keskiviikko 9. syyskuuta 2020

PAKKODIVERSITEETTIÄ NIIN MERKELEESTI


Hotellin respassa pyritään pysymään pääosin Hangon ja Nuorgamin välillä (tietysti olis kiva jos voisi sanoa Hangon ja Petsamon välillä) mutta aika ajoin täytyy kommentoida noita Ameriikan tapahtumia koska kaikki vasemmistoliberaali lieteluonnontuote valuu sieltä tänne Suomeen niin kuin kusi lautaa pitkin ja uudet mielettömyydet omaksutaan meillä innolla ja riemurinnoin. Ehkä jopa Amerikkoja innokkaammin.

Eli postauksen aihe on elokuvat. Suuresti arvostamani blogikollegani Porstuan Pekka totesi aikanaan että siinä missä elokuva Euroopassa on taidetta on se Amerikoissa puolestaan tiedettä jolla pyritään mahdollisimman suureen tuottoon. Näin on ollut, mutta ei ole enää. Nyt elokuva on Amerikoissakin muuttumassa ideologiseksi julistukseksi. Sinänsä elokuvat ja tv-sarjat ovat nytkin jo täynnä niin etnistä kuin seksuaalista diversiteettiä joka on tärkeämpää kuin itse tuotoksen juoni. Mikä tietysti pistää miettimään että haluaako kuluttaja mieluummin katsella hyvin käsikirjoitettua ja hyvin näyteltyä mielenkiintoista tuotantoa vaiko itäblokkityylistä ns. valistavaa ohjelmistoa?

Mutta nyt Yhdysvaltain elokuva-akatemia on betonoimassa tilanteen aina Oscareita myöten. Sinänsä hotellin respassa on aina ollut ihan yksmonta että kuka ja mikä niitä palkintoja voittaa. Kiinnostus suuntautuu enemmän toisille elämän alueille. Mutta voisihan taiteellisen palkinnon ehkä kumminkin myöntää taiteellisin perustein. Vaan ei jatkossa sillä nyt perusteet muuttuvat:

Parhaan elokuvan Oscaria voi tavoitella jatkossa vain elokuva, jota on ollut tekemässä tarpeeksi monimuotoinen ihmisjoukko.

Akatemian päämäärä on muuttaa elokuvateollisuutta. Asiasta uutisoi esimerkiksi The Guardian.

Kategoriassa rohkaistaan moninaisuuteen sukupuolten, seksuaalisuuksien, rodun, etnisyyden ja vammaisuuden esiintymisessä.

Uudet vaatimukset on jaoteltu koskemaan neljää ihmisryhmää. Heitä ovat kameran edessä esiintyvät ihmiset, tuotantoryhmä, harjoittelijat ja muissa elokuvan esittämisen vaiheissa työskentelevät ihmiset.

Parhaan elokuvan ehdokkuuden voi saada vain, jos näistä neljästä ihmisryhmästä vähintään kahdessa on ollut tarpeeksi ihmisiä vähemmistöistä tai aliedustetuista ryhmistä.

Jokaisessa kategoriassa on yksityiskohtia määritelmien läpäisemiseen.

Akatemia on määritellyt aliedustetuiksi ryhmiksi naiset, ei-valkoiset, LGBTQ+-ihmiset ja vammaiset.

Esimerkiksi näyttelijöistä pitää yhden päähenkilön tai useiden merkittävien sivuhenkilöiden olla aliedustetusta rodullisesta tai etnisestä ryhmästä. Vähintään kolmannes pienten roolien näyttelijöistä pitää olla kahdesta aliedustetusta ryhmästä. Läpipääsyn voi saada myös käsikirjoituksella, joka kertoa aliedustetuista ryhmistä.

Äkkiseltään tulee mieleen että entäs jos joku afrikkalainen porukka tekee elokuvan ja ne tavoittelee Oscar-palkintoa niin pitääks niitten köijätä diversiteetin takia elokuvaan mukaan muutama saksalainen? No, tähänhän vastataan että ”eksää käppäukko tajua että se on ihan eri asia”.

No, joka tapauksessa on selvää että tämä vasemmistoliberaali edistyksellisyys tulee ilman muuta Suomeenkin. Tai jos katsoo suomalaista mainostarjontaa niin sellaistahan se on jo nytkin. Mutta epäilemättä uudet tuulet virtaavat myös musiikin puolelle. Hotellin respassa nähdään etiäisenä että Suomessa vuonna 2023 on energinen ja taitava wankabilly-yhtye Buddy Rider´n´ The Black Jack Parrots saanut huomattavaa menestystä keikkapaikoilla. Mutta levy-yhtiön heppu toteaa heille:

- Niin poijjaat… se on sillä lailla että jos levytyssopimusta meinaatte niin teidän on otettava ainakin yksi tummapintainen jäsen bändiinne… vaikka somalialainen bongorummun soittaja… ja niihin sanoituksiin ei kerta kaikkiaan se houlama houlama riitä… oikeastaan voisitte laulaa suomeksi… tiedostavista ja edistyksellisistä aiheista… ehkä levy-yhtiömme riiminikkari Paleface voisi tehdä teille sanoituksia… ja nuo teidän rasvaletit ovat aivan liian amerikkalaisia… voisitte harkita rastalettejä… ja se etelävaltioitten lippu teidän keikoilla… ei poijjaat, vaikka te ottaisitte sen pois saman tien niin se on jo kuvattu… ja laitettu interwebin ihmeelliseen maailmaan… teidät mielletään valkoisen ylivallan kannattajina… normimaailmassa teidän levynne olisi listakärjessä… mutta nyt minun on pakko näyttää kämmentä… yleisistä syistä…

Ehkä Buddy Rider´n´ The Black Jack Parrots toteaisi että eiköhän haeta porukalla konepajalle töihin.

Tuossa aikaisemmin tuli todettua että kaikenlaisissa mainoksissa suomalainen todellisuus muokataan, no, etnisesti edistykselliseen muotoon. Niinpä tämän jutun kuvaksi sopinee mainiosti se Oikotien mainos joka oli juuri tässä HS:n asiaa koskevassa jutussa:



Lukijat. Suvaitkaa niin perkeleesti. Etnisesti edistyksellisemmän tulevaisuuden puolesta.

*


Pieni arvokonservatiivisen käppäukon lisäys kirjoitukseen mutta toisesta aiheesta. Niin kuin lukija tietää on valtamediamme suunnattu lähinnä kolmikymppisille kaupunkilaisille varsin hepsankeikkaisille sinkkunaisille. Tämä Iltasanomien juttu kuuluu hyvin tähän genreen. Eli siinä entinen Vihreän langan päätoimittaja kehuu avointa suhdettaan. Ts. naimisissa oleva yhdeksänvuotiaan lapsen äiti kehuskelee sillä että panee avioliitostaan huolimatta ketä huvittaa.

Pistää miettimään että minkälainen lapanen kyseisen naisen aviomies oikein on? Ja tulee mieleen myös se ajatus että eikös avioliitto ole kuitenkin sitoutuminen? Valinta, joka sulkee pois tiettyjä muita valintoja? Mutta tämä on se, mitä valtamedia haluaa opettaa ihmisille.

44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurimarksismi etenee väsymättä ja vääjäämättä.

Historiallisista elokuvista tulee sitten Sannikan esittämiä parodioita; esim. Tuntematon Sotilas em. pakkodiversiteetillä höystettynä tullee olemaan aikalailla uskomaton tekeles!


Kannattaa katsoa ja ajatuksen kanssa. Älkää sanoko etteikö ole varoitettu:
https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI

Luennon muodossa: https://www.youtube.com/watch?v=V-cWbq1PoSw


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Bezmenovin videot ovat minullekin tuttuja. KGB onnistui mädättämisessään täydellisesti. Neuvostoliiton kannalta vain oli ongelma että maa ehti kuolla ennen kuin kerkesi korjata kypsät hedelmät. Nyt ne korjaa joku muu.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Ei jumalauta !!! oonko mää marsissa vai maan päällä? En oo vielä heränny unesta!

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Musta Pattoni Keniasta valtaa Ranskan musta MacArthur valtaa tyynenvaltameren saaret ja Korean ja tietenkin musta Washington soutaa yli Potomac-joen. Odotan ideoinnista palkkiot Warner Brothersilta tuossa on Kunta Kinte palkintopöytien putsaajat seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Se mitä yle tai mainstremmedia ei näytä on Trumpin valtava kannatus varsinkin latinoiden ja afroamerikkalaisten joukossa. Teksasissa ja Floridassa näkyy perinteisten Star and Stripin lisäksi siniset virkavaltaa tukevien liput ja ullatus ullatus 45 vuoden takaa etelä-vietnamin tunnukset. Suosittelen esimerkiksi vaikka The New York Postin kolumneja netistä. ADL tämä kansalaisten suojelujärjestö on löytänyt nettisivuilleen vain äärioikeistolaisten mellakointia vaikka BLM/antifa on riehunut Portlandissa viimeiset neljä vuotta milloin mihinki kissanristiäiseen vedoten. Tavalliset kansalaiset ovat huliganismia harjoittavaan apinalaumaan kyllästyneitä. Snow-Flakesta parhaiten kertoo 100000 taalan vahingot tehnyt Clara Kraebber jonka iskä opettaa lastenpsykiatriaa yliopistossa, neitiä odottaa vahingonkorvaukset plus maksimissaan 4 vuotta ehdotonta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Terho: Maan päällä ollaan. Marsissa on ehkä jotain bakteeri-ja viruselämää eivätkä ne – marsilaisten onneksi – tähän pysty.

Pate: Vaan tostahan saisi noin kahdentoista Oscarin elokuvan. Mitä tulee valtamedian Trump-uutisointiin niin senhän mukaan 98,7 % amerikkalaisista on valmiita aseelliseen kapinaan Trumpia vastaan. Totuuden ei koskaan pidä häiritä hyvää läppää. Jos valtamedialta kysytään.

Anonyymi kirjoitti...

Sulle-mulle -junailu senkun kiihtyy: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a7ab402b-0043-433f-a8e9-ddace9f3530d

Arvatkaas ottaako hallituksemme mallia?
https://www.tagesspiegel.de/politik/wie-weiter-nach-dem-brand-in-moria-laschet-will-1000-fluechtlinge-in-nrw-aufnehmen/26171270.html
-Nordrhein-Westfalen haluaa ottaa Morian leiriltä 1000 pakolaista. Sisäminsteri Seehofer ajaa eurooppalaista ratkaisua.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kehitys näkyy hyvin James Bondeissa.Aluksi viinaksiin menevä tupakoiva macho playboy.Tupakka jäi pois Mooren aikana.Dalton oli lähes yhden naisen mies.Brosnanilla naispomo "ämmä"? + piruilut ms Moneypennyltä seksuaalisesta häirinnästä.Graigin aikaan Leiter afro, "Fleming:Felix Leiter on vaaleatukkainen pitkä,hoikka Texasilainen".Danielille ei maistu enää martinit vaan mieluummin olut.Ja mies on angstinen ja haavoittuva + näyttää naiselleen herkän puolensa.Yhdelle ainoalle.Uudesta en tiedä vielä,mutta trailerista nähtyäni uskoisin Bondin lopulliseen kuohimiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Mulla on saksan kieli totaalisesti ruosteessa mutta tuo suomenkielinenkin uutinen pisti kylmät väreet. Siis tuo ämmä KRP:n johtajaksi? Enkä epäile yhtään etteikö valittaisi.

Ano: Eikös siinä uudessa Bondissa 007 ole musta nainen?

https://www.lowyat.net/wp-content/uploads/2019/07/2c7a033a-lashana-lynch-007.jpg

Ei tule Bondeja enää katsottua. Kai ne jonkun yleisön löytävät.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin, mikälainen mies se on, jolle sopii vallan hyvin, että hänen vaimonsa pilluttelee siellä sun täällä täysin avoimesti ja vieläpä kerskuu sillä? Tekisi mieli olettaa tuossa olevan jokin cuckold-juttu:

mies saa kieroutunutta nautintoa tietoisuudesta, että siellä joku taas panee vaimokultaa huolella.
Se antaa hänelle mahtavamman käteenveto-orgasmin kuin minkäänlainen kahdenvälinen seksi.

Mitä "avoimiin parisuhteisiin" tulee, ne voivat olla tasavertaisia ja -arvoisia vain samansukupuolisten pariskuntien kesken:
heterosuhteessa nainen saa suhteen ulkopuolista seksiä koska vain halutessaan.
Tarvitsee vain peseytyä, pukeutua puhtaisiin vaatteisiin ja mennä ravintolan lihatiskille näytille valitsemaan mieleinen kumppani.

Sen valituksi tulevan miehen onkin ensin kukistettava muut miehet kilpailussa naisesta ja sen jälkeen voitettava en-anna -peli, joka myös vonkhaamisen nimellä tunnetaan.

Mitä tulee taas bloggauksen varsinaiseen aiheeseen, eli elokuvien muodossa pakkosyötettävään pakkosuvaitsevaisuuteen, se voi saada maksavan yleisön äänestämään lompakoillaan.
He hylkäävät Hollywood-tuotannot ja alkavat katsella tällaisia hengentuotteita:

https://keskustelu.pakkotoisto.com/threads/verinen-toiminta-komedia-lyhytelokuva-kuningasmies-ilmaiseksi-youtubessa.135465/

Anglosaksisessa maailmassa saattavat Peter Jacksonin nuoruudenversiot kokea uuden tulemisen alkamalla tuottaa ja ohjata "Bad Taste" -henkistä mutta paremmin ja suuremmalle yleisölle tehtyä cinemaa.

Joka elää, se näkee...parempia elokuvia kuin mitä Hollywood nyt tarjoilee?

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on aika huolestuttava uutinen

https://www.facebook.com/789878541/posts/10157891616478542/?extid=JP88OQJsmeud8703&d=n

Anonyymi kirjoitti...

Stop the press!

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006630451.html?utm_campaign=hs_tf&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=8dbc734a1895acc803e399fec985f7fd

ja vieläpä hyysäri uutisoi?!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän tuo hitsari lövven tunnusti, mutta sitten alkaa vanha virsi.Olemme epäonnistuneet intekraatiossa.Eli perussyy onkin Ruotsin valtiossa.Puhaha haa!!!.Toi Ykän toinen juttu.Löytäkääpä iltapäivälehti jossa keski-ikäinen mies kehuskelee panevansa avioliitossaan vieraita,jos tekee mieli.Ja lehti joka kirjoittaa siitä positiivisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Minun on täysin mahdotonta asettautua kyseisen miehen asemaan. Se on mulle jotain ulkoavaruutta. Ehkä hän nauttii olostaan. Enkä osaa asettautua muutenkaan noihin avoimiin suhteisiin. Kas kun elän itse tavallisessa heterosuhteessa jossa uskollisuutta pidetään itseisarvona. Toi linkittämäsi leffa oli niin kertakaikkisen paska että se oli jo suurta taidetta.

Ano: Jep. Niin on. Isoveli valvoo aina entistä enemmän.

Tvälups & Ano2: Niin. Eihän siinä svedupelleillä mennyt kuin muutama kymmenen vuotta tajuta edes alkeet. Mutta Ruotsi on jo totaalisesti menetetty. Sillä Löfvenikin laittoi syyn ruotsalaisten niskoille. Ja joo, jos joku naimisissa oleva mies kehuskelisi avioliiton ulkopuolisilla seksisuhteilla niin mediahan teloittaisi sen.

Anonyymi kirjoitti...

VIA Sande:
Kun suomalaiset toimittajat jostakin syystä eivät halua kertoa mistä EU-tukipaketissa on kyse, kerrotaan se nyt tässä ihan selkokielellä:
1. Suomi ei saa senttiäkään. Ei pandemia-tukia, eikä maataloustukia. Suomi maksaa EU:lle 6,6 miljardia pandemiarahastoon ja saa sieltä takaisin noin puolet, eli häviää 3 000 000 000 euroa puhtaana käteen. Suomi maksaa jäsenmaksua noin miljardin ja saa siitä takaisin noin 400 miljoonaa maataloustukena, joten siitä kertyy puhdasta tappiota noin 600 000 000. Eli pelkästään nämä kaksi EU-päätöstä vievät suomalaisten verovaroja, eli suomalaisten rahaa, nettona 3 400 000 000 euroa.
2. Suomen eduskunta ei päätä yhtään mistään tukipaketista. Eduskunta voi sitten päättää miten tukirahoja jaetaan suomalaisten kesken. Mutta eduskunnalta ei kysytä, ei olla koskaan kysytty, etikä tulla kysymäänkään hyväksyykö se tukipaketin tai yhtään mitään muutakaan EU-päätöstä. Ne on jo tehty ja EU:ssa EU-päätökset ja lait eli direktiivit ajavat aina kansallisten lakien, myös Suomen perustuslain, ylitse.
3. EU:ssa ei tarvita mitään yksimielisyyksiä. EU siirtyi jo vuosia sitten määräenemmistöpäätöksiin juuri siksi, ettei Suomen kaltainen pikkumaa pystyisi jarruttamaan EU-päätöksen tekoa. EU-maiden johtajat eivät päätä muusta kuin EU:n rahoituksesta. EUssa päätökset ja esitykset tekee komissio.
4. EU-parlamentilla on valtuuden hyväksyä tai hylätä noin kolmannes direktiiveistä ja päätöksistä. Ei jäsenmailla tai niiden parlamenteilla. 2016 EU-parlamentti ilmoitti sekin olevansa jäsenmaiden parlamenttien yläpuolella, "ensisijainen parlamentti koko EU:n alueella", mikä tarkoittaa sitä, että Suomen eduskunta on sen alapuolella. Toissijainen.
5. Suomalaiset euroedustajat eli mepit eivät edusta EU-parlamentissa Suomea koskaan. He eivät äänestä Suomen puolesta, aja Suomen asioita, vahdi Suomen etua tai yhtään mitään Suomeen liittyvää. He kuuluvat EU-parlamentin europuolueisiin, eli kuten suomalaismedia orwellilaisesti sanoo Ryhmiin. Mepeillä ei siis ole mitään tekemistä kotimaidensa kanssa, eivätkä he aja edes kotimaisten puolueittensa asioita Brysselissä.
Eli lyhyesti: Suomi menettää nettona yli 3 miljardia, eikä Suomen eduskunta tai hallitus voi tehdä asialle yhtään mitään.
Tätä tarkoittaa EU-jäsenyys.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Kyllä. Juuri tätä tarkoittaa EU-jäsenyys. Siirtomaan asemaa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Mutta Bondin voisi korvata Pahkasiasta tutulla supon agentilla Usko Kyykkä ja avustajina isä Tiitisen likaisten temppujen osastolta keskustalaiset vähämieliset Makkosen veljekset. Punainen nortti tai kääritty bonus huulessa Kyykkä ajelisi erikoistuunatulla pallosilmä ladalla tai peuravolgalla, avustajat pappamallin tunturilla.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikissa tulevissa elokuvissa ensiminnuuteilla ammutaan tai tapetaan ensinnä ne kiintiöhomot, vammaiset ymm, jotta päästään varsinaiseen juoneen, mutta onapaha nmoninaista ...

-jpt-

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Nyt olisi mielenkiintoista verrata että oliko 1918 Saksan avun hintana solmittu taloudellinen yhteistyösopimus jota on paljon parjattu siitä että oltaisiin oltu Saksalle taloudellinen protektoraatti joka toimitti raaka-aineita vai tämä nykyinen EU.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tietysti jos kanttia löytyy päättäjistä sopimukset ovat vain pino paperia kuten esim. YYA, Pariisin rauhansopimus, Versaillesin rauhansopimus, Molotov-Ribbentropp pakti tai Murina-Marinan eurooppalainen koronapaketti.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Luulisi että taannoiset kommunistivainot olisivat opettaneet Hollywoodille jotakin. Mutta ei. Historia toistaa itseään. He kokevat nyt olevansa aivan päivastaisella asialla, tajuamatta, että absoluuttisia arvoja ajettaessa keinot muuttuvat suhteellisiksi, ja lopputulos on samaa raakaa totalitariosmia, olivatpa ideologiset tunnustukset minkävärisiä tahansa.

Sitä ei nyt vältetä millään, etteikö tämä "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä etenevä totalitarismi ennen pitkää kääntäisi pitkät sensuurin saksensa myös historiaan, ja varmaan vielä filmikelatkin iloisesti palavat. Eläköön keisari Frans Josef, kuten kunnon sotamies Svejk sanoisi. Lisää löylyä löylynlyömien kuumottamiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä ja kaikki!

Kaikkein paras tapa suhtautua kaikkeen tällaiseen lienee terve pragmatismi, vähän siihen tapaan, että Ulan Bator ja Pasaatituulet ovat olemassa, mutta ei niistä kannata sen hirveämmin välittää. Ruotsin-Reetta tärkeine sanomineen unohtui täysin yhtäkkiä ja kuka enää tätä kohta muistaakaan, samoin kävi Suomen "silakkaliikkeelle", tälle sitoutumattomalle porukalle joka ei ota kantaa politiikkaan ja jonka tärkein sanoma loogisesti oli tietenkin mussuttaa perussuomalaisista.

EU taas on osoittautunut seniilien sosialistien lällyneuvostoliitoksi, joka hajoaa omaan mahdottomuuteensa heti kun toteutuu sosialismin pahin ongelma - mitäs tehdään kun muiden rahat loppuvat (vapaasti M. Thatcheria siteeraten).

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Elokuvista puheenollen. Eikö se Suomi ja ylenanto olleet edelläkävijöitä tässäkin asiassa? Meillähän oli jo vuosia sitten se musta mannerheim. MOntakohan oscaria olisi saanut jos olisivat osanneet ehdolle laittaa??
Huru-ukko

Juha R kirjoitti...

Hieno homma. Voin kuvitella Renny Harlinin tekemän Hollywood-version Tuntemattomasta. Lammio on ilmiselvä kantasuomalainen, Rokka mustalainen (hai sie vänskä....), Suden Tassu suomenafrikkalainen, Honkajoki luonnollisesti sateenkaarisakkia (kuten alkuperäisessäkin taisi olla), natiivisuomalaisia (saamelaisia) luonnollisesti ainakin joukkueen verran. Jaana Kariluoto jää suremaan puolisonsa Irmeli Kaarnan kuolemaa heti alkuvaiheessa. Kyllä tällä ainakin ehdokkuuden saisi.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Onhan meillä superhyvis Ambrosius Wollsten joka totesi että kuunatsit polttivat leirin Lesboksella ja kuunatsit ja kreikkalaiset rassistipoliisit estivät pakolaisten ja ngo-järjestöjen ostokset tai varastelut Lesboksen kaupoista. Ambrosius ehdottaa koottavaksi hyvisten suorantoiminnan osaston mikä laittaisi kuriin ja herran nuhteeseen Lesboksen rassistipoliisit ja kuunatsit, siitä jos mistään saisi eeppisen elokuvan kun kalliossa värvättäisiin iskujoukkoa kuin simbakapinaan Kongoon.

MallasS kirjoitti...

"Anteeksi mutta hiukkasfysiikan työryhmässänne ei ole yhtään tummaihoista tutkijaa, joten mullistavasta läpimurrosta huolimatta tutkimuksenne ei täytä fysiikan Nobelin vaatimuksia"

Anonyymi kirjoitti...

Luulenpa, kuten täällä varmaan moni muukin, että katsojat tulevat äänestämään lompakoillaan, jos elokuva-ala tuohon retkahtaa. Samanlaisia merkkejä (pikku hiljaa hivuttaen uusi normaali) on kyllä nähty kotimaisissakin elokuvissa, sarjoissa ja mainoksissa; musta mies vauva sylissään täyttää pesukonetta samalla kun vaalea vaimo lukee kirjaa sohvalla. Aina muuten näin; musta mies ja mahdollisimman vaalea ja vaaleatukkainen Suomi-neito, ei toisin päin. Keskustan puoluekokouksessa muuten keskisuomalainen kansanedustaja Bella jotakin, todella mustaihoinen nainen, esiintyi Keuruun kansallispuvussa. Oli aika, miten nyt nätisti sanoisi, järkyttävä ilmestys!

Katsoin mielenkiinnosta eilisen lähetyksen Eduskunnasta, jossa keskusteltiin EU:n ”elvytyspaketista.” Melkoista teatteria! Eikö tuollainen keskustelu olisi pitänyt käydä jo kesällä, eikä vasta sitten, kun nimet on jo paperissa? Joku sitä ehdottikin, mutta kun nyt sattui olemaan kesäloma ja mukavat ilmat, niin kuka sitä nyt näin vähäpätöisestä asiasta lähtisi Arkadianmäelle vääntämään? Mustaa väännettiin eilen kyllä hiki päässä valkoiseksi, mutta tosiasia ei siitä miksikään muuttunut; surkea ja epäreilu sopimus suomalaiselle veronmaksajalle, mutta eihän siinä ole mitään uutta. Tällä hallituspohjalla niitä tulee riittämään.

Tämä Ohisalo se vasta merkillinen epeli on; rustataan KRP:n päällikön viran kelpoisuusehtoja niin, että saadaan joku vastaanottokeskuksen johtaja ängettyä pallille ja virkaan, johon hänellä ei ole pätevyyttä eikä koulutusta. Jokainen voi mielessään miettiä, mitä tästä seuraa. Nyt voisi jo presidenttikin ärähtää! Ei taida olla edellytyksiä viranhoitoon myöskään Li Anderssonin tuuraajalla. Andersson kertoo koulutuksen olevan Suomen valtti tulevaisuudessa, mutta eipä sitä näköjään korkeisiin virkoihin tarvitakaan, kun aate ratkaisee. Samalla järjenjuoksulla sisarpuolue haluaa Suomeen kymmeniä tuhansia kehitysmaalaisia, jotka eivät ole koulua nähneetkään. Eipä silti, kanalauma, joka meitä nyt johtaa, on kuluttanut ilmeisen pitkään yliopistojen penkkejä ja tulos on tämä! Johtaako jäljet sylttytehtaalle vai missä mättää ja pahasti?

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, jpt:lle, Seppo Oikkoselle, Ano Nyymille, Huru-ukolle, Juha R:lle, MallasS:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Usko Kyykkä olis mainio. ”Täältä tullaan, Tiitisen poikia ollaan”. Silloin vuonna 1918 saksalaiset sentään auttoivat valkoisia voittamaan sisällissodan. Nyt taitaa olla toisinpäin. Viimeksi kun kanttia löytyi se oli silloin kun Saksojen yhdistyttyä Suomi irtaantui Pariisin rauhansopimuksen sotilaallisista rajoituksista. Toi Wollsten oli mulle ihan uusi tuttavuus.

jpt: Kauhuleffoissahan oli se sääntö että se pimu joka antaa, kuolee ensimmäisenä. Saas nähdä mihin suuntaan uudet käytännöt menee.

Seppo: Tämä suuntaushan on juuri vasemmistoliberaalien aikaansaannosta. En tiedä ajatteleeko heistä fiksuimmat että nyt on mopo lähtenyt pahasti lapasesta.

Ano Nyymi: Asiathan tosiaan menevät hysteerisestä muodista toiseen jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla. EU hajoaa joskus kaaokseen mutta se ehtii saada paljon pahaa aikaiseksi ennen sitä.

Huru-ukko: Joo, kyllä Yle on varsinainen tiennäyttäjä ja pioneeri.

Juha R: Hyvä käsispohja mutta kyllähän siihen vielä jonkinlaista vaginapainonnostoa pitäis lisätä.

MallaS: Piru vie, tuo on totta. Meni muuten fysiikan laitkin uusiksi.

Rouva Ano:

- Niin äänestävät ja esmes koripallosarja NBA:n suosio on sen BLM-pelleillyn myötä romahtanut. Ja ne mainoksethan menevät juuri niin kuin sanoit. Määrä on vaan radikaalisti lisääntynyt.

- Oikeastaan koko eduskuntatyöskentely on melkoista teatteria. Päätökset tehdään kabineteissa. Ja kun valta on federalisteilla niin jälki on sitten tuollaista.

- Jos Ohisalon touhua suhteessa KRP:n mietitään historian valossa niin ei muuta esimerkkiä löydy kuin Punainen Valpo. Ja voisin sanoa että nimenomaan yhteiskuntatieteitten osuus yliopistoissa voitaisiin pudottaa kymmenesosaan nykyisestä.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Pieniä kommentteja totta luonnonlait menee uusiksi, edistyksellinen amerikkalainen sukupuolentutkimuksentohtoritar esitti että matematiikka ja eritoten tilastomatematiikka on rasistista kun määrätytvähemmistöt näyttäyvät huonossa valossa. Wollsten esiintyi rasmuksen sivulla ihan äskettäin ja esitti siellä kuin Koskelan Akseli että vieläkö mun pitää sittenkin. Ykälle vinkki kuinka suutarin lapsilla ei ole kenkiä Clara Kraebber plus kuusi muuta kansakunnan toivoa FOXnewsin sivulla. Toinen on esim. Deleware Online julkaisusta Wilmingtonin tapaus johon osavaltio puuttuu. 2 kpl 21 vuotiaita paikallisen yliopiston naisopiskelijoita piti oman demonstraation jonka joku onnistui kuvaamaan. Ei kannata viedä 7 vuotiaalta pikkupojalta MAGA lakkia päästä ja varsinkin poika huomauttaa ettei se ole viejän vaan jonkun muun oma ja kiusata. Grand Jury aloittaa osavaltion General Attornoyn johdolla keskustelun viharikoksesta, ryöstöstä, pahoinpitelystä ym. tyttöjä odottaa maksimissaan 15 vuotta liitovaltion ojennudlaitoksessa

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Trumpin kannattajista grammy-palkitut Ricky Rebel ja aah niin järkyttävän upea Joy Villa ovat ihan oma lukunsa. Youtubelta löytyy MAGA YMCA hulvatonta menoa sekä virallisella videolla että Beverly Hillsin mielenosoituksessa. Puhumattakaan parivaljakon esiintymisistä Grammy-gaalassa jossa muutamalta demokraattiselta vasemmisliberaalille tuli tarve pitkäaikaiseen terapiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Äh! Aina vaan tätä samaa kakkaa. Oli sitten työ mikä tahansa, toivoisin, että minut palkattaisiin siksi, että osaan juttuja, eikä syntymävammani perusteella. Nämä perkeleen pimpelipompelitasa-arvorotusukupuolidiversiteettifeministitättähäärät ja niiden lakeijapojat vie minulta vihoviimeisenkin mahdollisuuden saavuttaa edes mitättömiä uskottavuuden rippeitä.

-Muuan transnainen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta ja Muuan transnaiselle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Tuohon antimatemaatikko Mutikaiseen olen törmännyt, en tosin muista naisen (minkäs muunkaan) nimeä samoin kuin noihin lätsänryöstäjiin. Sen sijaan Ricky Rebel ja Joy Villa piti googlettaa. Ja laitetaanpa sitten muotia muillekin Joy Villan tyyliin:

https://static.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2020/01/joy_villa_embed-compressed.jpg

Muuan transnainen: Tämä kommentti oli minulle ongelmallinen. En missään tapauksessa halua loukata mutta mieleen tulee muutama kysymys:

1. Onko kyseessä todellakin joku kromosomihäiriöstä kärsivä yksilö?

2. Onko kyseessä ns. fiilistransnainen eli aivan tavallinen nainen joka kärsii mielenterveyden ongelmista eikä mistään oikeasti fyysisistä ongelmista?

3. Onko kyseessä voiman pimeän puolen trolli? Trollailua en halua tänne vaikka rankkaa kommentointia sallinkin.

klova kirjoitti...

Hollywood on jo aika kauan minimoinut riskit vihervasemmiston paskahalvauksen kohteeksi joutumisesta,eli tuotetaan aivotonta mikämikä-maailmoihin perustuvaa supersankariroskaa jatko-osineen,kun ei sano mitään ei tarvitse vastata mitään ja ainahan kapteeni napalmin kuudenteen jatko-osaan voidaan lisätä muutama vähemmistöihin kuuluva.ja tehdä sankarista sankaritar jolla on lesbosuhde ja joka hakkaa miehiä.

Samoin mainoksissa huomaa varman päälle pelaamisen,jenkkien tv-mainokset ovat isoa bisnestä,varsinkin isojen urheilutapahtumien mainoskatkot.Ne ovat hyvin tehtyjä ja useinmiten ihan nokkelia ja hauskoja.Yksi yhteinen tekijä on,jos ja kun mainoksessa on joku jonka kustannuksella nauretaan ja josta tehdään naurettava,niin tuo henkilö on aina valkoinen,keski-ikäinen,oletettavasti hetero ja muutenkin tyypillinen ryhmänsä edustaja pallomahoineen ja teryleenihousuineen.

Koska valkoiset keski-ikäiset miehet ainoana ryhmänä maailmassa eivät ryntää kaduille polttamaan autoja,ryöstömään ja kirjoittamaan kuudettasadatta kolumnia kuinka heitä sorretaan.

Itse asiassa me emme välitä paskaakaan,meillä on niin hyvä itsetunto.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klova. Joo, pitkälti samaa mieltä. Seurailen kyllä tiettyjä scifi-juttuja vieläkin mutta niitä on oppinut katsomaan niin että keskittyy juoneen ja unohtaa sen oheispaskan. Aina se ei tosin onnistu. Ja jep, minäkin tiedän että VHM on se, joka pitää yhteiskunnan pystyssä. Se ei propagandalla mihinkään muutu.

Anonyymi kirjoitti...

MIelestäni on synti ja häpeä ettei suomalainen yhteiskunta ole pystynyt järjestämään riittävästi työpaikkoja, jotka vastaisivat somaleiden ydinosaamisaluetta. Eihän se ole ihme jos työttömyysprosentit huitelevat 100% luokassa, koska esim. Oikotieltä ei löydy yhtään työpaikkaa, joka vastaisi somaleiden osaamisen ydintä.

Suomessa on kuitenkin ihan hirvittävä määrä vesialuieta, kun mukaan lasketaan sekä meri- että sisävesialueet, sillä eihän missään ole rajattu pois merirosvon mahdollisuutta toimia myös sisävesialueella.

Simo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Simo. Kun vaan kauppalaivat ja veneilijät aseistetaan konetuliaseilla.

kertsu59 kirjoitti...

Tässä juuri lopetin erään HBO sarjan katsomisen, jossa eräässä kohtauksessa 70 kiloinen nainen nakkeli 120 kiloista lihaskimppua seinille, he hakkasivat toisiaan vuorotellen varttitunnin. Sitten mies työnsi laudansäleen naisen mahaan. No daami kiskoi se säleen pois ja survoi sen miehen selästä läpi sisäelimiin ja tappoi hänet. Ja tietenkin nainen parantui tottakai entiselleen. Kuka tuollaista paskaa jaksaa katsoa. Tässäkin ovat naiset aivan ykivoimaisia ampujia tappelijoita ja ennenkaikkea tissittömiä. Ainoat kunnon rinnat näkyi vilahduksella stripareilla joita kuvattiin pukuhuoneessa noin 2 sek..

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, kertsu59. Jep. Tuo on se uusi normaali mitä meille syötetään. Mietin vaan että kuinka moni ja kuinka pitkään jaksaa katsella tuollaista? Kas kun HBO eli ole mikään YLE vaan katsojien rahoittama kanava.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ykä

1. Ei ole
2. Kyseessä on biologinen mies, joka kärsii - niin, mitä se sitten onkaan? Mielenterveysongelma? Neurologinen ongelma (tällainenkin teoria on esitetty)? Itse miellän tilani lähinnä syntymävammaksi (väärä fyysinen kokoonpano), muut jonkun sortin nuppitapaukseksi (vika ohjelmistossa). Niin tai näin, vittumainen vaiva, eikä ainakaan allekirjoittaneella millään muotoa fiilistelyn aihe, niin kuin ei syöpäkään olisi.
3. Point taken. Edellinen kommenttini oli postattu pienehkön tunnemyrskyn vallassa. Pyrin jatkossa olemaan selkeämpi ja asialinjalla. Tahdoin ilmaista, että meitäkin täältä löytyy, jotka eivät todellakaan ole samoilla linjoilla tämän LBGT-propagandan kanssa.

Tarkoitukseni oli kritisoida tätä diversiteetin pakkotuputusta täältä "sorrettuun vähemmistöön kuuluvan" näkövinkkelistä. Tahdoin sanoa, että tällainen suurten instanssien - oli se sitten Yhdysvaltain elokuva-akatemia tai Suomen valtio - nöyristely ja enemmistön kyykyttäminen tasa-arvon nimissä tekee tilanteestani entistä vaikeamman. Pelkään, että uskottavuuteni työelämässä on lopullisesti mennyttä samaan tapaan kuin Oscar-palkinnon arvo. Parhaan suorituksen sijaan valitaan kiintiöolio.

Minä haluan menestyä elämässä tiedoillani ja taidoillani, en jollain kuvitellulla uhristatuksella.

Mukavia syysilmoja ja jahtionnea (sitten kun aika koittaa) sinne Pinnanmaalle :-)

-Muuan transnainen

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko naisetkin elokuva-alalla aliedustettu ryhmä? Väittäisin, että eivät ainakaan näyttelijöinä, ja tuskin ovat koskaan olleetkaan, joitakin genrejä kuten sotaelokuvia lukuun ottamatta. Tuotantoryhmissä asia saattaa olla toisin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Muuan transnaiselle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Muuan transnainen: Kuulun niihin jotka mieltää tilasi viaksi ohjelmistossa mutta en epäile tilan epämiellyttävyyttä joten toivotan voimia eloon. Ja kyllä, ihmisellä on oikeus menestyä sillä, mitä hän osaa. Ei sillä, mikä hän on. Oikein mukavaa syksyä sinullekin.

Ano: Ehkä tuossa on kyse siitä että kaivataan niitä – mieluusti lesboja ja etnisesti edistyksellisiä – voimakkaita naisrooleja joissa naiset mättävät kaksi kertaa isompia miehiä turpiin.

QroquiusKad kirjoitti...

Näitä uuden ajan naisfantasiasankarittarien ylivertaisia suorituksia katsellessa on muutamankin kerran tullut mieleen, kuinka moni tyttö ja nainen on päätynyt ja päätyy niiden harhaanjohtamina väkivaltarikostilastoihin?

Mieleen nousi nyttemmin jo lopettaneen naispuolisen taksikuskin bloggaus vuosien takaa:

http://nainenratissa.blogspot.com/2009/01/toinen-virallinen-salakielemme.html

Kommenttiosio oli tuossakin se keskeinen osuus:

mukaan keskusteluun tullut legendaarinen Mikko Ellilä yritti tuoda realismia asetelmaan
"Kova Mimmi, jota ei niin vain kukaan raiskaakaan" vs.
"Kovaa Mimmiä pitempi, painavampi, voimakkaampi, aggressiivisempi ja väkivaltaisempi afro-, tai arabijätkä, joka on päättänyt raiskata".

Ellilä yritti kysyä, mikä voisi olla on sen Kovan Mimmin realistinen mahdollisuus puolustautua?
Vastaukset näkyvät linkistä... - Mainitun naistaksaribloggarin viimeinen bloggaus kuitenkin vaikuttaisi viestivän rivien välistä,
että hänelle sitten tapahtui ensimmäisen kerran elämässään se,
mistä hän oli kuvitellut selviytyneensä lukuisia kertoja liput liehuen Kovan Mimmeytensä ansiosta.

Kunhan ei vaan olisi käynyt näin pahoin:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=5&t=30516

Vaan minkäs voit? Eventus stultorum magister, sanoi Johnny Ringo.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Itse asiassa ilmiö ei ole edes kovin tuore. Muistan nuoruudessani tunteeneeni eräitäkin naisia jotka pitivät – kännipäissään siis – oikeutenaan alkaa rääkyä ventovieraille miehille ja käydä päällekin. Ja sitten jos ne saivat läsärit niin ne itkivät että ”toi löi ekaks takaisin, ei se saa tehdä niin kun mä oon nainen”.

QroquiusKad kirjoitti...

Eipä tämä ilmiö liene lopultakaan muuta kuin valkoisen heteromiehen naisiaan ja lapsiaan suojelemaan kehittäneen yhteiskunnan ikävä sivuvaikutus.

Olinpa setämiehenä pyydetty joitain vuosia sitten velipojan ja vaimokultansa lastenvahdiksi.
Veljenpoikani oli tuolloin ehkä juuri koulun aloittanut;
pieni veljentyttäreni oli lähestulkoon taaperoinen.

Kaikki tuntui sujuvan hyvin pienten leikkiessä keskenään, kunnes huuto alkoi kohota.
Itsekin aloin kohota keittiön tuolista, jossa istuin lukemassa lehteä kun Pikkuinen kipitti keittiöön ja samaa vauhtia tuolinselkämykseni takaa taakseni.
Sieltä han alkoi laulaa perässä seuranneelle Isoveljelleen:

"Täällä minä olen turvassa!"

Laulun melodia oli tämä:
https://www.youtube.com/watch?v=hV8dWrupEFo

ja sen alkuperä lienee tämä:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ring_a_Ring_o%27_Roses

Veljenpoikani tuijotti minua katseella:
Setämies, sallitko sinä tämän? samalla kun Pikkuinen ilkamoi takanani turvassa. Siellä hän toki olikin.

Laskin käteni Veljenpoikani olalle ja kerroin tulevista totuuksista:

naisilla on ikiaikainen oikeus juosta miesten selän taakse piiloon, kuten Pikkuinen äsken teki. Miesten tehtävä on suojella heitä siellä. - Tosin jos suojelua väärinkäytetään ilkkumiseen, voi asiaan alkaa soveltaa toisia metodeja.

Mikäli voi. Meihin pohjoisen miehiin on syväkoodattu mennä ensin ovesta ennen naisia ja lapsia;
jos sisällä on vihollisia, ostamme naisellemme ja lapsillemme aikaa paeta omalla elämällämme.

Tätä syväkoodausta väärinkäyttäen pohjoisen naiset ovat alkaneet potkia meitä kiveksille ja sen jälkeen juosta toisten miesten selkien taakse karkuun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tiivistit ikiaikaisen tilanteen aika hyvin. Olen omassa työssäni – ja tietysti siviilielämässänikin – törmännyt tuohon eräänkin kerran. Nykyisin vaan pitäisi oppia ajattelemaan että naiset ovat yhtä kovia jätkiä kuin miehet. Siihen asti kunnes ne juoksevat miesten selän taakse turvaan.