sillä integroituneella angolalaisella, joka tietäisi joutuvansa ilman omaa syytään itsekin osalliseksi siitä vihasta. Sitä kohdatessaan hän tuskin kuitenkaan alkaisi todistaa vihaamistaan oikeutetuksi perseilemällä muiden angolalaisten kanssa, vaan olisi ensimmäisenä vaatimassa heidän karkottamistaan muualle sabotoimasta hänen ponnistelujaan tulla osaksi Suomen yhteiskuntaa.

Vihaa on nähtävissä myös valtamediassamme. Ei ole uutinen, että he vihaavat Trumpia. Ei sekään, että he yrittävät saada Suomen kansankin vihaamaan ja elleivät onnistu, valehtelevat onnistuneensa. Ei sekään ole sinänsä uutta, että sellaiset poliittiset toimijat kuin Ville Niinistö, Eva Biaudet, Anna-Maja Henriksson, Antti Rinne ja Li Andersson vihaavat Trumpia.

Nyt kun he ovat kuitenkin alkaneet julistaa tätä vihaansa twiiteissään, joista valtamedia riemumielin uutisoi, pistää miettimään miten tämä vaikuttaa Suomen ja USA:n suhteisiin? Mainitut nimet kun saattavat istua seuraavassa hallituksessa. Jotenkin tulee tunne, että he kokevat Trumpin ja USA:n olevan kaksi erillistä, toisiinsa liittymätöntä asiaa, ja Obamankin ehkä tulevan takaisin, jos he oikein toivovat?

korpisoturi kirjoitti...

Uutisissa näytettiin erästä naista Helsingin mielenosoituksessa. Kertoili, että naisten alistamiselle tulee uhkaa Trumpin suunnalta. Ja samalla osoitettiin mieltä myös maahanmuuton ja kaiken "hyvän" puolesta. Todellisuuden mukaan uhka nyt tulee aivan eri suunnalta. Miten näitten naisten järki voi heittää volttia näin paljon? Hurmos, joka sammuttaa järjenvalon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Rouva Anolle, Toiselle professorille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Laitetaanpas tähän tiedostavaa amerikkalaista elämäntuskaa linkkinä:

http://mvlehti.net/2017/01/20/trumpin-aiheuttama-tuska-purkautuu-hyvan-ihmisen-suusta/

Rouva Ano: Kiitokset. Luulisin, että suomalainen media itsekin tajuaa, että ei se pysty vaikuttamaan Yhdysvaltojen asioihin sitä eikä tätä mutta sen avautumiset on suunnattu suomalaisille sillä viestillä, että älkää nyt kumminkaan kehittäkö Suomessa samanlaista ilmiötä. Mutta pakko on sanoa, että tuo tiedostaviin genitaaleihin menneen hiekan määrä täällä Voiman Pimeällä Puolella saa aikaan hymyä. Ja oikein mukavaa lauantai-iltaa sinullekin.

Toinen professori: Tarkoitit varmaankin vuotta 2014. Mutta se, mitä tapahtuu Lähi-idässä, ei ole suomalaisten syytä eikä suomalaisilla ole asian suhteen mitään korvausvelvollisuutta. Itse asiassa kun alkaa laskeskella sieltä päin tulleitten edesottamuksia, niin se korvausvelvollisuus on siinä suunnassa. Itse sinänsä pärjäisin ilman sitä korvaustakin, kunhan vaan lähtisivät täältä huuthelvettiin.

Qroquius Kad: Veikkaisin että hallituksemme istuu pää perseessään ja toivoo, ettei mitään koskaan tapahtuisi. Veikkaan myös, että karincreutzit pitävät yllä median vahvistamaa meteliään siksi, että he voisivat pitää hiekkalaatikollaan asioitten määrittelijän asemansa vaikka he tavallisille ihmiselle ovat täysin turhia ja jopa vaarallisia ihmisiä. Mutta tokihan he haluavat säilyttää asemansa. Olet kommentissasi oikeassa. Nykyinen linja on vaarallinen juuri niille ulkomaalaisille, jotka elävät ihmisiksi. Etnisesti edistyksellisissä ihmisryhmissä heitä on tosin kovin vähän. Hyvä huomio sinulta myös twiiteistä. Donald Trump on Yhdysvaltain uusi presidentti vaikka se suvakkeja niin kovasti vituttaakin. Mutta se tilanne ei muutu mihinkään, vaikka kuinka äksyisi. Ehkä kannattaisi olla suht hyvissä väleissä Yhdysvaltain kanssa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Korpisoturille. Meni kommentit ristiin. Trump tuskin alistaa suomalaisia naisia. Minä ja sinä tuskin alistamme heitä. Ja ne, jotka alistavat ovat näitten tiedostavien naisten suojeluksessa. Hurmos on todellakin sammuttanut järjenvalon.

Lemminkäinen kirjoitti...

Tällaiset Karinit alkavat virkkuuttamaan ihan tosissaan. Karin ymmärtää syistä ja seurauksista yhtä paljon kuin lattialle paskova lehmä (anteeksi lehmät). Se että Isisiin lähtee "kunnon" porukkaa ei ole mitenkään ihmeellistä. Kun täällä syntynyt ja kasvanut piip on seurannut vääräuskoisten elämää, niin kyrsiintyyhän siinä jo vähemmästäkin. Miksi pottunokat eivät laita naisia ojennukseen! Naiset kiskovat huulet pitkällä ja tukka hulmuten kaljaa ja uskaltavat vielä kyseenalaistaa miehen herruuden. Miksi pottunokat eivät ole kontallaan matolla ja laula ylistyslauluja sille ainoalle siellä jossakin! No tuota, täytyy rehellisyyden nimessä kuitenkin myöntää että on sitä joskus laulattanut kontillaan matollakin. Jos Karin ei vain paskoisi lattialle, niin hän ymmärtäisi että piipit elävät toisenlaisessa todellisuudessa mitä me pottunokat. Silloin Karin ymmärtäisi että kysymyksessä on erilaisessa kulttuurissa kehittynyt identiteetti ja kun erilaisella identiteetillä ja mentaliteetilla rusnattu yksilö eksyy vieraaseen pöytään, niin yhteistä säveltä on ehkä mahdoton löytää. Ja jos integroitumista ja sen vaikeutta ei aleta tutkimaan kulttuuri- identiteettipohjalta, niin tulemme hukkumaan Karinin ja muiden lehmien + niistettyjen karjujen paskaan.

Nimetön kirjoitti...

Joo, tosiaan tarkoitin vuotta 2014. Tällä iällä aika kulkee niin liukkaasti, että tahtovat vuosisadatkin mennä sekaisin.

Muistelin muuten, että ennen viime eduskuntavaaleja lähes kaikki lehdet toitottivat moneen kertaan, että Soinia voi äänestää vain Uudellamaalla. Kumma, että samat tahot eivät viime vuonna korostaneet sitä, että Trumpia voi äänestää vain Yhdysvalloissa. Asiantuntemton olisi nimittäin voinut kirjoittelun perusteella luulla, että täälläkin voi äänestää Yhdysvaltojen presidenttiä.

Toinen professori

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle ja Toiselle professorille & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Hirveintä lienee se, että karincreutzeilla on se median hyväksymä ja kyseenalaistamaton mielipide. Sen mukaan tulisi elää.

Toinen professori: Suomalainen mediahan todellakin käy vieläkin Yhdysvaltain presidentinvaaleja tajuamatta että ne on jo käyty ja että suomalaisilla ei ollut äänioikeutta niissä vaaleissa. Mediamme pyrkii siihen, että vaalien tulokset mitätöitäisiin ja Hillary pääsisi valtaan, mutta joku kelju heppu on jättänyt sanomatta mediallemme että sitä ei tapahdu. Ehkä tuo kaikki on vain toimittajien henkilökohtaisen kiukun tuulettamista. Pannaan vielä tämä video:

http://mvlehti.net/2017/01/20/trumpin-aiheuttama-tuska-purkautuu-hyvan-ihmisen-suusta/

Se on jotenkin niin kuvaava.

Nimetön kirjoitti...

Tervehdys Yrjö,

tuli katseltua suorana se eilinen Trumpin virkaanastujaisseremonia muutaman oluen kera, ja eikös sitten maailmalta alkanut tulla uutisia Trumpin vastaisista mielenosoituksista. Washington DC:ssä laitettiin paikkoja remonttiin ja lähes 300 ihmistä pidätettiin ensimmäisen päivän aikana. Tuskin ne itkupotkuraivarit tästä laantuvat? Jos sama meno jatkuu, niin seuraavaksi neljäksi vuodeksi tuskin loppuu uutisaiheet kesken!

Jostain Ylen uutisista olin näkevinäni että jopa Helsingissä pidettiin Trumpin vastainen miekkari, huhhuh sanon minä, Naiset järjestäneet valtavia mielenosoituksia. Eli noin rapakon takana ja Seattlessa sen "oikeanlaisen väkivallan" edustajilta oli löydetty kunnon mellakka- ja rähinöintivarustusta.

Trumpin virkaanastujaispuheesta oli löydetty tällaisia yhtymäkohtia erääseen elokuvahahmoon, nimittäin pahikseen nimeltänsä Bane, jostain näista uusimmista Batman-elokuvista.

Ja tässä sitten huolestuneiden suomalaisten poliitikkojen avautumisia "Elämme pimeitä aikoja", käyttäisin pikemminkin tuota ilmausta siitä vuoden 2015 tapahtumista. T. Selänne oli ainakin jossain twiittauksessaan onnitellut tuoretta presidenttiä, saas nähdä millaisen p-myrskyn silmään mies joutuukaan.

Tosiaan, on ollut terapeuttista katsella näitä itseään suvaitsevaitsevaisina pitävien ihmisten avautumisia. FB:ssä on ainakin ollut päivitys-, kommentointi- ja uutisrikas päivä!

Clintoneille plussaa siitä että pariskunta osallistui Trumpin virkaanastujaisiin.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille. Itse asiassa olen samaa mieltä Eva Biaudetin kanssa. Me elämme pimeitä aikoja. Mutta ne ajat ovat saaneet aikaiseksi Eva Biaudetin kaltaiset ihmiset. Mitä tulee Li Anderssonin avautumiseen duunareitten puolesta niin odotan sitä hetkeä kun hän itse rupeaa duunariksi. Ei varmaankaan tarvitse pidättää hengitystä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Bill sai (taas) varmaanki kylmää kyytiä kotona?

https://www.youtube.com/watch?v=5hkK_ZKl-SQ

Ja nyt meni ennustukseni pieleen. :(
(Ennustin, jotta pistää virkkuukoukut S.S:n kanssa yhteen.
Tosin tiedä sitten, liekö Tuomas ahkerakin käsityöihminen?) :)

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000005055557.html

Nimetön kirjoitti...

Näinhän tuo tutkijan raportti osoittaa. Koulutetut radialisoituvat todennäköisemmin.

Giulio Meotti: Islamilaiset terroristit eivät ole köyhiä eivätkä lukutaidottomia vaan varakkaita ja koulutettuja

"Mitä paremmin nuoret integroituvat, sitä suuremmat mahdollisuudet on, että he radikalisoituvat. Tätä hypoteesia tukee suuri määrä todisteita". - Eräästä Rotterdamin Erasmus-yliopiston tutkijan raportista.

Ruotsiksi: https://sv.gatestoneinstitute.org/9423/terrorister-fattigdom-fortvivlan

Englanniksi: https://www.gatestoneinstitute.org/9343/terrorism-poverty-despair

Johan

hemuli kirjoitti...

Trump piti linjapuheen, jota suomalainen media haukkui vähän joka suunnasta. Oleellisin viesti kait oli että kyllä se Trump nyt lupasi liikaa.

Trump lupasi ensitöikseen lakkauttaa obamacare ohjelman - check
Trump lupasi palauttaa teollisia työpaikkoja jenkkeihin - check (Chrysler ja Ford jo peruvat Meksikon tehtaitaan).

Missäköhän vaiheessa media joutuu tunnustamaan, jotta ehkä Trump on erilainen politikko ja tekee mitä lupaa....

Nimetön kirjoitti...

Vanha kaskuhan käsitteli suomalaisten huonoa itsetuntoa: Mitäköhän ne ajattelee meistä. Ei voi kuin todeta että kehitys kehittyy ja pojasta polvi paranee kun kuuntelee ympärilleen. Nyt ollaan niin mahtavia että koko islamilaisen maailman kohtalot riippuvat suomessa puhaltavista tuulista. Oikeastihan kyse on silkasta rasismista. Eliitti kuvittelee että hiekkaneekeri ei kykene ottamaan minkänlaisia aloitteita elämänsä suhteen vaan kaikki toimintansa on vain pelkkää reagointia länkkäreiden toimintaan. Eikä ainakaan milloinkaan ikinä ikinä ikinä voi muslimi tappaa ketään siksi että hänen uskontonsa siihen kehottaa.

Nimetön kirjoitti...

Huvittavaa kipuilua, mutta täysin samaa mieltä
ensimmäisen ja toisen kohdan kanssa.

Tässä vaan kitkutetaan, eikä tehdä mitään rikoksia.
Juuri tälläiset uutiset ovat kaikkein ärsyttävimpiä.

Taas huoli maahanmuuttajien työllistymisestä,
mutta ei huolta omista.

http://yle.fi/uutiset/3-9416528

Castor kirjoitti...

“Työntävänä tekijänä näyttäytyy Suomen yhteiskunnallinen ilmapiiri, joka on muuttunut aggressiivisemmaksi kymmenen viime vuoden aikana. Creutzin tutkimusten mukaan Suomen muslimit kokevat olevansa ahtaalla. Nykyään voi julkisesti sanoa sellaisia törkeyksiä, joita ei voinut 15 vuotta sitten kuvitellakaan.”

Eipä näytä aatelisneito ymmärtävän että jokaisella seurauksella on syynsä: ilman näitä mulleja ei kukaan päästelisi noita törkeyksiä suustaan, kun mitään tarvetta ko. Mielenilmauksiin ei olisi.

“Creutzin mukaan käynnissä on yleiseurooppalainen oravanpyörä, jossa toinen ääriliike radikalisoi toista.”

Analyysi on Creutzin musculus sphincter ani internuksen heikentymisestä johtuva väärä päätelmä: äärisuvaitsevaisuus on syynä siihen, että vastareaktio sille on ollut niinkin voimakas kuin se on ollut. Minusta voiman pimeän puolen järkevät ihmiset eivät ole radikaaleja kuin aatelisneidon omissa harhakuvitelmissa. Creutz et al. ovat saaneet aikaan vastareaktion, jossa kyllä näille kainalontuulettajille alkaa olla tilaa, mutta syy ei ole kainalontuulettajissa, vaan avian jossain muussa. Sivuhuomautuksena sellainen, että Rasmuksen sivulta on jo aika päiviä häipynyt slogan: “Meillä on unelma”, josta olen iloinen, mutta joka taas todistaa sen, että kaikille avoimia rajoja kannattavat eivät halua julkisesti näyttää todellista karvaansa, edes Rasmuksessa.

“Monet suomalaiset muslimit kokevat nyky-Suomen uhkaavana. He törmäävät jatkuvasti huuteluun ja tuijottamiseen, myös väkivaltaan. Jotkut kokevat olevansa oman kotimaansa vihollisia vain siksi, että ovat muslimeja.”

Väkivallasta ovat toistaiseksi voittopuolisesti olleet vastuussa nämä “suomalaiset” muslimit. Huutelusta en osaa sanoa mitään, kun en puhu näiden kieltä, eikä minulle ole onneksi huudeltu. Nimittäin minusta saa edelleen kaverin, jos tilanne sellaiseksi menee, iästä huolimatta.

“Väitöskirjatutkija”, hjuu. Kun suoritin lisensiaatintutkinnon, joita ei taideta enää vaatia ennen väitöskirjan tekemistä, niin minutkin merkittiin sen jälkeen väitöskirjatutkijaksi. Olen siis ollut väitöskirjatutkija aika kauan, mutten ole sitä kyllä missään maininnut. CV on puutteellinen!!!

Toiston toistosta:

“Asiaan voitaisiin vaikuttaa nykyistä yksilöllisemmällä ja kokonaisvaltaisemmalla kotouttamisella.”

Eikös se äärimmäisen tyhmyyden määritelmä ollut juuri se, että tehdään asiat aivan samalla tavalla useaan kertaan mutta odotetaan uudenlaista lopputulosta?

Trump:

Yhdysvaltain presidentillä on lehdistöosasto, joka kääntää englanniksi kaikkien merkittävimpien mailman sanomalehtien ja muiden uutiskanavien tiedotukset, lyhentää ne ja valitsee, mitä olisi syytä antaa presidentille, ja mitkä jätetään pitemmässä muodossa “hallituksen” (cabinet) käyttöön. HS:n, US:n, KU:n ja Lahtarin Hätähuudon, samoin kuin IL:n ja IS:n presidentti Trump on henkilökohtaisesti ilmoittanut minulle lukevansa kannesta kanteen ja opiskelee edellä mainitun takia vimmaisesti suomea. Keskustelumme aikana kävi ilmi, että presidentti haluaa lukea suomalaisista lehdistä ensinnäkin niiden teräviä analyyseja ja tietenkin kaikki oikeat uutiset, jotta hän pysyisi mahdollisimman hyvin “ajan hermolla” (presidentin oma sanonta keskustelumme aikana, kun hän soitteli “tässä yhtenä iltana”).

Castor kirjoitti...

Jostain syystä tuo follow-up -kommenttinappula ei toiminut vasta kuin nyt.

Castor kirjoitti...

"Enkelit alkoivat itkeä kun presidentti puhui", Dagens Löjligheterin kolumnin otsikko...Ja SVT:n reportteri puhui kiimassaan kuinka OBAMAN politiikkana on rekisteröidä muslimit, eikä päästää uusia maahan...Ruotsalaisilta on todella kadonnut järjen valo! Nämä kaikki löytyvät muuten snaphanen.dk -sivustolta, jota käyn lukemassa, vaikka se tanskankielinen onkin, mutta ruotsilla kyllä pärjää luetun tanskan kanssa.

Koskas se Madonna alkaa sen suihinottomaratonnsa ja ketkä muuttivat Kanadaan tai uuteen Seelantiin? Tuokin on muuten aika vitun röyhkeä asenne: muutan ihan minne tykkään, koska olen julkkis ja vastustan Trumpia, minut kyllä otetaan velvollisuudesta vastaan!

Tuhka kirjoitti...

Tuhkakin kommentoi hieman noita Trump mielenosoituksia, Tuhkan mielestä ne voivat vapaasti poisttaa mieltänsä niitä vastaan. Mutta voisivat osoittaa mieltänsä myös muita vähän kyseenalaisia johtajia kohtaan. Kuten vaikka Venäjän, Turkin tai Pohjois-Korean kaltaisia.
Mutta sellaisista mielenosoitukssita puuttuisi hohto ja tunne jota Trumpista saa.

Nimetön kirjoitti...

Sen verran vielä, että en ollut uskoa silmiäni, kun näin eilen Yle Areenan sivuja plaratessani, että Yle näytti Washingtonin mielenosoituksen SUORANA LÄHETYKSENÄ eilen, siis MIELENOSOITUKSEN! Verorahoilla voi näköjään tehdä mitä hyvänsä, varsinkin agendan pakkosyöttöä eli jos et vielä vihaa Trumpia, niin katso kuinka paljon meitä on, emme voi olla väärässä; liity meihin!

Rouva Ano

Unknown kirjoitti...

Madonna kertoi suunnitelleensa Valkoisen talon räjäyttämistä

-oliko taas puhetta kuten ne BJ-lupaukset vai lähteekö mummo paikalliseen rosikseen?

-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

On kummallista väittää, että matujen työttömyys johtaisi rikollisuuteen. Jos näin olisi, eikö sama pätisi myös suomalaisiin työttömiin, joita on kiitettävästi omasta takaa? On väärin, että matuja yritetään saada ohituskaistaa pitkin työelämään mutta suomalaiselle pitkäaikaistyöttömälle tarjotaan pakkotyötä tai -koulutusta tai jotakin muuta pakkohumppaa yhdeksällä eurolla per päivä ja jos ei suostu, saa karenssia. Se suomalainen työtön kuitenkin osaa maan kieltä ja hyvin todennäköisesti hänellä on jo jokin koulutuskin plakkarissa.

Hgin mielenosoitus Trumpia vastaan oli surkuhupaisa. TV-uutisissa haastateltu nainen oli kovin huolestunut Trumpista naisten oikeuksien polkijana mutta ei suinkaan omassa maassamme olevista matuista ja heidän naiskäsityksestään.

Nimim. Nainen

vieras kirjoitti...

Oliko Antero Washingtonissa vai mistä hän soitti Trumpille? Jos Trump sanoi noin kuin sanoi, niin oliko Antero vihaillut etukäteen Trumpille että sano tuo ja laitetaan se julkisuuteen. Tällä siis että puliveivataan suomalaista mielivaltamediaa luulemaan että sillä on vaikutusvaltaa Amerikan presidentin ja kongressin toimintaan. Ehkä Trump kömmähti lattialle nauramaan kun kuuli ehdotuksen ja totesi sitten että näytellään vähän ja luetaan vuorosanat?

Ehkä Trump vierailee Suomessa presidenttinä, joko erillisellä vierailulla, tai kun on menossa johonkin tai tulossa jostakin jolloin yhdistää käynnin Suomeen. Tällöin ohjelmaan voisi sisällyttää käynti Lällävedellä saunassa. Trump voi nukkua yön siellä Hotellilla tai saunamökillä ja nauttia aamupala ennen kuin jatkaa vierailua tai lähtee toiseen maahan tai Washingtoniin. Turvatoimet on varmaan helpompi järjestää maalla kuin Helsingissä? Antero voisi pistää ilmoituksen Valkoiseen taloon, ja ilmoittaa omat henkilötiedot sekä Hössen, Pertan ja Ykän tiedot.

Ben Carson oli mukana esivaalissa, mutta lopetti ja alkoi tukea Trumpia. Nyt Carson aloittaa ministerinä Trumpin hallituksessa, nimike Secretary of Housing and Urban Development. Luulin että Carson olisi Trumpin hallinnossa jonkin sortin neuvontantaja sosiaali-ja terveysasioissa tai terveysministeri (Secretary of Health and Human Services).

Olisiko tuo nimike asunto- ja kaupunkiministeri. Vastaa asuntoihin ja kaupunkeihin liittyvästä toiminnasta. Mustien ongelmat liittyvät mm. näihin, joten se selittänee Carsonin valinnan tuohon tehtävään. Kun Carson on on omalla ansiollaan menestynyt urallaan, niin hänellä on sitä kautta edellytyksiä patistaa mustia ottamaan kohtalo omiin käsiin eikä enää valittaa kaikesta eikä rettelöidä.

vieras kirjoitti...

Täällä on käännös eräästä arviosta siitä miksi Trump voitti. Pistin kommentissa linkin jossa se on alkuperäisenä.

https://ilmastorealismia.blogspot.fi/2017/01/trump-ei-aikaile-ilmastoasioissa.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Johanille, Hemulille, Ano1:lle, Ano2:lle, Castorille, Tuhkalle, Rouva Anolle, Taisteluvälineupseerille, Nimimerkki Naiselle ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne ja lähettämistänne linkeistä. Kaikkiaan voi kai todeta, että kirjoituksessa mainitut tutkijat edustavat sitä nykyistä Suomea joka ei ole enää varsinaisesti maa, vaan yhteiskuntakokeilu joka keskittyy vain ulkomaalaisiin ja jättää kantasuomalaisille maksajan ja hyväksyjän roolin. Sillä tavoin saadaan kyllä valtio häviöön.

Tuo Trump-kiima on jo aikaa sitten ylittänyt hysterian rajat. Noitten joukkorääkyjienkin olisi kuitenkin hyvä muistaa, että kyseessä on Yhdysvaltain presidentti halusivat he sitä tai eivät. Ja Yhdysvaltainkin kanssa olisi hyvä olla kohtuullisissa väleissä.

Vieraalle voisin todeta, että Trumpin aikataulut ovat vielä hakusessa mutta tuo Carson on mielenkiintoinen ilmiö. Heppu on todellakin tehnyt uran politiikan ulkopuolella. Suomalaiselle poliittiselle eliitillehan moinen temppu on jo pyhäinhäväistys.

Nimetön kirjoitti...

Kaikenmaailman karinkreutzit ja muut äärifundamentalistit sikseen, totean tuohon kolmanteen uutishavaintoon, että on perin järkyttävää nähdä, kuinka ohut käsitys demokratiasta vasemmistolaisella väestönosalla on!
Vasemmistolaisten reaktio väärään äänestystylokseen mellakoimalla, suuta pieksämällä, rääkymällä, fantasioimalla väkivallalla sekä väkivaltaisesti käyttäytymällä kertoo kaiken oleellisen heistä itsestään. Vasemmistolaisille - ja tämä pätee näemmä niin eurooppalaisiin, orientaaleihin kuin amerikkalaisiinkin vassareihin - demokratia on hieno ja kannatettava toimintamalli ainoastaan silloin, kuin asiat menevät oman mielen mukaisesti. Kun "kenkä on toisessa jalassa" mitkään säännöt, lait, asetukset tai moraalisäännöt eivät merkitse mitään, tällöin anarkia ja väkivalta ovat oikeita ja hyväksyttäviä toimintamalleja. Erityisen järkyttävää on se, että ensimmäisenä väkivaltaisen toimintaan kannustavat ja sen käytön hyväksyvät vasemmistolaisaatteelliset naiset, esim. täällä kotomaassa kansanedustajatar Li A. ja Ameriikan suunnalla mm. popikoni Madonna.
Ei siinä mitään, itkupotkuraivareita somessa ja "vastuullisessa mediassa" on kiva seurata, mutta ajatus siitä, että sitä itse kuitenkin elää täällä Tsadissa, tiedostavien vassareiden keskellä, pistää vähän karvat pystyyn...

Terveiset, Riku Raunioilla

Nimetön kirjoitti...

No niin, Trump on ollut vasta kaksi päivää virassaan ja uutiset maailmalta ovat olleet lievästi sanottuna mielenkiintoisia. Vanha tuttumme Madonna on jälleen repäissyt, tällä kertaa hän oli uhannut räjäyttää Valkoisen talon.

Josta eittämättä tulee mieleeni pikkutuhma sanaleikki, BJ eli blow job oli sitä mitä hän lupasi Clintonin äänestäjille ja nyt hän uhkasi "blow up the White house". Mamman olisi kannattanut vain pitäytyä noissa laulajattaren hommissa, nyt voipi tulla oikeasti se Salainen palvelu kolkuttelemaan ovelle.

Donald Trump ja totuuden jälkeinen aika


- Soomepois Eestist -

LW kirjoitti...

Tuosta paremman kotouttamisen nimeen vannomisesta tulee mieleen eräs vanha neuvostovitsi:

Radio Yerevanilta kysytään: "Meille kerrotaan, että todellinen kommunismi näkyy jo horisontissa. Mutta mikä on horisontti?"
Radio Yerevan vastaa: "Horisontti on kuvitteellinen viiva taivaan ja maan yhteämiskohdassa, joka loittonee yhtä nopeasti kuin sitä lähestytään."

Sinänsä ei ole terveen yhteiskunnan merkki, kun neuvostovitsit alkavat puhuttelemaan, mutta minkäs teet. Trumpista minulla ei ole sitten kovin myönteistä kuvaa, mutta ainakin jätkä ja tämän aiheuttamat hysterian purkaukset ovat huvittavia. Hillarysta ei voinut sanoa edes sitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla, Soomepoisille Eestist ja LW:lle & kiitos kommenteistanne.

Riku: Tuohon ei ole minulla lisättävää. Osuit asian ytimeen. Ehkä totean sen, että kyseiset ihmiset ovat saaneet leikkiä hiekkalaatikollaan kenenkään estämättä ja nyt kun se etuoikeus kyseenalaistetaan, niin seurauksena on luonnollisesti hirvittävä joukkorääkyminen.

Soomepois: Kuinkahan monta suvakkia jotka uhosivat muuttavansa Yhdysvalloista pois on actually muuttanut? Madonna on tehnyt huikean uran ja hänen kannattaisi pitäytyä siinä. Nyt hän on tekemässä itsestään vastenmielisen vitsin.

LW: Neuvostovitsit alkavat nykyisessä Suomessa kummasti puhuttelemaan. Joskus 1980-luvulla luin kirjastosta lainaamaani kirjaa Radio Jerevanin vitseistä, mutta en olisi kuvitellut että sellainen todellisuus realisoituisi joskus myös Suomessa.

vieras kirjoitti...

Kaksi mustaa muijaa jotka esiintyvät taitelijanimillä Diamond and Silk, keräsivät videoillaan huomiota Trumpin kampanajan aikana. He pääsivät myös vierailemaan Trumpin kampanjatilaisuuksissa sekä perjantain Inaugural ball-vastaanotolla.

https://www.youtube.com/channel/UCug1cL7vmUvYooOjXyHjsxQ

https://twitter.com/diamondandsilk

https://www.facebook.com/DiamondandSilk/

http://www.diamondandsilkinc.com/

Nimetön kirjoitti...

Hulluja on Trumpinkin kannattajissa, alkoivat seremoniassa buuata Clintonille ja huutaa, jail her!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Anolle & kiitos kommentoistanne.

Vieras: Kiitos linkeistä. Aika pahoja.

Ano: Vaan löytyykös sellaista porukkaa, jossa ei hulluja olisi? Teknisesti ottaen suvaitsevaiset ihmiset mieltävät minutkin hulluksi.

vieras kirjoitti...

Noi tädit heittää hyvää läppää ja siinä on asiaa mukana. Kuittailua saavat osakseen Obama, Clinton, liberaalit, vasurit, olematon rajavalvonta, suvakit, rotukortin heiluttelijat riippumatta minkä rotuinen heiluttelija on, homoagendan tyrkyttäjät ja monet muutkin. Uusimpana saavat kuittia osakseen nämä tuoreet protestoijat jotka haluavat kumota vaalituloksen.

Ehkä Carson voisi ottaa nuo avustajikseen. Loppuisko se mustien jätkien gangstailu ja kaikesta valittaminen siellä heidän hoodeilla. Eukot pitäisivät jöötä ja sen jälkeen siellä hoodeilla ollaan nöyrää poikaa...

Hillary Clintonin toimintaan ulkoministerinä 2009-2013 ja sen jälkeen liittyy mm. sähköpostiskandaali, rahan ottaminen vähän sieltä sun täältä kuten ulkomailta, arabikevät, Benghazi, kaikkea muuta jännää. Olisiko aineksia keissiin ja lakitupaan ja tuomioon?

vieras kirjoitti...

Lainaan itseäni:

""Maailmanpankin tutkimus: Isisiin liittyvät keskimääräistä paremmin koulutetut"

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1475728050118?jako=4c4ea18ab348f6cffbaf4244e4087251&ref=tw-share

"TUTKIMUKSEN MUKAAN Isis ei rekrytoi ulkomaalaisia köyhien tai heikosti koulutettujen joukosta vaan asia on pikemminkin päinvastoin."

Tuolla on hyviä kommentteja näkyillä.

Tämäkin ollaan tiedetty nuivissa piireissä jo vuosikausien ajan, samoin kuin tiedustelupiireissä, että korkea sosiaaliluokka, korkea koulutus, korkea palkka ja siihen littyvä korkea asema työpaikalla, eivät mitenkään estä omaksumasta äärimmäisiä käsityksiä ja toteuttamasta niitä. Jos on asialle omistautunut, asiaa opiskellut ja on taloudellisia edellytyksiä, niin silloin on mahdollisuuksia toteuttaa niitä.

Tuo on verrattavissa siihen että merkittävä osa kommunistien ja sosialistien merkkihenkilöistä oli yläluokkaista, porvarillista tai peräti aatelista alkuperää. Eikös se Lenin ollut kotoisin porvariskodista? Monet olivat opiskelleet yliopistoissa ja joillakin oli työura yliopistossa. Myöskin erityyppisten kommareiden ja muiden vasurien aseellisten ryhmien ja terroriryhmien kärkihahmot. Perulaisen Loistava polku-sissiryhmän perustaja oli alkujaan yliopiston professori jne."

Wikipedian mukaan ISIS:n perustaja ja kalifiksi itsensä nimittänyt Abu Bakr al-Baghdadi suoritti Bagdadin yliopistossa tohtorin tutkinnon islamin tutkimuksen alalta. Hän tutki Koraanin lukemiseen liittyviä juttuja. Joten kai hän nyt melko lailla tietää mikä on islam ja sen opit ja niihin liittyvät jutut?

Nimetön kirjoitti...

Nafta-sopimukseen liittyen sellaista, että esimerkiksi Levi's-farkkujen valmistus siirrettiin Meksikoon monen muun tuotteen lailla. Kysymys ei ole mistään automatisoidusta tuotannosta vaan hikipajassa ne edelleen ommellaan lähinnä naisten toimesta. Merkillepantavaa on kuitenkin, että Levi's ei USA:ssa toimiessaan tuottanut tappiota. Voittoprosentti vain on suurempi Meksikossa ja muissta kehitysmaissa. Aika moni siirretty työpaikka on samaa tasoa ja minimipalkassa USA:ssa ommellen ei farkkujen hinta nyt hirveän suuri ole tehtaalla. Globalisaation uhriksi joutui mm. Kemijärven sellutehdas, jonka sulkemisen tunnustaa virheeksi jo melkein pääjohtajakin. Hellan valotuotanto siirretään Romaniaan vaikka tehdas on voitollinen Salossa. Kun ottaa huomioon Kiinan pitkät toimitusajat ja oikeasti laadulliset puutteet, niin kannattaako oikeasti globalisoida. Luin äskettäin kirjan Poorly made in China, joka valaisi aika hyvin globalisaation kukkasia. Automaattisen robotisoidun tehtaan pystyttäminen Euroopaan on käsitykseni mukaan edullisempaa kuin kehitysmaahan rakentaminen kun ottaa huomioon logistiikan, energian toimitusvarmuuden ja muutaman muun pikkuseikan, joista korruptio ei ole pienin.

Kun Ford aikoinaan nosti palkan tehtaallaan ja siirtyi kolmeen vuoroon, niin ei se mikään hyväntekijä ollut. Pisnismiehenä tajusi, että tuotteita voivat ostaa sen jälkeen myös fordilaiset. Ja kauppa kävi. Luulen, että Trump on fordinsa lukenut ja tajuaa, että tehdas jättää duunareiden rahaa oman maan kiertoon.

Tuumailija kirjoitti...

Moikka Yrjö! Kirjoittelin viime vuonna, että aion minäkin pakata kimpsuni ja häipästä ulkomaille. Työni Suomessa on nyt ohi ja sain hyvin rahaa säästöön. Ensimmäinen matka koittaa keväällä. Se tuskin vielä on se lopullinen, mutta tavoite on kuitenkin se, että muutaman vuoden päästä minulla on uusi kieli hallussa ja hyvin alkanut elämä paikassa, jossa minulla on tulevaisuutta ja toivoa. Olen aina ollut isänmaallinen, mutta minusta on viime vuodet tuntunut, että se isänmaa joka minulla oli, on kuollut pois. Aion kuitenkin viedä uuteen kotimaahani pieniä sirpaleita siitä hyvästä Suomesta, jonka tunsin.

On hurjaa, mitä kaikkea uusi toivo saa aikaan ihmisessä. Ennen olin toivoton ja masentunut, enkä nähnyt elämässä paljoa muuta kuin virtuaaliviihteeseen hukuttautumisen. En halunnut naimisiin, enkä lapsia. En halunnut töitä enkä nykyistä tasoani enempää koulutustakaan. Nyt on aivan toisin. Halu tehdä työtä on palannut, jatko-opinnotkin houkuttelevat, eikä koskaan tiedä vaikka löytäisin ihanan neidon jostain, jonka kanssa jakaa koko elämä ja rakentaa omaa pesää. Ehkä saisimme pikkuisia. Tai adoptoisimme joitain vanhempansa menettäneitä lapsiparkoja, joille saisin antaa kodin ja olla hyvä isä. Myönnän että ovathan nämä vähän lennokkaita nuoren miehen haaveita, mutta hienoa on että alan taas uskoa unelmiin ja että tulevaisuudessa voi sittenkin olla jotain minullekin. Suuret kiitokset että olet kannustanut! :)

Tässä hiljattain kuulin hyvän lausuman: "Länsi-Euroopasta on tulossa vanhojen hyvien aikojen muisto". Keksin helposti lausumalle hyviä perusteluita:

1. Massiivinen haittamaahanmuutto. Rapauttaa terveyspalveluita ja julkista taloutta.
2. Maailman ns. taloudellinen painopiste oli ennen Atlantilla (eli vauras Länsi-Eurooppa ja Amerikat kävivät kauppaa keskenään, suurin osa maailmantaloudesta pyöri tällä alueella), mutta nyt painopiste on siirtynyt Tyynellemerelle (Japani, Taiwan, E-Korea, vaurastunut Kiina käyvät kauppaa Amerikoiden kanssa, suurin osa maailmantaloudesta siirtyy enenevästi tälle alueelle).
3. Länsi-Euroopan viher-suvakki-liberaali-feminismi-mikälie aiheuttaa yhteiskunnan koheesion rapautumista, atomisoitumista, syrjäytyneitä poikamiehiä, perhekäsityksen tuhoutumista, promiskuiteettia, syntyvyyden heikkenemistä, valtavasti mielenterveysongelmia, lastensuojelutoimen ruuhkautumista, keskiluokan katoamista.
4. Kaikista edellisistä johtuen Valkoinen Pako ulkomaille tulee kiihtymään. Koulutetut nuoret häipyvät paitsi parempien ansioiden perään, myös paremman elinympäristön toivossa. Heidän koulutuksensa on hukkainvestointi ja verotuottonsa menetetään. Sen sijaan huonompi aines kuten juopot, narkkarit, mt-ongelmaiset ja muut elätettävät suut jäävät tänne.

Vähän mustavalkoisesti ajateltu, mutta kärjistyshän on tehokeino.

vieras kirjoitti...

Islamilaisesta valtiosta vielä. Se pyörii isoilla rahoilla, joten se kykenee maksamaan palkkaa jäsenilleen ja antaa heille osan sotasaaliista. Häiskät eivät siis sodi pelkän paratiisipaikan toivossa. Siinä mielessä win-win-tilanne, pysyy sitten hengissä tai kuolee.

vieras kirjoitti...

Entisillä itäblokin mailla on parempi tilanne kuin Länsi-Euroopalla. Niilä on mahdollisuudet houkutella Länsi-Euroopasta kyvykästä porukkaa, kun ovat nuivia paikkoja ja hintataso on aika matala.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Anolle ja Tuumailijalle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Kaikkiaan ihan hyviä huomioita.

Ano: Kaiken kaikkiaan kansainvälisillä pörssiyhtiöillä ei ole muuta isänmaata kuin osingot ja sen seuraus on juuri sitä mistä kirjoitit.

Tuumailija: Toivotan sinulle kaikkea lyckaa suunnitelmallesi ja toivottavasti haaveet muuttuvat todeksi jossain vaiheessa. On tietysti ikävää että fiksut nuoret ihmiset nostavat kytkintä mutta tosi on, ettei tämä maa tällä hetkellä tarjoa heille kovin ruusuista tulevaisuudenkuvaa. Johtuen mm. seikoista 1 – 4 jotka mainitsit. Minähän tulen näille selkosille jäämään ja aikanaan sijoilleni kaatumaan. Tuhka jää sitten kotikuusen juurelle.

Nimetön kirjoitti...

4.

Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta

http://yle.fi/uutiset/3-9417116

Noinkaan korkea virka ja ei näytä tietävän
vihapuhetta ei ole laissa. Onhan jostain voinut
lukea, vaikkapa Sakari Hankamäen blogista.


5.

En viitsinyt lukea kaikkea,
se kun sitä samaa. On tämä aamulehdessä,
ja muissakin mikä on lännen mediaa.


Häiskä joka kävi Suomessa katsomassa revontulet.

Opiskelu ei tainnut kovinkaan paljon
innostaa. Roikkui netissä aamuneljään.

Lähti isis-taistelijaksi, ja kuoli.

Ja syyksi islamofobia.


Niin kuin joku huumeidenkäyttäjä.

http://aijaa.com/VNPSb6

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Veikkaan, että kyseinen apulaisvaltakunnansyyttäjä on ihminen, jolla ei ole omia ajatuksia eikä omia mielipiteitä joten hän vihaa sitä, mitä hänen virkansa puolesta kuuluukin vihata. Eli eräänlainen arkkityyppi julkishallinnon keski- ja ylemmästä johdosta. Hän pyrkii suorittamaan tehtävänsä parhaimmalla mahdollisella tavalla ymmärtämättä itse, miksi hän toimii niin kuin toimii. Kuvaliitteesi kertoo paljon nykypäivästä.

vieras kirjoitti...

Näyttelijä James Woods on nähtävästi Voiman Pimeällä Puolella. Republikaani ja tuki esivaaleissa Ted Cruzia. Syksyllä Cruz päätti tukea Trumpia joten kai Woods sitten vaaleissa äänesti Trumpia. Hommassa on Woods-ketju.

http://hommaforum.org/index.php/topic,116115.0.html

Woods tvitteröi että kuvassa olevat naiset ovat ne joiden puolesta naisten pitäisi taistella.

https://twitter.com/realjameswoods/status/822857396569587712

Löysin Woodsin twiitin alkujaan täältä:

https://www.facebook.com/carolineglick/posts/1348360108568073

Postauksessa arvellaan että George Soros on taas poltellut rahojaan näihin tempauksiin.

Nimetön kirjoitti...

Laitetaanpas tähän päivän huumoripläjäys, USA:ssa erästä reportteria löi naamioitunut kaveri, joku lähti hänen peräänsä ja onnistui nappaamaan kuvan kaverin naamasta. Tämän perusteella Internetzin salapoliisit onnistuivat jäljittämään miehen todellisen henkilöllisyyden ja löysivät lievästi sanottuna mielenkiintoista aineistoa Internetzin syvimmistä syövereistä. Jos noi kaikki pitävät paikkansa, niin ehkä tuossa kulminoituu suvaitsevaiston (ja vasemmistolaisten) ajatuksenjuoksu tai pikemminkin sen puute?

No joo, eihän me haluta olla ameriikkalaisia huonompia. PK-seudulla oli kerran vasemmistoliiton eduskuntavaaliehdokkaana vähintäinkin mielenkiintoinen ja värikäs henkilö.

Lienee muuten sanomattakin selvää, ettei noita kummankaan linkin kuvia kannata ihan työmaalla katsella tai perheen pienimpien seurassa! Auta armias jos meno makuukammarin puolella on tuollaista, niin millaista se on politiikassa...?

- Soomepois Eestist -

Vasarahammer kirjoitti...

"Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vihaa vihapuhetta"

Nykyaikana tuntuu, että on täysin normaalia, että VKSV tarkkailee, mitä poliitikot puhuvat. Minusta tällainen on täysin outoa ja kertoo huonoa kansanvaltaisen järjestelmän tilasta. Minusta VKSV:n tarkkailua ei tarvita ja itse virastonkin voisi saman tien lakkauttaa, koska se politikoi ja on muuttunut vallantäyteiseksi.

Nimetön kirjoitti...

Kyllä täytyy sanoa Yrjö että on tätä valtamedian touhua hupaisaa seurata, mitä nyt olen jonkun uutislähetyksen katsonut, toisaalta kiukuttaakin. Ei viitsi edes katsoa kun se on Trump sitä, Trump tätä, Trump tuota. Eikö kotimaassa ole enää mitään uutisoitavia asioita?.

DuPont kirjoitti...

En voi muuten olla ajattelematta, että tuo Karin Creutz on niitä tutkijoita, joiden väitöstilaisuudessa vastaväittäjänä toimii "terve järki". Sen verran ufoilulta nuo jutut joskus vaikuttavat.

Anteeksi "hauska" oneliner...

vieras kirjoitti...

Hyviksillä on tämmöisiä tempauksia. Kaipa he ovat tosissaan:

https://scontent.fhel1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16142943_1348350061902411_3680340984044848776_n.jpg?oh=fa1fbcd7507d8a4d52dfcbf2d535f80e&oe=5907701D

Nimetön kirjoitti...

Olisi mukava kuulla Ykän näkemys Ruotsin Kokoomuksen lehmänkäännöksestä. Se niitten alfakalkkuna Batra kun on tullut siihen tulokseen että Ruotsidemokraattien kanssa voisi tehdä ainakin sen verran yhteistyötä, että kaataa tämän Löfvenin tutinoiden varassa horjuvan vihervasemmistovähemmistöhallituksetn.

Ja Yle on uutisoinut asiasta ihan kohtalaisen asiallisesti jo monta kertaa.

Toki toi näytelmä on vähän sellaista "voidaan tehdä rajoitetusti yksittäisisssä asioissa yhteistyötä kun emme voi antaa Ruotsidemokraattien sanella politiikkaamme sillä tavoin että välttelemme kaikkea missä he voivat olla samaa mieltä" -horinaa. Mutta hauska seurata.

Sanos Ykä että mitä mieltä oot aiheesta?

vieras kirjoitti...

Löytyi tämmöinen video. Losissa joku musta häiskä joka äänesti Trumpia, kummastelee noitten suvakkimielenosoittajien motiiveja. Sitten joku suvakkiakka alkaa kinata hänen kanssa mutta häiskä on sanavalmis ja pitää hermonsa.

https://www.youtube.com/watch?v=h5CsDlYqxfA

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Soomepoisille Eestist, Vasarahammerille, Ano1:lle, DuPontille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Vieras:

Viesti1: Woods on myös twiitannut että kun hän tunnustautui julkisesti konservatiiviksi niin hänelle tarjottujen roolien määrä romahti.

Viesti2: Veikkaanpa että tosissaan ovat. Tuolla puolella kun ei oikein osata olla kieli poskessa.

Viesti3: Kiitos linkistä.

Soomepois: Joo, monenlaista hiihtäjää sitä noissa riveissä löytyy. Jotenkin vaan laajemmin ajatellen näyttää siltä, että nykypäivänä pervoilu ollaan määrittelemässä normaaliksi ja normaali pervoiluksi.

Vasara: Olet täysin oikeassa. Mietin vaan tuostakin apulaisvaltakunnansyyttäjästä samaa kuin poliisista eli uskooko hän siihen mihin puhuu vai onko hän vain tyypillinen viranomainen joka toteuttaa sitä, mitä hänen halutaan toteuttavan ilman sen kummempaa kyseenalaistamista. Koska hänellä ei ole korviensa välissä tarpeeksi tavaraa kyseenalaistamaan mitään.

Ano1: Epäilemättä olisi. Kai tuohon yhtenä syynä on se shokki kun maailman akseli ei taipunutkaan valtamediamme haluamaan asentoon. Ja toinen syy on sisäpoliittinen. Media pelkää, että jollain lailla samanlainen ilmiö tapahtuisi Suomessakin. Veikkaan muuten, että jos Jussi Halla-ahosta tulee persujen puheenjohtaja niin sitten se paskanheitto vasta alkaakin.

DuPont: Tuosta tulee mieleen se, että koskahan ensimmäinen tiedostava yksilö tuomitsee julkisesti rikollisen ”järkipuheen”.

Ano2: Jaa-a… ehkä Ruotsin kokoomus ennakoi jo SD:n seuraavaa, veret seisauttavaa vaalivoittoa. Loppujen lopuksi puolueethan ovat broilereitten työpaikkoja ja niitä ei haluta menettää. Mutta niin kuin totesit, niin seurataan. Ja varataan kaljaa ja sipsejä.

vieras kirjoitti...

Onko Ykä kuullut semmoisesta kuin TED-konferenssi? Se on järjestänyt useita konferensseja eri paikoissa, ja niissä ovat puhneet monet tunnetut hanmot, ja myöskin vähemmän tunnettuja. Kävi mielessä että Antero sopisi pitämään siellä puheen tai esitelmän. Ainakin tuo TEDx tapahtuma olisi sellainen misssä Antero voisi puhua ja Hösse ja Pertta hoitaisivat tekniset järjestelyt.

https://en.wikipedia.org/wiki/TED_(conference)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Tää oli mulle ihan uusi tuttavuus. Mutta luulen, ettei Anteroa sinne pahemmin kaivata sillä onhan se antanut jonkun tunnustuspalkinnon Bonollekin joka taas puolestaan on sen sorttinen globaali puunhalaaja ettei paremmasta väliä.

vieras kirjoitti...

Tuota minäkin epäilin, että kun monet hyvikset ovat pitäneet niissä puheita ja esitelmiä niin Anterolla olisi hankala päästä sinne. Antero kun horjuttaisi hyviskuplan sisäistä koheesiota ja kupla menisi rikki.

Mutta sitä kannattaisi harkita että Antero pääsisi johonkin tilaisuuteen pitämään puheen tai esitelmän. Sitä minä yritin tässä hakea.

vieras kirjoitti...

Ykä voisi vihjaista Anterolle, että aina kun Trump myöntää haastattelun, niin Ykä julkaisee sen täällä. Trumpilla tai Valkoisen talon lehdistöpäälliköllä taitaa olla luettelo toimittajista joiden kanssa on ehtinyt olla tekemisissä. Ehkä Antero on saanut nimensä merkityksi siihen?

Antero ei varmaan saa lehdistöhuoneesta nimettyä tuolia mutta ei tarvikaan kun ei häntä ole akkreditoitu sinne. Trumpin haastattelut voidaan tehdä puhelimitse tai erikseen järjestetyssä tapaamisessa jos hyvä tuuri käy.

https://en.wikipedia.org/wiki/White_House_Press_Secretary

https://en.wikipedia.org/wiki/James_S._Brady_Press_Briefing_Room

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Pannaan korvan taakse. Nää kun on näitä inspiraatiojuttuja. Suomalaisen valtamedian mielestähän Trumpin takia tulee kato, tulvat, heinäsirkat ja esikoisten kuolema mutta talous taitaa olla eri mieltä sillä Dow Jones pamahti eilen kaikkien aikojen tappiin.