torstai 21. helmikuuta 2019

NOLLAN KOHDAN OHJELMA


Kunnianarvoisa hallituksemme on sitten päättänyt aloittaa epätoivoisen vaalikikkailun laittaa tuontirikollisuuden kuriin niin kertakaikkiaan. Onpa tehty oikein toimintaohjelma. Tarkastellaanpa hieman, mitä ohjelma pitää sisällään:

Suomen turvapaikkajärjestelmä perustuu jatkossakin EU:n yhteiseen turvapaikkalainsäädäntöön, johon Suomi pyrkii vaikuttamaan.

Tähän yhteiseen turvapaikkalainsäädäntöön vedoten muuten hallituksemme mahdollisti Invaasio 2015:n eli toisin sanoen laski maahamme yli 30.000 elintasosiirtolaista jotka nyt tehtailevat rikoksia ja joitten täällä notkumista ei saisi arvostella. Tuo kohta ”Suomi pyrkii vaikuttamaan” sisältää jo tahatonta huumoria sillä mihinkäs EU-päätöksiin Suomi on pystynyt vaikuttamaan tähänkään mennessä?

Ensimmäinen kori pitää sisällään sen, että pyrimme varmistamaan sen, että pienen väärin käyttäytyvän vähemmistön vuoksi ei leimata hyvin käyttäytyvää enemmistöä.

Ilman hallituksen toimia ei tätä ”hyvin käyttäytyvää enemmistöä” – joka muuttuu koko ajan aina enemmän ”pieneksi väärin käyttäytyväksi vähemmistöksi” – Suomessa edes olisi.  Joten – varsinkin kun toimintaohjelmassa luvataan jälleen lisäresursseja nettipoliisille – kyseisen lauseen voi aivan rauhassa tulkita muotoon ”hallituksen järjettömän maahanmuuttopolitiikan perusteltuakaan arvostelua ei tulla edelleenkään sallimaan”.

Turvapaikkahakemukset pyritään käsittelemään kuudessa kuukaudessa, sillä päätösten viivästyminen aiheuttaa riskejä. Lisäksi käynnistetään valmistelu, jolla suojelu voitaisiin purkaa, jos kansainvälistä suojelua saanut syyllistyy törkeään rikokseen.

Huomatkaa taas sanamuodot ja verratkaa kohtaan ”Suomi pyrkii vaikuttamaan EU:n lainsäädäntöön”. Se että pyritään tekemään tai voitaisiin tehdä ei tarkoita että varsinaisesti tehtäisiin mitään. Onpahan luvattu kuitenkin sottailla tekemistä.

Pysyvän oleskeluluvan saaminen edellyttää yhteiskunnan perusnormien ja sääntöjen kokeen suorittamista ja usean vuoden mittaista opiskelua tai työntekoa.

– Pysyvä Suomeen jääminen lähtee aktiivisesta kiinnittymisestä Suomeen.

Mikäli edellytykset eivät täyty, mutta henkilö tarvitsee edelleen suojelua, hänelle myönnetään uusi väliaikainen oleskelulupa.

Eli jos edellytykset eivät täyty? Hallitukselta (vai käytetäänkö termiä halalitus) jäi toimintaohjelmastaan pois eräs olennainen seikka ”eli turvapaikkahakemusten uusinta-automaatti lopetetaan”. Koska jos (kun) sitä ei lopeteta, niin se suojelun tarve määritellään aina uudelleen ja uudelleen etsien niitä edellytyksia ja sitä myötä notkumisoikeus säilyy loputtomiin.

Jos turvapaikanhakija saa kielteisen päätöksen, poliisilla olisi mahdollisuus käyttää säilöönottoa, jos hän aiheuttaa uhkaa.

Huomatkaa jälleen sanamuoto. Ja eiväthän nämä jätkät olleet uhka vaan voimavaran ja velvollisuuden mikstuura. Sellaiseksi laskettiin myös joka ainoa rikoksiin syyllistynyt elintasosiirtolainen ennen kuin se kärähti rikoksesta.

Jos turvapaikanhakija saa lainvoimaisen kielteisen päätöksen, sen sijaan että hän katoaa pimeille työmarkkinoille, sovelletaan säännöllistä ilmoittautumisvelvollisuutta.

Nyt heitti pahan. Ilmoittautumisvelvollisuus. Vaan entäs jos se ei ilmoittaudukaan? Kas kun näille jätkille ei riitä se ”asiasta on sekä poliittinen- että viranomaispäätös” joka riittää suomalaiselle hallintolampaalle.

Turvapaikanhakijoille annetaan valistusta seksuaalioikeuksista vastaanottokeskuksissa.

Että ihan valistusta. Nyt helpotti. Mitäs tähän asti muuten on tehty? Ja millä menestyksellä?

Joka tapauksessa nuo yllämainitut kohdat ovat pelkkää sanahelinää sillä kyseisen ohjelman pääasia lausuttiin jo ohjelman alussa eli:

Suurin osa toimenpiteistä edellyttää muutoksia lainsäädäntöön ja ne pyritään valmistelemaan seuraavalle hallitukselle.

On helppo siirtää seuraavalle hallitukselle sellaista mikä ei sitä millään tavoin sido. Tulee muistaa, että seuraavassa hallituksessa on mukana vähintäänkin demarit ja mahdollisesti myös vihreät ja vasurit. Maahanmuuttosinisilmäiskaipuun linja ei tule silloin ainakaan tiukentumaan. Mutta pakkohan nykyisen hallituksen oli jotakin yrittää. Onhan tämä vaaleja edeltävä aika opportunistiselle ammattipoliitikolle kumminkin työhaastatteluun verrattava tilanne. Näytä freesiltä ja valehtele sujuvasti. Valitettavan monelle ihmiselle tuokin kusetus menee taas kerran läpi.

Joka tapauksessa on selvää että ongelman aiheuttaja ei voi olla ongelman ratkaisija ellei hän ensin tunnusta olevansa ongelman aiheuttaja. Ja sitähän ei tee niin tämä hallitus kuin seuraavakaan joten vaalien jälkeen tuontirikollisuus ei ole enää ongelma vaan siitä puhuminen on ongelma jota kohtaan suunnataan päättäväisiä viranomaistoimenpiteitä jotka päätetään ihan tosissaan eikä vain lämpimikseen.32 kommenttia:

MikkoK kirjoitti...

Taas Yrjöltä saatiin hyvä raportti! Tiedotustilaisuus tarjosi ideoita ajanpeluuseen ja laastaria ampumahaavoihin.

Idea kielteisen päätöksensaaneen säännöllisestä ilmoittautumisvelvollisuudesta oli kuin suoraan Knalli ja sateenvarjo-kuunelmasarjasta tai Kummelista. Taisi Mykkäseltä unohtua puoluetoverinsa, presidentti Niinistön taannoinen lausunto. Hänhän totesi lakimiehen asiantuntemuksella ja presidentin arvovallalla, että laittomasti maassa oleskelevaa saa piilotella, kunhan ei kerro siitä viranomaisille. Se oli merkittävä lausunto, joka rohkaisee kansalaisia soveltamaan periaatetta muissakin laittomuuksissa.

Kyllä asia on niin, että asialle ei tehdä yhtään mitään. Sen ilmaisi jo Mykkäsen ensimmäinen virke, joka suomennettuna tarkoitti, että rajat pidetään jatkossakin auki ja ketään ei karkoteta. Kidutus-, tappo- ja raiskaustöistä palaavat terroristitkin otettaneen vastaan vähin äänin Ruotsin malliin. Sarjakuva kiteytti hyvin tiedotustilaisuuden hengen: "pöyristyttävät" rikokset eivät ole ongelma, vaan niistä puhuminen.

Strix Senex kirjoitti...

"Turvapaikanhakijoille annetaan valistusta seksuaalioikeuksista vastaanottokeskuksissa".

En oikein usko tuon valistuksen tehoon, ellei siinä pystytä uskottavasti vakuuttamaan, että Suomen lain mukaan rikoksentekoväline tuomitaan aina valtiolle menetetyksi ja tämä pätee myös seksuaalirikoksiin.

Trilisser kirjoitti...

Hyviä huomioita. Kyllä suoraan sanoen hatuttaa nuo "pyrkii xxx" -jorinat ja se selittely. Ja vielä tuo vähäjärkinen tauhominen "ettei enemmistöä saa leimata vähemmistön takia", joka käytännössä pätee vain tiettyihin ryhmiin.

Herää oikeasti kysymys, että mitä näitten ministeriklovnien päässä liikkuu. Vai liikkuuko siellä vain tango vibrato...

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Ykä terävällä analyysillään osoitti, konditionaalia on kätevä käyttää, koska silloin ei joudu mistään vastuuseen. Lisäksi näistä Mykkäsen teeseistä puuttuu kokonaan rangaistukset, ellei tavotteisiin päästä. Riittääkö etusormen heristely, annetaanko tukkapöllyä tai jotakin vielä rajumpaa? Sen sijaan, että vaalien alla populistisesti, mutta varovasti lähestytään perussuomalaisten linjaa, olisi (!) ollut paljon helpompaa, halvempaa ja kunnioittavampaa tämän maahanmuuttosirkuksen ja lystin maksajia kohtaan vain uskoa se, mitä Halla-aho sanoi jo vuosia sitten. Vanha sanonta, että on turha rypistellä, kun on jo housussa, pätee tässäkin. Valitettavasti.

Rouva Ano

Professori kirjoitti...

Sinänsähän hallituksesta kuuluu oikeansuuntaista puhetta. Mutta kuten me molemmat tiedämme on kyse ainoastaan vaalipuheista. Todellinen ongelma tässä on siinä, että suuri osa äänioikeutetuista mahdollisesti (todennäköisesti) kuvittelee niillä olevan myös maahanmuuton epäkohtiin liittyvä tarkoitus. Ja antaa siksi äänensä nykyisen maahanmuuttopolitiikan jatkamiselle myös seuraavan neljän vuoden ajan.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Se on niin kuin Ou... siis Rotterhamin turvallisuussympoumi jonka lopputulos oli etukäteen selvillä. Kukaan ei ollut vastuussa mistään, kukaan ei ottanut vastuuta mistään, mitään virhettä ei ole koskaan tehty, kaikki on tehty hyväksi havaitun ohjeistuksen mukaan jonka ovat koulutetut edistykselliset piirit laatineet. Tulevaisuudesta edelleenkä kukaan ei ole vastuussa mistään, kenenkään ei tarvitse ottaa vastuuta mistään... Saadaan pari milliä rahaa valtiolta, pieniähän ne silakat tai Rotterhamin tapauksessa maivat ovat joulukaloiksi. Rahat jaetaan paikallisten politiikkojen ja ylempien virkamiesten kanssa sidoksissa oleville järjestöille. Siinä saapi puheenjohtaja, toiminnanjohtaja ja pari yhteiskuntatieteitä opiskelevaa sukulais- tai kummilasta mukavan projektin josta irtoaa Goan matkat. Lopputulos ei lasta eikä paskaa punnerruksen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisella tavalla on sosiaali- ja terveysministeriö jakanut taas avustuksia yhdistyksille; yli 300 miljoonan potista lohkesi hyvä osa mm. somaleille ja muille maahanmuuttajayhteisöille, Startup-Refugeesille (kaarnalaivakapteenit Rantala ja Mllonoff) ja SETAlle. Sen sijaan leipäjonoja ei Helsingissä haluttu lyhentää, kuten ei tehnyt Helsingin kaupunginvaltuustokaan, joka mieluummin rahoittaa laittomasti maassa olevien terveydenhuoltoa. On nääs kohdillaan nämä kuuluisat ARVOT.

Meni ehkä taas asian vierestä, mutta kun ei Iltalehden mielipidepalstalle kelvannut, niin laitoinpahan tänne. Ykä ei hylkää.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Rouva Ano totesikin, konditionaali on todella kätevä - itse asiassa poliitikkojen rakastamin verbimuoto. Sattumoisin se aina myös esitetään passiivimuodossa "pitäisi" eikä vahingossakaan "minun tai puolueeni pitäisi". Siis jonkun pitäisi, ja tässä sitten tyhmä lukija jää miettimään että kukahan tuo joku mahtaisi tällä kertaa olla. Vähän samaa sukua on se, kun poliitikko on mokannut tosi järeästi niin hän ei koskaan sano "mokasin" vaan "tuli mokattua". Tämä ilmaisu etäännyttää näppärästi tekijän teosta - jotenkin tuosta se moka vaan tuli. Suomi on hieno ja vivahteikas kieli.

Nykyään ei näytä olevan asiaa, johon ei vedettäisi Suomen perustuslakia esiin. Mutta onko kukaan näiden palautusten mahdottomuuden osalta vaivautunut vilkaisemaan mitä esim. Irakin, Afganistanin tai Somalian perustuslaki sanoo omien kansalaistensa vastaanottamisesta? Entäs jos niissäkin sanotaan että omat kansalaiset on otettava vastaan vaikkei niin huvittaisikaan? Mihin jämeriin toimenpiteisiin silloin Suomi ryhtyisi, syyttäisikö kv. forumeilla näitä maita omien perustuslakiensa rikkomisesta? Mitäs veikkaatte?
tira+

Joppos123 kirjoitti...

Tulipas sattumuksien ja Turkish Airlinesin myötävaikutuksella aika pitkä kotimatka.
Samaan aikaan kiva reissu, en ole viimeiseen 10 vuoteen nähnyt yhtä monta tuttua kolleegaa.
Äijiä oli Kosovosta, Georgiasta, Libanonista ja Irakista.
Lento Istanbulista Helsinkiin oli aika moinen, perustettiin viskiosasto lähelle baaria, heh.
Samalla lennolla oli aika monta keltanokkaa, nuorta jannua ja minulle jäi sellainen käsitys, että ei meillä ole mitään hätää. Ne olivat nuoria ressuja eka keikalta Libanonista.
Noiden kundien varassa homma kaatuu tai pysyy, nohevia solttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Hm, ollaanpas sitä kriittisiä. Kyllä Petteri Kaniini ja Durak Sokolov pistää tuulemaan. Nythän hallitus jämäkästi aikoo aikoa kai.

Vakavammin:

Tuo kepulivenkulakokkare-joukkio on semmonen, että ei tiijä nauraisko vai itkiskö. Ei Kummelissakaan ole tämmöisiä sketsihahmoja, voihan limetin.

Tänään olen käynyt aiheesta "olenpa tyytyväinen hallitukseen" muutamia keskusteluja kauppareissullani. Hallituksen arvosana vanhan keskikoulun asteikolla 4 - 10 tuntui olevan: viikko karsseria ja erotetaan pysyvästi.

Tuntui siis olevan aika tyytymätöntä väki hallitukseen, vaikka kyllä Shellin baarissa toisaalta pari taxikuskia arveli voivansa tarjota bernerille kyydyin svedustaniin, ihan hyvän hyvyyttään, ilmaiseksi.

Tässä voi kyllä käydä niin, että kohta SoO alkaa näyttää mokuttavilta viherhipeiltä kun "Ukon Pojat" alkaa kampanjan "Ruunaa Raiskaaja".

Ihan kuin kepulit, kokkareet ja sintut salaa toivoisivat, että persut sais ainakin 101 kansanedustajaa ja hoitais sotkun.

Hallituksen "toimiin" jokseenkin pöyristynyt Pyssymies

PS Ykällä on happoteräksestä sielu, kun jaksaa kilahtamatta raportoida hallituksen toilailuista. Siitä hyvästä kattä barettiin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Olen tässä muutamankin kerran issekseni ihmetellyt, miksi kepudemarisekoomus on vaalipuheissaan näin vaatimaton? Satanen lisää eläkkeisiin, maahantunkeutujarikollisuuteen voidaan ehkä miettiä mahdollisesti saatettavan jopa kuvitella tehtävän jotain...

Miksi pidätellä? Julistaisivat vaan täysin rinnoin:
"Jokaiselle suomalaiselle 2 500 euron kansalaispalkka! 20 000 uutta poliisivirkaa!! Rikoksiin syylllistyneille ulkomaalaisille välitön karkotus!!!" et cetera ad nauseam.

Ensi vaalikaudella lupaukset voidaan haudata kuten tähänastisetkin: joko
"Olisinhan minä toki pitänyt lupaukseni, mutta kun en päässytkään hallitukseen!"
tai
"Yritinhän minä pitää lupaukseni, mutta kun eduskunta ei myöntynyt niihin, niin mitä tässä voi!"

Tyhjentäisivät vain vaalilupauspajatson, kun ketään ei kuitenkaan koskaan vaadita tilille yhtään mistään! Paitsi perussuomalaiset, joilta vaaditaan tehokasta ja kollektiivista katumista mistä tahansa, mitä nyt yleensä jonkun vasemmistoliberaalin mieleen voi muljahtaa.

Kylläpä vituttaa, sanoivat Lapinlahden Linnut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys MikkoK:lle, Strix Senexille, Trilisserille, Rouva Anolle, Professorille, Patelle Pankavaarasta, tira+:lle, joppos 123:lle, Pyssymiehelle ja Qroqius Kadille & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Noitten osuvien vertauksiesi lisäksi tulee heti mieleen tämän svedukepulin Annie Lööfin ”in Sweden it is forbidden by law to be a criminal”. Mitä tulee noihin palaaviin terroristeihin niin jo se, ettei niiltä poisteta myönnettyjä kansalaisuuksia kertoo jotain valtakoneiston alennustilasta.

Strix Senex: Voisiko muuten näitä jätkiä fanittavia naispuolisia pullahalaajia pitää osittain vastuussa siitä että jätkät mieltävät jokaisen suomalaisen naisen halukkaaksi ja sallituksi panopuuksi?

Trilisseer: Ehkä niissä päissä liikkuu vibraton lisäksi se ajatus että pahasti on tyritty mutta vastuuta ei kanneta.

Rouva Ano: Kylläpä vaan. Suomessahan on sinänsä laaja rangaistusasteikko mutta kun tuomiot annetaan näille lievimmän mukaan. Ja suomalainen vankila ei jotain Irakista tullutta arabia pahemmin pelota. Kakkosviestistäsi voi muuten sanoa että on varsin kuvaavaa että tuo kommenttisi on valtamediasta sensuroitu. Kuvaavaa, vastenmielistä ja hälyttävää.

Professori: Valitettavasti näin käy. Pahimmassa tapauksessa meillä on seuraavana punavihreä hallitus. Mutta mikään ei muutu. Kuin korkeintaan pahempaan päin.

Pate Pankavaarasta: Joo. Tai onhan tässä tehty niin että niin poliitikot kuin Oulun kaupunginjohtaja ovat sanoneet että nämä ovat järkyttäviä rikoksia. Siihenhän se sitten jäikin. Onkohan tuo sitä kuuluisaa ”poliittisen vastuun” kantamista?

tira+: Tuo konditionaalimuoto on itse asiassa vähän sama kuin armeijassa käytetty ”Arska”.

- Kuka on väijyssä?

- Arska.

- Kuka on kipinässä?

- Arska on sielläkin.

Ja veikkaan että Suomi pitäisi mainitsemassasi asiassa suunsa kiinni. On vaan jotenkin järkyttävää että perustuslakiin vedoten Suomeen päästetään ulkomaalaisia murhaajia.

joppos 123: Nostan lätsää suomalaisille sotilaille ja veikkaan että teitä tullaan vielä tarvitsemaan.

Pyssymies: Täysin samanlaisia katutason kokemuksia minulla. Ihmettelen vaan että ne eivät koskaan realisoidu äänestäessä. Ehkä tilanteen on vielä huononnuttava. Entisestäänkin. Kiitokset tervehdyksestä. Miellän että täällä voiman pimeällä puolella on edes yritettävä.

Qroquius Kad: Tietysti vasuripuolueilla tuo melkein meneekin noin. Eivätkä ne mieti että millähän heidän lupaamansa Xanadu rahoitettaisiin. Eivät ne ikinä mieti. Kun joku toinen sen maksaa kumminkin. Ja sitten vitutuksen tiimoilta:

https://www.youtube.com/watch?v=tg8XM-9qqvc

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tajukankaan Paavo julkaisi omalla sivustolla 3kk:n lihashuolto-ohjelmiston minkä avulla riskimpi mies hoitaa vaikka kahden ka. 70kg painavan sydänkirurgi-insinöörikoodarin pakkopalautuksen sätkivänä vaikkapa antonovin lastiruumaan. Tasa-arvoisena miesolettuna uskoisin että samalla ohjeella kipakkaammalta emännän alulta menee sätkivä pakkopalautettava nopeampaan kuin ehtii sanoa alluhu akbar jalla jalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate Pankavaarasta. Paavolle ja hänen työlleen pitää nostaa lätsää taivaan korkeelle muutenkin.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hyvää havainnointia, kuinkas muutenkaan.

Jotenkin olen mielissäni (mutta emme käytä siihen lääkitystä) pohtinut, mitä yhtäläisyyttä nykyhallituksella ja presidentillämme on johonkin. Kekkasimme, että heidän ulosantinsa on kuin Agatha Christien "salapoliisiromanit". Niissähän lukijaa kait hassutetaan päättelemään kuka on konna. Siihen Agatha ei yhdessäkään jännärissään anna pienintäkään mahdollisuutta. Yksikään niistä 10 neekeripojasta ei edes vinkkiä antanut. No, lopussa sitten juonirouva paljastaa missä mentiin.

Yhtäläisyys Agathan ja hallituksemme sekä presidenttimme ulosanneissa on se, että he eivät anna pienintäkään vinkkiä, mitä höpinöillään tarkoittavat. Toki he eivät lopuksikaan kerro sitä, mitä alun perin tarkoittivat. Erona myös se, että Agathan konnat olivat mielikuvituksen tuotetta, mitä hän itse ei ollut.

Yrjö, voit varmaan arvata kuinka paljon edellä mainittuja auktoriteettejä arvostan.

KKi kirjoitti...

Mnjoo, se on Kepulit Kokkareet & Virhevasemmistolla nyt semmoiset vaalirytmit humboogien työnnössä. Sattui, perkule, pahaan paikkaan toi etnisesti edistyksellisen harrastekerhon julkisuuteen poksahtaminen.

Kaippa se wanhaa kertosäettä oktaavia korkeammalta sahaamalla saadaan pöljältä äänestävältä yleisöltä unohtumaan. Onneksi sentään esperöinti tipahti lavalle viemään yleisön huomiota.

Mitäs varten muuten Perneriä nyt kauhistellaan. Pernerihän sanoi olevansa yhden kauden myymässä kansallisomaisuutta. Sanoi siis jo tullessaan Sipilän yksityistämisklubiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Ja sen sijaan ero Agathan ja hallituksemme sekä presidenttimme ulosannissa on se että Agathaa saattaa lukea ihan mielellään mutta noitten toisten avautumisia kuuntelee ns. kylmä rinki persereiän ympärillä.

KKi: Veikkaanpa muuten että tuo esperöinti sai niinkin suurta julkisuutta vain siksi että sillä häivytettiin etnisesti edistyksellinen ullatusrakkaus. Meinaan, nitä esperöintiä on tapahtunut jo vuosikaudet. Ja jos kyseisen Pernerin ammattinimikettä mietitään ministerin sijasta realisoijana niin hänhän on onnistunut tehtävässään varsin hyvin. Ainakin hänen nimittäjiensä näkövinkkelistä.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Eniten minä pelkään sitä tilannetta että päätöksiä tekevät politikot ja virkamiehet todella uskovat itse siihen mitä he esittävät vaikka esimerkiksi sotesta, maakuntahimmelistä, laittomasti maahantulleista, hiilijalanjäljestä, tuulivoimasta, aurinkosähköstä. Ovat täysin tuulella käypiä, korkeinta tieteellistä informaatiota löytyy vain vihreästä langasta ja hysäristä.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä on sikäli ihan oikeassa, että maailman sivu on huulia heiluteltu, eikä se ole kumminkaan mitenkään realisoitunut. Jotenkin tämä vuosi tuntuu erilaiselta.

Kaksi juttua, jorinoin ostoshelvetin aulassa, marketissa ja arnoldissa ja shellin baarissa ja kuuntelin muidenkin porukoiden juttuja. Suuhun nousi metallin maku. On noussut kerran ennenkin, tuolla puolen saharan, milloin, missä ja mitäs siellä oleilin ei kuulu tähän. Mutta uutisiin se seutu päätyi viikossa. Nostin kytkintä ennen hulinan alkua.

Toinen juttu, vanha valmennettavani, pienoiskivääriampuja, tuli kyselemään alkaisinko valmentamaan poikaansa. Ei pienoiskivääriä vaan TA-ammuntaa ja pistoolirättikaalia. Oli kuulemma päässyt intistä juuri. Eikä siitä ole kuin pari viikkoa, kun tuttava kertoi tyttärensä haluavan pistoolivalmennusta, ei olympia, eikä vapaapistoolia - vaan practicalia. Tällä vuosituhannella olen muuten vain nuorisolle pienoiskivääriä valmentanut, seuran kutsusta.

Oikeasti, mitä helvettiä on tekeillä.

Mieluummin äänestäkää ja oikein, niin ei tarvi alkaa kovapanosammuntoja.

Täällä näkyvän netin puolella seuraan noin kuuttakymmentä sivustoa, tor-verkossa paria tusinaa. Ykän juttuja seuraan päivittäin, ei mikään turha blogi.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Olipas muuten tänään Ylenannon alue-uutisissa aika mielenkiintoinen ja samalla kauhua herättävä näkemys Helsingin väestökasvusta vuoteen 2040 mennessä. Asukasluku tulee arvion mukaan nousemaan noin 300 000 uudella asukkaalla ja niistä 2/3 osaa on matuja.
Joku kaupungin maahanmuuttokoordinaattori valui suu hymyssä hunajaa (naisoletettu) kun kaupunki täyttyy kaikkien alojen moniosaajista ja huippuunsa koulutetuista kamelikuskeista.
Aivokirurgejahan meille onkin jo tullut 2015, leikkaustaito lienee kuitenkin puukon tai luodin varassa.
Jos asuisin tulevassa monikulttuurihelvissä nimeltään Helsinki (tulevaisuudessa tsadi) lähtisin oikopäätä jonnekkin muuallle.
Tampere ja Turku ovat kuulemma samanlaisen kehityksen edessä.
Millähän sitä oikein meinataan houkutella pelkästään oikeita nettoveronmaksajia noihin kaupunkeihin kun tulijat ovat pääsääntöisesti huippuosaajia vain kusettamisessa, rikollisuudessa ja uhriutumisessa?

Becker kirjoitti...

Täällä on urheilulomaviikko ja ollaan opetettu nuorisoa ja vähän vanhempiakin ampumaan pienarilla. Radan kaffehuoneessa vanhempi vakioporukka ampui myös kovilla, noin verbaalisesti. Varttuneemmat svenssonit, ainakin ammunnan harrastajat, käyttävät poliitikoista kieltä jota ei edes tänne kehtaa pistää. Välillä ihan mukavaa tavata samanmielisiä. Niitä ei täälläkään liikaa ole.
Ihmeteltiin vaan sitä että kaikki ne joita tavataan ovat asioista samaa mieltä, mutta sitten kun äänestetään, niin jälleen hullut istuvat hallinnossa. Suomessakin on vähän samanlainen ilmiö havaittavissa.

Poliitikkojen vaalinaluspuheille on turha lotkautta korvaansa. Pelkkää valehtelua ja kusetusta niinkuinn aina. Riskinä on että seuraava hallitus on entistä hullumpi ja kansa jatkaa ihmettelyä miten asiat ovat taas entistä enemmän päin p:tä.
Mamujen vyörylle maahan ei saada stoppia. Suvakkeja on liikaa ja mamujen tekemiä rikoksia liian vähän, toistaiseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, joppos 123:lle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Tuollaisiin ilmiöihin olen törmännyt minä ja moni muu. Pinna kiristyy pikkuhiljaa. Mihin se päätyy, jää nähtäväksi. Keski-Euroopassahan muuten asekaupat on ostetu tyhjiksi haulikoista. Liekö kaniinikanta kasvanut liian suureksi…

joppos 123: Karmeinta lienee se, että tuollaisten monikulttuurikoordinaattoreitten täytyy tietää mihin tuo kehitys johtaa ja ne mainostavat sitä silti hyvänä, välttämättömänä ja väistämättömänä.

Becker: Täytyy muuten sanoa että pienari on vallan mainio peli. Sillä ampuessa on kuitenkin oikea tuliaseen tuntu mutta patruunat ovat halpoja. Jos puhutaan noista samanmielisistä niin ihmettelen sitä että ei ainakaan täällä syrjäseudulla ole tullut vastaan yhtään avoimesti monikuristamisesta pitävää ihmistä. Ja silti tää on kepuvaltaista aluetta vaalista toiseen. Sitä stoppia ei taatusti saada aikaiseksi ja seuraavan hallituksen aikana vauhti todennäköisesti vain kiihtyy.

Qroquius Kad kirjoitti...

Vaalit lähestyvät, kuten kaikki toki tietävät. Vaalien pääteemana on yhtä hyvin tiedossa olevana haittamaahanmuuton vastainen toiminta, jonka osataan joko pelätä tai toivoa satavan Perussuomalaisten laariin.
Ja tässä tilanteessa joku tekee tällaista:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006010869.html

Lyhyesti referoituna Persunaisten johatajatar Marja-Leena Leppänen loikkaa Uuvatteihin, koska naisia kohdellaan niin maan kauhian pahoin Persuissa eikä puolueeessa ole muutenkaan enää mitään muuta kuin ilvoksuttavaa muukalaisvihamielisyyttä! Hyi ja vielä kerran hyi!

No, Marja-Leena on aikuinen ihminen ja vapaa tekemään mitä parhaaksi katsoo. Silläkin uhalla, että entiset puoluetoverit laulavat hänelle vaalien jälkeen:
"Mitä kuuluu, Marja-Leena? Vieläkös sun ihanteena on Soini ja uus'suomalaisten ihanuus?"

Rumemmin puhuen Spede olisi saanut Marja-Leenan liikkeestä aiheen taas yhteen "Naisen logiikka" -sketsiin, joskin tuollainen logiikan ja rationaalisuuden puute lienee todellisuudessa varsin harvinaista naisten keskuudessa ainakin poliittisen kentän kansallismielisellä laidalla.

Vihervasemmistolta taas ei muunlaisia tempauksia oikein voi odottaakaan, kuten Touko-Pouko, Ainokainen ja heidän ruotsalaiset aatetoverittarensa pikku Elin ja pieni Greta ovat demonstroineet. Eiväthän he muuten vihervasemmistoa kannattaisikaan?

KKi kirjoitti...

"
Veikkaanpa muuten että tuo esperöinti sai niinkin suurta julkisuutta vain siksi että sillä häivytettiin etnisesti edistyksellinen ullatusrakkaus.
"

Niin. tällainen ei tullut mieleenikään. Eihän Kansalaisten Parasta Ajatteleva hallintovaltamme millään voisi syylistyä tuollaiseen. Ihan sattumalta vain juuri kesken geelitaiteilun ihmettelyn esperöinti vain pompsahti parrasvaloihin.

Ja hupsista keikkaa, ruuminkit, tuherrukset, taharrukset sun muut etniset harrastukset kaikkkosivat mediassa takavasemmalle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Niin. Ja loikkaa vielä uuvatteihin. No, jokainen tekee poliittisen itsemurhan haluamallaan tavalla. Esmes loikkaamalla puolueeseen joka syntyi jo kuolleena. Luulenpa että tuo ei vaikuta persujen vaalikuvioihin sitä eikä tätä. Eikä menetys tainnut olla puolueelle suurikaan. Ettei jopa plusmerkkinen.

KKi: Hjuu, voi sanoa että sattuma, yhteensattuma jne. mutta eihän me sanota koska hallintovaltamme on niin puhdas että sen pyllyltä voi syödä ja me taas ollaan viha-ajattelijoita. Niin että eiköhän revitä porukalla ihokkaat ja aloiteta katumusharjoitukset.

Anonyymi kirjoitti...

Tanskasta voisivat ottaa mallia näissä asioissa. Tosin en haluaisi mitään "palautusta odottavien saarta" kuten siellä kaavaillaan - pilaisivat senkin. On irvokasta, että tp-hakija tai sen saanut voi perseillä (pardon my French) vaikka kuinka ja silti "seinästä" saa ilmaista rahaa loputtomasti samaan aikaan kun omia kansalaisia kyykytetään minkä keretään.

Joppos123 kirjoitti...

Piekkari hyvällä kiikaritähtäimellä ja äänenvaimentimella on ihan soiva peli osaavissa käsissä ja sillä on hyvä harjoitella siirryttäessä jämerämpiin tykkeihin.
Aikoinaan kun asustelin vielä varuskunnassa niin opetin omia junnuja ampumaan samantien rynkyllä ja silloisella palveluspistoolilla FN:lla (on muuten aika umpisurkea ase).
Nuorin poika ampui meikäläisen avustamana ensimmäisen kerran 4 vuotiaana, vanhemmat pojat olivat jo siinä vaiheessa vanhoja tekijöitä.
Siihen aikaan tietyissä hommissa olleilla henkilökuntaan kuuluvilla oli palvelusaseet kotona, valmiussyistä.
Nykyään eipä taida olla muilla kuin "VATI" porukoilla jos niilläkään.
Nykyisin, mitä olen seurannut niin jopa meikäläisillä on aika vaikeaa saada lupia aseisiin.
No, tarvittaessa niitä saa ihan miltä tahansa asevarastolta henkilökorttia näyttämällä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Minä en panisi sinänsä sitä Tanskan saarimallia ollenkaan pahakseni. Suomessa riittää kyllä asumattomia saaria ja se voisi olla kannustin häipymään vapaaehtoisesti. Meinaan, lähtömaat eivät ota näitä mielellään vastaan. Minkä ymmärränkin. Ne kun dumppaavat mielellään ylijäämäväestönsä meidän iloksemme.

joppos 123: Mullahan on itselläni venäläinen TOZin pinska. On muuten ikävä kuulla ettei PV:n henkilökunnalla voi olla aseita kotonaan. Nimenomaan valmiussyistä. Mutta kun pistooleista puhuit niin kysyn mielenkiinnosta:

Mikä olisi mielestäsi paras palveluspistooli PV:n käyttöön nykyisin?

b) Mikä on ollut mielestäsi paras palveluspistooli urasi aikana?

Ja vissiin olet ehtinyt ampua Lahti-pistoolillakin. Mikä on mielipiteesi siitä? Ihan mielenkiinnosta kysyn näitä sillä eihän meille tyhmille tykkimiehille mitään pistooleja opetettu.

Becker kirjoitti...

Me annetaan opetusta Anschutz piekkareilla varustettuna diopteritätäimillä. Paksupiippuinen ja laadukas kivääri. Kaksi viiden laukauksen kohdistussarjaa ja sen jälkeen neljä viiden laukauksen tulosammuntaa eri tauluihin. Lopuksi 20 laukausta Rugerin puoliautomaatti pienarilla joka on varustettu kiikarilla ja tukijaloilla. Ammutaan erilaisiin ja kokoisiin maalitauluihin. Porukka tykkää harjoitella laadukkailla aseilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Kuulostaa kaiken kaikkiaan hyvältä.

Hokki kirjoitti...

Joppos123 - viesti sinulle tästä: "Millähän sitä oikein meinataan houkutella pelkästään oikeita nettoveronmaksajia noihin kaupunkeihin kun tulijat ovat pääsääntöisesti huippuosaajia vain kusettamisessa, rikollisuudessa ja uhriutumisessa?"

EU:lla eli pankeilla ja pankkiireilla oli ja on suunnitelma, jossa yksi erittäin tärkeä pala on sekoittaa jokaisen jäsenmaan sisällispolitiikkaa, luoda maihin yleistä epäjärjestystä ja jakaa kansan (mielipiteet) vähintään kahteen osaan.

Siksi EU puskee jatkuvaa matuinvaasiota ja voidaan olla enemmän kuin kiitollisiä siitä, että Unkarissa, Italiassa, Puolassa, Itävallassa ja eräissä muissa EU-maissa on otettu järki käteen.

Mikäköhän yhteiskunta ei menisi sekaisin jos siihen yht´äkkiä ängettäisi kymmenia tuhansia täysin aivottomia yksilöitä, jotka jo tullessaan inhoavat hyväntekijöitään?

Tätä kautta rakennetaan sitten "suuri ja mahtava" Eurostoliitto.

Hyvin pitkälle kyllä ovat jo päässeet mutta viimeinen silaus vielä puuttuu.

https://www.kansalainen.fi/psn-ville-tavio-eu-on-jo-liittovaltio-video/
Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hokki. Olet kyllä tässä pitkälti oikeassa.